|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
He he he jako, że jednak listopadową porą pada spacer skończył się na balkonie
Przynajmniej chałupę będę mieć posprzątaną
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Naodkurzalam się jak głupia, zachwalał strasznie, ale żeby, nie coś zabolalo w brzuchu? Nic, kompletnie nic. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-07-13 o 13:04 |
|
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Witam się tylko szybciutko w przerwie między sprzątaniem bo wieczorem grilla robimy A i chciałam powiedzieć, że zostałam wczoraj dziabnięta pierwszy raz od listopada. Ale niestety nie podziała to na przyśpieszenie porodu bo mój mąż myślał chyba, ze zajdę w ciążę i zabrał swoje żołnierzyki no nic chociaż fajnie było![]() Fiazo gratulację kochana
|
#2705 |
|
Raczkowanie
|
Zuzia jestes sliczna kruszynko!!!!
![]() Ja jednak sie ruszylam i poszlam na male zakupy. Jestemj z siebie dumna, choc pewnie Tz jak zobaczy to powie, po co szlas?! ja bym po poludniu wszystko kupil I powiem Wam dziewczynki, ze naladowalam troszke akumulatory. ![]() A teraz czas ogarnac co nieco w domu. I obiad podszykowac. U mnie dzisiaj salata ze smietana na slodko/kwasno, mlode ziemniaczki z koperkiem i pieczone miesko wieprzowe ![]() I prosze mi odwolac zakaz rodzenia w weekendy bo naprawde sie nie wyrobimy do wrzesnia ![]() ![]() Co do wylewania roznych rzeczy to zeby Wam nie bylo smutno napisze, ze Tz rano rozlal oliwke w zelu na posciel (wczoraj powleklam swieza ) Mam nadz, ze sie spierze
Synek Nie opuszcze az do smierci Aparatka :gora: 09. 2011 dol: 01. 2012 Dietkuje!!! Edytowane przez Marionette18 Czas edycji: 2013-07-13 o 13:26 |
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wściekam się na przytkane przez "katar" ucho nienawidzę tego uczucia.A Filipa chyba uśpiłam sprzątaniem w końcu dziecko zasnęło.
|
|
|
|
|
#2707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moj kibel juz od kilku miesiecy jest myty przez Tz, gdyz ten twierdzi, ze nie bede w ciazy wachala plynu do wc![]() Chce ktoras nowy nr m jak mama w pdf? Chetnie sie podziele
Synek Nie opuszcze az do smierci Aparatka :gora: 09. 2011 dol: 01. 2012 Dietkuje!!! Edytowane przez Marionette18 Czas edycji: 2013-07-13 o 13:31 |
|
|
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale i tak pomaga dzis umył okna balkonowe...
|
|
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie.. :P En pisala ze Tomuś spi duzo,grzeczny jest i jest dzisiaj ladniejszy niz wczoraj :P Ze kapa dzisiaj boli bardziej niz wczoraj ... i ze jest z nią od rana malutko zjadł bo narazie 20ml ![]() I ze wyglada jak mini wersja wojciecha manna z tymi polikami duzymi wg tzta Zaniedlugo do niej napisze co tam to jak odpisze to Dam Wam znac.. a Wogole to w klubie suprajs ja u lekarza bylam ale po l4 tylko .. wsumie to mowił ze jak nie urodze do pon i po KTG nie zrobia mi tam USG to zebym przyszla na wizyte do niego bo wazne jest zeby oszacowac wage,wody,lozysko i wszystko.. i ze to bardzo wazne usg .. i ze w szpitalu jak cos nie daj boze sie stanie czy coś to pozniej zwalaja na lekarzy prowadzacych ... No ale zobaczymy jak coś to pojde w pon na wizyte do niego bylismy na zakupach.. i w drodze powrotnej sie poplakalam normalnie tz zdębiał niewiedział o co chodzi .. a ja podniesionym głosem mowilam czy nie moge miec złego humoru i czy nie moge sobie poplakac chociaz w aucie!? Eh.. Hormony... To tyle wsumie :P |
|
|
|
|
#2710 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla mężaCytat:
za 37 tcCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dzisiaj w nocy ani razu nie wstawałam do wc, w szoku jestem
|
|
#2711 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2712 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba wszędzie tak dzisiaj... Leje od rana, a ja chciałam na jakiś spacer wyjść
I zostałam wypchnięta
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby co to ja już odwolalam zakaz porodow w weekendy
więc nie rodzą |
|
|
|
#2714 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Najadłam się zupy, poprawilam czeresniami, jestem pełna i chyba pekne. Wiecie że mój mąż wstał tylko na śniadanie i wrócił do lozka! Leje u nas z małymi przerwami więc nie ma co robić, a ją zaraz oszaleje z nudow. Chciał odkurzac ale ja postanowiłam się nie oszczędzać i sama wszystko robię.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2716 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaraz wypchnięta. Szukaj pary! Dotki przecież nie zostawię na lodzie
W końcu zdecydowałam się dzisiaj na mielone (prośba Wojciecha), młode ziemniaczki z koperkiem i duszona marcheweczka
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-07-13 o 13:56 |
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Ja mogę być para, ale rodzic chce już nie za 2 tyg!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2718 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
No ja raczej 2 tygodni czekać już nie będę
|
#2719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co płaczu w aucie to Ale rozumiem Cię -też miewam napady szlochania A do kiedy wypisał Ci zwolnienie? ![]() A USG to teraz bardzo ważne ========== A ja się nie wybijam i wyprałam całą wersalkę w przyszłym pokoju Kubusia Ta wersalka już od 3 lat jest własnością mojego kindziorka, więc trochę się zabrudziła. Wyprałam całą tapicerkę - chyba godzinę szorowałam aktywną pianą do tapicerek Wymyłam też pojemnik na pościel i piorę wszystkie zapasowe kołdry, poduszki, które w tym pojemniku były.Jak Młody się urodzi to przyjedzie do mnie mama na minimum tydzień i będzie tam miała swój pokój, więc fajnie jak wszystko będzie miała takie czyściutkie Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-07-13 o 14:00 |
||
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba mam paskudny humor nawet mama sie mnie pyta co sie stało ... Idę chyba sie czyms zajac.. albo zrobie kawę ... albo wsumie to i to,ale za chwile.
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
Cytat:
|
|
#2722 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moj ww wszystkim pomaga, ale okien nie umyje bo caly czas mu smugi wychodza i moglby trzec w nieskonczonoscCytat:
Idzia od dzisiaj nie pomine zadnego twojego postu Franek, szykuj sie![]() CZarwoniczko, super ze juz w domku bedziecie Ah i gratuluje wszystkim nowych tygodni , bo nawet o tym dzis zapomnialam
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mowie do Lekarza - No ten... a czytalam ze jest coś takiego jak masaz szyjki.. - Niech Pani o tym nawet nie mysli ... Pogadane
|
|
|
|
|
#2724 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Neni1984;41772158
========== A ja się nie wybijam i wyprałam całą wersalkę w przyszłym pokoju Kubusia Ta wersalka już od 3 lat jest własnością mojego kindziorka, więc trochę się zabrudziła. Wyprałam całą tapicerkę - chyba godzinę szorowałam aktywną pianą do tapicerek Wymyłam też pojemnik na pościel i piorę wszystkie zapasowe kołdry, poduszki, które w tym pojemniku były.Jak Młody się urodzi to przyjedzie do mnie mama na minimum tydzień i będzie tam miała swój pokój, więc fajnie jak wszystko będzie miała takie czyściutkie Ale sie napracowalas! Napewno bedzie super efekt. ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Niewiem czemu mam nie myslec.. ale pewnie po ktg w poniedziałek jak pojde do niego na wizyte to mu kaze zrobic mi masaz szyjki...
moze pomyslał ze dzis chce? :P |
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już przesuwam Twój termin do przodu, także szykuj się Franek, szykuj ![]() Ależ nie ma za co |
|
|
|
|
#2728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
lece.. trza korzystać ze dzis tp i rozchodzić moze cos wychodze
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała M jak Mama w pdf
Mail: sara771@go2.plA ja mam w pdf książkę "Warto karmić piersią" Magdaleny Nehring-Gogulskiej. Jest to co prawda starsze wydanie i w związku z tym jest uboższe o kilka podrozdziałów, ALE jest to bardzo polecana lektura, więc warto nawet starsze wydanie przejrzeć. No więcccc - mam tę książkę i sobie czytam ... Szkoda, że Wy nie macie ![]() Idziaaaaaa - a kiedy ja urodzę? Masz gdzieś taką informację w swoim grafiku porodów?
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-07-13 o 14:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

pierwszy raz od listopada. Ale niestety nie podziała to na przyśpieszenie porodu bo mój mąż myślał chyba, ze zajdę w ciążę i zabrał swoje żołnierzyki
I powiem Wam dziewczynki, ze naladowalam troszke akumulatory. 

nienawidzę tego uczucia.

Wstyd mi..
dla męża
No ale znalazlam za prawie 19zł ... a durna jestem bo jak robilam zakupy w aptece gemini to zapomnialam go kupic, a tam jest za 14 z haczykiem, no ale trudno, wazne ze go dostalam.

Ta wersalka już od 3 lat jest własnością mojego kindziorka, więc trochę się zabrudziła. Wyprałam całą tapicerkę - chyba godzinę szorowałam aktywną pianą do tapicerek