Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-08, 14:24   #2701
Maxima86
Rozeznanie

GG do Maxima86
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Te wesele o którym pisałam jest chyba w jakimś zajeździe "u Krystynki" a ślub u św. Józefa na Szydłówku.
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
my slub (ten proszony) mamy na czarnowie a wesele w blawatkowie
A my mamy ślub w Brzezinach a wesele w Wolicy No to chyba się nie spotkamy dziewczyny

Maxima86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 14:57   #2702
gosza_25
Rozeznanie

Z tymi egzaminami na prawo jazdy to wszystko zależy na jakiego się egzaminatora trafi i jakie człowiek będzie miał szczęście. Bo jak egz będzie chciał żeby ktoś nie zdał to tak się stanie bo nie jest się w stanie jeździć bezbłędnie. Ja zdawałam jakieś 8 lat temu i miałam takiego egz który strasznie nagadywał na kościół. Że ludzie są głupi bo myślą że tak jak w piśmie napisane manna im z nieba spadnie Ale nie komentowałam i jakoś poszło

Honolinka
gratulacje córeczki I nie myśl że zapomniałyśmy o zdjęciach które nam obiecałaś My cierpliwie czekamy cały czas

A z tych poradni to mi się szczerze mówiąc śmiać chce. Na jednych mówią że dni płodnych jest 11 na innych że 9 a tak naprawdę są 3 dni płodne w cyklu plus margines żywotności plemników który wg.najnowszych badań szacuje się nawet na 7 dni. A nie że 11 płodnych...Poza tym zależy jeszcze kto prowadzi ale ja miałam przyjemność krótkiej rozmowy z jedną z pań która właśnie poradnię prowadzi i nie miała momentami racji w tym co mówi. Przykładowo zażywanie tabletek antykoncepcyjnych nie powoduje raka piersi (w przeciwieństwie do tego co mówiła mi ta pani), tylko w przypadku gdy ten nowotwór zacznie się rozwijać to może przyspieszyć jego przebieg natomiast zabezpiecza przed rakiem jajnika a o tym już pani nie powiedziała. Było jeszcze kilka rzeczy które po prostu mnie wprawiły o zawrót głowy...moim zdaniem to nie na tym powinno polegać. I nie chce się opowiadać za czy przeciw tej metodzie bo zapewne zaraz by się pospała lawina za i przeciw i rozumiem że to podlega pod kościół ale jak już omawiają inne metody antykoncepcji to niech nie traktują tego jak zło tego świata i niech mówią ich wady owszem ale są też zalety stosowania o których już nie ma mowy. Zdaniem pani z którą rozmawiałam inne metody niż naturalna są złem tego świata i koniec. A tak naprawdę stosowanie tej metody wymaga skrupulatności i regularnych cyklów.
A co w przypadku gdy cykl jest bezowulacyjny i w dniu spodziewanej miesiączki występuje właśnie ta zaległa owulacja? A zdarza się tak nawet przy regularnych cyklach raz na jakiś czas. Plus zmiany klimatu infekcje które organizm sam zwalcza i my ich nie czujemy a temp. ciała podnosi się czy nawet zwykłe niewyspanie. Wskaźnik Perla przy tej metodzie wynosi 50 czyli na 100par w ciagu roku stosujących tą metodę 50 zachodzi w ciąże. W pozostałej grupie są również zapewne pary które nie mogą mieć dzieci...więc dla mnie to mówi samo za siebie.
A no i się opisałam jak nie wiem

Aż mi trochę zazdrość jak tak czytam kochane o tych waszych przygotowaniach do ślubu Zaproszenia itp
A my jeszcze kościoła nie załatwiliśmy bo nie ma jeszcze tego zeszytu do wpisów na przyszły rok...

Edytowane przez gosza_25
Czas edycji: 2010-04-08 o 14:59
gosza_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 16:09   #2703
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marciadela Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam taki problem. U mnie w pracy, w moim dziale jest 10 osób. Nie spotykam się z żadną z tych osób poza pracą. Nie wiem czy powinnam ich zaprosić na wesele? A może tylko na ślub? Nie wiem jak to załatwić żeby było ok. Jak Wy robicie?
Moim zdaniem, podobnie jak dziewczyn, tylko na ślub skoro nie masz z nimi bliższych relacji

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
Dawno się nie odzywałam, ale cały czas jestem z Wami na bieżąco
Nasze przygotowania ślubne narazie czekają sobie do przyszłego roku więc póki co troszkę z innej bajki...
Moja Skarbnico Wiedzy (na tematy różne) muszę w końcu zrobić prawko możecie polecić jakaś dobrą szkołę
Ja mogę Ci polecić bardzo dobrego i sympatycznego instruktora, ale dokładnie nie pamiętam z jakiej jest szkoły bo ja u niego wykupywałam sobie godziny jak nie zdałam u poprzedniego za 3 razem.Do niego poszłam na parę godzin i zobaczyłam jaka duża przepaść może być między instruktorami odnośnie ich umiejętności przekazania kursantowi wiedzy i nauki jazdy

Cytat:
Napisane przez gosza_25 Pokaż wiadomość
Z tymi egzaminami na prawo jazdy to wszystko zależy na jakiego się egzaminatora trafi i jakie człowiek będzie miał szczęście. Bo jak egz będzie chciał żeby ktoś nie zdał to tak się stanie bo nie jest się w stanie jeździć bezbłędnie. Ja zdawałam jakieś 8 lat temu i miałam takiego egz który strasznie nagadywał na kościół. Że ludzie są głupi bo myślą że tak jak w piśmie napisane manna im z nieba spadnie Ale nie komentowałam i jakoś poszło
Egzaminator fakt bardzo dużo zależy od niego bo są tacy że jak chcą Cię udupić to zrobią wszystko żeby tak było bez względu na to jak byś nie jechała, aczkolwiek są i tacy którzy faktycznie zwracają uwagę na to czy umiesz jakoś tam jeździć. Ja jestem doskonałym tego przykładem jak dużo dały mi godziny u innego instruktora, sama po sobie widziałam że więcej umiem i czuje się pewniej za kierownicą.Dzięki temu zdałam. No i druga sprawa to jest też fakt jak reagujemy na sytuacje stresowe, bo znam takie osoby których stres dosłownie zżerał i popełniały głupie błędy.
A tak w ogóle to ja osobiście w życiu nie bałam się niczego tak jak egzaminu na prawko...masakra.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 16:34   #2704
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

Ja mogę Ci polecić bardzo dobrego i sympatycznego instruktora, ale dokładnie nie pamiętam z jakiej jest szkoły bo ja u niego wykupywałam sobie godziny jak nie zdałam u poprzedniego za 3 razem.Do niego poszłam na parę godzin i zobaczyłam jaka duża przepaść może być między instruktorami odnośnie ich umiejętności przekazania kursantowi wiedzy i nauki jazdy
bardzo proszę o namiary na tego instruktora na priv
frogutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 16:52   #2705
fallsi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Moim zdaniem, podobnie jak dziewczyn, tylko na ślub skoro nie masz z nimi bliższych relacji

Egzaminator fakt bardzo dużo zależy od niego bo są tacy że jak chcą Cię udupić to zrobią wszystko żeby tak było bez względu na to jak byś nie jechała, aczkolwiek są i tacy którzy faktycznie zwracają uwagę na to czy umiesz jakoś tam jeździć. Ja jestem doskonałym tego przykładem jak dużo dały mi godziny u innego instruktora, sama po sobie widziałam że więcej umiem i czuje się pewniej za kierownicą.Dzięki temu zdałam. No i druga sprawa to jest też fakt jak reagujemy na sytuacje stresowe, bo znam takie osoby których stres dosłownie zżerał i popełniały głupie błędy.
A tak w ogóle to ja osobiście w życiu nie bałam się niczego tak jak egzaminu na prawko...masakra.
Halo.
Zaraz mnie wszyscy zlinczują...ale niezwykle denerwujące jest, że nadrabiając po długiej nieobecności, czyta się wiadomości na forum slubnym dot. instruktora kursu jazdy samochodem. Takie informacje mogłybyśmy czasem wysłać sobie na privie...
I zaraz posypie się ogrom złośliwości
Pozdrawiam.
fallsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 16:53   #2706
margaret82
Zadomowienie

Jeśli chodzi o prawo jazdy to ja chodziłam do "Kielckiej szkoły jazdy" i wykłady jak wykłady wszędzie pewnie takie same ale trafiłam na bardzo dobrego instruktora - cierpliwy, potrafił wszystko wytłumaczyć, nie denerwował się jak coś mi na początku nie wychodziło tylko spokojnie kazał zrobić jeszcze raz. W tej chwili ma swoją szkołę jazdy nazywa się "Sukces" i sam też jest instruktorem wiec ja polecam jego

A ze spraw ślubnych zaczynam drukowanie wkładek do zaproszeń bo nie chcemy badyli
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 17:00   #2707
mysiaedysia
Raczkowanie

Tez chodzilam do Kieleckiej Szkoly Jazdy Uczyl mnie tam jazdy Adam Adamczyk i uwazam, ze robil to swietnie Co prawda zdalam za drugim razem, ale oblalam na takiej glupocie, ze szkoda mowic
Mam porownanie tylko do takiego chlopaka ze szkoly jazdy Krzysztof, u ktorego wykupilam kilka godzin. Ten to w ogole na luza. Samochod mi gasl na swiatlach, a ten, ze swietnie jezdze Wolalam mojego nauczyciela, ktory mowil prawde
mysiaedysia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 17:55   #2708
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fallsi Pokaż wiadomość
Halo.
Zaraz mnie wszyscy zlinczują...ale niezwykle denerwujące jest, że nadrabiając po długiej nieobecności, czyta się wiadomości na forum slubnym dot. instruktora kursu jazdy samochodem. Takie informacje mogłybyśmy czasem wysłać sobie na privie...
Pozdrawiam.
Nie musisz przecież czytać tych postów, które Cię nie interesują
Czasem mały off top jest potrzebny, żebyśmy nie zwariowały w natłoku tych ślubnych tematów
Mi się to bardzo podoba, że możemy porozmawiać na wszystkie tematy i wzajemnie sobie pomagać (bo właśnie w odpowiedzi na pytanie powstała rozmowa o szkołach jazdy).
Stary 2010-04-08, 18:08   #2709
Kasia1429
Raczkowanie

GG do Kasia1429

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Te wesele o którym pisałam jest chyba w jakimś zajeździe "u Krystynki" a ślub u św. Józefa na Szydłówku.
Bardzo dobra obsługa i jedzenie tam jest, koleżanka ostatnio tam chrzciny córci robiła i chwaliła wszystko. Ale jeszcze nie byłam tam po remoncie.

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
Dawno się nie odzywałam, ale cały czas jestem z Wami na bieżąco
Nasze przygotowania ślubne narazie czekają sobie do przyszłego roku więc póki co troszkę z innej bajki...
Moja Skarbnico Wiedzy (na tematy różne) muszę w końcu zrobić prawko możecie polecić jakaś dobrą szkołę
Ja na pewno odradzam jak coś szkołę hit, nic się tam nie nauczyłam, lipa totalna

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Ja jestem Kielczanka moj TZ Piekoszowianin.. a gdzie będziemy mieszkać... to nie wiem na razie mamy mieszkanie w Kielcach więc na początek to chyba wystarczy
Kubusewa, ja stamtąd będę mieć swoją świadkową
Kasia1429 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 18:30   #2710
olga 23
Przyczajenie

ja byłam w ACH i zdałam za pierwszym razem
Stary 2010-04-08, 18:38   #2711
margaret82
Zadomowienie

Dziewczyny chcemy iść zobaczyć jakie ciasta i torty są w cukierni "Szarlotka" tylko że znalazłam na necie informacje, że tam jest czynne od 8 do 15 To prawda?? Jeśli tak to nie mamy szans pójść bo ja pracuje do 16 a Tż do 17 Ale coś mi się wydaje, że to mało możliwe
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 19:03   #2712
fallsi
Przyczajenie

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Nie musisz przecież czytać tych postów, które Cię nie interesują
Czasem mały off top jest potrzebny, żebyśmy nie zwariowały w natłoku tych ślubnych tematów
Mi się to bardzo podoba, że możemy porozmawiać na wszystkie tematy i wzajemnie sobie pomagać (bo właśnie w odpowiedzi na pytanie powstała rozmowa o szkołach jazdy).
Wiem, wiem, czasem robię to z rozpędu, i nagle się orientuję o czym mowa
fallsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 19:35   #2713
wiewi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jolekn Pokaż wiadomość
Dziewczyny napiszcie gdzie najlepiej (jak najbardziej bezboleśnie) załatwić poradnię. Bo pogubiłam się już która gdzie miała. Baaardzo proszę o namiary bo czas goni a ja nie am pojęcia gdzie się wybrać.
rownież przyłączam się do prośby
Stary 2010-04-08, 19:40   #2714
alamig
Zakorzenienie

Udało mi się umówić na spisanie protokołu w sobotę W związku z tym mam pytanko, jakich dokumentów jeszcze będziemy potrzebować? Mamy:

- zaświadczenie o naukach
- zaświadczenie z poradni
- odpisy aktów chrztu z adnotacją o bierzmowaniu obojga
- pozwolenie na udzieleniu ślubu w innej parafii (wydane przez naszą krakowską parafię)
- papiery z USC niestety będziemy musieli donieść później, ponieważ jeszcze ich nie mamy

Czy potrzebujemy też świadectw z liceum gdzie jest ocena z religii?
Stary 2010-04-08, 20:29   #2715
ewelinap5
Raczkowanie

alamig: masz już wszystko (no oprocz USC).
Ksiadz u Jana Chrzciciela nie wymaga swiadectw

Edytowane przez ewelinap5
Czas edycji: 2010-04-08 o 21:13
ewelinap5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 20:37   #2716
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinap5 Pokaż wiadomość
Ksiadz nie wymaga swiadectw
Ewelinko dziękuję
Stary 2010-04-08, 20:38   #2717
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
No nie wiem to chyba zależy od parafii i od księdza, koleżanka musiała mieć świadectwa z ostatniej klasy z oceną z religii.
alamig najwyżej doniesiecie jak będą potrzebne
Stary 2010-04-08, 20:59   #2718
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość

Jak będzie kiedyś niegrzeczy, to mu powiedz, że jak się nie poprawi to zaczniecie stosować naturalne metody

Cytat:
Napisane przez madziastanczyk Pokaż wiadomość
Polecam szkołę ZAŁAWY i instruktora Krzysztofa Strzępka. Ja zdałam za pierwszym razem, mój brat również, jego dziewczyna i siostra także. Naprawdę polecam. Zaława ma największą zdawalnośc w Kielcach..! A co do Chudego to powiem tylko tyle - nie polecam! Może kiedyś był dobry....
A ja Strzępka nie polecam...zrezygnowałam z niego i później chodziłam do Wychowańca...świetny instruktor. Strzępek prawie nic mi nie tłumaczył, nawet gdy czegoś nie rozumiałam. I do tego nie jest zbyt miły. Jak później zaczełam chodzić do pana Wychowańca to okazało się że dużo rzeczy nie wiem i naprawdę dużo się nauczyłam.

Cytat:
Napisane przez fallsi Pokaż wiadomość
Halo.
Pozdrawiam.
A ja lubię pogadać o wszystkim z Wami
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 21:02   #2719
ewelinap5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
No nie wiem to chyba zależy od parafii i od księdza, koleżanka musiała mieć świadectwa z ostatniej klasy z oceną z religii.
alamig najwyżej doniesiecie jak będą potrzebne
No własnie napisałam alamig bo bierzemy ślub w tej samej parafii, a my już rozmawialiśmy z księdzem, mamy spisany protokół i nie potrzebowaliśmy świadectw.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 21:03   #2720
agulack
Raczkowanie

Cytat:
W Św.Wojciechu wymaga. A przynajmniej tak nam powiedział.

agulack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 21:15   #2721
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Meana1 Pokaż wiadomość

A ja lubię pogadać o wszystkim z Wami
Ja też i cieszę się że możemy porozmawiać na różne tematy, podzielić się opiniami i doświadczeniami nie tylko na temat przygotowań do ślubu ale też wszystkich pozostałych
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 21:19   #2722
me333
Raczkowanie

GG do me333

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o prawo jazdy to ja chodziłam do "Kielckiej szkoły jazdy" i wykłady jak wykłady wszędzie pewnie takie same ale trafiłam na bardzo dobrego instruktora - cierpliwy, potrafił wszystko wytłumaczyć, nie denerwował się jak coś mi na początku nie wychodziło tylko spokojnie kazał zrobić jeszcze raz. W tej chwili ma swoją szkołę jazdy nazywa się "Sukces" i sam też jest instruktorem wiec ja polecam jego
Margaret82 to miałyśmy tego samego instruktora Pan Przemek był super, do tej pory mi macha z samochodu jak mnie widzi na ulicy, mimo że prawko zdawałam jakieś 5 lat temu Gorąco polecam.
Stary 2010-04-08, 21:20   #2723
pupsik
Przyczajenie

MARGARET 82 ja dzisiaj dzwoniłam do Szarlotki torty najlepiej mozna podejrzeć w soboty ok godz 10 bo wtedy sa konczone, nie ma problemu z podstawkami pod nie, cena za kg 30pln. dodatkowo ciasta sa w cenie 15 pln za kilogram tyle ze z probowaniem tych ciast jest problem bo do wyboru jest ok 19 rodzajow -nie wiem czy Ci to pomoze ale takie newsy powiedział mi dzisiaj własciciel aha i dowoża do sali weselnej
Stary 2010-04-08, 21:35   #2724
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pupsik Pokaż wiadomość
MARGARET 82 ja dzisiaj dzwoniłam do Szarlotki torty najlepiej mozna podejrzeć w soboty ok godz 10 bo wtedy sa konczone, nie ma problemu z podstawkami pod nie, cena za kg 30pln. dodatkowo ciasta sa w cenie 15 pln za kilogram tyle ze z probowaniem tych ciast jest problem bo do wyboru jest ok 19 rodzajow -nie wiem czy Ci to pomoze ale takie newsy powiedział mi dzisiaj własciciel aha i dowoża do sali weselnej
Wielkie dzięki to musimy się wybrać w sobotę
Stary 2010-04-08, 23:07   #2725
niunia_leyla
Rozeznanie

Dziewczynki mam już zaproszenia w domu ale w zaproszeniach nie chciałam żadnych wzmianek o kwiatach, postanowiłam że włożę w koperty osobne karteczki. Papier zakupiłam dzisiaj w hurtowni i moje pytanie dotyczy treści tej karteczki myślicie że może być taka:

Jeżeli planujecie kwiatami nas obdarować,
Pozwólcie nam naszą radość dzieciom podarować.
Tym większą przyjemność nam sprawicie,
Jeżeli kwiaty na łakocie i artykuły szkolne* zamienicie.

* ołówki, długopisy, zeszyty, etc.
(Dla dzieci starszych)
Stary 2010-04-08, 23:10   #2726
srubka87
Zadomowienie

Ja też sobie cenię to forum za to, że rozmawiamy o wszystkim
Margaret- w tej cukierni wsyztko znika błyskawicznie, my byliśmy na tygodniu o 11.00 i już praktycznie niczego nie było Wniosek z tego, że jest b. smaczne. Próbowanie cist ma sens jeśli chcesz ogólnie zobaczyć czy są dobre, bo wiadomo, że w lecie jest mnóstwo owoców sezonowych, z którymi są robione ciasta. My tam jedziemy zamówić w poniedziałek, ale co do rodzaju ciasta odezwiemy się tydzień przed weselem Wolę wcześniej zamówić, niż zostawiać wszytko na ostatnią chwilę.

Ja chodziłam do Vegi, jeździłam z Jackiem(hmm zapomniałam jak się nazywa, taki starszy siwy)- ogień nie facet, uczy b. dynamicznej jazdy i parkowania w najmniejszej szczelnie-cud miód
Stary 2010-04-08, 23:20   #2727
mroweczka21
Raczkowanie

Ja polecam Andrzeja Chudego- za pierwszym razem i też polecam dobrego instruktora. Młody chłopak ale bardzo duzo mnie nauczył nieraz ochrzanił jak źle jechałam a przed egzaminem to mi psikusy robił i np kazał się zatrzymywać na zakazach. Dzięki temu nauczyłam sie zwracać uwagę na mijany znak i zapamietywać gdzie obowiązuje itd dobry i bardzo polecam nazwisko na priv jak coś dzwoniła do Pani Tusień na komórkę. Bardzo ciężko z terminami do niej. Jakieś szaleństwo ale ze mam kręcone włosy to nie chcę szopy tapirowanych loczków. Podam może numer na salon jak ktoś zechce to zadzwoni się umówić.041-366-22-99.
Mnie też mój Tż kiedys na weselu zaskoczył ze dwa razy mnie obrócił ale potemnogi podeptał.. kocham mojego Maseraka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 08:36   #2728
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

no my już po poradni dużo rzeczy się dowiedziałam i postanowiliśmy z tż od nowego cyklu badać się tak dla własnej ciekawości zbadam sobie temperaturkę

NIKOLA - 05-03-2012
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 09:27   #2729
margaret82
Zadomowienie

Dzwonłam dzisiaj do "Szarlotki" - cukiernia jest czynna do 18 a do 15 jest czynna pracownia cukiernicza. Ceny tak jak mówiłyście 30zł-tort, 15zł ciasto. Dowiedziałam się jeszcze, że mają aż 20 pater i przyjmują zamówienia nawet na tydzień przed weselem. Ja tam wole mieć to wcześniej załatwione żeby spać spokojnie ale jak kogoś wyrolują albo z przyczyn losowych niezależnych od cukierni nie będa mogli zrealizować zamówienia to śmiało można iść do "Szarlotki"
Stary 2010-04-09, 09:58   #2730
aaaneczkaaa
Rozeznanie

Cześć Dziewczynki
ja tu pytałam Was o różności już, ale się nie przedstawiłam
Podczytuję Wasz wątek, coby dowiedzieć się czegoś o sali weselnej, znaleźć jakiegoś fajnego dj i fotografa.
Mam nadzieję, że mi coś doradzicie. Jestem z okolic Kielc, a mój TŻ z Kielc. Ślub zaplanowany na 28 maja 2011 roku.
Sala zaklepana, ale jeszcze poszukujemy dj i fotografa - bo to na ten moment najważniejsze, żeby zaklepać.
Doradzicie mi kogoś??
aaaneczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości