Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę... cz.27 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-13, 22:55   #2701
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę...

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
ja bym kiedyś chciała iść na sylwestra do multikina nie mam pojęcia dlaczego
ale to nie będzie tak dokładnie sylwester bo premierę zrobili na godzinę 18 film się nazywa Tron
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Przecież to nie wstyd. My też nie dostaliśmy zaproszenia od nikogo. Większość znajomych ma małe mieszkanka, często mieszka z teściową, ma małe dziecko albo spodziewa się. Zasadniczo mało kto ma warunki by robić imprezę. I w sumie to zawsze jakiś kłopot. Dlatego my ze znajomymi stawiamy na knajpę.
rodzice by nas wyśmiewali albo namawiali na spędzanie czasu z nimi. A tak moi będą na działce, jego rodzice będą u siebie a my grzecznie w mieszkaniu w mieście.

a wiecie do której będą czynne sklepy w sylwestra ?

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-12-13 o 23:06
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 23:08   #2702
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę...

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
W dużym
Tak właśnie myślałam, gazetka na stronie Tesco nawet nie obejmuje toruńskich marketów A do Bydgoszczy sama nie pojadę. Trzeba jednak będzie się bujnąć do Reala, może w sklepie mają też coś innego, niż na stronie...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 23:17   #2703
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Tak właśnie myślałam, gazetka na stronie Tesco nawet nie obejmuje toruńskich marketów A do Bydgoszczy sama nie pojadę. Trzeba jednak będzie się bujnąć do Reala, może w sklepie mają też coś innego, niż na stronie...
żeby udało Ci się znaleźć, a przy tym nie zbankrutować

Dobranoc!

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 23:23   #2704
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
żeby udało Ci się znaleźć, a przy tym nie zbankrutować

Dobranoc!
Dziękuję, na pewno przydadzą się kciuki

Dobranoc

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 03:36   #2705
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Aniołku, obecnie ten rozmiar 36 to chyba taki zawyżony w sklepach jest. Nietrudno Ci będzie do takiego zejść
Ja teraz dół noszę 38/40, a górę 36/38.
I jak to piszę, to aż sama nie wierzę. Bo przy takich rozmiarach wyobrażam sobie zupełnie inaczej zbudowaną osobę, niż ja jestem. Hamerykanizacja chyba postępuje, bo kiedyś rozm. 36 były zdecydowanie mniejsze (tak mi się wydaje )

A poza tym pozdrawiam znad porannej kawy
Marudzicie, że pierścieni nie chcą Wam dawać, a mi nie ma nawet kto dać!
Myślałam wczoraj, że wygrywam z przeziębieniem, ale dzisiaj znowu się kijowo czuję. No nic, trzeba to jakoś odchorować i przeżyć.
I jadę dzisiaj na kolejną sesję rollmasażu po pracy więc będę późno w domu. Może nie zasnę na maszynie

A co do Sylwestra, to planów nie mam żadnych. Właściwie z tego, co widzę, to nikt dookoła nie ma. No więc jak znam życie, to będzie wymyślanie czegoś na "teraz zaraz". W sumie fajnie, z tego co pamiętam, to tak właśnie zaczynały się najlepsze imprezy a uwierzcie - mam ochotę się TAAAAAAK wybawić... Tyle czasu nie byłam potańcować. Do 12 pracuję, także zdążę się jeszcze bujnąć do domu i przespać trochę
(ale ogólnie czynne mamy do 19.... długo strasznie.)
Stary 2010-12-14, 06:21   #2706
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ale to nie będzie tak dokładnie sylwester bo premierę zrobili na godzinę 18 film się nazywa Tron
ja wiem a ja bym chciała tak na całą noc. taki typowy kinowy sylwester
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 07:14   #2707
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
ja wiem a ja bym chciała tak na całą noc. taki typowy kinowy sylwester
to jeszcze masz czas się na takowy zapisać

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 07:30   #2708
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

helloł
czeka mnie rozmowa z Dyrektorem, ciekawe o czym mam nadzieję, że nie będzie przynudzał
My na sylwestra nie mamy żadnych planów - tak tak nikt nas nie zaprosił

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 08:18   #2709
Biska
Zakorzenienie

Dzieeeń dobry bardzo!

Napisałam wczoraj list do Mikołaja i Mikołaj spełni moje marzenia! ( a przy tym list rozbawił go łez ) Czasami warto wierzyć w pana z dużym brzuchem i siwą brodą

Patrzcie Państwo, wszystkie by chciały być zapraszane, tylko zapraszać nie ma komu

Stary 2010-12-14, 08:41   #2710
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieeeń dobry bardzo!

Napisałam wczoraj list do Mikołaja i Mikołaj spełni moje marzenia! ( a przy tym list rozbawił go łez ) Czasami warto wierzyć w pana z dużym brzuchem i siwą brodą
a co dostałaś >>

My nie mieliśmy planów na sylwka, ale wczoraj M. spotkał naszego świadka, który mu powiedział, żebyśmy wpadli do niego do domu (mieszka tylko z mamą) i w małym gronie posiedzimy, ale tak sobie myślę, że nawet chyba mi się nie chce być w obcym domu, gdzie faceci schlają się jak swinie i najchętniej pojechałabym do rodziców, obejrzała z nimi jakiś film (kupili sobie kino domowe i telewizję n ), poszła wcześnie spać i rano pojechała na narty, bo ludzie skacowali, stok będzie pusty. I to wcale nie głupi pomysł. Zobaczymy jeszcze. Przez tego dziadka M. nic nie możemy zaplanować
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 08:51   #2711
Gwizdak
Zakorzenienie

Dzieńdoberek
Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość

Tłuszczy nie trzeba się tak bać. Lepiej zgrzeszyć tłuszczem, niż węglowodanami - i tymi np. nie zgrzeszyłam nigdy, nie skusiłam się na batonika, ciasteczko, jogurt smakowy, czy inne cudo przekroczenie pewnej ilości węgli przerywa ketozę i może powodować zastój. A tłuszczyk... no cóż, tłuszczyk i tak spalasz, więc najwyżej troszkę dłużej to potrwa
Staram się nie zwracać uwagi na to co piszecie o tym Dukanie, bo normalnie aż mnie coś boli, ale prooooszę Ins, nie wypisuj takich rzeczy..... Ktoś to przeczyta, jeszcze nie daj Boże uzna, że masz rację i zrobi sobie krzywdę.... Naprawdę.... Jak się innym mówi czego mają a czego nie mają się bać w aspekcie zdrowia, to naprawdę trzeba być tego pewnym.... A to jest wielka NIE PRAWDA co napisałaś.

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Gwizdak, Frezi to nie złośliwość tylko stwierdzenie... tak samo jak Wam podobają się jakieś tam kiecki- mi niekoniecznie muszą. Rzecz gustu i tyle. [...]
No właśnie - a o gustach się nie dyskutuje.
Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
Bo prawda jest taka, że jak się jest w związku, to się siedzi i żre na potęgę, jest się szczęśliwym i tak dalej... My z TŻ oboje przybraliśmy na wadze odkąd jesteśmy razem.
Ja wiem.... ja schudłam jakieś 2 kg, a M. jakieś 15
Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
a ja dla odmiany lubię siebie i uważam, że nie ma co narzekać skoro już tak wymieniamy
ja też

Nic mi się nie chce

Apropos sylwestra, to ustaliliśmy z tż, że w tym roku spędzimy go zupełnie sami ze względu głównie na zaistniałe okoliczności. Chyba będzie miło tak we dwoje
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 08:52   #2712
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
a co dostałaś >>

My nie mieliśmy planów na sylwka, ale wczoraj M. spotkał naszego świadka, który mu powiedział, żebyśmy wpadli do niego do domu (mieszka tylko z mamą) i w małym gronie posiedzimy, ale tak sobie myślę, że nawet chyba mi się nie chce być w obcym domu, gdzie faceci schlają się jak swinie i najchętniej pojechałabym do rodziców, obejrzała z nimi jakiś film (kupili sobie kino domowe i telewizję n ), poszła wcześnie spać i rano pojechała na narty, bo ludzie skacowali, stok będzie pusty. I to wcale nie głupi pomysł. Zobaczymy jeszcze. Przez tego dziadka M. nic nie możemy zaplanować
Jeszcze nic, wczoraj dopiero napisałam list http://allegro.pl/item1366615397.html i
http://allegro.pl/item1361720872.html

Pomysł na stok w Nowy Rok () to niezła myśl tylko pytanie, czy stok będzie czynny

Stary 2010-12-14, 09:01   #2713
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Pomysł na stok w Nowy Rok () to niezła myśl tylko pytanie, czy stok będzie czynny
a czemu miałby nie być?
Stary 2010-12-14, 09:03   #2714
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć

jeszcze troszke i bede sie szykować na spotkanie z M. przydałoby sie coś zrobić mu do jedzenia
Stary 2010-12-14, 09:07   #2715
skimos
Zakorzenienie

Gwizdak bardzo dobry pomysł z sylwestrem

My z TŻtem też przytyliśmy - po prostu się staramy żeby te drugie zjadło lepszy obiad, a nie jakieś pierogi tak jak się było samemu

Ale musimy się za siebie wziąć co by jakoś wyglądać na ślubie ale u nas to powinno wystarczyć wyelilinowanie słodyczy, alkoholu i fast foodów + ruch.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

http://www.groupon.pl/oferty/oferta-...ent=sm_1&nlp=+ 2 tysiące za weekend nad polskim morzem? w promocji?

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 09:08   #2716
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
a czemu miałby nie być?
Nie wiem, mi by się nie chciało otwierać stoku po sylwestrze, tym bardziej wiedząc, że większość ludzi odsypia imprezy, więc wielkiego utargu raczej nie będzie ale może się mylę

Stary 2010-12-14, 09:15   #2717
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, mi by się nie chciało otwierać stoku po sylwestrze, tym bardziej wiedząc, że większość ludzi odsypia imprezy, więc wielkiego utargu raczej nie będzie ale może się mylę
Mylisz się raz już tak byliśmy, innym razem byli teście i za każdym razem wyciągi były puszczane punktualnie
Stary 2010-12-14, 09:17   #2718
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Mylisz się raz już tak byliśmy, innym razem byli teście i za każdym razem wyciągi były puszczane punktualnie
Na pewno nie pierwszy i nie ostatni raz w życiu
No, to fajnie to teraz oby pogoda dopisała.

Stary 2010-12-14, 09:25   #2719
Stefannia
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
to teraz pałeczkę walenia Ci w Twój łeb przejmie Gwizdak i powie dlaczego nie warto w rok schodzić z rozmiaru 46 do 36
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Lowciam twoje hasełka
Własnie to miałam napisać

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Eee, to straż też punkty karne może przydzielać?
Niestety, okazało się że tak... Też się zdziwiłam

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Apropos sylwestra, to ustaliliśmy z tż, że w tym roku spędzimy go zupełnie sami ze względu głównie na zaistniałe okoliczności. Chyba będzie miło tak we dwoje
Mi się taki marzył, tylko jak zwykle w wersji auto - że sami sobie pojedziemy na wycieczkę, może nad morze. Ale znajomi zaproponowali żeby ich odwiedzić w Szczyrku, w związku z tym będziemy jeździć jak długo sie da, potem wypijemy szampana i tak jak Claris, wstaniemy rano i pojeździmy. Też mi się ten plan podoba

Dostałam bojowe zadanie - napisać sprawozdanie z materiałoznawstwa:confuse d:
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 09:33   #2720
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
szukając DJa znalazłam taki fragment: "gratis na życzenie pokazy czarnej magii"
To co on niby tam robi?
Cytat:

http://www.groupon.pl/oferty/oferta-...ent=sm_1&nlp=+ 2 tysiące za weekend nad polskim morzem? w promocji?
Też mnie to zastanawia - i jeszcze tyle rzeczy do zrobienia, że w życiu nie da rady tego w dwa dni załatwić
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 09:37   #2721
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Witam

Ins to u nas rozmiary są znowu zaniżone. W sumie dawno nic nie kupowałam, ale widzę. 36 wygląda jak rozmiar 34. Ogólnie u mnie w większości sklepach rozmiarówka kończy się na 40/42.

Właśnie wstałam, przepraszam zostałam obudzona ! TŻ do mnie dzwonił o 10
Pasowało by kawkę sobie zrobić i umyć całą łazienkę, a nie chcę mi się !
Głowa mnie boli czekam za @. Wczoraj myślałam, że bimbałki mi eksplodują no .
TŻ dostał paczkę z pracy, ma się ze mną podzielić jak przyjedzie czyli w piątek a może czwartek już sama nawet nie wiem kiedy ma zamiar przyjechać .
Ehh nie czuję się dziś w ogóle . Niech już przyjdzie @ i spada .
Ale mam farta 4 wesela , sylwester i na żadnej uroczystości nie miałam @ a miałam zawsze takiego pecha , że akurat dostałam jak na studniówkę, sylwester zeszłoroczny, wesela no wszystkie imprezy a ja miałam @. A tu w tym roku psikus
Stary 2010-12-14, 09:43   #2722
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Aniołku, obecnie ten rozmiar 36 to chyba taki zawyżony w sklepach jest. Nietrudno Ci będzie do takiego zejść
Ja teraz dół noszę 38/40, a górę 36/38.
I jak to piszę, to aż sama nie wierzę. Bo przy takich rozmiarach wyobrażam sobie zupełnie inaczej zbudowaną osobę, niż ja jestem. Hamerykanizacja chyba postępuje, bo kiedyś rozm. 36 były zdecydowanie mniejsze (tak mi się wydaje )
Ja mam wrażenie, ze te metki to tak przyszywają żeby coś było. Ja mam w szafie ubrania w rozmiarze od 34 do 40. Ostatnio byłam bliska kupna sukienki w rozmiarze 32.
Cytat:
Gwizdak bardzo dobry pomysł z sylwestrem

My z TŻtem też przytyliśmy - po prostu się staramy żeby te drugie zjadło lepszy obiad, a nie jakieś pierogi tak jak się było samemu

Ale musimy się za siebie wziąć co by jakoś wyglądać na ślubie ale u nas to powinno wystarczyć wyelilinowanie słodyczy, alkoholu i fast foodów + ruch.
Nie bluźnij kobieto Pierogi są pyszne. To nasz skarb narodowy normalnie!

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 09:51   #2723
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaa... ciekawe, o czym pomyślałam
Cytat:
fajny, niedrogi
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 09:55   #2724
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Szlag by to trafił właśnie sobie uświadomiłam, że za godzinę mają przyjść wymieniać wodomierze. Nie dość ze nie moge wyjsc z domu a mam pare spraw do załatwienia to jeszcze wodmierze są u nas schowane za takim szklanym panelem którego nie potrafie wykręcić a tż nie zrobił tego wczoraj.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 09:57   #2725
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Nie bluźnij kobieto Pierogi są pyszne. To nasz skarb narodowy normalnie!
Właśnie!

Ja chcę moją wypłatę

Kupiłam sobie wczoraj wieeelki kufer na kosmetyki tzn. on tak naprawdę jest na narzędzia, ale co tam - jest śliczny i wszystko w nim upakuję przynajmniej TŻ nie będzie kręcił nosem, że mu rozwalam swoje lakiery do paznokci po domu
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 10:04   #2726
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Ja też muszę sobie jakiś kuferek kupić ponieważ nic mi się już z kosmetyków nie mieści. Jak marudziłam, że nic nie mam tak teraz mam nadmiar wszystkiego
A lakiery wszystkie w lodówce trzymam
Stary 2010-12-14, 10:08   #2727
madziamacius8786
Zakorzenienie

Aniołku mają osobną półeczke?:P

Zbieram sie szykować jupi
Stary 2010-12-14, 10:11   #2728
carmelova
Zakorzenienie

Cześć

Bisia fajne pędzle. Też by mi się taki do rozcierania przydał.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 10:17   #2729
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Aniołku mają osobną półeczke?:P

Zbieram sie szykować jupi
Oczywiście, że tak
Stary 2010-12-14, 10:47   #2730
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaa... ciekawe, o czym pomyślałam
zapewne o tym, o czym ja się staram obsesyjnie nie myśleć
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości