|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Cytat:
![]() Cytat:
oj tak, niektórzy to potrafią dodać od siebie 3 grosze i potem wychodzi bóg wie co ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- mam nadzieję, że się z moim nie pokłócę dziś ani jutro, bo jakaś napięta atmosfera między nami. wkurzył mnie z rana.. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-03-17 o 09:04 |
|||
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
co do solarium: ja chodze. raz w tygodniu na 10 minut. nie jestem pomaranczowa ani spalona "sloncem" mam jasna karnacje wiec jestem....taka rumiana, skora lekko opalona. (+codziennie balsam brazujacy). najwazniejsza zasadą gdy chodzi sie na solarium jest 1) nie przesadzic 2) nawilzac mocno skore.
Rebel jesli masz 3 tygodnie do wesela to najwyzsza pora abys juz poszla 1 raz. wiadomo 1 raz na krocej w zaleznosci od karnacji 3-5 minut max. potem drugi , trzeci raz idziesz juz na wiecej. zeby bylo cos widac musisz isc z 4-5 razy minuimum. ale nie na dzien przed weselem na 15 minut bo sie poparzysz, skora bedzie ci schodzic (moj boski pomysl przed sylwestrem. dzies przed poszlam na 10 minut i w sylwestra n 10 minut. wieczorem na sylwestrze czulam sie ok mimo ze niektore czesci ciala (jak cycki czy posladki) mialam poparzone ) a tydzien pozniej ladnie mi juz skora schodzila ![]() Edit: Rebel trzymamy sie dzielnie na 3 dzien bez slodyczy (i przekasek bo unikam tez chipsow, paluszkow, solonych orzeszkow itd) zastepuje daktylami, migdalami, slonecznikiem ( w malych ilosciach). no i 100 dni nie wytrzymam bo ida swieta beda baby wielkanocne serniczki babeczki wiec ja odwyk do swiat ![]() Madame jesli chlopak sie do Ciebie przystawial no to przynaje racje, ze nie dziwie sie tż ze jest zazdrosny.swoja droga co to za glupi koles ktory wiedzac ze jestes z chlopakiem na imprezie przystawia sie do Ciebie? mogl mu twoj tz wyraznie pokazac kto tu rzadzi :P
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-03-17 o 09:19 |
|
|
|
#2703 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A czym Cie wkurzyl? Znow pretensje, ze nie masz dla niego czasu? ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Wlasnie on ma taki sposób bycia... Wobec innych dziewczyn tez sie tak czasem zachowuje, ale nie wobec wszystkich. Niby nic az takiego nie robil, zeby moj TZ musial interweniowac, bo TZ caly czas siedzial obok mnie wtulony we mnie i slyszal co on do mnie mowi i gadal z nami tez. Ale powiedzial mi tego wieczora, ze ten koles jest w porzadku ogolnie, ale nie ma do niego zaufania i nie podoba mu sie to w jaki sposob sie wobec mnie zachowuje. Ja stwierdzilam ze przesadza, ale kiedy na drugi dzien dostalam smsa z pytaniem czy dostapi zaszczytu pisania ze mna referatu to przyznalam mu racje. |
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
a musialas sie zgodzic pisac akurat z nim? czy sama chcialas z nim ten referat pisac?
|
#2705 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Powiedzialam, ze dam mu jeszcze znac. On sam mi to zaproponowal ![]() On sie bardzo dobrze uczy i mam pewnosc, ze jesli zrobie z nim referat, to dostane dobra ocene. Ale jesli znajde jakas kolezanke, ktoras nie ma jeszcze z kim robic, to zrobie z nia, a z nim tylko i wylacznie kiedy nie bedziemy sie musieli spotykac sam na sam u mnie lub u niego. Podzielimy sie po polowie i na uczelni ktoregos dnia skonfrontujemy to co mamy. Przynajmniej ja tak to widze. |
|
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Witojcie Dziewuszki
![]() Cytat:
Rebe spokojnie, czym Cię zdenerwował?
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie odnosnie swiat: zblizaja sie wiem...wiem.. czy spedzacie je z rodzina i czy zapraszacie jakos tż? czy idac do rodziny tz przynosicie kawales ciasta czy w lany poniedzialek psikacie perfumami jego rodzicow? jak to u was wyglada? czy calkowicie osobno? czy kupujecie cos na "zajaczka" ?
|
#2708 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
kamila2006 dobre pytanie bo ja właśnie nie wiem....my się znamy krótko i jeszcze nic nie wiem.....
|
|
#2710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- A Ty kamila co planujesz?
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#2711 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry Dziewuszki
Ja dzisiaj musiałam wstać o 6 rano, bo wybrałam się na wycieczke z Tatą do Szczecina Wlaśni e jesteśmy na miejscu. Tata u lekarza a ja na Wizażu![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do prezentów to może kupie mu tylko jakiegos czekoladowego zajaczka, tak symbolicznie jaki ś wiekszych robić nie bedziemy raczej
|
||
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
dobre pytanie : co planuje
a wiec, planuje....w sobote tż przyjedzie do mnie ( w sumie sobota to jeszcze zadne swieto) posiedzimy u mnie (ale nie z rodzicami). w niedziele sniadanie osobno. tz mi mowil ze jego rodzice zapraszaja mnie w niedziele na obiad (planuje przyniesc cos slodkiego jakies czkoladowe jajeczka albo kawalek babki zeby nie bylo ze jestem w kuchni lewa ;P) w poniedzialek tz przyjechalby do mnie i obiad u mnie z rodzicami. zadnego pskiania bo juz dorosli jestemy bez prezentow na zajaczka. tak to widze. ![]() edit: w zeszlym roku swieta wielkanocne spedzilismy osobno. znalismy sie chyba troche krotko hmmm no rok w sumie. swieta to taki jeden z lepszych moemntow gdzie tz moze sie integrowac z moimi rodzicami i ja jego wiec wiadomo ze mi zalezy zeby to jakos wspolnie bylo;P
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-03-17 o 10:27 |
|
|
|
#2713 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny a Wy widujecie sie z TZtami w Wielki Tydzien? Tzn, czwartek, piatek i sobote?
Bo ja niestety nie moge wtedy wycodzic z domu... Bo jak to moja mama twierdzi piatek to taki dzien, gdzie nie powinno sie u nikogo siedziec w domu, a w pozostale dni mam jej pomagac. Tzn. ja sie juz do tego przyzwyczailam i jakos mi to nie przeszkadza juz, ale jestem ciekawa jak to wyglada u Was? |
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i tu chyba ja za wiele Ci nie pomoge ani ja ani moj tz nie jestesmy jak wiesz zbytnio zwiazani z religią. dlatego bedziemy sie widziec w te dni ( czy tu religia ma cos w ogole jakies znaczenie hmm...). oczywiscie pomagam w kuchni, sprzatam gotuje ![]() a dlaczego nie mozesz z domu wyjsc? rozumiem ze tz nie moze do Ciebie przyjsc. moze chociaz na spacer jakis wam sie uda wyskoczyc
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-03-17 o 10:36 |
|
|
|
|
#2715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, fajnie to juz chyba 3 swieta razem---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2716 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie mama coś tam mówi żebym nie chodziła nigdzie, no ale cóż, jestem juz duża dziewczynka i nie zawsze słucham
![]() My np rok temu byliśmy na cudownym długaśnym spacerze właśnie w wielki piątek.
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
chyba musze zaczac doceniac to ze mam z rodzicami (rodzenstwem tez) tz takie dobre relacje
bo widze ze nie u wszystkich tak jest chyba czulabym sie bardzo zle wiedzac ze rodzice tz mnie nie akceptuja musze utrzymywac dobre stosunki a wiadomo ze wsparcie rodzicow jest bardzo wazne.
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
to - znaczy co? wasz zwiazek?
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie nikt, nic mi nie zakazuje, a tym bardziej spotkania z Tż-em. Moja mama wręcz przeciwnie, jak tylko mojego Tż nie ma dzień, dwa to już się dopytuje kiedy przyjedzie Nieważne czy to swieto czy zwykły dzień |
|
|
|
|
#2722 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Aleeeee wpadlam na swietny pomysl. Nie bede fatygowac TZ i jesli obrobie sie z przygotowaniami to ja wsiade w samochod i wpadne na godzinke czy dwie do TZta ![]() Mam nadzieje, ze rodzice nie beda mieli nic przeciwko jak sobi wyskocze na godzinke. Bo jakby moj TZ mial po mnie przyjechac i mielibysmy jechac do niego, a pozniej mialby mnie odwozic to TZ pewnie chcialby mnie zabrac na caly dzien lub wieczor, bo nie oplacaloby mu sie tak krecic. A tak to ja pojade do niego i go wyciagne na spacer. O ile pogoda i czas dopisze. |
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie podobnie
mama codziennie sie pyta czy dzis przyjedzie i na ktora bedzie bo by chetnie cos pysznego dla niego ugotowala rodzice tz juz zapowiedzieli ze za 2 lata chca miec wnusie i mamy sie z tż postarac![]() trzeba to doceniac i nie podpadac nie chcialabym skloconej rodziny na slubie i potem w przyszlosci wypominamia "kogos ty wybrala...."![]() dobry pomysl madame. a czemu tz nie moze przyjechac i nie mozecie pospacerowac u ciebie? albo isc gdzies posiedziec w kawiarni gdyby zimno bylo.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-03-17 o 11:01 |
|
|
|
#2724 |
|
Wtajemniczenie
|
Madame oj Kraków jest cudowny, ja studiuje w Krk, a mieszkam hm do granicy z Krk mam 4 km, wiec jedną noga w Krk
Napewno wycieczka sie Wam uda Ciekawe miejsca hmm Kazimierz warto zobaczyć, oczywiście rynek, planty, Wawel, przejść sie wzdłuż Wisły.
|
|
|
|
#2725 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2726 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja czasami to, az czuję sie zazdrosna ale tak pozytywnie jak widzę jak rozmawiają ze sobą, wspólne obiadki , kawki itd. |
|
|
|
|
#2728 |
|
BAN stały
|
To skoro jestes tam stala bywalczynia to moge Cie troche wykorzystac?
![]() Znasz jakis niedrogi przytulny hotelik/pensjonat w Krakowie gdzie mozna sie przenocowac? Albo inne miejsca nadajace sie do tego? Lub jakies miejsca gdzie mozna dobrze zjesc nie wydajac wszystkich pieniedzy?
|
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a relacje Twoje z rodzicami tz sa tez takie dobre?
|
|
#2730 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że są zadowoleni z "synowej"
Nie mam z Nimi zadnego problemu jak na razie Powiem tak mój Tż jest więcej u mnie (zdecydowanie więcej), nocuje w moim domu itd. dlatego też jego kontakt z moimi rodzicami jest lepszy, łatwiejszy.On Czuje się prawie jak u siebie, a ja jednak u niego nie jestem taka swobodna, ale to tylko dlatego że rzadko bywam u niego Oczywiście widuje sie z jego rodzicami i nasze relacje sa pozytywne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.

) a tydzien pozniej ladnie mi juz skora schodzila 

Nieważne czy to swieto czy zwykły dzień
rodzice tz juz zapowiedzieli ze za 2 lata chca miec wnusie i mamy sie z tż postarac