![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jedź, nie jedź ![]() To już lepiej pszenicę ![]()
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
grozi wypollizowaniem
|
helo helo!
nie kcem sie pomarszczyc jak kartofel ![]() ![]() ![]() ![]() -wiecej rybóf -zadnych kurczakuf -wiecej owocuf i warzywof -wiecej twarogu chydego (codziennie ![]() -brokuły i surowa marchew mogą byc codziennnie skoro młoda sobie tak zyczy i pytanko: -czy jogurt owocowy to dobra rzecz czy sama chemia? wiem ze lepszy naturalny ale dziecko nie zje ![]()
#2707 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |||
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O matulu, mnie właśnie brak pracy odwegetowuje. Bo jak właściwie wygląda praca: wstajesz bladym świtem, ogarniasz się migiem, lecisz do tej nieszczęsnej roboty, tkwisz tam 8 godz opierniczana przez kier i petentów, rozmawiasz z ludźmi i owszem ale nie o ostatnio obejrznym filmie a o podatkach np. świecąc przy tym oczami, wracasz do domu z myślą, że jesteś głupsza niż ustawa o VAT przewiduje, karmisz koty, ćwiczysz odchudzawczo, siadasz na godzinkę na wizaż i już jest pora iść spać żeby następnego dnia o 6 mieć siły na nowy dzień. KOSZMAR. A jakbyś tak walnęła pięścią w stół, ewentualnie kozę jeśli jeszcze nie macie stołu, i zażądała np. comiesięcznego przeznaczania części pensji na jakiś fundusz/ rach. oszczędzający na tzw. starość? Ja wiem, koniec tematu ale to nie fair bo poszłam spać ![]() Nie wiem czy dobrze zrozumiałam: P. wydaje całą kasę od ręki na samochodziki? I wrzucacie $ w dom, który nie jest Wasz więc możecie w każdej chwili stamtąd wylecieć? Cytat:
![]() Spoora, o 4 rano przypomniała mi się jakaś choroba na dziś ale zasnęłam i zapomniałam ![]() Poza tym muszę pochwalić dermatologa bo czochrałam się tylko pół godziny i to nawet bez większego przekonania ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
a propos Tru - na rudlim wątku przewija się kolur truskawkowy blond, który w ogóle blondem nie jest, zwłaszcza takim, jaki ma Tru, a rudłem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Ani to ani to, to do czego innego służy
![]() Ale co do soczew, to ja nie mogę nosić, bo se do oczu nie włożę, paznokcie mi prawie 2 cm za opuszki wystają, więc nie ma jak, a nie zetnę... Okularów już nie lubieu, więc za jakiś czas pójdę na laserową korektę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Pożoga...
![]() Polly, zależy jakie jogurty. Te drogie są mniej radioaktywne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nawet ostatnio jem owoce co jest wyczynem nie lada, a słodyczy nie jadam wcale, tzn. b. sporadycznie Cytat:
![]() u fotografa też mi targa wnętrznościami ![]() też nie lubię ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() oj mówię Ci i tak źle i tak niedobrze ![]() Cytat:
- po pierwsze trza mieć pensję ![]() ![]() - P. nie wydaje całej kasy od razu, tylko tego rodzaju zakupy są oczywiste i niezbędne, np. jak rok temu na wiosnę rozbił świeżo przygotowane do sezonu auto ![]() ![]() - tak, żyjemy i remontujemy dom, który na papierze należy do ....... taaaadam ........ mojej teściowej, chociaż go "dostaliśmy" i kredyt też spłacamy my ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() zapomniałam o Polly ![]() a młoda lubi koktajle? bo możesz robić w domu kefir/jogurt nat. z owocami i dawać jej w butelce do szkoły (ja tak do pracy nosiłam ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-04 o 11:35 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
bry - pier...nie słucham juz radia nawet w aucie - co mnie tkło - same złe wiadomosci
Ewuś - no ja to faktycznie jestem kijowo ustawiona - wszyscy moi najblizsi znajomi to albo nauczycielstwo - zatem mimo serca na dłoni pomóc nie dadza rady, lub jednoosobowe - tudziez kilkuosobowe firmy budowlane - bez potrzeby obsługi "żadnej" lub ewent informatycy, artyści (muzycy, plastycy) ![]() dobra dziś podejscie do lekarki nr xxx - jak babcie drybcie ja tam złapie od tych chorych ludzi kiedy jakiego syfa uwazam ze przychodnie dla zakaźno chorych powinny być osobno Winterce gratulujemy Lutensa ja jestem ciekawa czy aj sie w tym roku załapie na jakąś rozbiórkę Prady Iris ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | ||
Zakorzenienie
|
nie znam ale gratuluję
![]() no i nie pojechałam ![]() ale nie z niechciejstwa tylko dlatego ze zadzwoniłam i dziś wyjątkowo nieczynne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() oczywiście sie nie zgodziłam ![]() Cytat:
![]() ja bez pracy nie umiem. Byłam bezrobotna przez 3 miesiące i myślałam ze umrę ![]() No i niektóre prace są fajne ![]() Dobra, idę na te zakupy bo się późno zrobiło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad. 2 hmm, zdradzisz jaką masz pracę? Ad. 3 a owszem, np. robienie biżuterii ![]() Cytat:
![]() Ale, ale, z drugiej strony teściowa kiedyś, khem, opuści ziemski padół i dom pewnie przypadnie P.? A wtedy sprzedacie go za grubą kasę, kupicie sobie małe mieszkanko, resztę wsadzicie na lokatę i będziecie się obijać żyjąc z procentów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
grozi wypollizowaniem
|
jestem sfrustrowana
![]() malego salonu nie da sie fajnie urządzc ![]() ![]() ![]()
#2721 | |
perfumowy zawrót głowy
|
o rany jak miło mieć troszkę wolnego, nawet i pół dnia, do pracy dopiero we wtorek
![]() po raz kolejny dotarło dziś do mnie, że mimo mojego wielkiego zaangażowania w pracę i sukcesów i kasy, którą generuję dla firmy i tak szefostwo traktuje moją osobę wyłącznie jak źródło dochodu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Red, a jak będzie dziecko, to co zamierzasz? Wyobrażasz sobie wrócić po macierzyńskim? Flo ![]()
![]() |
#2722 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Niedobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ot to !
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Planów jest kilka: - drugie dziecko o ile poczuję blusa ![]() - wychowawczy o ile żłobek okaże się nieopłacalny, - próba rozkręcenia czegoś własnego podczas macierzyńskiego typu kupowanie-sprzedawanie na allegro albo ta nieszczęsna biżuteria, - no i nie wykluczam końca świata w 2012 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No ale Ty masz inny gust widać- jam wychowana w pracowni malarskiej
![]() |
#2725 |
Nindżopesz
|
Jeszcze a propos pracy, mi się podobało na początku w urzędzie jak mnie wzięli do działu wklepywania danych, że tak go nazwę, czyli trzeba było wyrobić się z wprowadzeniem do systemu jakiejś tam ilości np. PITów czy innych ŚMITów, 6 h i do domku, zero stresu, coś zrobisz źle to kasujesz i wprowadzasz ponownie, zresztą system krzyczy jak mu się nie zgadza. Pensja typu 1200 tylko ja akurat tam siedziałam za marne grosze na stażu przez 8 h.
Potem mnie wzięli do tego nieszczęsnego VATu gdzie przyłażą ludzie i zadają Trudne Pytania, gdzie trzeba Wyglądać, być kompetentnym i tak dalej. Strasznie oponowałam ale oczywiście kierownictwo wiedziało lepiej, że pragnę ambitniejszej pracy, wszak jestem po studiach mgr bla bla bla. Pensja 1800, ale dodatkowe 600 nie jest dla mnie warte tego stresu. Przerażają mnie prace, w którym trzeba coś wiedzieć, tłumaczyć innym, rzucać przepisami itp. Dla mnie to za mądre. |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tesz ja tesz ! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() chciałabym w tych 15 m2 miec : -sofe, fotel,ławem stół , 4 krzesła i regały na ksiazki...i duzo przestrzeni wokół ![]() i gust nie ma tu raczej nic do rzeczy...tylko gabaryt pomieszczenia, a róznych okazów szukam od 8 lat...i jeszcze nie znalazłam ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-04 o 13:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
grozi wypollizowaniem
|
jak sie skruce to znikneu ![]() smiejcie sie wredne ![]() ![]()
#2730 |
Wpisz tu zomzing
|
sie tniesz za salon? luźnij, Ogonie, serio te ławska tam potrzebne? trza wysprytnić jakieś combo funkcyjno-wyglądowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.