|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
Ania bidulo
Leonka kochana dobrze Cię widzieć Zaglądaj częściej Maluśna o to super, że wózeczek poszedł w dobre ręce
|
#2702 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co nic wilkego zjadla mi zelowy krążek do toalety caly dzien spedzilysmy w szpitalu robili badania mieli mi ja zostawic na obserwacje robic gastroskopie
![]() \dzieki bogu sie obylo bez tego. Ale dzieki tej wizycie dowiedzialam sie ze ma anemie i faszeruje ja jak narzie burakami pokrzywa itd zeby troche podniesc jej ta hemoglobine A prawka jeszcze nie zdalam dopiero 6 maja masm egzamin |
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
a to Lila łakomczuszek
Leonka współczuję przeżyć szpitalnych będziemy trzymać kciukasy, za następną kierowniczkę samochodową tylko pamiętaj o odblokowaniu ręcznego, żebys nie jechała jak ja ostatnio ![]() ps. kacor powoli mija, zrobiłam sobie oranżadkę leczniczą (woda, miód, soda, cytryna lub ocet winny) i ciut mi zelżały boleści globusowe dziś zaszalałam z pieczeniem, jutro jedziemy do meblowego na imieniny teścia, więc upiekłam im, karpatkę i sernik z brzoskiwniami ( bo w końcu chcę zjeść coś normalnego do kawy) , dawno nie miałam natchnienia na te sprawy karpatka z Lidla za 2 zł, wyszła że szok, mam problem którą część zrobić podestem, bo same góry mam na nich |
|
|
|
#2704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() biedna Lila.... ale dobrze, ze wszystko skonczylo sie dobrze...ja tez mialam wczoraj stresy bo Oli rozwalil sobie warge na placu zabaw - przecial ja w dwoch miejscach dosyc gleboko zebami.... byl caly we krwi znowu... na szczescie szybko przestal krwawic i bardzo szybko o tym zapomnial... a pozniej pojechalismy na plaze..... malemu sie srednio podobalo i w ktoryms momencie po prostu sobie poszedl w strone deptaka a nas zostawil .... jak sie zorientowalismy, ze poszedl on juz byl jakies 100 metrow od nas .... pozniej tez probowal zwiac kilka razy ale mu nie dalismy..... Pieklo i Poulette gratulacje..... i nie moge sie doczekac zdjec
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na 13.00 jade do mamy na obiad, a potem mamy wolne, wiec pogadam z TZtosem i najwyzej sie zjawie z piterkowskim
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
żyję
obżeram się ![]() wyciągnęłam dziś małża do centrum jeleniej i kupiłąm kieckę na lato za 79zł. lubię takie zakupy ![]() wracamy jutro, paaaaaaaaaa |
|
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znac jak bedziesz jechac
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
my popołudnie spędziliśmy na spacerze chociaż pogoda średnia była, znaczy mało słonecznie
poszłam z dzieckiem na lody, ona oczywiście tylko wafelkiem miała się zadowolić ale gdzie tam ciągle mi wystawiała tego wafla nad budę od wózka żebym jej nakładała trochę ze swojego loda a ja nie miałam chusteczek i znów brudasa po mieście obwoziłam na placu zabaw histeria tylko huśtawka i zjeżdżalnia, wszystkie dzieci już poszły a moje nie chce kosmos normalnie.Cytat:
ja właśnie zasiadłam z piwkiem z sokiem malinowym jak mnie coś sieknie to...![]() Leonko - ale Lila aparatka chociaż pewnie ci nie było do smiechu...że też jej ten krążek do wc smakował
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsza
![]() dzien dobry niedzielnie piekna pogoda sie szykuje, Anisia przyjezdzaj ![]() Wiki juz sie bawi ciastoliną, nie było szans ją przekonac do czegos innego czas na sniadanko ![]() dzis pewnie będzie mały ruch bo pewnie wszystkie wybędą
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Takuśna mówisz że czas na ciastolinę?? Właśnie o niej osttanio myślałam ![]() My dzisiaij jedziemy do PArku leśnych niespodzianek w ustroniu. Sarenki koło Ciebie chodzą i te sprawy ![]() Miłej niedzieli
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to sie nawet zdrzemnę z Wiki ![]() a ciastoliną mała sie juz bawi 3 misiące chyba wole to od malowania palcami. Jeszcze uwielbia kredę ale to maluje po chodnikach
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
hej
kto wybywa w taką piękną pogodę ten wybywa ja siedzę w domu, tylko mały spacerek zaliczyłam i zakupy na ciasta imieninowe dla tz do pracy już jedno zrobiłam, po południu drugie machnę wcześniej je rozbierał do lakierowania więc ogólnie kicha...taka piękna pogoda a ja gniję w chacie...miłego weekendu baby |
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
witam się
u nas jest słonecznie ale wieje zimny wiatr wczoraj przyjechaliśmy dość późno Karolek zasnął w aucie i niby spał jak położyliśmy go do łóżeczka ale ok 24 obudził się i był wyspany musiałam go wyciągnąć z łóżeczka bo nie chciał tam być trochę polatał 2 kęsy chleba zjadł i go położyłam ale zasnął chyba ok 2 a rano juz ok 8 pobudka w górach było super //na spokojnie pooglądałam to co będziemy teraz dokupywać /i jest tam bajecznie Karolek jeszcze śpi a potem gdzieś się wybierzemy |
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam od Takuśnej, mlody po kapieli i wypiciu mleka padł jak kawka
wyszalał się na ogrodzie, nabiegał, naskakał, a najlepiej wyglądał jak pchał mały wozek dla lalek od Wiki no i musze sie przyznac, moje dziecko zostalo pocalowane przez namietna Wiktorie Takusna uwiecznila to na zdjeciu Mała, nie mów Majce
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() A my byliśmy w tym sutroniu Fajnie Dziki, sarny i te sprawy i króliki... szkoda tylko że gdy akurat podeszliśmy do płotu pokazać Tymusiowi "kic kic" to one zaczęły się bzykać heheh wiec szybko poszliśmyFajnie bo wszystkie strakcje dla dzieci (trampoliny itd) za darmoszkę Tymek z trampoliny oczywiście nie chciał zejść. Skakał ponad pół godziny, tak się zmęczył że mimo iż spał w drodze do ustronia to z powrotem też heheKupiliśmy grila, mieliśmy dzisiaj zrobić ale już jest za późno, zrobimy następnym razem Idę dać młodemu kaszkę i do spania |
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
Nam dzień zleciał dość szybko. Nie było dziś już niestety tak ciepło jak wczoraj Torebka mi poszła za 151 zł zacieszam ![]() Aniś a gdzie focie?
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zorientowalam sie jak zaczela przelykac.. ale na szczescie nic sie nie stalo... tez musze kupic lili jakies jredy itd moze to ja chociaz na polu zainteresuje bo ostatnio to wszedzie jej pelno i ciezko za nia nadazyc az mi sie odechciewa na pole z nia chodzic.... A dzisiaj bylismy u mojej znajomej jak ona to mowi nha"ranczo" tzn taki dom jej rodzicow i miłoooo bylo...lila troche polatala na swizym powietrzu w ogole nie spala....mam nadzieje ze padnie Kasiu zapomnialam wczesniej napisac... dziekuje za opinie na temat paznokci bardzo ciesze sie ze ci sie podobaja dziekuje |
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
hello
byłam w meblowym, wyszynk że aż pękam w szwach widziałam dziecię pufy, fajny chłopaczek, ale jakoś mnie nie kręcą obce dzieciaki niemowlaki na Mikim, malusieńki kuzyn nie zrobił wrażenia, ważniejsze były samochodziki i zabawa z babcią
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też obce niemowlaki nie kręcą
Co innego taki kilkumiesięczny brzdąc ![]() Ale z Lili agentka Martuś, co ona takie upodobania ma? Najpierw woda do baniek, teraz to Dobrze, że nic się nie stało rozrabiarce małej. Wstaw koniecznie jakieś jej foty bo się stęskniłam Kasiunia, gratulacje
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Anisia to super, z chęcią obejrzę przystojniaka Piterka i śliczną Wikunię
Leoncia, boskie pazuraki, a ten frencz co wstawiłaś na n-k ostatni cuda!!!!!!!!!!!!!!Ja dziś oglądałam miesięcznego bobasa córki sąsiadki i nie pamiętam, że ja niedawno też miałam takiego ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() wizyta spoko, dziadki zachwycone bo mogli z wnuczką porozmawiać zwiozłam żarcia jak zwykle, gołąbki pomrożone, do tego weki bigosu, pulpetów i blacha ciasta ciasto w całości małż jutro do pracy wywiezie bo ja po 2 dniach mam już dość ![]() Iga dostała sporą kasę na imieniny, muszę małża upomnieć by jej na konto wpłacił bo część już wydałam na sukienkę a za pozostałą wykupię jutro receptę na tabsy na pół roku Iga się tam wyszalała bo chodziliśmy na mało uczęszczany plac zabaw i konik + zjeżdzalnia były jej. latała jak fryga od jednego do drugiego, skubana sama właziła na prawie 2m zjeżdżalnię, potem złaziła, zjeżdżała, a ja jak raz się wdrapałam to miałam lęk wysokości |
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia wysyłam drugi raz bo pierwszy nie doszedł bo rozmiar za duzy
będę wysyłac w kawałkach, i nie pisz mi o jakims pakowaniiu czy cuś bo kompletnie sie nie znam no i oczywiscie dziekuje za przemiłą wizytę a Wiki taka była zmierzła jak poszliscie, wszystko na nie. Taka padnięta chyba była, wszystko ją denerwowało. Co z tego jak przy zasypianiu znowu odstawiła szopkę przed chwilką od niej wyszłam, chyba z 40 minut tam siedziałam
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to za taboretowa co mi zięcia upilnować nie umie ja po południu poszłam z dzieckiem na 2 spacer, dreptany i w zamyśle miało być pół godz z wizytą w sklepie po bułki tiaaa ta mała rozrabiara latała mi po całym osiedlu, trawniki, krawężniki itp, 3 place zabaw i padaaaam podobnie jak Iga się zabawiała - konik i zjeżdżalnia no i oczywiście huśtawka jak przyszłyśmy do domu to tonę piachu wysypałam z jej butów brudzi się jak chłopak, mam dość bo po dzisiejszych spacerach do prania poszły 2 zmiany ciuchów i obie pary butów do czyszczenia niestety nic nie ma z damy to dziewczę |
|
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to ide odbierac maila
![]() moj zasnal dokladnie o 7.23, zamknal oczka i zasnal ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- hahahaha wygladam w tej piaskownicy jak pol upy zza krzaka ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- padłam z pocalunku wiki i piotrka ucalowala go w gorna wargę, ale ma iscie seksowna pozę zaraz pokaze
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna
moj jaskiniowiec to by tylko w piaskownicy siedział, troszke tylko na huśtawce, a na zjeżdżalni to już ani sekundy, tylko grzebanie w piachu go interesuje i tyle, i takie atrakcje placowe ![]() o Jowiszku, jakie fanty nawieźliście, że ho ho, dobrze jednak mieć taką miłą rodzinkę
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-04-25 o 21:45 |
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Załącznik 3060489
Załącznik 3060490 Załącznik 3060491 Załącznik 3060492 Załącznik 3060493 Załącznik 3060494
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

Zaglądaj częściej 

i nie moge sie doczekac zdjec

tylko huśtawka i zjeżdżalnia, wszystkie dzieci już poszły a moje nie chce 

cuda!!!!!!!!!!!!!!
brudzi się jak chłopak, mam dość bo po dzisiejszych spacerach do prania poszły 2 zmiany ciuchów i obie pary butów do czyszczenia