![]() |
#2671 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Cytat:
![]() Różowe grtulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
No skoro jesteś z Rzeszowa
![]() Nawet nie wiedziałam , że prostownicą można takie fajne loki wyczarować. Domi jak brzuszek? Przeszło już?
#2673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje, ze pytasz ![]() a mieszkam to w ogole w okolicach rzeszowa, miedzy Przemyslem, a Rzeszowem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Domi ja myślę, ze ten ból ze stresu miałaś. Mnie tez tak właśnie pobolewało, jak miałam przeboje z tym zębem, trwało to ponad tydzień, ale z moją szyjka wszystko ok.
Więc nie martw się na zapas ![]()
#2675 |
Zakorzenienie
|
Domi super sprawa z ta prostownica kochana,tez nawet nie wiedzialam ze tak mozna,u mnie w sumie prostownica lezy,kiedys kupilam i uzywalam moze ze 4 razy ,kiedys bede musiala sprobowac
Martus gratulacje rozowe,nareszcie trafilam ![]() Ja bede miala łozeczko bez szuflady ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba odwołam ten slub, oni mnie do soboty wykoncza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |||||
Zadomowienie
|
witam ulubione Mamusie
jej ale długo musiałam nadrabiać co pisałyście od wczoraj! ![]() Domi- prosze ślubu nie odwoływać!!!! Nie przejmować się rodzinką TZa! To jest Wasz dzień, i lepiej żeby ich tam nie było, niż żeby mieli stać z głupimi minami!!! Więc głowa do góry i szykuj fryzrkę. Będzie pieknie, zobaczysz!!!!! (ps. ja na swój ślub miałam robione loki prostownicą u fryzjera-efekt był rewelacyjny, trzymały się do następnego dnia!!! a 2 fryzjerów powiedziało, że na moich włosach nie da się zrobić loków i oni sie nie podejmą takiego zadania! głupki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sexy body- przykro mi z powodu kotka! i z mamą koniecznie musisz porozmawiać co by TZa Ci nie rozpuściła!!! ![]() gissh-ja dostałam łóżeczko od koleżanki 120x60, bez szuflady, opcji bujania itp, ale jestem z niego zadowolona-takie klasyczne-wyjmowane szczebelki, różne poziomy spania. Też nie lubie kurzu więc szuflada dla mnie odpada ![]() moniam- piękny brzuchol ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bravurka- super, że Patryczek ma się dużo lepiej! ![]() buziaki Mamusie Edytowane przez elalank Czas edycji: 2009-08-20 o 17:51 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Domi to jest WASZ dzien kochana!!!!!!!Nie przejmuj sie rodzicami tz,najwazniejsze ze Twoi beda a rodzice tz dokonali juz wyboru i nie patrza na to ze bedzie to krzywdzace dla ich dziecka-tacy ludzie widocznie TY KOCHANA ABSOLUTNIE MASZ SIE NIE DENERWOWAC!!!!!!!!!!NIE WOLNO CI!!!!!!
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem moj tato tu byl i nam mowi, zebysmy zaprosili tamtych dla swietego spokoju, bo u Tz juz sie naprawde im miesza i sa obrazeni i sie nie zjawia
![]() ja przez nich juz nie chce tego slubu, brzuch mnie boli, mam dosc, po co mam sie wpakowywac w taka rodzine ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Domi, zignoruj wszystkich ktorzy ci klody pod nogi rzucaja. Czy ty nie widzisz, ze im tylko o to chodzi, zebyscie tego slubu nie brali i zebyscie nie byli szczesliwi?
A fryzurka bardzo ladna. Takze przygotowuj sie, bo za dwa dni wasz wielki dzien ![]()
#2681 |
Zakorzenienie
|
nie moge sie przygotowywac, oni mnie wykoncza psychicznie, czy nie zdaja sobie sprawy, ze my to przezywamy??nie licza sie nawet ze mna, ze w ciazy jestem
![]() ![]() ![]() nie moge sie przygotowywac, nie da sie, nawet sie juz nie cieszymy z tego, ja siedze i rycze, brzuch mnie znow zaczal bolec ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Raczkowanie
|
Marta-różowe gratualcje.
Domi-kochanie niedenerwuj się prosimy cię o to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domi nie daj sie naprawde... Co to znaczy, ze masz zapraszac na wlasny slub ludzi, ktorych nie masz ochoty zapraszac? Cos im winna jestes czy jak?? Co znaczy, ze masz swoj slub jeszcze odwolywac?? No cos ty.....ja czuje, ze oni wiedza, ze wy tak sie przejmujecie i dlatego wlasnie sa tacy wredni...gdyby tylko raz zobaczyli, ze masz ich w nosie to najpierw baaardzo by sie zdziwili a potem przestali robic takie cyrki...Brak reakcji=najlepsza reakcja w takiej sytuacji... ![]()
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Tylko jak juz teraz sa problemy to potem nie uwierze, ze nam nie beda robic. I jak po tym wszystkim bede miala do nich kiedys przyjsc?jak sie bede miala normlanie zachowywac jak tak na nas psy wieszaja
![]() co tamta dwójka jest wazniejsza niz syn ktory bierze slub i nic nie zrobil? ![]() czemu sie nie licza z tym, ze jestem w ciazy, tylko od poczatku sa jakies problemy. I co ja teraz mam ich dla swietego spokoju zaprosic?mamy z siebie robic posmiewisko i udawac, ze sie kochamy, skladac zyczenia? |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Sliczny brzusio
![]() ![]() Cytat:
![]() Domi i nie przejmuj sie rodzina Tz przeciez nie wolno ci sie denerwowac, ciesz sie slubem bo to jest piekny dzien ![]() marta różowe gratulacje ![]()
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestescie z tz'tem juz na swoim wiec tak naprawde to nie musicie wcale jego rodziny odwiedzac...takie jest zycie, rodziny sie nie wybiera...A sama musisz ocenic czy tacy ludzie sa warci twojego stresu... A teraz nie zaprosilabym ich nawet tym bardziej, ![]()
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek ,ale dziś piekny dzien
![]() ![]() ![]() Kochana , nie przejmuj sie rodziacmi Tżta !!!gdybym ja sie przejmowała i gdybym moich słuchała byłabym już leczona NAPRAWDe ...to wasze życie ,WASZ ślub i Wy płacicie za wszystko wiec oni nie mają niczego do gadania ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bravurkocudowne wieści ,dobrze ze z Patrysiem lepiej ![]() ![]() ....Ale mam brzusi napiety ,normalnie czuje jakby miała zaraz bum pęknać ![]()
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-08-20 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
Domi uspokój się, melisy napij i oddychaj głęboko
![]() Przecież nie chcesz chyba, żeby coś się córeczce stało. I nie mów czasem TŻ, że chcesz ślub odwołać bo nie chcesz takiej rodziny, przecież on sobie jej nie wybrał. Pomyśl sobie, jak Ty czułabyś się na jego miejscu. Myśl tylko o sobie, TŻ i dziecku, reszta nieważna. Poza tym pomyśl sobie jaką radość sprawiłabyś TŻ rodzeństwu, gdybyś odwołała ślub, chyba nie dasz im tej satysfakcji? O rany, tak się doradzaniem przejęłam, że stylistycznie moja wypowiedź jest do bani. Przepraszam za te wszystkie "myślenia".
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2009-08-20 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No Tz tato zmusil mojego tate zeby do nas przyjechal i kazal przekonywac, ze mamy ich zaprosic...ja juz naprawde glupieje. A pamietacie te kłotnie co bya miesiac temu jak Tz matka tu przyszla z siostrzyczka i sobie poskakala do mnie?to moj tato sie mnie pyta co ja wyprawialam tutaj miesiac temu?a skad mogl wiedziec o tym?dzis mu tz tato naopowiadal nie wiadomo co i to jeszcze na mnie ![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie ja takie chce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro oni nie chca przyjsc na slub swojego syna, to ja nie wyobrazam sobie dlaszego zycia z ta rodzina..jak my bedziemyrazem spedzac swieta?jak my sie spotkamy za jakis czas, jak gdyby nigdy nic? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
Domi, przylacze sie do choru pozostalych dziewczyn i tez powiem, zebys ich olala. Wy na slub zapraszacie tych ktorych chcecie. A jesli ktos ma fochy, to jego sprawa, nie wasza.
Przede wszystkim kochajcie sie i nie dajcie tej milosci zepchnac na dalszy plan. Nie walcz z nimi, bo sama widzisz, ze to nic nie daje. Nie jest to tez twoja rodzina, nie musisz z nimi utrzymywac kontaktu. I uwierz mi, ze jest na tym swiecie jakas wyzsza sprawiedliwosc i przyjdzie czas, ze gorzko pozaluja swoich zachowan.
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-08-20 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Najwaniejsze że jesteście RAZEM!!!! i dużo miłości w Was Domi i zapisz mnie do listy - synek Kuba/Filip tp. 15.12.09 a ja urodzinki mam chyba w tym samym dniu co Ty 02.06. Jestem z Katowic Jeśli chodzi o łóżeczko to jestem nastawiona na to http://allegro.pl/item704382227_loze...rac_grati.html ale zastanawiam się nad takim z kołyską ![]() Edytowane przez moniam85 Czas edycji: 2009-08-20 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
DomiMi też tam dopisz date moich urodzin 20 Maj a miasto Podkarpacie Dębica
#2695 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z przyczyn małego metrażu taki rozmiar jest nam na rękę ale gdybym miała większe mieszkanie, to wzięłabym większe łóżeczko... starczyłoby na dłużej Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Raczkowanie
|
domi, ja sie chyba pogubiłam - to znaczy twoi omc teściowie ustawiają twojego tatę przeciwko tobie? i wysyłają go na pertraktacje do ciebie, żeby cię przekonał że masz zaprosić teściów? ale oni chyba zaproszenie dostali? czy żeby zaprosić rodzeństwo tż? to brzmi tak nieprawdopodobnie...
![]() ![]() ale wiesz co, nie odwołuj tego ślubu mimo wszystko - jakby mi moj tż powiedział: "kocham cię, ale się nie ożenię bo masz wstrętne rodzeństwo", to bym pomyślała że jest jakiś infantylny, a potem pewnie powiesiłabym się z żalu; a może odbić piłeczkę na ich stronę i oświadczyć, że owszem rodzeństwo tż dostanie zaproszenie na ślub ale dopiero jak szczerze przeproszą cię za incydenty.... i tu lista grzechów; w ten sposób ty wykarzesz dobrą wolę i zachowasz godność, a rodzeństwo albo przeprosi albo samo wykluczy się z imprezy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Domi, teraz jeszcze mnie taka mysl naszla.
Wszystko co opowiadasz wyglada na znecanie/przemoc psychiczna. Wg polskiego prawa jest to rowniez karalne. Proponowalabym ci umowic sie do psychologa lub jakiejs organizacji zajmujacej sie przemoca psychiczna, zebys miala kartoteke, zeby to bylo w rejestrze. Wtedy mozesz im smialo powiedziec, ze jesli sie nie uspokoja, to zglosisz sprawe na policje/do sadu o znecanie sie, jak rowniez uszczerbek na zdrowiu. Oni nie moga tak sobie bezkarnie grac. Musza zdawac sobie sprawe, ze moga poniesc tez konsekwencje prawne. Ale to jest juz ostatecznosc. Chociaz o pomoc psychologa zglosilabym sie mimo wszystko ![]() A pomysl Fruzii bardzo mi tez przypadl do gustu.
#2698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2699 |
Zadomowienie
|
Nie ma Dudziakowej???
![]() Tarasiu a Ty masz jakies wieści od niej?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
pietrusia, o jak miło że jest ktoś z okolic
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.