![]() |
#2701 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2702 |
Wtajemniczenie
|
Gwen a co babcinego w tej sukience, wytłumaczył? chyba brak dekoltu do pępuszka
![]() ![]() Szkocica bierz kotka, nie wierz w to ze Twoje maluchy będą śwince klatke sprzątać, sama bedziesz to codzień robić musiała. a karmić to i świnke i kota tak samo trzeba. najlepsze są te zwyklaczki bo rasowe zwykle wredoty i dzieci w żadnym wieku nie są na nie za małe. moje wychowywały się z kotami od urodzenia, w łóżeczku z nimi spały. kot ma charakter, nie da się zamęczyć w przeciwieństwie do świnki głupiutkiej ![]()
#2703 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór kobitki
![]() Czy u mnie lepiej może byc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PYTANKO ZA 100 PUNKTÓW jak mam smarować te moje cycki,aby było dobrze. Smaruję je wazeliną białą. Dajcie znać jak je smarować aby było wszystko dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie ja jestem tak "zorientowana" na swój styl i gust że mnie to wali. Chociaż wolałabym żeby się nie wypowiadał negatywnie na temat moich stylizacji ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Ps. Na gUpim kozaczku zawyżyli cenę ![]()
![]() |
#2705 |
Przyczajenie
|
Słuchajcie dziewczyny, jak to jest z tym robieniem sobie piersi przed ciążą. Czy ma to jakikolwiek sens? Mam 23 lata, powiedzmy,że za 2 zamierzam zajść w ciąże, lepiej poczekać czy zdecydować się wcześniej? Ciężko mi się ustosunkować, nadal zastanawiam się nad lekarzem itd. Najbardziej odpowiada mi chyba dr kolasiński, widziałam jego " dzieła" i są super lub kasprzyk z krakowa, do tego niestety ma daleko.. poradźcie coś.
![]() Albo zajdę już teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Wtajemniczenie
|
ashanti jak za 2 to lepiej poczekać ale jak za 10 to rób teraz
![]()
#2707 |
Raczkowanie
|
No kochane ja dzisiaj tylko szybciutko poczytałam i wpadłam jako pierwsza (w sobote) życzyć Wam miłego weekendu
![]()
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
I ja się witam
![]() I w ogole powiem Wam że kazdy kto mnie znal wczesniej pyta czemu mi tak piersi urosły ![]() A kolezanka ostatnio mowila - ale masz duze i ladne piersi-a bylam w bluzce, nie goła ![]() Coraz bardziej mi się podobają, pięknie się zaokraglaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedługo zaczną gadać, ze jesteś w ciąży ![]() ![]()
![]() |
#2711 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Milego weekendu dziewczyny!!! Agatu ciekawe ile razy ja uslysze to pytanie? I beda coraz piekniejsze z pewnoscia ! ![]()
![]() |
#2712 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane ja Wam powiem, że też planuję mniej więcej za 2-3 lata dziecko ale chęć posiadania piersi była silniejsza i zrobiłam już teraz a co lepsze coraz bardziej utwierdzam się w tym, że robię poprawkę. Pozdrawiam Was serdecznie i miłego weekendu- ja niestety swój spędzam w pracy i trochę też się martwię muszę dźwigać i niestety zaczynam mieć lekkie bóle- mam nadzieję, że to przetrwam :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Teraz pytają bardziej niż od razu po op, piersi wychodzą do przodu i efekt jest, ludzie pytają komentują, chwalą nawet
![]() Ale z sukienkami kłopot choć nie duży ale zawsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() ciesze sie ze jestes zadowolona ![]()
![]() |
#2715 |
Wtajemniczenie
|
Ewelka ile Ty jesteś po operacji bo na zdjęciu są świeżaczki?? i tam zupełnie nie ma czego poprawiać tylko na efekt trzeba tylko poczekać pare miesięcy. nie licz na to że ktoś Ci zrobi cycki jakie pokażesz na zdjęciu, bo u każdej z nas wychodzą inne tak jak inna jest każda wyjściówka
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Agatka a Ty chyba nie myślałaś że z takim implancikiem pozataniesz niezauważona ![]() ![]()
#2716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czasami po ciązy implanty wyglądają świetnie i nie wymagają wymiany...ale to chyba niewiele przpadków -jak mniemam. Ja mam 22 lata ale nie planuje dziecka (ewentualnie w okolicach 30) wiec nie mialam dylematów. A może po ciązy biust będzie sz miała duzy?
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
A wiecie na poczatku jak zrobiłam on się taki drobny i mały wydawał
![]() A teraz jakoś z dnia na dzień rośnie mi w oczach, okrągleje i pięknieje. Dłiga droga jeszcze przed nim, ale zmiany już widzę. I ostatnie spore zainteresowanie nim, czego wcześniej nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Raczkowanie
|
Witam w ten sobotni wieczór was wszystkie
![]() AGATU super,że cycuszki ci się podobają majważniejsze,że pięknieją i robią się BIG ![]() ja tez najpierw bym dzieciaczka urodzila a potem cycki robiła. Mój TŻ by chciał mieć dziecko za rok a ja gały na wierzch bo może mi sie coś z cyckami dziać a może i będą wglądać ładnie. W pierwszej ciąży nie miałam dużych więc muszę przemyśleć tą sprawę ![]() Moje cycuszki robią się tez bardziej okrągłe i miększe wiec nie jest źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Raczkowanie
|
[/COLOR]
Cytat:
![]() Edytowane przez Ewelka8891 Czas edycji: 2011-12-03 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
klaudeczka
dziekuje za komenentarze, fajnie ze sie odezwalas ![]() Czytałam że op u Ciebie przełożona, ale trzymam kciuki żeby w końcu się odbyła i żebys na lato miała już wymarzone piersi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cichutko
![]() Ewelka-widzę , że nakręcasz się na poprawkę. Ale skoro dzidzię masz w planach- i to już niedługo (dwa-trzy lata) -to chyba lepiej poczekać z tą popraweczką. Po ciąży piersi się rozluźnią, tkanka się ładnie dobuduje i wtedy będziesz mogła podziałać już tak jak chcesz. Dla piersi rok po operacji to czas w którym się ułożą. I potem co - roczek się nimi nacieszyć i ciąża ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agatau- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grazia- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zabulek- jak maseczka, mąż rano miał radochę że jakaś nastolatkę w łóżku znalazł ![]() Gwen-sukieneczka śliiiczna ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-12-04 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hej słonko ![]() ![]() ![]() ja musze tu częściej wchodzić bo wczoraj to godz nadrabiałan ![]() GRAZIA WSPÓŁCZUJĘ kochana..ale jak jest już poprawa to najważniejsze!a co to z chłopem??ja myślałam że wasze małżeństwo to bajka!!jakoś tak ![]() ![]() JOASI to już z górki??już nie boli? ![]() ![]() ![]() MAYU,OLIVKO,ŻABO,FOCZKO,N ADINKO,HORO,NITKO GWEN-randkowiczko ![]() ![]() luzak ![]() ![]()
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Klaudeczko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2726 |
Zakorzenienie
|
Klaudeczko,
ja też ostatnio nastawiona raczej na odbiór ![]() Trzymam kciuki za jak najszybszy termin operacji ![]() ![]() ![]() ![]() Grazia, będzie suuuper ![]() ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2011-12-04 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
MyaDiva
no miło slyszec komplementy a słysze ich teraz wiele, na poczatku nie chcialam zeby ktoś widział a teraz już mi wszystko jedno ![]() Tylko te blizny, muszę je w koncu pościnac. klaudeczko mnie tez ostatnio mniej ale staram sie wchodzić i Was podczytywac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Raczkowanie
|
Zabulko,a powiedz czy ciebie czasami jeszcze panienki pobolewają?
#2729 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki. Mam pytanko, czy oprócz basenu po m-cu od op wykonywałyście jeszcze jakieś inne ćwiczenia? Np rowerek, orbitrek itp.
Strasznie mnie nosi i mam już dość tego bezruchu. Pomóżcie. Buziaczki.
#2730 |
Raczkowanie
|
Matko jaka tu cisza gdzie wy wszystkie jestescie??
![]() ![]() Ewelka - bylam na Twoim profilu i panienki sa naprawde sliczne - co Ty chcesz w nich poprawiac?? Daj im czas na ulozenie, wyskoczenie do przodu wtedy zobaczysz koncowy efekt i zadecydujesz co dalej ![]() A ja dzisiaj jestem pozytywnie nabuzowana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szkocica Czas edycji: 2011-12-04 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.