|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Dobrenka, jutro będzie lepiej, na pewno
lepiej odpocznij dziś, skoro masz źle się czuć później.
|
|
|
|
#2702 |
|
Raczkowanie
|
A ja jestem zła, nie dość, że dzisiaj musiałam trening przełożyć na jutrzejszy rest, bo musiałam wyjść akurat w godzinach treningu (a teraz padam na nos) to jeszcze mi się też @ zbliża, a ja wtedy nadaję się do leżenia i niczego więcej :/ A nie chcę już przekładać ćwiczeń i w ogóle robić sobie zaległości, bo jak nie ćwiczę regularnie to mi spada motywacja...
Pomarudziłam, idę się napić wody A potem odsypiać, bo dzisiaj czuję się jak małe zombie.
|
|
#2703 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ogoliłam sobie łydki, bo zakładam jutro sukienkę, co jest w moim wypadku bardzo rzadkim widokiem
|
|
|
|
#2705 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam Wam pokazać jak mi się zarysowały plecki, ale zdjęcia mi niewyraźne wychodzą coś i nie mogę uchwycić tego co chcę
Ale jedno z moimi pleckami Wam wrzucę:
|
|
#2706 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2708 |
|
Raczkowanie
|
Tygrysku coś pięknego
Ach, ależ wspaniałe efekty można zyskać dzięki wytrwałości ![]() PS. Mam wrażenie, że faktycznie po miesiącu moje nogi wizualnie nieco zeszczuplały, ale paradoksalnie teraz cellulit jest na nich tak masakrycznie widoczny jakby jeszcze się powiększył
Turbo Fire 1-2-3-4 5-6-7-8 9-10-11-12 Edytowane przez Ella77 Czas edycji: 2011-05-18 o 09:10 |
|
|
|
#2709 |
|
Raczkowanie
|
Nie no, rewelacja! Dobra, tygryskowym - ja kcę foty przed zobaczyć
![]() Się mentalnie nastawiam na wczorajszy hiit i stretch, ale mam lenia
|
|
#2710 | ||
|
Zadomowienie
|
Helloł.. Poćwiczone.. Zakochałam się w Lower 20 chyba to jest to czego potrzebuje bolało tam gdzie mi zależłao
![]() Cytat:
Cytat:
i jak było w sukience? Ja od jakiegos czasu zakładam ale pare lat nie nosiłam a teraz wydaje mi się że lepiej wyglądam nawet w sukienkach niz spodniach bo zasłaniają mi moje udziakiGenialne... TY "Szwarcenegerze" łącze się w bólu tylko ja z rozstępami |
||
|
|
|
#2711 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z tym panem C. też tak miałam. Przed ćwiczeniami, nawet w trakcie nie był tak widoczny, a ostatnio naprawdę się widoczny zrobił, ale walczę z nim i widzę postępy ![]() Cytat:
Nie mam fotek przed plecków, bo mi się gdzieś zapodziały W albumie wizażowym mam tylko przód przed i po 3 miesiącach, i plecki po 3 miesiącach. Cytat:
Żaden tam szwarc coś tam Ot Tygrysek
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
tygryskowym, ale plecy! Świetne! I jaką masz talię, i nie masz boczków! Ja też tak chcę
|
|
|
|
#2713 |
|
Zadomowienie
|
Tygrysku, podpisuję się również pod pochwałami... Śliczne plecki!!! Extra talia i te mięśnie przy łopatkach
Gratuluję coraz lepszej figurki, chudzielcu!!!
|
#2714 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, też będziesz mieć talię i takie tam, ja wierzę że się Tobie uda trzymam kciuki ![]() Cytat:
Jeszcze żeby mi się tak czteropak przynajmniej na brzuchu zrobił to byłoby git
|
|
|
#2715 |
|
Raczkowanie
|
Tygryskowym, dziwię się, że przy takich pleckach nie masz kaloryfera :P
Czemu mam wrażenie, że jestem jedną z nielicznych osób, które rzeczywiście mają co spalać... ![]() Nb. dzisiaj zauważyłam, że mam jeden boczek mniejszy a drugi większy...
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Sanea, ja też tak mam, ale u mnie chyba jest to spowodowane lekkim skrzywieniem kręgosłupa.
tygrysek, dzięki też w to staram się wierzyć, chociaż: dzisiaj zaszalałam. Ale postanawiam sobie wielką poprawę. I za równy miesiąc wstawię zdjęcia, zapiszę to sobie nawet w kalendarzu! I mam nadzieję, że przynajmniej o 5 kg będę lżejsza za ten miesiąc, o!
|
|
|
|
#2717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, moze Wy macie jakies sprawdzone sposoby?
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Peeling kawowy, masaże masażerem z balsamem antycelulitowym, ćwiczenia siłowe na uda i pośladki. Po trzech tygodniach BBL widziałam już poprawę
|
|
|
|
#2719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przyznam uczciwie, nigdy się tym przesadnie nie interesowałam, urok bycia osobą większą niż ustawa przewiduje, która nie pokazuje ciała poza twarzą i ramionami Ale z tego co słyszałam, masaże, peelingi i balsamy antyC rzeczywiście są zbawienne. Ja się ewentualnie C będę martwić, jak schudnę dość by odsłonić więcej
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2720 | |
|
Rozeznanie
|
No właśnie nie wiem
chyba narazie potrenuje sobie tylko TFW naj-naj-naj szerszym :P Cytat:
zaje*ista
|
|
#2721 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2722 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj sprobowalam fire 30 class. bo jeszcze mi zostaly 2 dni z jillian i tak sie przymierzam od poniedzialku. z tym ze tak mnie to znudzilo ze szok. w ogole nie nadazam za nimi,skacze po swojemu
no ale coz zobaczymy jak to bedzie. moze bede wykonywac tylko hiit'a?
|
#2723 | |
|
Wtajemniczenie
|
Trening na dzisiaj zaliczony
![]() Cytat:
Może jak poćwiczysz więcej to Tobie podpasuje ten program treningowy.
|
|
|
#2724 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny za wszelkie pomysły anty-Cell. Postaram się je jakoś wprowadzić w życie, ale jeśli chodzi o wszelkie takie wsmarowywania balsamów, czy automasaże to niestety bardzo niekonsekwentna jestem
![]() Musze się z Wami podzielić moim fajnym spostrzeżeniem wczoraj troszkę nadrabiałam przeprowadzkowe zaległości, więc ćwiczyłam Core 20, Sculpt 30 a potem Hiit 20, było długo i ciężko ale dałam radę. Jednak dzisiaj rano obudziłam się z takimi zakwasami na całym ciele, że od razu stwierdziałm, że dziś to ja na bank nie dam rady poćwiczyć. I wtedy stało się coś niesamowitego - zobaczyłam w lustrze swój brzuch który był płaściutki, napięty z zaczątkami zarysowujących się mięśni. Od kiedy zdecydowaliśmy się na przeprowadzkę (czyli od jakichś 10-14 dni) nie miałam czasu za bardzo na oglądanie siebie w lustrze, więc dzisiaj przeżyłam naprawdę SZOK. Od razu wskoczyłam w wygodne ciuszki i przećwiczyłam całe Fire 55 EZ nie ma to jak motywacjaPS. Ciekawośc wygrała i zmierzyłam brzuch już dzisiaj i.... na wysokości pępką z 80 cm, zeszło na 75
Turbo Fire 1-2-3-4 5-6-7-8 9-10-11-12 Edytowane przez Ella77 Czas edycji: 2011-05-20 o 13:23 |
|
|
|
#2725 |
|
Raczkowanie
|
Ella - gratuluję wyniku!
Ja się mierzyć jak wspomniałam nie potrafię i prawie zawsze wychodzi mi, że mnie albo tyle samo albo więcej, a ponieważ od trzech prawie miesięcy jestem na diecie i się ruszam to trochę to demotywuje :P Na szczęście czuję po ubraniach różnicę ![]() Przede mną dzisiaj fire 55 ez, a nadal czuję wczorajsze sculpt 30, a właściwie moje cztery litery chyba najbardziej ten trening pamiętają Ale nie ma to jak walka - dam radę i tyle ![]() aluhaa - ja bym radziła obejrzeć trening z raz przed wykonaniem i nie martwić się błędami na początku, po kilku dniach większość ćwiczeń i przejść pomiędzy nimi jest praktycznie intuicyjna, chociaż przyznam, że po 4 tygodniach nadal w kilku momentach zmylę krok ![]() A właśnie, czy tylko ja mam problemy z tak częstym przebieraniem nogami, jak jest w kilku miejscach? :P Najtrudniej mi wykonywać to ćwiczenie z fire 45 około 13/14 minut do końca - to z łokciami i wykopem :P Nogi mi się plączą...
|
|
#2726 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ten wynik ładny, ładny ![]() ![]() Cytat:
![]() Pewnie, że dasz radę
|
|
|
#2727 |
|
Raczkowanie
|
Ugh, przeżyłam
Tylko mnie teraz brzuch od @ zaczął boleć, chyba trochę przesadziłam z intensywnością momentami... No ale nic, jutro nie muszę zrywać o świcie, więc najwyżej poleżę :P
|
|
#2728 |
|
Raczkowanie
|
Helloł
![]() Ja od poniedziałku startuje z Turbo Fire. Na samą myśl aż sie boje, ale już nie moge się doczekac! ![]() Mam nadzieję, że dam rade... Tylko nie wiem o której najlepiej cwiczyc ? I co jeśc przed i po ? Aha i jeszcze czy cwiczycie na boso czy w butach sportowych ?
|
|
|
|
#2729 | |
|
Wtajemniczenie
|
O mamusiu, padam
![]() ![]() ![]() U mnie jest burzowa pogoda i jest tak duszno, leje się ze mnie jak nigdy, masakra, a ja miałam fire 60 dzisiaj do zrobienia I w ogóle z moim kaloryferem jest coraz lepiej ![]() Poza tym Tygrysek nabył dzisiaj sukienkę, co prawda nie czerwoną obcisłą (nie było takiej), ale mimo wszystko sam fakt nabycia sukienki przeze mnie to już sukces Cytat:
![]() Oczywiście, że dasz radę, My trzymamy kciuki za Ciebie I pamiętaj trening czyni mistrza ![]() Ćwicz o tej o której możesz, w sensie czasowym, energetycznym i chęciowym ![]() O tym co jeść poczytaj na dietetyce, tam jest wątek podwieszony o prawidłowym odżywianiu i tam masz też fragment o posiłkach okołotreningowych ![]() Ja ćwiczę boso, ale niektóre wizażanki ćwiczą w butach, musisz sprawdzić jak Tobie wygodniej.
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
to ja wam powiem ze wszytko ma
![]() pomierzyam sie zawzylam sie ;( i zaczynam od poniedziałku tzn zaczelam juz wczoraj ale to bardziej rekreacyjnie zobaczyc z czym to sie je i nie moge sobie wyobrazic jak ja bede ronic te 50 skoro po 30 padam na twarz ![]() A ma takie glupie pytanie czy na poczatku wasze cialo tez bylo nie skoordynowane ;p bo mi rece i nogi lataj kazda w inna strone ;p
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

lepiej odpocznij dziś, skoro masz źle się czuć później.

A potem odsypiać, bo dzisiaj czuję się jak małe zombie.

jakby jeszcze się powiększył![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ot Tygrysek 

-> 68 -> 67