![]() |
#2671 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
PrzyciagamWzrok , My Own Performance & suOdkiCarMeL -
![]() ![]() ______________ nie było niczego, czego bym w Tobie nie kochała.
byliśmy razem, jak lato w czerwcu. myślałam, że byłam tą jedną, która sprawiała, że się śmiejesz. byłeś moim chłopcem. teraz nie jesteśmy nawet przyjaciółmi. zmieniliśmy się w środku. mogłeś być moim wszystkim, albo niczym. wszystkim, albo niczym. teraz dla mnie jesteś NICZYM. musimy wrócic do tych dni, zanim się poznalismy. żyć swoim życiem, jak obcy sobie. od kiedy odeszłeś, nie umiem sobie pomóc. jeśli miałabym jeszcze jedna szansę, byłabym lepszą kobietą. teraz żyję tylko wspomnieniami.
#2672 | |
Zadomowienie
|
nie prawda.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mam strajk.dopóki nie będę szczęśliwa. wczoraj się ukrywałam. dzisiaj wyjdę na słonce. Zamknij buzię, Arbuzie! Okno na świat można zasłonić gazetą. może?
![]() |
#2673 |
Rozeznanie
|
NieZTejBajki fajnie być starą krową
![]() aaj, postaram się Skarbek, ale będzie ciężko ![]() ______________ [nieprzytomnie, głupawo, złowieszczo]
Za oknem jesień, a w sercu zima. Zła jestem i tyle. Ja. Zmienna i kapryśna jak niebo nad Londynem A jednak gdy milczymy trochę łatwiej się zrozumieć O, tak. Często widujemy się z Listopadem. Los nam wódkę nosi.
#2674 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie nowe Dziewczyny Witam i mam nadzieję, że szybko się `przystosujecie`.
![]() NieZTejBajki - dziękuję, Krówko. ![]() *** Oddycham plastikowym powietrzem.
Mimo, że wszystko wydaje się być na swoim miejscu. Jakiś element tej układanki życiowej musiałam zostawić w autobusie... a może ktoś sprzątnął go w ramach dzisiejszej akcji sprzątania świata ? Życie to moja absurdalna Księga Snów. Co stało się w jej świecie ? Nie wiedziała. Położyła się na łóżku. I jedyną rzeczą, której była pewna to to, że nie pomogą jej nawet długie wieczory z Nim, sen i szklanka mocnej herbaty. Po co męczyć się we dwoje, skoro nasz Świat i tak jest Samotny. Niebezpieczeństwo nagłej Miłości minęło, gdy tylko zobaczyła znów to coś w jego oczach. Wiedziała, że mimo wszystko nie powinna wchodzić po raz kolejny do tej samej wody. Jednak odważyła się odnowić Miłość, z której tak długo próbowała się wyleczyć.. spróbujpokochać. I można udawać, że można na spacer pójść.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2009-09-18 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
BAN stały
|
Niczym kurz , wytrę z serca niepotrzebne wspomnienia ...
- Kocham Cię bo Cię potrzebuję . - A ja potrzebuję Cię bo Cię kocham , widzisz różnicę ? I jak debil całymi nocami wpatruję się w telefon jakbyś mógł zadzwonić do mnie o drugiej lub trzeciej w nocy , nie mając nawet mojego numeru ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Rozeznanie
|
dziękuję za pochwały.
![]() ________________ w głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki
![]() |
#2677 |
BAN stały
|
My Own Performance
Cześć wszystkim. Przeczytałam połowe tego forum i chce powiedzieć, że jesteście BOSKIE dziewczyny. ! W szczególności TiScatteroUnaFoto, Drift, panna_miodowa, amozefrytkidotego, suve, DarkWoman, hottie, z innej bajki, Onax3, Plotkaraaa, Ciiri, cherriies, GuzikixD , Keeendyi inne. Naprawde wieelki respekt dla Was ![]() ![]() Uwielbiam Was. ! Czasami bezczelnie okradałam ^^ Nawet nie wiesz kochana jak bardzo się cieszę ;* Bo nawet gdy idziesz ulicą z NIĄ , cieszę się jak głupia tylko dlatego że Cię widzę . |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Przyczajenie
|
Guziki xD - Uwielbiam .<3
![]() Przyrzekam, że uśmiechniesz się znów Bo w tej bajce sensu brak. Nawet jeśli chcę nie wszystko umiem wybaczyć ‘Dziś mnie jutro Ciebie to dotyczy’ Kocham Cię - tak na swój sposób ‘Ten dzień nie był zwyczajny choć z pozoru taki sam jak każdy inny’ W zasadzie pozostaję Ci wierna.. Kiedy Cię znajdę będziesz na zawsze . ![]() Tak długo omijałam z daleka to co ważne.. ‘Ile razy mogę jeszcze okłamać Boga .?’ ‘Jeśli wiesz co chcę ci powiedzieć..’ ‘Podziel się bólem, kto jak kto, ale ja Cię zrozumiem. Wezmę za rękę i czule przytulę..’ 'Znam Cię doskonale i szukam Cię wzrokiem, ale..?’
![]() Edytowane przez RosadoPrincesa Czas edycji: 2009-09-18 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
BAN stały
|
ile grzechów kusi nas, by świat spełnił marzenie,
ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie. Utożsamiasz się z szczęściem. Działasz na każdy mój zmysł. |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Raczkowanie
|
rzy.gam już tymi twoimi
obiecankami i kłamstwami. ! i niegdyś szczęście miało twoje imię. niegdyś. teraz kojarzy mi się tylko i wyłącznie z największą świnią, poje.bem i ogromnym kłamcą.! widzisz tą słoną kroplę, która spływa po moim policzku? - to twoja zasługa. chyba już czas usunąć twoje zdjęcia z komórki, nasze wspólne zdjęcie na n-k i zdjęcie z dedykacją dla ciebie. wreszcie wyczyścić archiwum rozmów w gg, wiadomości w telefonie i twój numer. tylko co mi to da jeśli pozostaną wspomnienia? których nic ani nikt nie wymaze...? jesteś największym ch.amem jakiegokolwiek poznałam... sory, że takie, ale sytuacja nie pozwala na szczęśliwie i radosne opisy...:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | ||
BAN stały
|
Cytat:
to co zrobiłam na kolorowo , zwaliło mnie z nóg . ulubiona <3 Kiedyś na Twój widok odbierało mi mowę i serce biło mocniej ... ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
ej i nie łam się mała ! żaden koleś nie jest tego wart . Bo ja wcale nie jestem zła . To tylko maska pod którą widnieje ogromny smutek i żal . |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2682 |
Rozeznanie
|
pi*przyć miłość, mam czekoladę!
girl: what do you do when i'm not around? boy: wishin' you were here./dziewczyna: co robisz, kiedy nie ma mnie w pobliżu? chłopak: marzę byś była/ stop! już dłużej nie wytrzymam. cofnij i zabierz mnie z powrotem do czasów, kiedy byliśmy idealni. ja jestem narkotykiem, ty jesteś narkomanem. chodź tutaj skarbie i zrób ze mnie swoje najgorsze uzależnienie. <3 bo taka już jestem, że kiedy Ty się żegnasz, ja się dopiero witam. (; nie chcę być dziewczyną, o której on przy swoich przyjaciołach mówi 'to ona'. nie. chce być w jego ramionach, kiedy jego przyjaciele podchodzą i pytają 'to ta dziewczyna, o której nie potrafisz przestać mówić?'
![]() |
#2683 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wiesz jak to jest , żyć dla kogoś kto jest dla Ciebie wszystkim a Ty dla niego niczym ? Ty nie możesz być , żyć ani myśleć bez tej osoby a ona robi to wszystko bez Twojej pomocy . Czy wiesz jak to jest kiedy ktoś jest jak brakujący organ w Twoim organizmie ? Jak serce , mózg czy nerki ? Wiesz jak to jest ?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Czuję jesień. Moje wyczulone nozdrza rozpoznają zapachy. Woń palonych liści. I rozgrzanych pieców, w starych, szarych kamienicach. Przez nasze plastikowe okna przelatują pierwsze jesienne zapachy. Jesienne miłości... Liście na których zapisane jest nasze życie dziwnym kodem który zrozumie tylko Bóg. To taki dziwny czas, który kojarzy mi się z Miłością. Jesień włazi do miast. Noce bez Ciebie zimniejsze są. W sercu... Dławią mnie marzenia. Noce cisną się na język. Wspomnienia drgają ciałem. W uszach dzwoni mi świst gotującej się wody na dwie herbaty... Na co komu obcych kropel deszczu szept?
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2009-09-18 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Raczkowanie
|
Otwórz, oj otwórz maleńka. Otwórz, jak Cię brat nakłania.
Ile dni policzono nam za zabawę w poetów? Nieprzespane noce, pokaleczone palce...? Pod pięknymi kręconymi rzęsami Pod wydatnymi piersiami Pod zgrabnym, powabnym ciałem Pod bóstwem pożądania i miłości- Ukrywa się czasami naprawdę mądra dziewczyna!
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
--- bez Ciebie wszystko jest jednym wielkim kłamstwem.
bez happy endu. nigdy więcej. Powodzenia, nie dziękuje bo nie musze ja mam to co chce... 'Ja jestem z tych, co nakrywają głowy kołdrą; z tych, którym strach uniemożliwia oddychanie.' Zawsze warto być człowiekiem , choć tak łatwo zejść na psy "Tylko tchórz nie walczy o to co dla niego ważne" więcej szczęścia niż rozumu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Raczkowanie
|
to teraz troszkę od 'młodej krowy '.
![]() Przez większą część dnia myślałam o życiu. A potem? Starałam się zapomnieć o swoich przemyśleniach. Darowałam mu życie. Drugi raz tego błędu nie popełnię. Skrzywiła się na myśl o nim. Poczuła bolesne ukłucie w sercu. Kiedy ostatnio powiedzieli sobie coś miłego? Kiedy przestali udawać, że się kochają?! Miałam ochotę do niego zadzwonić. I powiedzieć.. Co? Że jestem kretynką. Że jestem idiotką. I co gorsza podłą su.ką. Nie brzmi to obiecująco, nie? Za późno. Słowa już niczego nie zmienią.. Nie chciał dłużej czuć się, jakby świat uciekał mu spod nóg a on sam miał już nigdy nie odzyskać kontroli nad własnym życiem. za mało zaufania, za dużo złości. za dużo kontroli. za mało miłości. Jesteś stałym elementem mego pejzażu. <3 -Kłamałeś? -Tak. -Dlaczego? -Bo dopiero co cię poznałem. Bo czułem się niezręcznie. Bo.. sama sobie odpowiedz. Każdy facet czasem kłamie- dodał z uśmiechem. kochałam Cię. nie patrz tak na mnie. musiałam ci to powiedzieć. ale wiem jaka jest prawda i wiem jaki jesteś. i wiem że teraz to ch.uj mnie obchodzi co o tym myślisz. Myśląc o tym na chłodno, nie była pewna, co zaskoczyło ją bardziej: jej bezdenna rozpacz czy dzika furia. Pieprzę troskliwych rodziców. Pieprzę życzliwych przyjaciół. Pieprzę zbyt doskonałego chłopaka. I wiecie co? Dzisiaj wszystko pieprzę, Pieprze też Was i idę na piwo. ![]()
#2688 |
Raczkowanie
|
Andrelka, śliczne opisy!
![]() ___ ____ *Żałuję. *Kocham. Nienawidzę. Cienka granica. *Zabawa. Rozrywka. Szkoda, że tylko dla jednej ze stron. *Nie ze mną Kotek te numery.
#2689 |
Raczkowanie
|
Nie mów nic, zamknij oczy
poczuj jak odpływasz gdzieś dotknij mnie, delikatnie potem znów pocałuj mnie. skończył się nieśmiertelny sen nagle diament w garść popiołu zmienia się Głośno śmieje się i pół nocy tańczy go go kochać chce byle gdzie i byle kogo w domu traci czas z każdej strony nuda się skrada jeszcze raz mowią wszyscy - "rób co wypada" noc ma piekielną siłę Proszę przestań już ...
![]() |
#2690 |
Raczkowanie
|
Chciałabym uciec od Ciebie jak Kopciuszek, i pozostawić jedynie maleńki pantofelek tęsknoty. Chciałabym, żebyś zachował go na pamiątkę. Mnie nie szukaj, bo nie znajdziesz, ja nie istnieję... jak Kopciuszek.
Leżę w łóżku i myślę o Tobie. Czy było nam źle, czy dobrze? Jesteśmy od siebie tak bardzo daleko. Odcięci wstęgą - błękitną rzeką. Myślami czekam na każde Twoje słowo. Lecz Ty zostałeś dla mnie ozdobą. Ty jesteś jedyny, wspaniały i kocham Cię bardzo mój kochany. We śnie przyszedłeś do mnie. Czy wiesz co to dla mnie znaczy? Bo ja tęsknię ogromnie.Tak bardzo chciałabym Cię znów zbaczyć... Jednego dotyku Twojego mi brakuje. Jednego nawet słowa prostego - dziękuję. Jednego całusa na do widzenia. Jednego dnia, by tuliły mnie Twoje dłonie. Nawet tego, gdy gładzisz delikatnie moje skronie. Jedynego w świecie uśmiechu, jedynych łez radości. Jedynego oddechu. Tak bardzo mi brakuje dni spędzonych z Tobą. Chciałabym zapomnieć o Tobie, chociaż nigdy nas nie było... Ale jak mam wymazać z pamięci to wszystko, co z Tobą związane było? Kiedy Cię nie ma, nie ma pięknych słów. Są tylko marzenia, że spotkamy się znów. Całe niebo płacze ze mną, szczerość dnia też za mną jest. Bo gdy Cię nie widzę, oczy me są pełne łez. Za Ciebie, dla Ciebie, Tobie, oddałam całe życie swoje. Oddałam życie i marzenia, oddałam miłość i pragnienia. Kochać - to tak łatwo powiedzieć. Lecz nie ma takich słów, które mogą wyrazić wszystkie uczucia, jakie żywię do Ciebie. Daję Ci wszystko, daję Ci siebie. Pragnę to samo dostać od Ciebie. Kocham i nienawidzę - kto mi powie dlaczego? Mów do mnie jeszcze, ludzie nas nie słyszą. Słowa Twe dziwnie poją i kołyszą. Huragan zmysłów, to znaczy więcej niż miłość. Zobacz moimi oczami to, czego nie dostrzegasz... Czujesz, że masz skrzydła? Może w końcu dotkniesz gwiazd. Lustro niepowodzeń mi towarzyszy, a w nim ciągle Twoja twarz. W lustrze popękane ślady moich dróg, moich wspomnień, moich snów Chciałabym, żeby czekolada nie tuczyła, kawa nie była gorzka, papierosy nie uzależniały, a miłość istniała...
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Raczkowanie
|
a moje opisy nikt nie chwali ;p ale i tak często tu jestem bo za to kocham Wasze
![]() ^patrzę na Ciebie i uparcie tatuuje sobie na źrenicach ten widok. ^czasami tak idealnie patrzysz.. ^kiedyś myślałam że Cię kocham.. ale.. kiedyś też myślałam że gdy nie zjem obiadu to porwą mnie kosmici... no.. wybacz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam ! < 3 te wyżej kradnę ! <3 i nie oddaję ! xdd _________ bezsilne łzy Ci płyną z oczu .. jestem księżniczką . Tylko mam podkrążone oczy .. i zgubiłam gdzieś koronę . bajka się skończyła . królewna nie wytrzymała psychicznie .. chciałabym być barbie . Ta dz**ka ma wszystkoo .. nie pytaj się co zrobiłeś źle, zastanów się czy zrobiłeś cokolwiek.. odszedł. z każdym jego krokiem sypał się coraz to większy kawałek mojego świata miłość to masochizm .. a nie kocham słowami . Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2009-09-18 o 20:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
kochanice! dla takich jak Wy aż chce się tworzyć! <3 od razu lepiej ![]() ![]() ![]() _____________ No już dobrze moja osobista fajtłapko ;* Uważaj z kim się bawisz, jestem łobuzem ^ Jestem mały lewusek, a ty nieużytek troszkę ;d Jest naprawdę uroczy oraz piekielnie inteligentny <3
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-18 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zadomowienie
|
Dot.: ;**
Primadonna, Guziki xD, My Own Performance- <3
kocham! ![]() Przepraszam, droga seksbombo, proszę uprzejmie zerknąć na moje ciałko, potem pozwoli Pani, że będę ją uważał za swoją turkaweczkę? Łaziła kanałami nie szukała szczęścia. Złośliwi mówili na nią naiwna. codziennie czekam na upojne wieczory.
#2695 |
Zadomowienie
|
carolineo6o - cudowna. <3 ciiri - wiesz, że Cię okradam, prawda? <3 My Own Performance i suOdkiCarMel - dziękuję. Miło mi. ![]() Primadonna - ej, ej! Jakie wymuszone?! Ja Ci dam! <3 ... Ludzie boją się ciszy. Wiedzą, że jest ona odzwierciedleniem najczarniejszych zakamarków ich duszy, o których nie wie nikt.. O których nie mają pojęcia nawet oni sami. słodko-gorzki smak słów. Uśmiechnęła się. To wynagrodziło mu paskudny smak kawy. Gdy przestanie bić mi serce, funkcjonować mózg, przykryj dłonią moje zdjęcie, poczujesz życia puls.. Zapragniesz mnie spowrotem, łzy spadną na ziemię, zdusisz w sobie ból.. Wiesz, znam to pragnienie. Czekanie sprawia ból.
Zapomnienie sprawia ból. Lecz nie móc podjąć żadnej decyzji jest najdotkliwszym cierpieniem..
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-09-18 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Raczkowanie
|
To było tak . |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: ;**
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() __________ A mówiłeś, że Ciebie nie można pokochać...
Ty i ona- to już pedofilia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
panna_miodowa, , z innej bajki, MutPet, NieZTejBajk, PrzyciagamWzrok, Primadonna, ciiri, z innej bajki, xDJakJaCieLubiexD, , keeendy , Guziki xD , Wreeednia , RobCoChcesz, uwielbiaj, m4dziar4, ouu, JustTheOne, Plotkaraaa 96LadyPoziomka96,amozefrytkidotego, nydee, Extremalna
okradam Was Kobitki ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ * Każda godzina z Tobą ulatnia się z szybkością zwinnego motyla. * I nigdy nie dowiesz się jak tak naprawdę kochałam... * Gdy powiem Ci jak bardzo Cię kocham... odejdziesz? * Odejdź już raz na zawsze z mieszkania mojego serca. Spakowałam już Twoje walizki, nie było tego dużo: kilka cichych dni, słone łzy i kłamstwa... * Jestem Twoją na wieki, kim zechcesz będę... przy Twoim boku mogę podbić świat...
#2699 |
Zadomowienie
|
oo jak miło. dziękuje Słońce.
![]() Kiedyś miałem niezwykły sen Do dzisiaj wątpię czy się w ogóle przyśnił.
#2700 |
Wtajemniczenie
|
Taniec? To nie tylko kroki i muzyka..To całe życie..
Idąc przez deszcz z uniesioną głową... Znowu nie umiałam się na niczym skupić , cały czas w mojej głowie byłeś Ty.. panna_miodowa,Guziki xD, BananowaBrazylijka ,z innej bajki -Wspaniałe ,Okradam <3 ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.