|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Hej
![]() Widziałam, że dyskutowałyście o tabletkach na wlosy, skórę i paznokcie a działanie tabletek anty. Mój ginekolog powiedział mi, że obiżają działanie tabletek te produkty: antybiotyki, grapefruity i dziurawiec. Także jak nie ma dziurawca w składzie możecie spokojnie brać
|
|
|
|
#2702 | |
|
Raczkowanie
|
Dzieeń dobry, ale pięknie u mnie słońce świeci
.Aż chce się coś ze sobą robić ![]() Cytat:
![]() Skusiłyście mnie na ten olej lniany, wcześniej miałam ochotę na kokosowy ale skoro lniany lepszy to kupię lniany .A jak na razie w dalszym ciągu czekam na listonosza, noo jak dzisiaj nie przyjdzie to się wkurzę Też muszę zrobić porządek w szafie, ale pewnie wystawię jakieś ciuchy na all, może akurat parę groszy wpadnie do kieszeni ![]() Ostatnio czytałam że dobrze jest przemywać twarz zieloną herbatą (tak jak tonikiem), niestety kiepsko się to nadaje dla mnie bo zielona wysusza, a ja i tak mam suchą skórę . Ale chyba i tak spróbuję, jakbym potem wysmarowała się kremem to chyba by nie zaszkodziło co? ![]() Zastanawiam się w jakich włosach byłoby mi lepiej - w jasnym blondzie czy brązie (teraz mam swój ciemny blond) . Jest jakiś sposób żeby to sprawdzić? ![]() Zaraz poćwiczę, a potem umyję włosy i zużyję resztki glorii . Co prawda nie jestem z niej jakoś bardzo zadowolona, ale trzeba skończyć..
freedom.[/COLOR] Edytowane przez Ariadna_ Czas edycji: 2011-02-23 o 11:08 |
|
|
|
|
#2703 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj narobiłyście mi smaka na chipsy a ja Wam dziś na frytki które właśnie jem
![]() Muszę się posmarować chusteczka samoopalająca bo wyglądam jak truposz
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() wczoraj zakupy niestety nieudane. Butów zero, już sama nie wiem co robić, chyba zabiorę się za allegro ![]() z kosmetyków kupiłam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ia.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ja.html&next=1 i z perfecty mocno nawilżająca kremy do rąk neutrogena i do stóp neutrogena https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...op.html&next=1 błyszczyk https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ym.html&next=1 - moje ostatnie odkrycie, jak na taką firmę i cenę jest super i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...st.html&next=1 dla wypróbowania tusz do rzęs https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra.html&next=1 również dla wypróbowania i to chyba tyle.
|
|
#2705 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak na moje oko to tak zle nie jest Po za tym to ladnie Ci w tym kolorku ,Twoj malutki berbec prze uroczy ,a o figurce to nawet nie wspomne Masz z czego byc dumna ,oj masz Co do moich zdjec to okej ,jak znajde czas na pstrykanie fot to cos zrobie i wstawie
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest na to sposob ! Wystarczy zalinkowac tutaj Twoja fotencje a my juz Ci pomozemy ![]()
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Ale naskrobałyście...
Ledwo Was nadrobiłam :PDziękuję za wszystkie odpowiedzi na temat farby. W jednym sklepie pani mi powiedziała, że Palette się strasznie we włosy wżerają. Ja bym chciała, żeby nie zmywała się bardzo szybko, ale lepiej z tym Palette nie będę ryzykować, bo może mi się odwidzieć ciemny kolor i będzie problem... Sama nie wiem na co się zdecydować... Ciemny brąz to chyba dla mnie już za jasny.... Chciałabym takie czarne i błyszczące ![]() Miałam to już kiedyś napisać i zapomniałam Pokrzywa zaczęła mi smakować po kilku dniach Ale niestety nie widzę za bardzo efektów Będę pić ją do końca kwietnia i jak nic się nie poprawi, to chyba sobie dam spokój ![]() Strasznie mi się ostatnio paznokcie łamią Miałam już takie fajnie, długie i nie wiem co się stało ![]() ![]() A nic takiego nie zaczęłam używać, co by mogło spowodować ich osłabienie.... Wcześniej też się tak strasznie łamały i już się ucieszyłam, że w końcu dało się je zapuścić, a tu kicha ![]() Rozmawiałyście o tabletkach anty.... Ja bym chciała przejść na nie, ale się boję, że będę miała w przyszłości jakieś problemy z zajściem w ciążę i z jej utrzymaniem no i że będę po nich tyć Może to nie jest dobre myślenie, ale tyle jest przypadków, że po tabletkach nie można w ciążę zajść.... Ja bardzo chcę mieć dziecko i nie wyobrażam sobie, żebyśmy nie mogli mieć maleństwa Moja szwagierka brała tabletki i przy drugiej ciąży poroniła Nie wiem czy to od tabletek, ale to całkiem możliwe.... Wiadomo, że to nie jest tak, że tabletki X powodują bezpłodność, a Y nie... Bo na każdą kobietę działają inaczej....Jest to na pewno wygodniejsza opcja od prezerwatyw i zastanawialiśmy się z TŻtem nad tym, ale jeśli się na to zdecyduję, to jednak dopiero po pierwszym dziecku.... |
|
|
|
#2709 |
|
Zadomowienie
|
ariadna wstaw jakas fotke to Ci doradzimy w jakim kolorze byloby Ci dobrze. A Ty w jakim sie czujesz dobrze? ja naprzyklad nie wyobrazam sobie zycia bez blondu
![]() cvxcvxcvx na zdjeciu nie widac wszystkiego.... ja po ostatnim rozjasnianiu mam troszke siana i rozdwojone koncowki ale to juz przeszlosc..... juz wiecej tego nie zrobie tak sie zastanawiam jaki sens jestw podcinaniu koncowek bo jak mi fryzjerka podciela ostatnio to skrocila mi o 3 cm ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- kochana Tobie wolno grzeszyc widocznie dzidzia miala ochote
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak się właśnie pocieszam
|
|
|
#2711 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znam ten bol ..Dlatego postanowilam kupic sobie jakies obcegi do klakow i sama bede ciac ![]() Haniu ,ktory miesiac ? Nie doczytalam wczesniej
-Odzywiam wloski -Ucze sie naturalnosci -Cwicze ,biegam i ograniczam slodycze -Naprawiam plytke paznokcia -Ucze sie francuskiego i niemieckiego Edytowane przez cvxcvxcvx Czas edycji: 2011-02-23 o 11:20 |
|
|
|
|
#2712 |
|
Zadomowienie
|
kalpana ja ostatnio zauwazylam ze mi wlasnie przestaly sie rozdwajac
paznokcie....a co do tabletek to ja zaczelam brac tabletki od 17 roku zycia bo mialam torbiel na jajniku i musialam zaczac brac i tak mi zostalo, oczywiscie mialam przerwy wiadomo i w czasie przerwy urodzila sie Zuziai nie mialam problemu z zajsciem w ciaze, no fakt mialam problemy z utrzymaniem tej ciazy ale wydaje mi sie ze jest wiele czynnikow ktore powoduja problemy z utrzymaniem ciazy i to nie musza byc wcale tabletki. Znam dziewczyny ktore tabletek nie biora i tez maja problemy z zajsciem albo z utrzymaniem ciazy, wiec takie gadanie ze to od tabletek moze byc to takie wiesz trzy po trzy mi sie wydaje no napewno najzdrowiej byloby nic nie brac
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślicie, że mogę już farbować włosy? czy lepiej jeszcze trochę poczekać?
|
|
|
#2714 | |
|
Zadomowienie
|
cvxcvxcvx ja tez juz nie dam sobie podciac koncowek u fryzjera
powiem Tztowi ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
przed slubem i pozniej jeszcze w 9 miesiacu robilam powtorke u fryzjera rozjasnialam kilka dni przed szpitalem
|
|
|
#2715 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie, ze nas odwiedzasz ![]() tez czasami ratuje sie all, kiedy juz w sklepach nic nie widze... zakupy bardzo fajne ![]() Cytat:
ja mialam czarne, moglabym wstawic zdjecie, ale wstyd mi za nie, wlosy po 2tyg matowe, musialam co meisiac farbowac, no i moja twarz, zielone oczy, jasna cera=trupi wyglad, jezeli masz ciemna karnacje to okej, takie jest moje zdanie, ale masz niedlugo slub i pamietaj, ze czarny kolor na zdjeciach wyglada plasko, moje loki wygladaly jak jedna kula ale to sa moje doswiiadczenia, dlatego teraz nawet ciemnego brazu wyrzekam sie jak ognia...i moim zdaniem ladniej by Ci bylo w jasniejszym brazie, wtedy Twoja twarz, bedzie taka promienista, zywa, zblizona do Twojej natury, niz w ciemnych kolorach, ktore Cie przytlocza i dodadza niepotrzebnie lat moj TZ tez bardzo sie zapieral, ze pieknie wygladam w ciemnych wlosach i mam nic nie zmieniac, ale ja wiedzialam, ze po to nas natura obdazyla takimi wlosami,oczami, cera, zeby to wszystko pasowalo do siebie. mimo, ze tesknie za ciemnymi wloskami, wiem, ze w tych mi milion razy lepiej i teraz mam np. zakaz przyciemniania ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- ide usmazyc nalesniki, z serkiem bialym na slodko i polewa truskawkowa
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-23 o 11:31 |
||
|
|
|
#2717 |
|
Zadomowienie
|
Kilka dni mnie nie było a Wy jesteście nie do nadrobienia!
Ojjjjjj dziewczyny Dzisiaj wstałam i powiedziałam sobie DOŚĆ! czuje się taka wypłowiała... i muszę zacząć ćwiczyć, lepiej się odżywiać, lepiej malować, częściej się balsamować i dbać o włosy no bo kurdę ![]() moje lenistwo dość już mi w życiu napsuło więc czas się wziąć za siebie idę zrobić sobie zieloną herbatkę, i pouczę się matmy bo juto mam egzamin od poniedziałku zaczynam ćwiczyć na pupę (mogłabym od dzisiaj ale chciałabym pójść programem żeby później mi się nie merdało )
Edytowane przez Elvii Czas edycji: 2011-02-23 o 11:44 |
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Caate
Szczerze mówiąc jakoś sobie teraz siebie w jasnych włosach nie wyobrażam... Czasem mam taką "chcicę" na jasne, ale to chyba każda ma coś takiego :PZawsze chciałam mieć ciemne (czarne) włosy i w takich się lepiej czuję. Problem polega na tym, że niestety po kilku myciach od farbowania włosy tracą blask i wyglądają okropnie.... Dlatego się waham.... |
|
|
|
#2719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym Cie w takim brazie widziala jak w zalaczniku ![]() nie sztuka mmiec taka czern... wlasnie o taki helm bardzo latwo w tych kollorach dodalam tez swoje zdjecia, rozjasnilam miejsca z lokami zebys zobaczylam jak je widac, u mnei to zdecydowalo, ze koneic z czarnym, a farbowalam na hebanowy braz, ale ja sama musialam przekonac sie na wlasnej skorze, ze ten kolor mi nie dany ![]() wiekszosc zdjec mam w prostych, gdzy w lokach rozpuszcoznych nie chodzilam, bo brzydko wygladaly, ewentualnei koczek... wlasnie wtedy zmasakrowalam sobie wlosy palett ![]() edit: ooo i macie moj piersionek na 4zdjeciu, ten ktory dostalam od TZta
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-23 o 12:06 |
||
|
|
|
#2720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2721 |
|
Wtajemniczenie
|
caate w czarnych tez pięknie wyglądasz
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- caate bardzo ładnie Ci w ciemnych włoskach
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli dopadła cię zimowa chandra, osłabienie albo przeziębienie, nie przejmuj się. Również zimą, gdy aura nie sprzyja tryskaniu energią, możesz czuć się doskonale. Dzięki prostym trikom każdy dzień będzie radosny, a dobry nastrój nie będzie cię opuszczał. I znowu poczujesz się doskonale w swojej skórze – taka jaka jesteś. Te proste sposoby koniecznie wciel w życie choćby zaraz. 1. Kup sobie nowe kosmetyki Nie tylko zwariowany shopping w galerii handlowej może poprawić nastrój. Również zaopatrzenie się w nowe, dobre, markowe kosmetyki potrafi uszczęśliwić niejedną kobietę. Pozwól sobie na odrobinę szaleństwa i wymień swoją kosmetyczkę. Kup kosmetyki, na które od dawna polujesz i które sprawią, że poczujesz się piękna – może sięgniesz po ulubione produkty wszystkich kobiet na świecie? I pamiętaj, że z makijażem trzeba eksperymentować. Dlatego zafunduj sobie nowe cienie do oczu, kolorowe eyelinery czy soczyste szminki. 2. Głośno śpiewaj w domu Jeśli lubisz nucić sobie różne melodie pod nosem, tak trzymaj. Jednak znacznie więcej (pozytywnej) energii doda ci głośne śpiewanie ulubionych piosenek. Włącz płytę z dobrą muzyką albo radio i śpiewaj na cały dom. W wannie, pod prysznicem, surfując po internecie, sprzątając czy susząc włosy. Albo oglądając teledyski ukochanych artystów w telewizji. 3. Całą noc uprawiaj seks Życie intymne nie znosi rutyny. Jest ona zabójcza dla namiętności, a na dłuższą metę również dla miłości. Niestety, w stałym związku o nią nie trudno. Jeśli kochacie się o tym samych porach, w identycznych pozycjach i coraz częściej po prostu nie masz ochoty na igraszki, pora powiedzieć „dość”. Seks nie może być nudny. Dlatego wprowadź do swojej sypialni trochę urozmaicenia, kup seksowne gadżety, zapal świecie, załóż ładną bieliznę... I przejrzyj „Kamasutrę”. Kochajcie się przez całą noc, w różnych pozycjach, eksperymentując i dając z siebie maksimum. Niech będzie to seks, jakiego dawno nie doświadczyliście. 4. Przeczytaj fajną książkę Z najnowszych badań Biblioteki Narodowej wynika, że w ubiegłym roku co drugi Polak nie przeczytał ani jednej książki. A szkoda, bo to doskonała forma rozrywki i sposób na poprawę nastroju. Oraz polubienia wolnego czasu spędzanego... we własnym towarzystwie. Sięgnij po lekką i przyjemną lekturę, najlepiej komedię. My polecamy Ci książki Isabel Wolff, jedną z części sekretnego dziennika Adriana Mole’a pióra Sue Townsend albo inne ciekawe książki w sam raz na mroźne wieczory. A co powiesz na lektury polskich autorek? 5. Idź się poruszać Z dużym prawdopodobieństwem jakakolwiek forma ruchu jest teraz ostatnią rzeczą, na którą masz ochotę. Błąd! Trochę się poruszaj, a odkryjesz, że nic tak nie poprawia humoru i nie dodaje pewności siebie oraz energii jak sport. Wybierz odpowiednią formę ruchu dla siebie – pływanie, biegi (jeśli przeszkadza ci mróz, wskocz na bieżnię), taniec, aerobik, grę zespołową, trening na siłowni czy ćwiczenia w domu. A w ostateczności wybierz się po prostu na długi spacer, najlepiej późnym wieczorem z bliską osobą u boku. To naprawdę działa! 6. Urządź sobie domowe SPA Nie musisz wydawać kroci, poczuć się jak w profesjonalnym salonie SPA.Wodną, relaksacyjną sesję ku zdrowiu i poprawieniu urody możesz zafundować sobie we własnym domu. Kup odpowiednie kosmetyki (w osobnym artykule możesz przeczytać, po które warto sięgnąć), zarezerwuj wolny wieczór, zapal kadzidła, włącz spokojną muzykę i do dzieła! Po takiej sesji poczujesz się piękna, odświeżona, zadbana, atrakcyjna, a przede wszystkim odprężona i wyciszona. 7. Podaruj sobie wieczór Wcale nie musisz ciągle coś robić. Pracoholizm nie jest sexy. Przeciwnie: przeszkadza ci cieszyć się życiem. Żeby poczuć się dobrze w swojej skórze, musisz spędzić trochę czasu sama ze sobą. I nie po to, żeby nadgonić z obowiązkami czy zrobić coś, na co od dawna nie miałaś czasu. Pozwól sobie na błogie lenistwo! „Nicnierobienie” może sprawiać bardzo dużo radości. Odwołaj wszystkie spotkania, zapomnij o obowiązkach, nie myśl o tym, co powinnaś zrobić. Spędź wieczór w domu, chodząc w wyciągniętych dresach, wcinając lody, oglądając filmy, plotkując na gg albo grając w fajne gry. I czerpiąc z tego maksimum przyjemności. 8. Zafunduj sobie wystrzałowe paznokcie Nie od dziś mówi się, że paznokcie świadczą o naszej kobiecości. Zadbane sprawiają, że wyglądamy i czujemy się seksowniejsze. Dlatego zarezerwuj czas i zrób porządek ze swoimi paznokciami u stóp i rąk. Wymocz je w ciepłej wodzie z mlekiem, starannie usuń skórki, nadaj im łagodny kształt, nałóż odżywkę, a na końcu starannie pomaluj. Niech będą kształtne, lśniące, kuszące. Koniecznie zajrzyj do działu z paznokciami Papilotek! Możesz również nieco zaszaleć i zafundować sobie sztuczne paznokcie. Jeśli tipsy, to koniecznie nie za długie i bez przesadnych zdobień. Paznokcie mają być twoją ozdobą. 9. Wybierz się na randkę z własnym facetem Fakt, że masz stałego partnera, z którym spędzasz praktycznie każdą wolną chwilę (może nawet mieszkacie ze sobą?), nie oznacza, że powinniście ciągle siedzieć w domu i oglądać telewizję. Każdemu związkowi raz na jakiś czas potrzebny jest zastrzyk. A im częściej, tym lepiej. Dlatego idźcie na randkę! Spacer, kino, restauracja – sami się przekonacie, jak bardzo było wam to potrzebne. Zwłaszcza że po takim wieczorze z przyjemnością wylądujecie w łóżku. 10. Zadbaj o włosy Lśniące, mocne i długie są oznaką zdrowia, sprawiają, że wyglądamy kobieco, a mężczyźni nie mogą oderwać od nas wzroku. Niestety, o włosy trzeba dbać i to systematycznie. Jeśli trochę je dopieścisz, z całą pewnością poczujesz się doskonale w swojej skórze. Umyj je dobrym szamponem, nałóż odżywkę, wysusz i wymodeluj. A potem zafunduj sobie modne uczesanie – najlepiej takie, którym uwiedziesz każdego faceta. Po takich zabiegach poczujesz się doskonale. Możesz również iść do fryzjera i zdecydować się na radykalną zmianę: nowy kolor włosów, grzywkę albo znacznie krótsze włosy. Naprawdę warto się odważyć!
|
#2724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a konkretnie odcienia BRĄZ.Ta farba (chociaż w gruncie rzeczy to nie jest farba ) w ogóle nie niszczy włosów, dodaje im połysku, a odżywka Kolor spłukuje mi się po ok. 2-3 miesiącach, przy myciu co 2-3 dni ![]() Cytat:
Teraz biorę Lewitan ale jak skończę to spróbuję tego Humavita no i po pierwszych efektach dam Wam znać ![]() Cytat:
![]() A ja właśnie jem galaretkę, przysmak włosomaniaczki ![]() Chyba zrobię sobie zakupy na Biochemii, bo potrzebuję kilku rzeczy, olej kokosowy mi się kończy, a upatrzyłam sobie też puder bambusowy i olej tamanu. Tylko kto za to wszystko zapłaci...
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie piję pokrzywę
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewwczyny, ale tak jak mowie, czarny kolor pasuje do prostych wlosow, w lokach wygladalam po prostu zle, a wiadomo prostowanie niszczy, wiec teraz wole miec braz i dbac o loki i prostowac od czasu do czasu
catttt, powiedz mi prosze, zapewne za 2-3miesiace chce polozyc wlasnie krem koloryzujacy, czy wszystkie brazy wychdoza tak ciemno, czy nei stosowalas innego? z tego co wiem, to zbey wyszedl braz trzeba uzyc blondu ciemnego, ale tak dawno o tym czytalam, ze juz kompletnie nie pamietam...
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie mam sily na nadrabianie... chodze na praktyki od poniedzialku i jak wstaje o 6 to przychodze o 22, dzis na godzinke wrocilam do domu moze w piatek uda mi sie nie isc na prakte wiec ranek bedzie wolny, ale w weekend ide na uczelnie-nowy semestr i przedmioty ale czasu dla siebie 0. Cytat:
a w biedronce od dzis swietne rzeczy! kupilam juz peeling z czarnej porzeczki za 3 zl, chusteczki do demakijazu za 4 zl, chce poprosic tz o prezent na dzien kobiet w postaci zestawu z biedry z rexony: zel pod prysznic, antyperspirant i zestaw do manicure za 13 zl jest mam nadzieje ze zdazy kupic. u mnie zabraklo juz saszetek zapachowych, jeszcze dzis kupie sobie karmi![]() http://gazetka.biedronka.pl/g19,piekno_na_obcasach.html a co do tabletek anty, to nie jestem za.. nie znam sie ale slyszalam od kilku kompetentnych osob ze to nic dobrego, przeciez to przewraca cala gospodarke hormonalna do gory nogami! po prostu chemia czysta w organizm, ale kazdy ma swoja opinie i ja nie wnikam. tu taka opinia jeszcze innej dziewczyny http://www.we-dwoje.pl/skutki;antyko...kul,23190.html zmykam do pracy, milego dnia
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2729 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja się denerwuje, bo ciągle mi internet siada. ![]() Cytat:
![]() W czanrych też Ci ładnie, ale teraz wyglądasz korzystniej. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja na razie po małym spamowaniu: * olej rycynowy na noc * szampon z Pantene (nie mogę doczekać się, aż się skończy. Wygrałam go, ale marze o Alpecinie )* maska z Waxa * podstawa i jeszcze coś na pewno będzie.
|
|
|
#2730 |
|
Zadomowienie
|
Zakochałam się w tym blogu.. jest niesamowity a zdjęcia cudowne
może troche nie na temat (trochę bardzo :P)ale można sobie do kawki przejrzeć ![]() http://www.ohhellofriendblog.com/ Edytowane przez Elvii Czas edycji: 2011-02-23 o 13:31 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

.

. Ale chyba i tak spróbuję, jakbym potem wysmarowała się kremem to chyba by nie zaszkodziło co? 

tak sie zastanawiam jaki sens jestw podcinaniu koncowek bo jak mi fryzjerka podciela ostatnio to skrocila mi o 3 cm