![]() |
#2701 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 676
|
Dot.: Nasze Codzienne Jad³ospisy XIV
Nie bêdê tak publicznie podawaæ, bo jeszcze wiêcej chêtnych siê znajdzie.
![]() A ¿eby nie robiæ OT to ocenimy... ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko na kolacjê na drug± kanapkê te¿ ju¿ daj to mase³ko i bêdzie git. ![]() ![]()
![]() |
#2702 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 620
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 731
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2704 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 440
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 731
|
Kalorycznie my¶lê ,¿e ³adnie
![]() ![]() A zupy spora miseczka ?
#2706 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 621
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2708 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 358
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 801
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 375
|
Cytat:
![]() dziêkujê, nale¶niczka naprawdê polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
amor vincit omnia
Wiadomo¶ci: 20 156
|
moje plany na jutro:
I: jajecznica z pieczarkami+ kawa³ek papryki + kromka chleba s³onecznikowego+ herbata II: kanapka z wêdlin± z indyka+ ogórek III: dietetyczna tortilla z warzywami i miêsem+ sos jogurtowo-czosnkowy IV: galaretka z owocami V: wie¶niak+ pó³ pomidorka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
To podziele sie swoim U pt. jak zjesc wiecej bialka
![]() Kawa czarna bleh Sniadanie Pozne wiec duze 4kromki zytniego niemieckiego (wielkosci pumpernikla), zlozone razem na dwie kanapki, w nich: Plaster awokado Plaster twarogu 2/3 piersi pieczonego kurczaka Kilka plastrow ogorka Kawa z mlekiem i cukrem (nie wiem ile, nie ja slodzilam) 2 pralinki belgijskie: 1 biala czeko 1 ciemna czeko Przed treningiem Wafle kukurydziane z sezamem Kilka chipsow suszone jablko i mango Odzywka bialkowa Trening 1h silowy+bieznia Kolacja: Tunczyk 40g i pol kubka amarantusa dmuchanego 1/2 mango i 1/2 wielkiego banana Tyle. Dzis do poopy. Rano nie mialam czasu zjesc sniadania, a jak zjadlam, to sie napchalam na caly dzien. Przynajmniej zjadlam sporo bialka he he i to wyczyn, bo udalo mi sie dzis uniknac jajek. Jem przynajmniej 2,3 dziennie, to troche duzo :-/ No coz. Nie ma Jak praca od 8.00 do 19.00 plus 3h w metrze i autobusie.... ---------- Dopisano o 03:49 ---------- Poprzedni post napisano o 03:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 773
|
lekkie R:
I¶: owsianka(60g) 1/2 twarogu 1/2 mango 1/2 banana + cynamon, cukier trzcinowy II¶: serek wiejski, pomior, parê ogórków ma³osolnych du¿e jab³ko, sok marchwiowy jak bêdzie w warzywniaku O: filet z indyka, ry¿ br±zowy, mieszanka warzyw w sosie pomidorowym mojej produkcji 50 min biegania lub 20 min interwa³ów + nauka hula-hop K: omlet z jaj z pieczeni± z indyka
#2714 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 262
|
Cytat:
![]() Doda³abym tylko warzywa do kolacji. Kurczê, mam przez Ciebie i santos wielk± ochotê na mango ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 853
|
Moje dzisiejsze R(lekkie,troche brak apetytu)
I Sniadanie: jajecznica z 2 jaj z cukinia i pieczarkami,3 kromki chlebka ryzowego z dzemem agrestowym niskoslodzonym,kawa IISniadanie: 2 banany(nie bylam glodna bo pozne bylo I sniadanie) Obiad: Szpinak,brokuly,brukselka ,ryba,pomidor z ogorkiem i szczypiorkiem beda cwiczenia - bieganie,abs na brzuch i cwiczenia silowe na ramiona/rece Kolacja: Serek wiejski albo jakis inny twarog z jogurtem naturalnym,jablkiem,rodzy nkami,orzechami,sloneczni kiem i suszonymi owocami(moze to jablko dodam uprazone jak bedzie mi sie chcialo robic) kakao przed snem Edytowane przez karola11 Czas edycji: 2011-05-17 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziêki ![]() porcje du¿e, tak¿e wszystkim siê najadam ![]() mango pyszota, ale i tak ¶ni± mi siê po nocach swojskie rodzime truskawki ![]()
![]() |
#2717 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 451
|
Oo, uczysz siê krêciæ?
![]() ![]() Redukcja ¶niadnaie: dwie ciê¿kie kromki razowego chleba ¿ytniego: - z twarogiem pó³t³ustym i szczypiorkiem - z 3 plastrami polêdwicy sopockiej i ogórkiem II ¶niadanie: bu³ka ¿ytnia z ziarnami z 4 plastrami polêdwicy, ogórek i 3 oliwki zielone przek±ska: co¶ z 2 jaj i 3 ³y¿ek m±ki ¿ytniej razowej wylane na podpieczon± na patelni paprykê, ogórka i oliwki + kawa³ek miminego, domowego i pysznego sernika ![]() obiad: oko³o 80g schabu z marchewkê i odrobin± br±zowego ry¿u + miseczka zupy pomidorowej z kleksem z jogurtu i ³y¿ka makaronu kolacja: 150g twarogu z papryk± |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 988
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 168
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Wtorkowe Peee ... ¦. owisianka - jêczmianka (4 ³y¿ki jêczmiennych, 1/2 szklanki mleka, 2 ³y¿ki s³onecznika, ca³y banan) + troche herbaty zielonej malinowej z ¿urawin± II¦. a) bu³ka z mas³em, sa³at±, szynk± wedzona z indyka, pomidorem. b) Jab³ko + cappuccino z magnezem + jedna kinder czekolada O. talerz makaronu razowego (takie duze muszelki) + na to pieczarki smazone na mase³ku z cebulka + na to wszystko sos serowy (z mleka serkow topionych i kilkoma plastrami sera zó³tego <- POLECAM ![]() PO OBIADKU - szklanka soku owocowego bêdzie....>> P. Jogurt ALE OWOC ! truskawkowy-200g z 2 ³yzkami amarantusa i szklanka platkow kukurydzianych szklanka soku owocowego K. 3 kromki chleba : wszystkie z mas³em, sa³ata, pomidorem. i jeszcze nie wiem z czym + herbata zielona (ale tu jeszcze moze sie wszystko zdarzyc )
wzrost 167, waga - zbyt niska ![]() "Anoreksja nigdy nie bêdzie m± przyjació³k±, poniewa¿ nie zwyk³am wchodziæ w relacje z jednostkami chorobowymi (za bardzo zagra¿a memu ¿yciu). . . WALKA " Edytowane przez Agashia Czas edycji: 2011-05-17 o 16:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2721 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 271
|
Takie moje U:
I. Serek wiejski z granol± orzechow±, migda³ami, suszonymi owocami i bananem; kawa z mlekiem. II. Cappuccino, dwa wafle ry¿owe, szklanka soku pomarañczowego. III. Filet z kurczaka w zio³ach sma¿ony na oliwie, ziemniaki i m³oda kapusta z koperkiem. IV. Porcja sa³atki greckiej + kromka chleba ¿ytniego z mas³em. Ostatnio nie mam apetytu, ci±gle czujê siê przepe³niona i wzdêta ![]()
#2722 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Cytat:
![]() ![]() Moje zimne P (brr.. pogoda fatalna!) ¦: Owsianka (na mleku z brzoskwiniami z puszki, s³onecznikiem, migda³ami, pistacjami, ciniminis, rodzynkami) -> dajê zdjêcie ![]() II¶: a) choco rings muller, sok a'la Kubu¶, tylko wiêksza pojemno¶æ. b) Du¿a otrêbuska z mas³em, kilka plastrów kie³basy suszonej krakowskiej, ogórek ma³osolny, suszona bazylia Ob: Jaka¶ gêsta zupa z broku³ami, marchewk±, ziemniakami etc. -du¿o P: budyñ malinowy na szkl. mleka z d¿emem domowym malinowym i herbatnikami ![]() K: parówka w cie¶cie francuskim z plastrem sera ¿ó³tego z keczupem, kromka chleba albo dwie z mas³em i szynk±, a jak nie 2 kromka to orzechy. ![]() mam takie pytanie, dlaczego moje jad³ospisy s± pomijane? xd ![]()
zapuszczam siê ![]() www.bananowysong.blogspot .com www.sniadaniowewariacje.b logspot.com Edytowane przez Nora_Grey Czas edycji: 2011-05-17 o 17:17 Powód: zapmnia³am. :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 680
|
Cytat:
![]() nie bardzo znam siê na P, ale podoba mi siê. obiad trochê ma³y, przyda³oby siê miêsne drugie danie, ale poza tym ok. patrzê tak sobie od niedawna na twoje jad³ospisy i widaæ w nich du¿o luzu i rado¶ci, tak trzymaj : ) jak waga?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2724 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Cytat:
![]() ![]() A z wag± to ju¿ sama nie wiem ![]() ![]() Dziêkujê! ![]() ![]()
![]() |
#2725 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Mój plan na jutro:
Rano serek wiejski, banan mo¿e pó¼niej jogurcik. A pó¼niej chcia³abym sobie zje¶æ kebab na obiad i tak trochê mam wyrzuty sumienia... Kolacja natomiast jakie¶ kanapeczki z ogórkiem szklarniowym i ¿ó³tym serem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wazne ze jest luz! I przyjemnosc z jedzenia mam nadzieje? ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- No i moje dzisiejsze P
¦n: miseczka twarogu zmiksowanego z d¿emem jagodowym + bu³ka pszenna ze swiezym ogórasem + pare garsci owoców suszonych bo mialam chcice ![]() II ¶n: skleroza nie boli bo pakowalam sie 5 min przed wyjsciem z domu, wiec po drodze zakupilam batonika bajecznego ![]() Obiad: talerz gêstego krupniku z duza iloscia koperku + 4 cannelloni Deser: Panna cotta i koktajl z truskawek Podw: du¿e jab³ko i maca robiona przez babciê taka prawdziwa, pieczona na gor±cej blasze ![]() Kolacja: Wpadn± pewnie kanapki z tunczykiem albo salatka z nowalijek z serkiem wiejskim i kakao, a do tego musze dorzucic cos zeby podnisc kcal, moze orzechy? ![]() ![]() Jejj, jestem pod wrazeniem, ze dzisiaj tak duzo slodkiego wpadlo ![]() ![]() Wgl ostatnio mam tak ze nie tyje, chociaz jem duzo. Moze byc tak ze podkrecilam bardzo metabolizm i teraz spalam wszystko, wszystko? Byl czas kiedy do toalety uczeszczalam raz na ruski rok a teraz wszystko juz jest w jak najlepszym porzadku. Wage mam jeszcze bardzo nisk±, ale moge juz w siuebie zmiescic wiecej niz jeszcze jakis czas temu, nie mam 'wywalonego' brzucha po duzym obiedzie ani nic. Moze to wszystko tak sie poprawilam, bo jak zaczynalam P to stopniowo, konsekwentnie dodawalam raz na tydzien iles tam kcal? Wgl sory za taki OT ale jakos ciesze sie tym ze ze mna chyba juz coraz lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 024
|
Cytat:
u, r, p? ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2728 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 129
|
Cytat:
Naprawdê zrobi³a¶ ogromne postêpy! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 621
|
U:
1¶niadanie: owsianka z 4 ³y¿ek p³atków i ³y¿ki otr±b owsianych na mleku z kakao, miodem, truskawkami i orzechami w³oskimi 2¶niadanie: kanapka razowca ze s³onecznikiem z mas³em, sa³at±, rzodkiewk± i polêdwic± z indyka 3¶niadanie: jw z mas³em, sa³at±, pomidorem i serem ¿ó³tym obiad: spora micha zupy szczawiowej zabielanej jogurtem pomiêdzy wpad³a jeszcze kanapka razowca z mas³em i polêdwic± z indyka + gar¶æ nerkowców kolacja: trzy razowe grzanki natarte czosnkiem ![]()
#2730 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ogólnie ladnie ![]() ![]() Edytowane przez Milka1224 Czas edycji: 2011-05-17 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.