|
|
#2701 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Top Model - część II
Bardzo, ale to bardzo irytuje mnie DOROTA. A jej gadania o synku mam juz powyzej uszu. Nie lubie jej i mam nadzieje ze niedlugo odpadnie.
Wkurza mnie tez Olga. Nie wiem co dokladnie mnie w niej drazni, ale jak dla mnie ona zupelnie jest nie z tego swiata zachowaniem. Wg mnie final nalezy do: Honorata, Wiktoria i Ania Balon. |
|
|
|
#2702 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
Ale może dlatego, że tak czy inaczej miałam smutny dzień.Do tego domu modelek by mi mogli za karę wziąć Może jeszcze gazety kupić nie można?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-11-03 o 10:55 |
||
|
|
|
#2703 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2704 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Wiktoria jest za niska na finał i pewnie przez to wcześniej czy później odpadnie ![]() Kogo typujecie, że odpadnie w następnym odcinku?
|
|
#2705 |
|
Zadomowienie
|
wchodze na tvn24 a tu info że wiera odpadła ! SZOK .
czyli w finale Michalina , Ania i Olga ( z punktu widzenia marketingowego bo przeciez TEN SKŁAD przyciagnie widzów do samego KOŃCA ) ja osobiscie w finale widziałam Wiere , Honorate i Olge.
Edytowane przez szafiarka Czas edycji: 2011-11-03 o 10:53 |
|
|
|
#2706 |
|
Raczkowanie
|
Oliwia mi sie podoba z urody ale straszna z niej mimoza - sprawia wrażenie jakby miała zero energii do zycia, jakas taka ospała....a dzisiaj rano w DDTVN był jakis krótki wywiad z Tyszką, w którym to opowiadał o pierwszym spotkaniu z Cindy Crawford jakies 12 lat temu w pewnym parskim hotelu i o tym jaką wtopę zaliczył jak zjadł przy niej pestki po oliwkach, bo myślał ze to orzeszki
i tak ze sobie zebów nie połamał..No ale przy takiej modelce można stracic głowe hehe ..
|
|
|
|
#2707 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
A moje nie
Cytat:
![]() Ja odpadłabym Dorotę
|
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2709 | ||
|
Zakorzenienie
|
I moja
Ale cóż, to było do przewidzenia, głupio postąpiła. Tyle że - tak jak któraś z Was napisała - powinni wywalić Ankę, a Wierę zastąpić kimś innym. Dziwne zasady są w tej edycji![]() Cytat:
Cytat:
i gdybym trafiła na domu modelek, to bym to bardzo umiejętnie wykorzystala, tak, zeby wzbudzać litość, ale bez przesady Po trupach do celu
|
|
#2710 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W dodatku wywalają za byle g.... dziewczyny, które najbardziej się nadają: Magda Roman, Viera, A reszta gotowa na wszystko zostaje ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Dorotya tez robi z siebie matke polkę -ofiarę cały czas temat dziecka, masakra. I za uszami swoje ma tak mi się wydaje ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Olivia mnie zaczyna wnerwiać wkurza mnie Korwin-P co za jędza marudna, niech sama sobie na sesji wystąpi, Ja sie pytam kto ją du programu wziął??? |
|
|
|
|
#2711 |
|
Rozeznanie
|
Dorota pewnie tęskniła za swoim małym, a i pewnie w wywiadach też nie był to poboczny temat, więc mamy gotowy wizerunek matkiojaktęsknięzamoimmał ym
|
|
|
|
#2712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie NUMEREM 1 jest HONORATA. W nastepnym odcinku odpadnie DOROTA ( I hope so). Dla mnie jest zalosna, ma niewyparzony jezor i ma sie za mega madra. Ogladnijcie sobie wideo na stronie topmodel jak spiewala karaoke- dla mnie jej zachowanie jest porazka. |
|
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2714 |
|
Konto usunięte
|
Mi się też podoba Honorata, ale wątpie w jej udział w finale
|
|
|
|
#2715 |
|
zawsze mam racje
|
Honorata też chyba nie miała wzruszającej historii, więc może do finału nie dojść.
W następnym odcinku według mnie odpadnie Oliwia, ewentualnie Wiktoria.- tzn nic do nich nie mam, ale tak czuję.
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Ja stawiam, że odpadnie [wreszcie
] Aśka.Albo Dorota.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#2717 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W " high fashion " nie ma miejsca dla takich kobiet jak Dorota. A co do ubioru to już nie pierwszy raz się do niej przyczepili , tydzień temu też przyszła ubrana tandetnie. Ja nie widzę w tym kobiecości ani grama Ale każy ma swój gust i prawo do wypowiedzi.Cytat:
Bo przecież ona tylko pupą i cyckami świeci [/COLOR][/FONT][/QUOTE] Mnie też nudzą wypowiedzi Michaliny . Ciekawa jestem jak daleko by doszła bez swojej historii. Co do pogrubionego to na to samo wpadłam jak Woliński gadał o Dorocie ![]() A co zrobiła Krupa ? Od razu zaczęła bronić Dorotę ,że może też pozować do Beauty blablabla. No i widać ,że Dżoanna ją wyraźnie faworyzuje. Według mnie obie nadają się tylko do jednej branży. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję ,że poleci Dorota. Zdjęcie Aśki- świetne. Oliwia: średnio mi się podobało. Btw. Czy ona w ogóle potrafi mówić ?! W reklamie i na planie filmowym poszło jej tragicznie. No i ogólnie trochę niska jest. Olga: To zdjęcie to jakaś masakra. Nie widziałam nic więcej z tego samochodziku ( czy co to było) oprócz jej wielkiej , spuchniętej twarzy. I jej krzyk też mnie rozwalił
|
||||
|
|
|
#2718 |
|
Wtajemniczenie
|
Oliwia jest jak powietrze. Ma szczescie ze jest bardzo ladna bo inaczej to masakra. Dziwie sie wogole ze jej zdjecie nawet dobre wyszlo bo na sesji wygladala jak machajace rekami dziecko specjalnej troski. Stala wpatrzona w jeden pkt z nijakim wyrazem twarzy i machala maczetami
![]() Ania B. mimo tego calego dziecinnego zachowania itd. podczas sesji wyglada calkiem calkiem
|
#2719 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Bardziej żałosne niż poprzednia edycja.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2720 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Właśnie, juz Anka lepiej na tej sesji wyglądała i lepiej pasowała do roli. Mogli wybrać jej lepsze zdjęcie |
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Anka ma warunki ,żeby zostać na prawdę świetną modelką. Gdyby tylko zachowanie miała inne..
Trzymam kciuki za Honoratę. Jak jej nie będzie w finałowej trójce to się wkurzę na maksa. http://topmodel.tvn.pl/wideo,23058,z...djeciowej.html okropnie tu Olga wygląda |
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już myślałam, że może wreszcie Anka odpadnie... coż, może następnym razem.
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#2723 |
|
Konto usunięte
|
Zżera mnie ciekawość czy ten pokaz z Paryza, to już finałowa trójka w nim idzie, czy tylko 3z5
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się coraz mniej podoba Olga. Mam wrażenie, że jej twarz z odcinka na odcinek jest coraz bardziej spuchnięta, jakby stado os ją pogryzło. Jakbym na zdjęciu widziała tylko jej twarz, to bym pomyślała, że ma z 10kg nadwagi. Jeszcze te stylizacje z kręconymi włosami to podkreślają i zupełnie do niej nie pasują. W ogóle mam wrażenie, że wcześniej była szczuplejsza i lepiej wyglądała, a może to kwestia retuszu (3 pierwsze zdjęcia)
![]() http://forums.thefashionspot.com/f52...ska-58488.html
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2011-11-03 o 12:49 |
|
|
|
#2725 |
|
Zadomowienie
|
Bałonie, odpadnijże wreszcie! Korektorowałaś się, łamiąc zasady i nie było za to żadnej kary. Wiele zadań skopałaś, a nadal przechodzisz dalej. Książki nie wzięłaś, pani nie chciała cię przepytać, zdania nie potrafisz po polsku złożyć bez zapowietrzania się i nadal tam siedzisz.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek. |
|
|
|
#2726 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W tym afro wygląda rzeczywiście dziwnie, babyface jak to mówią... Do takiej twarzy nie pasują jakieś napuszone loki czy afro |
|
|
|
|
#2727 |
|
BAN stały
|
Ania nas robi w baŁona i jeszcze wygra program
Chociaż jakoś wolę ją niż Papierską .
|
|
|
|
#2728 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że zachowanie Anki wynika z jej wychowania. Mam wrażenie jakby została wychowana w jakimś małym miasteczku, odizolowana od świata, taka 'córeczka tatusia', rozpieszczona i zewsząd chroniona przed życiem, taka typowa jedynaczka, i stąd jej infantylizm i wszelkie objawy zdziecinnienia.
Dorota i Michalina mają swoją 'ważną sprawę życiową' (dziecko,płeć) dlatego o tym mówią, reszcie dzewiczyn widocznie póki co nic nie zawarzyło tak na życiu, choć mnie też to denerwuje.. Tekst Wolińskiego o ubiorze Doroty dziwny. Nie miała żadnych błyskotek ani nic co by świadczyło, że to "sylwestrowe":confuse d: Ale sądząc po urywkach z następnego odcinka Dorocie pójdzie delikatnie mówiąc nie najlepiej, więc typuję, że odpadnie. |
|
|
|
#2729 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2730 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ona to jakaś totalna porażka, każdy się nią zachwyca, a jak się odezwie to głos ma wcale nie lepszy niż Anka. I dobrze mowicie, z twarzy wygląda grubo i brzydko, jak bobas, te proste włosy ja ratują, bo przy tym afro jak by 100kg ważyła. Tak sam jak grała na planie na wspolnej, może i fajnie zagrała wizualnie, ale co to za głos?? Wydrzeć się nie umiała na Kazika, i to samo na sesji, nie umie krzyczeć aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa tylko aaaaa??? nadaje sie do randkatv lub jakiegos flirttv, bo tylko umie byc kocica sexowną i delikutaśną. A negatywne emocje juz niet ;/
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

Może jeszcze gazety kupić nie można? 

Ale cóż, to było do przewidzenia, głupio postąpiła. Tyle że - tak jak któraś z Was napisała - powinni wywalić Ankę, a Wierę zastąpić kimś innym. Dziwne zasady są w tej edycji
Po trupach do celu