![]() |
#2701 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Melkas, bardzo dobrze mówisz
![]() To gdzie się spotkamy, by Lence manto spuścić? Należy się jej jak nic!!! ![]() Lenuś, my tu dla Twojego dobra tak Cię zachęcamy, a Ty masz to wszystko gdzieś... nieładnie ![]() Łap pozytywne fluidki od Melkas i do roboty ![]() Ilion, no nie... musisz trochę męża poprzytulać ![]() ![]() Ja byłam w odwiedzinach u młodszej siostry, poplotkowałyśmy prawie 3h ![]() Bartuś (mój chrześniak) narysował piękny obrazek dla wójka ![]() Fajnie, że jutro nie trzeba rano wstawać ![]() ![]() ![]() Macie jakiś sprawdzony przepis na sałatkę z brokuła? Mam ochotę zrobić na weekend, ale nigdy nie jadłam. Planuję zrobić z dodatkiem czosnku, jajko, szynka, papryka marynowana... i nie wiem co jeszcze?
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2702 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiecie.Wyciągnęłam step i zaczęłam dziś ćwiczyć ale wytrwałam tylko 10 minut bo słabo mi się zrobiło( jestem meteo-patką i czasem z powodu zmian pogodowych mam straszne zawroty głowy i spać mi się chce)Przerwałam wiec ćwiczenie na stepie, uznajmy to za rozgrzewkę ![]() ![]() Dla mnie tez zaczyna się weekend, ale trochę w inny sposób, bo w sobotę i niedzielę pracuje po dwie zmiany i to na pełnym gazie.Myślę, ze będzie dużo ludzi. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
![]() Wchodzę na forum i co widzę? Jakis spisek przeciwko mnie ![]() ![]() ![]() Bettix ja uwielbiam taką sałatkę z brukuła: oczywiście brokuł, lulurydza, pietruszka i marchewka gotowana w kostkę, prażony słonecznik, ewentualnie jajko albo jakieś mięsko (kurczak, szynka) + przyprawy i majonez ![]()
![]() |
#2704 |
Zadomowienie
|
Cześć Piękne
![]() Ilion, po pierwsze brawa za ruszenie tyłeczka do ćwiczeń ![]() Po drugie, praca w kuchni daje nieźle popalić, więc też się zalicza do ćwiczeń ![]() A Twój M stawia mi kawę, za to, że załatwiłam mu miłe chwile z Tobą ![]() Lenko, dzisiaj obudziłam się o 4,45 i myślałam o Tobie... mogłaś nas okłamać, a tego nie zrobiłaś, więc należy Ci się pachnący kwiatuszek ![]() ![]() Dobrze, że waga nie rośnie, ale jakbyś trochę pomogła swojemu org to by zaczęła spadać ![]() Ja też się dzisiaj zważyłam i jest: 58,85kg ![]() Cel osiągnięty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A najlepsze w tym jest to, że nie stosuję żadnej diety: w tym tygodniu codziennie na śniadanie miałam chałkę (własnego wypieku) i zdecydowanie mniej ćwiczę niż dawniej, bo tylko 2x w tygodniu. Strasznie się cieszę ![]() Dodatkowo jestem tuż przed @, powinna zawitać do mnie 2 dni temu, ale pewnie ze stresu się spóźnia ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-06-19 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Raczkowanie
|
hej weekendowo.... i grzesznie
![]() Bettix... Super gartulacje ![]() ![]() Beti, no ładnie Lenka nas się wystraszyła ![]() ![]() LENUŚ, my z miłości do Ciebie! Ani w głowie nam znęcanie się nad Tobą, kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ilion... Ty tyle harujesz, że spokojnie Ci za siłkę czy ćwiczonka starczy, więc tym bardziej ![]() Bettix...Widzisz, nasze wrzaski na Lenkę podziłały na Ilion ![]() A ja dziś: 6:00 -pobudka ![]() 9:00-12:00 - zakupy, ryneczek i itd, w między czasie 3szt myśliwskiej 12:30 - kawka ![]() 14:00 - truskawki+jogurt+cukier trzcinowy 16:00 - żołądki indycze w białym sosie+1 ziemniak (WYJĄTKOWO!)+ogórek kiszony, sok grapefruitowy 18:00 - truskawki+jogurt+cukier trzcinowy ![]() 19:00 - 2 garście popkornu ![]() Ale se nagrzeszyłam, co ![]() ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-06-19 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Zadomowienie
|
Kochane dziewczynki oczywiście, że się nie gniewam, Melkas nie wygłupiaj się, przecież wiem, że wy to wszystko z miłości do mnie mówicie
![]() ![]() ![]() ![]() Bettix wielkie gratki!!!! Przechodzę na Twoją chałkową dietę ![]() Kurczę, jak ty to zrobiłaś, strasznie ci zazdroszczę ![]() A gdzie wy się w ogóle wszystkie podziewacie?? Czyżbyście jeszcze na wyborach były? ![]() ![]()
![]() |
#2707 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jadłam normalnie i ćwiczyłam ![]() A Twój sposób by mniej jeść i nie ćwiczyć, to mi się nie podoba ![]() Bo tylko sobie spowolnisz metabolizm ![]() Wypuść tego lenia z siebie, to mu manto zrobimy razem z Melkas ![]() Wiem, że się na nas nie obrazisz, bo przecież Cię uwielbiamy ![]() ![]() Melkas, po ciemnych chmurach wreszcie przyszło słoneczko i same dobre rzeczy mnie spotykają ![]() Moje nowe cele, to utrzymanie wagi 60kg. Napewno na wczasach mnie przybędzie tu i ówdzie, ale tak mam zawsze, bo diety nie zamierzam stosować, a biegać przecież nie będę. Także po wczasach wrócę do Was napewno, hi hi. Piąteczka za Ilion, fajnie że na jedną osobę chociaż podziałało ![]() A ja dzisiaj zrobiłam sobie sesję w stroju kąpielowym i pomimo, że czekam z niecierpliwością na @ i brzusio trochę się wypuklił, to podobam się sobie. Brzusio boli, więc @ się czai za rogiem... mam nadzieję, że przed wyjazdem chociaż te gorsze dni miną ![]() Aga, pewnie Ci dobrze w tej Podróży Miłosnej, bo gdzieś zaginęłaś nam ![]() Czekamy na relację ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
Raczkowanie
|
hej...
ale jestem objedzona - karkówka, sałatka grecka, 2 piwka, 2kawałki babki cytrynowej. A co jak weekend to weekend ![]() Lenka... ![]() ![]() ![]() ![]() Bettix... No widzisz kochana, jak Ci się wszystko pięknie ułożyło ![]() ![]() Agika... Aguś, wraaacaaaj ![]() miłej nocki...
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-06-20 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Zadomowienie
|
helloł kobietki,
już jestem z powrotem, wczoraj wieczorkiem ładnie nadrobiłam lekturę, ale sił brakło by pisać. Dziś postaram się nadrobić. Różne zdarzenia sprawiły, że nawet nie byłam w stanie się z wami pożegnać. Wyjazd udał nam się cudownie, choć trochę tęskniliśmy za naszymi chłopakami. Wróciliśmy zrelaksowani i już jesteśmy znowu w komplecie w codziennym kieraciku naszym kochanym. Nie jestem w stanie na wszystko teraz odpisać, gratuluję spadków, gratuluję Lence bacików ![]() ![]() Mój brzusio wam dziękuje za dobre opinie, choć dużo mu brakuje do dobrego wyglądu. Choć w miarę swobodnie czuję się już w stroju kąpielowym ![]() ![]() Teraz nadrabiam zaległości w pracy, więc spadam. Aha po przyjeździe 2 kg na plusie, ale placek po węgiersku i lody domowej roboty były tego warte. Od dziś jestem już na właściwych torach a wieczorkiem lecę na wytęsknione NW. ![]() Miłego dzionka kochane. papa ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Aha jeszcze w głowie mam myśl z wczoraj do Mel, jak tak czytałam jednego posta i menu menu, a potem napisałaś że zjadłaś frytki i coś tam z KFC to było do przewidzenia, czytając menu przysżło mi do głowy, że malutko zjadłaś i oby nie skończyło się atakiem głodu. Dlatego nie mogłaś się powstrzymać i uległaś. ![]()
![]() |
#2710 |
Zadomowienie
|
Witam z rana
![]() Aguś fajnie, że wyjazd się udał, ale dobrze, że już jesteś z nami ![]() ![]() Melkas, Betti, Aga macie rację, MUSZĘ wrócić do ćwiczeń, bo spowolnię metabolizm, poza tym rzeczywiście miałam więcej energii i lepiej się czułam. Sama jestem na siebie zła, ale jakoś nie mogę się przemóc. Najgorszy ten pierwszy raz, potem wpadnę w rytm i będzie ok. Tylko że w przyszłym tygodniu będzie @, potem wujeżdżam na kilka dni i znowu te ćwiczonka nie będę regularne, ale to tylko wymówka, wiem ![]() Dzięki jeszcze raz dziewczyny, że mnie tak mobilizijecie, nie chcę was zawieść i dzisiaj postanowione 30 minut na rowerku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2711 |
Raczkowanie
|
hej, to co kawka z rana
![]() u mnie mały młyn w pracy i biegam i ciągle biegam ![]() ![]() ![]() ![]() Agika... Jesteś ![]() ![]() Lenko... ![]() menu: 8:30 - kawa z mlekiem, 120g łosoś wędzony, 100g szynka swojska wędzona 11:00 - herbata czerwona 13:00 - gruszka 14;30 - 0,5l kefir 0% 18:00 - kawka z mlekiem, 3szt ciasta z truskawkami ![]() 19:00 - herbata czerwona 21:00 - 120g łosoś wędzony, 8szt oliwki z czosnkiem, herbata czerwona... no, i węgle zrobiły swoje ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-06-22 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2712 |
Raczkowanie
|
o kurcze, ale tu puchy
![]() melduję i przyznaję się bez bicia, że dziś zgrzeszyłam 3 kawałkami ciasta z truskawkami ![]() ![]() A i jeszcze jedno, wrzuciłam na profil swoja nową fryzurkę... pa ![]()
![]() |
#2713 |
Zadomowienie
|
Melkas, ale drastyczne cięcie
![]() ![]() Bardzo bardzo korzystna zmiana ![]() Jeśli chodzi o urlopik, to wyjeżdżamy w sobotę o godz. 5 rano, kierunek: Bułgaria ![]() Aga, witaj ![]() ![]() Nie raz dzieciaczki dają popalić, a jak ich nie ma to tak jakoś pusto, co nie? ![]() Miło czytać, że stęskniłaś się za NW, tym bardziej, że Ci ciężko było zacząć. Naprawdę mi imponujesz ![]() Lenko, brawa za postawę ![]() ![]() Na razie kończę, bo trzeba się kąpciać. Jutro czeka mnie wyjazd do "góry" czyli do paszczy lwa... może wreszcie zobaczę swój angaż, bo jeszcze nie wiem za ile pracuję ![]() Buziolki ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-06-21 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2714 |
Zadomowienie
|
Bettix do jakiej paszczy lwa, ty się tak nie nastawiaj, co najwyżej do kociaka jakiegoś
![]() ![]() No ale gdzie te fotki w bikini ![]() No i miło mi, że mi piszesz, że ja ci imponuję ![]() Dziś zrobiłam mój długi dystans 45 min. Choć szczerze ciężko mi to wszystko pogodzić. Dopiero teraz usiadłam na tyłku padnięta. Zaraz kąpiel i spać. Melkas załamałaś mnie tym ciastem, ja dziś chodzę i mnie się chce, ale pomyślałam, że dotrzymam ci kroku i w tygodniu zrobię sobie SB1 tyle , że z owockami. A ty mi tu o cieście i o 3 kawałkach piszesz ![]() ![]() ![]() Lenko jak tam rowerek przeżył? ![]() Ilion litr wódki? ![]() Bettix ja robię jedną sałatkę z brokuła, jest super, można ją zrobić warstwowo lub pomieszać. Bardzo prosta: brokuł obgotować, feta w kostkę, prażony słonecznik, sos: jogurt, trochę majonezu, pieprz i czosnek odrobinka. Moja ulubiona brokułowa. Idę spać, do jutra ![]()
![]() |
#2715 |
Zadomowienie
|
Aga, no nie wiem czy wstawić foty, bo dopiero na nich zauważyłam, że widać mi bliznę po operacji wyrostka... a po drugie na zdjęciach ten strój dużo traci, wygląda mało ciekawie... ale w realu bardzo mi odpowiada
![]() A sałatkę brokułową zrobiłam tak: brokuł, ser feta, ogórek świeży, szynka, kukurydza, jajka. Do tego sos majonezowo - jogurtowy + czosnek. Była pyyyycha ![]() Dobrej nocki życzę i nie Ci się przyśnią aniołki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2716 |
Raczkowanie
|
Rany, co ja mam dziś ssanie
![]() ![]() Piłka została zmęczona: 2x80=brzuszki, 2x50=wew uda, 2x50=ręce(ściskanie). Bettix...Bułgaria ![]() ![]() ![]() Agika... No widzisz, wstyd mi ![]() ![]() ![]() ![]() Lenka... Lenuś, złaź z rowerka i spać, no już już na dziś wystarczy ![]() miłej nocki ![]()
![]() |
#2717 |
Zadomowienie
|
Jestem, nie spędziłam nocy na rowerze ha ha, ale obiecane pół godzinki było, do tego trochę brzuszków i mam nadzieję, że teraz juz mi będzie jakoś szło
![]() Melkas wyglądasz ślicznie, tak inaczej. Też Cię podziwiam za odwagę, bo mam podobnie jak Betti, boję się ściąć swojewłosy albo jakoś inaczej zafarbować. I proszę nie kuś mnie teraz ciastem ![]() Aguś mi również imponujesz. Ledwo wróciłaś, a już myślisz o ćwiczeniach ![]() Uciekam do pracy ![]()
![]() |
#2718 |
Zadomowienie
|
Uprzejmie donoszę, ze zdjęcia w bikini już są
![]() I ja tam żadnej blizny po operacji nie widzę ![]() Mel Melkas ![]() ![]() ![]() Wyjazd bardzo fajny, fajny hotel 3 różne sauny, 2 jaccuzi, basen, full relaks, zwłaszcza, że w czwartek byliśmy w tym wszystkim sami. W piątek poszliśmy w góry, a po powrocie znowu basen, sauna i jacuzzi ![]() ![]() Melkas mój czerwiec też zalatany, dziś zebranie w przedszkolu i mały poczęstunek i też dziś mamy ostatnią lekcję angielskiego Milcia, nareszcie, bo jak ciepło to jeździć się nie chce. Lenuś jak tam u ciebie? Olunek już chyba bez netu jest ![]() miłego dzionka,
![]() |
#2719 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
lecę na zdjęcia w bikini i za raz wracam!
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2720 |
Zadomowienie
|
Aga weszłam na profil Bettix, bo napisałaś, że są fotki w bikini i normalnie się załamałam. Ale z niej laska!! Ja przy niej to tłuścioch
![]() ![]()
![]() |
#2721 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() A poważnie , Beti, szacun i brawa! Cel osiągnięty i wyglądasz super! Lenka... Ani mi się waż ![]() ![]() ![]() Agika... Fakt, masz rację ![]() ![]() ![]() I gdzie reszta SUPER 30+: Niutka, Wiolka, Serduszko, Ilion? menu: 8;30 - 120g łosoś wędzony, kawa z mlekiem 10:00 - gruszka 10:30 - herbata czerwona 14;30 - 3szt myśliwskiej, herbata czerwona reszta w trakcie...
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-06-22 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
Zadomowienie
|
dziewczynki jestem czytam ale mam doła strasznego. z tz sie mi nie układa
![]() jak bede miała chwile to wiecej napisze. buziaki
![]() |
#2723 |
Raczkowanie
|
Ja też was czytam, zdjęcia obejrzałam i..Melkas pasuje ci ta fryzurka a Betix to chyba z przyzwyczajenia do nas zagląda, bo odchudzać się to zupełnie już nie ma z czego.Przy was to ja jestem wieloryb
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
Zadomowienie
|
O rety, dziewczyny, ale Wy jesteście KOCHANE
![]() ![]() ![]() Normalnie kładłam się ze śmiechu po Waszych komentarzach, a mój mąż razem ze mną ![]() ![]() Melkas, do Bułgarii jedziemy autokarem (podobno 30h), ale sprawdziliśmy ten środek transportu wybierając się do Chorwacji i bardzo nam odpowiada. Można rozłożyć siedzenia i spokojnie się przespać, a wyjazd jest z mojego miasta, więc nie będzie żadnych przesiadek. Każdy autokar ma klimę, więc mam nadzieję, że damy radę ![]() Mi właśnie się rozkręca @, wię rozumiem Cię jak nic... też siedziałabym w lodówce ![]() Wiesz co Mel, te 64kg jest w zasięgu Twojej ręki ![]() ![]() Pięknie zabrałaś się za ćwiczonka i to NAPEWNO zostanie nagrodzone ![]() Lenuś, brawa... wielkie brawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aguś, "wspólna kąpiel w jakimś olejku i płatkach róży" - o rany, ale to brzmi ![]() ![]() Następnym razem jadę z Tobą ![]() 45min NW ![]() Olunku, nie smutaskuj się ![]() ![]() Ilion, a Ty Skarbie znowu tyrasz ![]() ![]() Odwiedziny u Prezesa przeżyłam, nawet nie było źle. Spakowałam dokumenty byłej kadrowej i Prezes ma mi je jutro przywieźć. Dowiedziałam się co mam robić dodatkowo i jedyne co mnie przeraża to sprawozdania do GUS-u, bo koleżanka nie umiała mi wytłumaczyć jak mam je zrobić i skąd wziąć dane ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
Zadomowienie
|
Bettix, tak na poważnie siedzenie na wizażu nie przejdzie, ale jak wpiszesz intensywne pisanie na wizażu i dasz swojemu szefowi dostęp do twojego profilu, to już nic innego wpisywać nie musisz
![]() ![]() Nie wiem ile to km te 45 min, ja dość szybko maszeruję, a jak ty mierzysz dystans który biegacie? Olunku, co tam się posprzeczaliście? Może to chwilowe, w każdym związku czasem burza. A potem piękne słońce i tęcza ![]() ![]() Ilion ja nie wiem kiedy ty odpoczywasz ![]() Melkas trza się udzielać, ![]() ![]() A tak poza tym dalej cię napastuję, bo nadal nie widzę warzyw w dzisiejszym menu. A tyle pychotek dostępnych kapustka, kalafior, cukinia, fasolka, pomidorki. Mniam. Dziś u mnie nie ma NW, bo małż z młodszym dopiero co wrócił z angielskiego i już nie dam rady. Jutro polecę. Sobie obiecuję. Buziolki.
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
Aguś, przyjęte jest, że człowiek dorosły chodzi z prędkością 6km/h, ale skoro Ty maszerujesz szybko, to pewnie lekko robisz 7km/h - kiedyś próbowałam iść na bieżni z tą prędkością i jest to dość szybki krok. Nasz dystans mierzyliśmy na dwa sposoby:
1. to za pomocą nawigacjii 2. to wg licznika samochodu. Są takie zegarki, które odmierzają dystans, puls i... pieron wie czego jeszcze nie odmierzają ![]() Mój M chciał mi nawet taki kupić na urodziny, ale ja wolę biżuterię bardziej kobiecą niż sportową ![]() Eh, z tym zakresem czynności to chyba jednak nie przejdzie ![]() Kurka, jeszcze 3 dni do pracy i urlop ![]() A teraz siedzę, sobie z farbą na głowie, mąż bawił się w fryzjera ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
Zadomowienie
|
kto uwierzy, aż wstyd mi o tym pisać
![]() ![]() właśnie wtrachnęłam chipsy i popiłam Karmi. Człowiekowi głupoty w głowie jak nie poćwiczy. I co teraz miesiąc się oczyszczam. ![]() Bettix myślisz, że aż tyle? No to fajnie, ja gps nie zmierzę, bo po łąkach i polach latam ![]() Idę w końcu zakupić ubranko na chrzest. Najwyższy czas.
![]() |
#2728 |
Zadomowienie
|
Bettix czekamy na kolejne fotki z pofarbowanymi włoskami
![]() ![]() ![]() I proszę, nie nazywaj mnie guru, bo ja przy Tobie to mam kompleksy i nawet dzisiaj znowu poćwiczyłam ![]() Olunku kochany co tam z Tobą? Nie dołuj się tak, będzie ddobrze, nawet jeśli teraz jest źle ![]() ![]() Melkas jak widzisz jestem, bo nie mogłam bez Was wytrzymać ![]() ![]()
![]() |
#2729 |
Raczkowanie
|
Moje drogie Kobietki...
![]() ![]() ![]() menu: Okropne - nie pytajcie - same śmieci ![]() może do później ![]()
![]() |
#2730 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie tez średnio, wciąz nie moge zapanowac nad pieczywem ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.