|
|
#2701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znalazlam cos takiego: http://allegro.pl/puma-climomonte-ii...733026779.html i sama nie wiem... |
||
|
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dzień to może z 5 łyków czego innego mi sie uda.co do herbat, może jakies takie bez teiny do zaparzania sypkie? ja kiedys byłam w herbaciarni t pytałam i są takie dla dzieciaków
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Elmi: a moze ostatecznie zamow online? nie placisz za zwrot - kurier przychodzi do domu i zabiera. A spokojnie mozna pomierzyc i moze jeszcze byc to czego w sklepie nie ma.
|
|
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może ciocią jest "dobrą" bo Oskar ją polubił ale siostrą niestety jest do Są tu już tyle czasu a ja zamieniłam z nią kilka słów,mało znaczących. Siostry to powinny po tak długim czasie mieć mnóstwo tematów do obgadania,a my nie mamy żadnych. Ale tak jak już kiedyś pisałam. Inne charaktery,inne podejście do życia. Ona ma dziecięcy rozum trochę...
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
A no ćwiczę , ćwiczę. Nie codziennie bo teraz Daria mi na to nie pozwala. Ale tak staram się 3 x w tyg
|
#2706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jej zdaniem w tym wieku dziecko powinno pić już gęste soczki przecierowe (ja podaję te 100% bez cukru). Chodzi o to, żeby maluch czuł, że ma coś w buziaku i dzięki temu sobie nim pracuje. Kazała nam wyrzucić wszystkie niekapki. Jej zdaniem buziak pracuje w zbliżony sposób podczas picia z niekapka i butelki, więc to nie ma sensu. Prosiła, żebyśmy uczyli pić Misia z kubeczka. Wtedy dziecko uczy się innego sposobu picia. Zaczynaliśmy od kilku łyków, a teraz Misiek potrafi wypić połowę kubeczka soku czy wody. W zakresie jedzenia, kazała podawać Misiowi jedzenie w kawałkach, bo dziecko musi uczyć się gryźć. Rzeczywiście Misiek papki od razu połykał, od czasu kiedy dostaje większe kawałki zaczął ładniej pracować buźką (tzn sobie w niej 'memla' zanim połknie). Pani neurologopeda uznała, że na papki to już za późno i kazała owoce (banana, jabłko, gruszkę) rozgniatać widelcem lub podawać w całości do gryzienia (ja do tej pory ścierałam na tarce). Misiowi średnio podoba się ta forma, ale coraz bardziej się do niej przekonuje . To rady 'naszej' pani neurologopedy, na ile fachowe i właściwe nie wiem.Dodam dla jasności, że w naszej sytuacji niekapek jest zbędny, bo Miś korzysta z butelki. Edytowane przez aplikacja24 Czas edycji: 2013-12-04 o 21:47 |
|
|
|
|
#2707 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To zakupy średnio udane ![]() No ale kochanieńka, bez zdjęcia to się nie obędzie JA jutro do fryzjera idę ![]() Cytat:
Będzie dobrze Cytat:
![]() Cytat:
Że niby teraz to Ty nie laska? Proszę Cię A do sylwestra to Ci może już brzucha wywali ( i to nie takiego od słodyczy )Cytat:
Powodzenia Cytat:
![]() Cytat:
To jaką masz teraz długość włosów? Jak ten z filmu z Bradem Pitem
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=psY1kFJ6S2U niby nic takiego a cieszy
Sorki za odgłosy ![]() i fota-pierwsza bryka Darii
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-04 o 22:14 |
|
|
|
#2709 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jeszzce zapomniałam napisać - udało mi się kupić portfel dla TŻ za 99zł, a na all miałam go zamawiać i wyszłoby ok 150 z przesyłką
2 lata gwarancji, skórzany, a do tego 5 dych w kieszeni![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
a co do włosów, to z tyłu mam odkrytą całą czyję, a z przodu najdłuższe są na równi z brodą ![]() Cytat:
|
|
#2710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cudna Twoja panna Pietrek to się chyba owłosienia nie dorobi
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaże wam moją kurtkę ![]() ![]() wyszłam jakoś tak nieproporcjonalnie :/
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-12-04 o 22:01 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To poszalałaś ![]() Kupiłaś body z muszką? jak cś to tu masz link : http://allegro.pl/eleganckie-body-z-...747388179.html
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha super ![]() ![]() My Zuźkę wsadzilismy do pudełka po pampersach i sznurek przewiazalam i ja "wozilam" po mieszkaniu. Też miała radochę ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
faaaaajna i jaki kaptur ekstra Cytat:
kupiłam w końcu nowe w HM, bo znowu bym tak polowała na używki jak przed chrzcinami i ostatecznie nie miałabym żadnego
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, widziałam temat kurtkowy - któraś z Was wkleiła jakąś ceratkę z Zary za 499zł, ło matko, w życiu bym za tyle jej nie kupiła...
W ogóle wydać tyle na ciuch, to ja nie wiem, musiałabym w totka wygrać. Ja mam swój ulubiony ciucholand (uwielbiam i się tego nie wstydzę), do tego jestem poławiaczem okazji na all i korzystam z tych wielkich wyprzedaży, co są w dużych centrach handlowych w czerwcu i w grudniu. Warto wtedy kupować. ![]() A co do kurtki zimowej, to ja miałam płaszczyk, który nosiłam 4 sezony, dość ładny, ale ruszyło mnie, jak TŻ powiedział, że brzydki i mam już go nie nosić. A tak z dupy mówiąc, to poparzyłam sobie dzisiaj rękę... Boli.
|
|
|
|
#2717 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My też się tak bawimy Jak humorek, lepiej trochę? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#2718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super jest (inna sprawa, ze Ty w niej swietnie wygladasz jeszcze w polaczeniu z tym kominem / szalikiem). Skad jest i jaka cena?
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"brumujesz" zawodowo, lepiej niż moja córka
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Insolito, ja mam tylko nadzieję, że to przejdzie bez echa po mojej skórze, tzn nie zostawi po sobie żadnej plamy, blizny...
Bo mam w tym miejscu dziwną, naciągniętą, aż błyszczącą skórę, do tego bardzo czerwoną... Oby się ładnie zagoiło. Aaa, mam nowe kozaczki. Są za☠☠☠iste, megakurewskie. |
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2722 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze drugie pytanie z innej beczki, do dziewczyn które w miarę ogarniają "kompy".
Mój laptop pierwszej młodości nie jest, i czasem mam problem, że np. pół dnia mi jakaś strona nie działa, dzisiaj np. poczta na wp. I wiem, że wina leży na bank po stronie mojego laptopa. Czasem czyściłam ciasteczka, czy tam historię i pomagało. Maciej akiś pomysł o co może chodzić i co z tym zrobić? Bo już mnie to wkurza, od 19 próbuję się zalogować bo miałam maila wysłać i ni-chu-ja. Wcześniej miałam też tak, że np. fejs mi nie działał albo allegro.
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44019676]
gorzej, jak lubi ![]() [/QUOTE] ☠☠☠utłam. Cytat:
To tak w skrócie.
|
|
|
|
|
#2724 |
|
Zadomowienie
|
Black, pokaż kozaczki
![]() A ja wczoraj kupiła sobie koszule z zary za 20 zł, nówka tylko zatrzaski nie wszystkie są, ale to się naprawi O taką: http://www.google.pl/imgres?safe=off...20&tx=98&ty=35
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie mogę kupić takie torebki http://odinspiracjidorealizacji.blogspot.com/ ? chciałam tak podobnie drobne prezenty zapakować, tylko dać jakąś wstążkę i doczepisz szyszki małe albo cuś; no ale nie ma nigdzie takich torebek, myslałąm, że to takie zwykłe sniadaniowe są i dostanę w każdym markecie, ale są tylko białe
auć
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Insolito, nie mogę znaleźć nazwy tego modelu, ale takie - http://www.ebay.com/itm/TopShop-over...item25857b01d5
Lubię buty z Topshopu, są wygodne i porządnie zrobione... Debiutują na spotkaniu blogerek w piątek... ![]() Elllmi, rosołem. Strasznie bolało, dosłownie przez sekundę, aż mi w uszach zaczęło od tego piszczeć. |
|
|
|
#2727 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no właśnie ![]() Cytat:
co będziesz robić? Cytat:
fajna Cytat:
Cytat:
śnieg w Łodzi a moja Mama na mikołajki kupiła Hani farmę clemmy
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-12-04 o 22:34 |
||||||
|
|
|
#2728 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna klientka wracala po te buty chyba 5 razy z kazdym czlonkiem rodziny, i dla siebie drugie brala (a wtedy kosztowaly prawie 500zl, bo to nowa kolekcja byla) one sa mega ocieplone na calej dlugosci, mega gruba podeszwa, no naprawde ja je ubostwiam i nie wiem co zrobie, jak mi sie popsujaCytat:
Ale bylby numer, my tu hihi haha a fasolka rosnie w sile Cytat:
super! I swietny komin Swoja droga ja to pipa jestem, chyba nigdy sie nie odwaze na kupno kurtki w jakims innym kolorze niz czarny/bezowy ![]() Cytat:
![]() Czym poparzylas reke? Moj mi ostatnio powiedzial, ze w mojej kurtce wygladam jak hasiomaszkietnik myslalam, ze my leb urweKochana powiedz mi, kupilam kiedys w cocolicie taki rozswietlacz z drobinkami, polecalas kiedys na blogu, kurcze nie pamietam nazwy, taki beznadziejny pedzelek ma ale ogolem jest rewelo, czy mozna go uzyc jako korektora pod oczy? Gdzies cos mi mignelo ze rozswietlacz tez mozna w ten sposob wykorzystac no ale jakos nie jestem przekonana?Zapomnialam wam sie pochwalic ,ostatnio zaliczylam z malzem hat-tricka Ale mam nosa zatkanego :/ bleh Dobranoc lejdis ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
to niezły wrzątek musiał byc; ale jak frytki dały radę, to dobrze
![]() a buty ![]() Cytat:
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do rozświetlacza, to niech Cię ręka boska broni! Nigdy w życiu. Elllmi, uwierz, że wyglądają pięknie i naprawdę da się w nich chodzić.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

w dzień to może z 5 łyków czego innego mi sie uda.
Jaki jest pocieszny za tą zasłoną
ciekawe, kiedy urwie
ciemno jest, nic nie widać, jutro spróbuję zrobić; ale dziwnie mi, nie pamiętam keidy takie krótkie włosy miałam
zanim połknie). Pani neurologopeda uznała, że na papki to już za późno i kazała owoce (banana, jabłko, gruszkę) rozgniatać widelcem lub podawać w całości do gryzienia (ja do tej pory ścierałam na tarce). Misiowi średnio podoba się ta forma, ale coraz bardziej się do niej przekonuje
. To rady 'naszej' pani neurologopedy, na ile fachowe i właściwe nie wiem.
jestem wściekła

Był ryk jak mu dać nie chciałam. A było ostre i z musztardą 

Strasznie bolało, dosłownie przez sekundę, aż mi w uszach zaczęło od tego piszczeć.