|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X
Hej laseczki, miłego dzionka Wam życzę a za Ciebie Karolcja trzxymam kciuki, będziesz dzisaj najpiękniejsza panną młodą
Black_Angel niestety sobie nic nie kupiłam, jedynie Polci kilka łądnych sweterków. Dzisiaj znowu jade polatać po sklepach i kupować prezenty
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X
hejka
ale cisza ostatnio na wątku... ![]() ja dopiero wstałam zjadlam sniadanko i zaraz mykam z mężulkiem na zakupy ![]() miłej soboty laski black nie mam jeszcze ustalonego terminu mam wizyte za tydzien u gina to sie wszystkiego dowiem
|
#2703 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nastepnym razem oboje bedziecie dokladnie sprawdzac co wsypujecie Cytat:
tesknimy tu Cytat:
wlasnie bylam w realu na zakupach i kupilam takowe babki. W przyszly piatek wysle meza po choinke i juz ubiore bo tez chce wiedziec czy mi wszystkiego wystarczy Ajc kochana, ciesz sie tym dniem, bo tylko jeden taki bedzie ![]() ![]() mam nadzieje ze wszystko pojdzie jak sobie wymarzyliscie ![]() ![]() ![]() Cytat:
moj mi rano herbatki robil i brzusio masowal bo obudzil mnie potworny bol zoladka za to nie pojechal ze mna na zakupy ( dzisiaj mi to pasowalo, bo moglam spokojnie powybierac wszystko co potrzebowalam i zajelo mi wszystko 1,5 h a jak jade z mezem to chodzimy po 4 h po sklepie ) Zaraz biore sie za pranie i sprzatanie, na obiadek maz robi dzisiaj sushi i chyba tesciowa zaprosimy, bo ona bardzo lubi Laski, u nas juz sniegu nie ma ale codziennie w wiadomosciach pokazuja co sie dalej w DE dzieje to tragedia..... a teraz mamy +5°C i troche deszczyku- moglam sama pojezdzic z moim kochankiem ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Dlaczego TAKINNA jest zablokowana??????
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
||||
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
U nas pada śnieg,normalnie zawiewa i z domku ciężko się ruszyć. Ale kurcze wiedziałam że tak będzie,chciałam w czwartek dojechać,to nie bo ślisko a teraz du.pa blada.
Motylku uśmialam się z Twojego Tz mnie się chyba jeszcze nie zdarzyło pomylić sól,ale chyba kiedyś coś bez proszku do pieczenia piekłam
|
#2705 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie hormony ciazowe dzis wykanczaja, poklocilam sie z mezem, mielismy jechac na basen ale mi sie po tym wszytskim odechcialo - mimo ze juz jest w miare ok.
nie mam sily psychicznie juz nei wyrabiam. grrrrrrrrrrrrr Ale na pocieszenie dzis na obiad pizza a na deser lody ![]() ![]() ![]() ![]() mniam juz sie nie moge doczekac.
|
|
|
|
#2707 |
|
Wtajemniczenie
|
motylku ja niemam wyboru jest tu jak jest i takie musze to przyjac czyli rodze i za pare godzin jestem w domu z dzidzia,wiesz ogolnie juz sie do tego przyzwyczajilam do mysli ze rodze i wychodze do domu wiec chyba dam rady ale jakby byly jakies komplikacjie to mnie niewypusza,ale chyba ogolnie ciesze sie ze urodze i wrocimy do domku z tz i z synkiem,jakos juz sie przyzwyczajilam do tej mysli
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
pamelko, poradzisz sobie, zobaczysz
![]() basima, śliczna Polunia słodka taka Karolcja, trzymam kciuki oby to był najpiękniejszy dzień, mimo wszystko emigra no to wczorajsze popołudnie udane ;D przekąska była na pewno smakowita ![]() mój tż jak wraca z pracy to ledwo żywy jest, później dopiero jak zje i odpocznie to nabiera sił ![]() motylek, Twój tż jest the best ale przynajmniej odkupił winy ![]() bella7, kochany mężulek ![]() ja dziś posprzatałam, poprasowałam, zrobiłam obiadek i byłam na zakupach... chyba mi na dziiś starczy bardzo chciałam okna umyć ale śnieg sypie i mogłabym mieć śnieżyce w domu teraz sobie czekam na tż'ta aż z pracy wróci potem pewnie będziemy leniuchowac, jak to w sobote - w końcu troche czasu dla siebie planuje to wykorzystać, baaaaardzo wykorzystać ![]() miłego popołudnia kochane
|
|
|
|
#2709 |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki! Tż umył okna
już to trochę lepiej wygląda...wieczorkiem Was nadrobię, bo teraz muszę obiadek robić ![]() Ps. Mogę Was prosić o klik w mój banerek? To wizażowy konkurs! Też spróbujcie zagrać
|
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz, powiem Wam, jak mężczyźni mają mobilizację to wszystko zrobią
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
no tak weekend...
|
#2712 |
|
Wtajemniczenie
|
jade jutro po wozek
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki wybrałaś?
|
#2714 |
|
Wtajemniczenie
|
http://kind-baby.marktplaats.nl/kind...brio-3in1.html
po taki dokladnie po ten jedyny mankament to droga 130 w jedna a mi sie coraz ciezej autem jezdzi z tym brzuchem ale juz bede miec wszystko bo tylko z tym wozkiem tak zwlekalam ale w koncu udalo sie kupic i to 100 taniej to sporo bo normalnie uzywane kosztuja 350 a ten jest za 250 wiec jade po niego wlasnie z kobietka rozmawialam i na 11 mam u niej byc ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- ja od poczatku bylam wlasnie na ten model zdecydowana bo sa w miare lekkie latwo sie prowadzi i sa w kombinacji z maxsi cosi,tylko wiesz nowe sa poprostu za drogie,ale ten jest malo uzywany,te nowsze qunny maja kubelkowa spacerowke i male plastikowe kolka z przodu duzo gorzej sie nimi steruje ,mniej stabilne sa a te sa super
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
no to fajnie,że Ci się tak udało. Trochę się zmęczysz podróżą ale już będziesz mieć wszystko
|
|
#2716 |
|
Wtajemniczenie
|
bella ale ty dla blizniakow bedziesz miec jeszcze mniejszy wybor z wozkami no ale napewoe na 4 kolach bo chyba dla blizniakow tylko takie sa
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- serio mam juz wszystko pokoj wyposarzony ciuchy poprane ,niania elektroniczna ,podgrzewacz i sterylizator,i sciagaczke do mleka z aventa komplet butelek z aventa,juz nawet drugie lozeczko mam na dol,zeby nielatac z malym jak odbiore wozeczek jutro to moge odrazu rodzic ,bo maly ma wszystko
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia nawet nie próbuj mnie dobijać... Będziemy myśleć
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie mam do Was pytanie....... czy Was na samym początku ciąży też tak cholernie bolały plecy?! bo ja już nie wiem jak siedzieć.... to co będzie później jak brzusio będzie duży....
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
agula ja ciągle narzekam na plecy i to właśnie od początku ciąży... dziwne to dla mnie było no ale chyba normalne... z tym, że ciężej jest jak już właśnie brzuś rośnie... no ale trzeba przetrwac, dla dzidzi dasz radę
![]() niiunia wózek superancki my za wózkiem rozejrzymy się jak mały już będzie na świecie... na razie tylko fotelik pożyczymy od kuzynki tż.acelinka, no odkupił a dziś nawet podwójnie, bo pomagał mi sprzątac nawet nie kazał mi wstawac jak coś trzeba było przenieśc (nawet lekkiego) tylko mi podawał... no ale dziś nadenerwowałam się rano bo przy porządkach w szafkach w komodzie okazało się, że mamy z tyłu wilgoc i grzyb wychodzi!!! połowa rzeczy z szafek do prania bo przesiąknięta tym smrodem... tż mył ścianę i komodę wodą z domestosem żeby odkazic i suszyliśmy przy grzejniku przy jednocześnie otwarym oknie żeby wyschło szybko... ech ale jak zobaczyłam to co się z tyłu tam osiadło to się aż pobeczałam... nowe meble kurde ale na szczęście dopiero chyba pobierała ta wilgoc bo wszystko dało się wymyc i nie ma śladu choc wiem, że w ścianach na pewno siedzi i trzeba będzie na wiosnę poocieplac... poprzestawialiśmy trochę żeby bliżej grzejnika komoda stała i dalej od ściany... martwię się tylko co na tą wilgoc poradzic teraz bo to nie zdrowe dla małego będzieemigra, takinna ma bana chyba dlatego, że spamowała inne wątki prośbą o klikanie na nią w tym konkursie rowenty... ciekawe jak tam Karolcja ciekawa jestem jak wyglądała i jak wrazenia
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
heja
![]() widze ze spokój na watku ![]() ja dzis dalej robiłam przedświąteczne porządki no i w końcu uporządkowałam szafe, z dużym ociaganiem powywalałam ubrania w których nie łaze och ciezko było oj było jeszcze tylko szafa w przedpokoju ale tam będzie szybcutko i dwie szafki w kuchni i koniec naświeta tylko kurze podłogi i nic więcej hura![]() własnie naściagałam jakies romantico filmy i będe sobie ogladać, wiec jak mnie nie bedzie to wiecie co bede robić he he Karolinka dziś została meżatka czekam na relacje i fotki bo na pewno wygladała przeslicznie![]() niunia fajny wózek
|
|
|
|
#2721 |
|
Wtajemniczenie
|
wstalam i zaraz jade po wozek bo na 11 musze tam byc a ze 2 godzinki pewnie bede jechac,milej niedzieli laseczki ja jak wroce to pewnie spac pojde po kilku godzinkach w aucie
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
pustki straszne tutaj... ![]() niunia fajny wózeczek, choc ja na kołach bym nie kupila bo mi sie taki nie podoba ale to kwestia gustu wczoraj bylam w carrefourze i kupilam małej paczke pampersów premium care 78szt za 41zł ![]() zaraz zabieram sie za robienie obiadku miłego popołudnia
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki, miłego dzionka Wam życzę. Niunia ja nie widze jaki wózek chcesz kupić.
Karolajna juz po nocy poślubnej Miłego dzionka
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za uzywany to kupe kasy ! Ja wczoraj na zakupach z tesciowa bylam chyba z 6 h.... kupilam sobie kilka drobiazgow - mniejsza z tym ze mialam kupic prezenty dla braci sobie kupilam zamszowe rekawiczki, rozowy cinki szaliczek i czarny gruby ( mam bzika na pkt szalikow, mam ich cala mase ) torebke, jakies tam swieczki na wigilie itp mezowi kupilam koszule .... bo powiedzial ze chce z eterny to mu kupilam, Wybralam - jak dla mnie piekna, takie cieply bezowy kolorek, przy kasie troche mna zadrzalo bo liczylam sie z kosztem 50-60 euro a tymczasem zaplacilam 90. Glupia wygadalam sie mezowi, k0oszula sie nie spodobala i jutro jade wymienic Nie jedlismy sushi wczoraj, ale dzisiaj bedzie juz wszystko gotowe tylko musze meza zagonic do robienia Milej niedzieli kochane, mam nadzieje ze od jutra znowu zacznie bebnic zyciem nasz wateczek Ciekawe jak tam Karola po imprezie
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
klikajcie laseczki na mnie
|
#2726 |
|
Zadomowienie
|
Basimka! się robi! Powodzenia
na mnie też klikajcie, a wyczytałam, że można co 5 minut ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- kochana mnie teraz bolą plecy! wcześniej nie |
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie to mnie nie dziwi, bo już masz co nosić
a u mnie dopiero 6 tc a nie mogę usiedzieć....
|
|
|
|
#2728 |
|
Rozeznanie
|
Hejjj! Jestem zmęczona i szczęśliwa. Od wczoraj jestem Żonką
było super! wyglądałam ślicznie (skromność) Miałąm stresa okropnego,cały dzień nie jadłam. W urzędzie panicznie trzęsły mi się recę,popłakałam się przy skłądaniu życzeń. A po wyjściu z urzędu poczuła mega ulge A póżniej poszło z górki Zabawa ,śpiew,wódeczka nawet tańce były. Goście zadowoleni,jedzenie i obsługa super. Nie zabrakło niczego. Skończyliśmy o 12 jak każdy był już trupem:P Wróciliśmy do domu i posiedzieliśmy z 10 najbliższymi ,tu było troche płaczu już i rozpaczy,każdy popłakał i było ok. Nocy poślubnej nie było ,nie mieliśmy siły Ale dziś napewno sobie odbijemy![]() buziki dziewczyny i dzięki za kciukasy Zdjęcia niebawem
|
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że wszystko się udało! czekamy na zdjęcia
|
|
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Nastepnym razem oboje bedziecie dokladnie sprawdzac co wsypujecie
no ale sie mu nie dziwie zawsze ubieramy w wigilie
plus jest taki ze w tym roku i tak ubiore wczesniej bo musimy sprawdzić czy bombek nie mam za mało
moj mi rano herbatki robil i brzusio masowal bo obudzil mnie potworny bol zoladka 
zobaczymy czy też tak bedzie jak urodzę Oliwkę

Zakończone: 2