![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II
bajlaga a ja jak czytam swoje posty to dziwię się, ze to może tak wyglądac. Ciągle narzekam, ciągle coś mnie boli
![]() akrolowa ja mam zaparcia od zawsze,a biegunka to u mnie raz na ruski rok. dusiolka ja się na klubie nie załapałam ![]()
#2702 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to stresik jest ? ![]() ![]()
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
My bierzymy teraz cywilny. Za rok chciałabym połączyć koscielny z chrzcinami. Tylko my nie chcemy wesela, więc pompy nie będzie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2704 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się, oliwka Hipp ma krótki, dobry skład i na razie u mnie ta oliwka jest na 1. miejscu
![]() dziołszki, no ja znowu mam do Was pytanie, tydzień temu dostałam skierowanie na test obciążenia glukozą i na HIV. Od razu na recepcie jest 75 g tej glukozy... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
Hmm chyba czas sie ubrac
![]()
#2706 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
38t5d Edytowane przez allgoodthings Czas edycji: 2014-07-30 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
Hiv też na poczatku mialam robiony...
Kinga czyżbyś jeszcze w łożu byla ? I znów zmiana avka 😲 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zadomowienie
|
Lekarz się mnie pytał czy chce robić badanie na HIV, powiedziałam mu, ze obojętnie, a on mi wypisał na skierowaniu bad. na HIV razem z testem tej glukozy i widzę, że od razu mi wypisał 75 g, a dziewczyny piszą, że 50 g sie za pierwszym razem wypija...
u mnie w przychodni są takie wredne pielęgniarki, boję się pobierania krwi przez nie i zapewne nie pozwolą mi mieć cytryny i zimnej wody ![]() no i ciekawi mnie, czemu tak szybko mi przepisał to badanie?! |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
Brawurka tym razem na swoj zmienilam
![]() Bylam w lozku do prawie 12 ![]() ![]() Ale obiad mam zrobiony ![]()
#2710 |
Zakorzenienie
|
Ma.ko: jutro załaduje tez;p teraz bede robic obiad i dokanczam sprzątanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zadomowienie
|
Widze ze byl temat o kosmetykach i chusteczkach dla dzieci. Dla mnie wbrew pozorom bardzo wazny, przez jakies dwa tygodnie przeczytalam chyba sklady wszystkiego co jest na rynku bo nie chce chemii
dla dziecka wybralam do mycia i pielęgnacji serie firmy bentley organic - prawie zero chemii a ta co jest to juz najlepsze co moze byc. Wiec jak dla kogos również jest to ważne zeby to bylo jak najbardziej naturalne to polecam, zrobilam naprawdę porzadny research. Bylam w szoku ile firm "ekologicznych " pakuje chemii do kosmetyków dla niemowląt. Po co te agresywne silikony, czy spieniacze, chyba nikt nie chce w wanience zeby mu się piana wylewala. Ja w ogole nie chce piany Takze uwaga na oszustwa. A co do chusteczek to patrzac po skladze te wszystkie bambino, pampersy, johnsony to podobno najgorsze konserwanty, PEG, alkohol i chemia, w miare.dobrze wypadaja Tami z Rossmana bo maja sporo naturalnych wyciągów i sa niezle nawilzone.. I tanie. Babydreamy tez od biedy ale troche suche, a najlepsze i najzdrowsze i najbardziej naturalne to podobno niektóre z dyskontow- ale nie wiem ktore i nie mam doświadczenia. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- A chusteczki to mam wszystkie przetestowane bo sama uzywam zamiast papieru toaletowego, zawsze w podróży i w domu prawie zawsze tez;p ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Ps Nawet lubiaprzeze mnie ekologiczna marka phenome mnie zawiodla pod kątem kosmetyków dla dzieci. A emolienty to wg mnie na zdrowa skórę nie ma sensu ładować parafine na co dzień. Tylko jak sa problemy, jakis azs itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Test obciążenia glukozą chyba robi się w okolicy 24 tygodnia i mi położna mówiła żebym nie robiła wcześniej bo i tak lekarz może kazać powtórzyć... Ale może u Ciebie są jakieś wskazania do dokładniejszego przebadania - podejrzenie cukrzycy?? Ketony lub glukoza w moczu?? Ja piłam 50g i dla mnie to nie była żadna trauma, wypiłam bez problemu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Buc
|
Cytat:
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Na HIV tez miałam w pakiecie na poczatku ciazy, ja sie obawiałam ze względu na posiadanie tatuaży;d ale wszystko było ok
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Po oliwce hipp nie jest sie tłustym ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Podobno z netto jakies super chusteczki dla dzieciaczków sa |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
Nudzi mi się a nic się nie chce. ..
![]()
![]() |
#2716 | |
Buc
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Suszarka: wszystko jest mozliwe;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zadomowienie
|
tak o tych chusteczkach netto tez slyszalam ale u mnie netto po drugiej stronie wisly a ja sie tam nie zapuszczam;p
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- ja to hiv robilam wielokrotnie w szpitalach a propo roznych chorob wiec sie w ogole tym nie stresowalam. tez nie mialam nigdy nic ryzykownego ale w sumie uwazam ze dla swietego spokoju raz na jakis czas mozna sie przebadac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Buc
|
to, ze wygramy w lotto tez.
![]() Cytat:
ja z tego samego zalozenia wychodze, ze test na hiv raz np. do roku nikomu nie zaszkodzi. ![]()
![]() |
#2720 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() Sprawdziłam tą firmę bentley organic i dla mnie ceny niestety za wysokie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zadomowienie
|
owszem wysokie i troche mnie przeraza ze moge pojsc z torbami.. dlatego szukam dalej.. ale poki co mnie najbardziej przekonali tylko nie wiem na ile starcza szampon z mydlem 2 w 1 w pojemnosci 250 ml. bo mi np szampon do wlosow 250 ml starcza na 3 mycia. Ale to najwyzej kupie na poczatek, jak sie okaze ze sie w ogole nie oplaca to przejde na cos innego. Zreszta zawsze i tak cos moze uczulic wiec nie ma co robic wielkiego zapasu.
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
oliwke hipp dostalam i jeszze nie wyprobowalam ale sklad faktycznie ladny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
Jestem juz.
Kinia ten mi sie podoba avatar ![]() Ja mam test obciążenia glukoza w październiku ☺ Dusilka o nie nie wszystko jest możliwe ![]() ![]() Po wizycie ok.zrobil szybko scan zeby zerknąć czy wszystko w porzadku.Serducho bije, male bylo aktywne.Powiedzial ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku.Macica czysta, ładna. Uspokoiłam sie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bylismy w takim niewielkim centrum handlowym bo tam jest polski sklep, przesiadłam na chwilę na ławce a młody latal kolo mnie, w pewnym momencie patrze podnosi tabletkę (mała i białą)spod ławki i pakuje do buzi ![]() ![]() Wróciłam z tesco i muszę chwilę poleżeć, oj niedobrze jest mieszkac na górce, jak sie ma 12kg wózka+12kg dziecka+3kg zakupów do pchania pod górkę, w dodatku z rosnącym brzuchem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
no niedobrze pod gorke, ja mam wlasnie na dole a jakby reszta centrum jest pod gorke i to mocno (mieszkam ponizej skarpy rzeki nad samym brzegiem) wiec tez mnie czeka wpychanie wozka na gore. chyba ze na mostach sa windy to bym byla uratowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idzie się przyzwyczaić, no i forma murowana ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |||||||||
Zakorzenienie
|
nie no, codziennie muszę nadrabiać 5 stron
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też poproszę, bo dla mnie nie te godziny ![]() Cytat:
![]() W temacie chusteczek, oj różnie bywa.... dla mnie produkt nie zastąpiony. Nawet w przedszkolach proszą o paczkę chusteczek do nosa i właśnie tych mokrych. Cytat:
![]() http://www.srokao.pl/search/label/Ch...nawil%C5%BCane http://dzieciowo.pl/recenzje-artykulow-dzieciecych Cytat:
Cytat:
![]() a po tym teście proponuję słone śledziki lub kiszony ogórek dla likwidacji tej "słodyczy" Cytat:
![]()
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Ale mam ochotę na kaszankę!!!;d jutro chyba na obiad robię burgery:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.