![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Werri buty super
![]() A tu moje zdjęcia z zakupów i farbowania ![]()
#2702 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do sweterka granatowego/fioletowego zakochalm sie ![]() ![]() A wloski , kolorek jeszcze ciemny ale widac ze po kilku mysiach bedzie ladny naturalny braz ![]() ![]()
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
Hej Wszystkim.. jak zwykle zamuliłam.. normalne.. ale ostatnio nie mam dobrego humoru.. trochę się u mnie w życiu zmieniło.. mam dylemat.. nie wiem jak się z nim uporać...
![]() Lim GRATULUJĘ ![]() Freddy - dzięki za wsparcie jest wszysztko ok tak jak mówiłaś.. ![]() odezwę się za jakiś czas.. buziaki dzieFcynki ![]()
![]() |
#2704 |
Wtajemniczenie
|
lim oczywiscie gratluje Ci kochana z calego serduszka!!!
![]() weridiana wow... te buty i sukienka sa boskie... uwielbiam takie swiecidelka ![]() copy bluzeczki fajne ![]() ![]() ![]() ja wlasnie objadłam sie czosnku ![]() ![]() Tzet wroci o 22.... ja powinnam sie pouczyc, w sobote mam jakies 2 wejsciowki ![]() ciekawe gdzie asiajaga kamilka zniknely... enigma jak maluszki ![]() Moja bratowa wylądowala dzis w szpitalu... tez z dwoma bąblami w brzuszku, jest dopiero w 7 miesiacu i juz 2 raz dzieci pchaja sie na swiat... aczkolwiek 7 to lepiej niz 4 ![]() ![]() magic co za dylematy... nas masz od rozwiązywania dylematow ![]() ![]()
Edytowane przez freddy296 Czas edycji: 2009-10-20 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Rozeznanie
|
Lim to w takim razie Ty nam szybciutko zdrowiej!
![]() Weri sukienka śliczna i buty też ładne ![]() ![]() ![]() Czy były inne kolory sukienki? ![]() ![]() Copy spodenki super . Uwielbiam takie ![]() I te sweterki są bardzo w moim typie ![]() ![]() Kolorek przyjemny, wyszedł bardzo fajnie ![]() ![]() Nie wiem jak ten kożuszek. Mają to do siebie, że dopóki się ich nie założy to nie mozna nic powiedzieć. Powiem Ci jak Cię w nim zobaczę ![]() ![]() Dziewczyny trafiła mi się niezła fucha ![]() ![]()
![]() |
#2706 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sweter w paski (jak i zresztą bluzkę) kupiłam w Terranovie w Złotych Tarasach ![]()
![]() |
#2707 |
Rozeznanie
|
freddy jestem, jestem
![]() Lim Kochanie spóźnione ale najszczersze gratulacje!!!! ![]() ![]() No a co u mnie.. Brat w domu już chociaż dalsze leczenie przed nim.. Ja podziękowałam Avivie za współprace, zamknęłam działalność - więcej strat niż zysków niestety a masa rzeczy na głowie. Tak więc postanowiłam zająć się tym co mi całkiem odpowiada czyli całą otoczką sklepową ![]() W piątek o 12.00 szefowa "wyrzuciła" mnie do domu i zalatwiła podmianę na sobote bo tak źle wyglądałam. Sprzeczałam sie że wszystko ok a w sobote wylądowałam wieczorem u lekarza.Znów zatoki.. ![]() Egzamin na prawko oblałam ![]() ![]() Tak więc wracam do was a jakbym się leniła to proszę mnie ![]() ![]()
![]() |
#2708 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje,ze zły okres szybko minie i Twoj nastroj również sie poprawi ![]() Cytat:
![]() Ja takiego mam do a6w ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() freddy jak zdrowko?? w ogole jak czuje sie bratowa i dzieciaczki?? Kamilko podczytywałam tu troche zanim wrocilam,widziałam posta kiedy pisałas o bracie-strasznie mi przykro,ale mam nadzieje,ze teraz juz tlyko lepiej bedzie,ze szybko bedzie wracał do zdrowia i regenerowa siły,no i ze cos go to nauczy... Nie martw sie oblaniem egzaminu... teraz naprawde malo kto za pierwszym razem zdaje... Kto popełni blad to popełni,a ile osob oblewaja tlyko zeby oblac...-oni musza jakos nabic sobie kase... ![]() Wracaj szybko do zdrowia.!! ![]() Weriidiana buciuki i sukienka co prawda nie w moim typie raczej,ale ładne ![]() A ja dzis mam mały poslizg czasowy:P dopijam kawke i lece poskakac na skakance:P a pozniej prysznic, wyszykuje sie i lece do pracy. Miłego dnia dziewczynki ![]() ![]()
![]() |
#2709 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Hey Hi Hello
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kolor włosów też Ci wyszedł świetny. Miałaś rację, że bardzo podobny do tego co mam na głowie ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki dzięki ![]() Dziękuję, skarbie ![]() Cytat:
Pozdrów od nas bratową i dwa maleństwa w jej brzuszku ![]() Staram się ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Uff! Dobrze, że tylko tak się to skończyło! Mam nadzieję, że chociaż trochę po tym, wszystkim zmądrzeje... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() P.S. Jak sobie wyobraziłam Ciebie robiącą przysiady na placu manewrowym prawie oplułam monitor kawą ![]() Żebyś wiedziała! Będzie lańsko na gołą pupę ![]() ![]() Dziś dziewczynki mam lekarza i hiszpański, więc albo zajrzę tu późnym wieczorem albo w ogóle nie będę miała siły ![]() Trzymajcie się ![]() ![]()
![]() |
#2710 | |
BAN stały
|
Cytat:
a u nas dobrze brzuchal juz rośnie a dopiero 14 tydzień ![]() ![]() buziaczki dziewczynki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zadomowienie
|
No więc tak... echh ciężko mi pisać bo sama nie wiem co czuje.. ale ok.. moze pomożecie
Poznałam na Moich urodzinach faceta ma na imię Marcin.. potem po urodzinach spotkałam się z nim tylko 2 razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Codziennie dzwoni pisze a ja wtedy czuje aż motylki w brzuszku... powiem wam że to jest pierwszy facet od momentu kiedy rozstałam się z Moim byłym i poczułam coś takiego.. myślałam, ze już nigdy nie poczuje takiej więzi... Ma przylecieć w Listopadzie na weekend na kilka dni.. już się nie moge doczekać. No i jeszcze jedna sprawa.. wtedy jak się leczyłam z trądziku to poznałam na klasie tez kogoś.. przez jakieś 5 miesięcy tylko pisaliśmy na nk.. potem jakoś niedawno.. miesiac temu może 1.5 miesiąca dał mi swoje gg.. długo pisaliśmy na gg z czasem wymieniliśmy się numerami telefonu.. ( wymieniliśmy się wtedy kiedy ja juz poznałam Marcina ) spotkaliśmy się raz wieczorem bo byłam akurat koło niego domu.. echh dziewczyny tez poczułam to dziwne uczucie.. ale on ma dziewczynę.. codziennie mi sie zwierza jak przyjaciółce ze się nie dogadują i mówi mi że ja jestem jego ideałem.. że poznał mnie najpierw ze strony charakteru przez rozmowy a dopiero teraz z wyglądu na żywo. No i wczoraj się z nim spotkałam jako kolega koleżanka.. pocałowałam go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i kurcze nie wiem.. co robić.. zależy mi na Marcinie chyba bardziej.. może powinnam z Tym Bartkiem zostać przyjaciółmi nie spotykać się teraz przez jakiś czas.. doradźcie coś.. ;(
![]() |
#2712 |
Wtajemniczenie
|
magic ach Ci faceci...
bartek ma juz u mnie i pewnie reszty dziewczyn minusa - ma dziewczyna i szuka innej!!! jesli chce z Toba krecic to niech zerwie z tamta, bo doprawianie rogów dobrze o nim nie swiadczy... rownie dobrze moze w tym samym czasie rozmawiac z 5 innymi dziewczynami. wiec albo tylko Ty albo jego dziewczyna... nie mozna miec dwoch na raz. pogadaj z nim o tym, bo tak nie wolno robic... zupelnie nieetyczne ![]() co do marcina, to mieszka w anglii... milosc na odleglosc jest katastrofalna... jeszcze taka odleglosc... nie wiem czy bym sie w to pchała... poznaj go lepiej... jestes mloda, nic Cie w Polsce nie trzyma, moze jakby wam sie ukladalo wyjechalabys do niego...
![]() |
#2713 |
Zadomowienie
|
najlepiej nie mieć faceta chyba...
![]() Albo ja zawsze źle trafię.. ![]()
Edytowane przez Magic Girl Czas edycji: 2009-10-21 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kochana bylam w podobnej sytuacji i powiem Ci jedno FACECI lubia mowic to co chcesz uslyszec. Nie wiesz jaka jest prawda, moze ten Bartek wciz zyje w szczesliwym zwizaku z ta dziewczyna a szuka tylkko odskoczni, jkby naprawde chcil z nia skonczyc to by to zrobil juz na poczatku waszej znajomosci. Powiem Ci jedno jak na moje kocha ta dziewczyne jej mowi czule slowka, spedza z nia czas itp (bez szczegolow) a Ty ejstes odskocznia czyms innym, zakazanym. Wiem ze moze nie pocieszylam ale spojrz na to jako osoba 3, chce Cie tylko uchronic bo pozniej to dopiero bedziesz cierpiec. Znam to z wlasnego przykladu. Z pewnoscia nie posluchasz (wiem tez tak zrobilam) i zrobisz po swojemu ale naprawde oszczedz sobie bolu poki nie jest za pozno.
![]() |
#2715 |
Zadomowienie
|
Masz rację.. jeśli by chciał być ze mną to by z nią zerwał..
Wcześniej jak byłam z moim byłym tzn. spotykałam się z nim tez miał dziewczynę ale o tym nie wiedziałam jak mi powiedział to dałam do zrozumienia albo ona albo ja i wybrał mnie. Ale ten związek to i tak była jedna wielka pomyłka.. niestety .. ![]() Ja mam pecha w miłości.. i wiesz co.. zostanę z tym Bartkiem na stopie koleżeńskiej jednak.. poczekam na Marcina może akurat to na niego czekam.. echh...
![]() |
#2716 |
Rozeznanie
|
Lim mam nadzieje że tego monitora nie oplułaś :P.. No ja w akcie desperacji przysiady a z setka osób widząc to musiała mieć piękny ubaw
![]() Co do brata to niby lepiej ale mam wielki żal do lekarzy - ale to na dłuższe posiedzenie przed kompem bo dziś nie mam nawet sił.. Za życzenia zdrowia dziękuję i chyba troche pomogło bo lepiej jest ![]() ![]() A tak swoją drogą to nie mając sił dziś zmusiłam się do wejścia na wizaż tylko ze względu, że wyobraziłam sobie ciebie z ![]() monika7891 Również dziękuję za życzenia zdrowia ![]() ![]() A ja dziś w pracy szału dostawałam.. Ludzie chyba powariowali bo za całe 8 godzin może z 9 osób się przewinęło ![]() ![]() ![]() Dobranoc Słoneczka ![]()
#2717 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() kamilko Ty pracoholiku. Chyba nie ma kto Cię za ucho do łózka przyciągnąć. Trzeba Cię łańcuchami przykuć do wyrka ![]() kamilko stres Cię zjadł? Kurcze, najwyższy czas żebym się i ja zapisała na kurs. Tak się boję... Kolezanka opowiadała o koledze, który przez cały egazamin gadał do siebie. Tzn. nie coś co mogłoby go rozpraszać tylko coś w stylu :"Tutaj nie moge skręcić, bo jest zakaz. Spróbujemy na następnym." albo "Piesi. Trzeba biedną Panią przepuścić.... Dobrze, jedziemy dalej." Facet tylko kiwał głową, a chłopak zdał za 1 razem ![]() Cytat:
![]() Firma TŻta jest partnerem Multisport i za kartę zapłacę 115 zł i będę mogła chodzić za darmo na wszystko co tylko chcę: siłownie, fitness, aqua aerobik baseny, kursy tańca, lodowisko itp. na terenie calej Polski, więc się opłaca. magic, co tu Ci poradzić? Fajne są motylki w brzuszku, ale czasami trzeba sluchać rozsądku? Co Ci podpowiada? Powinnaś kręcić z Bartkiem. Mówisz, że źle się czujesz z tym. To dobrze. To świadczy tylko o tym, że masz sumienie. Zgadzam się z freddy, że facet gra na dwa fronty i to minus z Bydgoszczy do W-wy. Uporządkuj sprawy z Marcinem. PS. Limonko a może jednak wyciągnę Cię na jakieś dodatkowe zajęcia? (penei już sobie myślisz "Niech ona się ode mnei w końcu odeczepi" ![]() ![]()
Edytowane przez Muiee Czas edycji: 2009-10-21 o 21:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakręcony Chochlik
|
Dziewczyny jak wyglada rekrutacja na studia 2giego stopnia? Co biora pod uwage? Jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna, o co pytaja?
![]()
#2719 |
Wtajemniczenie
|
enigma bratowa miala chyba falszywy alarm... rozwarcie jak z 4 misiaca na centymetr i te kriste uplawy to prawdopodbnie infekcja. ale trzymaja ja na razie na obserwacji i podaja lek na szybsze rozwinięcie płuc u dzieci.
kamilko dla pocieszenia ja 2 razy oblałam łuk ![]() za pierwszym razem na placu manewrowym zdawalo wojsko na C. no i ich komentarze, docinki, usmieszki mnie totalnie zestresowaly. za drugim razem pojechalam zupelnie sama ![]() ale za 3 wzielam Tzta, objadłam sie bialej czekolady i zdalam ![]() trinette kazda uczelnia ma inne zasady. U mnie nie bylo zadnej kwalifikacyjnej rozmowy ![]() Także nawet nie brali pod uwage licencjatu z kierunku ekonomicznego. ale sa rozne uczelnie.... Pamietacie moja sprawe, co mi firma wymieniająca wodomierze rozbila komakt wc ? mozecie nie pamietac, bo to bylo w lipcu ![]() Ale sprawa dobiegła finału, wczoraj wyplacili kase. 3 miesiace ![]() najgorsze jest to ze nie wiem ile ![]() ![]() ![]() ok. biore sie do pracy...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2721 |
Wtajemniczenie
|
Uwaga! chwale się
![]() Kupilam na Allegro torebke... niby uzywana, za 35 zł juz z przesylka... Dzisiaj przyszla - jest przepiekna jak noweczka ze sklepu ![]() ma cudny kolor ![]() ![]() Teraz tylko musze uswiadomic Tzta ![]() ![]() i z reszta mysle, ze taka torebka jest warta wiecej niz 35 zl... ![]() mi chyba musza zablokowac konto na Allegro... albo mam za duzo czasu w pracy...
![]() |
#2722 |
Zadomowienie
|
Ładna..
![]() Ja tez szukam torebki ale takiej bardziej sportowej... No i znowu szukam pracy.. echh co za zcasy nigdzie nie ma nic do roboty a mi sie juz nudzi w domu ![]()
![]() |
#2723 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() freddy dobrze, że nie wykręcili się z tego. Ale 3 miechy to długo :/ Cytat:
![]() ![]() Lim pamniętam, że chodziłaś na jakieś takie zajęcia z aerobiku. Jak się one nazywały? Z tego co próbowałam się zorientowac to dużo tego a ja nie wiem, które będą odpowiednie. Najwięcej jest TBC, ale boję się, że za wątła jestem do tego :/ Cytat:
![]() ![]() Na allegro zawsze coś ciekawego w oko wpadnie.
Edytowane przez Muiee Czas edycji: 2009-10-22 o 14:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakręcony Chochlik
|
Mow kobieto!
![]() Bylam na rozmowie o prace. Gosc sie pytal czy chodze w kieckach i czy przyjde jak mnie zaprosi na 2ga rozmowe, bo przydaloby sie tu troche kobiecego wdzieku, bo kolezanka w spodniach chodzi ![]() ![]()
#2725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A zdradzisz jaka to praca? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakręcony Chochlik
|
Juz wszystko mowie.
Praca w biurze ksiegowym. Dopiero 1wszy etap byl. Zobaczymy czy zaprosza mnie na 2ga czesc rekrutacji. Ogolnie bylo milo ale 2 pytania mnie zdziwily. Gosc sie pytal o wzrost i czy chodze w spudnicach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Procz tego mamy nowa nauczycielke z angielskiego. Wiecie co? JESTEM MEGA ZADOWOLONA ![]() ![]() ![]() ![]()
#2728 |
Rozeznanie
|
Tri a to ciekawa rozmowa o pracę
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za powodzenie ![]() Super, że wreszcie coś zmienili. Najwazneijsze, aby klient był zadowolony, czyli Wy w tym przypadku ![]()
![]() |
#2729 |
Komplikatorka
|
puk puk można?
11.o5 wita ![]()
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witamy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.