Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-01, 12:21   #2701
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
no to trzymajcie mocno kciuki będzie co ma być zawsze będę się cieszyć nawet gdy będą Wasze pierwsze orzeszki

no i dziewczyny zaczął się maj co oznacza, że niedługo przyjdzie na mnie pora już chyba bardziej wolę zobaczyć nad sobą kostuchę niż siebie przy ołtarzu
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
4 dni!!!
Jak czytam ile jeszcze dni zostało, to stresor mnie łapie a jeszcze tyle dni mam. Chyba przestane wchodzić na wizaz

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 12:28   #2702
Kessi_86
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Dopiero was doczytałam
Kocur gratuluje fasolki, ale super wiadomość

Nika i misiak super relacje

A ja teraz dalej idę leżeć
Stary 2012-05-01, 12:30   #2703
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

ona

za 2 dni mamy stodniowke ;D

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 12:33   #2704
omosia
Raczkowanie

nie wiem ile bedzie osob bo jeszcze nie wszyscy dali znac nie dosc ze odmawiaja to nie dzwonia:/

Jade na grila moze mi sie humor poprawi.

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

ze znajomych jeszcze nikt nie odmowil tylko rodzina...bliska rodzina....
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 12:36   #2705
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
nie wiem ile bedzie osob bo jeszcze nie wszyscy dali znac nie dosc ze odmawiaja to nie dzwonia:/

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

nie przejmuj się u nas jest tak samo, znajomi nie odmówili a większośc z rodziny tżta tak, i z 70 osób zrobilo nam się 51... cóż, życie... ale przynajmniej wiemy że ci którzy przyjdą, przyjdą dlatego że chcą z nami dzielic radośc z tego najważniejszego w życiu dnia...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 12:38   #2706
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ona

My też Jak ten czas szybko leci... Ani się obejrzymy a będziemy przed ołtarzem

Cytat:

Niektórzy ludzie nie rozumieją znaczenia więzów rodzinnych.. To takie smutne Ale pomyśl, że niedługo założysz własną, nową rodzinę Uszy do góry Udanego grilla!
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 12:40   #2707
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
A teraz weselnie:
Ślubne wku**wienie osiągnęło apogeum. Pamiętacie akcję z jechaniem 100km na śląsk z zaproszeniem 1 dla jakiegoś rodzenstwa babci TŻta? Postanowiliśmy z TŻtem że nie wyślemy pocztą bo spodziewaliśmy się że przyjadą do TŻta w odwiedziny do babci na pewno i wtedy im damy. I co? Dzwoni TŻt że właśnie przyjechali, ale mama pod żadnym pozorem nie zgodziła się im dać tego zaproszenia, bo mamy do nich jechać osobiście, to samo mówi dziadek który TŻta wychował i jego ciotka, siostra matki. Po prostu się poryczałam ze zdenerwowania. I jestem wściekła zarówno na tą głupią babę jak i na TŻta i nie chcę go widzieć w chwili obecnej.
Więc wypad nad woda stoi pod wielkim znakiem zapytania.
ale przepraszam bardzo, jak to mama się nie zgodziła?! to przecież Wy wręczcie zaproszenia, zróbcie jak uważacie za słuszne, a teściową albo bo wesele by się nie odbyło

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Szukam jakichś ciekawych dekoracji auta, bo jestem mega wybredna w kwestii dekoracji i nie znoszę sztucznych kwiatów itp... Podobał mi się pomysł kapelusza i welonu, ale TZ kreci nosem, więc szukam dalej i co: http://www.grajwgry.pl/gra/wystr%C3%...ecoration.html

I zamiast znleźć ładną dekorację to otwieram konkurs na najbrzydszą dekorację auta: moja nominacja: car decoration kit - Kit nad kicze!!!
wygląda, jaby os.rał ten samochód wielki ptak

a ja siedz sama w domku
TŻ poszedł do pracy, córunia do koleżanki, a ja mam ciszę i spokój

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-01, 12:41   #2708
klaudusk_a
Zakorzenienie

my w weekend chcemy rozdać pierwsze zaproszenia i aż się boję jakie wymówki usłyszę
zaraz przyjedzie do mnie moja druhna lecę przyszykować do pokazania wszystko co kupilismy na wesele

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 12:52   #2709
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
ona

Wiem ostatnio liczyłam i zle mi wyszło, i dzis jak zobaczyła wpis 100 dni to mnie całkowicie złapało a to jeszcze właśnie 2 dni

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Dopiero was doczytałam
Kocur gratuluje fasolki, ale super wiadomość

Nika i misiak super relacje

A ja teraz dalej idę leżeć
Ty sie kuruj i wracaj do nas zdrowa

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
my w weekend chcemy rozdać pierwsze zaproszenia i aż się boję jakie wymówki usłyszę
zaraz przyjedzie do mnie moja druhna lecę przyszykować do pokazania wszystko co kupilismy na wesele
My tez zamierzamy zacząć w weekend wiem, że rodzina Tż nas nie zawiedzie. Tego jestem pewna. A u mnie, beda odmowy. Ale nie bede sie tym przejmować.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 13:25   #2710
Nattiv
Zakorzenienie

Zrobiliśmy sobie z Tż wycieczkę rowerową i przejechaliśmy w tym gorącu jakieś 30km. Teraz robię obiadek i lecę się zaraz dalej uczyć.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 13:28   #2711
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dzien doberek

U nas też dzisiaj sloneczko Carry zaraz jedziemy do naszego najpiękniejszego miejsca w No

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Biorę się dzisiaj za rozdział mam nadzieję, że praca ruszy.

Pokłóciłam się z T. Jest coraz gorzej...

Ewusia jak nastrój

Wpadnę wieczorem może
trzymaj sie

Cytat:
Hej dziewczyny

Mi się dzionek bardzo źle zaczął. Odmówiło nam kolejne 10 osób i to z tych, którzy deklarowali, że przyjadą na pewnoJakaś masakra

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

No to mam z☠☠☠any dzień
glupie ludziska.. a u mnie coś podejrzane chyba.. bo jak narazie nikt nie odmowil... pewnie blizej ślubu sie posypie..

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
a nam wczoraj przyszły zaproszenia

a tak w ogóle to Tż dzisiaj pracuje i siedzę sama z córą w domu a moglibyśmy gdzieś na wycieczkę sobie pojechać
bardzo fajne

Cytat:
aha, dzieki za info

wlasnie w necie poczytalam o tym. nie mamy walizek, a w markecie sa fajne promocje teraz i tak myslelismy jaka by tu kupic
ja mam 80x45x25 i zawsze przeszlo

Cytat:
A teraz weselnie:
Ślubne wku**wienie osiągnęło apogeum. Pamiętacie akcję z jechaniem 100km na śląsk z zaproszeniem 1 dla jakiegoś rodzenstwa babci TŻta? Postanowiliśmy z TŻtem że nie wyślemy pocztą bo spodziewaliśmy się że przyjadą do TŻta w odwiedziny do babci na pewno i wtedy im damy. I co? Dzwoni TŻt że właśnie przyjechali, ale mama pod żadnym pozorem nie zgodziła się im dać tego zaproszenia, bo mamy do nich jechać osobiście, to samo mówi dziadek który TŻta wychował i jego ciotka, siostra matki. Po prostu się poryczałam ze zdenerwowania. I jestem wściekła zarówno na tą głupią babę jak i na TŻta i nie chcę go widzieć w chwili obecnej.
Więc wypad nad woda stoi pod wielkim znakiem zapytania.
co za glupia baba a czemu Twoj TZ sie jej slucha?? no kurde. Ja na zjezdzie na świeta dalam wszystkim hurtowo i jakoś nikt focha nie strzelil.

Cytat:
no to trzymajcie mocno kciuki będzie co ma być zawsze będę się cieszyć nawet gdy będą Wasze pierwsze orzeszki

no i dziewczyny zaczął się maj co oznacza, że niedługo przyjdzie na mnie pora już chyba bardziej wolę zobaczyć nad sobą kostuchę niż siebie przy ołtarzu
ja trzymam kciuki za Twojego orzeszka
Cytat:
4 dni!!!
łłłłaaa a niedawno bylo 10 - pamietam!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 13:43   #2712
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Zrobiliśmy sobie z Tż wycieczkę rowerową i przejechaliśmy w tym gorącu jakieś 30km. Teraz robię obiadek i lecę się zaraz dalej uczyć.
Podziwiam. Ja ledwo daję radę na leżaku wytrzymać w takim słońcu a co dopiero mówić o wysiłku fizycznym

Dziewczyny macie jakieś sprawdzone przepisy na dania z grilla? Okazało się, że my dziś organizujemy i chciałabym przygotować coś fajnego
Standardowo będzie kiełbaska, karkówka, pewnie sałatka grecka i sama nie wiem co jeszcze

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 13:46   #2713
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Podziwiam. Ja ledwo daję radę na leżaku wytrzymać w takim słońcu a co dopiero mówić o wysiłku fizycznym

Dziewczyny macie jakieś sprawdzone przepisy na dania z grilla? Okazało się, że my dziś organizujemy i chciałabym przygotować coś fajnego
Standardowo będzie kiełbaska, karkówka, pewnie sałatka grecka i sama nie wiem co jeszcze
Szaszłyki przeróżne Ładnie wyglądają i bardzo dobrze smakują Zazdroszczę grilla. My tu w Krk mieszkając w bloku nie mamy możliwości go zrobić. Jak mieszkaliśmy w swojej mieścince u rodziców to był co tydzień i nam brakuje tego strasznie.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 13:52   #2714
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Szaszłyki przeróżne Ładnie wyglądają i bardzo dobrze smakują Zazdroszczę grilla. My tu w Krk mieszkając w bloku nie mamy możliwości go zrobić. Jak mieszkaliśmy w swojej mieścince u rodziców to był co tydzień i nam brakuje tego strasznie.
Też myślałam o szaszłykach. Sęk w tym, że nie byłam przygotowana na to, że grill będzie u nas. Nie zrobiłam zakupów, a że dziś wszędzie pozamykane to muszę kombinować z tym co jest w lodówce

Stary 2012-05-01, 14:04   #2715
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

My też dzisiaj robimy grila. Będzie udko z kurczaka z grila. Pychota. Biorę całe udko i posypuję przyprawą do grila z Prymatu obkładam cebulką i zawijam w sreberko i tak pieczemy aż będzie dobre. Albo pomidory z grila. Odkrajam trochę od góry pomidora, daję tam czosnek, zioła prowansalskie, ser zółty. Zamykam i całość zawijam w folię i na grila. Ewentualnie banany z czekoladą też czasem robimy.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 14:14   #2716
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
My też dzisiaj robimy grila. Będzie udko z kurczaka z grila. Pychota. Biorę całe udko i posypuję przyprawą do grila z Prymatu obkładam cebulką i zawijam w sreberko i tak pieczemy aż będzie dobre. Albo pomidory z grila. Odkrajam trochę od góry pomidora, daję tam czosnek, zioła prowansalskie, ser zółty. Zamykam i całość zawijam w folię i na grila. Ewentualnie banany z czekoladą też czasem robimy.
Znalazłam fajny przepis, mam zarówno pierś z kurczaka jak i mozzarellę więc będziemy próbować
http://kotlet.tv/grillowana-piers-kurczaka-z-mozzarella

Stary 2012-05-01, 14:19   #2717
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam fajny przepis, mam zarówno pierś z kurczaka jak i mozzarellę więc będziemy próbować
http://kotlet.tv/grillowana-piers-kurczaka-z-mozzarella
Fajny pomysł. Mój Tż wczoraj mówił o piersi z kurczaka ale jednak zdecydowaliśmy się na udka no i oczywiście sos czosnkowy do tego obowiązkowo

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 15:06   #2718
kindziulindzia
Zakorzenienie

dzisiaj ostatni dzień potwierdzenia przybycia i co i ludzie to naprawdę nie umieją czytać ze zrozumieniem ewentualnie nie potrafią czytać do końca

zadzwoniliśmy do dyrektora hotelu by się umówić na czwartek by już wszystkie formalności załatwić to nie dało rady mamy przyjechać w piątek gdzie ja i TŻ pracujemy i będziemy załatwiać teraz sprawy po nocy na szczęście MENU ostatecznie ustalone zostało tylko umówić stoły i dekorację stołów

TŻ teraz siedzi i rzeźbi pierwszą stronę do księgi gości jemu to ja zawsze znajdę zajęcie

gadałyście o grillu bo takowego mamy w czwartek ze znajomymi
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 15:09   #2719
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj ostatni dzień potwierdzenia przybycia i co i ludzie to naprawdę nie umieją czytać ze zrozumieniem ewentualnie nie potrafią czytać do końca
Prawda! Co niektórym to się wydaje, że jak jest napisane "potwierdzić do dnia tego i tego" = zacząć się tego dnia zastaniawiać czy przyjdę. Mam taką pianę na kilku gości, że

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-01, 15:11   #2720
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
why ?
Cytat:
czemu?? zwolnili Cię??
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
No po prostu ręce, nogi, cycki opadają

Ale jak to tak? Trzymaj się jakoś Kurczaki...
Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
sloneczko740 - przykro mi i współczuję niestety wiem jak to jest jesli się straci pracę, którą się bardzo lubiło.

koocurku - super gratulacje
Cytat:
Słoneczko ściskam Cię mocno My też mieliśmy przeboje z pracą, nie chciałam pisać na forum, ale wszystko się wyjaśniło i nie mogę powiedzieć że wyszło na dobre, ale wierzę że to tylko rozwiązanie na kilka lat więc jestem dobrej myśli. I ty też bądź, mimo że wiem że nie jest Ci łatwo

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
słoneczko na pewno zjajdziesz nowa prace 3-mam kciuki
szef powiedział mi że poprostu likwiduje etat i poprostu padło na mnie .. nie ze względu na to że się źle ze mną pracowało czy coś bo powiedział że podobała mu się moja praca..i jeżeli będzie coś dla mnie miał to znowu mnie zatrudni.. niech się w wypcha.. ja myślę że to po prostu przez pewną dziewczynę która przyszła po znajomości od szefa głównego i poprostu ktoś musiał polecieć i znowu ja... już drugi raz tak mam że ktoś od szefa przychodzi i kto lecie oczywiście JA strasznie mi przykro bo nawet nie dali mi jakiś okres wypowiedzenia tylko wczoraj mi powiedzieli papiery były przygotowane już i koniec

Edytowane przez sloneczko740
Czas edycji: 2012-05-01 o 15:13
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 15:13   #2721
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Prawda! Co niektórym to się wydaje, że jak jest napisane "potwierdzić do dnia tego i tego" = zacząć się tego dnia zastaniawiać czy przyjdę. Mam taką pianę na kilku gości, że
dokładnie strzelić w zęby i patrzeć czy dobrze puchnie
19.05.2012
Stary 2012-05-01, 15:19   #2722
201705121336
Konto usunięte

u nas z zaproszeniami było tak ze czesc tż rozwiózł czesc ja troche razem i troche wysłalismy.najlepiej to wszystkie bym wysłała i po sprawie.zrobiliśmy tak bo pracujemy w różnych godz i razem nie dało rady tego rozdac zreszta dla mnie to szopka troche te rozwożenie. to jest chore ze bym miała jechac np 300 km do mojej ciotki i jej zawiezc a ona i tak odmowiła
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 15:20   #2723
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
4 dni!!!
a to kawał czasu jeszcze

Witam się upał doskwiera a tu czasu coraz mniej i trzeba zagęszczać ruchy
Jutro o tej porze będziemy już stać przed ołtarzem

Zaraz jadę do TŻa przećwiczyć ostatni raz nasz pierwszy taniec, później idziemy do spowiedzi a następnie jedziemy na salę zawieźć alkohol i winietki
W międzyczasie mam nadzieję dojedzie reszta przyjezdnych gości, więc w domu będzie już totalny sajgon, mam nadzieję że uda mi się wieczorem do łazienki dopchać

Może jeszcze zajrzę wieczorem, jak nie padnę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 15:20   #2724
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Dlatego my mamy termin potwierdzania z rezerwą Tzn. jeśli ktoś potwierdzi tydzień czy nawet 2 później to będzie ok

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
szef powiedział mi że poprostu likwiduje etat i poprostu padło na mnie .. nie ze względu na to że się źle ze mną pracowało czy coś bo powiedział że podobała mu się moja praca..i jeżeli będzie coś dla mnie miał to znowu mnie zatrudni.. niech się w wypcha.. ja myślę że to po prostu przez pewną dziewczynę która przyszła po znajomości od szefa głównego i poprostu ktoś musiał polecieć i znowu ja... już drugi raz tak mam że ktoś od szefa przychodzi i kto lecie oczywiście JA strasznie mi przykro bo nawet nie dali mi jakiś okres wypowiedzenia tylko wczoraj mi powiedzieli papiery były przygotowane już i koniec
Wszystko ma swój sens, nie przejmuj się Widocznie jest pisana ci inna praca, w której będzie ci lepiej.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 15:27   #2725
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dlatego my mamy termin potwierdzania z rezerwą Tzn. jeśli ktoś potwierdzi tydzień czy nawet 2 później to będzie ok
tylko, że my mamy ślub 19 maja więc nasz termin był krótki reasumując tak jak właśnie twoja rezerwa i jak widzisz nic to nie daje

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a to kawał czasu jeszcze

Zaraz jadę do TŻa przećwiczyć ostatni raz nasz pierwszy taniec, później idziemy do spowiedzi a następnie jedziemy na salę zawieźć alkohol i winietki
W międzyczasie mam nadzieję dojedzie reszta przyjezdnych gości, więc w domu będzie już totalny sajgon, mam nadzieję że uda mi się wieczorem do łazienki dopchać

no kochana to ostatnie Twoje godziny bycia panienką trzymam kciuki żeby szybko Wam poszło na sali byście jeszcze wieczorem mogli się nacieszyć bycia narzeczeństwem
19.05.2012
Stary 2012-05-01, 15:28   #2726
Magdzia0108
Zadomowienie

Hey, wszystkie relacje weselne i fasolkowe przeczytane
Wczoraj byliśmy na spotkaniu z poradni i powiem wam, że jak na początku było fajnie, to potem było coraz gorzej, bo powiedziałam, że zażywam tabletki anty. Babka jechała cały czas po mnie, mówiła, że kobiety, które zażywają te tabletki to zabijają zawsze zarodek, że są nienormalne, że nie mają miesiączki tylko sztuczne, wywołane krwawienie itp. Ogólnie wyszłam zbluzgana. Na drugie spotkanie nie kazała nam przychodzić bo powiedziała, że bez sensu jest prowadzenie kalendarzyka skoro zażywam tabletki. A na karteczce pisze, że trzeba mieć wszystkie pieczątki więc teraz nie wiemy co powie na to ksiądz. Miałyście taką sytuację?
Dzisiaj zrobiliśmy sobie obiadek piknikowy. Pojechaliśmy na łono natury i zrobiliśmy sobie grilla przyjemnie, ale troszkę parno.

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 15:34   #2727
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko, że my mamy ślub 19 maja więc nasz termin był krótki reasumując tak jak właśnie twoja rezerwa i jak widzisz nic to nie daje
Bo niestety są ludzie, którzy nie zamierzają w ogóle potwierdzać Jak moja teściowa przed ostatnim weselem... "po co? przecież wiadomo, że będziemy". Normalnie jej nagadałam wtedy.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 16:01   #2728
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Kocurku gratuluję serdecznie 2 kresek Zdrowia i dobrego samopoczucia Wam życzę.

sloneczko współczuję straty pracy i łączę się w bólu jako szukająca.

My wczoraj dostaliśmy zgodę na ślub w obcej parafii. Usłyszałam, że standardowo ofiara to 200 zł Fajna kasa jak na 5 min roboty.
No ale kolejna większa rzecz z głowy. A w piątek idziemy do USC po papiery.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 16:09   #2729
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
tak mi przykro
ale na pewno znajdziesz lepszą pracę i lepszego szefa, który Cię doceni

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a to kawał czasu jeszcze

Ewusiu trzymam żeby wszystko się jutro udało

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Hey, wszystkie relacje weselne i fasolkowe przeczytane
Wczoraj byliśmy na spotkaniu z poradni i powiem wam, że jak na początku było fajnie, to potem było coraz gorzej, bo powiedziałam, że zażywam tabletki anty. Babka jechała cały czas po mnie, mówiła, że kobiety, które zażywają te tabletki to zabijają zawsze zarodek, że są nienormalne, że nie mają miesiączki tylko sztuczne, wywołane krwawienie itp. Ogólnie wyszłam zbluzgana. Na drugie spotkanie nie kazała nam przychodzić bo powiedziała, że bez sensu jest prowadzenie kalendarzyka skoro zażywam tabletki. A na karteczce pisze, że trzeba mieć wszystkie pieczątki więc teraz nie wiemy co powie na to ksiądz. Miałyście taką sytuację?
Dzisiaj zrobiliśmy sobie obiadek piknikowy. Pojechaliśmy na łono natury i zrobiliśmy sobie grilla przyjemnie, ale troszkę parno.
Dlatego ja się nie przyznawałam bo nasza babka od razu na wstępie powiedziała że tabletki to zuo i że jeśli biorę to nie mamy ze sobą o czym rozmawiać

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 16:18   #2730
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dlatego ja się nie przyznawałam bo nasza babka od razu na wstępie powiedziała że tabletki to zuo i że jeśli biorę to nie mamy ze sobą o czym rozmawiać
Ja się cieszę, że spotkania w poradni były grupowe i nikt mnie nie wypytywał czy i jak się zabezpieczam.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości