|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Top Model - część II
Cytat:
Viera wiedziała, że złamała umowę, nie próbowała się podpierać jakimiś wymówkami - przyjęła to "na klatę" i tyle. Co nie zmienia faktu, że ta sanckcja była całkowicie nieproporcjonalna do czynu jakiego się dopuściła.
|
|
#2672 |
|
BAN stały
|
Ten zapis z mojego punktu widzenia jest idiotyczny, ten program ma wybrać modelkę, a rozmowy telefoniczne w niczym nie przeszkadzają. Ale TVN dał ten zapis, żeby dziewczyny wszystkie rozmowy miały nagrywane, bo te prywatne rozmowy i łzy związane z tęsknotą zwiększają oglądalność.
|
|
|
|
#2673 |
|
Rozeznanie
|
O odcinku powiem tyle: Tylko nie Vieeeeeraaaa!
![]() ;(Dzisiaj miała słabe zdjęcie, ale zawsze wychodziła super. Myślę, że trochę się na pewno zestresowała tym, że ją "nakryli". Też nie uważam, żeby to był występek kwalifikujący do wywalenia z programu... Co ma praca modelki wspólnego z niedzwonieniem na własny koszt w wolnej chwili do domu? bez sensu... to nie Big Brother. I zauważyłam jeszcze, że jestem niesamowitą płaczką...jak otworzyły się te drzwi i wszedł ten dzieciak Doroty to się rozryczałam jak głupia
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#2675 |
|
Konto usunięte
|
No cóż. Kolejna do odstrzału Oliwia która jest totalnie bez wyrazu.
Viera, matko, wielka szkoda. Druga serio mająca szanse po Magdzie :/ |
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2677 |
|
Raczkowanie
|
A mnie coraz bardziej nudzi drugi sezon, nic zaskakującego się nie dzieje, te same zadania co w pierwszym sezonie. I oczywiście musieli dać wygrać zadanie Dorocie, żeby dzieciak mógł ją odwiedzić, tania zagrywka. Jakoś temat dziecka Emilki nie był tak nachalnie eksploatowany.
|
|
|
|
#2678 |
|
Raczkowanie
|
"Uważam, że lepiej mi wychodzi granie niż normalne życie" - Ania Bałon
no i wszystko jasne
|
#2679 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2681 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się to są właśnie ich tanie chwyty.
|
|
|
#2682 |
|
Konto usunięte
|
Uprzedzam, piszę bez czytania tego co napisałyście, by była to moja opinia, nie naruszona innymi przemyśleniami
jeszcze nawet nie wiem kto odpadł(wyłączyłam po drugiej przerwie)Moim zdaniem Dorota zagrała w reklamie fajnie, aczkolwiek nie wiem, czy ktoś nie wypadł lepiej, ale Dorota bardziej pasowała na zwyciężczynię konkurencji, wiadomo odwiedziny bliskich innych dziewczyn, nie były by tak wzruszające, więc ![]() Viktoria nie powaliła mnie w scenach z Na Wspólnej, dużo krzyczała, rzucała, aż tak przekonująca nie była. W tym odcinku zauważyłam, że lubi się dużo mądrzyć, rzucać mięsem i gadać, że ona to zrobi lepiej. A potem jak łupła z tego autobusu, to myślałam, że się zabije, a tyle było gadania, zrobię to lepiej ![]() Na Wspólnej lepiej już poradziła sobie Anka (tak tak) zagrała spokojniej od Viktorii, ale naprawdę się wczuła i to było widać, nawet dziewczyny mówiły, że nie do poznania. Co do reszty biedactwo jak zwykle płakało i narzekało na wroga numer jeden DOROTE. Powtórzę to po raz kolejny, MIchalinę bardzo ,,popsuli''. W tych naturalnych dłuższych włosach, wyglądała ładnie, a teraz w ter krótkiej fryzurze, z blondem, z odrostami, kojarzy mi się z Panią po 50-tce, pracującą na portierni Poza tym Michalina, wydaje się być fajną osobą, nikogo nie obgaduje i się nie mądzrzy.---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Viera dała ciała- jak juz ukrywała ten telefon,to mogła po kryjomu pisać sms-y, a nie dać się złapać na gadaniu
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda Viery, byłą moją faworytką, ale wyleciała na własne życzenie
Mam nadzieję, że mimo to powiedzie jej się jakoś w modelingu...
|
|
|
|
#2684 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dorota świetnie zagrała w reklamie, i na sesji. Odnajduje się w bardzo wielu zadaniach sesjach i daje rade. Rozwalił mnie Woliński jak wytknął jej że tylko pupą umie świecić i cyckami, jak sami karzą im pokazywać się nago na sesjach i tętnić subtelnoscia kobiecoscia ble ble ble i sam sie ubiera jak festyniarz z nadarzyna chinol jeden. Przynajmniej przed panel nie przychodzi Dorota w szmatach ubrana jak inne dziewczyny tylko wyglada kobieco jak Krupa.
|
|
#2685 |
|
Konto usunięte
|
A o co chodziła z tym, że woliński coś powiedzial o jakims ubiorze do którejś z dziewczyn??? Bo nie oglądałam do końca
|
|
|
|
#2686 |
|
Rozeznanie
|
Joasia założyła sandałki z odkrytymi palcami i rajstopy, ładnie wygladała ale on powiedział coś w stylu że nie może na nią patrzeć. A dorota założyła biało czarną kieckę i powiedziała ze wyglada jak by szła na impreze sylwestrową z nadarzyna, czy coś w tym stylu
|
#2687 |
|
Wtajemniczenie
|
ja to jakis palpitacji dostalam normalnie jak zobaczylam ze Dżoana daje zdjecie Vierze
![]() Wg mnie Viera zlamala regulamin = odpadla i nic w tym nadzwyczajnego chociaz jak o tej kaze mowili to myslalam ze moze jakas pieniezna hehe czy cos ![]() a i nie podobalo mi sie jej nastawienie na sesji kiedy mowila ze wkurzaja ja dziwczyny bo gadaja o tym jej zlamaniu regulaminu... a co niby mialyby robic? wstawiac sie za nia? podnosic ja na duchu? one nie mogly dzwonic a ona sobie za ich plecami gadala i jeszcze wielce oburzona.. po tym to juz mi wszystko jedno czy odpadnie czy nie chociaz na modelke to z nich wszystkich najbardziej sie nadawala
|
#2688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miałam maleńką nadzieję że wyleci anka chociaż widziałam przecieki to jakaś tam iskierka była ![]() z moich faworytek została jeszcze tylko honorata
|
|
|
#2689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie oglądałam wczoraj i czekam na odcinek w necie, powstrzymywałam się, żeby tu nie zajrzeć i oczywiście nie dałam rady. ![]() Szkoda Viery
|
|
#2690 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Oglądam teraz....
Michalina jak zwykle swoją "tragedię" wyciągnęła... nawet w zwykłym zadaniu aktorskim To już jest nudne :rzygi:
|
|
#2691 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Odpadła Viera, ale złamała regulamin pod którym się podpisała. moim zdaniem powinni ją wywalić w trakcie programu, a nie czekać na koniec, normalnie powinna wyleciec Anka, a na miejsce Viery powinna wejść jakaś dziewczyna z "ławki rezerwowych" jak było w I edycji. Takie jest moje zdanie
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2693 |
|
Konto usunięte
|
a tak było blisko do pozbycia się Anki, tak blisko...
![]() Mi sie nie podobało jak Woliński z Tyszką potraktowali Dorotę na panelu. Jeśli nie podobał im się jej dojrzały wygląd i kobiece antymodelkowe kształty to po co przepuścili ją przez casting? I strasznie mało jest Oliwii w programie, jest wręcz kompletnie niewidoczna |
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
A może się jej ta aktorka o coś zapytała, ona jej odpowiedziała, a TVN puścił tylko wypowiedź Michaliny... Poza tym to jest dość "nietypowa" przypadłość i może ludzie są tego po prostu ciekawi, więc mówi. A ona nie oczekuje litości czy czegokolwiek, tylko uważa, że to niezbędne do zrozumienia jej osoby...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#2695 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Ale Woliński Dorocie pojechał... I Dżoanie Bo przecież ona tylko pupą i cyckami świeci
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-11-03 o 10:11 |
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam pewną dziwną i niespotykaną chorobę, i jak się mnie ktoś pyta-a co Ty tak dziwnie chodzisz/stoisz-to też mówię mu w czym rzecz A taki TVN by wyciął tylko moją wypowiedź i by było, że Lin nic nie robi, tylko gada o swoich nogach
|
|
|
|
#2697 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Z resztą co innego jak widać, a dziewczyn z męskimi rysami jest przecież pełno. Ale jak mówiłam - moje zdanie i nikt nie musi się zgadzać ![]()
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-11-03 o 10:16 |
|
|
|
|
#2698 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
#2699 |
|
Wtajemniczenie
|
Robi się z tego programu Big Brother jak nic, zgadzam się! strasznie wkurza mnie Victoria jest wulgarna i nie wiem za co wygrała ten epizodzik? irytuję mnie to dziewcze.
|
|
|
|
#2700 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
I lubiłam jej ukraiński akcent
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

Viera wiedziała, że złamała umowę, nie próbowała się podpierać jakimiś wymówkami - przyjęła to "na klatę" i tyle. Co nie zmienia faktu, że ta sanckcja była całkowicie nieproporcjonalna do czynu jakiego się dopuściła. 

67,7 67 66 65 64 63 62 61 60

Mam nadzieję, że mimo to powiedzie jej się jakoś w modelingu...
Nieładnie.
Jaki to ma związek z byciem topmodelką? Rozumiem że Anję Rubik też zamykają przed pokazem w jakimś domu i zabierają jej telefon?
To już jest nudne :rzygi: