![]() |
#2701 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
KOCHANE WRACAM DO WAS PO DŁUGIEJ PRZERWIE
![]() musiałam dojść do formy i doszłam ![]() Witam nowe laseczki ![]() ![]()
#2702 |
Raczkowanie
|
no Czarna w końcu
![]() ![]() ![]() ![]() medzia wyszły mi gały jak przeczytałam, że w saunie byli z Tobą goli faceci...ja bym chyba nie dała rady wejść na golaska przy obcych, podziwiam ![]() ![]() witam nowicjuszki i życzę powodzenia btw. jak wygląda ta sportina i gdzie ją można kupić bo ja albo nie zwróciłam uwagi w sklepie, albo u mnie nie ma:/
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) ![]() ![]() cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia ![]() waga obecna 79,4 kg (23.02) ![]() Edytowane przez nutella11 Czas edycji: 2012-01-31 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
thenerdqueen postaram się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Czarna, nooo! Super, że wracasz do nas!
![]() Brawo za spadek ![]() Nutella, one są dostępne jedynie w niektórych sklepach, ja widuję je w Auchan i Carrefour. Wyglądają tak: http://www.obst.pl/?menu=sportina-active (nie patrz na kcal na tej stronie, bo sa źle podane -na opakowaniu jest inaczej). thenerd, powodzenia! Trzymam kciuki za egzamin! ![]()
#2705 |
Wtajemniczenie
|
Czarna
![]() ![]() ![]() medzia: mnie by pewnie rozwaliło w tej saunie na kawałeczki, nienawidzę duchoty, strasznie mnie dusi i nie daję rady wysiedzieć dłużej niż 30s, bo dostaję kręćka, oczy wychodzą i wybiegam z piskiem... ![]() dzięki Bottega ![]()
![]() |
#2706 | |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Podawaj co jesz ![]() Cytat:
Wczoraj miałam aktywne popołudnie - walczyliśmy z meblami i wciskaniem kabli w listwy więc wrzucam teraz tabelę ![]() Ja chwilowo postanowiłam nie liczyć kalorii i nie ważyć każdego grama tego co jem. Kupiłam wczoraj majonez light hellmansa ale jest ohydny i nie wiem czy go zjem, czy nie wywalę po prostu (może zmęczę w jakichś sałatkach..) Wolę całkiem wywalić majonez niż jeść jakieś paskudztwo. Wczoraj całkiem nieźle -oprócz 4 ![]() Wróciłam do ćwiczeń - dzisiaj rano 20 km poleciało. Jak waga drgnie w dół i zobaczę że na nowo odzyskałam moc to wrócę do liczenia kalorii na razie straciłam wiarę że to coś mi daje.. Więcej ćwiczeń szlaban na grzeszki i za tydzień muszę mieć mniej ![]() Póki co na śniadanie płatki + 200 ml kefiru II - 2 kromki chleba słonecznikowego + twarożek turek figura + 2 plastry sera mierzwiowego i musztarda ognista ![]() III - pekińska (ok.200) pomidor,szczypiorek + tuńczyk w puszce dalej zobaczymy ![]() Na bank twaróg chudy albo serek wiejski ![]()
![]() |
#2707 |
Wtajemniczenie
|
kurka siwa, przegięłam z owsianką, napchałam się jak bąk i do obiadu wystarczy z pewnością ... AAAAA, idę na egzamin ;_;
Czarna, masz większy spadek niż ja ![]() ![]() miłego dnia, laski
![]() |
#2708 |
Rozeznanie
|
thenerdqueen trzymam kciuki
![]() akasha83 no każdy ma swój sposób na "sukces" ![]() ![]() Czarna witaj ponownie ![]() ![]() sosha też chyba taką pastę łososiową sobie zrobię mniam ![]() ![]() Medziu kochana dziękuję i teraz dopinguje Ciebie, aby do następnej tabelki był spory spadek. Będę mieć na Ciebie oko ![]() Podziwiam Cię za tą saunę nago, ja zawsze wchodzę w ręczniku lub stroju kąpielowym - saute bym się nie odważyła ![]() Nutella daj znać jak było ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zadomowienie
|
nutella, uwierz, że wtedy też mi wyszły gały... ale rozmawiałam z przyjaciółką, która często korzysta z sauny, bo ma zalecenie od lekarza i też mówi, że 80% jest nago :/ ale Ty masz fajnie, z samą koleżanką to super!
![]() ![]() Czarna, wreszcie się Ciebie doczekałam!!! ![]() ![]() ekomonika, witaj ![]() thenerd, moja koleżanka, jak z nią byłam miała dokładnie to samo! to było coś w rodzaju: "nie wytrzymam, duszę się, otwierać..!" ![]() akasha, ja właśnie w ten sposób (bo chleb był pyszny albo ciasteczka zrobiłam) przytyłam 3kg, masakra. Nigdy więcej, obiecałam sobie ![]() WyrafinowanySmak, dziękuję ![]() ![]() sosha, jak tylko będę miała dostęp do łososia to zrobię sobie ![]() ![]() Winnie, sprawdzę dokładnie ten słodzik, jak będę w domu i Ci napiszę! ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Raczkowanie
|
Medzia - ten majonez jest jakiś taki dziwny w smaku. Totalnie mi nie podszedł. Ja w ogóle Hellmansa nie tolerowałam nigdy, także jakoś nie byłam przekonana ale smak to potwierdził. Rezygnuję z tego całkowicie.
Dużo warzyw, małe porcje i zobaczymy za tydzień. Póki comam straszne rozterki "pracowe" Nie moge zmienić pracy na inną w zawodzie i nie wiem czy zaczynać kolejne studia i zmieniać "karierę" Mam mętlik w głowie...
#2711 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Rozeznanie
|
Akasha to spróbuj może majonezu light firmy Mosso - ja właśnie ten miałam kiedyś i naprawdę, nie był zły
![]() ![]() Medziu właśnie zauważyłam zmianę w podpisie i miałam Ci już gratulować - oby tak dalej - masz jeszcze 2 dni ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zadomowienie
|
Tak moje drogie laski wróciłam żeby was pocieszać
![]() ![]() straciłam 3kg nadwyżki i jeszcze mi spadło te 1.5kg to chyba mam powód do dumy ![]()
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Medziu, gratuluję spadku!
![]() Cytat:
![]() + generalnie II kierunek wchodziw grę tylko, jeśli będzie darmowy. U mnie dziś 71,1kg - 0,3kg mniej niż wczoraj, powoli spada... a @ nadal brak. Nie wiem czy dziś ćwczyć czy nie. Nie chcę jutro miec znowu 72 kg... ![]()
![]() |
#2715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Drugim moim typem, jeszcze w czasie studiów była rachunkowość i myślę (póki co luźno) o jakimś studium jakimś w tym kierunku i zbadanie rynku czy dostałabym może pracę w tym kierunku.. Cały czas szukam w zawodzie (logistyk, zakupowiec) bo czuję się w tym najlepiej.. ale właśnie każdy kolejny kwartał czuję że się wypalam w tej firmie ![]()
![]() |
#2716 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
No i na takich lekach nie dziwne, że nie możesz zasnąć, a w szkole biegasz jak nakręcona! Co do królika, to strzeż się, nie ma nic gorszego niż zemsta futrzaka ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Puchatku, chyba będzie ciężko, bo one mają te taśmy czy coś tam uszczelniające (których zresztą nie możemy zdjąć) i że tak powiem wata się nie zmieści. Położyliśmy już jedną pościel, aby to jakoś zasłonić, ale nic nie daje :/ Wściec się można. Ogólnie w całym domu jest zimno - w kuchni jest malusi grzejniczek ZA szafką (ze zlewem), w łazience też taki mały + zdaje się, że jakaś mądrala często zostawia na klatce otwarte okno, bo czasami normalnie aż wieje...
![]() ![]() Brzuch mnie boli ![]() ![]() Thenerd, jak poszło? Trzymam kciuki cały czas! ![]() Medziu, ja również nie wyobrażam sobie przebywać na nogo w saunie z innymi facetami ![]() ![]()
#2718 |
Wtajemniczenie
|
Bottega: dzięki, że pytasz
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam w pt dwa przedmioty do zaliczenia - zaliczenie ustne z systemów a później egzamin ustny i pisemny z angola. W ndz idę na konsultacje zaliczyć jeszcze jeden przedmiot. No i mnie przeczyściło ![]() grr.. królik chce zjeść nasze kapcie! hahahahaha odgoniłam go i poleciał w druga stronę podskakując śmieszne na boki i do góry ![]()
![]() |
#2720 |
Wtajemniczenie
|
ogólnie spiny nigdy nie miałam w temacie ocen, ale tym razem zależało mi bardzo, bo dzięki temu mogę mieć większe szanse, żeby iść tam na licencjat..
![]() króliś śmieszek ![]() ![]()
![]() |
#2721 |
Rozeznanie
|
Ja wpadam tylko na chwilkę. ostatnio ciągle w biegu. Waga stoi, ale to dobrze, że nie idzie do góry. jutro egzamin na który nic nie umiem. Wypłata dopiero 7, więc nie mam kasy na łyżwy czy basen. Ale jak tylko dostanę kasę to wykupię może jakiś karnet.
Gratuluję spadków! Czarna ja Cię zastrzelę! - ale to już Ci mówiłam :P
#2722 |
Zadomowienie
|
hmmmm...a za co???nic nie widzę,nic nie słyszę ciemna jestem hehe ![]() dziewczyny nadrobić waszych wpisów nie mogę po prostu nie nadążam ![]() akasha złotko moje!! poproszę o wpisanie wagi w tabelkę chcę mieć większą satysfakcję w piątek ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-02-01 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() Dzisiejszy dzień jest średni - zjadłam dwa tosty, dwa i pół kawałka pizzy, dwa krokiety i dwie sajgonki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie wczoraj całkiem dobrze ![]() ![]() Później zjadłam 2 chrupkie z szynką i serem mierzwiowym ale zwymiotowałam wszystko, nie wiem czemu. Później zjadłam serek wiejski i ten został ![]() Dzisiaj płatki + jogurt0%. Później zjem pekińska+groszek+marchewk a+kukurydza (jest tego dużo podzielę na 2) a do obiadu mam 200g mintaja smażonego z kostką rosołową i oliwą. potem zobaczymy ![]()
![]() |
#2725 |
Rozeznanie
|
Cześć laski, dziś ciężki dzień - nie dość, że mam ciężki egzamin, to jeszcze się dowiedziałam wczoraj wieczorem, że mam poprawkę z innego przedmiotu i nie nauczyłam się.
Wczoraj ładnie się pilnowałam ![]() pozdrawiam!
#2726 |
Zadomowienie
|
chodziło mi o wpisanie mojej wagi 102kg w piątek czyli jutro
![]() ![]() ![]()
#2727 |
Rozeznanie
|
Cześć Laski
![]() Nie wiem, ale chyba przez ten mróz nic mi się nie chce ![]() Moje menu na dziś: Ś: 2 parówki + 60g razowego IIŚ: 2x wasa + mierzwiony i sałata lodowa O: 200g brokuł gotowanych + udko z kurczaka K: 120g jajecznicy + pomidorek + cieniutka kromka razowego Miłego dnia Kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na śniadanie 2 kromki razowca. Jedna z szynką drobiową, rzodkiewką i serkiem nat. a druga z twarogiem białym chudym i dżemem truskawkowym. Do tego parówka drobiowa i czerwona herbatka. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() śniadanie : mleko z płatkami zbożowymi od śniadania, czyli 11:30 nie zjadłam nic, jestem z siebie dumna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie: I śniadanie: 110g jajek, 45g razowca, 2g Delmy (tej zwykłej - wyczaiłam, że ma najmniej kcal!), 12g polędwicy z indyka, 200g sałaty lodowej, 60g pomidora, 10g słonecznika, 100g ogórka II śniadanie: 180g marchewki Śniadanie wyszło mi kaloryczne przez te jajka, dlatego na II była sama marchewka. W planach: obiad: 150g piersi z kurczaka, 100g pomidora, 200g kapusty pekińskiej, 135g marchewki z groszkiem (Rolnik), 225g truskawek podwieczorek: 200g marchewek, 100g kapusty pekińskiej, 100g ananasa z puszki kolacja: 20g Ostrowi jogurtowej, 100g ogórka, 50g pomidora, 200g sałaty lodowej, 2g Delmy, 2 chrupkie Sonko błonnik, 135g marchewki z groszkiem (Rolnik) Razem: 1097kcal, 81g białka, 137g ęglowodanów, 26gtłuszczu. Trochę za dużo białka, ale trudno. Trzeba pozjadać, co jest ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-02-02 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.