|
|
#2671 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
W domu, nie chcę Ewie fundować kolejych stresów z inną osobą.
No właśnie najedzona była pod korek i chciała ciumkać, ale się wnerwiała, że jej leci. A niestety jej ostatnio do zasypiania nie wystarczy pociumkać 5 minut. Cytat:
Cytat:
Nawet potem usnęła, jakoś po 23. I nocka klasyk, pobudki co 1,5-2h i nie wolno zabierać ciumka bo jest ryk. Ok. 7 już non stop ciumek i o 8 pobudka. Bijkora okropne takie sny, nie cierpię takich. Do trzech razy sztuka, oby jutro dobrze poszło! ![]() Sarah Lenova masakra z tym wózkiem, dobrze, że zauważyłaś! Da się to naprawić? Ifwka biedna Oliwka, oby to na zęby tylko. I dobrze, że tą kapsułkę udało się wydobyć |
||
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Hje
zaciśnięte
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Racja
Dziec spi od 15min... Podejrzanie szybko jak na niego ![]() Jutro mamy po dlugiej przerwie reh, i to u tej babki, co histeria byla ostatnio. Trzymajcie kciuki, zebym w pytaniu o postepy nie palnela, ze Kubus wykonuje ruchy dżejkoba
|
|
|
|
#2675 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poka włosy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny zamawiałyście czapki na all od j_pawlowskiej? http://allegro.pl/wiazana-czapka-z-w...764398377.html jak z rozmiarami?? a i zamówiłam w końcu wózek
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Oskar trzeci dzień pod rząd jak już jest w takim amoku przedsennym to łapie się za stopy/gilgocze i śmieje w głos
Mały czubek![]() Właśnie teraz świruje w łożeczku,mam nadzieję że sam uśnie Mąż niedawno wrócił z pracy i poszedł się myć. Potem będziemy jeść pizzę Od kiedy założyłam Oskarowi te kapcie/buty na nogi tak cały czas chce chodzić. Predzej też chciał ale na rękach też mu było dobrze. A teraz nie ma takiej opcji. Tylko chodzić chodzić i chodzić Moja mama mówi że teraz mu się lepiej chodzi i dlatego tak. Aaaa niech se tłumaczy
|
#2677 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Chwała Wam za to, żeście za wiele nie napisały, bo chcę być do ostatniech chwili na bierząco.....
Cytat:
Mo tż kiedyś też miał taką akcję, że został bez pieniędzy na zimę... Dlatego teraz pracuje sam na siebie.. Miby tylko styczeń miał bez pracy , ale zdecydowaliśmy się na ten jego wyjazd... Zobaczymy... W międzyczasie jak śniegu nie będzie, to tutaj będzie przy remontach pracował.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do butów, to ponoć dopóki dziecko nie nauczy się chodzić ma uczyć się w skarpetkach, a jak już będzie umiało to w takich sztywnych, stabilnych, rzadnych paputków.... Tak zalecają ortopedzy, ale z tym też bywa różnie. Co lekarz to opinia... Cytat:
No a teraz przyszłam się już naprawdę pożegnać... Na 2 w nocy ma być na miejscy... koło 23 wyjeżdza.. NA pocieszenie powiem Wam, że w neonet mają być tablety za szalone 99zł...Pewnie nie jest to hiper mega dobry tablet, ale na przeglądanie internetu i czytanie ebooków powinien wystarczyć... Idę jutro po niego, jeśłi będzie to skoczę do oraange i kupię startówkę, żeby mieć neta... Mam jakiś stary modem z orange, to może uda mi się zostać z Wami, a jeśli nie to niby w poniedziałek wróci... O ile zima na całego nie przyjdzie... Także żegnam się narazie... |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Miśka
za udaną transakcję
|
|
|
|
#2679 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
!!Cytat:
Podasz mi przepis na kaczkę? Nigdy nie jadłam ![]() Cytat:
Napisz swoje wymiary? Zobaczę ile mi do ideału brakuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ellmi chwal się fryzurą
|
||||||
|
|
|
#2680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pisałam Wam kiedys że Nada wcale nie chciała pić,prawda? To teraz dzieciątko pije herbatki owocowe, te takie do zaparzania w torebkach, albo sypane ![]() W składzie same suszone owoce Nawet 3 butle po 120ml potrafi wypić.A!! i na wode sposób znalazłam, może i u Was zadziała. Otóż mam taki nawyk że piję wodę prosto z butelki, nikt u mnie w domu nie pije niegazowanej, także tego Nada zawsze się tak patrzyła na mnie jak Kot w butach i wyciągała rączki kiedy ja piłam, więc nalałam jej troszeczkę do nakrętki i to jej sie podoba.Niecierpliwi sie strasznie kiedy się opóźniam z tym dolewaniem :P Wiem że jakoś specjalnie wychowawcze to nie jest,tak uczyć dziecko, ale z butli wody nie wypije, ni chu chu..A i jeszcze normalnie z łyżeczki jej wlewam do dzioba. Wkładam śliniak i jazda. Dopóki się nie zaczai że to woda to potrafi wypić tak z pół szklanki, a potem już pluje i jest z tego niezła frajda jak jej to wszędzie pryska. Myślę,że lepsze to niz nic
Edytowane przez bijkora Czas edycji: 2013-12-04 o 19:30 |
|
|
|
|
#2681 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego nie oglądam takich rzeczy bo za bardzo się wzruszam i od razu ryczę... dla Poli za 11 miesięcy Cytat:
Cytat:
![]() Czyli testu niet ![]() W takim razie czekamy na wiadomość od gina ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fotkę fryzurki prosimyyyyy
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziecię śpi. Co do ciuchów - miałam taki okres, że nosilam tylko to co czarne, potem mi minęło. Lubię fajne ciuchy, niekoniecznie za duże pieniądze (bo takowych nie mam) - ale jak już coś kupię to staram się kupować to co mi się na prawdę podoba, a nie że "jest promocja". Bo kiedyś wychodziłam z tego założenia i miałam dużo, a nie lubiłam nosić. A teraz jeśli kupię mniej, ale to co mi się na prawdę podoba - to noszę na prawdę długo. Kurtkę 3 sezony zimową nosiłam, aż kupiłam teraz nową, buty - to samo, płaszczyk dwurzędowy militarny taki 4 sezon ma (ale ten ostatni prawie nie noszony bo ciąża a on taliowany;p). Lubię kupować ciuchy, lubię się fajnie ubrać, ale przy tym bardzo szanuję ciuchy i noszę je długo. Amelcia ma nową umiejętność! Dzisiaj próbowała wsadzać klocki w sorter, pierwszy raz! Szokuje mnie jak ona się szybko uczy |
|
|
|
|
#2683 | ||||||
|
Konto usunięte
|
biszkopt, przełożyć powidłami śliwkowymi, kremem itd Cytat:
![]() Cytat:
![]() omg, jaki poważny facecik! na półtoraroczniaka wygląda! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no wreszcie! Cytat:
trzymam! |
||||||
|
|
|
#2684 |
|
Zadomowienie
|
Gojka będziemy czekać!
Uwaga uwaga! Tragedia w Na Wspólnej! (właśnie przeglądam program na przyszły tydzień ). Hmm, przyznam że nie spodziewałam się takiego rozwoju sytuacji, aktorka rezygnuje czy co??
|
|
|
|
#2685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ze mam problem z ich rozmiarówka, bo wychodzi mi pomiędzy, a niestety połówek nie robia... |
|
|
|
|
#2687 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
a potem z butelki normalnie, ona pooootem dopiero niekapka załapała
|
||
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit, już w necie znalazłam
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-04 o 19:54 |
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh: ja bym nie dała tego napoju Tymbark jabłko-coś tam - bo te napoje koło owoców nie stały.
Dawałabym już prędzej soki, dorosłe 100% ale nie tamtej napój, to na prawdę na równi z colą niemal możesz postawić. Hania pije sporo mleka jeszcze prawda? to jej odpuść z piciem nieco. Daj jej kubeczek zawsze na podłogę, niekapek, niech się sama bawi - tak robię z moją. Co jakiś czas chcę dać i daję wodę, a tak to lezy i jak sama chce to bierze. Malutko wypija ale umie pić z niekapka jeśli chce. A ja mam pytanie, też w związku z piciem: bo moja mama mi mówi, że powinnam jej już dawać jakieś herbatki, soczki, że ona musi poznawać smaki, a nie tak samą wodę pić... Bobofruty jakiś czas temu próbowałam - i ona nie chce, słodkich herbatek nie chcę dawać - co myślicie? |
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
debrah, czytalam, ze piramidka picia jest taka - kp, mm, woda, dopiero na samym koncu soczki herbatki itd. ja bym nie dawala, my jedziemy na samej wodzie.
maka takie trapero wato sniegowcowe, ale je uwielbiam mam tez oczywiscie takie "na wyjscia" ale na codzien w tych latam, ma mi byc cieplo ![]() fewciu!!!!!! Ty wariatko ja mam taka figure, ze chocbym sie glodzila, to do Twojej nie dojde szerokie ramiona, zero wciecia w talii, waskie biodra, porownywalam nasze wymiary (w k.w watku fitnessowych) i wierz mi, do Ciebie mi daleko slonce
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-12-04 o 20:11 |
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy! Dobranoc
|
|
|
|
#2693 | |||||
|
Zakorzenienie
|
za dużo cytatów i mi poznikały, szlag, chciałam wszystko na raz
Insolito, ja przegapiłam gdzieś jak wrzucałaś filmiki z Piterem i dopiero teraz patrzę, co to dziewczyny komentują Jaki jest pocieszny za tą zasłoną ciekawe, kiedy urwie![]() Hje, buziaki dla Polci Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie mam foty ciemno jest, nic nie widać, jutro spróbuję zrobić; ale dziwnie mi, nie pamiętam keidy takie krótkie włosy miałam![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kubus malo pije, ale jesli juz to parze mu herbatke z Rossa (w Niemczech kupilam, w PL nie ma) - tam jest chyba jablko, dzika roza i jeszcze jakis skladnik. Cytat:
Tylko ze ja mam rozmiar 40 i kazde takie butki wygladaja jak kajaki na mnie ![]() Mialam nosa - wiedzialam, ze zasniecie po 19 to przeginka jak na mojego syna Juz mi siedzi pod stolem
|
||
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie się Deli podziewa
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
no i jeszcze miałam napisać, że Oskar już taki duuuży i chyba przez te zębolki taki starszy sie wydaje
i jeszcze pogratulować nowych umiejętności Misia ![]() Cytat:
![]() ja jak daję bobofruty, to rozcieńczam je wodą prawie zawsze i tak woda lekko smakowa wychodzi
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
silver, no wlasmie, wczoraj o nia pytalam
![]() a jak Twoje cwiczemia? ![]() nawijko, polecamy, obkupiona w nie jest cala moja rodzina moja siostra ma 41 i nie wygladaja na takie kajaki
|
|
#2698 |
|
Wtajemniczenie
|
Może trochę nie w temacie, (czytałam Was i nagle zobaczyłom TO) - zdjęcie w załączniku
Czy to jest krzysiu ibisz? Ile on tu niby ma lat? 20? nie mogę...
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze wrócę do tych zakupów - tyle tego wszystkiego jest w sklepach, że normalnie na półkach i wieszakach się nie mieści, a tak na serio to du.pa; i np. zauważyłam, że kurtek zostały same skrajne rozmiary i pewnie się okaże, że zaraz kolekcja wiosenna będzie wchodzić, a ja bez kurtki zimowej dalej
jeszcze na sobotę mi jedna galeria została, ale już z TŻ jadę, bo on też sobie wymyslił, że kurtki nie ma własnie już wczoraj zauważyłam, że się nie odzywała ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
bo Krzysiu się cofa w rozwoju i coraz młodziej wygląda
|
|
#2700 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Krzychu dobry chłop
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

Jak nocka? O której Ewcia zasnęła?

zaciśnięte

jestem wściekła

Był ryk jak mu dać nie chciałam. A było ostre i z musztardą
Już nie pierwsza jego taka akcja.
Mały czubek

za udaną transakcję 

6 5 4 3 2 1
mam dość, wszystko zawsze k.u.r.w.a. moja wina ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wato sniegowcowe, ale je uwielbiam