![]() |
#2701 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Cytat:
Co Wy teraz poczniecie z Kacperkiem? Jaki masz plan na dalsze leczenie? Ściskam Was mocno ![]() Cytat:
![]() ![]() Potem mam zamiar byczyć się w domku w towarzystwie Tż-a i dzieci ![]() Siorka przyjedzie na obiad, ale raczej ogólny LUZ ![]() ![]() Teściowa już przysłała dla dzieciaków paczkę z prezentami na święta, my w sobotę zadzwonimy z życzeniami i już.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2702 |
Raczkowanie
|
a mnie omija obiad u tesciwoej, ozstajemy w domu nigdzie nie wyjezdzamy, mamy gosci, przyejzdza moj brat z zoan i znajomi przychodza... my bysmy musieli jechac 360 km na siweta wiec bez sensu troche.... ale ja po siwetach znowu na tydz wyjezdzam do dziadkow
![]() no a jutro jade z rana na zakupy jeszcze a potem biore sie za sprzaanie bo jak zawsze na koniec zostawialm to i gotowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2703 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2704 |
Raczkowanie
|
Czes dziewczynki
![]() pewnie jestescie w wirze przygotowan swiatecznych???? ja tez ale wpadam na chwilke zeby wam zyczyc WESOLYCH SWIAT, CIEPLYCH, RADOSNYCH, SMACZNYCH I ZDROWYCH ![]() ![]() glitter427sm3.gif |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Rozeznanie
|
Wesołych Świąt !!!
Edytowane przez koralik_1982 Czas edycji: 2012-04-08 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Rozeznanie
|
Hej!
Ja również wpadam Wam życzyć Wesołych Świąt i mokrego Dynguska! ![]() Wybaczcie moją nieobecność, ale nie miałam czasu ostatnio na internet przez te święta! Do tego praca i czas dla dzieci- ciężko mi to ogarnąć ![]() Zła jestem jak osa, bo miałam dostać umowę po okresie próbnym na czas nieokreślony (tak mnie zapewniała pani prezes na rozmowie o pracę), a dostałam na 1 rok ![]()
![]() |
#2707 |
Rozeznanie
|
I ja również życzę tym wszystkim do których nie miałam nr żeby wysłać życzenia Wesołych Świąt a reszcie której wysłałam życze jeszcze raz
![]() ![]() ![]() Farahh Niestety nie mogę cię pocieszyć. Z kredytem przy umowie na jeden rok może być cięzko. Bank jak widzi że masz na czas nieokreslony to tak jakby dla niego zapezpieczenie że pracodawca tak szybko i łatwo nie wypowie ci umowy a ty będziesz zdolna spłacac kredyt. Przejdź może do tej "mądrej" Pani Prezes i powiedz jej jak sytuacja wyglada, niech ci aneks do umowy wypisze..
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2708 |
Rozeznanie
|
Witajcie po świętach... mam ze 2cm w pasie więcej....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Zadomowienie
|
Jakoś czasu coraz mniej.. nawet na wizaż go nie ma..
![]() My już się zadomowiliśmy.. ![]() ![]() ![]() Oglądałam ostatnio jakiś program o sptzątaniu i ktoś radził,by sprzątać codziennie przez np 15 min zamiast tracić pół soboty na porządki i chyba tak zrobię.. moze w ten sposób jakoś to ogarnę ![]() ![]() Córka dostała na święta rower ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Karola na mnie też porozrzucane zabawki działają jak płachta na byka ![]() Jak tam ma się Wasze zdrówko przy tak paskudnej pogodzie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
Rozeznanie
|
Gdzie jesteście?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2712 |
Raczkowanie
|
hej hej dziewczyny
![]() a gdzie sie podziewacie? ja przedwczoraj wrocilam z Mazur ale mialam kumpelke jeszcze i dopiero dzisiaj jestem "wolna". po siwetach tez mi kilka kg przybralo sie ![]() mam problem z moim dzieckiem.. Gaba nic mi niechce jesc ![]() uciekam, wlece potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas nic nowego, jutro jadę z obydwoma dzieciakami do alergologa.. zobaczymy co powie ![]() Mały zaczyna mieć swoje humorki ... mały uparciuch ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2714 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() A ja mam dziś wolne ![]() ![]() ![]() Sprzątam..... potem zrobię sobie kawkę i zastanowię się jak wykorzystać czas do 15 ![]() ![]() ![]() U mnie zrobiło się dość ciepło, słonko świeci, wiatr nieduży.....Wam też życzę miłego i słonecznego dnia!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja pije wlasnie kawke i powolutku sprzaqtam bo zostawiac chlopa samego na tdz w domu to masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Rozeznanie
|
marejta STO LAT, STO LAT, STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Zadomowienie
|
Dziękuje
![]() A my czekamy za zębami są już strasznie blisko ale nie chcą wyjść ![]()
![]() |
#2718 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Marejta i ja dolaczam sie do zyczen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a u nas jakos powoli leci, dzisiaj jest pierwszy dzien jak zaczelam Gabe od smoka odzywczajac....przed drzemka strasznie plakala ale wkoncu zasnela bez smoka... narazie spi juz 2 godz. troche mam wyrzuty sumienia ale chyab juz czas na nia, dzisiaj mi kolezanka na palcu zabaw mowi ze jej synek ma 3,5 roku i smoka ciagnie i ze nie daje rady go oduczyc a druga mowila ze wczoraj byla u niej kuzynka z 5 letnia dziewczynka ktora smoka ciagnela.... tak to ja niechce....wiem zenie kazde dziecko takie samo ale nasza ostatnio to ciagle chodzi ze smokeim,jesc niechciala tylk osmok w buzi.... a jakie plany macie dziewczynki na majowke, ja jade znwou na mazury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2720 |
Zadomowienie
|
Małą odzwyczajałam od smoka jak miała ok 2 lata- masakra była
![]() ![]() ![]() Majówka- na działce jak co roku.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2721 |
Raczkowanie
|
wczoraj pierwszy dzien bez smoka, wieczorem nawet szybko zasnela wogole nie plakala, w nocy obudzila sie ijakies 3 godz nie spala, lezala u mnie w lozku i sie patryzla na mnie i co chwile mowila "mama, niunio" ja mowie nie ma, zgubil sie... zamykala oczy i po chwili to samo i tak 3 godz ale bez palczu bez lez.... dzisiaj od drzemki tez chciala pare razy probowala sie rozplakac ale nie udalo sie jej wkocnu odrwrocila sie i zasnela...wiec moge pwoeidziec ze narazie jest dobrze....
no a teraz spi a ja lece obiadek zrobic ![]() milego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2722 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale masz fajnie. Zazdroszczę!!!!!!!! Ja pracuję i 2. 05 i 4. o5 na 4 rano, więc kiepsko będzie zabalować jak będę musiała wstać. Tż też niestety pracuje, bo by nie wyrobił się ze zleceniami, więc dzieci między dniami wolnymi muszą iść do przedszkola ![]() ![]() Będzie bardzo mała, łączona grupa .....no ale nic nie zrobię ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Rozeznanie
|
Wciąż Was nie ma.... szkoda ;(
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2724 |
Rozeznanie
|
Ja was podczytywałam ale nie miałam kiedy co naskrobać nawet. W pracy mam młyn jak nie wiem, dwóch chłopaków się zwolniło, nie ma obsady więc mamy baaaaardzo napięty grafik, zostałyśmy zmuszone chodzić na noc na podjazd tj. tankować gaz a normalnie robią to faceci. Niby przyjeli dwóch teraz nowych ale zanim się wyszkolą do tego uprawnień do tankowania LPG nie mają więc minie troszkę..
Nareszcie mam czas coś napisac bo TŻ z Mają pojechali do jego rodziców ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2725 |
Rozeznanie
|
Kamilko śniło mi się, że spałam u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
Ten tydzień całkiem pogmatwany: jedeń dzień do przcy, jeden wolny i znów do pracy...
![]() Ja majówkę zaliczyłam- zawsze robimy ostatniego kwietnia. Wczoraj cały dzień na działce ale taka pogoda nie jest dla mnie- powyżej 25 stopni jest mi źle: kręci mi się w głowie, jest mi niedobrze.. W takie dni najlepiej poszłabym na basen albo do .. pracy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
Rozeznanie
|
koralik zapraszam hehe
![]() karolinko ja też nie lubię jak jest tak gorąco. Mój TŻ na taka pogode leży na lezaku i wielbi słońce ![]() Ja dziś po nocy.TŻ pojechał samochodem do rodziców więc zostałam bez a dojazd na stacje mam niezbyt ciekawy więc udało mi się że mamusia mnie zawiozła i... o 6.00 odebrała z pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz posprzątam troszkę i chyba zbiorę się do rodziców...Miłego dnia wam życzę ![]()
![]() |
#2728 |
Rozeznanie
|
Ja już dziś po pracy
![]() ![]() ![]() Pogoda cudna więc spędzimy cały dzień na ogrodzie pijąc piwko z Tż -em ![]() ![]() Kamilko zazdroszczę takiej fajnej nocki!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Rozeznanie
|
U nas pogoda się zepsuła, przeszły dwie dośc duże burze ale przynajmniej jest chłodniej
![]() ![]() ![]() Biegnę skubać słonecznik z przyprawami (mój nowy nałóg ![]()
![]() |
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wpadaj do nas na listopadowki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=610794 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.