|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() star wysłałam ![]() to ja, jaaa ! ![]() ![]() Cytat:
![]() noszę tylko do komputera, bo mi się oczy nie męczą, a tak to widzę lepiej bez.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() moim motywatorem jest BeaS ![]() Martyna ale masz śliczny kolor oczu ![]() heyo ;* dziękuję Wam wszystkim, zabawa była udana ![]() od razu po zdjęciach zmieniłam buty na baletki, wszystkie dziewczyny męczyły się w szpilkach dopóki kamerzysta nie pojedzie, a ja skakałam z TŻ, szaleliśmy że łooo ![]() nogi bolą. nie piłam w ogóle, ale coś mi stanęło na żołądku i źle się potem czułam ![]() ![]() ale było BOOOOOOOOOOOOOOOOOOSKO ![]() tylko moja fryzura za bardzo mi się nie podobała, ale jakoś przeżyję ![]() (TŻ gdy tańczyliśmy poloneza w "tunelu"odpiął mi przypadkowo od sukienki tą kokardkę i mi tak wisiała, a koleżance z klasy podwiązka spadła ![]() Martyna udanej zabawy ![]()
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-01-24 o 17:04 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Karolinko, mamy jeszcze tylko trzy tygodnie
![]() Dorota, jaki mas śliczny kolor włosów ![]() ![]() I jesteś spod Pajęczno ![]() ![]() ED: ej, miało się połączyć! I Twój Tż rzeczywiście ma świetne nazwisko (lepsze nawet do Marty ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-01-24 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Dołączam do was, w tym roku czeka mnie to samo.. wszystkie obowiązkowe plus biologia i chemia PR o zgrozo! nie wiem jak wy ale u mnie krucho z przygotowaniami.. chce porzadnie sie za to zabrac po studniówce ( za tydzien ![]() ![]()
- Jakie zbrodnie popełnił- zaśpiewał Leśny Gnom -Mordował, zdradzał, umyślnie niszczył statki, torturował, szantażował, rabował, sprzedawał dzieci w niewolę, on... - Nie obchodzą mnie wasze spory religijne- przerwał Leśny Gnom |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super, że Ci się studniówka udała ![]() oj co do tej kokardki, zawsze jakieś przygody muszą byc :d Boje sie, że moja nie będzie tak kolorowa ![]() Właśnie, Martyna baw sie ekstrooowo ![]() I musisz pokazać zdjątka, jak wyglądalaś i w ogóle ![]() Oj wiele nie tracisz. Jesli będziesz chciała, wyśle Ci zdjęcie ![]() Cytat:
W gimnazjum... ![]() Cytat:
![]() Mi idzie średnio ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Raczkowanie
|
przecież jeszcze mamy czas! : D
uzależniona od eyelinera? ja jestem od tuszu do rzęs, bez niego to się czuje jakbym była chora i tak czasami ludzie reagują jak go nie mam na sobie ;P
- Jakie zbrodnie popełnił- zaśpiewał Leśny Gnom -Mordował, zdradzał, umyślnie niszczył statki, torturował, szantażował, rabował, sprzedawał dzieci w niewolę, on... - Nie obchodzą mnie wasze spory religijne- przerwał Leśny Gnom |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możesz też mi wysłać tą biol ![]() Cytat:
![]() ja bym nawet nie zaczynała ![]() ostatnio nie zaczęłam nawet i nie poszłam na lekcje, jak był sprawdzian ![]() bo to mi się w ogóle nie opłaca ![]() i w tamtym roku się uczyłam i miałam wiecznie 3+ i na koniec miałam 3. dużo osób miało 2 i 1, też 3 miały na koniec. więc w tym roku się już nie uczyłam. raz na 3 mi koleżanka napisała, drugi raz laskę poprawiłam na 3-. ![]() Cytat:
![]() ![]() 50 zł ![]() Cytat:
![]() jeszcze taksówkarz wiedząc, że to taka mała odległość na około nas zawiózł, bo niby ulice pomylił ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [QUOTE=Karmenka;16682202 Pocytowałabym, ale nie mam siły. Jestem chora, w łóżku leżę. Jeszcze @ dostałam. Ale zabawa była świetna. Tak mnie nogi bolą. Tylko zrobił mi się taki odcisk z krwią w środku [/QUOTE] oooo bidaku ![]() mnie też nogi bolą, ciągle mam wrażenie jakbym miała skurcz ![]() ![]() ale buty mam świetne, zero odcisków ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() w ogóle to witam Cie Patrycjo ![]() -------------- mój wniosek postudniówkowy - nie warta ta impreza takiego zachodu. sukienki, fryzjery i inne. było fajnie, dj nie puszczał techno, tylko spoko hity, sala mała, ale się pomieściliśmy, polonez tak jak można było się spodziewać, na niego było mało miejsca, poza tym, średnio on zawsze i tak wychodził. żarcie to takie jakieś wymyślne, zamiast normalnego schaboszczaka dać ![]() ![]() a jeśli o alko chodzi, to w końcu koleżanka, która przyszła poloneza obejrzeć poszła i nam kupiła wódkę. kelner nam pozwolił wlać do dzbanka, nie było problemu na naszej częsci sali ![]() jak odeszlismy od stolu, to *^@#^$ cwaniak zabral nam dzbanek z tą wódką i rozlał wszystkim przy swoim stole - kelner nam powiedział ![]() ![]() a jak ktoś zostawił alko w torbie/plecaku w szatni, to nie mógł potem wziąć stamtąd, bo można było wyjmować rzeczy z tych toreb tylko przy pani szatniarce ![]() ![]() ![]() jak tak sobie myślę, że ta impreza tak szybko minęła... i że tak samo szybko minie te 100 dni. juz TYLE mineło ![]() a ja tak na prawdę nie robię nic poważnego w stronę matury ![]() przespałam dziś pół dnia i dalej bym mogła spać... ![]() i mój tż nie umie tańczyć ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |||
Zakorzenienie
|
Wiesz jak to masakrycznie wygląda ?
![]() A podczas tańca nic nie czułam. Kocham Cię <333 ![]() Cytat:
![]() No i tak nie za bardzo było wiadomo co robić to na sucho tańczyliśmy ![]() Cytat:
No nazwisko, jak nazwisko ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | ||
Zakorzenienie
|
![]() dla motywacji - właśnie siedzę i piszę notatkę nt. 'Nowego świata' ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jakie plany? To daj meila. ![]() ------------ Idę mecz oglądać. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Wyślij !
![]() Cytat:
I też tak myślę, że nie warto, chociaż sukienkę to można zawsze jeszcze wykorzystać, na wesela jakieś czy coś. No chyba, że ktoś jakąś stroją miał. U mnie jedna laska na kole miała, nie mogła z sali w tym wyjść. A tak to ładne sukienki były, głównie krótkie. A do szatni to mieliśmy klucz, bo wychowawca niby miał mieć, ale nie chciało mu się ciągle nam otwierać to nam dał. No i sobie braliśmy co trzeba. Nikt nie sprawdzał, niektórzy mieli normalnie butelki na stole, ale my trzymaliśmy pod, chociaż kieliszki już normalnie. Też się boję, że szybko zleci, jeszcze 99 dni. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Raczkowanie
|
planów nie mam kompletnie jeszcze;P
Chwalić się jak sie bawiłyście na studniówkach! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tusz też ![]() ![]() Cytat:
Zazdroszcze Ci takiej historii. Nasza nauczycielka niestety jest zbyt zakochana w tym czego uczy, żeby nam to odpuszczać ![]() Też mi się zdaje, ze studniówka nie jest tego warto. To przeceiż tak szybko zleci i nie jest to według mnie aż tak wyjątkowe. Ten ktoś od wylania wódki z dzbanka, to naprawde jakiś inteligent musiał być ![]() Stresujesz ludzi niepotrzebnie ![]() wszystko się pierdzieli
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Chyba chodzi o Martę a nie jej Tżta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() miałam blond z fioletowym pasemkami, rude, brązowe, czarne i teraz takie. no to musisz go nauczyć ![]() no to mnie zmotywowałaś ![]() ![]() Ala jaka śliczna jest ![]() taka kruszynka ![]()
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Potwierdzam
![]() Kogoś mi przypominasz, ale nie wiem kogo, może sobie przypomnę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
U mnie byl DJ. Wolalabym kapele.
#2716 | ||
Zakorzenienie
|
wysłałam
![]() Cytat:
![]() im bliżej matury, tym więcej dziewczyn nowych przychodzi ![]() Cytat:
![]() no pewnie, że nie warta, ale dopóki się tego nie doświadczy, to się nie przekona :P ![]() ![]() ołłł, ale jakoś sobie radziliście;> ![]() szczypiorniaków? ![]() ja ledwo zaczęłam oglądać mecz, pierwszy na tych ME, wcześniejszych nie miałam jakoś ochoty oglądać, a tu już 4 bramkami prowadzą ![]()
![]() |
#2717 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
szczęściara ![]() Cytat:
![]() ![]() oczywiście ! ![]() no wkurza ;< o Ty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mi też ![]() ![]() siema Żbiki ! wróciłam z kuligu. jednym słowem -hardcore. ! mieliśmy wypadek ![]() no i strasznie zmarzłaaaam. ksiązek już nie ruszam. idę pod prysznic i spac ! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja miałam Dj'a a nawet dwóch, supeeer grali. mój TŻ znawca, też Dj, bardzo ich chwalił, a zawsze wybredny jest ![]() Kasiu wysłałam zaproo ![]()
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16685763]
w ogóle co Wasz wychowawca mówił na wystrój ![]() [/QUOTE] Tak to próbował w żart obrócić, ale jednocześnie chciał się dowiedzieć czyj to pomysł. Zadowolony to on nie był, ale pozory sprawiał. I powiedział, że chce to zdjęcie na własność. ![]() Cytat:
Takie radiowe hity czy coś innego ? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 | |
Zadomowienie
|
Tak.
![]() Wygrali ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że studniówki wam się udały, bo zgodnie z tą słynną zasadą, matura też powinna być zdana w takim razie ![]() Jaa, ale pięknie chłopaki zagrali. Niby to Hiszpania, niby taka wspaniała drużyna, a nam tak łatwo się wygrało ![]() ![]() Ja, Weraaaa, ale kogo to obchodzi ![]() No ale trzeba przyznać, że M.Lijewski jest przystojny ![]()
![]() |
#2721 | ||
Zakorzenienie
|
Wygrana!
![]() Nie lubię oglądać meczu z mamą. Jej zdanie na temat polskiej drużyny zmienia się średnio co 2 minuty. Strzelą gola: 'jee, świetnie!". Nam strzelą gola: "Polacy zupełnie nie potrafią grać". I weź z nią wytrzymaj. Wkurzyłam się i powiedziałam, żeby się zdecydowała czy są dobrzy czy źli. Zamilkła. xD Cytat:
![]() No już wcześniej zaczaiłam. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16685763]wróciłam z kuligu. jednym słowem -hardcore. ! mieliśmy wypadek ![]() co się stało? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zadomowienie
|
grali prawie wszystko (wykluczając house, techno, rnb itp) stare disco polo, obecne dance'ówki, cygańskie i biesiadne piosenki, ale takie które mniej więcej się kojarzy, makarene, kaczuchy itp.
żadnego nowego popu.. i nawet lepiej ![]() pamiętam dokładnie, że leciało "to twoja wina" bo skakałam najwyżej i kamerował mnie gościu cały czas ![]() ![]() a i moja klasa uwielbia "nie płacz Ewka" bo mamy w klasie Ewę ![]() ![]() gdybyście zapytały mojego TŻ, on cały repertuar chyba pamięta, ma ten słuch.. ![]()
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-01-24 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ich jest dwóch? ![]() ![]() ![]() ![]() nooo. ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- wiecie co? mam zakwasy po bilardzie (!) ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | |
Zakorzenienie
|
Różowa z jakimiś czarnymi koronkami, jak dla księżniczki jakiejś.
Cytat:
Takie bardziej znane. Prawie cały czas tańczyłam a kapele może ze 3 przerwy przez całą noc zrobiła. A jak przerwa, to śpiewali: 'A teraz idziemy na jednego, a teraz idziemy colę pić' ![]() I kamerzysta mnie denerwował, bo miałam kiecę z dekoltem, a on tylko by tam kamerował ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaż jak wyglądałaś na studniówce. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiem czy mam na aparacie zdjęcie, gdzie jestem od góry do dołu.
Zobaczę, ale nie chce mi się teraz z łóżka wychodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=i0QlxK-RwJk ![]() Oglądałaś ten mecz z Norwegią ? Oooo, ja miałam małą przygodę z siatką w gimnazjum, ale zrezygnowałam, bo, pomimo mojego zamiłowania do tego sportu, brakowało mi czasu na szkołę. ![]() A ze sportu lubię wszystko - lekkoatletykę, skoki czasami obejrzę, Justynę Kowalczyk, Sikorę, siatkę, ręczną, żużel i lotki nawet oglądałam ostatnio ![]() ![]() Cytat:
(ma żonę. ![]() ![]()
![]() |
#2728 | |
Zakorzenienie
|
a no jest :P stary, ale jary
![]() Cytat:
![]() oo i jak Ci szło? ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- i dziecko czy tam dzieci też ma ![]() ![]()
![]() |
#2729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Meczu chyba nie oglądałam, ale te ostatnie sekundy były w wiadomościach, więc akurat ten moment widziałam. ![]() Nie widziałam. ![]() ![]() Jak mówiłam, bardzo rzadko oglądam telewizję. Tylko CSI w czwartki i jak się coś trafi czasem to też oglądam. Jak teraz mecze. ![]() ----------- Polski zrobiłam, idę do biologii i spać. Dobranoc. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.