|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowałyście? :D
Cytat:
Przepraszam za niedopowiedzenie Akurat paczki z BC urząd celny nie sprawdzał i nie poniosłam żadnych dodatkowych kosztów Nic już na dnie nie bulgocze, a atomizerek wciąż psika
|
|
|
|
|
#2702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
większość chyba dostała zniżkę 15% na wszystko ![]() Ale mam HYPNOSE i jestem szczęśliwaaaaaaaaaa i na dzisiejszej imprezce będę sobie hipnotyzować ![]() homyczku dziekuję
|
|
|
#2703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
yyyy, ja tez dostalam tego sms z -30% na Hypnose, a wolalabym tego z -15% na wszystko swojego nie wykorzystam, wiec gdyby ktos chcial Hyponose z 30% rabatem - moge "odstapic" sms'a
Edytowane przez Maggie-79 Czas edycji: 2006-11-25 o 23:49 |
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy to można nazwać "upolowaniem" ale dostałam w spadku Extraordinary Avonu
. zapach mi się podoba-na pewno sama bym go nie kupiła ale jak dają..... .
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
),ale dziś się wybieram.
|
|
|
|
|
#2706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
'bo one się sprzedają jak świeże bułeczki i na zestawy nie potrzeba promocji'. akurat... hypnose nie podoba się AŻ TAK BARDZO, żeby miało się "sprzedawać jak świeże bułeczki" ![]() W ogóle co to za nieapetyczne sformułowanie w stosunku do perfum. "świeże bułeczki"... myślałby kto...
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio dostałam HB Woman i zakochałam się w tym zapachu
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dziś wkurzyłam. Moja Violetta miała dojść do mnie z Niemiec, a ponieważ już idzie wieleeeeeeeee dni to postanowiłam napisać do sprzedającego, żeby poinformował mnie ile trwa dostarczenie takiej paczki z Niemiec. Odpisał, że przeprasza, ale jeszcze nie wysłał. Teraz wysłał ponoć w tą sobotę. Jestem wściekła, no to sobie poczekam, albo w ogóle nie odbiorę jak dojdzie
|
|
|
|
#2710 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tak czekałaś na tę Violettę że stałaś się dla mnie przykładem cierpliwości.Fakt sprzedawca zachował sie delikatnie mówiąc po chamsku ![]() Ale mam mimo to nadzieję że Violetta do Ciebie dotrze i że będziesz się nią cieszyć
|
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Zakupiłam, w formie eksperymentu ( a miałam więcej tego nie robic
Worth Courtesan Top notes are,: cinnamon, cardamom, clove, pineapple, and red berries. The heart notes are,: orange blossom, magnolia, jasmine and rose. Base notes are,: peach, caramel, raspberry, chocolate, vanilla and cocoa bean. Cytat:
|
|
#2712 |
|
Zadomowienie
|
Rozterko, nie dziwię Ci się
Nutki świetne - w szczególności serca i bazowe
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko baza niesamowita. Brzoskwinie, malina i karmel, a do tego wanilia, to dopiero musi być odjazd.
|
|
|
|
#2714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
15% do 6.12 na wszystko i 30% na Hypnose bądź Selection (męskie) do 30.11 i strasznie wielką chęć na jakiś zakup więc w środę pewnie jakąś 30 steczkę upoluję tylko nie mam jeszcze żadnego pomysłu jaką
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png |
|
|
|
|
#2716 |
|
Zadomowienie
|
Rozterko, jeśli ta Kurtyzana będzie pachnieć równie smakowicie, jak to wygląda z "menu"
to pozostaje nam się tylko ![]() Zaiste "Dangerous Beauty" |
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2718 |
|
🦄
|
A ja dostałam jakiegoś dziwnego- 15% ale przy kwocie min 500 zł
Czemu tak?
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś dostałam -30% na Selection i Hypnose
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
No to i ja sie pochwale
wlasnie upolowalam moje wymarzone, wysnione Hot Couture a juz najbardziej spodobala mi sie jego cena i to zakupione u JAREKMIKI http://www.allegro.pl/item145694223_...man_100ml.html Moglabybyscie mi po krotce napisac, jaka jest roznica miedzy wersja edt i edp? czy jest znaczna? z gory dziekuje |
|
|
|
#2721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Cytat:
PEwnie bym nie wpadła, żeby do nich napisać, całą winę zrzuciłabym na pocztę Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło ![]() Muszę powiedzieć, że Rose E. nie zachwyca mocą, przez weekend go nosiłam... trzyma się przy skórze, ciężko go wyczuć choć właściwie jest trwały...
|
|
#2722 |
|
Raczkowanie
|
Czaiłam się i czaiłam, aż się doczekałam i czem prędzej kliknęłam w kup teraz 30-tkę Black Cashmere
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkim gratuluję nowo nabytych łupów
. a ja ciągle bardzo dzielnie się trzymamaaa już wiem co sobie zażyczyć od Mikołaja pod choinkę- Eternity
|
#2725 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Rozeznanie
|
smerfeto, ROZ-ter-KO, lalesiu, eiri, Zbójnico - gratuluję
Kasiulko, pomyśl, że cierpliwość uszlachetnia... Wiem, wiem, nic tak nie rozprasza jak oczekiwanie na paczkę, bądź dobrej nadziei, będzie po Twojej myśli
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, ale skarby zdobylyscie gratuluje |
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś urządziłam sobie wielkie polowanko. TŻ powiedział już koniec tego kupowania hurtem
Ale jeszcze zasponsorował, więc 50 ml EDT Narciso Rodriguez For Her jutro do mnie pofrunie kurierem UPS, co prawda dopłacę do tego interesu 30 zł, ale nic to, jeśli moja paczka ma być bezpieczna i szybko dostarczona to nie żal mi ani złotówki. Ogromnie się cieszę z tego zakupu, zapach jest niezwykły ![]() http://www.allegro.pl/item144016922_..._her_50ml.html Oraz zakupiłam jeszcze wielgachny zestaw z Flowerbombiątkiem 50 ml EDP + 200 ml Body Lotion + 7 ml EDP. Oczywiście nie obyło się bez przygód. Zapomniałam mojej karty do Sephory (miałam do Douglasa żeby było zabawniej )a ponieważ dopiero niedawno ją założyłam nie było mnie jeszcze w bazie danych, także muszę się zgłosić do 2 tygodni z paragonem w celu nabicia punkcików. Pani znalazła nawet osobę o moim imieniu i nazwisku, ale nie nabiłyśmy jej punktów na szczęście bo wyjaśniłam że to nie ja Nie dostałam próbki żadnych damskich perfum, chociaż TŻ dostał dwie męskie Nie było siatki na mój wielki zestaw, pani pobiegła szukać, ale nie znalazła odpowiedniej wielkości więc cudem wcisnęłyśmy ją do największego Sephorowego opakowania. Na koniec okazało się, że nie odkodowano mojego zakupu więc ślicznie brameczka darła się Porobiłam zdjęcia z otwierania mojego skarbu z pięknego pudła. Podzielę się więc moją radością
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję dziewczyny udanych łowów
![]() Lalesiu, Hot Couture to także mój ukochany zapch Wersji edt dawno nie wąchałam ale z tego co pamiętam to jest delikatniejsza ![]() Ja się pochwalę, iż właśnie upolowałam miniaturkę Madness
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

?.
Przepraszam za niedopowiedzenie
Nic już na dnie nie bulgocze, a atomizerek wciąż psika 
.Ja ostatnio w odstępie kilku tygodni zarobiłam na dwa kupony zniżkowe więc punktów zebrałam sporo

. zapach mi się podoba-na pewno sama bym go nie kupiła ale jak dają.....

tak czekałaś na tę Violettę że stałaś się dla mnie przykładem cierpliwości.

pół godziny