etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu! - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-25, 20:16   #2701
reniabg
Wtajemniczenie

Dot.: etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Nie, jeszcze nie.
Ale pewnie zapytam Po prostu pomyślałam sobie, że może któraś z Was będzie na zakupach- broń Boże nie wysyłam kogoś specjalnie po buty dla mnie
Nebya, szkoda, ze nie napisałaś wcześniej, bo wczoraj byłam w HMie. Najbliższa moja wyprawa na zakupy to za jakiś tydzień lub dwa. Jak Ci się nie spieszy to mogłabym zerknąć na te buty co byś chciała

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Ale to by była desperacja
Ja pamiętam jak tu dołączałam chyba gdzieś koło V wątku? Też wtedy sobie postanowiłam, że najpierw wszystko sobie poczytam. Trzy pierwsze wątki dałam radę, kolejne to już była masakra. Najgorsze było jak już dobiegałam do końca a tu się okazywało, że już powstał kolejny wątek
Ja zaczęłam od pierwszej części i poległam w połowie potem zaczęłam czytać od połowy istniejącego wątku-zanim skończyłam był juz następny i dałam se spokój z czytaniem zaległości

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
Na zakupach jaichs tam byłam, żadnej torebki nie kupiłam...chyba na razie dam spokój..chyba,z e mnie skusi coś na etorebce, ale to nie może być droga torebka, bo w tym miesiącu to juz za dużo na siebie wydałam...
Ja też byłam na zakupach, ale na torebki nawet nie patrzyłam. Nic ciekawego nie kupiłam Za to zakochałam sie w marynarce i ostro rozmyślam
Stary 2010-04-25, 20:38   #2702
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Kali ja kupuję w internetowej perfumerii

www.pedet.pl lub www.perfumeria.pl

to jest ten sam sklep. Kupowałam naście razy i zawsze wszystko w porządku. Perfumeria na medal

A na allegro TYLKO u sprawdzonych sprzedawców. Lista nicków masz na perfumowym w podwieszonych
Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Tagomago mogę polecić Kupowałam u nich parę razy.
Teraz też niedługo chcę powiększyć moją małą kolekcję perfum.

Na wizazu jest osobne podforum o perfumach, polecam
Dziękuję Pytałam tylko tak z ciekawości bo ja mam tylko dwa perfumy: Eternity CK i Euphoria CK i na więcej się nie zapowiada, no chyba że się wciągnę

Cytat:
Napisane przez Nataliakazia Pokaż wiadomość
A to ja, wasza stała, tajna podglądaczka
Mój wybór to beżowa simon Mam nadzieję, że będzie ok, bo to mój pierwszy, etorebkowy zakup. Wahałam się między nią, a szarą emilką, ale na wiosnę chyba lepszy beż, zresztą podejrzewam, ze i na emilkę przyjdzie czas
Jej to jeszcze raz bardzo Ci dziękuję A z Simon z pewnością będziesz zadowolona - sama się na nią czaję .
Uwierz że tu nie skończy się na Simon... niedługo klikniesz Emilkę potem jeszcze jakąś ... i wciągnięta na całego
A kochana wzięłaś za pobraniem?

Cytat:
Dziewczyny nie będzie któraś z was przypadkiem niedługo w H&M? Chcę sobie kupić jedne butki, na razie nie mogę jechać po nie sama, chciałam założyć wątek z prośbą o pomoc w zakupie, ale stwierdziłam, że może któraś z Was będzie na zakupach jakoś niedługo
Ja planuję być w piątek
Stary 2010-04-25, 21:18   #2703
Galilea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Tyle piszecie więc na 100% nie uda mi się nadrobić ostatniego tygodnia
Jak to się nie da nadrobić tygodnia? Tu wyżej dopiero dziewczyna pisała, że od piątku przeczytała 8 części!!! Kaaamila, wstyd!

Cytat:
Spokojnie, to na pewno chwilowe i za kilka dni wszystko wróci do normy w kolorowych barwach trzymam kciuki a na poprawe nastroju czekolada albo nie, zapraszam do siebie na serniczek na zimno z brzoskwiniami i galaretką truskawkową
A ja zapraszam na świeżą karpatkę!

Skoro pisałyście o polecanych perfumeriach, to i ja dorzucę, że najlepiej kupowałam w tagomago i pedecie. Była jeszcze kiedyś fajna la donna, ale właścicielka zlikwidowała niestety już interes.
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:27   #2704
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
: hahaha:
miałam podobną reakcję

ja mam szarą Keirę i też jest dosyć jasna i nic z kolorkiem się nie dzieje
a teraz czekam na dalsze przeceny Haddi

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:32   #2705
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dziękuję Pytałam tylko tak z ciekawości bo ja mam tylko dwa perfumy: Eternity CK i Euphoria CK i na więcej się nie zapowiada, no chyba że się wciągnę
Kali, nie liczy się ilość a jakość bardzo ładne masz zapachy.

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość
Jak to się nie da nadrobić tygodnia? Tu wyżej dopiero dziewczyna pisała, że od piątku przeczytała 8 części!!! Kaaamila, wstyd!

Skoro pisałyście o polecanych perfumeriach, to i ja dorzucę, że najlepiej kupowałam w tagomago i pedecie. Była jeszcze kiedyś fajna la donna, ale właścicielka zlikwidowała niestety już interes.
No właśnie Kamila - wstyd jeśli byś się skupiła to wychodzi na to, że zaległy tydzień czyli kilkanaście stron oblecisz w minutę w porywach do dwóch

Jak ja dawno karpatki nie jadłam a nawet nigdy nie robiłam A dobra? Mniam!

Ja najwięcej w pedecie a kilka sztuk u polecanych z allegro. Widzę, że Tagomago też jest w porządku - może jak skończę odwyk albo któryś z mojej gromadki flakonik, to tam zajrzę
Stary 2010-04-25, 22:08   #2706
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Euphoria to moje ukochane perfumy

A Eternity też ładne. Ostatnio spodobała mi się ich najnowsza letnia wersja.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 22:50   #2707
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marua:) Pokaż wiadomość
Dziekuje Eh zaluje ze nie zdecydowalam sie na Flavie wczesniej
mam to samo tylko ja żałuję felicyty

Cytat:
Ja też bym wybrała perfumy i torebkę
Na początku podziwiałam i główkowałam jak można kupic buteleczkę perfum nie znając zapachu aż sama nie zaryzykowałam z takim zakupem większość trafiona a jakie emocje

Z tymi wizjami jak spada flakonik na podłoge i roztrzaskuje się na drobny mak to jest straszne jeszcze mi się nie zdarzyło, ale czytałam na perfumowym, że wizażanka robiła fotki swoich skarbów i przy tym stłukła 3 flakoniki masakra.

Ale miałaś nosa ja też już nie będę robić w ciemno. Teraz zbieram na coś co od dawna mi się podoba ale ciągle to odkładam.

Spokojnie, to na pewno chwilowe i za kilka dni wszystko wróci do normy w kolorowych barwach trzymam kciuki a na poprawe nastroju czekolada albo nie, zapraszam do siebie na serniczek na zimno z brzoskwiniami i galaretką truskawkową ot, taka mała fantazja z powodu braku galaretki w odpowiednim kolorze

No właśnie, nikt nie zastąpi Farfalli !
Może pobieżnie się da przeczytać w 24 godziny na dobę

Dziewczyny pisały, że beżowej Flavii już nie będzie

A z tym rabatem to nie jestem pewna ale chyba połowa ceny samej torebki.
Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
Witaj

druga ona jest fajna, tylko kolory nie za bardzo...

witaj

no niestetypowinni to zmienić na promocję 2tyg

witaj
niestety nie pomogę, bo nie posiadam żadnej Keiry.

Na zakupach jaichs tam byłam, żadnej torebki nie kupiłam...chyba na razie dam spokój..chyba,z e mnie skusi coś na etorebce, ale to nie może być droga torebka, bo w tym miesiącu to juz za dużo na siebie wydałam...
Cytat:

Jak ja was uwielbiam to chyba najlepszy i najcieplejszy wątek na wizażu ale mi smaka narobiłyście na jakieś ciasto jutro chyba coś trzeba będzie upichcić
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 23:03   #2708
Czechomax
Raczkowanie

Właśnie właśnie, czas na karpatkę

Czechomax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 23:12   #2709
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Jak ja was uwielbiam to chyba najlepszy i najcieplejszy wątek na wizażu ale mi smaka narobiłyście na jakieś ciasto jutro chyba coś trzeba będzie upichcić
Zgadzam się ten wątek ma mistrza no a mi zostało więcej niż pół sernika....jutro mi już nie wolno dzień dobroci mam tylko w niedzielę może wytrwam a jak nie to po siłowni skuszę się na jeszcze kawałeczek taki tyci tyci ....

Cytat:
Napisane przez Czechomax Pokaż wiadomość
Właśnie właśnie, czas na karpatkę
karpatka.....

A u mnie nadszedł czas na kliknięcie Emilki. We wtorek powinna być dobranoc
Stary 2010-04-25, 23:32   #2710
a*a*a*
Ania

Cytat:
Zgadzam się ten wątek ma mistrza no a mi zostało więcej niż pół sernika....jutro mi już nie wolno dzień dobroci mam tylko w niedzielę może wytrwam a jak nie to po siłowni skuszę się na jeszcze kawałeczek taki tyci tyci ....

karpatka.....

A u mnie nadszedł czas na kliknięcie Emilki. We wtorek powinna być dobranoc
A u mnie są babeczki z nadzieniem, ciasto czekoladowo- orzechowe, wafelki także czekoladowe i jeszcze jedno ciasto jakiś zwyklak- wszystko robione przez... no niestety nie przeze mnie, ale babcia się napracowała aaa i jeszcze mam pączusie. Kuszę Was, kuszę... mmmm, pyszności

Atmosfera tutaj jest hiper super. Zresztą wiecie co? Wątek ten nazywa się właściwie: (...) torebkomaniaczki (...) Także to jest wątek nie tylko o torebkach ale o nas, torebkomaniaczkach, więc do jakichkolwiek OT nikt nie może się właściwie przyczepić
Hehe coś takiego przeczytałam na jakimś innym wątku gdzie były OT i to jest fajne i logiczne, nie sądzicie?
Stary 2010-04-25, 23:34   #2711
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Swoją drogą mam ostatnio doła ... i chciałam na pocieszenie kupić sobie torebkę.... ale że z finansami krucho a czarnej felicyty nie ma ... to nawet w ten sposób niepoprawię sobie humoru
Chyba coś wisi w takim razie nad Centrum, bo u mnie też ostatnio ciężko. Wpadłam na podobny pomysł, poprawy humoru zakupami, zwłaszcza, że zakochałam się w pewnych butach. Ale póki co kosztowały majątek, więc póki ich nie przecenią, odpadają. Nawet perspektywa wyjazdu i fajnego spotkania (i koncertu) mnie jakoś specjalnie nie cieszy, bo się mnożą komplikacje. Nie wiem, jak ogarnę ten tydzień

Cytat:
Zaraz będę

Cytat:
Mogę zjeść Twoją porcje w razie czego Kocham sernik

Co się wydarzyło, jak mnie nie było? Ktoś streści mi? (przepraszam, że ja tak ciągle ostatnio o streszczenia proszę, ale naprawdę nie wyrabiam czasem ze wszystkim )
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 23:38   #2712
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Chyba coś wisi w takim razie nad Centrum, bo u mnie też ostatnio ciężko. Wpadłam na podobny pomysł, poprawy humoru zakupami, zwłaszcza, że zakochałam się w pewnych butach. Ale póki co kosztowały majątek, więc póki ich nie przecenią, odpadają. Nawet perspektywa wyjazdu i fajnego spotkania (i koncertu) mnie jakoś specjalnie nie cieszy, bo się mnożą komplikacje. Nie wiem, jak ogarnę ten tydzień

Zaraz będę

Mogę zjeść Twoją porcje w razie czego Kocham sernik

Co się wydarzyło, jak mnie nie było? Ktoś streści mi? (przepraszam, że ja tak ciągle ostatnio o streszczenia proszę, ale naprawdę nie wyrabiam czasem ze wszystkim )
Damy radę obie musimy bo jak zwykle wmawiam znajomym .... Jak nie Ty .. to kto ? a jak dołek nie minie za kilka dni.... to zaczynamy kopać, żeby dokopać się do chin
Dobrej nocy wszystkim
/A.H/
Stary 2010-04-25, 23:44   #2713
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Damy radę obie musimy bo jak zwykle wmawiam znajomym .... Jak nie Ty .. to kto ? a jak dołek nie minie za kilka dni.... to zaczynamy kopać, żeby dokopać się do chin
Dobrej nocy wszystkim
ale w Chinach to nie za dobrze się chyba szarakom żyje To może gdzieś indziej? Takie Włochy czy inna Hiszpania
Stary 2010-04-25, 23:50   #2714
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
ale w Chinach to nie za dobrze się chyba szarakom żyje To może gdzieś indziej? Takie Włochy czy inna Hiszpania
Hihihi tak rzuciłam bo w kreskówkach zawsze do chin kopią
Ale Hiszpania pasuje odwiedzę siostrę przy okazji bo na erazmusie siedzi
/A.H/
Stary 2010-04-25, 23:53   #2715
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Hihihi tak rzuciłam bo w kreskówkach zawsze do chin kopią
Ale Hiszpania pasuje odwiedzę siostrę przy okazji bo na erazmusie siedzi
No to jesteśmy umówione w razie czego
Stary 2010-04-26, 07:28   #2716
dodeczka84
Zakorzenienie

Z niecierpliwością czekamy na zmianę promocji tygodnia
zauważyłam, że nasz wątek zrobił się aromatyczny ;-)
co do Euphorii - aż 2-3 dziewczyny z pracy nią pachną, więc ten zapach aż mi zbrzydł.. Tak to jest z hitami moim zdaniem, trochę niefajnie pachnieć jak "ktoś", zwłaszcza z najbliższego otoczenia, ale jeśli to komuś nie przeszkadza ;-)
Tak samo było u nas w pracy z Emporio złotym, a później z Niną Ricci
Osobiście - nigdy nie znalazłam zapachu, który pokochałabym na tyle, by kupić jego drugi flakonik.. Może kiedyś znajdę

Tak właśnie sobie dumam - nigdy nie dostałam perfum od Tż, może to kwestia obawy, że nie trafi z mój gust? nie wiem
ostatnio wąchałam VS Dream Angels Heavenly - identyczne jak Emporio

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-04-26 o 07:46
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 08:36   #2717
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Nebya, szkoda, ze nie napisałaś wcześniej, bo wczoraj byłam w HMie. Najbliższa moja wyprawa na zakupy to za jakiś tydzień lub dwa. Jak Ci się nie spieszy to mogłabym zerknąć na te buty co byś chciała
Rzeczywiście szkoda, że wcześniej nie napisałam- to moje wyczucie czasu Ale dziękuję za propozycję, jeśli nie uda mi się ich wcześniej kupić to się zgłoszę do Ciebie jeśli to nie będzie kłopot oczywiście

Cytat:
Ja planuję być w piątek
Kali kochana, za chwilę napiszę Ci PW.

A ja już dzisiaj byłam na rehabilitacji- 5 km w jedną stronę rowerem ( proszę się nie śmiać, wiem że to niewiele, ale jak dla mnie dużo, jeszcze trzy tygodnie temu nie mogłam zakręcić raz pedałami więc teraz jestem z siebie dumna ).Więc jestem jak najbardziej usprawiedliwiona, bo właśnie wcinam sernik na zimno produkcji babci, dużo kalorii dzisiaj spaliłam więc teraz mogę sobie dogodzić Tak mnie naszło na ciasta po waszych ostatnich wpisach, pomarudziłam babci i mam sernik

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 09:00   #2718
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Tak, tak

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 09:07   #2719
losek78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
miałam podobną reakcję

ja mam szarą Keirę i też jest dosyć jasna i nic z kolorkiem się nie dzieje
a teraz czekam na dalsze przeceny Haddi

ja tez czekam na przecene szarej Haddi

mi Letice pudrowa farbuje od dzinsow i ciemnych bluzek nawet ja nie wiem co to za potwora niedobra jest , musze ja czysic po kazdym wyjsciu i z tego wzgledu juz nawet sie boje kupic jasną torebke bo przeciez nie wymienie wszystkicj spodni w szafie jakie mam tylko przez jasną torebke
Stary 2010-04-26, 09:37   #2720
Dominiique
BAN stały

Cytat:
zauważyłam, że nasz wątek zrobił się aromatyczny ;-)
co do Euphorii - aż 2-3 dziewczyny z pracy nią pachną, więc ten zapach aż mi zbrzydł.. Tak to jest z hitami moim zdaniem, trochę niefajnie pachnieć jak "ktoś", zwłaszcza z najbliższego otoczenia, ale jeśli to komuś nie przeszkadza ;-)
Tak samo było u nas w pracy z Emporio złotym, a później z Niną Ricci
Osobiście - nigdy nie znalazłam zapachu, który pokochałabym na tyle, by kupić jego drugi flakonik.. Może kiedyś znajdę

Tak właśnie sobie dumam - nigdy nie dostałam perfum od Tż, może to kwestia obawy, że nie trafi z mój gust? nie wiem
ostatnio wąchałam VS Dream Angels Heavenly - identyczne jak Emporio
Ja zakupiłam ostatnio na wspólnych zamówieniach Encre Noire Lalique, zapach znam, ale najpierw chcę ponosić troszkę, żeby się przekonać, czy warto inwestować we flaszkę - a flakon jest piękny, zapach też mnie zaciekawił.

Poza tym planuję zakup Crystal Noir Versace i Manii Armaniego.

A Euphorię kocham po prostu, nie wiem, ile już falkonów miałam, ale na pewno dwa razy 100 ml, teraz mam 50tkę
Stary 2010-04-26, 10:12   #2721
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zakupiłam ostatnio na wspólnych zamówieniach Encre Noire Lalique, zapach znam, ale najpierw chcę ponosić troszkę, żeby się przekonać, czy warto inwestować we flaszkę - a flakon jest piękny, zapach też mnie zaciekawił.

A Euphorię kocham po prostu, nie wiem, ile już falkonów miałam, ale na pewno dwa razy 100 ml, teraz mam 50tkę
Lalique - wiesz co mi się skojarzyło? - Perles... - wąchałaś?
kontrowersyjne, ale warto poniuchać
Stary 2010-04-26, 10:16   #2722
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny nie będzie któraś z was przypadkiem niedługo w H&M? Chcę sobie kupić jedne butki, na razie nie mogę jechać po nie sama, chciałam założyć wątek z prośbą o pomoc w zakupie, ale stwierdziłam, że może któraś z Was będzie na zakupach jakoś niedługo
Ja bym pomogła jeszcze miesiac temu, teraz juz niestety nie pracuje w centrum wiec mam daleko wiec moje szaleństwo zakupowe ogranicza sie do internetu w czym wizaz mi wydatnie pomaga

Cytat:

Zjadła bym karpatke ale mam norowirusa i nic nie mogę jeść a lubie jeść
Cytat:
A u mnie są babeczki z nadzieniem, ciasto czekoladowo- orzechowe, wafelki także czekoladowe i jeszcze jedno ciasto jakiś zwyklak- wszystko robione przez... no niestety nie przeze mnie, ale babcia się napracowała aaa i jeszcze mam pączusie. Kuszę Was, kuszę... mmmm, pyszności
Atmosfera tutaj jest hiper super. Zresztą wiecie co? Wątek ten nazywa się właściwie: (...) torebkomaniaczki (...) Także to jest wątek nie tylko o torebkach ale o nas, torebkomaniaczkach, więc do jakichkolwiek OT nikt nie może się właściwie przyczepić
Hehe coś takiego przeczytałam na jakimś innym wątku gdzie były OT i to jest fajne i logiczne, nie sądzicie?
nie dobra o takich pysznościach mi tu pisać
Cytat:
ehh ja mam tylko jedno marzenie perfumowe Chanel Coco Mademoiselle ale niestety zawsze mi było szkoda pieniedzy, ale już sobie postanowiłam że jak tylko dostanę pierwszą premię w pracy po okresie próbnym to kupuje sobie ale edp bo edt mam wrażenie troche inaczej na mnie pachnie brzydziej zresztą. Ale nie wiem czy to mój schiz czy to tak moze być
Stary 2010-04-26, 10:21   #2723
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość

ehh ja mam tylko jedno marzenie perfumowe Chanel Coco Mademoiselle ale niestety zawsze mi było szkoda pieniedzy, ale już sobie postanowiłam że jak tylko dostanę pierwszą premię w pracy po okresie próbnym to kupuje sobie ale edp bo edt mam wrażenie troche inaczej na mnie pachnie brzydziej zresztą. Ale nie wiem czy to mój schiz czy to tak moze być
Może tak być. Czasem wersje edp i edt nieznacznie różnią się kompozycją nut zapachowych. Tak jest w przypadku np. Insolence EDP i EDT. Czaję się na tę pierwszą wersję

Poza tym najczęściej edt jest mniej trwałe (z zasady tak jest, choć czasem zdarzają się edt wyjątkowo trwałe, a edp wyjątkowo ulotne). Trwałość zapachu też wpływa na odbiór nut.

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Lalique - wiesz co mi się skojarzyło? - Perles... - wąchałaś?
kontrowersyjne, ale warto poniuchać
Wąchałam raz, ale nie zaciekawiły mnie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 10:32   #2724
dodeczka84
Zakorzenienie

Ja wiosnę przejeżdzę na YSL Elle i DKNY Woman.

Są jakieś nowe przeceny, czy jeszcze śpią z poniedziałku?
Stary 2010-04-26, 10:36   #2725
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
A ja już dzisiaj byłam na rehabilitacji- 5 km w jedną stronę rowerem ( proszę się nie śmiać, wiem że to niewiele, ale jak dla mnie dużo, jeszcze trzy tygodnie temu nie mogłam zakręcić raz pedałami więc teraz jestem z siebie dumna ).
i jest z czego. Wbrew pozorom jak się wcześniej tego nie robiło to trzeba się rozruszać

Dalej Laia... a już południe

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 10:59   #2726
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiosnę przejeżdzę na YSL Elle i DKNY Woman.

Są jakieś nowe przeceny, czy jeszcze śpią z poniedziałku?
Nie lubię elle jakoś takie są nieszczególne, tak samo euphoria
Moje zbiory są skromne, mam Chloe edp(ta ze wstązeczką), Lolite lempicką, VW i kenzo słonika którego nie używam. Po za tym mam jedne ukochane takie niefirmowe za 20zł chyba night impression bardzo je lubię
Może w końcu przecenią saphire Bo znowu zniknie bez przeceny i znowu będę złaaaaa

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 11:21   #2727
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja

Dzięki piękne za użycie mojego kodu
Ujawnij się proszę...

No i polecam Wszystkim Heloise, zakupiłam ją w celu pójścia na wesele i myślę, że lepszej kopertówki nie miałam zastanawiam się jeszcze nad Lizzy, ale Wspominałyście coś o tm łańcuszku i nie wiem co robić

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 11:30   #2728
aniolusiek_
Zakorzenienie

przez to Wasze gadanie o perfumach, samej zachciało mi się coś kupić
macie jakieś porady na początek, myślałam żeby iść do sephory i poniuchać kilka, potem może takie małe próbki 1,5-2ml zamówię sobie na all żeby sprawdzić jak na skórze się sprawują (dobry pomysł) a potem zdecyduję

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 11:38   #2729
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
przez to Wasze gadanie o perfumach, samej zachciało mi się coś kupić
macie jakieś porady na początek, myślałam żeby iść do sephory i poniuchać kilka, potem może takie małe próbki 1,5-2ml zamówię sobie na all żeby sprawdzić jak na skórze się sprawują (dobry pomysł) a potem zdecyduję
Z nowości może Lancome, Tresor in Love .. ?
Stary 2010-04-26, 11:40   #2730
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Może tak być. Czasem wersje edp i edt nieznacznie różnią się kompozycją nut zapachowych. Tak jest w przypadku np. Insolence EDP i EDT. Czaję się na tę pierwszą wersję

Poza tym najczęściej edt jest mniej trwałe (z zasady tak jest, choć czasem zdarzają się edt wyjątkowo trwałe, a edp wyjątkowo ulotne). Trwałość zapachu też wpływa na odbiór nut.
Mam Insolence edt ... co za trwałe cholerstwo Przy psikaniu zawsze psiknie się trochę na włosy - podczas mycia włosów zapach tak się unosi że szok Już nie mówiąc że nawet po kąpieli jeszcze czuję i poduszka pachnie

Tak samo jak Addict Diora i Alien T. Muglera

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości