|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 19,35% |
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
2 | 3,23% |
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
0 | 0% |
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
27 | 43,55% |
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
0 | 0% |
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
3 | 4,84% |
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
3 | 4,84% |
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
1 | 1,61% |
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
14 | 22,58% |
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Rozeznanie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Paulizia Eweska Camomile, Moria, Andziot i pozostałe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kwiatecek moja teściowa jak się dowiedziała że damy na imię małej Pola to się skrzywiła dopytalą czy to już pewne a jak mąż powiedział że tak i że o co jej chodzi to ona do niego z tekstem " No nic ale twoja chrzestna ma psa kundla co nazwała Pola bo go wzięła z pola" Myślałam że jej lutne normlanie ![]() agnieszka_pe25 brzuszek cudny, wogóle fotka fajnie wyszła z tym lustrem andziot kciuki za wizytę i pozostałe dziewczyny też ![]() dobrze dobrze niech siedzą, opowiedz od razu jak wrócisz jak się coś dowiesz pogadaj z połóżną na KTG, może będzie wiedzieć cos jak tam wygląda i kiedy bedzie można przyjechac oglądnąć oddział moria44 no to super, odliczanie rozpoczęte Zytus ja ci mogę troszku moich kilogramów oddać, spokojnie, bez jakiejkolwiek dopłaty ![]() A wogóle to dzieńdoberek kochane! W nocy wstałąm na trzy godziny i nie mogłam spać więc rano odsypiałam.
#2702 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
nie kochana, wczoraj musialam zamiast 2x jak zawsze wziac 3x magnez, cos mi sie pokrecilo i od tego bylo mi niedobrze
![]() teraz jem loda a malutka sie rusza jak szalona ![]() wasze dzieciaki tez takie aktywne??? czasem mnie wrecz zadziwia ![]() Cytat:
![]() niestety nie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() agnieszka_pe25 co za baba z tej ekspedientki! mam nadzieje, ze oczy jej zbielały jak weszłaś w roz.40?? ale masz zgrabny brzuszek, nie wiem co ty masz do niego ![]() ![]() kochana jak to mąż w pracy to juz pojechal zagranicę??? Cytat:
![]() ale tak na powaznie nie ma sie czym przejmowac, widzisz jak dziewczyny pisza. Kiedy mialas usg? na pewno wszystko gra, dzidzius rosnie, a ty nie tyjesz, czego chcieć wiecej? pewnie taka twoja natura ![]() Cytat:
![]() ![]() mi tam sie nic ostatnio nie sni ![]() jeny jak moje dziecko szaleje w brzuchu ![]() tak? ja jem kisiel czesto bo uwielbiam a chodze 2x dziennie na kuku ![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj jak juz wczesniej wspomnialam mam wizyte u gin, boje sie. Ma mi zrobic wymaz, szkoda ze nie usg... pewnie znowu sie do wagi doczepi, w koncu ma napisane, ze mialam diete stosowac, ktorej nie stosowalam. ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia ![]() Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2011-04-13 o 11:03 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
A dziś w szpitalu nie zamierzam zostawać :P a rodzic tym bardziej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
moria to swietnie, ze tak z marszu wezmą Was na stól. Po co lezec już dzien wczesniej... na mnie to by działało stresująco
![]() Bedziemy mooocno myslami z Wami ![]() Jestem pod wrażenia dokładnych zapisków Twoich i Agusi mary poziomkowa; zdjęciaaa ! Tak, CB i gps baby bezwzględnie dla Hanutki Karate Kid ![]() ![]() ![]() ![]() Gratulaski ![]() ![]() Grazin ja do uszka wkładałam kwiatka aloes ![]() atiz, no kolejna teściówka co przegina ! Pola - bo piesek kundelek wziety z pola... a kuzwa Pola Raksa to co, też kundelek ??? Bossshhhee
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-04-13 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny !
![]() Gratuluje wszystkich rozpoczętych nowych tygodni !!! Ja dzisiaj spałam jak zabita Wstałam przed 11 ![]() a miałam o 9 :P Budzika nie ustawiłam i sie nie obudziłam ! Pogoda straszna, mężulek wziął rano zimową kurtke bo tak zimno było, wiało i padało...w sumie za wiele się nie zmieniło... Dzisiaj wizyta u teściowej... ![]() Trzymam kciuki za wszystkie wizytki !! ![]() Ja mam jutro ![]()
#2706 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Rozeznanie
|
Atiz moja teściowa też wczoraj wyraziła w mało taktowny sposób swoje niezadowolenie z wyboru imienia dla synka. Na szczęscie nie przy mnie to zrobiła....bo pewnie coś nie miłego bym jej powiedziala. Ale mój maż był wściekły. Wybralismy imię Tymon, a ona że brzydkie i nie podoba jej się (tak prosto z mostu, ehhh) i jeszcze że kojarzy się jej z jakimś płynem do naczyć "Tymek" - ja takiego nie znam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Wtajemniczenie
|
Ale te teściowe to maja tupet! Masakra!
moja na szczęście nie wyraziła swojej opinii na temat imienia.... Za to moja mamuśka strzeliła focha, bo ona ma w pracy jakiegoś Piotra, którego nie lubi i jeszcze jest z czerwca tak jak nasz mały...I kawał palanta z niego...I od razu mi powiedziała, ze nie dogadam se z własnym dzieckiem bo Piotr bliźniak to samo zło i sama zobaczę....Bo ona już takiego zna !
#2709 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wynika z tego, ze od 9 miesiecy jem tylko kisiel... Cytat:
bo ja bardzo lubie kiedy Murzyn bije w kokos. http://www.youtube.com/watch?v=b9pfkbRlvGc Kwestie Murzyna zostawmy na boku, a czemu na wizazu nie zwisa fotos Xlandera?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj wielki dzien - pierwsza w moim zyciu zupa ogorkowa! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam fotki do albumu, z małym opóźnieniem, bo miałam tu małe oglądanie tego szatańskiego wózka i co? Bardzo się podoba
![]() Ddaaiissyy, Aniołku, może jakiegoś misia powożę? Poważnie chce mi się na spacer już z tym wozem i Hanutką! ![]() Kochane, uciekam chyba, bo Hanka mi się wbija we wszystko i niewygodnie mi ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Tą wiśnią kusicie, wracam do linków Mimbi ![]() Mimbs, zaglądaj do albumu, ino żywo! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zadomowienie
|
Moria jak ja Ci zazdroszcze!!!
![]() ![]() Gratulacje dla dziewczyn które zaczynaja kolejne tyg a dla tych 38-tygodniowych POKŁONY!! ![]() Mary wklejaj zdjęcia wózka!! My kupimy fotelik Maxi Cosi pewnie końcem tego miesiąca a X-Landera pewno dopiero końcem maja ![]() ![]() Teraz ide robić pierogi ze serem ![]() Żurek ugotowany. Troche się teraz wysiliłam bo szafe chciałam przesunąć ![]() Po obiedzie znowu zabieram się za ciuszki i segregacje, spisze rozmiary i ilość i musze jakoś to ogarnąć do kupy!
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
mimbi, trzymam kciukasy za ogórkowa !!
to moja ukochana zupa.......... i jeszcze jak jest kwasna ![]() Jestem ekspertem od żurku i ogórkowej ![]() ![]() Mary, lecem do albumu ![]()
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stwierdzam, że teściowe to jednak mają coś z głową ![]() ![]() ![]() Jak ja wam zazdroszczę, że już nie tyjecie ![]()
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Nie no Aliczka szafy przesuwa!
![]() ![]() Aliczko, Hanka ma Maxi Cosi Cabrio fix, który rezentuje się nieźle, a nawet się fajnie buja, więc kupno leżaczka też może się odwlec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za wszystkie brzuszkowe komplementy
![]() Cytat:
![]() a brzusio jest biggggggggggg a zdjecia tego nie oddawaja ![]() no wlasnie tz nie pojechal, zostaje prawie do konca kwietnia, by sobie pojechac do pracy na pare dni i wrocic na poczatku maja ![]() a hmmm jak widac dla niego nie wazne gdzie jest, prace sobie zawsze znajdzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje ze ja od jutra bede mogla odliczac ![]() Cytat:
Cytat:
moj stelaz juz na dobre zagoscil na korytarzu bo nie ma miejsca w pokoju ![]() udalo ci sie kupic ten czarny??????????????????? ???????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziekuje za kocyk, kochana jestes Cytat:
Cytat:
Cytat:
reakcja na imie: "a jednak takie zostawiacie?" ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Wtajemniczenie
|
Hejo
![]() dziś u nas pochmurno i ponuro... gram sobie w Miodzio na wp, to chociaż jakoś czas leci. ile macie kompletów pościeli i wypełnień? bo dziś mamy zamawiać na allegro dla Marcela. Moria ale ten czas szybko leci... 9dni to jest bardzo mało ![]() ![]() Ewesko no taka ciąża bliźniacza jak Twoja, to niejedna by chciała tak przechodzić swoją ciążę pojedynczą ![]() Mary aleee wypas ! a czarny kolor jest najlepszy ![]()
![]() |
#2717 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() MARY NIE MAM CIE W KONTAKTACH!!!! Aaaaaaaaa chce widziec wózek!!
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
Kruczaa, znając mnie, na taką uwagę powiedziałabym, że właśnie zainspirowały mnie płyny do naczyń i rozważamy też LUDWIKA
![]() Idąc tym tropem, każdemu jakieś imię z czymś się kojarzy i dziecko powinno zostać bezimienne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Wtajemniczenie
|
Mimbi no czasem, aż ciężko uwierzyć, że tam jest faktycznie dziecko
![]() Daisy jak samopoczucie ? ![]()
![]() |
#2720 |
Zadomowienie
|
Hello
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty,moja jutro o 15 gratuluje również kolejnych rozpoczętych tygodni. W sobotę zaczynamy 33 ,matko jak ten czas leci. Całkiem niedawno na teście były 2 kreski a tu niebawem bedziemy dzieci tulić. U mnie dziś zimnooo i padał przez chwilkę śnieg brrr. Pogoda nie nastraja pozytywnie. Zmykam kochane po chłopaków,później obiad ina aikido. Oj jak ja nie lubię siedzieć na tej ławce twardej,cały tyłek mnie boli. miłego dzionka
#2721 |
Zakorzenienie
|
Agnieszko_pe, kocyk czeka na wysłanie, spakowany, zaadresowany, ale zrobię to jutro, bo będę na przyjaznej poczcie, a nie w tej rzeźni najbliżej domu
![]() Saniu, dzięki! No i bardzo praktyczny! ![]() Aliczko, gapciu, musimy nadrobić znajomość ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Wtajemniczenie
|
mary ja tez się wpraszam do kontaktów
![]()
#2723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Ty.... Jaka zgrabna i powabna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Aliczka, powariowałaś szafy przestawiać
![]() ![]()
#2726 |
Zakorzenienie
|
Antropia, dajesz, Lasko
![]() Aliczko, dupencję skrywam pod luźnym ubraniem, mam wrażenie, że jak już waga z brzucha zejdzie - w sensie Hania, te jakieś flaki, to przeważy mnie do tyłu ![]() Mimbi, no ja nie ma? A zdjęcia z gangsterami i w klimacie wóda/dz*wki/kokaina, to nie jest ciekawa sprawa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Wtajemniczenie
|
Mary wózio pierwsza klasa! a ja się zakochałam w tej czerwonej parasolce !!!
![]()
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
mimbi wykazałabym się przy małej jakbym jej tą oliwkę nakladała na sucha skórę
![]() ![]() kasia1361 chłopaki trenuja aikido? rany, rany ja mam w domu też dużego chłopaka (mojego męża) , który jest zafascyowany od kilku lat treningami ![]() 24kasia86 jakbym na nfz chodziła do tej babki u której ze 2 razy byłam to tez bym się wizyt bała ![]() ![]() ja ostatnio swojej pytałam i powiedziała, że po 36tc się robi, ale nie zawsze ![]() ![]()
#2729 |
Zakorzenienie
|
Miałam iść, ale się nie da!
Eweska niespakowana, Aliczka przestawia szafy i jeszcze przeczytałam, że Kasia idzie na aikido, dopiero po kilku sekundach w budyniu zaskoczyły szare komórki i doszłam, że to Jej synowie ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Antropia, fuksjowa-ciemny róż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry Gaduły okropne
![]() ![]() Jak tak dalej będziecie produkowac to żadna się nie rozpakuje w tej części....nadrabiam i nadrabiam od godziny ![]() Wyczytałam, że jeszcze Spice czop odchodzi, rozwarcie jest - łoo matko co Wam tak śpieszno do tego rodzenia? ![]() Trzymam kciuki za wizytki dzisiejsze: Andziot, Eweska, Kasia, Matal ![]() Moria za 9 dni masz CC? ![]() A co do smarowania brzucholinka olejkiem z roosmmana - to ja chyba jako jedyna jestem zadowolona ![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj wyspana na maksa, nawet przespana ![]() ![]() ![]() Mary gratuluje fury dla Hanutki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.