Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-28, 10:22   #2701
patiuszka
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Jak się już kochana czujesz?
Dziękuję , ale właśnie przed chwilką napisałam, że jeszcze do niczego
Stary 2013-04-28, 10:41   #2702
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Ale dziś mnie teściowa podsumowała.. "Ale ty przytyłaś! Kiedyś byłaś taka szczupła a teraz taką dużą dupę masz" Wiem że przytyłam ale już mogła zatrzymać ten komentarz dla siebie zamiast mówić to przy całej rodzinie i wszyscy od razu wzrok na mnie i mój tyłek
O jaaaaaaa.... Dobra babka Przynajmniej się nie kryje i jest szczera, ale bez przesady

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Chyba taki urok tych teściowych.. Ja jej nigdy nie lubiłam i nie polubię bo to takie wredne babsko i wścibskie, ale tak jak mówisz pipson jak nie chcę zjeść np. kiełbasy smażonej to od razu teksty "o patrzcie jaka księżniczka, takiego jedzenia nie rusza" no szlag mnie trafia
Brak słów normalnie

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Ja zaraz uciekam na plac zabaw z dzieciakami. Tutaj dzisiaj upał, prawie 30 stopni w cieniu więc trochę się poopalam może na ławeczce albo na trawce i kocyku
Z dietą dupa blada, dałam sobie na luz. Zacznę po okresie razem z nowymi tabletkami anty. Jutro na siłownie idę bo dziś Nadine chora a poza tym dziś mąż będzie samochód naprawiał bo w końcu część przyszła z polski po dwóch tygodniach ale przyszła także muszę się dzieciakami zająć
Może Ci się w końcu wszystko z tymi nowymi tabletkami unormuje i nie będziesz mieć takich hitów jak ostatnio
A pogody zazdroszczę.... Ja wczoraj z pracy wracałam w wielkiej ulewie Wiatr wieje zimno...
A jak Ty chodzisz na tą siłownię, to na bank już coś powoli spada

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
w ogóle to kasa tak idzie,że szok.Dziewczynkom cza było kupić ciuchy,bo kuzynka przywiozła Nam dzieci w dwóch parach ubrań na zmianę i jednej piżamce i jednych butach
O matko... Współczuję... Ale masz dobre serduszko

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Dietka dziś ok, wieczorem ciągnęło mnie w stronę kuchni i już miałam kanapki zrobić ale wygrał ROZUM i jabłko zjadłam i przeszło
Za silną wolę :ehemL Gratuluję !!!!! To nie takie proste w końcu^^!

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Patiuszka Może rzeczywiście taki Twój urok...?
Może zacznij tylko brzuszek ćwiczyć i olej dietę to wszystko wróci do normy?

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Dziękuję , ale właśnie przed chwilką napisałam, że jeszcze do niczego
Wtedy tego nie doczytałam Przed chwila do tego doszłam
To niedobrze... Kuruj się!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 11:08   #2703
zooska
Zakorzenienie

Hm.... Like pytała się co tam u mnie. Po staremu, więc nie mam co pisać. Z dietą do d.py...czuję że mi tyłek rośnie... Naprawdę Chodzę na dwie uczelnie i pracuję, zero czasu na nic, co nie jest moim obowiązkiem. Z Tż wyszłam raz na górkę wypić piwko i pogadać, cudem nie skończyło się to awanturą, bo wszystko do tego zmierzało, ale zaczęłam się wygłupiać i jakos przeszło, chociaż miałam ochotę na niego nawrzeszczeć, no ale cóż... poświęciłam się dla świętego spokoju. Jedzenie zawalam, jem dużo chleba na noc. Zaniedbałam się strasznie, paznokcie to ja robiłam miesiąc temu... Muszę przed wyjazdem wszystko ogarnąć No i mam motywację,żeby ruszyć z dieta, ale nie mam kasy na zdrowe jedzenie No cóż...poczekam do 10 i zaczne na nowo...

Stary 2013-04-28, 11:16   #2704
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Hm.... Like pytała się co tam u mnie. Po staremu, więc nie mam co pisać. Z dietą do d.py...czuję że mi tyłek rośnie... Naprawdę Chodzę na dwie uczelnie i pracuję, zero czasu na nic, co nie jest moim obowiązkiem. Z Tż wyszłam raz na górkę wypić piwko i pogadać, cudem nie skończyło się to awanturą, bo wszystko do tego zmierzało, ale zaczęłam się wygłupiać i jakos przeszło, chociaż miałam ochotę na niego nawrzeszczeć, no ale cóż... poświęciłam się dla świętego spokoju. Jedzenie zawalam, jem dużo chleba na noc. Zaniedbałam się strasznie, paznokcie to ja robiłam miesiąc temu... Muszę przed wyjazdem wszystko ogarnąć No i mam motywację,żeby ruszyć z dieta, ale nie mam kasy na zdrowe jedzenie No cóż...poczekam do 10 i zaczne na nowo...
No ja nie pytałam, ale się zastanawiałam co tam u Ciebie
Może unikaj tego chleba, ja już myślę, że ziemniaczane potrawy lepsze na dietkę, uwielbiam też duszoną cebulkę, i tak pamiętam, że się ratowałam w chude lata na studiach Tylko ja zawsze mało pieczywa jadłam
Strasznie Ty masz dużo obowiązków, trzymam kciuki, żeby plany się udały
Stary 2013-04-28, 13:56   #2705
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Ja sobie dzisiaj killera odpuściłam po całym tygodniu nie mam siły. Pokręcę później hh

Dzisiaj póki co :
ś- na słodko kawałek tarty i kawa
2ś- jogurt
o- pierś z kurczaka z ziemniakami i mizerią
p- ? może jabłko
k- ?
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 15:11   #2706
meeedzik
Zakorzenienie

ZOsiaczku mój zabiegany smutno tu bez Ciebie, a wiem, że ciężko jest Ci znaleźć chwilkę, żeby coś skrobnąć, bo taka zabiegana jesteś.
Mmm piwko ja coś ostatnio nie mogę pić piwa, bo zaraz mam kaca i piję jak goopia, dziś z Tż kupiliśmy jakiś likier kokosowy, ale zapomnieliśmy o mleku skondensowanym to chyba dopiero na przyszły week wypijemy

Cocktail mało jesz bardzo do tego jogurtu na 2 śn bym coś jeszcze dorzuciła to samo do jabłka
Stary 2013-04-28, 16:02   #2707
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
ZOsiaczku mój zabiegany smutno tu bez Ciebie, a wiem, że ciężko jest Ci znaleźć chwilkę, żeby coś skrobnąć, bo taka zabiegana jesteś.
Mmm piwko ja coś ostatnio nie mogę pić piwa, bo zaraz mam kaca i piję jak goopia, dziś z Tż kupiliśmy jakiś likier kokosowy, ale zapomnieliśmy o mleku skondensowanym to chyba dopiero na przyszły week wypijemy

Cocktail mało jesz bardzo do tego jogurtu na 2 śn bym coś jeszcze dorzuciła to samo do jabłka
Jogurt, bo nie chciałam sie objadać przed obiadem A zamiast jabłka był banan spoko ja głodna nie chodze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-28, 17:59   #2708
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail banan pożywniejszy ja się za to dziś objadam, bo dostałam @ i mam ochotę co chwila na coś innego
Stary 2013-04-28, 19:14   #2709
mielnus
Wtajemniczenie

u mnie dziś:
1.
-mleko 1,5% 250ml
-płatki cruchy 3ł
-kawa
2.
-mięso
-sałatka
-1kluska
3.
-sałatka owocowa
-żelki;/
4.
- 1 kromka chleba alpejskiego
-szynka
-ogórek sałata
-------------------------
Pas wibrujący, zara hh

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

a jutro:
1.
-sałatka owocowa
-kawa
2.
-jabłko duże
3.
-warzywa na patelnie
-brązowy ryż
-pierś z kurczaka
4.
-serek wiejski
-sałata
-ogórek
...............
killer
Pas wibrujący, peeling
o:

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

stosujecie dodatkowo jakieś tabletki typu cell detox (czy jakoś tak), widziałam reklame. Jedna instruktorka poleciła mi na uda HIT (fitness), czyt High Intensiv... nie wiem co dalej. RObiłyscie może?
Stary 2013-04-28, 19:30   #2710
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

mielnus o przypomniałaś mi o pasie musze przywieźć z domu

u mnie na podwieczorek wpadł jeszcze kawałek ciasta, kolacja: bułka z fetą i pomidorem. Ide zaraz pokrecic z 10-20 min hh i zrobie sobie peeling kawowy
Stary 2013-04-28, 19:58   #2711
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
mielnus o przypomniałaś mi o pasie musze przywieźć z domu

u mnie na podwieczorek wpadł jeszcze kawałek ciasta, kolacja: bułka z fetą i pomidorem. Ide zaraz pokrecic z 10-20 min hh i zrobie sobie peeling kawowy
peeling u mie jutro, bardzo dobry na cellulitis

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-28, 20:01   #2712
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
peeling u mie jutro, bardzo dobry na cellulitis
cellulit cellulitis to już choroba a mianowicie zapalenie tkanki łącznej

Ja pokreciłam 20 minut hh
Stary 2013-04-28, 20:16   #2713
murka04
Zadomowienie

Cześć, u mnie nauka trwa Wyszłam dziś tylko na spacer z Tż i psem na 1,5h a tak poza tym to cały dzień powtarzam lektury i matmę Z przerwą na ćwiczenia 40min hh + abs z Mel + pośladki z Mel. Siostra właśnie upiekłą sobie parówki z serem i tak pachną zjadłabym chyba z 10

patiuszka no pewnie po co więcej chudnąć jak już masz takie szczupłe uda i na pewno ślicznie wyglądasz jak tylko wrócisz do basenów to jeszcze ujędrnisz bardziej ciało i będzie w ogóle super
zosiu zaraz wyjazd to na pewno Ci się humor poprawi wystroisz się, zrobisz paznokcie, przede wszystkim odpoczniesz to zaraz wszystko nabierze lepszych barw

Czemu te parówki tak pachną?!

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 20:27   #2714
mielnus
Wtajemniczenie

murka.. bądź silna!! heheh pamietaj.. jedna parówka to pół godziny ćwiczeń mam nadzieję że nie ulegniesz
Stary 2013-04-28, 21:03   #2715
pipson
Zadomowienie

mielnus, HIIT- high intensity interwal training- po prostu tening interwąłowy o zmiennym tempie, faktycznie bardzo skuteczny, ale wyczerpujacy - killer to pikuś. Sprawdz sobie HIITy z Turbo Fire, gdzies w necie powinnaś znaleźć

meedzik, czemu ja Twojego wpisu nie zobaczylam rano bo dzis odkurzacz znow mialam, okres mnie dobija. Ale bardzo mnie podbudowalas, kolejny raz mi ktos udowodnil, ze to kwestia tego, jak sobie cos poukladamy w glowie i jak silna mamy wole. Dzieki! Dzieki Tobie ukladam jadlospis na jutro, zeby nie zgrzeszyc. haha
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-28, 21:10   #2716
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Ja dużo piwa nie piję teraz... A po 3 piwkach ciężko o kaca Więc na lajcie... A zabiegana jestem niestety, nawet jak staram się wejść na forum, to tylko poczytam i nawet pisać mi się nie chcę
Aaa likier kokosowy

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Ja pokreciłam 20 minut hh
Za ćwiczenia Nawet jak to 20minut tylko.

A tym swoim małym spa przypomniałaś o konieczności wykonania tego na mnie

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Cześć, u mnie nauka trwa Wyszłam dziś tylko na spacer z Tż i psem na 1,5h a tak poza tym to cały dzień powtarzam lektury i matmę Z przerwą na ćwiczenia 40min hh + abs z Mel + pośladki z Mel. Siostra właśnie upiekłą sobie parówki z serem i tak pachną zjadłabym chyba z 10
Mniam...pamiętam ich smak z dzieciństwa
A spacerek dobrze robi, więc mózg się dotlenił i łatwiej pewnie wiedzę przyswajałaś Ty to wytrwała jesteś w tej nauce

Stary 2013-04-28, 21:28   #2717
Margot85
Wtajemniczenie

patiuszka zdrówka !!!

wow, takie udo choć nie wiem ja dokładnie wygląda Twoja sylwetka, ale z tego co pamiętam to talia 67cm ? to bardzo mało, szczególnie że jesteś bardzo wysoka

murka miałam dziś nie ćwiczyć ale ruszę się skoro i Ty się ruszyłaś
A parówki muszą ładnie pachnieć taki sens ich istnienia bo na sam ich wygląd to by nikt się nie skusił

sydney1605 Szczerze polecam warzywa włoskie z hortexu - nie wiem, którą mieszankę miałaś, że same "kartofelki" Ci się trafiły
Podobno warzywa mrożone dla biedronki robi hortex i też są fajne - ale jeszcze nie próbowałam to gwarancji nie daje

Cocktail
I Ty ćwiczyłaś... czas mi karimatę rozłożyć...liczyłam, że wszystkie dziś leniwe będą to i ja będę
A ja dziś dałam ciała z dietą planowanym grzechem była pierwszy w tym roku lód włoski ale żurawina w białej czekoladzie to był bezmyślny krok robiłam drobne zakupy na podróż i jak ją zobaczyłam to nie umiałam się oprzeć i kupiłam i zjadłam. Kalkulator 1850kcal wskazał to do jutra nie przytyje ale też nie schudnę nic
Jak widać nadal daję się złapać w słodkie sidła
No nic, oby jutro był dietetyczniejsze
Stary 2013-04-28, 21:51   #2718
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko nie daj się parówkom bądź twarda
Pipson ja też dziś dostałam @ i jest ciężko, pozwoliłam sobie nawet na rogalika z nutellą w ramach kolacji ale to o 20 także nie na noc A Tż jadł i mi takiego smaka ogromnego narobił a że mam @ to sobie pozwoliłam cieszę się, że zmotywowałam zobaczysz jak wyćwiczysz w sobie takie nawyki, co wolno, a co nie to odruchy do zjedzenia zakazanych rzeczy będą mniejsze
Zoska ja kiedyś normalnie przecież mogłam pić piwo, nie wiem czy desperados się pogorszył czy ze mną coś nie tak, bo po jednym dużym suszy mnie jak nie wiem

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Margot tak tak, zgadza się warzywka na patelnię z Biedry są dobre tylko też paczka paczce nie równa, nieraz trafiają się fajne gdzie jest dużo brokuła, fasolki itp, a w niektórych jest za dużo takiego 'miału' typu kukurydza, cebulka, a ja wolę jak są grubsze a ziemniaki Tż mi zawsze wyjada bo lubi
w ogóle od kiedy spróbował ode mnie warzywa z patelni tak teraz sam sobie robi tyle, że z serem żółtym

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

A ja nałożyłam sobie pierwszy raz olejek rycynowy na całą długość włosów mam nadzieję, że domyję jutro łeb w ogóle trudno było się z nim uporać, mimo podgrzania nadal gęsty, dodałam trochę alterry, żeby chociaż pachniał ładnie
Daję mu ostatnią szansę, jak mimo uciążliwego nakładania się spisze to się z nim przeproszę jeszcze następny raz użyję na mokre włosy, żeby porównać
Aa w ogóle znów mnie kusi, żeby pofarbować włoski wiem, że będę żałować, a ciągle ta myśl chodzi mi po głowie
Stary 2013-04-28, 22:18   #2719
pipson
Zadomowienie

meedzik, a o jakim kolorze myslisz? Moze pomysl o farbowaniu farbami z henna, one nie niszcza, color&soin czy jakos tak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-28, 22:28   #2720
meeedzik
Zakorzenienie

Pipson sama nie wiem, rude bym chciała albo jakiś miodowy blond, ale próbuję wybić sobie to z głowy, bo 18 maja będzie rok jak nie farbuję, a jak znów zacznę to wiem, że maks co 2 miesiące będę musiała farbować.
Stary 2013-04-28, 23:03   #2721
Margot85
Wtajemniczenie

Wymusiłam na sobie 2x MelB BUM i tifoczki
Prysznic, balsam zaliczone i olej na włosach leży
Jakiś mały serialik obejrzę
Tak myślę czy by maja miesiącem bez słodyczy nie uczynić tak w ramach treningu silnej woli
Stary 2013-04-28, 23:32   #2722
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Wymusiłam na sobie 2x MelB BUM i tifoczki
Prysznic, balsam zaliczone i olej na włosach leży
Jakiś mały serialik obejrzę
Tak myślę czy by maja miesiącem bez słodyczy nie uczynić tak w ramach treningu silnej woli
Margot, jak postanowisz, że tak robisz z Majem, to wchodze w to też

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Cytat:
Pipson sama nie wiem, rude bym chciała albo jakiś miodowy blond, ale próbuję wybić sobie to z głowy, bo 18 maja będzie rok jak nie farbuję, a jak znów zacznę to wiem, że maks co 2 miesiące będę musiała farbować.

nie wyobrazam sobie Ciebie w rudym ale moze to dlatego, że uważam, że bardzo Ci ładnie w tym Twoim naturalnym. Chociaz w miodowym blondzie też by moglo Ci byc ladnie jak sie zdecydujesz na farbe, to zdecydowanie z henna, poczytaj na blogu Anwen o tym Chociaz tak jak wyzej, ja sadze, że Ci b.ladnie w tym jasnym brazie co masz
Stary 2013-04-29, 00:10   #2723
Margot85
Wtajemniczenie

pipson hm tak myślę i myślę ale jak Ty jesteś również zainteresowana a razem łatwiej to jestem zdecydowana styczeń przeżyłam (2 małe wpadki only) to i w maju sobie poradzimy

REKLAMA
Stary 2013-04-29, 08:26   #2724
murka04
Zadomowienie

W końcu zaczęli naprawiać rurę z wodą Od 8 rano taki łomot, ale za to mogę się dziś normalnie umyć Po południu muszę skoczyć do szkoły na zajęcia z matmy i angielskiego, a później szybciutko do domu do książek Wieczorem pójdę na spacer z psem to zawsze dodatkowy ruch

Aaa nie zjadłam parówek, dałam radę

zosiu no ja zawsze się tyle uczyłam i nie chcę żeby ta matura wszystko mi zaprzepaściła
margot ja też zawsze jak widzę że wy ćwiczycie a ja nie to szybko się biorę do roboty, bo samej to tak wstyd z parówkami to masz rację, zbyt kusząco to one nie wyglądają
madziu nie farbuj włosów, masz takie piękne teraz! Nie pozwalam! Rozumiem że chciałabyś jakiejś zmiany, ale ja Twoje włosy traktuję już jak moje własne.. Nie chcę żeby się zniszczyły
margot za to że jednak sięzmobilizowałaś do ćwiczeń o tej godzinie

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:03   #2725
skopaholicLady
Raczkowanie

Ja i ćwiczenia hmmm, dogadać się czasami idzie a czasami....przeszłam na s
Dietę 1000 kcal i jeśli oleję ćwiczenia to schudnę ale brzydko że cellulit zostanie i płaski tyłek, jak u mojej koleżanki. Ciężko jednak studjować i jeść tak mało, w dodatku efekty są dopiero z suplementami, mam do siebie żal że tak późno zdecydowałam się na cały pakiet dieta 1000 kcal,suplement , ćwiczenia, zdrowy sen. Ciężko mi też że mimo że jem zdrowo to żeby przetrwać w nawale obowiązków to pije litr coli zero i kawy dwa kubki dziennie a to zaszkodzi mi i cellulitowi. Macie może jakiś sposób na dodanie sobie energii?? Bo ja na 1000 jestem wiecznie zmęczona
skopaholicLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 09:23   #2726
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez skopaholicLady Pokaż wiadomość
Ja i ćwiczenia hmmm, dogadać się czasami idzie a czasami....przeszłam na s
Dietę 1000 kcal i jeśli oleję ćwiczenia to schudnę ale brzydko że cellulit zostanie i płaski tyłek, jak u mojej koleżanki. Ciężko jednak studjować i jeść tak mało, w dodatku efekty są dopiero z suplementami, mam do siebie żal że tak późno zdecydowałam się na cały pakiet dieta 1000 kcal,suplement , ćwiczenia, zdrowy sen. Ciężko mi też że mimo że jem zdrowo to żeby przetrwać w nawale obowiązków to pije litr coli zero i kawy dwa kubki dziennie a to zaszkodzi mi i cellulitowi. Macie może jakiś sposób na dodanie sobie energii?? Bo ja na 1000 jestem wiecznie zmęczona
Jeśli prowadzisz intesywny tryb życia to myślę, że 1000 kcal tylko Cię wycieńczy... Spróbuj może najpierw nie liczyć kcal tylko poprostu zdrowo się odżywiać, nie jedz słodyczy, nie pij tej Coli, jedz regularnie, poświęć nawet te 30 min na ćwiczenia i zobacz czy będą efekty, myślę, że powinny

Możliwe, że za mało jesz i 1000 kcal nie wystarcza Twojemu organizmowi, aby funkcjonować prawidłowo i dlatego nie masz energii

W ogóle brawa dziewczyny za ćwiczenia
Ja mam coraz mniej czasu, wczoraj wróciłam o północy, przedwczoraj tak samo... Jutro mam 24, a pojutrze odrazu pierwszą zmianę Ale jestem pierwszy raz zadowlona z pracy.
Dzisiaj mam wolne to owinę się folią i poćwiczę

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Meedzik Oj nie farbuj, śliczny masz kolor włosów, w ogóle włosy masz piękne, a farba je tylko zniszczy...
Zastanawiałam się nad tą henną, ale TŻ mi to wybił z głowy na szczęście

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
W końcu zaczęli naprawiać rurę z wodą Od 8 rano taki łomot, ale za to mogę się dziś normalnie umyć Po południu muszę skoczyć do szkoły na zajęcia z matmy i angielskiego, a później szybciutko do domu do książek Wieczorem pójdę na spacer z psem to zawsze dodatkowy ruch

Aaa nie zjadłam parówek, dałam radę
O masakra, tyle czasu bez wody
Pamietam jak kiedyś ojciec wymieniał piec w domu i woda była, tyle, że lodowata. Ale byłam zła
za silną wolę
Stary 2013-04-29, 09:50   #2727
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Wstałam dziś rano z bólem brzucha @ się rozkręcił na maksa, a w zeszłym miesiącu brałam żelazo to teraz mam dość mocno :/
Zmyłam przed chwilą olej rycynowy z włosów i pierwszy raz zrobiłam płukankę octową tata mi wczoraj wyczytał w kalendarzu, a że wie jakiego mam hopla na punkcie włosów to zawsze gdy wyczyta coś w gazecie czy kalendarzu to zaraz mi pokazuje
Hmm ciekawe jakie będą włoski po wyschnięciu
Dziękuje kochane już mi trochę przeszło to farbowanie, ale często takie pomysły chodzą mi po głowie, a że ja robię szybciej jak myślę to nieraz wystarczy, że tylko na chwilę wpadnie mi taki pomysł i już jestem u fryzjera

Pipson dziękuję właśnie jak oglądałam wczoraj zdjęcia stare i nowe to uważam, że nie są takie złe te włosy i kolor, ale wiadomo jak to my kobiety, zawsze chcemy jakiejś zmiany
A rude już miałam w ogóle miałam chyba wszystkie możliwe kolory i połączenia
proszę foto w rudym

Mureczko hehe miło mi, że tak mówisz i troszczysz się o moje włoski kochana właśnie jak sobie pomyślę, że farba wyrządzi im tyle szkody to trochę mi się odechciewa farbowania, ale zazdroszczę Ci tych naturalek i pięknego koloru
za to, że jednak nie zjadłaś parówek

Makaroniku dziękuję hehe to widzę, że i Tobie przeszło farbowanie mi Tż też mógłby tak gadać, a nie mówi, że jak chcę to żebym pofarbowała, ale niech mu później nie stękam i nie marudzę

REKLAMA
Stary 2013-04-29, 10:22   #2728
Like_a_women
Zadomowienie

Meeedzik Ostrzegam Cię przed rudościami.Ja w zeszłym roku w maju zafarbowałam sie na rudo.Strasznie tego żałuje,trzy lata mnie korciło.Farbowałam na naturalny blond z jaśniejszymi pasemkami,kolor wyszedł jednolity i śliczny jednak po 2 tyg.się wypłukał na jasno-pomarańczowy musiałabym farbować 2 razy w m-cu.W ogóle to wszyscy mi mówili:Coś Ty zrobiła z włosami?Nie pasował mi ten kolor i chciałam wrócić do blondu,bezskutecznie.Deko loryzacje nie przynosiły efektu,bo jak się dowiedziałam miałam farbę która miała czerwony pigment(jak większość rudych) którego nie da się wybarwić.Jedyne co mogłam to farbować dalej na rudo,lub brąz.Starsznie zniszczyłam włosy,aż w końcu musiałam je obciać z 64cm.do dł.ok.połowy szyji.Teraz mam jasny blond,włosy odrosły (teraz mam 49cm.) ale mam taką nauczkę,że jak słyszę o farbowaniu na rudo,to mam ciarki... Moze spróbuj ten miodowy blond?
Stary 2013-04-29, 10:36   #2729
meeedzik
Zakorzenienie

Like ja 2 lata temu miałam rudy i też co 2 tygodnie odświeżałam kolor szamponetkami płomienny rudy z joanny, a co miesiąc farba.
Ale nie było mi ciężko zejść z rodego, dwa razy byłam na pasemkach i po sprawie pierwszy raz jak poszłam i na ten sprany rudy zrobiłam mi dużo blond pasemek to miałam taki fajny balejaż i wszyscy się pytali gdzie farbowałam, bo miałam rude i blond pasemka a za drugim razem po rudym nie było śladu
Ale chyba na razie sobie odpuszczę, bo szkoda mi niszczyć włosów, może jakieś płukanki z rumianku lekko je rozjaśnią
Stary 2013-04-29, 11:18   #2730
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Like ja 2 lata temu miałam rudy i też co 2 tygodnie odświeżałam kolor szamponetkami płomienny rudy z joanny, a co miesiąc farba.
Ale nie było mi ciężko zejść z rodego, dwa razy byłam na pasemkach i po sprawie pierwszy raz jak poszłam i na ten sprany rudy zrobiłam mi dużo blond pasemek to miałam taki fajny balejaż i wszyscy się pytali gdzie farbowałam, bo miałam rude i blond pasemka a za drugim razem po rudym nie było śladu
Ale chyba na razie sobie odpuszczę, bo szkoda mi niszczyć włosów, może jakieś płukanki z rumianku lekko je rozjaśnią
No to fajnie,bo ja miałam problem.Masz naturalny blond,a latem zawsze kolor jaśnieje a próbowałaś płukankę z Joanny srebrną?Ona też by podkreśliła kolorek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości