Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-01, 13:46   #2611
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby

a ja jadę na zakupy.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 13:49   #2612
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość

Ja mam jutro pierwszą wizytę, od poniedziałku już odliczam dni
To w takim razie trzymam kciuki Na pewno będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość

no i jesli i u mnie @ przyjdzie w tym miesiacu, to tez znikam na jakis czas. kkocham Was dziewczyny, ale oprocz gadania, ze stopuje z nakrecaniem sie musze cos zrobic, zeby calkowicie odciac sie od tematu. dzis po raz kolejny zlamalam swoja obietnice, ze bede testowac w niedziele test 10 wyszedl negatywny, wiec przestaje sie ludzic. czekam do niedzieli, ale kolejny cykl poszedl sie *****. jade na wielkanoc do domu, bede miala troche wiecej czasu na rozerwanie sie, zycie towarzyskie, przedewszystkim lekarza, wiec moze ta przerwa rzeczywiscie jest mi pisana...
Santom póki nie ma @... Głowa do góry U mnie np testy 10 wychodziły gorzej niż 25 także nie wiem od czego ta czułość zależy... Może to tylko chwyt reklamowy Pamiętam że jak miałam betę 150, to kreska testowa była jeszcze jaśniutka.
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość

Mogę sobie ponarzekać trochę ?? Wczoraj dostaliśmy zaproszenia na ślub mojego brata, jego narzeczona zachowuje się tak jakby chciała ze mną rywalizować, i mówiła, ze oni mają takie zaproszenia oh i ah, a tu wielka kicha, zaproszenia jakby 7 latek robił. Nasze za 2 złote są o wiele ładniejsze.

Poza tym ona jest trochę przy sobie, a mi zawsze zarzucała moją figurę, że jak mieszkałam w PL, to wolałam kase wydawać na alko i ciuchy (czyt. ostre imprezowanie ) niż jedzenie. Mieszkałam z moim bratem, ale jedzenie kupowaliśmy osobno. I wczoraj dzwoniliśm podziękować za zaproszenia i ona mówi, a to jaką będziesz miała sukienkę, bo w 5 miesiącu, to już ładnie do ślubu nie można wyglądac. Aż mi się krew zagotowała....
Co za sucz! Na pewno będziesz piękną panną młodą i nie przejmuj się jej gadaniem... Współczuję tylko twojemu bratu że będzie musiał całe życie znosić jej komentarze...

Isiu jesteś pewna że ten dochód do becikowego liczy się na ilość os w rodzinie bez nowonarodzonego dziecka? Bo troszkę szukałam i gdzieś wyczytałam, że wpisuje się stan rodziny na dzień złożenia wniosku (czyli po porodzie będzie was już o 1 os. więcej). Ale generalnie mało informacji jest na ten temat w internecie...
Stary 2013-03-01, 13:53   #2613
...Skierka...
Zakorzenienie

mój horoskop na marzec- z tej strony z wp

Marzec przynosi radykalną zmianę. Koniunkcja Marsa sprawia, że mocno ruszysz do przodu z niemal wszystkimi ważnymi sprawami, uruchomisz zablokowane przedsięwzięcia, rozkręcisz interesy, zrobisz mocny i odważny krok na drodze rozwoju, pokonasz słabości ciała i psychiki. Przed Wami jeden z najlepszych w tym roku momentów na miłosne poszukiwania, erotyczną przygodę, ale również na budowanie związku, ważne deklaracje i zobowiązania, oraz rodzinne plany.
Zarówno w sprawach zawodowych, jak i w kwestiach osobistych i towarzyskich nastąpią pozytywne dla Was przełomy, które przyniosą Wam oczekiwane sukcesy, duże, ważne osiągnięcia i zasłużone laury. Dzięki temu umocnicie swoje poczucie celu i docenicie wartość Waszych dotychczasowych realizacji i działań. W tym miesiącu macie dobry czas na odkurzenie swoich marzeń, przypomnienie sobie o swoich niezrealizowanych, wciąż odkładanych zamierzeniach i planowanie swojej dalszej przyszłości.

no ciekawe, ciekawe...
ale z tymi horoskopami to jest tak, że można czytać rożne aż nie znajdzie się odpowiedniego - zadowalającego dla siebie

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 14:10   #2614
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość

Isiu jesteś pewna że ten dochód do becikowego liczy się na ilość os w rodzinie bez nowonarodzonego dziecka? Bo troszkę szukałam i gdzieś wyczytałam, że wpisuje się stan rodziny na dzień złożenia wniosku (czyli po porodzie będzie was już o 1 os. więcej). Ale generalnie mało informacji jest na ten temat w internecie...

Właśnie w necie ciężko coś znaleźć cos więcej na ten temat.
Podobno, podobno, bo jeszcze nie wiem ale się dopytam, na złożenie wniosku masz 12 m-cy. Więc czasami opłaca się poczekać ze złożeniem wniosku, aby obliczenia obejmowały czas, kiedy jest już was 3. Czyli jak np rodzisz w czerwcu, to warto złożyć wniosek w kwietniu następnego roku i wtedy liczysz już 3 osoby w tym te nowo narodzone dziecko.
Ogólnie to jakoś zawiłe strasznie jest.
Nas nawet i to nie ratuje, bo w 2012 roku mąż odchodził z wojska i dostał wysoką odprawę mieszkaniową za którą teraz próbuje rozkręcić biznes. Więc w sumie w 2012 mamy jeszcze więcej niż w 2011.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 14:21   #2615
...Skierka...
Zakorzenienie

Isiu też tak właśnie słyszałam - składając wiosek dołącza sie pit z poprzedniego roku (poprzedniego roku kiedy dziecka jeszcze nie było i liczy się przykładowo na 2 osoby), a czekając na kolejny rok kalendarzowy pit składa się wtedy z tego roku kiedy urodziło się dziecko i że wtedy już liczy sie na 3. Tak coś słyszałam od znajomych, którzy właśnie ten temat przerabiają.

Stary 2013-03-01, 14:25   #2616
pszczola189
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Ja bym poszla do lekarza... dlugie cykle nie sa dobre, no i ze straniami rowniez ciezko nigdy nie wiesz kiedy masz owu jak sa nieregularne.
Dziś byłam w przychodni, zapisałam się na wizytę, ale dopiero na 20 marca jest wolny termin.. A ja nadal cierpię na taki tępy ból podbrzusza.. wczoraj tak mnie zaczął jajnik z prawej strony napier***** że myślałam, że padnę..

Cytat:
zawsze w serduszku to bedzie, zawsze... ja tez juz myslalam, ze mi przeszlo, a jednak co jakis czas mysle i jest mi zle... i chyba nigdy juz nie przejdzie;(

u mnie to byla mala biala kuleczka... Tz nie pozwolil mi sie przygladac...

niestabilna oj to widze, ze spora rodzinka no i super, ze milosc tak odmienila poglad ma tacierzynstwo

pszczola oj zdecydowanie wizyta u lekarza bedzie niezbedna. takie dlugie cykle nie sa normalne.
santom, przykro mi

Cytat:
Napisane przez zaraz_a Pokaż wiadomość
Maru - mnie taki odwyk od tematów ciążowych dobrze zrobił. Teraz znów chciałabym ruszyć z kopyta ze staraniami, ale mam nadzieję, że jak się zresetujesz, to lokator sam się pojawi.

Kocur - pij ile możesz, w końcu młody sam wie, czego mu na danym etapie rozwoju najbardziej potrzeba.

Color - łooo matko, kiedy to zleciało? Gratuluje kochana

Pszczola - możemy sobie podać ręce, mój organizm też zwariował i też powinnam dostać @ jakieś półtora tygodnia temu, a tu nic. A testy negatywne

Brawa dla TZ za decyzję Jeślia raz już udało Wam się zaciążyć, to mam nadzieję, ż szybko uda się znów.

A ja witam sie w moim CZTERDZIESTYM dniu cyklu . W piątek idę do lekarza, niech mi sprawdzi podwozie i da coś na wywołanie @. Cykle mam długie, ostatnio 30-31 dniowe, krótką fazę po owulacji, zazwyczaj 10 dniową, ale teraz to już przesada. Owu się przesunęła na 22 dc, może przez wyjazd, bo byliśmy w tym czasie tydzień na nartach. No i bzykanko było 4 dni przed owu, więc i tak nie było szans. Testy robiłam, ostatni wczoraj i oczywiście jedna krecha Ja nie mam czasu na takie przedłużające się cykle, ja tu chcę dzieciaczka robić, a nie czekać, cholera wie na co.
no to witaj w klubie.. ale czy z tym da się coś zrobić, żeby tak nie było?

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja mam tak bardzo dość nakręcania się ze postanowilam do maja nie siedzieć i nie czytać tego wszystkiego...zostały mi 2 cykle tylko i kolejny szpital więc nie bądzcie na mnie złe ale do maja lub do zaciązęnia Was opuszczam Bede Was podczytywać coby być na bieżąco mniej wiecej , bede Wam dzielnie kibicować i z checią z Wami wszystkimi porozmawiam ale na klubie albo fb nie zahaczając tematu starań,fasolek,objawów. Po wczorajszej wkręcie tak bardzo sie zawiodłam i tak bardzo to przezyłam ze czuje sie dziś jak po jakiejś wojnie..jest mi zle i smutno , mam ochotę wyć. Ale wy mnie rozumiecie
Kochana, zaglądaj tu do nas czasami..

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam od 2 dni takiego klienta że chyba sobie strzelęw łeb. Ciągle zgłaszał szkody z polisy na dom. Chciałam mu wznowić polisę i system go blokuje. Nie chcą go ubezpieczać i co się dziwić. I od 2 dni mu to tłumaczę, że widzę szkody na jego peselu,a on mi gada że przez spółdzielnie zgłaszał i spółdzielnia się przyznała do winy. A na ch*j mi to wiedzieć
Dzwoni do mnie po 5 razy dziennie, gada 20min i nie rozumie jak mu mówię, że nie mam kompetencji, albo mam klienta i nie mogę rozmawiać. Dzisiaj go zapytałam czy jak mi klient ucieknie to on mi odda prowizję która stracę! Debil! Głową mnie boli tak że już wytrzymać nie mogę

Stażystka odbiera telefony w biurze i mu mówi, że mnie nie ma. Dzisiaj był osobiście
no co za gość.. nie rozumie jak się do niego mówi.. współczuję takiego klienta :/

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

jutro mam usg genetyczne, wiec prosze o bardzo mocne kciuki
Daj znać jak po usg genetycznym

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
"Według ostatnio przeprowadzonego sondażu 100% badanych wybrało PO.
Zadane w ankiecie pytanie brzmiało:
"Wycierasz dupę PRZED czy PO?"
Część badanych oddała zabrudzone ankiety".

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, witam sie z wieczorka
I jestem bardzo happy, bo jutro nas chyba wypisza) Przeplywy wyszly dzis dobre, wiec bardzo sie ucieszylam No i w koncu bede mogla Was nadrobic po ludzku, bo to masakra na telefonie... No ale lepszy taki kontakt ze swiatem niz zaden
Zauwazylam tylko na oststniej stronie, ze u Linki lipa i ze chce sie troche wycofac... Kochana, przykro mi i mam nadzieje, ze szybko za nami zatesknisz
Cudnie słyszeć takie wieści! trzymaj się

A ja się witam z Wami, piszę z neta u rodziców, bo u mnie coś szwankuje. Jak odzyskam dostęp do neta u siebie, to się odezwę! Buziaki

ADAŚ ur. 26.07.2014
waga: 2790g
długość: 54cm

: love:
pszczola189 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 15:40   #2617
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczola189 Pokaż wiadomość
Dziś byłam w przychodni, zapisałam się na wizytę, ale dopiero na 20 marca jest wolny termin.. A ja nadal cierpię na taki tępy ból podbrzusza.. wczoraj tak mnie zaczął jajnik z prawej strony napier***** że myślałam, że padnę..
Nie dasz rady pójść wcześniej gdzieś prywatnie?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-01, 15:44   #2618
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Napisał mi, że ciąza jest bezproblemowa (bzdura- kosmówka sie odklejała) i ze będzie córeczke bardzo do mnie podobna!

Pozniej napisała, ze nadjeda gorsze chwile i czy chce wiedziec jakie..

Odpisałam, ze tak. To dostałam odpowiedz, ze jakaś kobieta bedzie chciała zniweczyc szczescie jakie jest mi przeznaczone...
haha zaoszczędziłam 2,50
Stary 2013-03-01, 16:25   #2619
pszczola189
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Nie dasz rady pójść wcześniej gdzieś prywatnie?
No właśnie nie bardzo, bo kasy nie mam.. a ten lekarz co się do niego umówiłam to prywatnie bierze 120 zł albo nawet więcej..

ADAŚ ur. 26.07.2014

Stary 2013-03-01, 16:32   #2620
misia332
Zakorzenienie

Bajka odezwij się po wizycie.

Dzastin trzymam kciuki za jutro. Ja dopiero w środę. Masakra.

Stary 2013-03-01, 16:44   #2621
magma85
Przyczajenie

Witam, podczytuję Was już od jakiegoś czasu i postanowiłam w końcu dołączyć do Was, Mogę? Mam 28 lat, 21 stycznia przestałam brać tabletki i od tego czasu z tż staramy się o dzidziusia, pierwszy cykl niestety bezowocny :-(
magma85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 16:51   #2622
pszczola189
Rozeznanie

Cześć magma85

ADAŚ ur. 26.07.2014

Stary 2013-03-01, 16:54   #2623
magma85
Przyczajenie

widzę, że rozpętała się rozmowa na temat becikowego mogę doradzić jeśli macie jakieś pytania, gdyż pracuję w instytucji, która wypłaca becikowe.
Stary 2013-03-01, 17:12   #2624
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magma85 Pokaż wiadomość
widzę, że rozpętała się rozmowa na temat becikowego mogę doradzić jeśli macie jakieś pytania, gdyż pracuję w instytucji, która wypłaca becikowe.

Witaj

Bajka czekamy

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 17:18   #2625
misia332
Zakorzenienie

magma witaj.

TŻ właśnie mi mówi propozycje imion, Lena, Sara, Marcel, Leo.

Stary 2013-03-01, 17:23   #2626
magma85
Przyczajenie

Imię Lena mi się bardzo podoba znajomi mają małą Lenkę. Czy któraś z Was bierze może jakieś tabletki, które mogą pomóć zajść w ciążę?
Stary 2013-03-01, 17:26   #2627
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Imię Lena mi się bardzo podoba znajomi mają małą Lenkę. Czy któraś z Was bierze może jakieś tabletki, które mogą pomóć zajść w ciążę?
ja w cyklu w którym zaszłam brałam wiesiołek ( na poprawę jakości śluzu, bierze się go od 1 dnia cyklu do owulacji, ja brałam do 10 dc), a TŻ brał Salfazin.

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Witaj

Bajka czekamy
Koocur kiedy masz wizytę następną ?

Stary 2013-03-01, 17:29   #2628
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

Koocur kiedy masz wizytę następną ?
Wizyte mam 12.03 a USG prenatalne 25.03 musze sobie podpis zmienic

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 17:32   #2629
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam, podczytuję Was już od jakiegoś czasu i postanowiłam w końcu dołączyć do Was, Mogę? Mam 28 lat, 21 stycznia przestałam brać tabletki i od tego czasu z tż staramy się o dzidziusia, pierwszy cykl niestety bezowocny :-(
Hej
Myślę że na razie warto wrzucić na luz a po kilku nie udanych cyklach zacząć dopiero coś myśleć o tabletkach, jakiś badaniach itp.

Cytat:
magma witaj.

TŻ właśnie mi mówi propozycje imion, Lena, Sara, Marcel, Leo.

My na razie luźno sobie mówimy o imionach; ja mam kilka pomysłów a u Tż gorzej z tym
Lena mnie się też podoba

Dziś już mnie raczej nie będzie na wątku bo będziemy mecz oglądać,a później spać. Jutro mam na 9 wizytę więc bardzo proszę o kciuki!
Misia- dzięki

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 18:27   #2630
benetta
Zadomowienie

cześć, jakiś czas nie pisałam...
dowiedziałam się że moja siostra będzie mamą.. wpadka. a ja mamą nie będę :-( smutno mi. ja też Was opuszcze, "musze" się zrelaksować, a forum niestety nie sprzyja dystansowi...

dzięki i odezwe się później

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami
benetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:38   #2631
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość

Dziewczyny ja bym się chyba bała z tą wróżką.... jeszcze by mi powiedziała ze np. został mi ostatni rok życia, a ja bym wtedy jeszcze wcześniej na zawał zeszła z tego świata!
zadna normalna wrozka nie powie nic nigdy o smierci.

jestem jestem
dziekuje za trzymanie kciukow, jak zwykle magicznie zadzialaly

no wiec, wszystko jest w jak najlepszym porzadku mlode ma prawie 7 cm, dokladnie 69,8 mm. wielkoscia odpowiada 13t1d wiec wg oOM jest wieksze tylko o jeden dzien wiec data porodu w sumie niezmiennie na 6 wrzesnia. NT mamy 1,3 mm wiec wg tych wszytskich wykresikow jest ok. serduszko moglo by bic troche szybciej, bo jest 151 no ale miesci sie w normie. nie wiem kto tam sie ulokowal. w sumie ciezko bylo cokolwiek zmierzyc bo mlode bardzooo ruchliwe. ogolnie kamien z serca. zla jestem troche, bo nagrywac filmik zaczal DOPIERO w momencie kiedy juz wszystko pomierzyl, wiec takim sposobem mlode tak o ogladalismy 3 min 21 s i taki dlugo mam filmik tylko to mnie wkurzylo no ale pare fotek mam, niestety drukowane na zwyklym papierze razem z wynikami wiec tez kijowej jakosci acha no i znowu lozysko lokuje sie na przedniej scianie wiec nie jestem szczesliwa z tego powodu heh.

wklejam fotki i ide pierworodna usypiac, bo ciagle potwor kroluje :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13tc b (1 z 1).jpg (191,0 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg usg 13 tc.jpg (76,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg usg 13a tc.jpg (94,3 KB, 20 załadowań)
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 19:46   #2632
pszczola189
Rozeznanie

Cytat:

jestem jestem

no wiec, wszystko jest w jak najlepszym porzadku mlode ma prawie 7 cm, dokladnie 69,8 mm. wielkoscia odpowiada 13t1d wiec wg oOM jest wieksze tylko o jeden dzien wiec data porodu w sumie niezmiennie na 6 wrzesnia. NT mamy 1,3 mm wiec wg tych wszytskich wykresikow jest ok. serduszko moglo by bic troche szybciej, bo jest 151 no ale miesci sie w normie. nie wiem kto tam sie ulokowal. w sumie ciezko bylo cokolwiek zmierzyc bo mlode bardzooo ruchliwe. ogolnie kamien z serca. zla jestem troche, bo nagrywac filmik zaczal DOPIERO w momencie kiedy juz wszystko pomierzyl, wiec takim sposobem mlode tak o ogladalismy 3 min 21 s i taki dlugo mam filmik tylko to mnie wkurzylo no ale pare fotek mam, niestety drukowane na zwyklym papierze razem z wynikami wiec tez kijowej jakosci acha no i znowu lozysko lokuje sie na przedniej scianie wiec nie jestem szczesliwa z tego powodu heh.

bajka, cudne maleństwo!

ADAŚ ur. 26.07.2014

Edytowane przez pszczola189
Czas edycji: 2013-03-01 o 19:48
Stary 2013-03-01, 19:47   #2633
...Skierka...
Zakorzenienie

Cytat:

jestem jestem

z tą wróżką nie chodziło mi tak dosłownie

fajnie że po wizycie ok, a zdjęcia słodkie.... te stópki na jednym ze zdjęc mnie urzekły...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-01, 20:01   #2634
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
z tą wróżką nie chodziło mi tak dosłownie

fajnie że po wizycie ok, a zdjęcia słodkie.... te stópki na jednym ze zdjęc mnie urzekły...
a gdzie widzisz stopki ? chodzi ci o to takie dwa w kolku ? to glowa i mozg

staram sie wrzucic filmik na youtuba, jak cos z tego wyjdzie to wam pokaze, chociaz szalu nie ma.

no a syre to ma spora, bo az 11 mm wiec z takim kopytkiem to moze i jednak chlopak bedzie heh

http://www.youtube.com/watch?v=dn3p-...ature=youtu.be
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-03-01, 20:13   #2635
nuna2
Zakorzenienie

bajka gratuluję cudnej dzidzi a co do serduszka czemu szybciej?? Mojej małej też tak bije i gin nigdy nic nie mówił, że coś nie tak
Stary 2013-03-01, 20:25   #2636
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Bajka świetny filmik, aż się wzruszyłam

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 20:33   #2637
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
bajka gratuluję cudnej dzidzi a co do serduszka czemu szybciej?? Mojej małej też tak bije i gin nigdy nic nie mówił, że coś nie tak
Blance chyba tez podobnie bilo, nie pamietam. no ale 2 tyg bulo 167 wiec jest roznica no i z tym tetnem jestesmy blisko dolnej granicy normy dlatego powiedzial ze moglo by szybciej, no ale zeby sobie nie wkrecac bo to jest jak najbardziej w normie.

elunka
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-03-01, 20:38   #2638
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

bajka a moze bedzie jajusek? podobno chlopcom wolniej bija serduszka

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 20:45   #2639
Mokka_83
Wtajemniczenie

Witajcie Laseczki, my już w domku
Dziś nas wypisali... Niby na wypisie mam info, że obserwacja w kierunki hypotrofii negatywna Nie wiem jakim cudem stwierdzili to tylko na podstawie badania przeplywów... no ale mniejsza z tym Ważne, że niby ok i jesteśmy w domku Szyjkę mam niby skróconą i coś mi dzis ginka przy badaniu powiedziaal o 2cm rozwarciu... Mam się za tydzień zglosić na kontrolę do lekarza prowadzącego i zobaczymy co wtedy usłyszymy... do kiedy nasze małe wytrzyma w brzuszku
A, no i chyba decyzja podjęta co do imienia - Leon Filip prawdopodobnie
Z tego wszystkiego przed chwilą obaliłam bavarię
Stary 2013-03-01, 20:59   #2640
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
bajka a moze bedzie jajusek? podobno chlopcom wolniej bija serduszka
moze moze ktoz to wie, nie zaprzeczam

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
Witajcie Laseczki, my już w domku
Dziś nas wypisali... Niby na wypisie mam info, że obserwacja w kierunki hypotrofii negatywna Nie wiem jakim cudem stwierdzili to tylko na podstawie badania przeplywów... no ale mniejsza z tym Ważne, że niby ok i jesteśmy w domku Szyjkę mam niby skróconą i coś mi dzis ginka przy badaniu powiedziaal o 2cm rozwarciu... Mam się za tydzień zglosić na kontrolę do lekarza prowadzącego i zobaczymy co wtedy usłyszymy... do kiedy nasze małe wytrzyma w brzuszku
A, no i chyba decyzja podjęta co do imienia - Leon Filip prawdopodobnie
Z tego wszystkiego przed chwilą obaliłam bavarię
super ze juz w domku! kochana 20 dni do tp to juz z gorki
imiona super!
Mel B 14/14 ✓
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości