Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-20, 18:54   #2701
Copykat
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Werri buty super sukienka trochę nie w moim stylu ale też fajna.

A tu moje zdjęcia z zakupów i farbowania aparat trochę przekłamuje kolory, bluzka i paski na swetrze w rzeczywistości są bardziej fioletowe niż granatowe. Zdjęcia włosów robiłam przy sztucznym i dziennym swietle.

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 19:35   #2702
Weriidiana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość

A tu moje zdjęcia z zakupów i farbowania aparat trochę przekłamuje kolory, bluzka i paski na swetrze w rzeczywistości są bardziej fioletowe niż granatowe. Zdjęcia włosów robiłam przy sztucznym i dziennym swietle.
Copykat dziekuje kochan najbardziej liczy sie dla mnie szczere zdanie a no butki to przesliczne zakochalam sie w nich sukienka musiala byc troche elegncka... taka impreza

a co do sweterka granatowego/fioletowego zakochalm sie i jeszcze te krotkie spodenki boskie
A wloski , kolorek jeszcze ciemny ale widac ze po kilku mysiach bedzie ladny naturalny braz BRAWO

CUD NARODZIN MOJEGO SYNA

Weriidiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 20:23   #2703
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Hej Wszystkim.. jak zwykle zamuliłam.. normalne.. ale ostatnio nie mam dobrego humoru.. trochę się u mnie w życiu zmieniło.. mam dylemat.. nie wiem jak się z nim uporać...

Lim GRATULUJĘ

Freddy - dzięki za wsparcie jest wszysztko ok tak jak mówiłaś..

odezwę się za jakiś czas..
buziaki dzieFcynki
Stary 2009-10-20, 20:24   #2704
freddy296
Wtajemniczenie

lim oczywiscie gratluje Ci kochana z calego serduszka!!!

weridiana wow... te buty i sukienka sa boskie... uwielbiam takie swiecidelka gdzie sie wybierasz? bedziesz wyglądac szalowo!!!

copy bluzeczki fajne płaszczyk znow w nie w moim stylu ale na Tobie bedzie wygladac rewelacyjnie, pasują Ci takie rzeczy wloski sliczne

ja wlasnie objadłam sie czosnku polubilam to warzywko i lepiej sie po nim czuje.

Tzet wroci o 22.... ja powinnam sie pouczyc, w sobote mam jakies 2 wejsciowki

ciekawe gdzie asiajaga kamilka zniknely...

enigma jak maluszki

Moja bratowa wylądowala dzis w szpitalu... tez z dwoma bąblami w brzuszku, jest dopiero w 7 miesiacu i juz 2 raz dzieci pchaja sie na swiat... aczkolwiek 7 to lepiej niz 4 w 7 juz kobiety normalnie rodza... a dzieciaczki maja juz po 1.5 kg mam nadzieje ze jeszcze z miesiac posiedza.

magic co za dylematy... nas masz od rozwiązywania dylematow

Edytowane przez freddy296
Czas edycji: 2009-10-20 o 20:26
freddy296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 20:27   #2705
Muiee
Rozeznanie

Lim to w takim razie Ty nam szybciutko zdrowiej!

Weri sukienka śliczna i buty też ładne Ja nei dałabym rady na takich obcasach Powiedzcie mi kochane czy macie jakiś patent na zgrabne chodzenie w szpilkach? Copy to m. in. do Ciebie pytanie, bo jesteś fanką takich szczudełek
Czy były inne kolory sukienki? Tak z ciekawości

Copy spodenki super . Uwielbiam takie
I te sweterki są bardzo w moim typie A gdzie kupiłaś ten w paski jesli mogę zapytać ?
Kolorek przyjemny, wyszedł bardzo fajnie I nieważne czy taki miał być czy nie, bo efekt końcowy jest super
Nie wiem jak ten kożuszek. Mają to do siebie, że dopóki się ich nie założy to nie mozna nic powiedzieć. Powiem Ci jak Cię w nim zobaczę Sama mam taki faniutki, ale na wieszaku wygląda dużo gorzej

Dziewczyny trafiła mi się niezła fucha W sobotę będę malowała buźki dzieciakom na pikniku rodzinnym. Szkoda, że nigdy tego nie robiłam

"Budząc się rano, pomyśl
jaki to wspaniały skarb żyć,
oddychać i móc się radować"

Marek Aureliusz
Muiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 20:42   #2706
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość
copy bluzeczki fajne płaszczyk znow w nie w moim stylu ale na Tobie bedzie wygladac rewelacyjnie, pasują Ci takie rzeczy wloski sliczne
Dzieki

Cytat:
Napisane przez Muiee Pokaż wiadomość

Weri sukienka śliczna i buty też ładne Ja nei dałabym rady na takich obcasach Powiedzcie mi kochane czy macie jakiś patent na zgrabne chodzenie w szpilkach? Copy to m. in. do Ciebie pytanie, bo jesteś fanką takich szczudełek
Czy były inne kolory sukienki? Tak z ciekawości

Copy spodenki super . Uwielbiam takie
I te sweterki są bardzo w moim typie A gdzie kupiłaś ten w paski jesli mogę zapytać ?
Kolorek przyjemny, wyszedł bardzo fajnie I nieważne czy taki miał być czy nie, bo efekt końcowy jest super
Nie wiem jak ten kożuszek. Mają to do siebie, że dopóki się ich nie założy to nie mozna nic powiedzieć. Powiem Ci jak Cię w nim zobaczę Sama mam taki faniutki, ale na wieszaku wygląda dużo gorzej

Dziewczyny trafiła mi się niezła fucha W sobotę będę malowała buźki dzieciakom na pikniku rodzinnym. Szkoda, że nigdy tego nie robiłam
Trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i... ćwiczyć
Sweter w paski (jak i zresztą bluzkę) kupiłam w Terranovie w Złotych Tarasach

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Stary 2009-10-20, 20:48   #2707
22Kamila22
Rozeznanie

freddy jestem, jestem .. Uporałam się w końcu z problemami które pietrzyły się nade mną i teraz mogę zacząć myśleć o przyjemnościach i chwilach relaksu.

Lim Kochanie spóźnione ale najszczersze gratulacje!!!!:cmok :.. Butki rewelacja a rękawiczki jeszcze lepsze ..

No a co u mnie.. Brat w domu już chociaż dalsze leczenie przed nim.. Ja podziękowałam Avivie za współprace, zamknęłam działalność - więcej strat niż zysków niestety a masa rzeczy na głowie. Tak więc postanowiłam zająć się tym co mi całkiem odpowiada czyli całą otoczką sklepową ..
W piątek o 12.00 szefowa "wyrzuciła" mnie do domu i zalatwiła podmianę na sobote bo tak źle wyglądałam. Sprzeczałam sie że wszystko ok a w sobote wylądowałam wieczorem u lekarza.Znów zatoki.. Ale uparłam się i do pracy chodzę - antybiotyk do piątku ale na razie guzik daje więc chyba w czwartek znów odwiedzę lekarza...Wrrr ..

Egzamin na prawko oblałam .. Testy zaliczone a poległam z nerwów na łuku. Egzaminatora miałam przerewelacyjnego, mlody facet, żartował próbował rozluźnić atmosfere.. No i Kamilka robila przysiady na placu manewrowym ..

Tak więc wracam do was a jakbym się leniła to proszę mnie
Stary 2009-10-21, 05:50   #2708
monika7891
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mag_rat Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki!
Moniko, cieszę się, że do nas wróciłaś Trzymaj się mocno kochana i jakbyś potrzebowała się wygadać to też chętnie wysłucham
dziekuje mag*
mam nadzieje,ze zły okres szybko minie i Twoj nastroj również sie poprawi

Cytat:
moniko podziwiam Cię za wytrwałość Ja to szybko się zniechęcam ćwiczeniami. Dlatego taniec byłby idealny, ale Lim, Tri a nawet Copy nie chciały mi towarzyszyść, a samej jakoś tak smutno. Po prostu po jednym spotkaniu mają mnie dosyć
No samemu troche smutno. Ja na basen smigam z przyjaciółka i kuzynka,wiec razniej i w ogole fajnie wesoło jest. Musisz poszukac kompana w taki razie ktory bedzie wytrway i bedziecie sie na wzajem mobilizowac
Ja takiego mam do a6w

Cytat:

Copy spodenki,sweterek i bluzka jak dla mnie rewelacja bardzo fajniutkie. Płaszczyk nie w moim typie. A włoski fajnie wygladaja,tak naturalnie.

Cytat:
Napisane przez Magic Girl Pokaż wiadomość
Hej Wszystkim.. jak zwykle zamuliłam.. normalne.. ale ostatnio nie mam dobrego humoru.. trochę się u mnie w życiu zmieniło.. mam dylemat.. nie wiem jak się z nim uporać...

Lim GRATULUJĘ

Freddy - dzięki za wsparcie jest wszysztko ok tak jak mówiłaś..

odezwę się za jakiś czas..
buziaki dzieFcynki
Hej słonce Kiedy wrocisz?? Nie smuc sie tam Co za dylemat? Podzielisz sie nim?

freddy jak zdrowko?? w ogole jak czuje sie bratowa i dzieciaczki??

Kamilko podczytywałam tu troche zanim wrocilam,widziałam posta kiedy pisałas o bracie-strasznie mi przykro,ale mam nadzieje,ze teraz juz tlyko lepiej bedzie,ze szybko bedzie wracał do zdrowia i regenerowa siły,no i ze cos go to nauczy...
Nie martw sie oblaniem egzaminu... teraz naprawde malo kto za pierwszym razem zdaje... Kto popełni blad to popełni,a ile osob oblewaja tlyko zeby oblac...-oni musza jakos nabic sobie kase...:/
Wracaj szybko do zdrowia.!!

Weriidiana buciuki i sukienka co prawda nie w moim typie raczej,ale ładne

A ja dzis mam mały poslizg czasowy:P dopijam kawke i lece poskakac na skakance:P a pozniej prysznic, wyszykuje sie i lece do pracy.
Miłego dnia dziewczynki
monika7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 05:58   #2709
Limonka1987
Zakorzenienie

Hey Hi Hello

Cytat:
Napisane przez Weriidiana Pokaż wiadomość
Kochane
Wpadlam sie tylko pochwalic, gdyz wlasnie z zakupow wrocilam
Jaka śliczna sukienka! Będziesz w niej wyglądać jak gwiazda! Koniecznie musisz się nam pokazać przed wyjściem na imprezę!

Cytat:
Bardzo udane zakupki Sweterki-super!
Kolor włosów też Ci wyszedł świetny. Miałaś rację, że bardzo podobny do tego co mam na głowie Będziemy wyglądać prawie jak siostry

Cytat:
Przykro mi,że życie znów rzuca Ci kłody pod nogi. Może możemy Ci jakoś pomóc?

Cytat:
Lim GRATULUJĘ
Dzięki dzięki

Cytat:
lim oczywiscie gratluje Ci kochana z calego serduszka!!!
Dziękuję, skarbie

Cytat:
Moja bratowa wylądowala dzis w szpitalu... tez z dwoma bąblami w brzuszku, jest dopiero w 7 miesiacu i juz 2 raz dzieci pchaja sie na swiat... aczkolwiek 7 to lepiej niz 4 w 7 juz kobiety normalnie rodza... a dzieciaczki maja juz po 1.5 kg mam nadzieje ze jeszcze z miesiac posiedza.
Ojojoj. Miejmy nadzieję, że maluszkom nie będzie się aż tak spieszyć do wyjścia. Chociaż masz rację, że w 7 miesiącu już nie ma wielkiej tragedii i co by się nie działo na pewno będzie dobrze.
Pozdrów od nas bratową i dwa maleństwa w jej brzuszku

Cytat:
Staram się Dziś się nawet do lekarza wybieram, bo samo mi raczej nie przejdzie...

Cytat:
Powiedzcie mi kochane czy macie jakiś patent na zgrabne chodzenie w szpilkach? Copy to m. in. do Ciebie pytanie, bo jesteś fanką takich szczudełek
Chodzenie na szpilkach to jedna z tych rzeczy gdzie PRAKTYKA czyni mistrza Tak więc kup sobie jakieś fajne obcasy i go

Cytat:
Ale suuuuuupeeeeeer! Na pewno świetnie sobie poradzisz i maluchy będą zachwycone!

Cytat:
Napisane przez 22Kamila22 Pokaż wiadomość
Lim Kochanie spóźnione ale najszczersze gratulacje!!!!.. Butki rewelacja a rękawiczki jeszcze lepsze ..
Dziękuję, kochana

Cytat:
No a co u mnie.. Brat w domu już chociaż dalsze leczenie przed nim..
Ale skoro wypuścili go do domu to już lepiej się czuje, prawda?
Uff! Dobrze, że tylko tak się to skończyło! Mam nadzieję, że chociaż trochę po tym, wszystkim zmądrzeje...

Cytat:
W piątek o 12.00 szefowa "wyrzuciła" mnie do domu i zalatwiła podmianę na sobote bo tak źle wyglądałam. Sprzeczałam sie że wszystko ok a w sobote wylądowałam wieczorem u lekarza.Znów zatoki.. Ale uparłam się i do pracy chodzę - antybiotyk do piątku ale na razie guzik daje więc chyba w czwartek znów odwiedzę lekarza...Wrrr ..
Życzę dużo zdrówka

Cytat:
Egzamin na prawko oblałam .. Testy zaliczone a poległam z nerwów na łuku. Egzaminatora miałam przerewelacyjnego, mlody facet, żartował próbował rozluźnić atmosfere.. No i Kamilka robila przysiady na placu manewrowym ..
Nie martw się, każdemu ma prawo się noga podwinąć. Nerwy robią swoje. Następnym razem na pewno się uda
P.S. Jak sobie wyobraziłam Ciebie robiącą przysiady na placu manewrowym prawie oplułam monitor kawą

Cytat:
Tak więc wracam do was a jakbym się leniła to proszę mnie
Żebyś wiedziała! Będzie lańsko na gołą pupę

Dziś dziewczynki mam lekarza i hiszpański, więc albo zajrzę tu późnym wieczorem albo w ogóle nie będę miała siły

Trzymajcie się Have a nice day
Stary 2009-10-21, 08:33   #2710
eniggma
BAN stały

Cytat:

enigma jak maluszki

no w 7 bezpieczniej . ale mam nadzieje że jeszce troche eytzrymam. bo w 7 największy problem z płuckami jest

a u nas dobrze brzuchal juz rośnie a dopiero 14 tydzień

buziaczki dziewczynki:c mok:
eniggma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 10:19   #2711
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

No więc tak... echh ciężko mi pisać bo sama nie wiem co czuje.. ale ok.. moze pomożecie

Poznałam na Moich urodzinach faceta ma na imię Marcin.. potem po urodzinach spotkałam się z nim tylko 2 razy bo musiał wyjechać do Anglii

Codziennie dzwoni pisze a ja wtedy czuje aż motylki w brzuszku... powiem wam że to jest pierwszy facet od momentu kiedy rozstałam się z Moim byłym i poczułam coś takiego.. myślałam, ze już nigdy nie poczuje takiej więzi... Ma przylecieć w Listopadzie na weekend na kilka dni.. już się nie moge doczekać.

No i jeszcze jedna sprawa.. wtedy jak się leczyłam z trądziku to poznałam na klasie tez kogoś.. przez jakieś 5 miesięcy tylko pisaliśmy na nk.. potem jakoś niedawno.. miesiac temu może 1.5 miesiąca dał mi swoje gg.. długo pisaliśmy na gg z czasem wymieniliśmy się numerami telefonu.. ( wymieniliśmy się wtedy kiedy ja juz poznałam Marcina ) spotkaliśmy się raz wieczorem bo byłam akurat koło niego domu.. echh dziewczyny tez poczułam to dziwne uczucie.. ale on ma dziewczynę.. codziennie mi sie zwierza jak przyjaciółce ze się nie dogadują i mówi mi że ja jestem jego ideałem.. że poznał mnie najpierw ze strony charakteru przez rozmowy a dopiero teraz z wyglądu na żywo. No i wczoraj się z nim spotkałam jako kolega koleżanka.. pocałowałam go jest mi bardzo źle z tego powodu bo wiem że ma dziewczynę i że im się nie układa ale to nie zwalnia mnie z tego ze źle zrobiłam acha to on mnie pocałował on sie do mnie zbliżył i pocałował jakoś tak wyszło dziwnie bo rozmawialiśmy ja sie odwróciłam w jego stronę a on bum całus...

No i kurcze nie wiem.. co robić.. zależy mi na Marcinie chyba bardziej.. może powinnam z Tym Bartkiem zostać przyjaciółmi nie spotykać się teraz przez jakiś czas.. doradźcie coś.. ;(

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 10:29   #2712
freddy296
Wtajemniczenie

magic ach Ci faceci...

bartek ma juz u mnie i pewnie reszty dziewczyn minusa - ma dziewczyna i szuka innej!!! jesli chce z Toba krecic to niech zerwie z tamta, bo doprawianie rogów dobrze o nim nie swiadczy... rownie dobrze moze w tym samym czasie rozmawiac z 5 innymi dziewczynami.
wiec albo tylko Ty albo jego dziewczyna... nie mozna miec dwoch na raz. pogadaj z nim o tym, bo tak nie wolno robic... zupelnie nieetyczne

co do marcina, to mieszka w anglii... milosc na odleglosc jest katastrofalna... jeszcze taka odleglosc... nie wiem czy bym sie w to pchała... poznaj go lepiej... jestes mloda, nic Cie w Polsce nie trzyma, moze jakby wam sie ukladalo wyjechalabys do niego...
Stary 2009-10-21, 10:39   #2713
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

najlepiej nie mieć faceta chyba...

Albo ja zawsze źle trafię..

Edytowane przez Magic Girl
Czas edycji: 2009-10-21 o 10:52
Magic Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 15:59   #2714
Weriidiana
Raczkowanie

Cytat:
No więc tak... echh ciężko mi pisać bo sama nie wiem co czuje.. ale ok.. moze pomożecie

Poznałam na Moich urodzinach faceta ma na imię Marcin.. potem po urodzinach spotkałam się z nim tylko 2 razy bo musiał wyjechać do Anglii

Codziennie dzwoni pisze a ja wtedy czuje aż motylki w brzuszku... powiem wam że to jest pierwszy facet od momentu kiedy rozstałam się z Moim byłym i poczułam coś takiego.. myślałam, ze już nigdy nie poczuje takiej więzi... Ma przylecieć w Listopadzie na weekend na kilka dni.. już się nie moge doczekać.

No i jeszcze jedna sprawa.. wtedy jak się leczyłam z trądziku to poznałam na klasie tez kogoś.. przez jakieś 5 miesięcy tylko pisaliśmy na nk.. potem jakoś niedawno.. miesiac temu może 1.5 miesiąca dał mi swoje gg.. długo pisaliśmy na gg z czasem wymieniliśmy się numerami telefonu.. ( wymieniliśmy się wtedy kiedy ja juz poznałam Marcina ) spotkaliśmy się raz wieczorem bo byłam akurat koło niego domu.. echh dziewczyny tez poczułam to dziwne uczucie.. ale on ma dziewczynę.. codziennie mi sie zwierza jak przyjaciółce ze się nie dogadują i mówi mi że ja jestem jego ideałem.. że poznał mnie najpierw ze strony charakteru przez rozmowy a dopiero teraz z wyglądu na żywo. No i wczoraj się z nim spotkałam jako kolega koleżanka.. pocałowałam go jest mi bardzo źle z tego powodu bo wiem że ma dziewczynę i że im się nie układa ale to nie zwalnia mnie z tego ze źle zrobiłam acha to on mnie pocałował on sie do mnie zbliżył i pocałował jakoś tak wyszło dziwnie bo rozmawialiśmy ja sie odwróciłam w jego stronę a on bum całus...

No i kurcze nie wiem.. co robić.. zależy mi na Marcinie chyba bardziej.. może powinnam z Tym Bartkiem zostać przyjaciółmi nie spotykać się teraz przez jakiś czas.. doradźcie coś.. ;(

kochana bylam w podobnej sytuacji i powiem Ci jedno FACECI lubia mowic to co chcesz uslyszec. Nie wiesz jaka jest prawda, moze ten Bartek wciz zyje w szczesliwym zwizaku z ta dziewczyna a szuka tylkko odskoczni, jkby naprawde chcil z nia skonczyc to by to zrobil juz na poczatku waszej znajomosci.
Powiem Ci jedno jak na moje kocha ta dziewczyne jej mowi czule slowka, spedza z nia czas itp (bez szczegolow) a Ty ejstes odskocznia czyms innym, zakazanym.
Wiem ze moze nie pocieszylam ale spojrz na to jako osoba 3, chce Cie tylko uchronic bo pozniej to dopiero bedziesz cierpiec. Znam to z wlasnego przykladu. Z pewnoscia nie posluchasz (wiem tez tak zrobilam) i zrobisz po swojemu ale naprawde oszczedz sobie bolu poki nie jest za pozno.

CUD NARODZIN MOJEGO SYNA

Weriidiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 18:19   #2715
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Masz rację.. jeśli by chciał być ze mną to by z nią zerwał..
Wcześniej jak byłam z moim byłym tzn. spotykałam się z nim tez miał dziewczynę ale o tym nie wiedziałam jak mi powiedział to dałam do zrozumienia albo ona albo ja i wybrał mnie. Ale ten związek to i tak była jedna wielka pomyłka.. niestety ..

Ja mam pecha w miłości.. i wiesz co.. zostanę z tym Bartkiem na stopie koleżeńskiej jednak.. poczekam na Marcina może akurat to na niego czekam..

echh...
Stary 2009-10-21, 20:46   #2716
22Kamila22
Rozeznanie

Lim mam nadzieje że tego monitora nie oplułaś :P.. No ja w akcie desperacji przysiady a z setka osób widząc to musiała mieć piękny ubaw ...

Co do brata to niby lepiej ale mam wielki żal do lekarzy - ale to na dłuższe posiedzenie przed kompem bo dziś nie mam nawet sił.. Za życzenia zdrowia dziękuję i chyba troche pomogło bo lepiej jest .. (ptfuu ptfuu pluję żeby nie powiedzieć w złą godzinę )..

A tak swoją drogą to nie mając sił dziś zmusiłam się do wejścia na wizaż tylko ze względu, że wyobraziłam sobie ciebie z i Limonkowe lańsko :P..

monika7891 Również dziękuję za życzenia zdrowia .. Co do brata to też mam wielką nadzieję że zmądrzeje ale to czas pokaże ..

A ja dziś w pracy szału dostawałam.. Ludzie chyba powariowali bo za całe 8 godzin może z 9 osób się przewinęło.. Chyba wszyscy na dzisiejsze słonko zareagowali masowym myciem okien.. Więc ja wziełam się za szuru buru zaplecza i nadrabianie zaległości nad moją kochaną Sagą .. Wieczorem mąż po mnie przyjechał i porwał mnie do sklepu bo zdecydowaliśmy że czas zmienić komputer z "topka" na stacjonarkę.. No i spędziliśmy miło czas hehe nawet przeszło mi przez myśl że ostatnimi czasy czuję się jak na początku naszej znajomości - taka zakochane fiu bzdziu :P..

Dobranoc Słoneczka
Stary 2009-10-21, 21:32   #2717
Muiee
Rozeznanie

Cytat:
Dzieki

Trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i... ćwiczyć
Sweter w paski (jak i zresztą bluzkę) kupiłam w Terranovie w Złotych Tarasach
Dziękuję za info dawno nie byłam w terranovie. Nie wiedziałam, że takie ładne sweterki teraz mają

kamilko Ty pracoholiku. Chyba nie ma kto Cię za ucho do łózka przyciągnąć. Trzeba Cię łańcuchami przykuć do wyrka

kamilko stres Cię zjadł? Kurcze, najwyższy czas żebym się i ja zapisała na kurs. Tak się boję... Kolezanka opowiadała o koledze, który przez cały egazamin gadał do siebie. Tzn. nie coś co mogłoby go rozpraszać tylko coś w stylu :"Tutaj nie moge skręcić, bo jest zakaz. Spróbujemy na następnym." albo "Piesi. Trzeba biedną Panią przepuścić.... Dobrze, jedziemy dalej." Facet tylko kiwał głową, a chłopak zdał za 1 razem

Cytat:
Napisane przez monika7891 Pokaż wiadomość
No samemu troche smutno. Ja na basen smigam z przyjaciółka i kuzynka,wiec razniej i w ogole fajnie wesoło jest. Musisz poszukac kompana w taki razie ktory bedzie wytrway i bedziecie sie na wzajem mobilizowac
Ja takiego mam do a6w
Dzisiaj kolezankę podpytałam czy nie zechce ze mną na basen chodzić. Oczywiście była za i w najbliższym czasie zaczynamy Poza tym zamierzam zapisać się na fitness. Z TŻtem idziemy na taniec towarzyski do Hakiela. Nie wiem jak znajdę na to czas.
Firma TŻta jest partnerem Multisport i za kartę zapłacę 115 zł i będę mogła chodzić za darmo na wszystko co tylko chcę: siłownie, fitness, aqua aerobik baseny, kursy tańca, lodowisko itp. na terenie calej Polski, więc się opłaca.

magic, co tu Ci poradzić? Fajne są motylki w brzuszku, ale czasami trzeba sluchać rozsądku? Co Ci podpowiada? Powinnaś kręcić z Bartkiem. Mówisz, że źle się czujesz z tym. To dobrze. To świadczy tylko o tym, że masz sumienie. Zgadzam się z freddy, że facet gra na dwa fronty i to minus z Bydgoszczy do W-wy.
Uporządkuj sprawy z Marcinem.

PS. Limonko a może jednak wyciągnę Cię na jakieś dodatkowe zajęcia? (penei już sobie myślisz "Niech ona się ode mnei w końcu odeczepi" ) Copy???? Wiem, że Tri niestety nie może

"Budząc się rano, pomyśl

Marek Aureliusz

Edytowane przez Muiee
Czas edycji: 2009-10-21 o 21:34
Stary 2009-10-21, 23:18   #2718
Trinette
Zakręcony Chochlik

Dziewczyny jak wyglada rekrutacja na studia 2giego stopnia? Co biora pod uwage? Jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna, o co pytaja?

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 08:53   #2719
freddy296
Wtajemniczenie

enigma bratowa miala chyba falszywy alarm... rozwarcie jak z 4 misiaca na centymetr i te kriste uplawy to prawdopodbnie infekcja. ale trzymaja ja na razie na obserwacji i podaja lek na szybsze rozwinięcie płuc u dzieci.

kamilko dla pocieszenia ja 2 razy oblałam łuk za 3 razem zdalam.

za pierwszym razem na placu manewrowym zdawalo wojsko na C. no i ich komentarze, docinki, usmieszki mnie totalnie zestresowaly.
za drugim razem pojechalam zupelnie sama nikt akurat z rodziny nie mogl jechac...
ale za 3 wzielam Tzta, objadłam sie bialej czekolady i zdalam

trinette kazda uczelnia ma inne zasady. U mnie nie bylo zadnej kwalifikacyjnej rozmowy na moj kierunek - zarzadzanie - szly nawet osoby po filologii - teraz na makroekonomii trzesa tylkami.
Także nawet nie brali pod uwage licencjatu z kierunku ekonomicznego.
ale sa rozne uczelnie....

Pamietacie moja sprawe, co mi firma wymieniająca wodomierze rozbila komakt wc ? mozecie nie pamietac, bo to bylo w lipcu
Ale sprawa dobiegła finału, wczoraj wyplacili kase. 3 miesiace

najgorsze jest to ze nie wiem ile takze czekam do 12.00 na pierwsza sesje wpływająca na konto. mam nadzieje, ze to nie bedzie 100 200 zł sama spluczka kosztuje 350, a caly kompakt 600

ok. biore sie do pracy...
Stary 2009-10-22, 09:33   #2720
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
PS. Limonko a może jednak wyciągnę Cię na jakieś dodatkowe zajęcia? (penei już sobie myślisz "Niech ona się ode mnei w końcu odeczepi" ) Copy???? Wiem, że Tri niestety nie może
Hmm a na przykład jakie? u mnie to ciężko z czasem trochę, ale jakby się coś znalazło ciekawego i pasującym mi terminie...

Stary 2009-10-22, 11:11   #2721
freddy296
Wtajemniczenie

Uwaga! chwale się

Kupilam na Allegro torebke... niby uzywana, za 35 zł juz z przesylka... Dzisiaj przyszla - jest przepiekna jak noweczka ze sklepu juz sie przepakowalam... stara wylądowala w smietniku.

ma cudny kolor troszke ciemniejszy niz na zdjeciu. no i z tej samej serii mam portfel

Teraz tylko musze uswiadomic Tzta Moj limit na zakupy juz sie dawno wyczerpał, no ale jak tu z takiej okazji moglam nie skorzystac
i z reszta mysle, ze taka torebka jest warta wiecej niz 35 zl...

mi chyba musza zablokowac konto na Allegro... albo mam za duzo czasu w pracy...
Stary 2009-10-22, 12:53   #2722
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Ładna..
Ja tez szukam torebki ale takiej bardziej sportowej...

No i znowu szukam pracy.. echh co za zcasy nigdzie nie ma nic do roboty a mi sie juz nudzi w domu
Stary 2009-10-22, 14:07   #2723
Muiee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak wyglada rekrutacja na studia 2giego stopnia? Co biora pod uwage? Jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna, o co pytaja?
Nie miałam. Nie mam pojęcia. Na prywatnych mogę Ci powiedzieć

freddy dobrze, że nie wykręcili się z tego. Ale 3 miechy to długo :/

Cytat:
Hmm a na przykład jakie? u mnie to ciężko z czasem trochę, ale jakby się coś znalazło ciekawego i pasującym mi terminie...
Np. fitness tylko jak się teraz okazało ja mogę tylko we wtorki i to najlepiej po 17. Szkoda , że zajęcia nie odbywają się rano

Lim pamniętam, że chodziłaś na jakieś takie zajęcia z aerobiku. Jak się one nazywały? Z tego co próbowałam się zorientowac to dużo tego a ja nie wiem, które będą odpowiednie. Najwięcej jest TBC, ale boję się, że za wątła jestem do tego :/

Cytat:
Uwaga! chwale się

Kupilam na Allegro torebke... niby uzywana, za 35 zł juz z przesylka... Dzisiaj przyszla - jest przepiekna jak noweczka ze sklepu juz sie przepakowalam... stara wylądowala w smietniku.

ma cudny kolor troszke ciemniejszy niz na zdjeciu. no i z tej samej serii mam portfel

Teraz tylko musze uswiadomic Tzta Moj limit na zakupy juz sie dawno wyczerpał, no ale jak tu z takiej okazji moglam nie skorzystac

Torebeczka fajna i patrząc na cenę na pewno się opłacało TŻ nie może być zły, gdy takaaaa okazja
Na allegro zawsze coś ciekawego w oko wpadnie.

"Budząc się rano, pomyśl

Marek Aureliusz

Edytowane przez Muiee
Czas edycji: 2009-10-22 o 14:09
Stary 2009-10-22, 18:07   #2724
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Nie miałam. Nie mam pojęcia. Na prywatnych mogę Ci powiedzieć
Mow kobieto!

Bylam na rozmowie o prace. Gosc sie pytal czy chodze w kieckach i czy przyjde jak mnie zaprosi na 2ga rozmowe, bo przydaloby sie tu troche kobiecego wdzieku, bo kolezanka w spodniach chodzi Wiecej pozniej - po angielskim. LECE

Walt Disney

Stary 2009-10-22, 18:33   #2725
mag_rat
Zadomowienie

Cytat:
Uwaga! chwale się

Bardzo ładna torebka, elegancka, do wszystkiego pasuje, no a jak jeszcze portfel był to już w ogóle, a cena rewelacja! Dziś otworzyli u mnie nowy sklep, taki ogromny outlet, no i wróciłam z otwarcia z torebką ze skórki w kolorze kawy z mlekiem za całe... 19,99! No szok normalnie i humor choć na chwilę poprawiony

mag_rat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 18:59   #2726
Muiee
Rozeznanie

Cytat:
Mow kobieto!

Bylam na rozmowie o prace. Gosc sie pytal czy chodze w kieckach i czy przyjde jak mnie zaprosi na 2ga rozmowe, bo przydaloby sie tu troche kobiecego wdzieku, bo kolezanka w spodniach chodzi Wiecej pozniej - po angielskim. LECE
Idziesz do dziekanatu, zapisujesz się i czekasz na rozpoczęcie zajęć Nie zapominajac o uiszczeniu opłaty na poczet czesnego Bo inaczej bez względu na to jak dobre miało się oceny to i tak nie przyjmą

A zdradzisz jaka to praca?

"Budząc się rano, pomyśl

Marek Aureliusz
Stary 2009-10-22, 20:44   #2727
Trinette
Zakręcony Chochlik

Juz wszystko mowie.
Praca w biurze ksiegowym. Dopiero 1wszy etap byl. Zobaczymy czy zaprosza mnie na 2ga czesc rekrutacji. Ogolnie bylo milo ale 2 pytania mnie zdziwily. Gosc sie pytal o wzrost i czy chodze w spudnicach a ja mu na to ze rzadko bo w spodniach mi wygodnie. Powiedzial ze przydaloby sie w firmie troche kobiecego wdzieku, bo jego pracownica w spodniach chodzi Odpowiedzialam ze jak zaprosi mnie na 2ga czesc rekrutacji to moge przyjsc w spodnicy. Zachwalal tez moj wyglad i mowil ze umiem sie ubrac (rozmawialismy o dodatkach do pensji, a on mowi ze na garsonki tez bedzie ). Smieszny gosc. Napisalam tez test z anglika, ale nie wiem jak poszedl, bo zmeczona bylam(pojechalam prosto po pracy). Wydaje mi sie ze moglam zrobic pare bledow - choc jak sama wspomnialam mialam dosc duzy zastoj z jezykiem. No nic... zobaczymy, wazne ze sprobowalam i sie NIE BAŁAM (pierwszy raz). To duzy sukces.

Procz tego mamy nowa nauczycielke z angielskiego. Wiecie co? JESTEM MEGA ZADOWOLONA Miala konkretny plan na zajecia. Było duzo slownictwa, idiomy, rozmowy itp.

Walt Disney

Stary 2009-10-22, 20:58   #2728
Muiee
Rozeznanie

Tri a to ciekawa rozmowa o pracę No proszę jaka Ty potrafisz być cwana Facet nie odpuści widoku Ciebie w spódnicy
Trzymam kciuki za powodzenie

Super, że wreszcie coś zmienili. Najwazneijsze, aby klient był zadowolony, czyli Wy w tym przypadku

"Budząc się rano, pomyśl

Marek Aureliusz
Stary 2009-10-23, 15:40   #2729
Dagunia
Komplikatorka

puk puk można?

11.o5 wita
Stary 2009-10-23, 17:46   #2730
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Juz wszystko mowie.
Praca w biurze ksiegowym. Dopiero 1wszy etap byl. Zobaczymy czy zaprosza mnie na 2ga czesc rekrutacji. Ogolnie bylo milo ale 2 pytania mnie zdziwily. Gosc sie pytal o wzrost i czy chodze w spudnicach a ja mu na to ze rzadko bo w spodniach mi wygodnie. Powiedzial ze przydaloby sie w firmie troche kobiecego wdzieku, bo jego pracownica w spodniach chodzi Odpowiedzialam ze jak zaprosi mnie na 2ga czesc rekrutacji to moge przyjsc w spodnicy. Zachwalal tez moj wyglad i mowil ze umiem sie ubrac (rozmawialismy o dodatkach do pensji, a on mowi ze na garsonki tez bedzie ). Smieszny gosc. Napisalam tez test z anglika, ale nie wiem jak poszedl, bo zmeczona bylam(pojechalam prosto po pracy). Wydaje mi sie ze moglam zrobic pare bledow - choc jak sama wspomnialam mialam dosc duzy zastoj z jezykiem. No nic... zobaczymy, wazne ze sprobowalam i sie NIE BAŁAM (pierwszy raz). To duzy sukces.

Procz tego mamy nowa nauczycielke z angielskiego. Wiecie co? JESTEM MEGA ZADOWOLONA Miala konkretny plan na zajecia. Było duzo slownictwa, idiomy, rozmowy itp.
Mi się to trochę nie na miejscu wydaje, takie pytania na rozmowie kwalifikacyjnej nie był to aby jakis oblesny staruch?

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
puk puk można?

11.o5 wita
Witamy napisz cos o sobie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości