Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-14, 23:11   #2701
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a przepraszam nie zauważyłam wysłałm Ci zaproszenie na nk, ale chyba nie doszło chyba, że nie do Ciebie wysłałamchciałam pooglądać Twoje zdjęcia ślubne, ale masz zablokowane, ale ostatnio wkleiłaś na wizaż to już zaspokoiłam moja ciekawość ślicznie wyglądałaś!
dostalam zaproszenie ...
ale nie wiedzialam kim jestes dlatego nie przyjelam ...

heh to dobrze ze Twoja ciekawosc zostala zaspokojona
i dzieki za komplement

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

No i Ci goście, niektórzy tacy niepoważni, np. sąsiedzi M. nie potwierdzili jeszcze, a jak ich osttnio pytał, to powiedzieli, no tak trzeba by się w końcu określić. No masakra
u nas tez tak bylo ... 2 tyg przed weselem trzeba bylo do nich dzwonic i pytac .. a jak byk na zaproszeniu pisalo potwierdzenie do 4 lipca !!! no ale tacy juz ludzie sa nic nie poradzisz na to

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-14, 23:43   #2702
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dostalam zaproszenie ...
ale nie wiedzialam kim jestes dlatego nie przyjelam ...

heh to dobrze ze Twoja ciekawosc zostala zaspokojona
i dzieki za komplement

u nas tez tak bylo ... 2 tyg przed weselem trzeba bylo do nich dzwonic i pytac .. a jak byk na zaproszeniu pisalo potwierdzenie do 4 lipca !!! no ale tacy juz ludzie sa nic nie poradzisz na to
Cytat:
jejku jak czytam dziewczyny z tymi goścmi Waszymi to chyba ani jedna nie doczekała się potwierdzeń choćby od połowy gości na czas ludzie maja gdzieś, że na sali trzeba zapłacić za nich nawet jak nie przyjdą a to nie jest mała kasa za każdy talerzyk

Rozmawiałam na ten temat z babką z sali i mówiła, ze na o skarżą się wszyscy Młodzi. Mało tego mówiła, ze jak organizuje wesela 20 lat to tylko jeden raz zdarzyło jej się, ze przyszło tyle ludzi ile zadeklarowali Młodzi, z tego wynika, ze część ma w nawet jeśli ptwierdziło

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-14, 23:48   #2703
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Rozmawiałam na ten temat z babką z sali i mówiła, ze na o skarżą się wszyscy Młodzi. Mało tego mówiła, ze jak organizuje wesela 20 lat to tylko jeden raz zdarzyło jej się, ze przyszło tyle ludzi ile zadeklarowali Młodzi, z tego wynika, ze część ma w nawet jeśli ptwierdziło
u nas naszczescie tylko 3 osoby nie przyszly z tych ktore potwierdzily ...
no ale jak by nie patrzyl to tak jak by 510zl wyrzucil do kosza

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-14, 23:53   #2704
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

W ogóle Zabciu zapomniałam pochwalić jak pięknie wyglądałaś na ślubie. I już teraz wiem skad ten nick

Agatka jest już z nami
Stary 2009-08-15, 00:00   #2705
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle Zabciu zapomniałam pochwalić jak pięknie wyglądałaś na ślubie. I już teraz wiem skad ten nick
dziekuje slicznie

hehe no teraz to juz chyba wiekszosc dziewczyn na wizazu wie skad moj nick

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-08-15 o 00:02
Stary 2009-08-15, 05:15   #2706
kliwia
Zakorzenienie

motley no to moze trzymaj kiucki zeby bylo cieplo ?
A te butki to taneczne?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-15, 07:19   #2707
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kzabeczka Pokaż wiadomość
Świetne na pierwszy taniec ale można zaszaleć i popłynąć
noooo pod warunkiem, ze opanujesz krok cha chy

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Dzisiaj przyszły też obrączki.... fotki wyszły dosyć kiepsko ale są na prawdę piękne, jesteśmy bardzo zadowoleni
przesliczne

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
odebralismy obrączki!!!!

no i obiecane rożki kurde 7 sztz robiłam a pol wieczoru przesiedziałam

padam na pysk
obrączki ładne a co do rożków....czemu tak dużo czasu Ci to zajmuje? nie wyglądają na zbyt skomplikowane.... ja 80 winietek zrobiłam w 1.5 wieczoru, czyli w sumie moze jakieś 4-5 godzin

Cytat:
Trudno, ważne ze nam pasuje

Mnie strasznie nudzą takie landrynkowe wolne piosenki, lepiej nam sie tańczy trochę szybsze.

Strobiluska -- Swey fajoska, ale ja się w tej zakochalam słucham jej non stop i ten tekst
Będę Twoim snem,będę Twoim marzeniem, będę Twoją fantazją,
Będę Twoją nadzieją, Będę Twoją miłością, będę wszystkim, czego potrzebujesz.
Kocham Cię mocniej z każdym oddechem. Prawdziwie, nieprzytomnie, głęboko.
Będę mocny, będę wierny, gdyż jesteś dla mnie nowym początkiem,
Powodem do życia, głębokim znaczeniem.
tak, nam tez lepiej się szybsze tańczy, przy wolnych gubimy rytm a ta piosenka przypomina mi moją pierwsza miłość-bo to te czasy były heh najwazniejsze, żeby wam się dobrze "densiło" do niej

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
A te butki to taneczne?
a co ty tak wcześnie w sobote już nie śpisz?

ja jade na weekend do znajomych, wracam jutro wieczorem

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-15, 07:44   #2708
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
jejku jak czytam dziewczyny z tymi goścmi Waszymi to chyba ani jedna nie doczekała się potwierdzeń choćby od połowy gości na czas ludzie maja gdzieś, że na sali trzeba zapłacić za nich nawet jak nie przyjdą a to nie jest mała kasa za każdy talerzyk

Kochana u mnie też tak było że nie potwierdzili do dnia w którym mieli to zrobić zadzwoniły 3 osoby ale wiedziałam że reszta przyjedzie bo mówili wcześniej, nie którzy odmawiali już przy dawaniu zaproszenia.Nic nie zrobimy.

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
jak to nie pasuje? pasuje za szybka na pierwszy taniec? no co ty, my mamy SWAY Michaela Buble i to jest jeszcze szybsze
Tak,ale Wy macie cha-che a cha-cha pasuje dot ej piosenki idealnie.
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziewczynki nie mam juz siły!!!
prawie kupilismy garnitur
mowi prawie bo juz prawie kupował w salonie mody slubnej w rybniku (do rybnika dziadem pojechałam!!!) ale oczywiscie...... idziemy jeszcze do plazy poogladac mmowie cholera we wszystkich tych centrach jest to samo ale nei dociera złazilismy pol rybnik a wsiada do auta i mowi wiesz ja w poniedziałek przyjade po ten z tego sklepu

a ten co wybrał pierwotnie to troche szkoda mu kasy bo on w pierre cardin 2 koła kosztował sam garnitur

no to w koncu zdecydował ze po ten do tego salonu wroci a tez fajny jest taki ciemno brązowy połyskujący i mieniący sie jakby na bordowo.....

no i oczywiscie teściówka z nami musiała pojechac i swoje trzy gorsze wtrącać ze czarny mamy kupicbo to praktyczny no to mowie ze taaaaa niech kupi i bedzie pasował jak pięść do nosa, jak chce czarny to moze pojsc ale nie ze mna to sie uciszyła i juz nic nie mowiła
całe zycie z wariatami!!!

odebralismy obrączki!!!!

no i obiecane rożki kurde 7 sztz robiłam a pol wieczoru przesiedziałam

padam na pysk

Ślicznie wyszły Ci te różki ta czerwona wstążka dodaje takiej elegancki strasznie mi się podobają. A obrączki klasyka proste i co dla mnie ważne identyczne!Co do garnituru to faktycznie faceci sa nie raz bardziej wybredni niż kobiety mój na szczęście wszedł do pierwszego salonu i kupił garnitur

~~*~~

Scio Ja tez lubię takie szybsze ale ta mi nie pasuje jakoś no, sama nie wiem czemu.

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-15, 07:56   #2709
stokrotka24
Zakorzenienie

hej dziewczyny to już dzisiaj
w nocy spałam bardzo dobrze, a myślałam, że będę miała z tym problem. Wstałam, wykąpałam się a teraz jem śniadanko. Na 11 mam do fryzjera. Stresu nie odczuwam, ale pewnie wewnętrznie jest bo latam co chwilę do kibelka. Zaraz sobie chyba stoperan wezmę. dobrze, ze jest ładna pogoda, mam nadzieję, że się w sukni nie ugotuję.

Wszystkim innym dzisiaj ślubującym życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, oby ten dzień był cudowny

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-15, 08:03   #2710
kliwia
Zakorzenienie

strobli obudzialm sie dzis o 5
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-15, 09:03   #2711
śliweńka
Zakorzenienie

dziewczyny ile przed ślubem w waszym kościele były zapowiedzi??
bo jak dziś i jutro nie będzie zapowiedzi w moim kościele to w niedziele przyszłą już muszą być bo wyjdą mi na styk moja mama pow bym się tym interesowała bo jeszcze ślubu nie będzie a u TŻ w parafii ksiądz się pomylił i były dwa razy pierwsze zapowiedzi jutro będzie głoszona trzecie w sumie cztery razy u TŻ będą głoszone jakby nie było

też jest mi przykro bo od ojca z rodziny chyba ze 25 osób nie przyjedzie wszyscy nas olalali a my do nich jeździliśmy jeszcze trzeba dzwonić się prosić by znać w ogóle dali a mieli w zaproszeniu termin napisany

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2009-08-15 o 09:04
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-15, 09:58   #2712
Wizazanka492
Zadomowienie

Wiatm Was

Za ok 3 tyg mam ślub... w czasie przygotowań wszystko było jak najbardziej ok, zero stresu itp. Teraz kiedy termin zbliża się wielkimi krokami mam coraz większe wątpliwości Boję się, czy to ten JEDYNY, czy na pewno będę z nim szczęśliwa, czy ta wielka miłość kiedyś nie skończy się rozwodem, czy on mnie nie zdradzi... wiem, że to strasznie głupie pytania i głupia jestem że w ogóle o to pytam was, bo z pewnością każda tu z was tętni szczęściem, a ja tu smucę tylko Przepraszam, chciałam tylko wyrzucić z siebie te wszystkie przemyślenia, bo nikomu nie mogę się zwierzyć , ani mamie, pzyjaciólki prawdziwej nie mam.... .

_________________________ __________________

Wizazanka492 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-15, 10:15   #2713
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

Wszystkiego naj, naj dziś slubującym

u nas cienko dziś z pogodą. strasznie wieje, niebo całe w chmurach, ciekawe czy nie będzie padało. Mam nadzieje, że dziewczyny mają dziś lepszą pogodą u siebie w miastach

ps. ktoś mi doradzi cos odnosnie tego wstepu na płytce??

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Wizazanka492 Pokaż wiadomość
Wiatm Was

Za ok 3 tyg mam ślub... w czasie przygotowań wszystko było jak najbardziej ok, zero stresu itp. Teraz kiedy termin zbliża się wielkimi krokami mam coraz większe wątpliwości Boję się, czy to ten JEDYNY, czy na pewno będę z nim szczęśliwa, czy ta wielka miłość kiedyś nie skończy się rozwodem, czy on mnie nie zdradzi... wiem, że to strasznie głupie pytania i głupia jestem że w ogóle o to pytam was, bo z pewnością każda tu z was tętni szczęściem, a ja tu smucę tylko Przepraszam, chciałam tylko wyrzucić z siebie te wszystkie przemyślenia, bo nikomu nie mogę się zwierzyć , ani mamie, pzyjaciólki prawdziwej nie mam.... .
kochana, napewno dopadł cie stres przedslubny. uspokoj sie, postaraj sobie przypomniec za co go tak naprawde kochasz, ile dla ciebie znaczy. Przypomnij sobie te miłe chwile...

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-15, 10:27   #2714
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
A ja o 5 poszłam spać

Cytat:
Napisane przez Wizazanka492 Pokaż wiadomość
Wiatm Was

Powiem Ci, ze wiele PM ma takie wątpliwości, bo to jednak decyzja na całe życie. Tak jak pisała Madzia przypomnij sobie, za co go kochasz. A może przydałby się Wam maly "urlopik" od ślubnych spraw

Agatka jest już z nami
Stary 2009-08-15, 10:50   #2715
Wizazanka492
Zadomowienie

Pewnie macie rację, stres przedślubny... Kocham go , od samego początku wydawał mi się bliski, idealny...Zmiana w naszym związku nastąpiła w momencie, gdy dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Staraliśmy się , chcemy tego dziecka, ja rónież.. później jednak nadeszły myśli " czy ja jestem gotowa, czy dam radę, dziecko to bardzo ważna misja, wychowanie itp" TZ po tej wiadomości nieco się zmienił...stał się bardziej pewny siebie, pewny tego związku, wyniki tego są jakie są...Mieszkamy razem u mojej mamy (po ślubie przeprowadzamy się w zupełnie inne miejsce). Idealnie nie jest. Między moją mamą a TZ często dochodzi do różnego rodaju przegadywnek ...A ja zwyczajnie czasem nie wiem kto tutaj ma rację. . . Kocham moją mamę i to oczywiste, że nie pozwalam, aby ktokolwiek jej "przycinał"/ z drugiej strony kocham TZ, w sumie to mój przyszły mąż, wstawiam się za nim, chociaż niekiedy argumenty mojej mamy nakierowują mnie przeciwko TZ ...
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja nie umiem rozmawiać z TZ o problemach. Nie wiem czemu moja psychika jest tak beznadziejnie delikatna ! Każda rozmowa kończy się moim płaczem, nie umiem nie reagować nieemocjonalnie, co mnie czasem doprowadza do szału.
Podobno nie znam się na "żartach", gdyż obrażam się o "byle co". Jednak chyba to jest wynik jego "niby żartów" kierowanych do mnie, których czasem mam dość.
A poza tym, czy wasi mężowie, TZ oglądają się za innymi kobietami? Ok, wiem, podobno prawie każdy mężczyna to wzrokowiec, ale chyba każdy wzrokowiec ma swój rozum? Przecież ja czuje się wtedy poniżona, chociaż nie jestem brzydka i o 10 lat młodsza od niego!

Przepraszam, że tak się rozpisałam wyrzuciłam z siebie wszystko, może to pomoże..

_________________________ __________________

Edytowane przez Wizazanka492
Czas edycji: 2009-08-15 o 10:52
Wizazanka492 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-15, 10:54   #2716
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cześć

Wszystkim ślubującym dziś Panna Młodym dużo szczęścia na nowej drodze życia **
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-15, 14:30   #2717
sloniatko007
Wtajemniczenie

GG do sloniatko007

Chcisałabym sie dopisac do przyszłych żonek 2009
Mój ślub 18 wrzesnia 2009 godz 15.00

Nowy,jesienny wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=667473
sloniatko007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-15, 14:42   #2718
agnes208
Zakorzenienie

Ech dziewczyny czuje jakaś pustke po tym slubie nie mam narazie co planować hahah czuje sie jak bezrobotna choć przed slubem marudziłam ze wszystko na mojej głowie i zrozum tu kobiete?? Czy wy tez tak macie żony, że Wam przykro że to już po tym wielkim i jedynym dniu??
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-15, 15:44   #2719
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloniatko007 Pokaż wiadomość
Chcisałabym sie dopisac do przyszłych żonek 2009
Mój ślub 18 wrzesnia 2009 godz 15.00
witam w naszym gronie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Ech dziewczyny czuje jakaś pustke po tym slubie nie mam narazie co planować hahah czuje sie jak bezrobotna choć przed slubem marudziłam ze wszystko na mojej głowie i zrozum tu kobiete?? Czy wy tez tak macie żony, że Wam przykro że to już po tym wielkim i jedynym dniu??

ojj uwierz chyba kazda z nas tak ma ...
ze po slubie czuje taka pustke .. nie ma co zalatwiac , nie ma po co przegladac neta zeby znalesc bukiet slubny czy fryzure

Olivia 2.07.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-15, 15:53   #2720
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
witam w naszym gronie

ojj uwierz chyba kazda z nas tak ma ...
ze po slubie czuje taka pustke .. nie ma co zalatwiac , nie ma po co przegladac neta zeby znalesc bukiet slubny czy fryzure
No właśnie podłe to uczucie ale chociaz tyle ze nie tylko mnie dopadło coś takiego trzeba przejsc do nastepnych planowań tylko narazie nie mam co bo dzidziusia jeszcze nie chcemy choc tu i tam podczytuje juz o ciazach
Stary 2009-08-15, 16:00   #2721
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie podłe to uczucie ale chociaz tyle ze nie tylko mnie dopadło coś takiego trzeba przejsc do nastepnych planowań tylko narazie nie mam co bo dzidziusia jeszcze nie chcemy choc tu i tam podczytuje juz o ciazach

napewno nie tylko Ciebie o to sie martwic nie musisz
my tez narazie dzidzia nie planujemy wiec tez nie mam czego na necia szukac ...
jak narazie przegladam zdjecia slubne co godzine ... moje nowe zajecia

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-15, 16:02   #2722
kaska87
Zakorzenienie

a macie dom/mieszkanie? możecie planować np urządzenie go to jest lepsza frajda niż to co ze ślubem związane no chyba, że już macie wszystko gotowe to nie wiem

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-15, 16:06   #2723
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
a macie dom/mieszkanie? możecie planować np urządzenie go to jest lepsza frajda niż to co ze ślubem związane no chyba, że już macie wszystko gotowe to nie wiem
my mieszkamy mieszkamy w wynajmowanym za granica narazie i zbieramy pieniażki na nasz własny domek ale narazie nie planuje urzadzania bo nie mam wyobrazenia tych murów nie wiem jaki bedzie uklad bo chyba kupimy gotowy dom jak zbierzemy jeszcze troszke kasy wiec nawet na podstawie projektu nie moge planowac bo nie wiem co i jak jeszcze ech trzeba sie czyms zajac bo przez ostatnie miesiace a to robilam zaprosznia to pudeleczka dla gosci to albumy a jeszcze wczesniej to wszystko wyszukiwałam a teraz obijam sie jak mops i marudze
Stary 2009-08-15, 16:10   #2724
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
mieszkamy juz rok razem , takze wszystko juz gotowe

Cytat:
my mieszkamy mieszkamy w wynajmowanym za granica narazie i zbieramy pieniażki na nasz własny domek ale narazie nie planuje urzadzania bo nie mam wyobrazenia tych murów nie wiem jaki bedzie uklad bo chyba kupimy gotowy dom jak zbierzemy jeszcze troszke kasy wiec nawet na podstawie projektu nie moge planowac bo nie wiem co i jak jeszcze ech trzeba sie czyms zajac bo przez ostatnie miesiace a to robilam zaprosznia to pudeleczka dla gosci to albumy a jeszcze wczesniej to wszystko wyszukiwałam a teraz obijam sie jak mops i marudze
o a gdzie mieszkacie dokladnie?

jedyny plus to taki ze teraz mamy wiecej czasu zeby zajac sie naszymi mezulkami

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-15, 16:13   #2725
atomufka
Zakorzenienie

A ja w sumie sie ciesze ze cale to zamieszanie ze slubem minelo.Nie musze wysluchiwac fochow tesciowej itp Teraz leniuchuje a na jesnien zaczynam sie edukowac i odkladac kase na powrot do Polski.Jeszcze tylko 8 miesiecy za granica

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-15, 16:21   #2726
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
mieszkamy juz rok razem , takze wszystko juz gotowe

o a gdzie mieszkacie dokladnie?

jedyny plus to taki ze teraz mamy wiecej czasu zeby zajac sie naszymi mezulkami
W irlandii i też myśle zeby sie teraz przyłożyć i czegoś nauczyc gdybym była w polsce poszłabym na prawo jazdy bo niestety nie mam jeszcze ale tutaj to jakos tak średnio mi sie chce bo inaczej to wyglada niż u nas.
Stary 2009-08-15, 16:33   #2727
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
A ja w sumie sie ciesze ze cale to zamieszanie ze slubem minelo.Nie musze wysluchiwac fochow tesciowej itp Teraz leniuchuje a na jesnien zaczynam sie edukowac i odkladac kase na powrot do Polski.Jeszcze tylko 8 miesiecy za granica
nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze ze zaniedlugo wracasz do PL

Cytat:
W irlandii i też myśle zeby sie teraz przyłożyć i czegoś nauczyc gdybym była w polsce poszłabym na prawo jazdy bo niestety nie mam jeszcze ale tutaj to jakos tak średnio mi sie chce bo inaczej to wyglada niż u nas.
a macie jakis znajomych tam czy tylko z mezem jestescie?
nie myslicie o powrocie do Polski tak jak atomufka?

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-15, 16:37   #2728
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:

nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze ze zaniedlugo wracasz do PL

a macie jakis znajomych tam czy tylko z mezem jestescie?
nie myslicie o powrocie do Polski tak jak atomufka?
mamy znajomych i planujemy powrót narazie za jakies 2-3 lata no chyba ze z praca coś nawali to moze szybciej.
Stary 2009-08-15, 16:47   #2729
motley
Zadomowienie

Cytat:
A te butki to taneczne?
no trzymam, trzymam ale już teraz w ciepłe dni jest mi zimno tak po 22
Buty taneczne ale z gumową podeszwą. Można takie kupić tutaj:
http://www.akces.biz/
są boskie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość

przesliczne
dzięki

Cytat:
o hehe to tak jak ja... tzn. musiałam się obudzić bo mieliśmy dzisiaj z TZ pierwsze nurkowanie na jeziorze. Co prawda o tej nieszczęsnej 5.00 nie wiedziałam za bardzo za jakie grzechy spotyka mnie taka kara ale potem już było super. TZ się trochę przestraszył i nie mógł sobie poradzić z wyrównywaniem ciśnienia a ja poszłam pod wodę jak rybka i nie chciałam wychodzić

A w ogóle to wszystkim dzisiejszym PM życzę spełnienia wszystkich marzeń związanych ze ślubem, cudownego i wzruszającego dnia

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-15, 16:54   #2730
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie w Irlandii?Pewnie sie juz pytalam ale nie pamietam

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości