Ślubujące w 2012 - część II - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-15, 10:05   #2701
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy któraś z Was była na początku września w Grecji albo na ich wyspach? Jaka tam jest pogoda? Który rejon jest najlepszy?? Ja potrzebuję upałów więc muszę wybrać się gdzieś gdzie słońce będzie mnie parzyć a nie muskać

ja byłam na Krecie w zeszłym roku na początku września i było gorąco temperatura tak po 30 stopni ale ja taką lubię polecam Kretę- piękna wyspa

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Przepraszam że nie mam znowu czasu was nadrobić Weszłam tylko do klubu pooglądać wasze fotki

Ja już po panieńskim, było SUPER Uśmiałam się jak nigdy i wszystko było idealnie. Dziewczyny wspaniałe - dopisały obecnością i humorami Gry i zabawy wymyślone przez siostrę i świadkową byłe extra a torcik - inny niż na każdym panieńskim. Żałowałam tylko że tak szybko mi minęło. Najpierw byłysmy w domu a później w klubie i wróciłam po 4tej. TŻ też coś koło tego wrócił. Miał paintballa a później klub i striptiz . Ale też sie fajnie bawili więc to najważniejsze. Wrzucę wam do klubu fotkę z panieńskiego

A i zamówiłam bukiet (butonierkę i bransoletkę dla świadkowej). Kupiliśmy też winko i szampana tak więc na szczęście wszystko do przodu. Dzisiaj jedziemy nad morze Mam nadzieję że będzie pogoda ale i tak się mega cieszę . Jak wrócimy to zostaną 2tygodnie... Znowu was nie nadrobię

super, że panieński udany i że Ci się podobało- koleżanki się spisały Gratuluję załatwienia kolejnych spraw.
Pogoda faktycznie do bani no ale ma być podobno lepiej

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
dziewczyny dawno mnie nie było i was nie nadrobię.. przychodzę bo mam problem.. w sobotę mamy sesję narzeczeńską a później ja mam panieński i co dziś wstaję a na połowie dolnej wargi zimno!! czy znacie jakiś sposób żeby się go pozbyć do soboty??
.

oj zimno to paskudztwo, które wyskoczy zawsze wtedy kiedy nie trzeba Moja rada- nie ruszać, nie dłubać, nie dotykać bo to cholerstwo potrafi się roznieść przez takie zabiegi. Są takie plasterki na zimno ale ja ich nie stosowałam, jak mi wyskoczy to ja tradycyjnie- pasta do zębów żeby przysuszyć i tyle
Stary 2012-08-15, 10:14   #2702
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny dawno mnie nie było i was nie nadrobię.. przychodzę bo mam problem.. w sobotę mamy sesję narzeczeńską a później ja mam panieński i co dziś wstaję a na połowie dolnej wargi zimno!! czy znacie jakiś sposób żeby się go pozbyć do soboty??

nam zostało tylko pójść do spowiedzi spisać akt ślubu kupić winietki alkohol(ale to 22.08 bo będzie promocja) odebrać moje zaświadczenie o zapowiedziach i ustalić szczegóły na sali i z kamerzystą to chyba na tyle...
Znane mi sposoby na zimno to pasta do zębów albo Zovirax czy jakoś tak ale prawdę mówiąc żadnego sama nie stosuje.
Ale malutko Wam zostało Opowiesz nam jak było na panieńskim? No i na sesji też jak dla mnie początkowej przeciwniczce super sprawa
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 10:53   #2703
niki19
Zadomowienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Wczoraj widziałam osobę w czapce

I ja mam dziś paskudny humor przez tą pogodę Strasznie marudna byłam u krawcowej i jakoś nic mi sie nie podobało Zamówiłam sobie szal ale jak będzie tak zimno? Mama pytała się krawcowej czy jakiegoś futrzaka nie ma do wypożyczenia i na następnej przymiarce ma mi coś pokazać No nic mam nadzieję że jutro już będę miała lepszy humor i suknia mi się znów spodoba no i że pogoda się sprawdzi i od czwartku pogoda się poprawi...

Ehh tak to jest ,że czasem mamy takie dni ,że nic nie pasuje mam nadzieje ,ze na nast przymiarce będzie lepiej i sukienka będzie ci się podobała
a co do pogody to od juta podobno ma być poprawa a w weekend wraca lato

Ja dzisiaj odpoczywam po wczorajszej imprezce (byli znajomi , dawno się tak nie uśmiałam jak wczoraj ) tż pojechał do swoich rodziców a ja jeszcze wyleguje się w łóżku i buszuje po wizażu oraz allegro
poszukuje właśnie na all jakiejś dekoracji na samochód

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 11:00   #2704
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
ja byłam na Krecie w zeszłym roku na początku września i było gorąco temperatura tak po 30 stopni ale ja taką lubię polecam Kretę- piękna wyspa

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

super, że panieński udany i że Ci się podobało- koleżanki się spisały Gratuluję załatwienia kolejnych spraw.
Pogoda faktycznie do bani no ale ma być podobno lepiej

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

oj zimno to paskudztwo, które wyskoczy zawsze wtedy kiedy nie trzeba Moja rada- nie ruszać, nie dłubać, nie dotykać bo to cholerstwo potrafi się roznieść przez takie zabiegi. Są takie plasterki na zimno ale ja ich nie stosowałam, jak mi wyskoczy to ja tradycyjnie- pasta do zębów żeby przysuszyć i tyle
no właśnie i pojawiło sie wtedy kiedy nie trzeba tzn lepiej teraz niż 1.09. pasta tak ale to nie przejdzie do soboty

Cytat:
Znane mi sposoby na zimno to pasta do zębów albo Zovirax czy jakoś tak ale prawdę mówiąc żadnego sama nie stosuje.
Ale malutko Wam zostało Opowiesz nam jak było na panieńskim? No i na sesji też jak dla mnie początkowej przeciwniczce super sprawa
muszę kupić te plastry może coś pomogą.. oczywiście zdam relacje z panieńskiego w poniedziałek i pochwale się zdjęciami z sesji jak tylko je otrzymam
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 12:19   #2705
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie i pojawiło sie wtedy kiedy nie trzeba tzn lepiej teraz niż 1.09. pasta tak ale to nie przejdzie do soboty

muszę kupić te plastry może coś pomogą.. oczywiście zdam relacje z panieńskiego w poniedziałek i pochwale się zdjęciami z sesji jak tylko je otrzymam
Zovirax, a i możesz pójść do lekarza, żeby Ci przepisał lek hascovir się chyba nazywa, przeciwwirusowy. Moja młodsza siostra miewa okropną opryszczkę, taką bardzo dużą i z nawrotami, wtedy bierze ten lek.

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 14:07   #2706
justiii87
Zakorzenienie

aisak42 - najlepszy lek na opryszczkę to Heviran - jest na receptę:/ Mi dwie tabletki wystarczyły a opryszczka zagoiła się w dwa dni. Trzeba wybrać całe opakowanie i będziesz miała spokój na długi czas. Ja poszłam do lekarza poprosiłam o najmocniejszą dawkę 800 mg i po problemie. Mi opryszczka zawsze powraca zimą, a po tym leku mam spokój wybiorę kurację miesięczną i na rok z głowy.
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 14:45   #2707
kasioonya
Rozeznanie

Hej ho

Wita się z Wami smutna Żonka, której Mąż znów wyjechał na dwa tygodnie do Austrii i to w połowie mojego urlopu

Małgoś wielkie kciuki, żeby zdjęcia w magiczny sposób zostały odzyskane! Wierzę, że się uda!

JJJustynAAA - brawa dla TŻta, że ogarnął się z garniturem Życzę Wam udanych zakupów, spokojnych podróży z zaproszeniami i owocnego załatwienia formalności. No i przyjemnego leniuchowania od piątku

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Kasioonia idealnie trafilas! Bransoleta cudo! Juz ja zamawiam jak tylko wrócę do domu, a wydawało mi sie ze milion razy oglądałam stronę kruka to jednak jej nie widziałam i ten luzny warkocz bajka po próbnej fryzurze i makijazu będziesz pierwsza osoba ktorej sie pochwale
Serio? O kurczę, ale fajnie Nie sądziłam, że komuś mogą się spodobać moje pomysły Tym bardziej będę czekać na Twoje zdjęcia!
Co do okrycia ramion, to mam nadzieję, że pogoda Wam dopisze i nie będziecie potrzebowały się okrywać! przyznam, że gdybym sama potrzebowała okrycia, to miałabym wielki problem, bo niebardzo podobają mi się jakiekolwiek bolerka... jeśli już to takie tiulowe, szyfonowe lub koronkowe "koszulki" http://www.bialeinspiracje.pl/wp-con...rka_slub15.jpg http://www.bialeinspiracje.pl/wp-con...sa_clara19.jpg ale one raczej nie pełnią funkcji ogrzewającej w tym wypadku wybrałabym etolę, ale i tu byłoby ciężko... ta wygląda dość delikatnie i nawet mi się podoba http://www.bialeinspiracje.pl/wp-con...rka_slub10.jpg
ja jednak postawiłabym pewnie na delikatny sweterek z angory - coś jak księżna Kaśka http://www.kozaczek.pl/img/aa/112_2.jpg

katie99kasia - ja stawiam na luźny koczek

niki19 - heh, nie słyszałam o takim zwyczaju i pewnie też byłabym skrępowana, gdy zapraszani goście dawali nam kasę a co mówili - na co te pieniądze? drobniaki na szczęście czy jakieś grubsze kwoty już w ramach prezentu?

justiii87 - przykro mi, że plener nie wypalił mam nadzieję, że to nic straconego i uda Wam się go zrobić tak, jak sobie wymarzyliście!
niestety nie pomogę w kwestii podróży, ale życzę Ci upalnego urlopu

qmpela86 - super, że imprezki się udały i tak dobrze się bawiliście
gratuluję załatwionych spraw i zazdroszczę wypadu nad morze świetny pomysł z urlopem przed ślubem! mam nadzieję, że wypoczywacie i wyluzowujecie się

Pradip - mam nadzieję, że humorek już lepszy

aisak42 - odpukać nie przytrafiają mi się opryszczki i zimna, ale mój tatko na te paskudztwa używa hascoviru i mu pomaga. trzymam kciuki, żeby do soboty Ci przeszło!

niki19 - i jak tam poszukiwania dekoracji - znalazłaś coś ciekawego? czym będziecie jechać?

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 15:27   #2708
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Ehh tak to jest ,że czasem mamy takie dni ,że nic nie pasuje mam nadzieje ,ze na nast przymiarce będzie lepiej i sukienka będzie ci się podobała
a co do pogody to od juta podobno ma być poprawa a w weekend wraca lato
Ja dzisiaj odpoczywam po wczorajszej imprezce (byli znajomi , dawno się tak nie uśmiałam jak wczoraj ) tż pojechał do swoich rodziców a ja jeszcze wyleguje się w łóżku i buszuje po wizażu oraz allegro
poszukuje właśnie na all jakiejś dekoracji na samochód
Wiem że czasem tak jest ale to niestety sukienka wprawiła mnie w taki kiepski nastrój
Też słyszałam że od jutra już ma wrócić do nas słonko
Super że impreza się udała a jakiej dekoracji szukasz na samochód?
Cytat:
Będziemy czekać a ja na swoje zdjęcia czekałam 3 dni więc nie długo
Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Hej ho
Wita się z Wami smutna Żonka, której Mąż znów wyjechał na dwa tygodnie do Austrii i to w połowie mojego urlopu
Pradip - mam nadzieję, że humorek już lepszy
Szkoda że wyjechał ale masz nas
Humor dziękuję dobry ale sukienka... nadal mi coś nie gra
Stary 2012-08-15, 16:07   #2709
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
aisak42 - najlepszy lek na opryszczkę to Heviran - jest na receptę:/ Mi dwie tabletki wystarczyły a opryszczka zagoiła się w dwa dni. Trzeba wybrać całe opakowanie i będziesz miała spokój na długi czas. Ja poszłam do lekarza poprosiłam o najmocniejszą dawkę 800 mg i po problemie. Mi opryszczka zawsze powraca zimą, a po tym leku mam spokój wybiorę kurację miesięczną i na rok z głowy.
a właśnie: chodziło mi o heviran, pomyliłam nazwy

Cytat:
Wiem że czasem tak jest ale to niestety sukienka wprawiła mnie w taki kiepski nastrój
ale co nie tak z sukienką?

Stary 2012-08-15, 16:28   #2710
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:

Będziemy czekać a ja na swoje zdjęcia czekałam 3 dni więc nie długo

Szkoda że wyjechał ale masz nas
No właśnie pocieszam się, że jesteście Wy i mogę cieszyć się, czytając o Waszych przygotowaniach Tylko miałam nadzieję, że gdzieś sobie jeszcze pojedziemy i pobędziemy ze sobą zanim zacznie się kolejny rok szkolny i nawał pracy u mnie... No ale cóż - nie ma co marudzić!

A co z sukienką? Co w niej nie gra? Chyba dość często się zdarza, że w którymś momencie przychodzi mały sukienkowy "kryzys", ale jestem pewna, że przejdzie, bo Twoja suknia zapowiada się naprawdę cudnie Uszy do góry!

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-08-15, 16:37   #2711
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
ale co nie tak z sukienką?
No właśnie sama nie wiem... Czułam się i miałam wrażenie że wyglądam w niej jak kij od miotły zero jakiegoś kształtu. Mama mówi ze przesadzam i jak oglądałam zdjęcia to wygląda to trochę inaczej ale jak patrzyłam z góry to wszędzie widziałam jakieś niedociągnięcia których nie da rady poprawić bo jestem za niska do tego jeszcze przez to że nie chciałam trenu widać wiązanie które trzeba czymś zasłonić i krawcowa wymyśliła że mi taki ogon przyczepi. Mama z krawcową się zachwycały ale ja powiedziałam ze w ogóle mowy nie ma.
Cytat:
No właśnie pocieszam się, że jesteście Wy i mogę cieszyć się, czytając o Waszych przygotowaniach Tylko miałam nadzieję, że gdzieś sobie jeszcze pojedziemy i pobędziemy ze sobą zanim zacznie się kolejny rok szkolny i nawał pracy u mnie... No ale cóż - nie ma co marudzić!

A co z sukienką? Co w niej nie gra? Chyba dość często się zdarza, że w którymś momencie przychodzi mały sukienkowy "kryzys", ale jestem pewna, że przejdzie, bo Twoja suknia zapowiada się naprawdę cudnie Uszy do góry!
Szkoda że wyjazd nie wypali ale jeszcze nadrobicie no i jaka radość będzie jak Mąż wróci
Dziękuję za ciepłe słowa
Faktycznie często się zdarzają wątpliwości do sukienki ale ona mi się nadal bardzo podoba tylko ja w niej już nie...
Stary 2012-08-15, 16:48   #2712
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie sama nie wiem... Czułam się i miałam wrażenie że wyglądam w niej jak kij od miotły zero jakiegoś kształtu. Mama mówi ze przesadzam i jak oglądałam zdjęcia to wygląda to trochę inaczej ale jak patrzyłam z góry to wszędzie widziałam jakieś niedociągnięcia których nie da rady poprawić bo jestem za niska do tego jeszcze przez to że nie chciałam trenu widać wiązanie które trzeba czymś zasłonić i krawcowa wymyśliła że mi taki ogon przyczepi. Mama z krawcową się zachwycały ale ja powiedziałam ze w ogóle mowy nie ma.

Szkoda że wyjazd nie wypali ale jeszcze nadrobicie no i jaka radość będzie jak Mąż wróci
Dziękuję za ciepłe słowa
Faktycznie często się zdarzają wątpliwości do sukienki ale ona mi się nadal bardzo podoba tylko ja w niej już nie...
Maleńka, a czy Ty przypadkiem nie jesteś zbyt krytyczna wobec siebie? Wszystkie miałyśmy okazję obejrzeć zdjęcia z Waszej sesji narzeczeńskiej: Twoje śliczne oczy, piękne długie włosy i zgrabną figurę - jestem pewna, że wszystkie opinie były w stu procentach szczere, a zauważ, że były to same "ochy" i "achy" skoro są zdjęcia, to może nam je pokażesz, żebyśmy mogły Ci znów powiedzieć, że jest BOSKO?

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-08-15, 17:10   #2713
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Kasioonya ma rację Chyba zbyt krytycznie siebie oceniasz. Piękna z Ciebie dziewczyna. Głowa do góry, sukienka będzie tylko dodatkiem do pięknej pani młodej Myślę, że zbyt surowo siebie oceniasz i wpędzasz się niepotrzebnie w zły nastrój

Stary 2012-08-15, 18:24   #2714
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Maleńka, a czy Ty przypadkiem nie jesteś zbyt krytyczna wobec siebie? Wszystkie miałyśmy okazję obejrzeć zdjęcia z Waszej sesji narzeczeńskiej: Twoje śliczne oczy, piękne długie włosy i zgrabną figurę - jestem pewna, że wszystkie opinie były w stu procentach szczere, a zauważ, że były to same "ochy" i "achy" skoro są zdjęcia, to może nam je pokażesz, żebyśmy mogły Ci znów powiedzieć, że jest BOSKO?
Cytat:
Kasioonya ma rację Chyba zbyt krytycznie siebie oceniasz. Piękna z Ciebie dziewczyna. Głowa do góry, sukienka będzie tylko dodatkiem do pięknej pani młodej Myślę, że zbyt surowo siebie oceniasz i wpędzasz się niepotrzebnie w zły nastrój
Nie wiem czy jestem zbyt krytyczna ale faktem jest, że nie potrafię przyjmować komplementów, ciężko jest mi w nie uwierzyć i generalnie dla mnie wszystko i wszyscy są ładni tylko nie ja... wrzucę Wam później wczorajsze zdjęcia to może mi coś podpowiecie
Stary 2012-08-15, 18:58   #2715
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem czy jestem zbyt krytyczna ale faktem jest, że nie potrafię przyjmować komplementów, ciężko jest mi w nie uwierzyć i generalnie dla mnie wszystko i wszyscy są ładni tylko nie ja... wrzucę Wam później wczorajsze zdjęcia to może mi coś podpowiecie
chyba wiem o czym piszesz,bo mam to samo - zawsze czulam sie najbrzydsza (no bo przeciez ruda, w dodatku z krzywymi zebami i pokraczna figura - mikrobiust i makropupa ). ale przeciez mamy swoich TZtow,ktorzy nas kochaja i uwielbiaja w nas czesto to,co my uwazamy za niefajne... Uwierz mi,ze w Dniu Slubu bedziesz wygladala pieknie i poczujesz sie najpiekniejsza na swiecie - zobaczysz ten zachwyt w oczach ukochanego,uslyszysz mnostwo przemilych slow i przekonasz sie,ze jestes SLICZNA! jestem tego pewna! to mowilam ja - Brzydula i Rudzielec

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-08-15, 19:13   #2716
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana chyba każda z nas ma podobnie Każda ma kompleksy i widzi piękno wszędzie tylko nie odnośnie siebie samej Trudno w to uwierzyć, szczególnie jak patrzę na zdjęcia i co jedna PMka to piękniejsza Naprawdę są tu same ładne kobiety, tylko nie chcą same w to uwierzyć. Bo najtrudniej w samej sobie zobaczyć to co się nam podoba, ja nie znajduję chyba ani jednej małej rzeczy
Kasioonya znów ma rację, nasi TŻ kochają nas i widzą w nas piękno, gdyby tak nie było to nie chcieliby mieć takich żon
Jestem pewna, że twój TŻ oniemieje na widok swojej pięknej przyszłej żony

Stary 2012-08-15, 19:30   #2717
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Kochana chyba każda z nas ma podobnie Każda ma kompleksy i widzi piękno wszędzie tylko nie odnośnie siebie samej Trudno w to uwierzyć, szczególnie jak patrzę na zdjęcia i co jedna PMka to piękniejsza Naprawdę są tu same ładne kobiety, tylko nie chcą same w to uwierzyć. Bo najtrudniej w samej sobie zobaczyć to co się nam podoba, ja nie znajduję chyba ani jednej małej rzeczy
Kasioonya znów ma rację, nasi TŻ kochają nas i widzą w nas piękno, gdyby tak nie było to nie chcieliby mieć takich żon
Ależ my jesteśmy dzisiaj zgodne
Pewnie nie znajdujesz w sobie ani jednej małej rzeczy, bo jest w Tobie mnóstwo takich dużych "rzeczy" do podobania
A tak przy okazji - czy Ty pokazywałaś nam już swoją wybraną suknię? I pozostałe inspiracje - fryzurę, makijaż, buty, bukiet itp.? Bo tak myślę, próbuję sobie przypomnieć i nic...

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-08-15, 20:19   #2718
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Jestem i ja

Cytat:

dziewczyny czy u was tez jest taki dziwny zwyczaj ,że jak się rozwozi zaproszenia to ludzie dają wam kase
bo u nas część gości dawała nam pieniądze co dla mnie było dość dziwne i krępujące ,ale za nic nie przyjmowali odmowy i wciskali nam na siłe
Dla mnie to nowość! I powiem szczerze, że nie wiem po co te pieniądze miały by nam być dane?

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
no ja właśnie też mam problem z tym okryciem wierzchnim nie mam pojęcia na co się zdecydować bo początkiem października to może być loteria z pogodą
ja jestem w domu ale siedzę w bluzie i bezrękawniku bo ja zmarzluch jestem
Ja też mam ten problem bo w październiku 6 może być zimno. Zdecydowałam się na bolerko z materiału z jakiego jest zrobiona sukienka. Bardzo cienkie ale liczę że pogoda będzie dla nas łaskawa
Podoba mi się marynarka w kolorze białym specjalnie do sukienki ale około 500 zł takie coś, więc zostane chyba przy bolerku.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 20:24   #2719
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

a co jest nie tak? co Ci się nie podoba?

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:

ojoj nie smutaj
Stary 2012-08-15, 20:26   #2720
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ my jesteśmy dzisiaj zgodne
Pewnie nie znajdujesz w sobie ani jednej małej rzeczy, bo jest w Tobie mnóstwo takich dużych "rzeczy" do podobania
A tak przy okazji - czy Ty pokazywałaś nam już swoją wybraną suknię? I pozostałe inspiracje - fryzurę, makijaż, buty, bukiet itp.? Bo tak myślę, próbuję sobie przypomnieć i nic...

Suknię pokazywałam dawno temu, butki ostatnio a cała reszta jest wciąż jedną wielką niewiadomą ale sukienkę wklejam (moja nie będzie biała a taka złamana biel, bardziej ecru)
Myślę, że co do fryzury to coś takiego jak lekkie upięcie z boku i wypuszczenie części włosów z jednej strony, a cała reszta jeszcze nie wybrana
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10219-front.jpg (62,6 KB, 27 załadowań)

Stary 2012-08-15, 20:28   #2721
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
czego niby nie da się poprawić bo jesteś niska? Z tym trenem o jakie wiązanie chodzi że trzeba zasłaniać? Ogon doczepi- hmmmm nie czaję . Może tylko tak Ci się wydaje że jest nie dobrze skoro na zdjęciach jest OK to na pewno nie ma żadnych niedociągnięć. Msz jeszcze przymiaki? Krawcowe wiedzą co jeszcze mają zrobić?

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:

zgadzam się w 100%
Stary 2012-08-15, 20:29   #2722
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:

JJJustynAAA - brawa dla TŻta, że ogarnął się z garniturem Życzę Wam udanych zakupów, spokojnych podróży z zaproszeniami i owocnego załatwienia formalności. No i przyjemnego leniuchowania od piątku

ja jednak postawiłabym pewnie na delikatny sweterek z angory - coś jak księżna Kaśka http://www.kozaczek.pl/img/aa/112_2.jpg
Jutro wyprawa po garnitur, i mam nadzieje wizyta w usc i wizyta u księdza. Mam nadzieje że nam się uda wszystko załatwić.
Ale najpierw rano wizyta u doktora ide po skierowanie na rtg kręgosłupa bo z dnia na dzień boli mnie coraz bardziej. Dziś w nocy budziłam się za każdym razem jak chciałam się przekręcić
nie wiem czym ten ból jest spowodowany???

Kasionya - bardzo mi się podoba ten sweterek co ma Kate. Ciekawego gdzie mogłabym taki dostać?
Może któraś z was się spotkała gdzieś z takim?

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 20:32   #2723
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

ulzyło mi bo myślałam że tylko ja jestem taka nawiedzona

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Ale najpierw rano wizyta u doktora ide po skierowanie na rtg kręgosłupa bo z dnia na dzień boli mnie coraz bardziej. Dziś w nocy budziłam się za każdym razem jak chciałam się przekręcić

no jak Cię cały czas boli to niedobrze może naciągnęłaś jakieś mięśnie- niech to lepiej lekarz zobaczy. Próbowałaś czymś się smarować- jakiś voltaren, naproxen czy coś takiego?
Stary 2012-08-15, 20:35   #2724
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
chyba wiem o czym piszesz,bo mam to samo - zawsze czulam sie najbrzydsza (no bo przeciez ruda, w dodatku z krzywymi zebami i pokraczna figura - mikrobiust i makropupa ). ale przeciez mamy swoich TZtow,ktorzy nas kochaja i uwielbiaja w nas czesto to,co my uwazamy za niefajne... Uwierz mi,ze w Dniu Slubu bedziesz wygladala pieknie i poczujesz sie najpiekniejsza na swiecie - zobaczysz ten zachwyt w oczach ukochanego,uslyszysz mnostwo przemilych slow i przekonasz sie,ze jestes SLICZNA! jestem tego pewna! to mowilam ja - Brzydula i Rudzielec
To ja mam jeszcze lepiej bo mikro biust i megapupa ale z resztą trafiłaś w 10 zawsze ta druga, kumpela ale nie dziewczyna...
Cytat:
dokładnie "najtrudniej w sobie jest dostrzec piękno"
Cytat:
Ja też mam ten problem bo w październiku 6 może być zimno. Zdecydowałam się na bolerko z materiału z jakiego jest zrobiona sukienka. Bardzo cienkie ale liczę że pogoda będzie dla nas łaskawa
Podoba mi się marynarka w kolorze białym specjalnie do sukienki ale około 500 zł takie coś, więc zostane chyba przy bolerku.
Pokarzesz tą marynarkę?
Ja na razie zdecydowałam sie na szal związany z tyłu ale nadal wierzę ze będzie ciepło
Cytat:
a co jest nie tak? co Ci się nie podoba?
kilka postów wcześniej żaliłam się dziewczynom że źle się w niej czuję, nie bardzo podoba mi się góra sukni i z tyłem są problemy. Wrzuciłam teraz zdjęcia do klubu może Wy coś doradzicie
Cytat:

Suknię pokazywałam dawno temu, butki ostatnio a cała reszta jest wciąż jedną wielką niewiadomą ale sukienkę wklejam (moja nie będzie biała a taka złamana biel, bardziej ecru)
Myślę, że co do fryzury to coś takiego jak lekkie upięcie z boku i wypuszczenie części włosów z jednej strony, a cała reszta jeszcze nie wybrana
strasznie podoba mi się aplikacja na Twojej sukni
Stary 2012-08-15, 20:41   #2725
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
To ja mam jeszcze lepiej bo mikro biust i megapupa ale z resztą trafiłaś w 10 zawsze ta druga, kumpela ale nie dziewczyna...
Ja tam na zdjęciach widziałam biust a nie mam problemów ze wzrokiem A nie jest aż tak dobry jak mikroskop
ej ja mam duży biust ale mam przy okazji duży wystający brzuch nie ma co się licytować, każda prędzej w sobie wymieni co jej się nie podoba niż to co uważa za ładne

Cytat:
kilka postów wcześniej żaliłam się dziewczynom że źle się w niej czuję, nie bardzo podoba mi się góra sukni i z tyłem są problemy. Wrzuciłam teraz zdjęcia do klubu może Wy coś doradzicie

strasznie podoba mi się aplikacja na Twojej sukni
Już lecę do klubu

Dzięki, mi też się podoba

Stary 2012-08-15, 20:47   #2726
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
To ja mam jeszcze lepiej bo mikro biust i megapupa

to ja chyba musze iść do okulisty bo ami mikrobiusty an megapupy nie widzę

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:

Dzięki, mi też się podoba

bardzo ładna ta aplikacja mi też się bardzo podoba
Stary 2012-08-15, 21:03   #2727
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
Wiecie może gdzie w krakowie można dostać ładne buty ślubne ???
a ja polecę stronke bialebuty.com - butki wybierasz jakie chcesz, kształt obcasa, czy z paskiem czy bez itd, ja byłam baaardzo zadowlona

Cytat:
dziewczyny czy u was tez jest taki dziwny zwyczaj ,że jak się rozwozi zaproszenia to ludzie dają wam kase
bo u nas część gości dawała nam pieniądze co dla mnie było dość dziwne i krępujące ,ale za nic nie przyjmowali odmowy i wciskali nam na siłe
nigy o tym nie słyszałam nawet ... hmmm a to ciekawe

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Niki ja widzialam ze ślubujemy tego samego dnia. Przeszukalam rano cale allegro i ebay i jedyną rzeczą która mi tak choć trochę pasowała był futrzany szal, chyba zamówie
a może etola z marabuta?? całkiem fajnie wygląda

Cytat:
Dziewczyny czy któraś z Was była na początku września w Grecji albo na ich wyspach? Jaka tam jest pogoda? Który rejon jest najlepszy?? Ja potrzebuję upałów więc muszę wybrać się gdzieś gdzie słońce będzie mnie parzyć a nie muskać
byłam na Cyprze dwa razy i wyjeżdżałam dopiero 1 listopada marznąc w nocy przy 21 stopniach... ostatniego dnia października było jeszcze 28 stopni i leżałam na plaży, a we wrześniu są upały... mogą zdarzyć się deszcze, ale raczej to jest rzadkie, w kilku słowach nie wyrażę, jak bardzo mi się tam podobało, polecam gorrrrąco

Cytat:
pasty do zębów użyłam raz i to było najgorsze co mogłam zrobić, ja używam Vratizolinu i u mnie się sprawdza super ale to też zależy kiedy zaczynasz smarować, lepsze efekty są jak zaczniesz szybko, plasterki Compeed - jak dla mnie bez rewelacji, jedynie nie widać, aż tak tej opryszczki... ale najlepiej to tak jak dziewczyny piszą - lek na receptę, moja mama miała strasznie często, ale po tym leku ma spokój

Cytat:
możesz mieć przesunięty krąg... ja myślę, że może warto do ortopedy najpierw

Pradip - wyglądasz super.... to jak ty o swojej pupie myślisz, że jest wielka to co myślisz o mojej kiedy jest większa 10 razy???
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 21:17   #2728
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
ojoj nie smutaj
troszkę mi lepiej, bo właśnie pogadaliśmy chwilkę na skype, ale nie lubię zasypiać bez Męża ale dam radę - po prostu będę częściej na wizażu

Cytat:

rzeczywiście butki były niedawno! ale ze mnie pałka - sorki suknia śliczna i mnie też podoba się aplikacja! a jakieś zdjęcia z przymiarek albo cuś...?

Cytat:
zgadzam się w 100%
przybij piątkę

Cytat:
Jutro wyprawa po garnitur, i mam nadzieje wizyta w usc i wizyta u księdza. Mam nadzieje że nam się uda wszystko załatwić.

Kasionya - bardzo mi się podoba ten sweterek co ma Kate. Ciekawego gdzie mogłabym taki dostać?
Może któraś z was się spotkała gdzieś z takim?
koniecznie idź do lekarza! mam nadzieję, że to nie jest nic poważnego, ale warto na wszelki wypadek to sprawdzić! trzymaj się i wracaj do zdrowia
Zaglądałam na ebay za sweterkami z angory i znalazłam co nieco:
http://www.ebay.com/itm/SEXY-Victori...item2ec0d1e337
http://www.ebay.com/itm/Vintage-50s-...item3cc03e07cd
http://www.ebay.com/itm/H-M-Off-Whit...item20c973b11d
http://www.ebay.com/itm/White-Angora...item3cbb3ae17c
http://www.ebay.com/itm/FOREVER-21-A...item1c278a0151
http://www.ebay.com/itm/AMERICAN-EAG...item27ca13ec82
http://www.ebay.com/itm/Vintage-Wome...item2320e0118f
http://www.ebay.com/itm/MODA-White-S...item257401ef87
Niektóre są takie bardziej vintage i nie wiem czym Wam się spodobają...

Cytat:
ehhh... mikrobiust??!! pod linkiem do Waszej sesji narzeczeńskiej chciałam napisać o tym, że masz super biust i Ci go zazdraszczam, ale się ugryzłam w palec i powstrzymałam, żebyście nie myślały, że coś ze mną nie teges

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Pradip - wyglądasz super.... to jak ty o swojej pupie myślisz, że jest wielka to co myślisz o mojej kiedy jest większa 10 razy???
no następna znalazła w sobie "coś"... Małgoś! masz tak cudnie proporcjonalną figurę, że nawet nie próbuj mówić, że coś Ci się w niej nie podoba

ale Pradip (nawiązując do Małgosi) - skoro Ty masz mikrobiust, to ja nie mam go w ogóle

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-08-15, 21:27   #2729
Malgos_12
Zakorzenienie

Kasioonya - ja tam się niezbyt proporcjonalna czuję ale da się żyć
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-15, 21:31   #2730
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Kasioonya - ja tam się niezbyt proporcjonalna czuję ale da się żyć

no weź mnie nie rozluźniaj masz super figurkę

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości