![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Maja, spokojnie
![]() Pieprzeni loosery, niech w d*** sobie wsadzą tą robotę. Napewno znajdziesz coś lepszego. Jeśli mogę Ci coś poradzić, to najłatwiej jest znaleźć pracę na początku roku. |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
![]() białe ![]() ![]()
![]() |
#2703 | ||
Zakorzenienie
|
fuuuj,to jeszcze gorzej
![]() tak właśnie pisałam do Teziaka że mogłoby nie padać nic aż do świąt ,na święta trochę żeby ładnie było i żeby się dzieci cieszyły i potem do wiosny zero śniegu ![]()
![]() |
#2704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co za burak! Obyś szybko znalazła fajna prace ![]() ![]()
![]() |
#2705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może razem coś znajdziem?... ![]() Cytat:
zamrozili etaty w firmie, a na um-zlecenie już mnie nie chcą, bo pracowałam tam długo ![]() szef jest spoko - sam próbował z nimi negocjować i jest wku***ny, że każą mu wywalić pracownika po 3 latach, a wziąć kogoś na zlecenie i uczyć od nowa wszystkiego ![]() No nic, no... pocieszam się, że nie mam żadnych kredytów, opłat, mieszkania na utrzymaniu - jak zaraz nie znajdę roboty to nic się nie staanie... poprzeglądam oferty, moze powolutku coś się znajdzie... Jezu, mam skurcze żoładka na samą myśl o tym ![]() ![]() nie nadaję sie do ludziów ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-24 o 11:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
#2707 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem jak to jest, do ostatniej chwili jest nadzieja ![]() Cytat:
![]() niestety tak. Przed chwilą przeszłą wielka śnieżyca ![]() ano Cytat:
Będzie dobrze, mówię Ci ![]() to u Ciebie musi być dobry ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale się cieszę, że jeszcze temp. dodatnie, bo P. tak się grzebie z tym ogrzewaniem, że mam ochotę wyszarpac mu tętnicę szyjną ![]() Cytat:
Cytat:
![]() tfu, tfu, tfu przez lewe ramię kurcze niech ktoś da mi kopa, żebym się chociaż umyła i ubrała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na razie mam zapasy ale jak mi się kolejnych perfum zachce, to już będę piszczeć i latać na miotle za robotą, hyhy ![]() ![]() ano jest... mimo, ze byłam przygotowana na najgorsze, to i tak jakoś łatwoej było... ![]() Cytat:
![]() ![]() nawet po kilku miesiącach na infolinii dalej boję się własną komórkę odbierać ![]() ale studentowi na zleceniu płacą duużo mniej niż etatowemu pracownikowi - i nic więcej ich nie obchodzi ![]() Że już nie wspomnę o etatowych dodatkach - ****a, nie załapię, się, na bony świąteczne ![]() ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-24 o 12:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a skoro mowa o napaściach na TŻ-tów, nie wiem czy sny to rzeczywiście odbicie rzeczywistości ale mnie się dziś śniło że TŻ mi groził że jak będę go tak gnębić to umrze na zawał,a potem miał zawał ale nie umarł a ja miałam sumienne wyrzuty że go prawie zabiłam ![]()
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
grozi wypollizowaniem
|
Maja
![]() u mnie nic jeszcze nie pada ![]()
#2715 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I na pewno z tych Katowic idzie w moim kierunku ![]() Ubierz się Kobito bo się przeziębisz, no chyba, że już odpaliłaś ogrzewanie ![]() Witam ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w pracy jest to samo. Wolą zwolnić dobrego pracownika i zatrudnić kolejnego niż temu którego maja dac parę zeta podwyżki. Przez ta swoja politykę firmowa trak sobie przes...li, ze teraz jak jakiś "stary" pracownik im odejdzie to mogą stracić akredytacje na badania. Cytat:
I rano sie budzę z wyrzutami sumienia ze przeze mnie się denerwował. Szkoda tylko ze moj P. nigdy nie miewa takich snów to może by nie zaczynał sie ze mna drażnić. ---------------------- Byłam na spacerze i u mnie jest wietrznie ale żadne białe ani przezroczyste nie pada. No i dobrze! A w ogóle to ja nie chce białego ani mrozów aż do świąt. Na swieta może popadać ku uciesze dzieciaków. Znalazłam wontek dla Mai https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=485173
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-24 o 13:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sepultura czy podobne im nie straszne koncerty w gotyckim kościele robią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() później coraz trudniej się zebrać i jest poczucie wypadnięcia z obiegu... wysyłanie aplikacji i chodzenie na rozmowy nie jest zobowiązujące, a jak się przełamiesz kilka razy, to będzie coraz łatwiej. jeszcze nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tzn. czekałam do przerwy żeby wejść. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | ||||
BAN stały
|
Ahoj!
![]() Maja, w głowie mi teraz mieszasz, hmmm... ![]() ![]() Cytat:
![]() A po co? Wychodzisz gdzieś do ludzi? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | ||||||
Zakorzenienie
|
jutro też
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ludz tzn. P. niedługo do domu wraca, nie chcę go wystraszyc ![]() dla mnie śnieg jest be, bardzo be
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-11-24 o 13:46 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() małom się dzisiaj nie poryczała, ****a myślałam, ze jestem przygotowana i lepiej to zniosę ![]() ![]() ![]() musze dac radę - nie mam wyjścia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() e tam, g**no nie łatwiej - tak samo myślałam przy odbieraniu telefonów, zmianie działu i wszystkich tych kontaktach z nowymi łosobami - nie pomaga ![]() ![]()
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na szczęscie nie Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dla równowagi u Ciebie musi sie udać :kopie-w-dupe: Ej, jak to jest z tymi listami motywacyjnymi? Bo znalazłam w sieci jakieś wzory gdzie w sumie powtarzają to co jest w CV, gdzie się uczyli, gdzie pracowali. To się powtarza w liscie informacje z CV czy nie ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Miciel Cię wkręca, nie trzeba myć się codziennie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Maja -
![]() jedyna pociecha masz doświadczenie w papiórach nie byle jakie - powinni cię brać z marszu lub sie o Ciebie bić - tak by wynikało z logiki ja wciąż nie mam raboty bo wobec braku doświadczenia oni dziękują - czyli idąc tym tropem... a Wawie to jednak lepiej niż na Ślu także trzymam za zmiany na plus, bardzo trzymam |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powtarzam jeśli to ma np znaczenei, pokrywa sie z tym co chcę powiedzieć - czyli np doświadczenei zdobywałam tu i tu i tu bo np zdobyłam takie a nie inne umiejętności. czyli np nadmieniam to co mi w z punktu widzenia sensu i ładnie brzmiącego listu wydaje się zdatne poza tym znajduję wręcz wyłacznie przykłady listów dla ludzi z taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa akim doświadczeniem, jakoś jeszcze żaden fircyk nie wpadł na to, żeby dac przykład listu dla kogoś, kto zaczyna a nie idzie po kierunku studiów których jest absolwentem. bo taki list napisać jest almost imposssible szit szit szit ![]() grrrrrrrrrrrr |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i dasz ![]() a dziękujem, dziękujem, już jestem czysta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ufff wolę nie sprawdzac znowu przemoc mrrr, i tym razem świąteczna mrrr, a masz czerwoną czapkę i białą brodę? mrrr ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- ![]() uzgodnijcie proszę wersję ostateczną ![]() ![]() dobra spadam, do wieczora ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
Popros tesciową
![]() Jak do tej pory to ona szopki odstawiała idealne ![]()
#2730 | |
Zakorzenienie
|
[
![]() ![]() jedyna pociecha masz doświadczenie w papiórach nie byle jakie - powinni cię brać z marszu lub sie o Ciebie bić - tak by wynikało z logiki ja wciąż nie mam raboty bo wobec braku doświadczenia oni dziękują - czyli idąc tym tropem... a Wawie to jednak lepiej niż na Ślu także trzymam za zmiany na plus, bardzo trzymam[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Tera to ja mam dopiero mega doła ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.