|
|
#2701 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
Cytat:
Gdyby tak było to chyba w obliczu tych całych poszukiwań Adria powiedziałby prawdę... chyba, że wie, że Iwnonie nic nie jest... ale to już chyba zbyt duża dywagacja ![]() ... Justyna33333 mamy ten sam avek... już 2 osoba, którą widzę na wizażu czas żeby zmieniła |
|
|
|
|
#2702 |
|
BAN stały
|
może dobrze gra, była jakaś sprawa co "przyjaciele " rok ukrywali zabójstwo
|
|
|
|
#2703 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem jak wyglądają inne przyjaźnie, ale moja przyjaciółka w życiu by mnie nie zostawiła samej w nocy...
Sprawa druga to właśnie sobie przypomniałam jak kilka lat temu dla rodziców poszłam spać do przyjaciółki a faktycznie pojechałam do chłopaka ![]() Ale na 100% gdybym wtedy nie dała jej znać, że dojchałam do tego chłopaka od zaalarmowałaby moich rodziców pewnie bez mrugnięcia okiem ![]() różnie to bywa między przyjaciółakmi, ale skoro były na tyle blisko, że sypiały u siebie a nie tylko spotykały się na kawie raz w miesiącu to wszystko wydaje się dziwne... Adria idzie spać a w tym czasie Iwona łazi sama po nocy ![]() w dodatku Adria wie, że telefon Iwony padł... No która z Was by poszła spać? |
|
|
|
#2704 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja czasem się spotykam z ludźmi z neta w ciemno, ale też mam zasady moja kumpela dostaje wszystkie dane i namiary i wie ze jeżeli o określonej godzinie się nie odezwie,to plus minus godzina i ma wszczynać alarm |
|
|
|
|
#2705 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Wątek zamykam ze względu na drastyczną ilość trolli, chamskich odzywek i łamania wszelkich regulaminów i zasad kultury wypowiedzi.
Proszę założyć nowy wątek. W nowym wątku podnoszę dyscyplinę tak, że za każde przewinienie przyznajemy podwójną ilość punktów karnych - przyspieszy to proces eliminacji trolli. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.