Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-06, 09:28   #2701
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
ja nawet nie pisze co mam bo jak widze ze pajac 62 jest wiekszy od 68 to szlag mnie trafia;/

musze teraz jakas kreacje dla synka na swieta przygotowac no bo przeciez nie w dresie;p
noo mozesz go odstroic są za✂✂✂iaszcze koszule dla maluchów
albo pajaca mikołajka
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:31   #2702
annyonne
Raczkowanie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
otulaczek być musi ja widziałam na allegro za 39 zł, nie wiem ile ten kosztuje

i super, że idziecie do szkoły rodzenia

mi się właśnie te wszyskie misie i róże nie podobają za bardzo i tam jeszcze taką fajną krateczkę mają i paseczki
Melduję, że otulaczek zakupiony, to moja pierwsza kupiona rzecz dla Maleństwa http://allegro.pl/motherhood-otulacz...847564520.html

Za misiami i innymi takimi również nie przepadam, zakochałam się w pościeli "brązowe pasy" (tylko brzmi tak groźnie ) z tej oto aukcji: http://allegro.pl/edisa-posciel-dla-...html?source=oo

-----------------

Witam nowe Mamusie, mam nadzieję, że będzie wam z nami dobrze

Zbieram się na rekonesans do szpitala gdzie planuję rodzić. Umówiłam się z położną i zobaczymy czego się dowiem, więc trzymajcie kciuki, trochę stresa mam...
annyonne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:32   #2703
agacia_cz
Zadomowienie

mi z kalkulatora wychodzi dziewucha i to się zgadza ale myślę że to po prostu loteria...

na razie stopuję z kupowaniem ciuchów dla bąbla podobno mam dostać sporo od bratowej tylko kiedy mi to zamierza dać???? ja chcę już!!!!! a tak głupio się upominać ;/
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:33   #2704
kropeczka1984
Rozeznanie

Przyznaję się bez bicia, że pierwszy raz nie mogę Was nadrobić... Postaram się być bardziej na bieżąco

Dziękuję wszystkim za gratulacje
Teraz intensywnie myślimy nad imieniem dla Syncia Mąż mówi ostatnio, że skoro mówimy cały czas do niego Dzidek, to może jest jakieś imię, od którego jest takie zdrobnienie. No i okazuje się, że mojej koleżanki mama ma na imię Zdzisława i mówią do niej Dzidka. Tak więc wyszła propozycja z imieniem Zdzisław Teraz Mąż się denerwuje jak mówię o Zdzisławie

Za to coraz chętniej wspomina o Wojtku Znacie jakichś fajnych Wojtków?

Spadam robić obiad. Dzisiaj chińszczyzna
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:42   #2705
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
dziewczyny tak z ciekawości sprawdza się Wam ??? http://www.ciazowy.pl/kalkulator,plci-dziecka.html mi się sprawdziło
Aż sobie z ciekawości sprawdziłam, wyszło mi że chłopak ale niestety jeszcze nie wiem co jest, bo maleństwo mi się skutecznie maskuje i nie chce pokazać, co tam ma między nóżkami ale czuję, że będzie dziewczynka, chociaż wszyscy wokół mi mówią, że będzie chłopak

Cytat:
bylam tez wczoraj u lekarza... i tak naprawde nie powinnam byc na tym watku ale juz mnie chyba nie wyrzucicie?? Igor urodzi sie 18-19 grudzien i na swieta bedzie z nami cesarka musi byc planowana szybciej;/
Ogolnie maly cud malina glowka w dol brzuszek okragly glowa kanciasta;p
i siuras nie odpadl
To rzeczywiście nieźle Ci się to wszystko przyspieszyło ciekawe czy po porodzie będziesz miała czas, żeby choć na chwilę tu zajrzeć i doradzić nam "nie doświadczonym"

Cytat:
Napisane przez Anulka_86 Pokaż wiadomość
Ja miałam ostatni okres 25 .05 a termin porodu mam na 1.03.2011 ( bo z pierwszego USG wyszło ,że 3.03 - i obsuwa była dwu dniowa- dlatego 1.03 wpisała babka, bo mówi, że 29 luty- rok przestępny... )
Większość kalkulatorów pokazuje ,że dopiero urodzę ok.10 .03. 2011
a już na 2 USG pokazało mi ,że 29 .02.
Za tydzień idę na połówkowe badanie i się okaże
Mi też tak mniej więcej wyszło i ginka mi właśnie wpisała termin porodu na 29 lutego chociaż wg wyliczeń moich i koleżanki położnej jest na 26 lutego

Cytat:
Pozdrawiam i życzę miłego dnia,
Ja dzisiaj jadę do domku... ( z Poznania do siebie... )może mąż przyjedzie też z delegacji bo coś mówił, że nie przyjedzie na weekend.

i jeszcze jedno... macie już niską hemoglobine ? ja niestety mam.
Tzn jeszcze się mieszczę w normie ale na samej prawie granicy jestem -jedna jednostka brakuje.
Też tak macie czy nie??? nie wiem już co mam jeść aby było dobrze.
Ja też mam niską hemoglobinę, nawet poniżej normy, ale to ponoć normalne u ciężarnych, mi lekarz nie przepisał żadnych tabletek i się dobrze czuję.
A Ty znasz Poznań w miarę? Bo będę tam w przyszłym tygodniu i chciałabym coś może kupić dla Bąbelka, ale zupełnie się nie orientuję gdzie są w miarę fajne np ciuszki i oczywiście w dostępnej cenie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dobry
my wczoraj tez tap madl ogladalismy najbardziej mnie wk...wia ta gabryska chyba - co ma krótkie włosy- na ciemno ją przefarbowali i zdjecia miala w takim czarnym stroju..i co w kółko gadala ze dawno chłopa nie miała. chcialam zeby odpadłą ale nic z tego
ale model byl niczego sobie
Też to oglądaliśmy i już myślałam, że przełączę tak mnie ta gabryśka wnerwiała :/

Cytat:
no to piszę ile mam czego

pajace
3 szt rozmiar 56
2 szt rozmiar 62

dresiki
1 szt rozmiar 56/62
2 szt rozmiar 68
1 szt rozmiar 74

bluzy
1 szt rozmiar 62/68
1 szt rozmiar 74

spodenki
2 szt 68

komplety body + półśpiochy
1 szt 56'
2 szt 62

body
rozmiar 56 z długim rękawkiem 3
z krótkim 2

rozmiar 62 z długim 5'
z krótkim 5
( i jeszcze kilka par bodziaków z zestawu na all...jakies 10 par)

komplety śpiochy+kaftaniki
rozmiar 56 4
rozmiar 62 5

śpiochy
rozmiar 56 1
rozmiar 62 1
rozmiar 62/68 3

kombinezon zimowy 62
do tego mam 1 niedrapki (koniecznie muszę dokupic 2 pary myślę)
2 pary skarpetek frotte (tez muszę kupic)
1 parę skarpetek bawełnianych (tez dokupic)
4 czapeczki bawełniane (3 smerfeki i jedna wiązana)
1 czapeczka frotte wiązana
1 śliniak (chyba trza dokupic)

muszę jeszcze czapkę i szalik zimowy
jakies cieplejsze bluzeczki na 62/dresiki

i chyba jakieś rajstopki jeszcze bym musiała kupic....

i nie wiem co jeszcze

a i mam
2 lekkie kocyki
2 grubsze kocyki
2 kołderki
Ja jestem z ubrankami daleko w tyle, chyba muszę wziąć z Ciebie przykład i zacząć coś kupować, bo nie mam nic

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:45   #2706
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość
Melduję, że otulaczek zakupiony, to moja pierwsza kupiona rzecz dla Maleństwa http://allegro.pl/motherhood-otulacz...847564520.html

Za misiami i innymi takimi również nie przepadam, zakochałam się w pościeli "brązowe pasy" (tylko brzmi tak groźnie ) z tej oto aukcji: http://allegro.pl/edisa-posciel-dla-...html?source=oo

-----------------

Zbieram się na rekonesans do szpitala gdzie planuję rodzić. Umówiłam się z położną i zobaczymy czego się dowiem, więc trzymajcie kciuki, trochę stresa mam...
niezłą okazję z tym otulaczkiem trafiłas

a pościele świetne na tej aukcji
Stary 2011-10-06, 09:52   #2707
Agnusbe
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
no i termin na styczeń masz tak??
Ale ja nie pisałam że mam termin na styczeń. Oczywiście że mam na luty i nie rozumiem Twojego pytania

A tak w ogóle dziękuję Wam dziewczyny za powitanie.

neska22 ależ Ty masz duużo ubranek, ja nawet nie wiem czy połowę mam. Z tym że chyba nie mogę liczyć że coś dostanę po starszych maluszkach, więc kompletuję wszystko od zera. Ale zrobiłam liste zakupów i jest mi raźniej
Agnusbe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-06, 09:54   #2708
uska000
Zadomowienie

juz mam 2 kombinacje

http://s1.zmniejszacz.pl/104/100_0158__369600.jpg
http://s1.zmniejszacz.pl/104/100_0156__555150.jpg

a tu piewrszy tort Igora od Cioci Ani
http://s1.zmniejszacz.pl/104/100_0154__92453.jpg

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:54   #2709
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Agnusbe Pokaż wiadomość
Ale ja nie pisałam że mam termin na styczeń. Oczywiście że mam na luty i nie rozumiem Twojego pytania

A tak w ogóle dziękuję Wam dziewczyny za powitanie.

neska22 ależ Ty masz duużo ubranek, ja nawet nie wiem czy połowę mam. Z tym że chyba nie mogę liczyć że coś dostanę po starszych maluszkach, więc kompletuję wszystko od zera. Ale zrobiłam liste zakupów i jest mi raźniej
kochana moje zbiory są skromniutkie przy zbiorach niektórych dziewczyn
Stary 2011-10-06, 09:55   #2710
Anulka_86
Raczkowanie

Maga83 " Ty znasz Poznań w miarę? Bo będę tam w przyszłym tygodniu i chciałabym coś może kupić dla Bąbelka, ale zupełnie się nie orientuję gdzie są w miarę fajne np ciuszki i oczywiście w dostępnej cenie
Ja jestem z ubrankami daleko w tyle, chyba muszę wziąć z Ciebie przykład i zacząć coś kupować, bo nie mam nic "

Poznań znam, ale szczerze to nie mam pojęcia gdzie są fajne ciuszki - tzn. inne niż w innym mieście.
Ja za tydzień 13 .10 idę na USG polówkowe i powiedziałam sobie ,że po tym badaniu pojadę do Tesco - bo tam zawsze widzę super ciuszki i kupię pierwszego bodziaka już się nie mogę doczekać.
A co do tego Poznania- to kwestia też tego w której części Poznania będziesz. W każdej Galerii jest coś dla dzieciaczków -ale ja na razie nie wchodziłam szukać.... bo nie miałam zamiaru kupić - zawsze mówiłam, że za wcześnie jeszcze , dlatego nie umiem powiedzieć gdzie taniej.
Ja jeszcze też nic nie mam -ani jednej pary skarpetek

Nie martw się... jeszcze tyle czasu o końca lutego damy radę !
Ja czekam na takie większe zakupy - będą mnie bardziej cieszyły
Anulka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:55   #2711
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
o cholercia
az sie Ciebie przestraszylam
matma to byla moja zmora... raz "chodzilam" z jednym chlopakiem tylko dlatego, bo byl dobry z matmy i wyciagnal mnie na 5. Jak go rzucilam, wrocilam do 3
teraz przez obowiazkowa matme na maturze masz chyba pelne rece roboty,co ?
nie ma się czego bać sama widzisz, że można się tego nauczyć, jak Ci ktoś dobrze wytłumaczy
mój TŻ mówi, że jestem zboczona na punkcie matmy, bo tak ją uwielbiam, że potrafię siedzieć na forum matematycznym i pomagać ludziom w zadaniach dla przyjemności
a pracy mam rzeczywiście trochę, ale w tym roku ze względu na ciążę odmawiam już nowym uczniom, tylko biorę tych co do mnie już wcześniej chodzili, ale i tak mam ich chyba z ósemkę...

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:55   #2712
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hahhaaa ekstra
taki "dorosły" strój
a tort tez fajny
Stary 2011-10-06, 10:03   #2713
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

hej mamuśki
Jeden dzień mnie nie było i się normalnie za Wami stęskniłam
Już z samego rana pojechałam do siostry, wróciłam wieczorem, później prawie 2 godziny z mamą na skype rozmawiałam(bo my to gaduły ) a później film z tż sobie obejżeliśmy ale ja do końca nie wytrwałam i zasnęłam

Zrobiłam sobie kanapeczki z pomidorkiem i kawusię i teraz Was ponadrabiam bo aż 6 stron
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 10:05   #2714
dph
Rozeznanie

Witam nowe mamusie

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
Oj tak... przed ciążą miałam problem ze znalezieniem 70D a teraz potrzebuję 70E.. to już w ogóle patrzą na mnie jak bym z księżyca spadła... ale pani w sklepię ciężarówkowym mnie pocieszyła, że 70 to mają nawet do H (te do karmienia - z fiszbinami i bez).. także myślę, że do końca ciąży to alfabet mi się nie skończy, bo jak oglądałam tą miskę H to jak sobie przypominam jak karmiłam Tomaszka... to to mniej więcej taki namiot bym potrzebowała właśnie:P ;P.... pomijając, że jak patrzę na bratanka od TŻta, który ma 3 miesiące i na mój jeden cyc... to głowa tego malucha i mój jeden są tej samej wielkości gdzieś... więc taki noworodek to już w ogóle będzie na moim biuście miał całe łóżko z mleka:P
martuniunia ja jak urodziłam moją córcię i zrobili mi zdjęcie jak karmię na leżąco to mam jednego cycka większego od główki córki porażka więcej zdjęć jak karmię mi nie robili

Cytat:
Witajcie Kochane!
Jestem w 21tc i spodziewam się chłopca (który właśnie się obudził i daje o tym znać =P)
Nie wiem czemu dopiero teraz się do Was przyłączam. Chyba wpływ na to miała moja dzisiejsza rozmowa przez tel z mamą. Uświadomiłam sobie ak mało wiem o noworodkach. A to co dowiedziałam się od mamy wydaje mi się bardzo przestarzałe i nieaktualne. W każdym razie pomyślałam, że miło będzie powymieniać się doświadczeniami. Chociaż ja głównie licze na Was bo to moja pierwsza ciąża.
pozdrawiam
będzie dobrze a doświadczenia nabierzesz jak się dzidzia urodzi zobaczysz

Cytat:
dzien dobry

caly dzien mnie wczoraj nie bylo i ledwo nadrobilam.. a na dzis kupe roboty

Witam nowe mamusie

Agatku mam dla Ciebie poniekad zla wiadomosc... kupilam wczoraj lozeczko oczywiscie turystyczne cudne ale jechalam po to co razem wybralysmy ale jak je dotknelam to sie zalamalam;( mialas moze w podstawowce taka cudna ortalionowa kurtke?? jest z identycznego materialu, szelesci i jest okropne;/
niestety wzielam inne ten material mnie odstraszyl.. zastanow sie kochana dobrze.. ja kupilam to http://allegro.pl/a-lozeczko-kojec-d...831088611.html lampke wibracje i moskitere mozna dokupic lacznie 50zl i jeszcze dostalam rabat bo bylam ak u niej wiec narazie 240zl i jak sie na ta wibracje zdecyduje to podjade do niej

bylam tez wczoraj u lekarza... i tak naprawde nie powinnam byc na tym watku ale juz mnie chyba nie wyrzucicie?? Igor urodzi sie 18-19 grudzien i na swieta bedzie z nami cesarka musi byc planowana szybciej;/
i siuras nie odpadl

ktoras pytala o cesarke planowana ja bede miec przez kregoslup;/
uska to super że już wiesz na czym stoisz no i że będziesz już miała maleństwo na święta i nie przejmuj się że Twoje maleństwo urodzi się w grudniu mój mąż jest z grudnia i cały rok się odmładza i np nie mówi wieku rocznikowo tylko liczy od daty urodzin czyli jest cały rok młodszy
Stary 2011-10-06, 10:08   #2715
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość
uska to super że już wiesz na czym stoisz no i że będziesz już miała maleństwo na święta i nie przejmuj się że Twoje maleństwo urodzi się w grudniu mój mąż jest z grudnia i cały rok się odmładza i np nie mówi wieku rocznikowo tylko liczy od daty urodzin czyli jest cały rok młodszy
moj dokładnie tak samo
Stary 2011-10-06, 10:11   #2716
likas
Raczkowanie

Maga 83 ja też uwielbiam matematykę, ale nie udzielam już korepetycji ostatnie były jak byłam w pierwszej ciąży.

Co do ubranek po córce nie mam prawie nic ale koleżani mnie wprost zasypały i jeszcze obiecują. Z jednej strony fajnie ale z drugiej kompletowanie wyprawki to super sprawa.

Coprawda kupiłam dresik polarowy r 68 w Pepco, skusiła mnie mega wyprzedaż z poprzednich kolekcji - 7,50
Pewnie na coś jeszcze sie skuszę, a jeszcze kupiłam kombinezon na Allegro, używkę bo na dwa założenia to nie warto.
A cały czas mnie kusi, żeby wyciągać ciuszki z szafy i je oglądać
likas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 10:21   #2717
NataliaM1103
Rozeznanie

Witam Mamuśki
uskaooo też bardzo chce żeby mój Bartosz przyszedł na świat w styczniu(11.01),ale z drugiej strony jak pomyśle ,że na święta mogłabym byc już z nim w domu to byłoby wspaniale. Szczerze to ja mam przeczucie ,że urodzę w grudniu ,niewiem czemu ale tak jakos mam!!
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 10:39   #2718
agacia_cz
Zadomowienie

właśnie dostałam wylicytowaną pakę ubrań dla małej jest super!
http://allegro.pl/zestaw-super-paka-...839856725.html
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 10:40   #2719
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
weź mi nic o panicznym strachu nie mów- mój szwagier nigdy nie był u dentysty 'bo się boi' chłop 23 lata, a zęby ma rozkaszanione z 5?? środek zjedzony przez bakterie, zęby żółte od środka, została sama korona, boli go czasem tak, że szok. Ale nie, nie pójdzie bo jest głupi. Powiedziałam, że jak go zacznie rozrywać na boki to jeszcze go w dupę kopnę i powiem, że dobrze mu tak no i czeka, aż przejdzie mu ze złych zębów na następne o, taki mądry jest nie moje zęby więc się nie stresuje już, mu nie zależy, to komu ma zależeć?
Mój mąż poszedł do dentysty po prawie 10 latach dopiero jak prawie po ścianach chodził z bólu.
Pogotowie dentystyczne na szczęście za rogiem, ulga natychmiastowa i od tego czasu chodzi grzecznie

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile razy dziennie lekarz wam przepisał nospe i luteine dopochwową i w jakich dawkach??
Luteina - 2*2
nospa - 2/3*1

Swoją drogą teraz nospę odstawiłam, bo strasznie mnie zamulała będę brać w razie bólu tylko

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, tak nieśmiało pytam, czy mogę do Was dołączyć? Bo mam różne wątpliwości związane z ciążą, macierzyństwem, a tutaj niektóre są już doświadczonymi matkami i w ogóle i tak Was podczytuję od jakiegoś czasu

Termin porodu mam na 21 lutego. Dziewucha ma być
Cytat:
Napisane przez machinka29 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny, szczęśliwe przyszłe Mamusie

Jestem na wizaz pierwszy raz, zarejestrowałam się i piszę,
bo spać za bardzo nie mogę ostatnio ,
dzieciątko nie pozwala choć zmęczona jestem.

Udało mi się w końcu i jestem już w 6 mies. ciąży, tzn 25.tc ...
hmm, a moze już 26 tc., najważniejsze że już tak daleko,
bo po dwóch stratach jest to dla mnie ogromny sukces i wierzę,
ze tym razem będzie do przynajmniej 38tc. i urodzę śliczną Córunię
Tak, tak, bo będzie to dziewczynka, długo nieśmiała była, ale w końcu pokazała co nieco ;-)
Imię mieliśmy wybrane i dla chłopca i dla dziewczynki: chłopczyk miał być właśnie Julian a dziewczynka będzie Iliana.

Ostatnio kiepsko się czuję, ciągle coś boli, ciągnie, i czuję się ciężka jak ogromny kamień,
nie wiem co to będzie w kolejnych tygodniach,
chyba będę się toczyć a nie chodzić
Mąż mówi na mnie pieszczotliwie Kulka
wcześniej czasem powiedział betoniarka ale to mi sie nie spodobało

Pozdrawiam was wszystkie i życze szczęśliwego oczekiwania i rozwiązania
Cytat:
Witajcie Kochane!
Jestem w 21tc i spodziewam się chłopca (który właśnie się obudził i daje o tym znać =P)
Nie wiem czemu dopiero teraz się do Was przyłączam. Chyba wpływ na to miała moja dzisiejsza rozmowa przez tel z mamą. Uświadomiłam sobie ak mało wiem o noworodkach. A to co dowiedziałam się od mamy wydaje mi się bardzo przestarzałe i nieaktualne. W każdym razie pomyślałam, że miło będzie powymieniać się doświadczeniami. Chociaż ja głównie licze na Was bo to moja pierwsza ciąża.
pozdrawiam
Zbiorowo: cześć

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
komu sałatki makaronowej???
Proszę
Sałatki makaronowej nie odmówię

Cytat:
i siuras nie odpadl

ktoras pytala o cesarke planowana ja bede miec przez kregoslup;/
Fajnie, że maluszek będzie z Wami na święta
Bodziak świąteczny jest super

Co do daty porodu, to u mnie są trzy daty: 28, 29 i 30 stycznia, ale my uznajemy tę ostatnią, bo to akurat 9 miesięcy po ślubie będzie
_________________________ __________
Bry

Obudziłam się z bólem gardła Mąż kicha i prycha zaraz będę pić tą miksturę czosnek-cytryna-miód

No i póki słonko świeci wstawiam pranie
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 10:51   #2720
pozycja77
Zadomowienie

Mi znajome mamusie mówia zeby nie przywiązywać się do terminu porodu, bo Maleństwo albo samo zdecyduje co i jak, albo faktycznie lekarz podejmie decyzję, zależnie od stanu Maluszka i Mamy. U mnie termin wypada na przerwę międzysemestralną i byłoby idealnie się wstrzelić, ale jak się nnie wstrzelimy, to też się nic nie stanie

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł
pozycja77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 10:52   #2721
likas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość

Same słodziaki
Ale jestem ciekawa czy kolejna córcia czy chłopak, ale parcie mam na chłopaka. Ech muszę jeszcze poczekać
likas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:02   #2722
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Hejka Mamusie.
Dziś o 14,30 idę na wizytę do ginekologa Jej... jak ten czas leci
Mam tylko nadzieję, że wszystko przebiega bez zmian i Pani dr powie "Jest wszystko w porządku". Coraz częściej zaczynam myśleć już o porodzie. I żałuję, że bee miała cesarkę, ale trudno. Od którego tygodnia chodzi się do szkoły rodzenia??
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:03   #2723
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
tak chcialam zeby maly byl ze stycznia;/

Nikotynka ja tez lapie stresa jak cholera.. chociaz tyle ze nie bede musiala bolami i wodami sie stresowac;p

Kamciurka dlatego ze chce cesarke u konkretnego lekarza a jak dostane boli w swieta to od wigili go nie oderwe;p
to prawda choć ja się stresuje czy dam sobie radę po porodzie jak już będziemy w domu zajmowac się takim noworodkiem
Cytat:
Tzn jeszcze się mieszczę w normie ale na samej prawie granicy jestem -jedna jednostka brakuje.
ja tak mam i lekarz kazał mi jeść ChelaFerr Forte powiedział, że jedzenie typu szpinak i wołowina mi już nie pomoże bo ja mam już sporo poniżej
Cytat:

-----------------

otulaczek sobie od ciebie odgapię dzienx
i ta pościel super
ta 2 taka świąteczna
Cytat:
kochana moje zbiory są skromniutkie przy zbiorach niektórych dziewczyn
a ja nie mam jeszcze nic łapie stresa nawet nie wiem jak się zabrać za kupowanie najpierw potrzebuje komody, żeby mieć gdzie trzymać te rzeczy a po komodę wybierzemy się pewnie w weekend z mężem do ikei mam 2 upatrzone, tylko ciężkie dziadostwo ( ponad 70 kg ważą) i nie wiem jak tz da rade je zabrac
Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Witam Mamuśki
uskaooo też bardzo chce żeby mój Bartosz przyszedł na świat w styczniu(11.01),ale z drugiej strony jak pomyśle ,że na święta mogłabym byc już z nim w domu to byłoby wspaniale. Szczerze to ja mam przeczucie ,że urodzę w grudniu ,niewiem czemu ale tak jakos mam!!
no ja właśnie też myślę, że urodze w grudniu, przed terminem.... zobaczymy.. byle nie w listopadzie, dlatego juz grzecznie leżę i się nie przemęczam

jeszcze dentystę mam dzisiaj na szczęście już ostatnia wizyta ząbki mam póki co wyleczone
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:11   #2724
pearpearl
Wtajemniczenie

Dzien dobry, moje Brzuchatki - rozochatki

Cytat:
Agatku mam dla Ciebie poniekad zla wiadomosc... kupilam wczoraj lozeczko oczywiscie turystyczne cudne ale jechalam po to co razem wybralysmy ale jak je dotknelam to sie zalamalam;( mialas moze w podstawowce taka cudna ortalionowa kurtke?? jest z identycznego materialu, szelesci i jest okropne;/
niestety wzielam inne ten material mnie odstraszyl.. zastanow sie kochana dobrze.. ja kupilam to http://allegro.pl/a-lozeczko-kojec-d...831088611.html lampke wibracje i moskitere mozna dokupic lacznie 50zl i jeszcze dostalam rabat bo bylam ak u niej wiec narazie 240zl i jak sie na ta wibracje zdecyduje to podjade do niej
Taaak myslalam, ze bedzie cos z nim nie tak. Wygladalo i kosztowalo "za dobrze" na brak wad :->
Potwierdzam, ze te Deltim wygladaja porzadnie. Tez je widzialam i w porowaniu z innymi wypadaly o niebo solidniej.

Uska, jeju, jeju, juz w grudniu !!! Szoooookkkk Ale dostanie prezentow !!!!!!!!!!!

Cytat:
Oj, sporo tu nas z niedokrwistoscia, ale to normalka w ciazy. Musisz jesc duzo mieska, najlepiej wolowiny no i watrobki i kaszanki, jezeli lubisz. Dobrze tez przy tym zapewnic akompaniament wit c, bo wtedy lepiej sie wchlania zelazo, wiec np. polac miesko sokiem z cytryny. Dobre sa tez platki owsiane z owocami. Ja jeszcze na poczatku leczylam sie sokiem z buraka,marchewki, selera, pietruszki, ale teraz juz nie mam sily go robic

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
No bo chłopaki styczniowe rodzą sie miesiąc wcześniej, by mieć fajne młodsze narzeczone lutowe
raczej zeby zbierac doswiadczenie, z ktorego beda korzystac ich lutowe pannice

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
Kamciurka, obudzilas mi dzieciaka!!!
Spal sobie (o dziwo!), ale jak zobaczylam filmik, to zaczelam sie rechotac jak glupi do sera i juz znowu czuje Walibrzucha

Cytat:
my wczoraj tez tap madl ogladalismy najbardziej mnie wk...wia ta gabryska chyba - co ma krótkie włosy- na ciemno ją przefarbowali i zdjecia miala w takim czarnym stroju..i co w kółko gadala ze dawno chłopa nie miała. chcialam zeby odpadłą ale nic z tego
ale model byl niczego sobie
ooooooo, przybij piatala
od samego poczatku dzialala mi na nerwy i mialam nadzieje, ze nie przejdzie
na razie jej sie udaje, ale pocieszam sie, ze jest niska, wiec moze ja wkoncu wypiernicza
zarozumialec taki...

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
pearl przyszły wlasnie spodnie zaraz sie obfotografuje i pokaze w klubie. Ogolnie jestem zadowolona
ooooo,super !!!
czekam na fotki !!!
jak z dlugoscia???

Cytat:
Za misiami i innymi takimi również nie przepadam, zakochałam się w pościeli "brązowe pasy" (tylko brzmi tak groźnie )
bardzo ladna jest ta posciel
tez o niej myslalam, chociaz tz chce cos w samoloty
podobaja mi sie jeszcze baranki

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Teraz Mąż się denerwuje jak mówię o Zdzisławie

Za to coraz chętniej wspomina o Wojtku Znacie jakichś fajnych Wojtków?
Ja znam samych fajnych Wojtkow!!! Bardzo ladne imie !!! I bedziesz mogla mu spiewac Naaa Wojtuuuusia z poooopielnikaaaa, iskiereeeeczka mruuugaaa lalalaaaaaaaa

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
nie ma się czego bać sama widzisz, że można się tego nauczyć, jak Ci ktoś dobrze wytłumaczy
mój TŻ mówi, że jestem zboczona na punkcie matmy, bo tak ją uwielbiam, że potrafię siedzieć na forum matematycznym i pomagać ludziom w zadaniach dla przyjemności
a pracy mam rzeczywiście trochę, ale w tym roku ze względu na ciążę odmawiam już nowym uczniom, tylko biorę tych co do mnie już wcześniej chodzili, ale i tak mam ich chyba z ósemkę...
popieram meza
no, ale z drugiej strony zazdroszcze
zawsze chcialam umiec matme... wtedy duzo latwiej dostac sie na studia, po ktorych mozna znalezc dobrze platna prace
mam nadzieje, ze moj Walibrzuch nie odziedziczy zdolnosci do matmy po matce
W przeciwnym wypadku wysle go do Ciebie

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
nie moge z Ciebie no
Teraz mam inną favorytkę- Olivię
hmm...nie wiem,ktora to
mnie podoba sie jeszcze ta z tatuazem na nodze
Cytat:
Napisane przez Agatek
pamiętaj, żeby wbijać od narodzin, że faceta trzeba rozkochać, otumanić, wzbogadzić się na nim, zedrzeć z kasy i zostawić sasasa
Tak jest, kapitanie!!!
Cytat:
Napisane przez Agatek
O zobacz jaką japę tu strzeliła
no i co no i co?? gdzie ona niby ładna??
ona ma uda gladiatora!!
czy ja powiedzialam, ze ona jest ladna ???
to nie konkurs pieknosci, to nie miss, a top MODEL
modelki czesto sa brzydkie, ale za to interesujace i mozna z nimi duzo zrobic...
ona taka wlasnie jest
i wybralas najgorsze mozliwe zdjecie, zlosliwcze
no i bez kitu pewnie ja wywala za te uda :/

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-10-06 o 11:06
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:35   #2725
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
a ja nie mam jeszcze nic łapie stresa nawet nie wiem jak się zabrać za kupowanie najpierw potrzebuje komody, żeby mieć gdzie trzymać te rzeczy a po komodę wybierzemy się pewnie w weekend z mężem do ikei mam 2 upatrzone, tylko ciężkie dziadostwo ( ponad 70 kg ważą) i nie wiem jak tz da rade je zabrac
Akurat kupowaniem nie ma się co przejmować, w sklepach, na allegro jest tego bardzo dużo i na spokojnie można sobie gromadzić. Te zakupy mają być przyjemnością

A z Ikei na co się zdecydowaliście? Bo ja sobie upatrzyłam tę serię:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/ca.../series/11937/
Lubię stylistykę Ikei, proste meble bez żadnych udziwnień, niepotrzebnych dodatków, niedrogie i robią dobre tło do dziecięcych kolorowych ubrań, kocyków, zabawek. Bardzo nie lubię takich przeładowanych pokojów, że głowa boli od nadmiaru kolorów. Ma być prosto i przytulnie.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:46   #2726
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
slicznosci
Cytat:
Dzien dobry, moje Brzuchatki - rozochatki

Kamciurka, obudzilas mi dzieciaka!!!
Spal sobie (o dziwo!), ale jak zobaczylam filmik, to zaczelam sie rechotac jak glupi do sera i juz znowu czuje Walibrzucha
no i git
bedzie spal w nocy przynajmniej

a odnosnie Tap Madl to mnie tez ta Gabryska wnerwia, ma sie za Bog wie co... a ta o tej nordyckiej urodzie tez ciekawa wg. mnie, przynajmniej moj wzrok przyciaga

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:48   #2727
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

W końcu nadrobiłam.....uciekam robic obiad, dzisiaj warzywa na patelnię z polędwica wołowa i do tego czosnkowe grzaneczki(ja bez czosnku bo później męczy )....
Jestem umówiona dzisiaj z kolezanką na kawe to pewnie znowu wróce wieczorem....miłego dznia mamuśki

Jeden dzień i 4 nowe mamusie Dziewczyny wyślijcie mi dane na priv(likas już mam ) bo już nie mam czasu sie cofnąć a szukać później bedzie ciężko.

Cytat:
Za to w dniu w którym planujemy ochrzcić naszą córeczkę - Wielkanoc 2012 (9 Kwietnia) imieny mają:
Dobrosława Maja Marceli Matron Wadim
Ja też planuje w Swięta chrzcić tylko nie wiem jak to jest czy mozna sobie wybrać czy niedziela czy poniedziałąe?? a moze to od kościoła zalezż?? Musze porrosić mamę zeby sie dowiedziałą bo ja w Pl będę chrzciła
Cytat:
Napisane przez paulaLbn Pokaż wiadomość
Kasikzaki, wywołałas mnie wczoraj więc się ujawniam Czytałam wszystko na bieżąco, tylko jakoś miałam gorsze dni i brak było natchnienia na pisanie...
Z dzidzią wszystko w porzadku, rośnie, ma się dobrze i fika jak szalony
aha i u nas ma byc niespodzianka
Cieszę się że u Was wszystko oki....no i kolejna niespodzianka
Cytat:
Cześć dziewczyny, tak nieśmiało pytam, czy mogę do Was dołączyć? Bo mam różne wątpliwości związane z ciążą, macierzyństwem, a tutaj niektóre są już doświadczonymi matkami i w ogóle i tak Was podczytuję od jakiegoś czasu

Termin porodu mam na 21 lutego. Dziewucha ma być
Witaj i gratulacje dziewczynki

Cytat:
Napisane przez machinka29 Pokaż wiadomość
Pozdrawiam was wszystkie i życze szczęśliwego oczekiwania i rozwiązania
Witaj
Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
Dooobre

A to Widziałyście ----> http://www.joemonster.org/filmy/2903..._zywym_pedzlem
Fajny ma pędzel
A najbardziej lałam z tego ---->http://www.joemonster.org/filmy/8601...ns_Got_Talent_
Normalnie padłam

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a 59.99 zł

dziewczyny tak z ciekawości sprawdza się Wam ??? http://www.ciazowy.pl/kalkulator,plci-dziecka.html mi się sprawdziło
Ja bym temu nie ufałą ale mi się akurat sprawdziło.

Cytat:
Witajcie Kochane!
pozdrawiam
Witaj Gratulacje chłopczyka
Cytat:
i siuras nie odpadl
/
Zmieniam datę na liście...a tak swoją droga to już tylko 2 i pół miesiąca...ale ten czas leci.....
Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Hejka Mamusie.
Dziś o 14,30 idę na wizytę do ginekologa Jej... jak ten czas leci
Mam tylko nadzieję, że wszystko przebiega bez zmian i Pani dr powie "Jest wszystko w porządku". Coraz częściej zaczynam myśleć już o porodzie. I żałuję, że bee miała cesarkę, ale trudno. Od którego tygodnia chodzi się do szkoły rodzenia??
Kciukasy za wizytę
Cytat:
A jak fotelik ??? Alez Ci go zazdroszcze... I pozniej podczas karmienia bedziesz miala taka wygode. Achhh
Fotelik rewelacja praktycznie cały czas na nim siedzę i to bujanie......ekstra Bedziemy miały z Milenką wygodnie później
Cytat:
A tu numer który ostatnio zadomowił się w moich uszach Może komuś się spodoba
http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY
Lubię takie kawałki, aż mnie ciarki przeszły....

Haniula i łużeczki i jeansy ładne

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Też właśnie się rozglądam za łóżeczkami i tak myślę, żeby kupić takie, które da się potem przerobić na łóżko. Oczywiście z szufladą, bo zawsze jest za mało miejsca
http://allegro.onet.pl/4b-klups-loze...834996444.html
http://allegro.onet.pl/lozeczko-tapc...837395946.html
To drugie śliczne

[QUOTE=magda1804;29800490]

[/COLOR]
Poza tym u mnie i dzidzi ok. 28 września zaczęliśmy 7 miesiąc
[QUOTE]
Gratulacje
[QUOTE=*Agatek*;29800681]

Cytat:
j
Do lodziarni przychodzi mama, tata i siedmioletni synek. Tata staje przy ladzie i mówi: dla Ciebie kochanie (tu zwraca się do żony), dla Ciebie rozumiem jak zwykle czekoladowe, dla mnie pistacjowe, a dla Ciebie wielki łbie? (mówi do chłopaka i z rozmachem wali go w dymkę). – Jak pan może – włącza się starsza pani. – Przecież to dziecko – dodaje. Mężczyzna poprawia płaszcz, przysuwa się do staruszki i szarmancko zaczyna wyjaśniać. – Proszę pani. Są trzy rzeczy, które mężczyzna w pewnym wieku i z pewną pozycją społeczną, a ja jestem takim mężczyzną, powinien posiadać. Pierwsza rzecz, proszę szanownej pani, którą powinien posiadać mężczyzna w pewnym wieku i z odpowiednim prestiżem społecznym, na który pracował całę życie, jest proszę pani dom. I widzi pani ten dom na wzgórzu? To jest właśnie mój dom. Drugą rzecz, którą powinien posiadać mężczyzna w pewnym wieku, który dorobił się pewnej pozycji w życiu, jest proszę pani samochód. I widzi pani tego leksusa stojącego przed lodziarnią? To jest proszę pani mój samochód. Wreszcie trzecią rzeczą, którą powinien posiadać mężczyzna w pewnym wieku, który ma odpowiednią pozycję społeczną, na którą zresztą całe życie pracował, jest proszę pani piękna żona z bardzo wąską cipką. I to też miałem dopóki …(i tu wali chłopca w głowę) ten wielki łeb się nie urodził!!

Cytat:
Napisane przez likas Pokaż wiadomość
Cześć,
czy mogę tez przyłączyć się do Waszych pogaduch ??
Termin mam na 15.01.12 i nadal nie wiem kogo nosze pod serduchem.
Witaj

Edytowane przez kasikzaki
Czas edycji: 2011-10-06 o 11:50
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 11:55   #2728
uska000
Zadomowienie

wzielam sie za robote i 2h ogarnelam na cacy w domu i siebie
teraz doschne troche i lece na zakupy bo w lodowce swiatlo

ale najpierw rozwiesze pranie

dziekuje za pocieszenie co do grudnia moze i fajnie tyle prezentow;p a takto swieta by go ominely

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 12:00   #2729
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Akurat kupowaniem nie ma się co przejmować, w sklepach, na allegro jest tego bardzo dużo i na spokojnie można sobie gromadzić. Te zakupy mają być przyjemnością

A z Ikei na co się zdecydowaliście? Bo ja sobie upatrzyłam tę serię:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/ca.../series/11937/
Lubię stylistykę Ikei, proste meble bez żadnych udziwnień, niepotrzebnych dodatków, niedrogie i robią dobre tło do dziecięcych kolorowych ubrań, kocyków, zabawek. Bardzo nie lubię takich przeładowanych pokojów, że głowa boli od nadmiaru kolorów. Ma być prosto i przytulnie.
łóżeczko wczoraj wklejałam, albo klupś z kołyską albo drewex hippo w kolorze białym koniecznie
http://allegro.pl/lozeczko-drewex-hi...848199634.html

http://allegro.pl/klups-lozeczko-kol...845162440.html

a komoda albo taka:

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80200613/

albo taka ( musze na żywo zobaczyć)

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...49/#/50067168/

też nie lubię przesadzonych pokoi, a że mamy juz biale meble to wymyśliłam sobie i tak: ściany mam na kolor wrzosowy pomalowane, białe mebelki i chcę jeszcze zmienic dywan na fioletowy i będzie gites choć juz teraz jest ładnie i zobaczymy jak będziemy stać z kasą trochę wydatków przed nami

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
W końcu nadrobiłam.....uciekam robic obiad, dzisiaj warzywa na patelnię z polędwica wołowa i do tego czosnkowe grzaneczki(ja bez czosnku bo później męczy )....
Jestem umówiona dzisiaj z kolezanką na kawe to pewnie znowu wróce wieczorem....miłego dznia mamuśki

Jeden dzień i 4 nowe mamusie Dziewczyny wyślijcie mi dane na priv(likas już mam ) bo już nie mam czasu sie cofnąć a szukać później bedzie ciężko.

Ja też planuje w Swięta chrzcić tylko nie wiem jak to jest czy mozna sobie wybrać czy niedziela czy poniedziałąe?? a moze to od kościoła zalezż?? Musze porrosić mamę zeby sie dowiedziałą bo ja w Pl będę chrzciła

Cieszę się że u Was wszystko oki....no i kolejna niespodzianka
Witaj i gratulacje dziewczynki

Witaj
Normalnie padłam

Ja bym temu nie ufałą ale mi się akurat sprawdziło.

Witaj Gratulacje chłopczyka

Zmieniam datę na liście...a tak swoją droga to już tylko 2 i pół miesiąca...ale ten czas leci.....
Kciukasy za wizytę

Fotelik rewelacja praktycznie cały czas na nim siedzę i to bujanie......ekstra Bedziemy miały z Milenką wygodnie później

Lubię takie kawałki, aż mnie ciarki przeszły....

Haniula i łużeczki i jeansy ładne

kasik chrzci się dzieci tylko w poniedziałek wielkanocny w niedzielę nie
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 12:08   #2730
*Agatek*
Zakorzenienie

Cześć lasunie

Wczoraj poszłam dopiero po 1 w nocy spać bo se ściągałam mjuzik - Republikę stare czasy mi się przypomniały... mały wczoraj szalał, a dziś cisza zaraz będę go budzić, nie ma spania jak jemu się podoba

Cytat:
to taki żarcik był bo za dużo chłopków na styczeń jest, przewaga a my tu się troimy i dwoimy z Pearl co za niespodzianka z nas wyjdzie
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Mój mąż poszedł do dentysty po prawie 10 latach dopiero jak prawie po ścianach chodził z bólu.
Pogotowie dentystyczne na szczęście za rogiem, ulga natychmiastowa i od tego czasu chodzi grzecznie
no to dobrze! U szwagra chyb a też musi być tak... a jak coś je i mu wpadnie w tą dziurę... to się zwija ale nie, nie pójdzie i kij ehh nie będę się przejmować, nie moje zęby, i mam ważniejsze sprawy i problemy niż jego głupota

Cytat:
hmm.. a macałaś to co ja wybrałam?? te dokładnie?? ale ono nie będzie szeleścić, przecież materiał ma tylko z przodu i z tyłu aż chyba zaraz się ubiorę i pojadę do bobasa zobaczyć...
A wiesz, mnie interesuje to, że jest dobrą firmą po prostu i ma fajne opinie

Ale szybko zaczniesz rodzić o jaaa fajnie w sumie, że cesarka, będziesz miała 'wąską c...' jak w tym kawale
Cytat:
Napisane przez likas Pokaż wiadomość
uska000 ja mam łóżeczko turystyczne firmy Arti o wymiarach 140x70 z bujakiem czyli takie większe. Materiał OK ale ja miałam inny problem tam jest taki składany materacyk, który dla mnie jest mega niewygodny. Czy planujecie dokupienie zwykłego materaca ??
U mnie to łóżeczko służyło jako zapasowe na wyjazdy, wakacje, działkę itd w mieszkaniu mam zwykle z szufladą.
A bujaka nie użyliśmy ani razu
tak, planujemy dokupić materacyk- to podstawa, bo my z uską chcemy to łóżeczko jako normalne

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
czy ja powiedzialam, ze ona jest ladna ???
to nie konkurs pieknosci, to nie miss, a top MODEL
modelki czesto sa brzydkie, ale za to interesujace i mozna z nimi duzo zrobic...
ona taka wlasnie jest
i wybralas najgorsze mozliwe zdjecie, zlosliwcze
no i bez kitu pewnie ja wywala za te uda :/
tak miało być!!
narazie oglądam, bo uwielbiam tap madl można się powkurzac, powyzywac i pośmiac
a ten model był megaaaaa

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości