Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-13, 17:08   #2701
aliena7
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

Cytat:
Napisane przez ilonka_hh_ Pokaż wiadomość
Jestem z siebie dumna bo właśnie przetłumaczyłam sobie, że nie potrzebuję niebieskiej skórki i dwóch nowych murano do niej. Dobiorę sobie jutro tylko jedno murano albo srebro do bonu siostry i ODWYK ... i oby nie było szybko nowych bonów
zmienisz zdanie jak zobaczysz niebieską skórkę a z różowymi koralikami niebieska skórka wygląda oszałamiająco pięknie pomyśl że szkoda przepuścić taką okazję
sorina
ja chyba zacznę wyprawiać urodziny świetne prezenty

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Edytowane przez aliena7
Czas edycji: 2011-02-13 o 17:11
aliena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 17:11   #2702
sorina
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

I jeszcze moje dwie bransoletki na jednym nadgarstku
I zestawy charmsów : na imprezę, urodziny i mój wakacyjny ( jeszcze będzie tu muszelka z perłą i żółw )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (37,7 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (42,3 KB, 109 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (22,3 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (23,8 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (20,1 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.jpg (22,4 KB, 57 załadowań)
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 17:13   #2703
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
zmienisz zdanie jak zobaczysz niebieską skórkę a z różowymi koralikami niebieska skórka wygląda oszałamiająco pięknie pomyśl że szkoda przepuścić taką okazję
A ja się zastanawiam nad skórką i nie wiem jaki kolor wybrać? przymierzałam ostatnio i nieieska mnie nie powaliła. Taka mało wyraźna jest kolor jeansów raczej chyba zdecyduję się na czarną.

Edytowane przez sorina
Czas edycji: 2011-02-13 o 17:16
Stary 2011-02-13, 17:15   #2704
paulina95
Wtajemniczenie

Zapomniałam Wam napisać, że przeżyłam wczoraj rozczarowanie jak poszłam do Galerii Schiffers obejrzeć nową kolekcję Trolli. Mianowicie od czasu, kiedy zaglądałam tam ostatni raz, czyli od 8 stycznia NIC tam się nie zmieniło. Nowej kolekcji nie ma wcale, koraliki te co były, to są, żadnej dostawy, trzy zapięcia na krzyż i ze dwie bransoletki. Jednym słowem masakra. To ja się cieszyłam, że zobaczę w końcu jak wygląda Kwiat północy i Plaża, a tu gucio
A te wszystkie murano to takie maciupkie, jedyny większy to był diamentowy czarny i w sumie tylko on mi się naprawdę spodobał Dobrze, że chociaż mieli nowe katalogi, ja wzięłam jeden i chyba jeszcze dwa zostały
Jak będę miała kupować Trolle, to na pewno nie w Promenadzie, tylko w Wola Parku
A co do katalogu, to pierwsze takie duże zdjęcie na 8 stronie jest schrzanione graficznie Reszta jest ok, a to pierwsze takie niedopracowane Jak mój brat, który jest grafikiem komputerowym to zobaczył, to padł ze śmiechu

sorina, super prezenty Że też musiałam się dopiero w grudniu urodzić

Edytowane przez paulina95
Czas edycji: 2011-02-13 o 17:17
paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 17:16   #2705
martinia
Zakorzenienie

Sorina super prezenty! I zestawy charmsowe też świetne
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 17:20   #2706
sorina
Zakorzenienie

Sajf specjalnie dla Ciebie metka z kokosa Kup go bo jest cudny. Jak oglądałm zdjęcia VLS to średnio mi się podobał ale na żywo zachwyca
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC09546.jpg (41,1 KB, 40 załadowań)
Stary 2011-02-13, 17:26   #2707
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
A ja się zastanawiam nad skórką i nie wiem jaki kolor wybrać? przymierzałam ostatnio i nieieska mnie nie powaliła. Taka mało wyraźna jest kolor jeansów raczej chyba zdecyduję się na czarną.
ciii ja ją staram się nakusić

ja się wahałam pomiędzy czarną i czerwoną...bardziej mi sie podobała czerwona,ale wzięłam czarną,bo bardziej praktyczna a teraz i tak mam(jeszcze wirtualnie,ale za kilka dni się zmaterializuje ) czerwoną co się odwlecze to nie uciecze...czy jakos tak

Stary 2011-02-13, 17:33   #2708
sorina
Zakorzenienie

No czerwona też ładna ale ja mam dużo turkusów i różowych i nie pasowało by mi do czerwonej skórki Aliena a ta czarna comasz to gładka jest czy trochę się szczępi? Ja przymierzałam ostatnio i część mieli łądnych gładkich a niektóe już poszczępione
Stary 2011-02-13, 17:37   #2709
aliena7
Zadomowienie

moja jest ładna i gładka

ps...ciagle mówimy o skórzanej branso?

Stary 2011-02-13, 17:43   #2710
magi76
Raczkowanie

Witajcie !!!

Cytat:
Napisane przez Filozofka888 Pokaż wiadomość
Oto moja Pandora
Mam ją od wczoraj, mało elementów, ale jak na dwa dni to kolekcja nie jest taka mała, w sumie prawie 540zł lekką ręką
- Serduszko Pandora
- Murano Pandora
- 2 klipsy (walka z rakiem, fundacja TVN).
- Beads z Apartu.
Dostałam też ściereczkę Pandory w Yes dzisiaj.
Mam nadzieję, że kolekcja w miarę możliwości będzie sukcesywnie się powiększać
Dziękuję za miłe odpowiedzi

Zdjęcia trochę kiepskiej jakości, aparat szwankuje. A koralik zielony bo niestety taki tylko mi wpadł w oko z tych co mi dano do wyboru (liczyłam na fiolet albo niebieski).
Śliczności !!! doskonały wybór !!!

Cytat:
Napisane przez audreyh27 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie fanki biżuterii spersonalizowanej.

Obserwuję ten wątek już od jakiegoś (dłuższego) czasu i w końcu odważyłam się wyjść z ukrycia Wszystko przez to, że jestem okrutnie nieśmiała, nawet tak "anonimowo" w necie.

Mieszkam w Warszawie, jestem już dobre kilka lat po studiach, pracuję i uwielbiam biżuterię, którą można samemu "składać".
Swoją pierwszą charmsową bransoletkę kupiłam w 2007 roku, razem z pięcioma zawieszkami, w sumie była w połowie sponsorowana przez moją mamę w ramach prezentu gwiazdkowego. Ten zestaw od tamtej pory jest niezmienny. Jak trafiłam na kolejne charmsy, które chciałam mieć, to kupiłam kolejną bransoletkę i ta już jest modyfikowana według potrzeb. Do tej pory dorobiłam się 13 charmsów.

W maju ubiegłego roku zaczęła się moja przygoda z Pandorą. Mam jedną srebrną bransoletkę, 8 srebrnych beadsów i jedno murano. Na dziś jest raczej skończona, może dokupię kiedyś jeszcze dwa murano, ale to raczej dalsza przyszłość.

W międzyczasie uzbierałam też 6 Lilou.

Mam jeszcze jedną bransoletkę tego typu, ale chyba niezbyt dobrze znanej firmy, więc może o niej napiszę kiedyś, jak wkleję zdjęcia. Co obiecuję zrobić w najbliższym czasie, bo dziś mój komp odmawia współpracy...

Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszych zbiorów i pasji z którą kolekcjonujecie koraliki. U mnie niestety na ogół wygrywa rozsądek Dlatego właśnie pomimo kuszących promocji nie skorzystałam ani tej w Pandorze ani w Yes - chociaż w obu sklepach robiłam wczoraj (skromniutkie) zakupy
Witaj !!!
A z tym rozsądkiem... chmmm no zobaczysz sama jak już tu się zadomowisz

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Jakoś tu tak spokojnie dzisiaj

Marie Antoniette, sukienka super, w ogóle ten zestaw Ci ekstra wyszedł

Spaza, do fioletów nie tylko różowy kolor pasuje, mi się podoba połączenie fioletu z niebieskim na przykład

magi76, mogłabyś wrzucić zdjęcie tego zapięcia Frei?

Ariada, z Trollowym murano jest tak, że w sumie każdy koralik się od siebie czymś różni, tylko jeden wzór jak np. Lazurowe pęcherzyki bardziej, a drugi mniej

Filozofka888, śliczna Pandora, gratulujęKlipsy z lucerną cudowne

audreyh27, witamy Koniecznie pokaż fotki swojej kolekcji

Tuna, pokaż real fotki Fajne prezenty dostałaś

sajf, trzymam kciuki za spotkanie z teściową

mexx100, śliczna Pandora

MJ, super, że będziesz miała pszczółkę

Dobra, zrobiłam co trzeba, więc przyszedł teraz czas na moje zakupy
Jestem strasznie zadowolona, że poszłam do Yes'a a nie do Pandory, bo po pierwsze w Yes'ie nie było wcale ludzi, za to w Pandorze tłumy
A poza tym, to bardzo miły pan Maciek specjalnie dla mnie ściągał z wystawy koraliki, które chciałam i stwierdził, że jestem specjalistą od Pandory, bo jak tylko się o coś pytał, to szybko mu odpowiadałam, aż później powiedział, że już się o nic nie pyta, bo ja i tak wszystko wiem
Namawiał mnie na srebrna bransoletkę, no ale że byłam już spłukana to nie kupiłam, ale wiem, że niedługo będę musiała to zrobić
Co do gratisowych muran, to było ich chyba tylko 10 w takich oddzielnych woreczkach schowanych pod ladą. W ogóle to chyba byłam pierwszą osobą, która się zainteresowała tą promocją, bo później ten chłopak się zastanawiał, jak wbić na kasę ten gratis I tak się zestresował, że musiałam mu powiedzieć, ile ma mi wydać reszty
No dobra, koniec gadania, czas na fotki
Łeeee no nieźle !!! Jak dla mnie super !!!

Pewnie zrobię dziś nowe zdjęcia to cyknę i frei

Cytat:
Napisane przez audreyh27 Pokaż wiadomość
Hello,

to dziś już mogę wkleić moje skarby

Mam nadzieję, że zdjęcia się pokażą w dobrej kolejności...
1. Moja pierwsza bransoletka charmsowa o stałej kompozycji - wszystko z Giorgio Martello.
2. Bransoletka i motylek z Yes, róża i ten charms luzem (podobno Cherubinek, ale ma spódniczkę i obcasiki, więc raczej wygląda mi to na elfa czy coś...) z Giorgio Martello, aniołek z Apartu, baletki z Agathy.
3. Zawieszka serce z Apartu i baletnica z Giorgio Martello.
4. Moje wszystkie Lilou.
5. Pandora. Nie wiem Dziewczyny jak robicie takie ładne zdjęcia swoich bransoletek, moje takie średnie wyszło
6. Pierścionki z Pandory.
7. I na koniec ten mało popularny typ bransoletki - Nomination. Też jest modułowa, więc mam nadzieję, że tu pasuje. Najpierw kupuje się taką całą z pustych elementów, no a potem wymienia je na takie z wybranymi symbolami. Jeszcze całej nie "zapełniłam".
Nomination jest już od bardzo dawna
MJ Gold Commerce był kiedyś w Promenadzie, ale jakby co to od już ok roku ich nie ma...

Cytat:
Napisane przez ilonka_hh_ Pokaż wiadomość
Chciałam się pochwalić moim naszyjnikiem... na modelce
TŻ miał mi kupić trollowy naszyjnik, ale trafiłam na ten u zwykłego jubilera w moim mieście i spodobał mi się bardziej bo ten oryginalny jest wg mnie trochę za ciemny. Kosztował 150 zł, TŻ się cieszy bo zaoszczędził Więc mam podróbę - nie bijcie Wiem, że trochę cukierkowy, ale nie tylko w takim zestawieniu będę nosić, do baletnic róż mi się najbardziej widzi
Ja tam lubię róż szczególnie taki pastelowy zadymiony czy się komuś podoba czy nie to mój wybór
A naszyjnik naprawdę fajny !!! W zasadzie nic mu nie brakuje

Cytat:
Napisane przez Nyuna Pokaż wiadomość
Bardzo fajne zbiory! Bransoletki Lilou -

Ja wczoraj dostałam bardzo romantyczny walentylkowy prezent - krowę z Pandory
krowa - święta krowa - święta - walentynki

Cytat:
Nyuna, chyba nie w każdej Pandorze są takie panie, o których piszesz. W Pandorze w Promenadzie jest jedna bardzo miła pani, która zawsze wszystko pokazuje i nie marudzi, jak nic nie kupisz No i w Yes'ie ten niezorientowany chłopak Zapamiętam go do końca życia
Jeśli chodzi o Promenadę to i w Pandorze i w Yes nigdy nie spotkałam się z niemiłą obsługą

Cytat:
a teraz...kilka fotek chamilia niezbyt dobra jakość,ale światło kiepskie
Bardzo mi się spodobała ta branso inna niż wszystkie inne...taki zestawik by mnie nawet ucieszył
Chamilia ma nawet kilka interesujących koralików U Ciebie wygląda wszystko bardzo ładnie

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
Głupotaaaaaaaaaaa, ale jakiej głupoty nie zrobi się dla nowego korala
A teraz coś na temat wczorajszej głupoty..... która jak się domyślacie wygrała ze zdrowym rozsądkiem....
mało tego, że wygrała to jeszcze poniosła totalnie... o moim małżonku nie wspominając....
i tak ostatecznie wyjechałam z Wola Parku z krabem i .....
...
rzeźbionymi kwiatami,
agatem różowym
czakramem trzeciego oka
wiewiórką
białymi pęcherzykami
kwiatem marzeń

a że to był już koniec dnia to Pani chowała złote zawieszki... i tak sobie przymierzyłam do bransoletki stokrotkę .... i normalnie LOVE ..... zaczęłam się ślinić jak dziecko i mąż mi ją kupił na walentynki...

Teraz mam kaca giganta którego tylko totalna abstynencja może uleczyć

Na marginesie MJ pamiętasz ile ważyły Twoje białe pęcherzyki? Ciekawa jestem czy te co mam są spore czy może szukać większych?
Stary 2011-02-13, 17:44   #2711
Peri86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
jedno jest pewne chamilia będzie następna jak tylko pandorę zapełnię
Aliena, a jestem zakochana w Chamilii, piekne sa te koraliki. Zastanawiam sie, czy wejda na moj naszyjnik apartu...

Sorina, cudowne prezenty. Chyba Twoi znajomi wiedza, co lubisz? Ile kosztuje ten drink w kokosie?
Peri86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-13, 17:44   #2712
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
moja jest ładna i gładka

ps...ciagle mówimy o skórzanej branso?
ja mówię o bransoletce , a Ty nie wiem o czym tam myślisz

Paulinka piękna pandorka Zgapię od Ciebie kompozycję i zrobię sobie taką kolorową pastelową z Trolli
Stary 2011-02-13, 17:45   #2713
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
I jeszcze moje dwie bransoletki na jednym nadgarstku
I zestawy charmsów : na imprezę, urodziny i mój wakacyjny ( jeszcze będzie tu muszelka z perłą i żółw )
piękne wszystko:ro za::lov e:

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 17:46   #2714
martinia
Zakorzenienie

no to Magi zaszalałaś
fotki
Stary 2011-02-13, 17:46   #2715
paulina95
Wtajemniczenie

magi, dziękuję No to Ty też nieźle poszalałaś Koniecznie wstaw fotki

sorina, dzięki A zgapiaj sobie, nie mam nic przeciwko

Stary 2011-02-13, 17:49   #2716
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
ja mówię o bransoletce , a Ty nie wiem o czym tam myślisz
tak czy siak..ładna i gładka

Stary 2011-02-13, 17:49   #2717
sajf
Zakorzenienie

Magi już pojechała kilka momentów było gorących aż włączałam sobie wizaż żeby ochłonąć, ale byłam dzielna chyba mi się koralik należy-choć raz prawie dałam się sprowokować ufffffffff. Dzięki wszystkie które trzymały kciuki za to

Stary 2011-02-13, 17:49   #2718
Peri86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magi76 Pokaż wiadomość
Witajcie !!!

Śliczności !!! doskonały wybór !!!

Witaj !!!
A z tym rozsądkiem... chmmm no zobaczysz sama jak już tu się zadomowisz

Łeeee no nieźle !!! Jak dla mnie super !!!

Pewnie zrobię dziś nowe zdjęcia to cyknę i frei

Nomination jest już od bardzo dawna
MJ Gold Commerce był kiedyś w Promenadzie, ale jakby co to od już ok roku ich nie ma...

Ja tam lubię róż szczególnie taki pastelowy zadymiony czy się komuś podoba czy nie to mój wybór
A naszyjnik naprawdę fajny !!! W zasadzie nic mu nie brakuje

krowa - święta krowa - święta - walentynki

Jeśli chodzi o Promenadę to i w Pandorze i w Yes nigdy nie spotkałam się z niemiłą obsługą

Chamilia ma nawet kilka interesujących koralików U Ciebie wygląda wszystko bardzo ładnie

A teraz coś na temat wczorajszej głupoty..... która jak się domyślacie wygrała ze zdrowym rozsądkiem....
mało tego, że wygrała to jeszcze poniosła totalnie... o moim małżonku nie wspominając....
...
rzeźbionymi kwiatami,
agatem różowym
czakramem trzeciego oka
wiewiórką
białymi pęcherzykami
kwiatem marzeń

a że to był już koniec dnia to Pani chowała złote zawieszki... i tak sobie przymierzyłam do bransoletki stokrotkę .... i normalnie LOVE ..... zaczęłam się ślinić jak dziecko i mąż mi ją kupił na walentynki...

Na marginesie MJ pamiętasz ile ważyły Twoje białe pęcherzyki? Ciekawa jestem czy te co mam są spore czy może szukać większych?
Magi, ale zakupy... Czekamy na zdjecia
Stary 2011-02-13, 17:50   #2719
sorina
Zakorzenienie

Cytat:

...
rzeźbionymi kwiatami,
agatem różowym
czakramem trzeciego oka
wiewiórką
białymi pęcherzykami
kwiatem marzeń

Padłam Magi proszę zaadoptujcie mnie No i czekamy na zdjęcia

A Twojego męża to już od ostatnic zakupów uwielbiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-13, 17:51   #2720
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Sajf specjalnie dla Ciebie metka z kokosa Kup go bo jest cudny. Jak oglądałm zdjęcia VLS to średnio mi się podobał ale na żywo zachwyca
dzięki kochana jesteś

Stary 2011-02-13, 17:52   #2721
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
...
rzeźbionymi kwiatami,
agatem różowym
czakramem trzeciego oka
wiewiórką
białymi pęcherzykami
kwiatem marzeń

Przypomnij mi, ile masz już Trolli? Kiedy Ty je wszystkie będziesz nosić? Wstaw koniecznie zdjęcia, cobyśmy miały czemu pozazdrościć

Moje są takie średnie, pewnie koło 2,4 - 2,5g, ale widziałam też większe

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 17:53   #2722
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Peri86 Pokaż wiadomość
Sorina, cudowne prezenty. Chyba Twoi znajomi wiedza, co lubisz? Ile kosztuje ten drink w kokosie?
Część wiedziała co kupić a reszcie bardzo pomogłam
Drink 89 zł
Stary 2011-02-13, 17:54   #2723
aliena7
Zadomowienie

Magi76 ja chyba nerkę sprzedam żeby Cię dogonić

Stary 2011-02-13, 17:57   #2724
magi76
Raczkowanie

Cytat:
Zdjęcia żyrafy były niedawno w naszym wątku

A ja zrobiłam zdjęcia moich prezentów
Świetne prezenty!!!
Co mi przypomina, że ja w tym miesiącu kończę swoje lata ... Ale chyba już odpuszczę cokolwiek ...

Cytat:
Zapomniałam Wam napisać, że przeżyłam wczoraj rozczarowanie jak poszłam do Galerii Schiffers obejrzeć nową kolekcję Trolli. Mianowicie od czasu, kiedy zaglądałam tam ostatni raz, czyli od 8 stycznia NIC tam się nie zmieniło. Nowej kolekcji nie ma wcale, koraliki te co były, to są, żadnej dostawy, trzy zapięcia na krzyż i ze dwie bransoletki. Jednym słowem masakra. To ja się cieszyłam, że zobaczę w końcu jak wygląda Kwiat północy i Plaża, a tu gucio
A te wszystkie murano to takie maciupkie, jedyny większy to był diamentowy czarny i w sumie tylko on mi się naprawdę spodobał Dobrze, że chociaż mieli nowe katalogi, ja wzięłam jeden i chyba jeszcze dwa zostały
Jak będę miała kupować Trolle, to na pewno nie w Promenadzie, tylko w Wola Parku
A co do katalogu, to pierwsze takie duże zdjęcie na 8 stronie jest schrzanione graficznie Reszta jest ok, a to pierwsze takie niedopracowane Jak mój brat, który jest grafikiem komputerowym to zobaczył, to padł ze śmiechu

sorina, super prezenty Że też musiałam się dopiero w grudniu urodzić
Tak to zdjęcie z katalogu to jakaś graficzna porażka....

A co do Galerii Schiffers to niestety prawda... czas się zatrzymał, srebra nadają się do czyszczenia a koralików z nowej kolekcji brak... nie wiem czy takie sprzedawanie Troli ma sens ... i mimo, że Pani która prowadzi galerię jest bardzo miłą osobą to na miejscu dystrybutora jednak zastanowiłabym się nad normalną wyspą na Parterze... Promenada to miejsce spotkań, ekskluzywnych sklepów i o obroty raczej nie powinni się martwić a taki mały stojaczek bez wyboru tylko nie zniechęci wytrawnych trolomaniaczek bo nowego klienta z całą pewnością ...
Stary 2011-02-13, 17:58   #2725
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
QUOTE=sajf;25064360]Aliena a po ile są te murano? z ch i ta bransoletka:l ove:
po 38 euro... droższe niestety niż pandora i trolle

to mam odpuścić?

dokładnie to samo myslę ja tylko nie wiem czy zdążę dokończyć trolle czy sobie będą niezależnie "leciały"

no to chyba nawet z wysyłka wyszłoby taniej pomyśl o tym [/QUOTE]
Aliena u mnie niezależnie od trolli bo trolle rozpoczęłam( podoba mi się z 25 muranek i 4 srebra) tylko ja jeszcze pandorę zbieram. A bedsy z CH zamówiłam 2 - puzzla i deep ocean Te z cyrkoniami to mi nie zabardzo podchodzą ale murano boskie - zobacz sobie na ich stronie murano golden sky
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 180670_492839458639_95609198639_6089035_8150106_n.jpg (54,0 KB, 30 załadowań)

Stary 2011-02-13, 17:59   #2726
Peri86
Raczkowanie

Aliena, ta bransoletka, ktora pokazywalas, to ta?

http://www.chamilia.com/de/de/jewelr...oduct_id=BB-2A

Chyba sie do DE po Chamilie wybiore
Stary 2011-02-13, 18:02   #2727
paulina95
Wtajemniczenie

magi, dokładnie, ja jak tam oglądam Trolle to niestety (a może i stety dla mojego portfela) mnie od nich skutecznie odrzuca Nie dość, że ta gablotka to jakiś żart, to jeszcze tam jest tak ciemno, ze połowy koralików nie widać I one jeszcze są tak na wierzchu i się kurzą, bo nikt nie chce takich malutkich... Dla mnie to było bez sensu, żeby oni tam wstawili te Trolle. Mogli otworzyć takie stoisko jak w Wola Parku albo Reducie, albo sobie odpuścić i nie wstawiać nic...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-13, 18:05   #2728
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Aliena u mnie niezależnie od trolli bo trolle rozpoczęłam( podoba mi się z 25 muranek i 4 srebra) tylko ja jeszcze pandorę zbieram. A bedsy z CH zamówiłam 2 - puzzla i deep ocean Te z cyrkoniami to mi nie zabardzo podchodzą ale murano boskie - zobacz sobie na ich stronie murano golden sky
kilkanaście murano bym od nich wybrała cyrkonie i mocno błyszczace tez nie dla mnie nawet sreberka tak średnio mi się podobają...no i ja z kolei mam ciagle charmsy,trolle właściwie dopiero co zaczęłam...ale coś czuję że do Chamilia to się tż włączy,bo się zainteresował coś

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Peri86 Pokaż wiadomość
Aliena, ta bransoletka, ktora pokazywalas, to ta?

http://www.chamilia.com/de/de/jewelr...oduct_id=BB-2A

Chyba sie do DE po Chamilie wybiore
dokładnie ta podoba mi się bardzo

Stary 2011-02-13, 18:05   #2729
magi76
Raczkowanie

Dziewczyny ja nie zaszalałam... ja OSZALAŁAM i jedyne co mogę napisać...

Nazywam się Magda...
Koraliki zbieram od listopada 2010...
Cieszę się, że trafiłam na grupę anonimowych amatorek koralików AAK

Zdjęcia wieczorkiem ale to już naprawdę koniec... postanowione

teraz będę wstawiać kompozycje....
Stary 2011-02-13, 18:07   #2730
martinia
Zakorzenienie

Magi zobaczymy jak to będzie z tym końcem ale oglądanie Twoich kompozycji bardzo będzie mnie cieszyć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości