|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Cytat:
Cytat:
Izuś, negatywne aż do 42 dnia, i wtedy też wyszedł rano negatywny, a cień pojawił się po prawie godzinie. Martwię się, że ginka nic na usg nie widziała, nawet pęcherzyka, a to już było 3tygodnie po owu. I ta beta jak na ten tydzeń też jakaś marna. Jeszcze staram się nie cieszyć i na nic nie nastawiać. Jutro chyba nie dam rady skoczyć na betę, ale może we wtorek się uda. Skierka, a jakie długie masz te cykle? I kiedy testujesz? Pszczoua, ciężko stwierdzić, bo w zeszłym roku staraliśmy się przez 6 miesięcy, a w tym mieliśmy zacząć od marca, więc chyba można powiedzieć, ze w siódmym. Lunka, jak na nowym mieszkaniu i jak Kamilek? Miałaś jakoś na dniach odstawiać leki. To już? Colorku, udało się znaleźć mieszkanko? Mam nadzieję, że ten rok tylko tak fatalnie się dla Was zaczął, a skończy się znacznie lepiej. Trzymam kciuki ![]() Edytowane przez zaraz_a Czas edycji: 2013-03-03 o 19:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie moje wykresy podobnie wyglądają, tzn skok dopiero kilka dni po innych objawach owu, więc różnie może być. A prolaktynę mam na poziomie 30 (badana była kilka razy w tym w szpitalu kilka razy na dobę) więc ona może tu mieszać. Niby po kuracji Castagnusem się poprawiło (tzn cycki przed @ nie bolą, nie plamię) to i tak coś mi nie gra ... mogą mi nie pękać pęcherze. A to jest dość trudne do zdiagnozowania i musiałabym chodzić prywatnie na monitoringi itp. Może Bromek pomoże ![]() A no i oczywiście gratuluję Ci bardzo! każda nowa fasola cieszy ![]()
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() u mnie niedziela napięta ![]() ![]()
#2704 |
Zadomowienie
|
Cześć Wam!!!
Zaraza - gratulować? Bo widzę, że masz małe wątpliwości. Może po 2 becie powinszuję, ok? Nie pogniewasz się? U mnie niedziela nieciekawa, pierwsza część nawet fajna ale ok 18 zrobiło się niemiło. Dzięki córci, tej starszej. Ale nie chce o tym pisać. Może kiedyś w klubie. Dobranoc
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
Isia dobrze że jesteś, przez weekend mało zaglądałaś i już myślałam że może dzidziuś się odezwał
![]() elunka i bardzo dobrze że sobie kupiłaś ten płaszczyk ![]() zaraza i iza nie będę się śpieszyć z testowaniem, może @ zawita więc poczekam... ogólnie powinnam mieć @ jutro, bo cykle 30 dniowe... tylko że jak narazie nie czuje nic żeby się zbliżała, i wyprysków standardowych też nie ma, ale innego też nic -więc poprostu poczekam sobie. Ogólnie to nie nastawiam się na nic. Idę już spać, miłego nowego tygodnia Wam życzę ![]()
#2707 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zaraz_a, ja tu wszystko obserwuję i niedługo wyskoczę z gratulacjami. ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
dobra laski widze cien cienia drugiej kreski, ale nawet nie musze sie mu specjalnie przygladac
![]() ![]() ![]() Edytowane przez santom Czas edycji: 2013-03-04 o 06:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zaraz was nadrobie Dziś odstawilam leki o 5 miałam wziasc i nie wzięłam także zobaczymy jak to będzie, o 15 mam wizytę więc dam znać ![]() Ogólnie to mam chyba depresję przedporodowa która nie istnieje bo nie mam ochoty rodzic i chce żeby maly siedział w brzuchu bo nie jestem gotowa.. Ale chyba nigdy nie będę. Tz mówi że to ewidentnie przez strach przed porodem i chyba ma rację bo głównie na tym się skupiam ... I was mi brakuje ![]() Ale słoneczko świeci, tz wczoraj rozłożył lozeczko i właśnie na nie patrzę, chyba jednak chce żeby ktoś tam spał ![]() ![]() Ja poprostu nie umiem sobie go wyobrazić! A takie chciane wyschizowane zresztą nadal się schizuje i chce żeby już wyszedł ale to zależy od godziny i czy sobie przypomnę że czeka mnie poród... |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale piękny poniedziałek ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() luna Kochanie, te obawy sa normalne ![]() ![]() Edytowane przez santom Czas edycji: 2013-03-04 o 06:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Skierka, ja też nie miałam wyprysków ten jeden jedyny raz - kiedy @ nie przyszła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Santom nie widzę z tel na biało!! Co tam pisze? Czy to To? Bo ja już rycze
![]() Zaraza Gratuluje!!! ![]() Dzastin piękny Kropek! Jeju zazdroszczę Ci że teraz to wszystko przeżywasz to takie piękne! ![]() Co do tematu to ja jako ciezarna wogóle nie czytam o tych owlacjach itd bo nawet tego nie jarze, jestem tu tylko dlatego że się z wami zaprzyjazniłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- lunka wrzucilam zdjecie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa! Widziałam!! Jest fasolka! Cieszę się niesamowicie! Opije to kakaem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
Santom parę minut temu byłam na wątku ja i Luna a teraz ściągnęłaś jeszcze parę osób
![]()
#2719 |
Zakorzenienie
|
ja sie teraz tak cholernie boje... nie mam zadnych tabletek, jedyne co to kilka miesiecy temu znalazlam mieszanke ziolowa wzmacniajaca, przeciwko #. zaczne dzis pic. ale boje sie, ze dostane @, boli mnie brzuch czasami. no ale tez mdli mnie od zeszlego wtorku. nie mocno, ale mdli.
---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- dobra, w pl lekarz juz umowiony. teraz oby do 26 marca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
Tym razem MUSI być dobrze!!!
A ból brzucha przecież dobrze wiesz że jest normalny, jakoś fasolka musi dać znać o sobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
musialam trzasnac 2 test, na upewnienie sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale ogólnie rozumiem to, ja choć w zupełnie iinnej sytuacji bo fasolki nie ma - to wiem że już czas, i że ją chcę, alesa momenty że właśnie myślę czy napewno bo się boję, że sobie nie poradzę, że jak to będzie,że czy ja bym sobie poradziła. I tak naprawde na moją (niestety #) zareagowałam olbrzymim szokiem i wielką paniką, a nie jak to zawsze sobie wyobrażałam że będzie. Choć radość też przyszła po pierwszym szoku... choć wiadomo,nie trwała długo..... ale może coś w tym jest - może taka natura kobiety ![]() Cytat:
![]() Ale jak pisałam zupełnie sie na ten cykl nie nakręcałam bo z jednej strony jak tak - to super, jak nie, to staranka dopiero w kwietniu bez marca a ja wiem że ten czas wykorzystam dalej na diete Cytat:
![]()
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-03-04 o 07:21 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
skierka apropo diety: wczoraj rozpisalam sobie szczegolowy jadlospis, bo chcialam zrzucic kilka kg
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
oj santom to faktycznie musisz zwiększyć. Sporo :P
moja dieta to nic szczególnego, zdrowe odżywianie od 1 stycznie. Jedzienie małych porcji co3 godziny, po 18 albo już nic albo tylko białko i oczywiście zero podjadania i słodyczy, do picia tylko woda, herbaty i ewentualnie jedna kawa dziennie. Więc nic skomplikowanego a jakoś się przyzwyczaiłam,nawet do nie jedzenia słodyczy! SZOK ![]() ![]() choć wiadomo.... efekty nie jak na diecie dukana.... ale za to zdrowo i na stałe ![]()
#2725 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam Santom gratulacje
![]()
#2726 |
Zakorzenienie
|
![]() skierka no na dukanie efekty sa szybkie. moja znajoma teraz jest, 6kg juz niby spadla. z tym, ze jak widze co ona je i ile w tym wszystkim jest chemii, to a mnie zbiera na wymioty. slodziki, mleko w proszku, sztuczne aromaty... bleee... umierac, nie zyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Santom gratulacje
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakie piękne wisci od rana Zaraz i Santom
![]() ![]() ![]() Jak ja sie ciesze!!!! Santom jesli chcesz to moge Ci kupic dupka i wysłać? Lub mam dwa opakowania lutki w domu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zadomowienie
|
Heloł laski!!!!
SANTOM - jeju, gratuluje!!! Aż się popłakałam z radości ![]() ![]() ![]() Dbajcie teraz o siebie. Też się boję, dlatego płakałam, żeby teraz było wszystko w porządku. ![]() Jeszcze tak z dwa-trzy lata przejściowej głupoty. Ma teraz 15 lat,więc tak myślę, że najgorszy okres właśnie się zaczął i potrwa tak do 17tki. Może i dłużej... ![]() [QUOTE=...Skierka...;39569 793]Isia dobrze że jesteś, przez weekend mało zaglądałaś i już myślałam że może dzidziuś się odezwał ![]() [QUOTE] E, nie! Jak się zacznie to na pewno się dowiecie. Obiecuje... Wczoraj, podobnie jak Luna, rozłożyłam łóżeczko, pościeliłam, wyciągnęłam ciuszki i poukładałam je w szafce. Nie chce być zaskoczona, choć malutka siedzi spokojnie. Kochane dziecko.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
kocurek, a 2 op stykna na 3 tyg w razie czego? wlasciwie to na 2, bo zanim by doszlo, to tydzien minie. sama nie wiem co mam teraz robic.... za 3 tyg bede juz w pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.