Top Model - część II - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-03, 00:02   #2671
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris
Dot.: Top Model - część II

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Tylko że ten program, w przeciwieństwie do życia przykładowej Anji Rubik ma więcej wspólnego z Big Brotherem niż z modelingiem, przynajmniej od strony organizacyjnej. Podpisała umowę?-podpisała. Jakby tam było napisane, że przed kazdym zadaniem musi przebiec dookoła domu modelek 10 razy, a miałaby to w nosie-to też by mogli ją pociągnąć do odpowiedzialności za złamanie umowy-mimo, że Rubik przed pokazem nie biega.
No wiem, nie chodzi mi tu o złamanie umowy przez Vierę, tylko że generalnie te zasady są głupie, bo właśnie totalnie nie związane z tematem. Viera wiedziała, że złamała umowę, nie próbowała się podpierać jakimiś wymówkami - przyjęła to "na klatę" i tyle. Co nie zmienia faktu, że ta sanckcja była całkowicie nieproporcjonalna do czynu jakiego się dopuściła.

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 00:07   #2672
Sondrina
BAN stały

Ten zapis z mojego punktu widzenia jest idiotyczny, ten program ma wybrać modelkę, a rozmowy telefoniczne w niczym nie przeszkadzają. Ale TVN dał ten zapis, żeby dziewczyny wszystkie rozmowy miały nagrywane, bo te prywatne rozmowy i łzy związane z tęsknotą zwiększają oglądalność.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 00:22   #2673
Nicponianka
Rozeznanie

O odcinku powiem tyle: Tylko nie Vieeeeeraaaa! ;(
Dzisiaj miała słabe zdjęcie, ale zawsze wychodziła super. Myślę, że trochę się na pewno zestresowała tym, że ją "nakryli". Też nie uważam, żeby to był występek kwalifikujący do wywalenia z programu... Co ma praca modelki wspólnego z niedzwonieniem na własny koszt w wolnej chwili do domu? bez sensu... to nie Big Brother.

I zauważyłam jeszcze, że jestem niesamowitą płaczką...jak otworzyły się te drzwi i wszedł ten dzieciak Doroty to się rozryczałam jak głupia

Zapraszam do siebie papierowo --> Wszystko, co kocham https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=598830
Nicponianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 00:24   #2674
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicponianka Pokaż wiadomość
O odcinku powiem tyle: Tylko nie Vieeeeeraaaa! ;(
Dzisiaj miała słabe zdjęcie, ale zawsze wychodziła super. Myślę, że trochę się na pewno zestresowała tym, że ją "nakryli". Też nie uważam, żeby to był występek kwalifikujący do wywalenia z programu... Co ma praca modelki wspólnego z niedzwonieniem na własny koszt w wolnej chwili do domu? bez sensu... to nie Big Brother.

I zauważyłam jeszcze, że jestem niesamowitą płaczką...jak otworzyły się te drzwi i wszedł ten dzieciak Doroty to się rozryczałam jak głupia
Kiedy właśnie ten program to częściowo Big Brother... Po co mieszkają w domu modelek, przecież mogłyby od siebie jeździć na sesje i zadania, nie?
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 00:25   #2675
201604181004
Konto usunięte

No cóż. Kolejna do odstrzału Oliwia która jest totalnie bez wyrazu.
Viera, matko, wielka szkoda. Druga serio mająca szanse po Magdzie :/
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 00:42   #2676
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicponianka Pokaż wiadomość
Nie jestem sama
Stary 2011-11-03, 00:43   #2677
niemamco
Raczkowanie

A mnie coraz bardziej nudzi drugi sezon, nic zaskakującego się nie dzieje, te same zadania co w pierwszym sezonie. I oczywiście musieli dać wygrać zadanie Dorocie, żeby dzieciak mógł ją odwiedzić, tania zagrywka. Jakoś temat dziecka Emilki nie był tak nachalnie eksploatowany.
niemamco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 00:45   #2678
que_
Raczkowanie

"Uważam, że lepiej mi wychodzi granie niż normalne życie" - Ania Bałon

no i wszystko jasne

"If you can't say anything nice... Welcome to the club"
que_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 01:33   #2679
cornflake-girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez que_ Pokaż wiadomość

no i wszystko jasne
Teraz już jestem pewna,że ona jest zaburzona i ma jakieś rozszczepienie osobowości W sumie w zawodzie aktora niezbędne,więc może w aktorstwie by się odnalazła
cornflake-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 02:32   #2680
vouge13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez que_ Pokaż wiadomość

no i wszystko jasne
To samo pomyślałam
Stary 2011-11-03, 06:51   #2681
agravvka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
W ogóle zrobili to po to, by nadać dramaturgii i by każdy myślał, że Anka jest następna do odlotu, a za tydzień nas zaskoczą i będzie miała pewnie najlepsze ze zdjęć... Pokażą, jak to dziewczyny co tydzień się zmieniają etc.
\
Zgadzam się to są właśnie ich tanie chwyty.

" Lubię, gdy na mnie patrzysz i udajesz, że tego nie robisz."

agravvka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 07:11   #2682
201605021613
Konto usunięte

Uprzedzam, piszę bez czytania tego co napisałyście, by była to moja opinia, nie naruszona innymi przemyśleniamijeszcze nawet nie wiem kto odpadł(wyłączyłam po drugiej przerwie)

Moim zdaniem Dorota zagrała w reklamie fajnie, aczkolwiek nie wiem, czy ktoś nie wypadł lepiej, ale Dorota bardziej pasowała na zwyciężczynię konkurencji, wiadomo odwiedziny bliskich innych dziewczyn, nie były by tak wzruszające, więc

Viktoria nie powaliła mnie w scenach z Na Wspólnej, dużo krzyczała, rzucała, aż tak przekonująca nie była. W tym odcinku zauważyłam, że lubi się dużo mądrzyć, rzucać mięsem i gadać, że ona to zrobi lepiej. A potem jak łupła z tego autobusu, to myślałam, że się zabije, a tyle było gadania, zrobię to lepiej

Na Wspólnej lepiej już poradziła sobie Anka (tak tak) zagrała spokojniej od Viktorii, ale naprawdę się wczuła i to było widać, nawet dziewczyny mówiły, że nie do poznania. Co do reszty biedactwo jak zwykle płakało i narzekało na wroga numer jeden DOROTE.

Powtórzę to po raz kolejny, MIchalinę bardzo ,,popsuli''. W tych naturalnych dłuższych włosach, wyglądała ładnie, a teraz w ter krótkiej fryzurze, z blondem, z odrostami, kojarzy mi się z Panią po 50-tce, pracującą na portierniPoza tym Michalina, wydaje się być fajną osobą, nikogo nie obgaduje i się nie mądzrzy.

---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Viera dała ciała- jak juz ukrywała ten telefon,to mogła po kryjomu pisać sms-y, a nie dać się złapać na gadaniu
201605021613 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 08:22   #2683
acidka
Zakorzenienie

Szkoda Viery, byłą moją faworytką, ale wyleciała na własne życzenie Mam nadzieję, że mimo to powiedzie jej się jakoś w modelingu...

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 08:32   #2684
pszczola2000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
najwidoczniej taką ma rolę, nie wiem na ile narzuconą przez tvn ale może to była cena dojścia do finału? coś w stylu udawaj idiotkę a będziesz w 3ce... kij wie
tez uważam że jest podstawiona przez TVN by coś się działo w tv

Cytat:
Napisane przez vouge13 Pokaż wiadomość
Wiera była super
Ale z drugiej strony to dalej będzie zabawnie
Czasami w trakcie programu mnie najdzie "Dżizas, dlaczego ja to oglądam?!"
dla śmiechu ;p

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
No cóż. Kolejna do odstrzału Oliwia która jest totalnie bez wyrazu.
Viera, matko, wielka szkoda. Druga serio mająca szanse po Magdzie :/
dokładnie podzielam Twoje zdanie, Jest ładna i ma figurę, ale to tyle. Zero usmiechu zero emocji zero agresji czy jakiś pozytywnych emocji. Totalne nic. Nic w sobie nie ma.

Dorota świetnie zagrała w reklamie, i na sesji. Odnajduje się w bardzo wielu zadaniach sesjach i daje rade. Rozwalił mnie Woliński jak wytknął jej że tylko pupą umie świecić i cyckami, jak sami karzą im pokazywać się nago na sesjach i tętnić subtelnoscia kobiecoscia ble ble ble i sam sie ubiera jak festyniarz z nadarzyna chinol jeden. Przynajmniej przed panel nie przychodzi Dorota w szmatach ubrana jak inne dziewczyny tylko wyglada kobieco jak Krupa.

Go włoski Go!

(70cm)

Po ENCANTO można myć włosy już po 3h!!

pszczola2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 09:01   #2685
201605021613
Konto usunięte

A o co chodziła z tym, że woliński coś powiedzial o jakims ubiorze do którejś z dziewczyn??? Bo nie oglądałam do końca
201605021613 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 09:08   #2686
pszczola2000
Rozeznanie

Joasia założyła sandałki z odkrytymi palcami i rajstopy, ładnie wygladała ale on powiedział coś w stylu że nie może na nią patrzeć. A dorota założyła biało czarną kieckę i powiedziała ze wyglada jak by szła na impreze sylwestrową z nadarzyna, czy coś w tym stylu

Go włoski Go!

(70cm)

Po ENCANTO można myć włosy już po 3h!!

pszczola2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 09:22   #2687
kasieni887
Wtajemniczenie

ja to jakis palpitacji dostalam normalnie jak zobaczylam ze Dżoana daje zdjecie Vierze

Wg mnie Viera zlamala regulamin = odpadla i nic w tym nadzwyczajnego chociaz jak o tej kaze mowili to myslalam ze moze jakas pieniezna hehe czy cos
a i nie podobalo mi sie jej nastawienie na sesji kiedy mowila ze wkurzaja ja dziwczyny bo gadaja o tym jej zlamaniu regulaminu... a co niby mialyby robic? wstawiac sie za nia? podnosic ja na duchu? one nie mogly dzwonic a ona sobie za ich plecami gadala i jeszcze wielce oburzona.. po tym to juz mi wszystko jedno czy odpadnie czy nie chociaz na modelke to z nich wszystkich najbardziej sie nadawala

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 09:24   #2688
zla panienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
Dokładnie. Jak dla mnie to było zwykłe chamstwo z ich strony. Wiedzieli od początku i pogrywali sobie z nią. Jeszcze ten werdykt. Nieładnie.
Wg mnie "występek" Viery był mniej szkodliwy niż brak grania fair-play przez Ankę, ale dobra. >.<

Poza tym co to za regulamin jak w Big Brotherze? Nie mogą wychodzić, dzwonić z tego domu. Jaki to ma związek z byciem topmodelką? Rozumiem że Anję Rubik też zamykają przed pokazem w jakimś domu i zabierają jej telefon?
też uważam że to przesada zeby wywalać vierę za telefon, ale oni oczywiście muszą nagrywać wszystkie rozmowy, może się jakaś rozpłacze rozmawiając to będą mogli puścić w programie i nabijać oglądalność
miałam maleńką nadzieję że wyleci anka chociaż widziałam przecieki to jakaś tam iskierka była

z moich faworytek została jeszcze tylko honorata

zla panienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 09:38   #2689
Drift
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy było czy nie - Joanna Kudzbalska dla "Glamour".
http://www.division.pl/latestnews/366/
w ogóle mi się nie podoba. To nie typ urody top modelki.
Nie oglądałam wczoraj i czekam na odcinek w necie, powstrzymywałam się, żeby tu nie zajrzeć i oczywiście nie dałam rady.
Szkoda Viery
Stary 2011-11-03, 09:41   #2690
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Oglądam teraz....
Michalina jak zwykle swoją "tragedię" wyciągnęła... nawet w zwykłym zadaniu aktorskim To już jest nudne :rzygi
:

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 09:41   #2691
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Odpadła Viera, ale złamała regulamin pod którym się podpisała. moim zdaniem powinni ją wywalić w trakcie programu, a nie czekać na koniec, normalnie powinna wyleciec Anka, a na miejsce Viery powinna wejść jakaś dziewczyna z "ławki rezerwowych" jak było w I edycji. Takie jest moje zdanie
Stary 2011-11-03, 09:48   #2692
anya_krk
Zakorzenienie

GG do anya_krk Wyślij wiadomość przez MSN do anya_krk

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Odpadła Viera, ale złamała regulamin pod którym się podpisała. moim zdaniem powinni ją wywalić w trakcie programu, a nie czekać na koniec, normalnie powinna wyleciec Anka, a na miejsce Viery powinna wejść jakaś dziewczyna z "ławki rezerwowych" jak było w I edycji. Takie jest moje zdanie
zgadzam sie w 100%
Stary 2011-11-03, 09:51   #2693
201609062117
Konto usunięte

a tak było blisko do pozbycia się Anki, tak blisko...

Mi sie nie podobało jak Woliński z Tyszką potraktowali Dorotę na panelu. Jeśli nie podobał im się jej dojrzały wygląd i kobiece antymodelkowe kształty to po co przepuścili ją przez casting?

I strasznie mało jest Oliwii w programie, jest wręcz kompletnie niewidoczna
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 09:53   #2694
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Oglądam teraz....
Michalina jak zwykle swoją "tragedię" wyciągnęła... nawet w zwykłym zadaniu aktorskim To już jest nudne :rzygi
:
A może się jej ta aktorka o coś zapytała, ona jej odpowiedziała, a TVN puścił tylko wypowiedź Michaliny... Poza tym to jest dość "nietypowa" przypadłość i może ludzie są tego po prostu ciekawi, więc mówi. A ona nie oczekuje litości czy czegokolwiek, tylko uważa, że to niezbędne do zrozumienia jej osoby...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2011-11-03, 10:04   #2695
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
A może się jej ta aktorka o coś zapytała, ona jej odpowiedziała, a TVN puścił tylko wypowiedź Michaliny... Poza tym to jest dość "nietypowa" przypadłość i może ludzie są tego po prostu ciekawi, więc mówi.
No mówi... tylko, że to nie jest coś niebezpiecznego przed czym trzeba ostrzec ludzi, czy coś z czym trzeba walczyć, czy coś publicznego... Mnie irytuje taki ekshibicjonizm i tak zostanie

Ale Woliński Dorocie pojechał... I Dżoanie Bo przecież ona tylko pupą i cyckami świeci

Edytowane przez Puntodivista
Czas edycji: 2011-11-03 o 10:11
Stary 2011-11-03, 10:12   #2696
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
No mówi... tylko, że to nie jest coś niebezpiecznego przed czym trzeba ostrzec ludzi, czy coś z czym trzeba walczyć, czy coś publicznego... Mnie irytuje taki ekshibicjonizm i tak zostanie

Ale Woliński Dorocie pojechał... I Dżoanie Bo przecież ona tylko pupą i cyckami świeci
Ekshibicjonizm jak ekshibicjonizm Ja też mam pewną dziwną i niespotykaną chorobę, i jak się mnie ktoś pyta-a co Ty tak dziwnie chodzisz/stoisz-to też mówię mu w czym rzecz A taki TVN by wyciął tylko moją wypowiedź i by było, że Lin nic nie robi, tylko gada o swoich nogach
Stary 2011-11-03, 10:15   #2697
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Ja też mam pewną dziwną i niespotykaną chorobę, i jak się mnie ktoś pyta-a co Ty tak dziwnie chodzisz/stoisz-to też mówię mu w czym rzecz
Ja też mam dziwną i niespotykaną chorobę i nawet jakby ktoś w TVNie spytał to bym grzecznie wytłumaczyła i nie paplała na okrągło Mnie po prostu irytuje to cały czas i bez przerwy

Z resztą co innego jak widać, a dziewczyn z męskimi rysami jest przecież pełno. Ale jak mówiłam - moje zdanie i nikt nie musi się zgadzać

Edytowane przez Puntodivista
Czas edycji: 2011-11-03 o 10:16
Stary 2011-11-03, 10:17   #2698
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Ja też mam dziwną i niespotykaną chorobę i nawet jakby ktoś w TVNie spytał to bym grzecznie wytłumaczyła i nie paplała na okrągło Mnie po prostu irytuje to cały czas i bez przerwy

Z resztą co innego jak widać, a dziewczyn z męskimi rysami jest przecież pełno. Ale jak mówiłam - moje zdanie i nikt nie musi się zgadzać
Zgadzam się.
Stary 2011-11-03, 10:37   #2699
joanna453
Wtajemniczenie

Robi się z tego programu Big Brother jak nic, zgadzam się! strasznie wkurza mnie Victoria jest wulgarna i nie wiem za co wygrała ten epizodzik? irytuję mnie to dziewcze.

Bloguję
joanna453 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-03, 10:37   #2700
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
Ale i tak Viery szkoda, bo naprawdę się nadawała. No ale mamy przynajmniej z kogo się pośmiać
No szkoda
I lubiłam jej ukraiński akcent

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości