Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-02, 18:35   #2701
lola23
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o lokówkę, mam taką firmy Fox http://www.meble24h.com.pl/product-p...ima-33-mm.html i mogę polecić
Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość

Polecam prostownicę Remington Sleek & Curl
Dobre są też lokówki, ale jeśli nie masz włosów o długości 60 cm, to kup lepiej węższą niż 33 mm. Przy średniej długości włosów taka duża lokówka zrobi tylko lekkie podkręcenie, a nie fale czy delikatne loki. Polecam taką 26 mm.
Dziewczyny, bardzo dziękuję
Może odważę się w końcu na zakup

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 20:10   #2702
Madzia_M77
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Dziewczyny, ma któraś z Was może tą spódnicę?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...CA%20PLISOWANA
albo tą
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...0SP%C3%93DNICA
Są z działu dziecięcego i większych rozmiarów na stronie już nie ma

Edytowane przez Madzia_M77
Czas edycji: 2012-12-02 o 20:12
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 20:31   #2703
ParashuteEffect
Rozeznanie

Jestem taka szczesliwa - dzis udalo mi sie upalowac zakardowe spodnie z HM trend i to w swoim rozmiarze (jeszcze z kartami z glamour), chce nosic z taka zakardowa bluzka z zary.
tu widac dobrze kolor spodni (foto z jakiegos bloga) i na mnie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jacquard5.jpg (55,5 KB, 139 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1395.jpg (77,9 KB, 249 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1394.jpg (73,7 KB, 157 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1399.jpg (44,5 KB, 116 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4043262800_1_1_3.jpg (17,0 KB, 101 załadowań)
Stary 2012-12-02, 20:43   #2704
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
Jestem taka szczesliwa - dzis udalo mi sie upalowac zakardowe spodnie z HM trend i to w swoim rozmiarze (jeszcze z kartami z glamour), chce nosic z taka zakardowa bluzka z zary.
super
bardzo lubię takie zestawienia i czerń
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 20:47   #2705
ParashuteEffect
Rozeznanie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;37934391]super
bardzo lubię takie zestawienia i czerń [/QUOTE]
dziekuje spodnie ciemno-ciemno granatowe, ale to prawie tez moja ukochana czern
Stary 2012-12-02, 21:10   #2706
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo fajne te spodnie, jaka cena regularna?
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:12   #2707
LadyI
Zakorzenienie

Kochane chętnie pokażę zdjęcia Zrobię je jutro w dziennym świetle Nigdy nie spodziewałam się tak ładnie odszytej skóry szczerze mówiąc
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-02, 21:20   #2708
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Ja za to uwielbiam kupować spódnice, mam ich całą masę, ale ciągle mi mało. To taki mój nałóg Mam niestety niewiele sukienek, dlatego postanowiłam to nadrobić. Dziś kupiłam czarną kieckę w zarze.
Mam to samo, spódnic nigdy dość, a najdziwniejsze jest to, że wolę nosić je zimą, niż latem. Pewnie dlatego, że źle czuję się w pracy z odkrytymi nogami, a w zimie rajstopy załatwiają ten problem.

Sukienka bardzo ładna , niby prosta, ale rękawy dodają charakteru. Lubię skórzane wstawki. Do tego jakiś ciekawy naszyjnik i stylizacja gotowa.

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez lola23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bardzo dziękuję
Może odważę się w końcu na zakup

Szukasz lokówki? Mogę polecić Remington Pearl CI9532
Stary 2012-12-02, 21:27   #2709
ParashuteEffect
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Bardzo fajne te spodnie, jaka cena regularna?
dosc drogie - 229 zl (ale z kartami wyszlo nie tak zle)
Stary 2012-12-02, 21:47   #2710
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
dosc drogie - 229 zl (ale z kartami wyszlo nie tak zle)
Dziękuję za odp
Muszę się im przyjrzeć, brakuje mi w sumie w szafie dobrze leżących spodni o takim fasonie

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Mam to samo, spódnic nigdy dość, a najdziwniejsze jest to, że wolę nosić je zimą, niż latem. Pewnie dlatego, że źle czuję się w pracy z odkrytymi nogami, a w zimie rajstopy załatwiają ten problem.
U mnie podobnie
Latem chętniej noszę spodnie, zaś zimą spódnice i sukienki. Pomijam już fakt, że w gołych nogach na oficjalne okazje czuję się niekomfortowo. W grubych kryjących rajstopach jest mi zdecydowanie cieplej niż w samych spodniach, pod którymi nie znoszę nosić rajstop, więc "kiecki zimą rulezz"
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:57   #2711
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie

Dziękuję. Boskie zakupy!
Dziękuję
płaszcz chyba jednak zostawię, nie chcę chodzić wiecznie w czerni, a za tę cenę...

Cytat:
Napisane przez annini Pokaż wiadomość
Czy tylkoo ja nie uległam temu fenomenowi? Dostałam książkę od TŻta, ale książka mnie bardziej śmieszyła niż wciągała. Nie wiem czy to wina tłumaczenia, czy taki był zamiar, ale dialogi i opisy scen "miłosnych" są według mnie na poziomie językowym przeciętnego amerykańskiego nastolatka. No widać nie mój typ

Dziewczyny, mam problem. Wy tu wszystkie takie chudzinki, ja rozmiar trochę większy (~40). Moją największą zmorą są nogi i rzadko noszę przez to spódnice/sukienki, a zimą to już w ogóle. Na co dzień obowiązkowo spodnie + emu, mam wrażenie, że ogrom emu niweluje wielkość nogi Czuję, że jakich butów zimowych/jesiennych bym nie ubrała do rajstop, to łydkę mam jak słoń
Widziałyście może gdzieś w sklepach albo po prostu potrafiłybyście mi doradzić model buta (tylko nie na szpilce), który byłby najlepszy dla grubszych, napuchniętych kostek i łydek? Bo już tracę nadzieję powoli
Ja może rozmiarowo jestem szczupła (chociaż rozmiar rozmiarowi nie równy ), ale raczej wynika on z niskiego wzrostu - w każdym razie jeśli chodzi o nogi to mam to samo zmartwienie dlatego też nie noszę spódnic, a emu ubrane do rajstop/legginsów tylko podkreślają mi masywną łydkę... dlatego chciałabym znaleźć kozaki ponad kolano jak te z zary:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...20OBCASIE%20XL
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...57/KOZAKI%20XL
wtedy bardzo chętnie ubrałabym do nich kryjące rajstopy i spódnicę ale cena niestety nie dla mnie.
ile masz wzrostu?
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-02, 22:45   #2712
lola23
Wtajemniczenie

Cytat:
Wyglądasz tak
Szukam takich spodni, które z Zary są podobne do tych?
Do H&M Trend nie mam niestety dostępu.

Cytat:

Sukienka bardzo ładna , niby prosta, ale rękawy dodają charakteru. Lubię skórzane wstawki. Do tego jakiś ciekawy naszyjnik i stylizacja gotowa.

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Dziękuję anies Szukam czegoś do kręcenia włosów, zastanawiam się czy nie kupić prostownicy, która będzie spełniała dwie funkcje w razie potrzeby
Dotąd korzystałam z suszarko- lokówki lecz włosy odrosły mi na tyle, że mam ochotę eksperymentować. Nigdy nie miałam prostownicy ani lokówki a teraz jest okazja by to zmienić.

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 08:12   #2713
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
A co stosujesz teraz do pielęgnacji włosów? Też łykasz jakieś tabletki?
Nie, już nic nie łykam.
Wcieram wodę brzozową na zmianę z jantarem w skórę głowy, olejuję (choć ostatnio trochę to zaniedbałam ) no i nakładam dużo odżywek Odżywkę zawsze trezymam pod czepkiem i podgrzewam suszarką W sumie to tylko tyle, myślę że niewiele w porównaniu do wielu włosomaniaczek

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
No wlasnie ja tez sie naczytalam o tych za bogatych kremach dla mlodych skor... ale ja mam 20 lat i naprawde widoczne linie na czole! i nie wiem czego mam uzywac kremy nawilzajace bardzo malo pomagaja..
Ja mam 25, no w zasadzie za miesiąc 26 i nie mam jeszcze ani jednej zmarszczki. Mój tata bardzo długo wyglądał młodo więc mam nadzieję, że po nim odziedziczyłam geny.
Póki co zamiast ze zmarszczkami walczę jeszcze z krostkami

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Dokładnie tego używam W żelu jest bardzo wygodny, miałam kiedyś w proszku i strasznie się z nim męczyłam, bo zanim nałożyłam go na twarz zamieniał się w kisiel.
Też go mam, używałam głównie na włosy, ale muszę znaleźć dla niego miejsce na twarzy

Cytat:
Ja za to uwielbiam kupować spódnice, mam ich całą masę, ale ciągle mi mało. To taki mój nałóg Mam niestety niewiele sukienek, dlatego postanowiłam to nadrobić. Dziś kupiłam czarną kieckę w zarze.
Bardzo fajna!
Ja też mam za mało sukienek, zamierzam to zmienić podczas wyprzedaży

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość

Ja dziś kupiłam sobie botki (http://www.clothingattesco.com/all-s...invt/az222169/), miętowy sweterek i płaszczyk puchowy (http://www.ffmoda.com/pl/products/%C...ie/jx22417211/) za 154zł i chyba głównie przez cenę muszę nad nim pomyśleć...
nie chcą mi się dodać moje zdjęcia :/
Fajny płaszczyk! I ta cena! Ciepły jest?
Są już wyprzedaże w F&F?
Szukam teraz jakiegoś ciemnego plaszcza właśnie na dojazdy, w sumie ten by się nadał Fajnie, że wkleiłaś !

Cytat:
Kiedyś zmią też nosiłam tylko czarne spódnice, ale ostatnio kupiłam kilka w innych kolorach i we wzory(zara, mango, reserved), więc mam pole do popisu. Z resztą czarna spódnica nie zawsze musi być zwykła i nudna, przykładem są te z zary
Pokaż swoje zdobycze!
Ja np. mam dziś czerwoną spódnicę Co prawda wolę ją nosić wiosną, ale w zimowej stlizacji też się fajnie prezentuje

Cytat:
Wyglądasz świetnie !!!

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 08:38   #2714
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Jak mija dzień? Mnie od rana wkurza kumpela z pracy Mało, ze w piatek w ogóle mi nie pomagała, to jeszcze dzisiaj się okazało, że wypiła mi całą zieloną herbatę Kurde, jak ja czegoś takiego nie lubię Swojej nie przyniesie tylko komuś bez pytania podpija
Dobra, przepraszam za poranne marudzenie Musiałam to z siebie wyrzucić

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Generalnie, w kwestii kremów anti-aging mam dość radykalne poglądy, bo zawsze podpieram się tym, że jeśli produkt działa "przeciwzmarszczkowo" to ma im właśnie zapobiegać, a nie spłycać. Na utrwaloną bruzdę i zagłębienie w skórze(spowodowane mocną mimiką) pomoże botoks. Kiedyś czytałam takie fajne opracowanie, dotyczyło badań i klasyfikacji zmarszczek, sam test trwał bardzo długo(20 lat). Nie będę was zanudzać, tylko tak krótko - da się odratować skórę, jeśli jest to zmarszczka mimiczna lub spowodowana mocnym odwodnieniem(zmarszczki odwracalne). I właśnie wtedy zidentyfikowano zmarszczki nieodwracalne, zdeterminowane genetycznie Czyli można dbać o skórę naprawdę solidnie ale i tak się pokażą, nie ma informacji w tym badaniu czy właściwa pielęgnacja spowodowała późniejsze ich wystąpienie. Poza tym każdy krem działa na poziomie naskórka, a skóra zapada się na poziomie skóry właściwej, więc dalej widzę tu bezzasadność kremów "na zmarszczki". Z tego co pamiętam Vichy i LRP podpiera się doskonałymi nośnikami substancji aktywnych komunikujących się ze skórą właściwą, moja koleżanka nawet pracę doktorską na ten temat pisze, ale jej opracowań również (jeszcze) nie widziałam.
Osobiście od kilku lat używam Redermica z LRP( zaczęłam jak miałam 24), lubię go po prostu i krzywdy mi nie robi, 10%wit.C może nieco rozjaśnia mi skórę.

No i opinia kilku dermatologów, jak i szkoleniowców branży dermokosmetycznej, nota bene ludzi nauki - nie ma czegoś takiego jak za mocny krem przeciwzmarszczkowy oraz przyzwyczajenie/rozleniwienie skóry. MIT. Jest tylko kiepsko dobrana pielęgnacja.
Zgadzam się z tym, że krem przeciwzmarszczkowy już istniejących zmarszczek nie spłyci do tego stopnia, ze znikną one zupełnie. Niemniej na pewno nie zaszkodzi używanie go. Tym bardziej, jeśli ktoś ma tendencje do powstawania zmarszczek.
Ja jednak wierzę, że dobra pielęgnacja może pomóc

Cytat:
Ale cudownie w nich wyglądasz

Cytat:
Też ją mam i zgadzam się, jest super
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 08:50   #2715
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Jak mija dzień? Mnie od rana wkurza kumpela z pracy Mało, ze w piatek w ogóle mi nie pomagała, to jeszcze dzisiaj się okazało, że wypiła mi całą zieloną herbatę Kurde, jak ja czegoś takiego nie lubię Swojej nie przyniesie tylko komuś bez pytania podpija
Dobra, przepraszam za poranne marudzenie Musiałam to z siebie wyrzucić
Miałam podobną sytuację. Mimo wielu starań pomogła niestety ta sama metoda Na niektóre przypadki nie ma sposobu

Jaką zieloną lubisz? Zwykłą czy podrasowaną, np. cytryną?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-03, 09:02   #2716
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam podobną sytuację. Mimo wielu starań pomogła niestety ta sama metoda Na niektóre przypadki nie ma sposobu

Jaką zieloną lubisz? Zwykłą czy podrasowaną, np. cytryną?
Ja jeszcze troszke i wybuchnę, bo już od piątku mi zaszła za skórę, a jak zobaczyłam dzisiaj, że dalej sobie podpija moją herbatę, bo "ta jest najlepsza", to mnie trafiło

Zawsze piję zieloną z Bio Activ w saszetkach Teraz mam malinę z czymś tam Uwielbiam te herbaty
Zielona z cytryną to jedyna zielona, jakiej nie pijam. Śierdzi mi ona... śledziem
Stary 2012-12-03, 09:06   #2717
Madzia_M77
Zadomowienie

Też lubię Bioactiv poza cytrynową Spróbuj białej, smak podobny a 40x więcej przeciwutleniaczy
Stary 2012-12-03, 09:13   #2718
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Też lubię Bioactiv poza cytrynową Spróbuj białej, smak podobny a 40x więcej przeciwutleniaczy
Ale też z Bio Activ?
Dzisiaj skoczę sobie zaraz kupić. Mam nadzieję, że tej mi podpijać kumpela nie będzie
Stary 2012-12-03, 09:18   #2719
Madzia_M77
Zadomowienie

Tak są teraz nowe mieszanki, nawet z płatkami róży
BioActiv zmienia nazwę na BigActiv

Czy to ta koleżanka w ciąży tak cię opija? BTW, chyba powinna sobie odpuścić zielone herbaty, za dużo pobudzaczy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-03, 09:38   #2720
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Ja również jesienią i zimą lubię nosić spódnice, sukienki. Zakładam kryjące rajstopy i jest mi cieplej aniżeli w spodniach.

Nie lubię zakładać rajstop pod jeansy do innych spodni owszem.

W zeszłym roku zakupiłam sobie rajstopy i legginsy z polarem to jest dopiero komfort.

U mnie od rana prószy śnieg w tle świąteczna muzyka i wprowadzam się w atmosferę świąt
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 09:43   #2721
Lena1209
Wtajemniczenie

Nie mogłam oprzeć się pokusie i zamówiłam maskę drożdżową Perwoe Reshenie oraz dwufazowy koncentrat rewitalizujący z wit. C Anne Marie Borlind Chciałam jeszcze kupić wodę różaną ale w międzyczasie ktoś mi ją sprzątnął sprzed nosa
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 09:52   #2722
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
piękne
Stary 2012-12-03, 09:53   #2723
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ale też z Bio Activ?
Dzisiaj skoczę sobie zaraz kupić. Mam nadzieję, że tej mi podpijać kumpela nie będzie
Możesz zaproponować wspólny zakup herbaty.

U mnie koleżanki kupowały wspólnie herbatę, bo akurat lubiły pić zieloną. Nie było problemu.
Stary 2012-12-03, 09:58   #2724
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Tak są teraz nowe mieszanki, nawet z płatkami róży
BioActiv zmienia nazwę na BigActiv

Czy to ta koleżanka w ciąży tak cię opija? BTW, chyba powinna sobie odpuścić zielone herbaty, za dużo pobudzaczy
Dzisiaj muszę je koniecznie kupić, skoro piszesz, że są takie dobre
Nie wiedziałam, że zmieniają nazwę

Tak, dokładnie, to ta ciężarna tak mi podpija tą moją herbatę
Do niej nie trafia to, że za dużo pobudzaczy. One widzi je tylko w kawie Ona nie widzi też nic złego w piciu bezalkoholowego piwa

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Ja również jesienią i zimą lubię nosić spódnice, sukienki. Zakładam kryjące rajstopy i jest mi cieplej aniżeli w spodniach.

W zeszłym roku zakupiłam sobie rajstopy i legginsy z polarem to jest dopiero komfort.

U mnie od rana prószy śnieg w tle świąteczna muzyka i wprowadzam się w atmosferę świąt
Też nie znoszę rajstop pod spodnie Ale pod wszystkie bez wyjątku, choć czasami się przełamuję, żeby się nie przeziębić szczególnie, kiedy na dworze jest baaardzo zimno

W radiu też już dzisiaj słyszałam pierwsze świąteczne utworki I już wyczuwać zaczynam magię świąt Mam już też kupione dwa pierwsze prezenty Po resztę skoczę może nawet w tym tygodniu

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Możesz zaproponować wspólny zakup herbaty.

U mnie koleżanki kupowały wspólnie herbatę, bo akurat lubiły pić zieloną. Nie było problemu.
Ale problem w tym, ze ona się składać nie chce Odkąd pracuje ani razu nic nie przyniosła, tylko podpija innym
Jak zobaczę, że znowu grzebie w mojej herbacie, to chyba wybuchnę
Stary 2012-12-03, 10:02   #2725
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Świetnie wyglądasz

Ja niestety mam więcej w swojej szafie spodni Zawsze wychodzę na zakupy z postanowieniem,że tym razem spódniczka lub sukienka no i niestety Ale mam postanowienie noworoczne: od wiosny kupuję mniej spodni tym bardziej,że słysze często od znajomych,że powinnam częściej nosić spódniczki i sukienki

A w temacie świątecznym to postawiłam sobie dzisiaj na biurku w pracy małą choinkę

Edytowane przez Lena1209
Czas edycji: 2012-12-03 o 10:03
Stary 2012-12-03, 10:08   #2726
Ag4
AGA :)

Cytat:

Też nie lubię rajstop pod spodnie No, ale jak jest mróz to nie narzekam tylko ubieram
Bardzo lubię rajtki i getry z podszyciem polarowym
Czasami zimą noszę po 2 pary rajstop

Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
Nie mogłam oprzeć się pokusie i zamówiłam maskę drożdżową Perwoe Reshenie oraz dwufazowy koncentrat rewitalizujący z wit. C Anne Marie Borlind Chciałam jeszcze kupić wodę różaną ale w międzyczasie ktoś mi ją sprzątnął sprzed nosa
Maska drożdżowa mnie tak stasznie kusi no, ale obiecałam sobie, że nie kupię póki nie zużyję tego co mam i trwam w tym postanowieniu chociaż bardzo mi ciężko
Daj znać jak już poużywasz trochę

Mam ten koncentrat, ale jakoś mnie nie przekonuje. Nieco ponad pół butelki stoi i czeka aż się nawrócę na nie. Czasami używam na konce włosów, ale to marnotrawstwo. Chciałam oddać któreś koleżance, ale nie reklamują tego kosmetyku w tv więc żadna się nie skusiła

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 10:10   #2727
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Forget_me jeżeli koleżanka nie chce się dokładać są 2 opcje do wyboru.

Pierwsza - przemilczasz fakt, że podpija Ci herbatę
Dwa - zwracasz koleżance uwagę, że herbata jest TWOJA co oznacza, że możesz ją poczęstować, ale nigdy odwrotnie. Proste.

Alternatywnie możesz zawsze chować herbatę do szuflady pod klucz

Miałam w pracy kolegę, który działał podobnie. Jedna uwaga wystarczyła.
Stary 2012-12-03, 10:15   #2728
madziunia2
Zadomowienie

Ja też miałam w byłej pracy takich sępów-herbatopijców Pomogło dopiero schowanie herbaty do szafki w biurku przy którym siedziałam. Wyjadanie nie swoich obiadów/kanapek z lodówki w kuchni też było na porządku dziennym Jak dobrze że teraz w obecnej pracy mam własny pokój w którym siedzę sama z małym zapleczem z lodówka i umywalką

Edytowane przez madziunia2
Czas edycji: 2012-12-03 o 10:16
madziunia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 10:19   #2729
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Maska drożdżowa mnie tak stasznie kusi no, ale obiecałam sobie, że nie kupię póki nie zużyję tego co mam i trwam w tym postanowieniu chociaż bardzo mi ciężko
Daj znać jak już poużywasz trochę

Mam ten koncentrat, ale jakoś mnie nie przekonuje. Nieco ponad pół butelki stoi i czeka aż się nawrócę na nie. Czasami używam na konce włosów, ale to marnotrawstwo. Chciałam oddać któreś koleżance, ale nie reklamują tego kosmetyku w tv więc żadna się nie skusiła
Za jakiś czas napiszę jak sprawuje się maska

A ja zachęcona wieloma pozytywnymi recenzjami skusiłam się na ten koncentrat Tutaj można poczytać:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cy.html&next=1

W Polsce nie reklamują kosmetyku ale w niemieckim Vogue'u ,tak
Zamówiłam 2 buteleczki,jedną dla siebie a drugą dla mamy
Stary 2012-12-03, 10:40   #2730
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Forget_me jeżeli koleżanka nie chce się dokładać są 2 opcje do wyboru.

Pierwsza - przemilczasz fakt, że podpija Ci herbatę
Dwa - zwracasz koleżance uwagę, że herbata jest TWOJA co oznacza, że możesz ją poczęstować, ale nigdy odwrotnie. Proste.

Alternatywnie możesz zawsze chować herbatę do szuflady pod klucz

Miałam w pracy kolegę, który działał podobnie. Jedna uwaga wystarczyła.
Pozostaje opcja druga, bo strasznie nie lubię, kiedy ktoś mi cosik podbiera i to jeszcze bez pytania Nie pracuję na to, żeby ktoś inny mógł się opijać, o nie
Jeśli to nie pomoże, to wtedy schowam herbatę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości