![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
dziękuję za pochwały bo gdzieś mi tam mignęły
![]() też was uwielbiam kobietki <3. serce z kamienia. a może jeszcze plastikowe oczy sobie zamówisz? popatrz na nią! ona jest tak tandetnie różowa!-ale za to ja kochają... lubisz oszukiwać? Złodzieju uczuć! idylla? tylko przy Tobie... nie wytrzymam. chcę do Ciebie. kiedy na mnie patrzysz nie potrafię inną być... masz jedną wadę.. nie pozwalasz o sobie zapomnieć... żerowisko myśli, bałagan. nasze przeznaczenia splotły się, ale nigdy się nie połączyły!
![]() |
#2702 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a te wyżej już są moje i nie słysze sprzeciwu ![]() Cytat:
![]() od ciebie? chyba w drugim życiu ![]() częściej wyszukuje a nie tworzę ![]() ![]() Cytat:
![]() *** nie rozłączaj się, ej, jesteś tam halo? i na wesoło: - dostałam list od premiera, może przeczytam w całości. " Drodzy nauczyciele!. z poważaniem wasz premier" ![]() - rodzicie skarżą się na naszego księdza-katechetę który dodatkowo uczy wiedzy o życiu w rodzinie.. - czego? - wiedy o seksie. ![]() - jak pan wytłumaczy to, że moja koleżanka używała kalendarzyka a jest w ciąży? - może miała kalendarz nie na ten rok ![]() - wie pani co to jest związek? - wieeeem. - ta. chyba Radziecki ![]() - tak włazisz pani dyrektor nie powiem gdzie, że wszyscy na ciebie czopek mówią ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Raczkowanie
|
PrzyciągamWzrok , My Own Performance , suOdkiCarMeL , DarkWoman dziękuję ;*
_________ 'ja chcę Twego dotyku , głosu i z oczu Twych kraść każde spojrzenie' jesteś moim ukojeniem. zabrałeś mi rok z życia - nie żałuję. oddychanie Tobą stało się moim nałogiem. żyję tylko po to by na Ciebie patrzeć , ;*
#2704 | |
Przyczajenie
|
Słońce przyćmiewasz wszystkich swoim blaskiem . ![]() ![]() Kocham, kocham, kocham, kocham ! ![]() Cytat:
Mistrzyyni. Te wyżej kradne. ![]() ciiri- Wspaniała. ![]() cherriies- Ja również Kochana . ![]() Primadonna- To świetnie bo czytać Twoją twórczość to przyjemność. ![]() 3martyna3- Prosze bardzo. Okradam . _________________________ _______ Bezsilnie opadła na ziemie trzymając w ręku jego zdjęcie. Co u mnie.. ? Hmm.. poczekaj muszę znów pomyśleć nad jakimś tanim kłamstwem typu: Wszystko gra. Gdzie się w nas podział tamten ogień? Nie potrzebne mi już to wymuszone ‘kocham’… Nasza szczeniacka miłość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a proszę bardzo. ; * _________________________ __ this indecisions bugging me. /twoje niezdecydowanie mnie dobija./ time goes by, so hard to catch. /gdy mija czas tak ciężko jest go uchwycić./ don't tell me, what to do, or where to go, or what is real. /nie mów mi co mam robić, gdzie mam iść, co jest prawdziwe./ on ma antidotum w oczach, odżywia mój umysł.
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
PrzyciagamWzrok, nydee, cherriies - dziękuję.
-------------------------------------- ostatecznie nie znaczyłeś nic pomiędzy kolejnymi przewróceniami stron. bardziej znaczyły te momenty, kiedy mogliśmy być. nakleję na ciebie mój kod kreskowy. moja kobieca intuicja mówi mi, że jesteś dupkiem. zerwałam moją znajomość z sercem - nie wnosi nic dobrego w moje życie. wszystko czego potrzebuję to jedna dobra odpowiedź, by zrozumieć dlaczego stałeś się nieobecny. |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
o matko. aż spadłam z krzesła. ![]() ja Ciebie też. ![]() wszystkie was kocham.! <3 Nie chcę widzieć Twojego ostatniego uśmiechu.. skromnie.
![]() |
#2708 |
Konto usunięte
|
mojee boskie wizażanki. ;***
My Own Performance DarkWoman suOdkiCarMeL dzięki dupyy ;* ja się nie przyznaję,że was okradam, bo jeszcze mnie pozwiecie do sądu ;D hiaa <33
________________ ` i śmiać się z twoich bezsensownych dowcipów. ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przemiło mi ![]() Nawzajem oczywiście ![]() COLOR]Plotkaraaa, CukrowaPanna, Primadonna, ciiri, z innej bajki, amozefrytkidotego , keeendy , Guziki xD , Wreeednia , RobCoChcesz, m4dziar4, ouu, 96LadyPoziomka96, JustTheOne,My Own Performance,[/I][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=Black]Extremalna.. - ajajaaj, wymieniać mogłabym dalej! ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() I Ty również ![]() Wizaż 'wre' pełną parą ![]() ![]() _____________________ bezduszny los doświadcza tak. I znowu będziesz tłumaczył się brakiem czasu. Pusta kosmetyczka,wszystkie moje rzeczy zostały u ciebie. Owocowa miłość. Oko za oko,ząb za ząb,a czemu dupa za pieniądze? Lata uciekają,tak jak uciekają dni. 4 nad ranem,oczy nie wyspane,nie mogę zasnąć za oknem płacze deszcz. Cisza wokół i wódka,która nadal parzy w usta. edit: przepraszam za te "nie chlujne" posty,ale mój komp ledwo chodzi . Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-09-18 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | ||||
Zadomowienie
|
wielkie dzięki w Twoim kierunku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() _________________________ ______ znów jest jak dawniej . taki, który jest dla mnie, a ja dla niego . w dzikim winie świat się plącze . waitin` for the day that never comes . /czekając na dzień, który nigdy nie nadejdzie ./ do końca tańczysz, chociaż to smutny bal, dla niektorych karnawał, dla Ciebie nawał kar . bo wie, że ktoś silnijeszy od Niej chroni ją przed wszelkim złem . <3 fara bara cira fara tonga ^^ ... jak Ty . every morning he makes me a cup of coffee . /każdego ranka robi mi filiżankę kawy./
![]() |
#2711 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
i ja te wyżej kradnę ![]() ey Kotuś ![]() Cytat:
po 2. Ty jesteś WSPANIAŁA ! < 33 haa ![]() ![]() ____________ silne przedawkowanie urojonych paranoi .. punkt kumulacyjny perfekcyjnego kłamstwa ..wstrzyknąć sobie działkę szczęścia .. zabieraj swoje zabawki ! od tej pory bawię się sama .. Stoisz nad przepaścią i nie skaczesz ? tutaj słońce świeci inaczej . nie dorosłeś do swojego wieku xd |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Rozeznanie
|
ChupaChupsxd - to chyba był komplement
![]() nydee - kradnij Kochana. Twe opisy czarują! ;* wtulam się w inne ramiona. wmawiam sobie, że jest mi dobrze. no popatrz. wyszłam z marazmu dni. bez ciebie! chce wracać zmęczona do miejsca gdzie mnie przytulisz, nalejesz wina i powiesz: będzie dobrze. nosiła dwa różne kolczyki i nie lubiła piwa. pochodziła chyba nie z XXI wieku. |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=DarkWoman;14316819]panna_miodowa, , z innej bajki, MutPet, NieZTejBajk, PrzyciagamWzrok, Primadonna, ciiri, z innej bajki, xDJakJaCieLubiexD, , keeendy , Guziki xD , Wreeednia , RobCoChcesz, uwielbiaj, m4dziar4, ouu, JustTheOne, Plotkaraaa 96LadyPoziomka96,amozefrytkidotego, nydee, Extremalna
okradam Was Kobitki ![]() O Kurcze .... aż mi sie milo zrobilo ![]() _________________________ ___________ Jakiś środek antymotyliczny poproszę. Te skubane robaczki znowu urządziły sobie w mym brzuchu imprezę zamkniętą. i siedząc w wannie spowiadam się pralce z miłości do ciebie
![]() |
#2714 |
Zadomowienie
|
- Czy Ty nadal go kochasz? - Z każdym dniem coraz bardziej. - Zapomnisz.. - O miłości swojego życia? Wątpliwe. - Nie patrz tak na mnie. - Nie lubisz mojego spojrzenia? - Właśnie chodzi o to, że je uwielbiam.. - Ja chcę z nim być. - No to masz misję.. - I to kur*a mega nierealną. Powinnam postawić Ci pomnik. Sprawiłeś, że przez bite 5 godzin mogę leżeć na łóżku wbijając wzrok w pająka wiszącego na pajęczynie.. I nie mam siły krzyczeć, chociaż panicznie się ich boję. Lepiej mieć wspaniałą przyszłość niż wspaniałą przeszłość.. Żeby tak zasnąć i obudzić się za jakiś czas. Żeby już było po wszystkim. Żebym nie musiała pamiętać. Żebym mogła normalnie żyć. Żeby już tak nie bolało. Żeby się obudzić bez tego. Fajnie, że Cię poznałam, ale czas nie kutas, nie stoi, czas lecieć.. ![]() Jak mężczyzna nie ma grubego między nogami..portfela, to co z niego za mężczyzna.. ![]() Mężczyzna jest bardzo czasochłonny.
![]()
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-09-18 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() suOdkiCarMeL - dziękuję ![]() DarkWoman - Kocham! <3 _________________________ _______________________ - Mogę Cię przytulić? - A czy gdy chcesz zjeść obiad pytasz się widelca czy możesz na niego nabić kawałek ziemniaka? Za siedmioma górami, Za siedmioma lasami, Za siedmioma rzekami Żyła sobie księżniczka... "W ****u !! Jak ja mam wszędzie daleko!!!" Pomyślała.... Kupię sobie misia nazwę go LOS i będę go codziennie kopać po dupie.. Przekupiłam Twojego Anioła Stróża. Teraz ja będę Cię pilnować. Na podstawie art.11, par.8 Kodeksu Miłosnego, skazuję cię na dożywotnie umieszczenie w moim sercu... Wyrok jest prawomocny i nie możesz wnieść apelacji -Kochanie!
Edytowane przez JustTheOne Czas edycji: 2009-09-18 o 21:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() więc szturchnęłam faceta obok mnie i zapytałam: "hej, jaki dzisiaj jest dzień?" i okazało się, że to moje urodziny ![]() – Jak mogłeś pisać jeszcze wczoraj, że mnie kochasz? – Bo to nie było wyznanie tylko taka forma podtrzymania cię na duchu. nigdy nie wydawała się prawdziwie szczęśliwa zdawało się, że żyje, nieustannie czekając na coś innego.. taką już mam naturę od narodzin aż do teraz przez co po dziś nieraz wykorzystują mnie w złych celach
![]() |
#2717 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za pochwały, bo kilka mi tam mignęło. <3!
![]() Tak, wszystko jest dobrze, wręcz doskonale, nie widzisz tego po mnie? Czy ze mną jest coś nie tak, że wyobrażam sobie resztę mojego życia spędzoną z Nim, gdy on na moje ‘cześć’ dziwnie wybałusza oczy i pyta czy przypadkiem się nie pomyliłam?! Tak, może i bardzo chcę, ale po prostu najzwyczajniej w świecie, chcę czuć to wewnętrzne ciepło, niosące skrzydła, wibrujące motylki w brzuchu, pocałunki na dzień dobry, słodkie ‘skarbie’, bluzę pachnącą Lacostą na moich ramionach w chłodne wieczory i cholerne szczęśliwe życie, w którym nie zaczynam kolejnego poranku od wstania lewą nogą i krzyku: kur.wa znowu ta cholerna rzeczywistość!... – nie, chcę zupełnie innych, odwrotnych poranków. Wymagam wiele? Wchodzisz coraz bardziej, coraz głębię do mojego serca Wiesz, chyba masz za wysokie mniemanie o sobie Najgorszą rzeczą w Twoim życiu jest to, że jeszcze mnie nie poznałeś To jest jak deja vu, tylko z zupełnie inną mną Tak się jaram Tobą, że możesz nie uwierzyć Pozostała choć mała cząstka?
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2009-09-18 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
: *************************
Dziękuję za wszystkie bardzo miłe komplementy itd. Bardzo się cieszę <bananek na buzi>.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2719 |
Raczkowanie
|
dziękuję, gumisie, za wszytskie wyróżnienia. cieszę się, że mogę wam się przydać.
_ Chciałam od ciebie tak mało, tak żałośnie mało, że aż
się teraz tego wstydzę. a teraz chciałabym ci opowiedzieć, co dzieje się w mojej głowie wgryzam się w swoją przeszłość czuję się o tyle lepiej, ze zamiast leżeć pod kołdrą i ryczeć, mam ochotę rozpi.erdolić sobie gębę o ścianę wyrzuć mnie za drzwi, rzuć mną o klatkę schodową. i czasem jeszcze zapadam się sama w sobie, jak widzę twoją twarz w kubku z kawą płaczę do pustych ścian. co za wstyd. na rogu wjechałeś w nią rozpędzoną do granic możliwości nienawiścią. potem pisali w gazetach, ze zginęła na miejscu. rozciągnięta na wznak na chłodnym asfalcie ledwie czuję posmak rzeczywistości potykam się o własne myśli, gdy nagle potrzebuję znaleźć twój wzrok sprzed kilku lat zasypiam z głową ciężką po trzech kieliszkach wspomnień. zasypiam z głową na betonie. boli mnie, ale nie chciałabym wiedzieć dlaczego. wtedy może boleć mocniej. zdrętwiałe palce usychają, umierają na brak twojego dotyku. choć rozbryzgany mózg i krew na ścianie serce bić nie przestanie samo nauczyło się już jak ma zadawać ból ta cisza między nami wygryza mi serce słyszysz? to westchnienie kogoś, kto jest w pokoju obok. zapach uschniętych wspomnień rozrzuconych po ziemi przez wiatr odepchnij, omin, odpie.rdol się. odepchnij, omiń, odpie.rdol się. aż do wyjścia na prostą. panika nie była tak silna, kiedy się szło. i czasem jeszcze nie potrafię sama poradzić sobie z nocą chwilami kładę się na wznak i gapiąc się w sufit, czekam aż mój umysł sam sie znokautuje ta wszystkoj.ebistość jest taka nieznośna, że czasami masz wrażenie, ze zaraz oszalejesz. nie ma życia po życiu. czasami jeszcze wyskakuję z okien własnej wyobraźni i łudzę się, ze zacznę latać. a potem z hukiem roztrzaskuję się o twardy beton rzeczywistości. świat pełen jest umniejszaczy świata
#2720 |
Raczkowanie
|
Jestem na wizażu nowa i spodobał mi się ten wątek, gdyż kiedyś miałam taką mała manię zapisywania tego, co wrzucam sobie na opis. Mam to sfragmentaryzowane w różnych plikach rozsiannych po całym dysku.
Właściwie wszystko ponieżej to sytaty, albo wyrywki z piosenek i wierszy. * Is this love, is this love, is this love, Is this love that I'm feelin'? I wanna know - wanna know - wanna know now! I got to know - got to know - got to know now! * Serce pojemne, jak przedwojenna wanna i pragnienie by ją wypełnić * And then she'd say that nothing can go wrong. When you're in love, what can go wrong? * Pod płaszcze się pcha, wyziębia nam serca wiatr * ...to z całych sił tylko przeciąg, przeciąg trzaska złudzeniami.... * Being miserable doesn't make you better than anybody else. It just makes you miserable. * Między nami nic nie było. Żdanych zwierzeń, wyznań żadnych. Nic nas z sobą nie łączyło prócz wiosennych marzeń zdradnych * Chodź do mnie chodź... Nagannie pragnę cię... * Mesmerise my senses * cała pachnąca lasem |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Raczkowanie
|
Guziki xD i miło Słoneczko
![]() Domiiniisiia-aj tam gadasz, dużo zmian. Zmiany są i będą zawsze, a Ty masz nas jak najczęściej odwiedzać ! chocapic-ale ja Ciebie bardziej ;* nydee-haha . ale nie do końca bierzcie ze mnie przykład .. takich opisów jak ja nie dodawajcie ![]() suOdkiCarMeL, My Own Performance -miło ;* DarkWomen-wiesz, nie powiedziałabym, że jesteś ciemna ![]() RobCoChcesz- niee ! nienawidzę kłamstwa ![]() ![]() ![]() nadzieją karmi się na śniadanie, a nie na wieczerzę. nie ma wiedzy absolutnej, bo nawet źródła jej samej, są zmienne.(nie wiem czy dodawałam) na błędach człowiek uczy się rozumu. Szczęście zdobywa się pod warunkiem, że się go nie pragnie. Chciałem zmienić świat, doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmienić samego siebie. Wszystko, czym jesteśmy, wynika z naszych myśłi. Mądrość przychodzi z czasem, jeśli się pośpieszysz, jej blask Cię oślepi. Łamiąc swoją wolę, wzmacniasz ducha, łamiąc ducha, zabijasz wolę. Doskonałość jest jedynie dekoracją śmiesznego człowieka. Droga jest poza przestrzenią i czasem jedna jej chwila,jest równa wieczności.
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
suOdkiCarMeL & My Own Performance
bardzo mi miło ;*. *'Rzeczywistość jest jak wielki, czarny pies Cicho skrada się i chce mnie zjeść.' *nadal słyszę ten głos, śmiech, które oskarżają mnie... *nie odwracaj się, jestem chora i zmęczona Twoją twarzą *to był przypadek, że Cię poznałam. wrr przypadki chodzą po ludziach *kropla miłości znaczy wiecej niz ocean rozumu *człowiek rodzi się raz, a umiera wiele razy- dla każdego osobno.. *żeby dobranoc wciąż usta mówiły *nigdy Ciebie dość. *nic tak nie rani jak odłamki wspomnień *to typowe,gdy coś idzie źle *każdą myśl zamień w pozytywne słowo *czasem trzeba z czegoś zrezygnować,żeby coś mogło zaistnieć *widocznie nie jestem dla Ciebie *tylko obiecaj.. obiecaj,że się we mnie nie zakochasz. dziś tak skromnie, bo idę się wyspać przed weselem ![]() pozdrawiam ;***. |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Raczkowanie
|
Od jakiegoś czasu nie rozumiem i nie staram się zrozumieć. Od jakiegoś czasu ledwo żyję, tylko moje ciało, a wszystko toczy się tylko siłą rozpędu.
Gdybym była mężczyzną... Może dlatego nie jestem mężczyzną. Niestety już tak mam od paru lat, że jestem zbiorem samych wad. Jest wiele dróg by dojść do celu, tylko czemu mój biologiczny GPS wybiera te najtrudniejsze? Bo znowu nie zrozumiałeś mojego niedomówienia, niedokończonego zdania i westchnienia. Dziś źle się czuje, fizyczny ból dziś przyćmi na parę godzin to, co woła gdzieś we mnie. Lubię też sztukę, której nie rozumiem, ale lubię na nią patrzeć, jej słuchać, wręcz w nią wchodzić, w ramy tego obrazu, do środka tej książki, na pięciolinię. I zbyt mało miejsca na ścianie, by porządnie uderzyć się w głowę. I za dużo miejsca w głowie, by gdziekolwiek Cię upchnąć. Zaśmiałam się tak sztucznie, że nawet siebie nie udało mi się oszukać. Moralności brak, powiedziała szukając kolejnego papierosa. On i tak miał to gdzieś, wiedział, że to nie mam sensu, a jej ciało jest własnością innego. Ich znajomość przeplatana latami przyjaźni, była tylko sumą orgazmów. Nie był pierwszym, a tym bardziej ostatnim. Do diabła, przecież na końcu jest tylko grób, więc po co się tak gorączkować. Mam do siebie wyrzuty, że często pozwalam ludziom na większe uczucia do mnie, niż mogą sobie pozwolić . Przeraża mnie myśl, że przestanę się bać. A gdyby ktoś przypadkiem tak, zniszczył Ci wiarę w świat? Początkiem końca związku jest moment, gdy Nasze myślenie zmienia się z "My" na "Ja". Pod znakiem zapytania mija nam życie. Czasem czuję jak ciemny kłębek chaosu. Ale to już jakiś postęp. Czasami nie wiem nawet tego.
![]() |
#2724 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: ;**
Cytat:
jejku. dziękuję za pocieszenie, kochana. ![]() ![]() i specjalnie dla Ciebie nosek w górę.! a masz.;dd Cytat:
i też dziękować Ci słońce za pocieszenie. ![]() ![]() masz rację, nie jest tego wart. ale kurczę i tak już się podłamałam... w ciągu jednego dnia wszystko prysło jak bańka mydlana. ja emanuje wkurzeniem... a ty? przecież ty nie masz serca, nie masz emocji... będąc w sklepie poczułam zapach twoich perfum. zapach moich wspomnień. wyrzuć wreszcie z siebie tą pieprz.oną miłość.! i oczy mi jakoś dziwnie błyszczą... narobiłeś mi samych szkód. bólu brzucha, bezsennych nocy i... i złamanego serca, któremu nawet superglue nie pomoże. Edytowane przez chocolatelady Czas edycji: 2009-09-19 o 07:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Rozeznanie
|
3martyna3 , DarkWoman & My Own Performance - nawet nie wiecie jak Was uwielbiam. <3
![]() ________________ koło się zamyka. nieskończona bitwa. i mam nadzieję, że jesteś z siebie zadowolony. więc płacz Kochanie, płacz. jak pustynia, która potrzebuje deszczu. niech Twoje łzy spływają po mnie. nie sądzę, że kiedykolwiek zostaniemy przyjaciółmi. wciąż ciągniemy ten związek. próbując zatrzymać miłość, ale to się nie uda. chociaż zwykły list albo zwykły telefon od Ciebie. powiedz mi, po co mam płakać ?
#2726 |
Zadomowienie
|
ciiri - a ja Cięę. ![]() Little Ballerina - <33 ! NieZTejBajki - ah, oh! ![]() ![]() ... Ciepło, które pojawia się w okolicy brzucha to jednak miłość. Ostatecznie lepiej, jeśli mężczyzna dłubie przy samochodzie niż przy innych kobietach.. ![]() Od pierwszego zakochania do seksu jest kawał drogi.. Ludzie, którzy chcą się porozumieć, zawsze znajdą drogę do siebie.. I szum w uszach.
I świat lekko przechyla się na obie strony. I drzwa dotykają koronami ziemi. I ziemia wznosi się ku górze i łagodnie opada. I niebo skłania się ku dołowi. A ja stoję nieporuszona w centrum tego zamieszania. Nie dziwię się niczemu. Nie mogę powstrzymać ani ziemi, ani nieba.
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-09-19 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |||
Zadomowienie
|
;**
i ja kocham!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ten opis idealnie do mnie pasuje, zabieram zatem ![]() _______________ Mam zamiar tę chwilę oprzeć na tym,
z kim siedzę w pokoju. To właśnie jest życie. To seria pokojów. I to, z kim siedzimy w tych pokojach, tworzy treść naszego życia..
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-19 o 08:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Przyczajenie
|
Różnimy się strasznie i to nas do siebie ciągnie... prawdziwa wiosna w pełni.. ta wyśniona.. lecz brak mi... spojrzenia, dotyku, zapachu... bicia Twojego Serca.. ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Ogarnia mnie dziwne uczucie... że wszystko co piękne mi umyka...
Moja dusza nieustannie krzyczy: Tęsknię za Tobą... Tęsknię... Tęsknię... Poniosło mnie. A teraz żałuję. Zostałam sama. Jestem jak ta lurowata kawa, którą dziś zaparzyłam. Dookoła mnie jest wyjątkowo dużo ludzi... a ja... ja czuję się tu taka samotna. Po prostu Brak mi Twoich słów... Powiedz coś do mnie, proszę... Szkoda, że jesteś ze złota. Nie stać mnie, aby mieć Ciebie na własność. Ty jesteś dla mnie miły i ja jestem miła dla Ciebie, jednak to za mało by mówić o miłości.. Ty byłeś tą myślą najbardziej przyjemną i ciepłą... ..wiesz nie jesteś moim wymarzonym ideałem. Nie jesteś "rycerzem w srebrnej zbroi na białym rumaku". Nie pasujesz do mego schematu,który sobie stworzyłam. A jednak to Ciebie pokochałam. Absurd? "Z charakteru nie jesteś najgorsza-znam dużo gorsze..." Przyszedł wtedy tylko na kawę... - a został na zawsze. Jestem zbyt szlachetną suką dla takiego kundla jak ty! Zakochałam się. Dasz wiarę? Są zakochani, leżą nago w łóżku i mają w dupie cały świat... Trzeba mieć tupet by chcieć mnie uwieść. (...) bo liczy się konkretne zwierzę. Zwykłego to może mieć każda. Mnie interesują ideały. Idealny w życiu, idealny w ringu, idealny w łóżku. Ja nie jestem każda. Całe życie mężczyznom kawę cyjankiem dosładzałam aż znalazłam takiego co kawy nie pije i się zamotałam ![]() Rozbieraj mnie powoli, ze wstydu, uprzedzeń, doświadczeń, do samej miłości aż Bóg wstrzyma oddech... swoim dotykiem dłoni przeniosłeś na mnie przeklętą chorobę miłość przeklinam ten dzień rzucił w nią kamykiem... zaskakujące... jak bardzo chciał na siebie zwrócić uwagę xD Kiedy powiem, że było wspaniale, skłamię, ale mówiąc inaczej, nie będę szczera, bo to i tak najwspanialsze co mogłam przeżyć. Codziennie patrzę w gwiazdy. Wyobrażam sobie wtedy, że dam radę zrobić wszystko, że mogę i dam radę. Taa... Szkoda, że jestem dobra tylko w myśleniu... kocham, gdy się uśmiechasz. wiem, że ten uśmiech jest tylko dla mnie. Bo zawsze musi być ta druga, ta lepsza... Która zabiera mi radość z Twojego istnienia... Istnienia dla niej... Nie dla mnie.... ![]() Uwielbiam Cię i potrzebuję. Uwielbiam i potrzebuję jak brata. Dlaczego więc uparcie i nieprzerwanie widzisz we mnie kobietę? Duma... Czasem nieodzowna, niewiarygodnie przydatna, a czasem... gubiąca... marzymy o PRAWDZIWYM uczuciu, a jak go doświadczamy,wychodzi z nas albo zwierzę albo tchórz... (hmm...człowiek...) ..Jesteś lepszy niż nie jedna dieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Raczkowanie
|
![]()
DarkWomen - Bo pojde na policje
![]() ![]() ![]() Od plastiku robią sie krosty na podniebieniu ![]() - Jeżeli ludzie mają byc ze sobą , to mimo wszystko bedą - Też tak myśle - Ale kochasz go? - Tak narazie tak . - Tylko mi powiedz, to ważne . Kochasz go? - Nie wiem - Jak to nie wiesz? - No nie wiem - Możesz albo kochac albo nie. - Ale ja nie wiem - ? - Nie moge powiedziec że nie kocham , ale gdybym powiedziała , że kocham , to było by mi głupio . - Jak myślisz czym jest miłość ? - Szczerze to nie wiem. - Więc ja Ci powiem czym jest ? Chcesz ? - Tak chcę. - To słońce, burza, chmury, deszcz, wszystko to co pragnesz mieć. To życie pełnią życia. To radość z samego na świecie bycia. - A jeśli nie jest odwzajemniana ? - To tak jakbyś była zabijana powoli lecz zbyt boleśnie by przestać o tym myśleć by normalnie istnieć. - A czym jest w miłości zdrada ? - To śmierć dla miłości. Cios od którego się pada i często nie wstaje gdy człowiek się poddaje, a wtedy gdy smutek doskwiera wtedy się już tylko umiera i czeka aż ziemia Cię pokryje. - Więc... ja już nie żyję. ![]() ![]() Dziewczynki dziekuje wam za wszystkie pochwały
![]() ![]() Edytowane przez MutPet Czas edycji: 2009-09-19 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Przyczajenie
|
..a teraz będę trwać w milczeniu.. bo to umiem najlepiej.. Nie mów, że nie masz czasu. Lepiej powiedz, kiedy będziesz go dla mnie mieć.Nie biegamy, a jednak jesteśmy "zabiegani". Ot nowoczesność. Wiecie co ? Jest dobrze. ![]() Nic po jego wzroście.Upadł już tak nisko,że nawet karły patrzą na niego z wysoka. znalazłam Ciebie, proszę daj mi czas tyle ile będzie trzeba żebym mogla pozbierać wszystkie części mojego człowieczeństwa dawno temu rozrzucone brutalnie w każdą ze stron. Chce znowu czuć, pomóż mi w tym.... i tak już to robisz tym że jesteś, każdego dnia odnajduje jeden kawałek kiedy będę miała wszystkie Ty pierwszy się o tym dowiesz o ile wytrzymasz... czekam na telefon, chociaż wiem że nie zadzwoni.... wystarczyłoby dotrzymać obietnicy nic więcej Ktoś podarował mi uśmiech. Ktoś wziął za rękę. Ktoś dotkną ust. Ktoś podarował nadzieję. I znów nie byłeś to Ty... Skarbeńku brak mi Ciebie... ![]() Nie każdego kocha się w ten sam sposób. To że czujesz coś nie znaczy, że to tam jest... Miłość wybacza wszystko ? Gówno prawda ! Jesteś jak różowy królik bez Duracell'a ; ) ..i żeby mój uśmiech był Twoim ulubionym. - Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji i opowiedzieć, jak wyobrażałam sobie, że chodzimy razem po nadmorskim kurorcie i trzymamy się za ręce, leżymy na piasku nad niebieską laguną i chlapiemy się słoną wodą Morza Czarnego. Wieczorem robimy setki zdjęć i w szale namiętności kochamy się na plaży do rana. Ale tak naprawdę byłam tam sama. Spełniało się moje największe marzenie, a Ciebie tam nie było. - Nawet nie przypuszczałem, że jeszcze o mnie myślisz. - To jeszcze nic. Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze. Kim jesteś gdy nikt nie patrzy?? Muszę mieć na czole wypisane "frajerka" , bo takiego pecha do głupich historii nie ma chyba nikt. No chyba, że ludzie po prostu o tym nie mówią.. Z czasem wszystko przemija... a może się mylę... ? Ile razy można zaufać, ile razy można być skrzywdzonym przez tą samą osobę... tyle razy ile razy wmawiamy sobie, że jednak jest inaczej... Powiedziałeś, że będziesz na mnie czekał... Powiedziałeś, że nie pozwolisz mi odejść... Powiedziałeś, że jestem Twoim skarbem... Powiedziałeś, że kochasz... Powiedziałeś, ale dlaczego skłamałeś? To jest tylko facet, oni zawsze mają sentyment do byłych ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- A ja tam lubię czasem mówić głupoty- to takie niezrozumiałe dla mądrych... ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Wiem z doświadczenia, że jeżeli musisz przekonywać samą siebie, że Twój związek ma sens to znaczy, że go nie ma. ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Codziennie roztrzaskujesz jakąś cząstkę mnie o mur zbudowany z twojej obojętności.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.