![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Dziewczyny, mam glupie pytanie. Czym sie zapina pieluszki tetrowe?
![]() ![]()
#2702 |
Zakorzenienie
|
Pieluszki chyba sie tylo zawija i na to takie majtki jakby ...chyba ;D
Dziewczyny co myslicie o tej piosence dla rodziców ,na podziękowanie ??? KLIK
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-08-20 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nic nie odwoluj.. jeszcze tylko jutro a w sobote wasz slub. to bys siostrunie tz i jego brata ucieszyla jakbys odwolala teraz slub Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja kupilam sobie pas poporodowy i jako optymistka wybralam rozmiar S ![]()
![]() |
#2704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kropko, ja tez chce sobie eSke kupic. I licze na to, ze jednak sie zmieszcze ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-08-20 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2706 | |||||
Zadomowienie
|
Witam mamusie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bravurko ciesze się że z Patryczkiem lepiej ![]() Marta gratuluję córci, imię bardzo ładne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mialam przy Adrianie ale jak bylam w szpitalu po cc to jedna z dziewczyn dala mi pochodzic w nim troche i naprawde jest roznica
![]() |
#2708 |
Zadomowienie
|
Ja też myślałam o tym pasie. Ale oczywiście nie wiem co i jak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2710 |
Raczkowanie
|
witajcie mamusie
nareszcie mogę sie dostac do wizazu, przez pare dni mialam z tym problem ![]() samanthagratuluję zaślubin !!mamy w tym samym dniu ślub. Ja tez mam cywilny na 5 wrzesnia ![]() domi olej rodzinkę, z nimi to najlepiej sie wychodzi na zdjęciu. Wychodzisz za twojego tz a nie za nich .. TO JEST PRZECIEZ WASZE ŚWIĘTO KOCHANA! Brawurko jak ja się cieszę z tych świetnych wieści. Cieszę się że malutki jest taki dzielny. Teraz to juz moze być tylko lepiej ![]() Marta gratuluję dziewuszki My we wtorek mieliśmy wizyte u gina. Glukoza ok, wszystko prawidłowo się rozwija. Malutki pokazał nam wszystko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cieszę się, że wyniki w porządku ![]() A 8 tygodni to już niewiele ![]() Cytat:
![]() Fajne imię, też mi się podoba, ale oczywiście mojemu TŻ kojarzy się z Frankiem Kimono ![]() My dalej imienia nie mamy, propozycji kilka ale do żadnej nie jesteśmy przekonani, może będzie Bartłomiej, może Rafał albo Filip, na razie pewne jest tylko drugie imię, bo dostanie je po moim ojcu.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Raczkowanie
|
No oczywiście że jest prawdziwy... jednak mi chodziło o to że jeśli ktoś planuje ślub Kościelny to jest większe przeżycie... Takie jest moje zdanie...
Przepraszam jeśli któraś z Was poczuła się urażona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Co do pasów poporodowych to czytałam, że dobre są te
http://allegro.pl/item707928408_popo..._kolory_s.html Ja sama mam mieszane uczucie, jeśli chodzi o takie ustrojstwa, bo moja koleżanka twierdzi, że ma obwisły brzuch po ciąży, właśnie z powodu noszenia takiego pasa. Sama nie wiem ![]()
#2714 |
Raczkowanie
|
Brombusiu Filipek mi się strasznie podoba gdyby nie to że już mamy dwoch Filipow w rodzinie to moj dzidek tak by miał na imię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() NedziaGratuluje zdrowego Franeczka ![]() moniam85 ślub kościelny to nie to samo co cywilny ,wkońcu tu przed Bogiem i wogóle ![]()
![]() |
#2716 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No własnie o to mi chodziło, dzięki z zrozumienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Gucia szczerze to ci powiem ze nie mam pojecia jak sie zapina pieluchy tetrowe.. zawsze myslalam ze bezpiecznymi agrafkami..
#2718 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie wrocilismy z TZ ze szpitala bo mial wypadek w pracy i balismy sie ze ma noge zlamana ale po przeswietleniu okazalo sie ze zlamania nie ma
![]() ide do lozeczka bo wrazen na dzien dzisiejszy mi wystarczy ![]() milej nocki ![]()
#2719 |
Zakorzenienie
|
Na te pieluchy są takie majtki z ceraty ,na ll można znaleść
![]() moniam85 ![]() ![]()
#2720 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powiem szczerze że dosyć mi się ono podoba, maluszki lubią kołysanie, tylko zastanawiam się na ile takie łóżeczko jest stabilne?? Wiem ze można je zablokować i wtedy ma się zwykłe łóżeczko, ale nie wiem czy to z czasem się jakoś nie "wychodzi"? No bo wiadomo - rocznego dziecka czy też dwulatka już raczej nie planuję kołysać... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z koscielnego zrezygnowalismy swiadomie, bo sam kosciol kojarzy nam sie z obluda i zaklamaniem, w Polsce dodatkowo ze sredniowieczem. (Prosze mi wybaczyc jesli kogos tym urazilam, ale taka jest poprostu moja opinia). A i tak wierzymy, ze Bog czuwa nad nami. Co do podziekowania rodzicom, to my wolelismy zrobic cos od siebie i zagralismy (tz na gitarze, ja na pianinie) i zaspiewalismy rodzicom, a swiadkowie wreczyli im przygotowany przez nas album ze zdjeciami od kiedy sie poznalismy.
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-08-20 o 20:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, ja tez bede miala cc to moze faktycznie jak mowisz, ze jest roznica...ale taki pas to mozna zakladac jak przeciez rany i blizny sa po cc...?? Cytat:
Wiele par ma tylko cywilny i nie planuje koscielnego...i jak na moj gust wcale nie sa "mniej ozenieni"... ![]() ![]() Moja przyjaciolka tez miala na swoim slubie Cudownych Rodzicow, bardzo mi sie podobalo.. ![]() Nedzia gratuluje udanej wizyty ![]() Mamrotka ojej, dobrze, ze nie zlamane...odpoczywaj odpoczywaj, bo atrakcji mialas juz pewnie wystrarczajaco ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-08-20 o 20:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Gucia to nie jest głupi pomysł, ale nie wiem czy miałabym odwage tak z tym psychologiem
![]() Kochane ja uciekam spac, dziekuje za troske, bede dawala znac co i jak ![]() ![]() i fajnie, ze nas tyle z Podkarpacia ![]() moze jakies spotkanko w Rzeszowie urzadzimy Mamuski? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Gucia ,bardzo ładnie przygotowane podziekowanie
![]() Nie uwarzam zeby slub cywilny był gorszy ,poprostu tak byłam wychowana- jak już ślub to przed Bogiem i w kościele ,nie wytrzymałabym długo bez slubu kościelnego z samym cywilnym ...wiem ze w świetle prawa itd bylibyśmy małżenstwem ale poprostu, co do kościoła, ksiezy ,nie interesują Mnie .
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-08-20 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Kareninko ja taki wlasnie mierzylam
http://www.allegro.pl/item711543182_...oporodowy.html ja slucham przez balkon coke live music festival. teraz graja the killers ![]() ![]()
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2009-08-20 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
Domi kladz sie spac i nie mysl juz tyle bo dzidzia sie stresuje
No wlasnie nasza Dudziakowa jednak dzis sie nie pokazala
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dudziakowa odezwij się!!! ale dziś wyjątkowo jeszcze nie śpię ![]() dobranoc Mamusie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
Bravurko to i ja skladam najserdeczniejsze zyczonka urodzinowe,zeby wszystko z Patryczkiem dobrze sie ułozyło i duzo duzo szczescia,milosci i zdrowka dla Was wszystkich szczegolnie dla synka
![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Witam piątkowo moje ulubione Brzuchatki
![]() Bravurko ja też dołączam się do życzeń ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego !!!!! Dużo zdrowia przede wszystkim dla Ciebie i Patryczka, samych dobrych wiadomości i jak najwięcej szczęśliwych dni ![]() Oby wszystko się ułożyło po Twojej myśli i żebyś nigdy więcej nie musiała przeżywać takich niepokojów ![]() A Patryczka ucałuj od wizażowej ciotki z okazji 20 dnia życia, najlepiej w stópkę, bo ja bardzo lubię bobaskowe stópki ![]() Ja muszę się wziąć za sprzątanie, bo wczoraj przez ten ból głowy nic nie zrobiłam. Guciu a dlaczego tak pytasz o te pieluszki? Masz zamiar je stosować? Bo moja Mam mnie do tego przekonuje, żeby kupić więcej i stosować w domu, no ale ja sama nie wiem ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.