|
|
#2701 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Flo dawaj chęci, będę podpowiadać
możesz rzucać linkami
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
będę
![]() a w Rumunii byłaś?
|
|
#2703 |
|
Piers do przodu
|
Mój koleś był, mogę podpytać
Transylwania, te sprawy
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja naprawdę wierzę ze będzie ok super |
|
|
|
|
#2705 |
|
Piers do przodu
|
Niech się dzieje
![]()
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu pierwsza?
![]() Znad kawy
|
|
|
|
#2707 |
|
Panaroja
|
Druga
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2708 |
|
Mother of Cats
|
Stazja, my wciąż (po ponad 9 latach
) mamy akcje z postanowieniami o rozstaniu (aczkolwiek od dłuższego czasu już bez płaczu, krzyków i innych dynamicznych fajerwerków), nawracające momenty kryzysowe itp., a i tak koniec końców jedno albo drugie się odzywa, że tęskni i że może pociągnijmy razem to życie. Dobrze będzie Ju, gratulacje ![]() Idę po drugą kawę, bo zasypiam nad klawiaturą... |
|
|
|
#2709 |
|
Panaroja
|
O , właśnie , kawwa ! trza sie zapodać codzienną porcją koffeiny
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2710 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Proncie borze No wyszedł taki jak górna część opakowania soku Tymbark pomarańcza Mam właśnie pod ręką i se porównałam W butli wydawał mi się mniej łoczeebnyPrzeczytałam, że się wsuwasz pod łóżko ![]() Cytat:
i zazdroszczę ![]() ![]() Cytat:
To zobacz jakie będziesz miała pikne jak umyjesz ![]() ![]() Będzie dobrze, jesteście już tyle ze sobą, że bez sensu by było, żeby jedna kłótnia miała to popsuć ![]() Znad deszczu ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- O ja też dziś nie gotuję, też zaraz wybywamy ![]() Zielonego? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2711 |
|
To ja :)
|
Ja piję bezkofeinową
Cały czas mną skurcze trzepią, mimo kuracji magnezowo-wapiennej...
|
|
#2712 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
rumunie pod namiotem???? stacjonarnie czy objazdowo? mów mów mów ![]() jaka trasa, plan i fogle
|
|
|
#2713 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Ten sympatyczny charakter czasem ewoluuje w koszmarną jendzę w najmniej odpowiednim momencie ![]() No a W to tak uroczy typ, że im mniej sie stara, tym więcej bab sie kolo niego kręci...dużo by gadać...a ja wtedy zamieniam sie w zazdrosnego zaborczego potwora, nawet jak nie mam powodu.... Cytat:
![]() 2. Gratuluję wyjazdu ![]() Cytat:
No my też mamy czasem, ale ta pobila chyba wszystkie.... No i zazwyczaj ja zaczynam, boje sie że tym razem bylo poprostu za dużo.... Cytat:
Na to, liczę, że awantura o byle co nie zniszczy wszystkiego, po tylu latach... Nie wytrzymalam ( głupia baba) i napisaląm mu dziś smsa..no i odpisal w skrócie, że mnie chce, ale żebym mu narazie dala spokój..... |
||||
|
|
|
#2714 |
|
Nindżopesz
|
Przeczytałam "ruchanie pod namiotem"
![]() Stazja, mam to samo, zaczynam się czepiać a potem wrzeszczeć i wyskakiwac z łapami Tylko u mnie to nie kwestia zazdrości a innych żali.
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2716 |
|
Nindżopesz
|
I jeszcze: czym się różni rudzielec od terrorysty?
Z terrorystą można negocjować.
|
|
|
|
#2717 |
|
|
Rany, serio aż na noże u Was idzie?? U nas to jest tak, że ja czasem wrzasnę, ale TŻ wtedy od razu powie coś takiego, że obydwoje rechotać zaczynamy i wszystko mija... Choć ostatnio mi się udało -mieliśmy kilka dni temu rocznicę ślubu i moja Mać wyliczyła nam, że to 7-ma. Na co ja: "serio? ja nam najwyżej 5 lat dawałam"... Przy czym miałam na myśli, że mam wrażenie, jakby ślub był max 5 lat temu, ale nie... Małż się sfochował, że od 2 lat na kredyt żyje i powinien się cieszyć chyba
![]() Uznał, że mi to do końca życia zapamięta...
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2719 |
|
Nindżopesz
|
Niestety na noże. On się przy czymś upiera i niemożliwe są negocjacje a potem milknie i mnie olewa, nadyma się i robi odpychającą minę. Więc mnie nosi skoro nie mogę normalnie porozmawiać i czegoś ustalić. Wtedy lecę na niego z pazurami albo rzucam talerzami.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2720 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przyszłam wam oznajmic szzokującą wiesc kupiłam bluzke- MIĘTOWĄ ! ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- oraz takom-ale czarnom http://www.reserved.com/pl/pl/v6051-...%85+na+plecach TZ twierdzi ze ohydna
|
|
|
#2721 |
|
Nindżopesz
|
Szok! A do niej pudrowe rurki i kobaltową kopertówkę?
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poka miętę
|
|
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety serio ![]() Kurde, mam dokladnie tak samo....im bardziej spokojny i konsekwentny, tym bardziej ja nad soba trace panowanie...On sie zacina i nie chce gadać, a ja z pazurami lece, bo mnie szlag trafia... |
|
|
|
|
#2724 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() BTW było spotkanie włosomaniaczek, poznałam Psa, Uśmiechnieteoczy i Domiwikę ![]() Tak, wyszłam z domu między ludzi chociaż kaszel nadal się utrzymuje a po wczorajszym brzmi jeszcze szlachetniej. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-04-28 o 14:06 |
|
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2726 |
|
grozi wypollizowaniem
|
doszłam do wniosku ze mienta dobrze fyglonda z czerniom ![]() pozatym-cena mnie przekonała ![]() taka-tylko widze ze mientowe juz wypolizowało http://www.reserved.com/pl/pl/v5896-...a%C5%82%C3%B3w
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-04-28 o 14:18 |
|
|
|
#2727 | |
|
|
Cytat:
Najlepiej przy jakiejś fizycznej pracy, przy jakimkolwiek wysiłku wściekłość ze mnie schodzi. Wolę tak, bo po co powiedzieć coś, czego się będzie żałowało, człowiekowi, który jest dla mnie najważniejszy na świecie?? Z pazurami skaczę za to (i to z przyjemnością niemal) do mojej ulubionej koleżanki z pracy. Ale to nie jest równa walka, bo ona trochę wolniej myśli, więc się nie odetnie, za to ma jakieś tajemne plecy, więc i tak zrobi, co będzie chciała...Chce mi się słodyczyyy!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam sukienkę jak twa bluzka - dosłownie przedłużona bluzka inow czerni z Vero Mody outlet, identyko czyli spójny gust się potwierdza ![]() czy muszę dodawać ze świetna ? mam podobną w takim kolorze - jak sie ten kolor u licha zwie? zielony jaki? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-28 o 14:46 |
|
|
|
|
#2729 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
cos pomiedzy butelkowym a malachitowym ![]() a moze po prostu -ciemna zielen?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-04-28 o 14:57 |
|
|
|
|
#2730 |
|
Nindżopesz
|
Malachitowy a od biedy może szmaragdowy?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

możesz rzucać linkami

) mamy akcje z postanowieniami o rozstaniu (aczkolwiek od dłuższego czasu już bez płaczu, krzyków i innych dynamicznych fajerwerków), nawracające momenty kryzysowe itp., a i tak koniec końców jedno albo drugie się odzywa, że tęskni i że może pociągnijmy razem to życie. Dobrze będzie 

? party tajm?

Tylko u mnie to nie kwestia zazdrości a innych żali.