|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Cytat:
|
|
#2702 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Jutro zadz do banku i sie upewnie, zebym sie nie zdziwila pozniej
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Dobranoc Ide w koncu na kapsianie a pozniej sobie pewnie jeszcze poogladam cos. Musze wykorzystac te ostatnie blogie dni ![]() Do jutra
|
#2703 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#2705 |
|
Zadomowienie
|
siedze i szukam fryzury dla siebie ;D nie mam pojecia mam jeszcze czas na podjecie decyzji. na poczatek to pewnie pojde do fryzjera po porady i sie z nimi przespie. chce tez zrobic cos z brwiami bo cholera sknocilam...
ale pokaze wam jakie mialam wloski...tzn juz jak troche odrosly to dokladnie takie tylko swoj kolor,ale po uzyciu pianki one ciemnialy troche... ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- moim zdaniem mi pasowaly choc juz nie podejme sie tej radykalnej zmiany,.,. mialam wlosy za ramiona...nie wazne ze cienkie zniszczone...byly dlugie... fryzjerki zaslonily wszystkie lustra w salonie zostalam poczestowana drinkiem i ciach i tylko slyszalam jak tnie bylam tak zdenerwowana strasznie.... pozniej przywiazaly mi rece do fotela zebym nie dotykala bo w panike bym wpadla. no ale efekt koncowy razem z makijazem...super. nie poznalam sie. |
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Franka fryzurka fajna. A nie wymagała długiego układania? Jak nie chcesz takich radykalnych zmian to może faktycznie udaj się do fryzjerki. może niech Cię od razu nie upijają i nie związują, ale może coś fajnego doradzą
A tak poza tym niezły eksperyment, dużo odwagi chyba Cie kosztowałam. Bo ja aż tak to bym chyba nikomu nie zaufa, kontrola musi być ![]() Kaszel mnie prawie wykończył... ech i jeszcze dziś te 12 h Miłego dnia!
|
#2707 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry balbinki
![]() ksuwcia za wyniki obu wszystko wyszlo dobrze![]() kocurek aneczka super zakup odwazna ta fuksja ale ladna wozio cudo frania fryzurka krotka strasznie alee ladna niewiem jak wczesniej no ale ja jedynie w dlugich widzialam aniutka odpoczywaj odpoczywaj bo z praca to juz nie tak latwo cale szczescie ze lubisz to co masz robic grunt to zadowolenie meliska czekam prosze tu zaraz podac czy dziurka czy parowka ![]() u mnie zapowiadali piekna pogode a taki szajs za oknem ze szok a musze jeszcze po jakas ozdobe do wloskow jechac ![]() ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- oooo koliberek jestes a jak wy tam sie macie????
|
#2708 |
|
Wtajemniczenie
|
aneczka - wózek mi się kolorystycznie podoba
india - aa szybko zleci. Jak masz przeczucie, że się uda, to pewnie tak będzie ![]() meliska - i jak tam? ![]() Aniutka - to będziesz na stażu w firmie, którą już znasz? Franka - mnie też ta fryzura się podoba, choć nie byłabym odważna teraz się tak ściąć. Swojego czasu miałam dość krótkie włosy i już nie chcę. Ja dziś do gina na wizytę zmykam. Proszę o kciuki Co prawda cudów się nie spodziewam, bo to dopiero 8 dc,ale żeby chociaż trochę urosły pęcherzyki i endo było ok.
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() u mnie w miare ciepło jak na ta pore roku ![]() Melisko i co tam dzidzius pokazał? ja miałam nie raz takie krótkie włosy - co do układania to zalezy jaki kto ma włos bo ja nie miałam za bardzo problemu z nimi, przejechałam prostownicą i było ok. Za to teraz mam problem bo zapuszczam i wogóle się mnie nie słuchają układają się jak chcąc
|
#2710 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Chyba dopiero w listopadzie, bo finansowo trzeba to rozłozyć na raty... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I ja też dopisywałam się jako współwłaściciel rachunku od ręki
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko mam nadzieję że juz nie będziesz musiała nas informować o złym samopoczuciu ewentualnie już o porodzie
Ja tez męża dopisałam od reki i mąż mnie do swojego rachunku tez - a mamy konta w dwóch różnych bankach
|
#2712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Franka mi podobają się takie fryzurki, jednak sama nie mam na tyle odwagi. Wydaje mi się, że też jak jaśniejszy brąz rudy albo balejaż w blondzie fajnie by wyglądał ![]() aneczka Ty nam tu wszystko melduj a nie będziesz ukrywać ![]() india ja tam tą twoją tempkę podglądam kiedyś jak podpytywałam w pko to można było ale za dopłatą ok. 25zł. Póki co mamy oddzielne z Tż konta i może to i lepiej bo jak nie na jednym to na drugim coś jest u mnie po owu, serducho było tylko dzień przed, jeśli ma się udać to się uda z jednego chociaż już się nie nastawiam, bo tyle cykli za mną, że już popadam w rutynę...
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam Ewunia w tej Turcji
![]() Kiedo Ona wogole wraca? dziś znów kierowniczki nie ma ale musze dzis popracować bo terminy mnie gonią ale nie martwcie się będę tu zaglądać ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Malinko na czasami raz wystarczy kiedy termin @? India jak tam samopoczucie u Ciebie? Justynko gdzie Ty sie podziewasz?
|
#2714 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
no i po wizycie wszystko z bobbasem ok i tu wam powiem, że mogę sobei moje przeczucia wsadzić w no ale tez powiedziała ze nie jest pewna bo na tym etapie te narządy są bardzo podobne a ja jajeczek nie widzi więc woli nie mówić ![]() pozatym mały akrobata jest bo siedział sobie po turecku i boksował mamusię no i jeszcze ma strasznie długie paluchy u rąk- powiedziała, że siatkarz będzie pozatym wszytsko na swoim miejscu więc jestem szczęsliwa i zadowolona teraz śniadanko i zmykam do galerii na zakupy
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
czyli prawdopodobnie kolejny chłopak
super ze z dzidziusiem wszystko ok. Kiedy następna wizyta? Aniu Annasar jak Tylu chłopaków sie nam będzie rodzić to Twoja córusia kiedyś będzie miała w czym wybierać
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopisać na pierwszej stronie chłopak? Macie wybrane imię? A i długo czekałaś na wizytę? Czy o porze weszłaś?
|
|
#2717 |
|
Wtajemniczenie
|
tym razem zaskoczona byłam bo weszłam o 22;15 także w miarę
mam jakies tam fotosy ale tak dziwnie na nich widać może jak wrócę z miacha to dodam ![]() wizytę kolejną mam na 5.11 na 20:45 ale kolejną znów mam na 12.3 i już mam o ludzkiej porze bo o 16;30 (mogłam wygrac o 10 rano ale wolałam po południu bo od 3.12 zamierzam od tego dnia wziąć sobie L4 na "zawsze" Możesz aneczka dopisać kolejną wizytę i chłopaka ale imienia jeszcze nie mamy - bo mieliśmy wybrane dla dziewczynki sami kawalerowie na tym forum i jedna księżniczka ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- aaaaaaa i od ostatniej wizyty 1kg w dół... no ale chyba będe nadrabiać bo już jestem mega głodna idę po bułę ![]() no i maluch ma 11cm
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Witam laseczki
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
no to już duży chłopczyk Melisko
|
|
#2720 |
|
Wtajemniczenie
|
meliska - super, że dzidziuś ma wszystko na miejscu
Chłopaki też są fajne Jak będziesz miała zdjęcie to daj znać. Chętnie obejrzę
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się,że wszystko w porządku
|
|
#2722 |
|
Wtajemniczenie
|
a z tym moczem to spanikowałam bo bakteri juz nie ma - ale jest bardzo dużo piasku
no i mam duzo pić i kupić sobie taki preparat z żurawiną może się wypłuka - stąd tez ta krew, i powiedziała ze jak będe dużo dużo pić to będzie ok a takto mi będzie zalegac i może mnie bolec i własnie krwawić. Także powiedziała ze jest ok teraz bierzemy się za anemię i cukier |
|
|
|
#2723 |
|
BAN stały
|
Zalezy co. jak jakies luzne to moga byc.
Edytowane przez kordelka85 Czas edycji: 2014-10-02 o 09:19 |
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Melisko, super że z maluchem wszystko okay! Ale jak na 70% to jeszcze może się zmienić, więc może jednak przeczucia Cię nie mylą ;-) ja póki co nie mam żadnych :-(
A wiecie,że kiedyś mówili,że jak sami chłopcy się rodzą to niby na wojne? Choć ja myślę że w tym roku to wina mundialu jednak ![]() Kocurek,Ty to masz życie w tej pracy :-D Aneczko,to mnie trochę uspokoilas, bo myślałam że one takie że rok wytrzymają i koniec :-P a z tą szafą, to może na zawiasach wystarczy podregulowac? Dziewczyny,a tak zapytam przy okazji bo muszę w końcu kupić jakiś termometr do domu,jaki polecacie? Chciałabym już jakiś lepszy,żeby potem przy dziecku się sprawdzał,bo te zwykłe elektroniczne średnio mnie przekonują,a rteciowych już nigdzie nie ma :-(
|
#2726 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale jak widac z chlopakow robia sie czasami dziewczynki, a z dziewczynek chlopaki wic ja nie do konca wierze w te USG wczesniejsze niz polowkowe. Ponoc najlepszy jest na podczerwien. Ja mam do czola i ucha i nie jestem zadowolona, zaniza temperature.Uzywam zwyklego elektronicznego. |
|
|
|
|
#2728 |
|
BAN stały
|
A statystycznie rodzi sie wiecej chlopcow wiec moze to normalne, a nie bedzie wojny(mam nadzieje).
Meliska gratuluje udanej wizyty. Maz dzisiaj wraca i ja tez chyba pojde do lekarza, bo mnie cos boli w prawym boku od jakiegos czasu, mam nadzieje, ze to nic, ale boje sie, ze wyrostek albo cos z nerka. Jak bylam ze strworem na bilansie to w pewnym momencie tak mnie zlapalo strasznie. ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Tak srednio, dalej niewiele jem i slaba jestem, |
|
|
|
#2729 |
|
Wtajemniczenie
|
mi się przedwczoraj śniło że była wojna mój mąż strzelał do ruskich , a ja się chowałam na cmentarzu z takim dużym brzuchem żeby mnie nie zastrzelili
|
|
|
|
#2730 |
|
Raczkowanie
|
Meliska - co za koszmar! Mi się coś śni conocnie, ale zapominam zaraz i wiem tylko ze miałam sen, ale nic z niego nie pamiętam, ale to nie sa złe sny, bo budze sie spokojna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

a pozniej sobie pewnie jeszcze poogladam cos. Musze wykorzystac te ostatnie blogie dni 
A tak poza tym niezły eksperyment, dużo odwagi chyba Cie kosztowałam. Bo ja aż tak to bym chyba nikomu nie zaufa, kontrola musi być
za wyniki obu wszystko wyszlo dobrze
odwazna ta fuksja ale ladna wozio cudo
prosze tu zaraz podac czy dziurka czy parowka 

dziekuje, kochane jestescie 

no i mam duzo pić i kupić sobie taki preparat z żurawiną może się wypłuka - stąd tez ta krew, i powiedziała ze jak będe dużo dużo pić to będzie ok a takto mi będzie zalegac i może mnie bolec i własnie krwawić.