|
|
#2701 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
|
|
|
#2702 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwen a co babcinego w tej sukience, wytłumaczył? chyba brak dekoltu do pępuszka
piękna jest, uwielbiam takie zwiewności ale nie ruda![]() Szkocica bierz kotka, nie wierz w to ze Twoje maluchy będą śwince klatke sprzątać, sama bedziesz to codzień robić musiała. a karmić to i świnke i kota tak samo trzeba. najlepsze są te zwyklaczki bo rasowe zwykle wredoty i dzieci w żadnym wieku nie są na nie za małe. moje wychowywały się z kotami od urodzenia, w łóżeczku z nimi spały. kot ma charakter, nie da się zamęczyć w przeciwieństwie do świnki głupiutkiej
|
|
#2703 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór kobitki
Czy u mnie lepiej może byc mam na strupkach jeszcze ropę kładę dalej antybiotyk zobaczymy po 2 tyg tak jak mi powiedział wspaniały doktor z kliniki Damiana. Dziękuję Bogu ,że tutaj trafiłam do WAS!!!! Bardzo Wam dziekuje za wsparcie troszkę się martwię ale wiem,że muszą się majutkie dupki ułożyćPYTANKO ZA 100 PUNKTÓW jak mam smarować te moje cycki,aby było dobrze. Smaruję je wazeliną białą. Dajcie znać jak je smarować aby było wszystko dobrze |
|
|
|
#2704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie ja jestem tak "zorientowana" na swój styl i gust że mnie to wali. Chociaż wolałabym żeby się nie wypowiadał negatywnie na temat moich stylizacji Bo tylko pogarsza swoją sytuację ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Ps. Na gUpim kozaczku zawyżyli cenę
|
|
#2705 |
|
Przyczajenie
|
Słuchajcie dziewczyny, jak to jest z tym robieniem sobie piersi przed ciążą. Czy ma to jakikolwiek sens? Mam 23 lata, powiedzmy,że za 2 zamierzam zajść w ciąże, lepiej poczekać czy zdecydować się wcześniej? Ciężko mi się ustosunkować, nadal zastanawiam się nad lekarzem itd. Najbardziej odpowiada mi chyba dr kolasiński, widziałam jego " dzieła" i są super lub kasprzyk z krakowa, do tego niestety ma daleko.. poradźcie coś.
![]() Albo zajdę już teraz
|
|
|
|
#2706 |
|
Wtajemniczenie
|
ashanti jak za 2 to lepiej poczekać ale jak za 10 to rób teraz
|
|
#2707 |
|
Raczkowanie
|
No kochane ja dzisiaj tylko szybciutko poczytałam i wpadłam jako pierwsza (w sobote) życzyć Wam miłego weekendu
Pa Pa Pa
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
kajuja1 07.12 - 5![]() ![]() violinka69 13.12 - 11 ![]() ![]() Nadinka2 19.12- 17![]() ![]() malinkac 19.12- 17 Klaudeczka2010 20.02.2012r-86![]() ![]() sherry.b 26.04.2012r-144![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-222![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się witam
I w ogole powiem Wam że kazdy kto mnie znal wczesniej pyta czemu mi tak piersi urosły ![]() A kolezanka ostatnio mowila - ale masz duze i ladne piersi-a bylam w bluzce, nie goła ![]() Coraz bardziej mi się podobają, pięknie się zaokraglaja |
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedługo zaczną gadać, ze jesteś w ciąży
|
|
#2711 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Milego weekendu dziewczyny!!! Agatu ciekawe ile razy ja uslysze to pytanie? I beda coraz piekniejsze z pewnoscia !
|
|
#2712 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kochane ja Wam powiem, że też planuję mniej więcej za 2-3 lata dziecko ale chęć posiadania piersi była silniejsza i zrobiłam już teraz a co lepsze coraz bardziej utwierdzam się w tym, że robię poprawkę. Pozdrawiam Was serdecznie i miłego weekendu- ja niestety swój spędzam w pracy i trochę też się martwię muszę dźwigać i niestety zaczynam mieć lekkie bóle- mam nadzieję, że to przetrwam :/
|
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz pytają bardziej niż od razu po op, piersi wychodzą do przodu i efekt jest, ludzie pytają komentują, chwalą nawet
panie w sklepie jak coś mierzę zawsze podkreslaja ze mam duzy biust itd.Ale z sukienkami kłopot choć nie duży ale zawsze. |
|
|
|
#2714 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() ciesze sie ze jestes zadowolona
|
|
#2715 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelka ile Ty jesteś po operacji bo na zdjęciu są świeżaczki?? i tam zupełnie nie ma czego poprawiać tylko na efekt trzeba tylko poczekać pare miesięcy. nie licz na to że ktoś Ci zrobi cycki jakie pokażesz na zdjęciu, bo u każdej z nas wychodzą inne tak jak inna jest każda wyjściówka
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Agatka a Ty chyba nie myślałaś że z takim implancikiem pozataniesz niezauważona duża zmiana to i duże zainteresowanie
|
|
#2716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czasami po ciązy implanty wyglądają świetnie i nie wymagają wymiany...ale to chyba niewiele przpadków -jak mniemam. Ja mam 22 lata ale nie planuje dziecka (ewentualnie w okolicach 30) wiec nie mialam dylematów. A może po ciązy biust będzie sz miała duzy?
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie na poczatku jak zrobiłam on się taki drobny i mały wydawał
![]() A teraz jakoś z dnia na dzień rośnie mi w oczach, okrągleje i pięknieje. Dłiga droga jeszcze przed nim, ale zmiany już widzę. I ostatnie spore zainteresowanie nim, czego wcześniej nie było. |
|
|
|
#2718 |
|
Raczkowanie
|
Witam w ten sobotni wieczór was wszystkie
AGATU super,że cycuszki ci się podobają majważniejsze,że pięknieją i robią się BIG ja tez najpierw bym dzieciaczka urodzila a potem cycki robiła. Mój TŻ by chciał mieć dziecko za rok a ja gały na wierzch bo może mi sie coś z cyckami dziać a może i będą wglądać ładnie. W pierwszej ciąży nie miałam dużych więc muszę przemyśleć tą sprawę Moje cycuszki robią się tez bardziej okrągłe i miększe wiec nie jest źle |
|
|
|
#2719 | |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]
Cytat:
Wstawiłam fotki- na jednej widać jaką miałam słabą wyjściówkę( w tej białej sukience właściwie wszystko co tam jest to push-up).[COLOR="Silver"]
Edytowane przez Ewelka8891 Czas edycji: 2011-12-03 o 23:23 |
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
klaudeczka
dziekuje za komenentarze, fajnie ze sie odezwalas ![]() Czytałam że op u Ciebie przełożona, ale trzymam kciuki żeby w końcu się odbyła i żebys na lato miała już wymarzone piersi
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
kajuja1 07.12 - 4![]() ![]() violinka69 13.12 - 10 ![]() ![]() Nadinka2 19.12- 16![]() ![]() malinkac 19.12- 16 Klaudeczka2010 20.02.2012r-85![]() ![]() sherry.b 26.04.2012r-143![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-221
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu cichutko
![]() Ewelka-widzę , że nakręcasz się na poprawkę. Ale skoro dzidzię masz w planach- i to już niedługo (dwa-trzy lata) -to chyba lepiej poczekać z tą popraweczką. Po ciąży piersi się rozluźnią, tkanka się ładnie dobuduje i wtedy będziesz mogła podziałać już tak jak chcesz. Dla piersi rok po operacji to czas w którym się ułożą. I potem co - roczek się nimi nacieszyć i ciąża eee, nie warto a jeśli już mają się rozciągnąc to lepiej z mniejszym implantem bo wtedy można uniknąć podwieszania i dodatkowych blizn. 300cc to nie jest jakiś mikry biuścik- w odpowiednim staniczku można go ładnie wyeksponować. Dla samej wielkości chyba nie warto ryzykować jeszcze raz- do tego tuż przed ciążą Agatau- A teraz proszę Grazia- Nie martw się bo na wyraźną poprawę trzeba poczekać z pięć dni tak nagle na to wpadł? może chce Cię uziemić żebyś MU nie nawiała albo buty na zime zabrać i w kapciach zostawić, albo w pieluchy wpakować - to ich stare sposoby nie daj się kochana ![]() Zabulek- jak maseczka, mąż rano miał radochę że jakaś nastolatkę w łóżku znalazł Gwen-sukieneczka śliiiczna
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-12-04 o 13:51 |
|
|
|
#2724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hej słonko ja musze tu częściej wchodzić bo wczoraj to godz nadrabiałan ![]() GRAZIA WSPÓŁCZUJĘ kochana..ale jak jest już poprawa to najważniejsze!a co to z chłopem??ja myślałam że wasze małżeństwo to bajka!!jakoś tak ![]() JOASI to już z górki??już nie boli? MAYU,OLIVKO,ŻABO,FOCZKO,N ADINKO,HORO,NITKO GWEN-randkowiczko zara z lecę zobaczyć kiecę!!a on się nie zna pewnie przesyłam wam buziole z pracki!!!i 17.12 mój chop jedzie na narty na tydzkur..luzak ..jak wam pisałam ..a ja już mu wbijam szpile!!!nie odpuszcze mu tym razem!!!do samego lutego ma przerąbane!!!
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudeczko
najlepszy mąż -to mąż cudzy to jest jedyna recepta na dobrego męża Oczywiście są wyjątki- żeby nie było, że tak nie myślę i w to nie wierzę
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudeczko,
ja też ostatnio nastawiona raczej na odbiór Trzymam kciuki za jak najszybszy termin operacji ... zapakuj się Tz-owi w auto przed wyjazdem w góry i ... albo kasa na piersi albo wspólny wyjazd z Tobą i dzieckiem... czyli dodatkowy wydatek rzędu 12-14 tys. ( juz byś się postarała o atrakcje... baaaardzo kosztowne atrakcje dla siebie i dziecka ![]() )Grazia, będzie suuuper
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2011-12-04 o 14:23 |
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
MyaDiva
no miło slyszec komplementy a słysze ich teraz wiele, na poczatku nie chcialam zeby ktoś widział a teraz już mi wszystko jedno ![]() Tylko te blizny, muszę je w koncu pościnac. klaudeczko mnie tez ostatnio mniej ale staram sie wchodzić i Was podczytywac |
|
|
|
#2728 |
|
Raczkowanie
|
Zabulko,a powiedz czy ciebie czasami jeszcze panienki pobolewają?
|
|
#2729 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki. Mam pytanko, czy oprócz basenu po m-cu od op wykonywałyście jeszcze jakieś inne ćwiczenia? Np rowerek, orbitrek itp.
Strasznie mnie nosi i mam już dość tego bezruchu. Pomóżcie. Buziaczki.
|
|
#2730 |
|
Raczkowanie
|
Matko jaka tu cisza gdzie wy wszystkie jestescie??
a zabulka chyba na zumbie sie zasiedziala bo od paru dni jej nie widac ![]() Ewelka - bylam na Twoim profilu i panienki sa naprawde sliczne - co Ty chcesz w nich poprawiac?? Daj im czas na ulozenie, wyskoczenie do przodu wtedy zobaczysz koncowy efekt i zadecydujesz co dalej ![]() A ja dzisiaj jestem pozytywnie nabuzowana rano mialam sesje zdjeciowa pogoda dopisala wiec czesciowo byla w plenerze... smiac mi sie chcialo bo co pare ujec mowilam poczekaj musze wyjac cycki i udawac ze je mam
Edytowane przez szkocica Czas edycji: 2011-12-04 o 18:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

piękna jest, uwielbiam takie zwiewności ale nie ruda
mam na strupkach jeszcze ropę kładę dalej antybiotyk zobaczymy po 2 tyg tak jak mi powiedział wspaniały doktor z kliniki Damiana. Dziękuję Bogu ,że tutaj trafiłam do WAS!!!! Bardzo Wam dziekuje za wsparcie
Bo tylko pogarsza swoją sytuację
Pa Pa Pa

eee, nie warto
zara z lecę zobaczyć kiecę!!a on się nie zna pewnie
... zapakuj się Tz-owi w auto przed wyjazdem w góry i ... albo kasa na piersi albo wspólny wyjazd z Tobą i dzieckiem... czyli dodatkowy wydatek rzędu 12-14 tys. ( juz byś się postarała o atrakcje... baaaardzo kosztowne atrakcje