![]() |
#2701 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
a u mnie pusto w piekarniku
![]() i tylko kanapki na kolacje... ![]() hope pizza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny cieszę się że spotkanie się udało.
Czekam u lekarza ale jest opóźnienie Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Raczkowanie
|
a ja się muszę zadowolić żelkami haribo...
![]() a za mną kebab chodzi ![]()
#2704 | |||||
Zadomowienie
|
Witajcie kobitki
![]() Ja już po wizycie wyniki bardzo dobre ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Podziel się bo mi pypeć ucieknie ![]()
![]() |
#2705 |
Konto usunięte
|
Lubcia cieszę się że wszystko dobrze
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Ciekawe ile mój waży. Może koło 1700 Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
Lubcia super wiesci
![]() ![]() Ja pożegnalam meza, pojechal do tesciowki ![]() mialam jechac z nim,ale mlody sie tak rozpycha bolesnie, ze nie chce tam syczec posiedze klasycznie na necie i moze jakas ksiazke o dzieciach poczytam tez na zmiane smaku mam Mikolaja z czekolady o smaku orzechowym ![]()
#2707 |
Raczkowanie
|
Lubcia super wieści
![]() ja też już 10kg do przodu ale w święta nie ma bata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Lubcia ciesze sie ze dobre wiesci po wizycie
a wlasnie,przypomnij mi Ty i Asia-gdzie wy bedziecie rodzic? |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Raczkowanie
|
Aga a nie czasem z terravity
![]() ![]()
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ten ![]() Mąż dostał w paczce na tym spotkaniu, jest jeszcze tej samej firmy o smaku toffi,ale jakos mnie nie ciagnie zjadlam troche ale to byl blad, mlody sie uaktywnil jeszcze bardziej na bank lezy jakos inaczej,bo mam obitą pipkę ![]()
![]() |
#2711 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
No mnie przeraża to, że na finiszu jest największy przyrost wagi.
Tzn ja się nie przejmuję, wiem,ze spadnie po porodzie, a resztę wybiegam heh ale nie chcialabym sie mega zle czuc i w ogole w lutym ![]() czas ogarnac temat slodyczy,ale jak zyc, skoro ida swieta nananna kurcze mialam dzis ogarniac polki w szafie,ale mam jakąś niemoc leniwą ![]()
#2713 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak sobie mysle jak Ci ludzie co siedzieli w Sowie mogli posłuchac o czym rozmawiamy to chyba mieli niezły ubaw bo u nas tematy porodowo-ciazowe i nie tylko... a najlepiej opowiesci porodowe i akcja seks z mezem... po moim gadaniu dopiero do mnie dotarło ze same nie jestesmy ![]() Cytat:
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Aga dziękuje
![]() Poczytam więcej o tym i pewnie coś trzeba będzie kupić ![]() wegielek wooow ale piernikowo .. cudnie wyglądają te pierniczki ![]() Iva ślicznie ciuszki dla Naduśki ![]() Maladt super, ze spotkanie udane ![]() Aga jak tak stoisz to tego brzucha nawet nie widać ![]() Zrobisz takie ciasto? ![]() Kasiula no rzeczy piękne ![]() Lubcia cieszę się że wizyta udana i z synkiem wszystko dobrze ![]()
#2715 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziolszki kochane wraz z Lubcia, której nie zacytowałam dziekuje ![]() Cieszę sie bardzo,moze Wam tez ciuszki sie podobają. ![]() ![]() Naprawde to juz ostatnia moja paka bo juz bez jaj zaraz nie bede miała gdzie tego upchnąć o tym, zeby dziecko choc z raz w tym pochodziło juz nie wspomnę. Lubcia gratuluje wizyty ![]() ![]()
![]() |
#2716 |
Zadomowienie
|
a ja ogarnęłam rzeczy od tego r_p. Ogólnie jak któraś nie ma jeszcze spraw aptecznych to polecam porównać z gemini, bo ma taniej co nie co, na laktatorach można sporo zaoszczędzić
![]() i nie polecam prześcieradeł od niego, strasznie cienkie, z nich nie jestem zadowolona ![]() poza tym bez zarzutu. I ciuszki różowe już wiszą na suszarce ![]() chciałam wyprać jeszcze ciemne dzisiaj, ale nie mam gdzie powiesić, bo tamtych wyszła cała suszarka ![]() Edytowane przez lui_89 Czas edycji: 2014-12-11 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Wtajemniczenie
|
W ilu stopniach pralyscie uzywane ciuszki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zadomowienie
|
Hope ja w 60
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Wtajemniczenie
|
Aga 3 tygodnie to nowy rok
![]() ![]() ![]() ![]() A ja jadłam tylko raz w życiu lasagne przez siebie robioną i mi nie przypasowała, ale może kiedyś biedronkową spróbujemy ![]() Ilona bułka z mielonym język do tyłka mi zaraz wpadnie ![]() Wy o jedzeniu a ja padam w brzuchu burczy ale zjem chyba serek na kolacje ![]() Hope my z Tż też prezentów nie robimy, od rodziców mamy po 100zł więc coś wybiorę. Ja chce dla siebie portfel taki nie drogi na allegro widziałam a co co roku mogę sobie zmieniać ![]() ![]() Emdzik ja jeszcze nigdy w życiu nie napiłam się mleka od krowy ![]() Nie mogę nadrobić bo albo telefon dzwoni albo skype, albo Zuzka coś chce. Nie lubię tak ![]()
#2720 |
Zadomowienie
|
Któraś z was pytała o prezenty pod choinkę my z mężem już zrobiliśmy sobie prezent nowy telewizor więc na pewno nic więcej sobie nie będziemy kupować. Jeśli chodzi o rodziców to mamie kupimy żelazko bo się stare zaczyna psuć, tacie wybijemy okazjonalną monetę on monety kolekcjonuje więc na pewno będzie zadowolony
![]() ![]() ![]() Mamazuzi Obstawiam, że ty jako pierwsza się z nas rozwiążesz ![]() Migotka tak mało już czasu nam zostało aż strach się bać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Mlebi i jak tam twoja wizyta wszystko ok?
#2721 |
Zakorzenienie
|
Ja też się jeszcze nie zaczęłam brać za pranie i nie wiem kiedy się wezmę
![]() A za tydzień w piątek ma się rozpakować pierwsza styczniówka ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- MamaZuzi a Ty nie miałas dzisiaj wizyty ?
#2722 |
Konto usunięte
|
Hej. Wszystko dobrze. Szyjka trzyma i się już nie skraca. Mały waży 1700. Ale mnie zmęczyla ta wizyta. Trochę się denerwowałam bo logoasia ma rozwarcie i się martwiłam czy te krótkie spacery mi nie zaszkodziły.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Wtajemniczenie
|
Alunia super że wszystko dobrze
![]() Madzia mój tż dostał rok temu wkrętarkę bosha pod choinkę, cieszył się jak dziecko. Również polecam jeśli chcesz taką sumę na prezent przeznaczyć. Hope Tż ma właśnie tą Bosha 12 i jak na domowy użytek jest super zadowolony ale Tż Agi to fachowiec remontowy więc częściej wiadomo używa. Wegielek ile pierniczków łaaałłłł ![]() ![]() ![]() Ja w tym roku nie piekę ![]() Aga ja tej matce bym kopa zasadziła!!! Lui koza była jak rodzina, dobrze że książeczkę chociaż znaleźli hihi ![]() Iva śliczności ![]() Mala na tą chwilę ile ważysz? Ja to jestem chyba trochę przewrażliwiona swoją wagą, podziwiam że spokojnie do tego podchodzisz ![]() Aga ![]() ![]() A z tym przyrstem na finiszu to różnie jest, jedne przybierają najwiecej, inne już nie tyją wcale. Moja sis przez ostatni miesiąc nie przybrała. W 8 miesiącu 3 kg. Ciesze się że spotkanie się udało ![]() Lubcia super że wszystko dobrze ![]() Dobrze że u mnie święta będą dietetyczne ![]() ![]() Lubcia mi to do porodu daleko ![]() Madzia miałam, miałam tylko nie chciałam nadrobić i już piszę ![]()
![]() |
#2724 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja kobietki byłam na zakupach. Kupiłam płyn do płukania Coccolino w InterMarche i spójrzcie jakiego misia dostałam w gratisie ![]() ![]() Bedzie dla Kubusia ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Wtajemniczenie
|
Mlebi bardzo się ciesze że szyjka trzyma
![]() U nas wszystko dobrze. Mała ma odpowiednią ilość wód, macica wysoko, wszystko pozamykane, długie i takie jak być powinno, porodu nie widać. A już miałam nadzieję że minimalnie coś się ruszy do 31 będę leżała sobie grzecznie i 31 o 22 dam czadu a tu nici z planu ![]() Co do moich bóli gin zaprasza na oddział bo nic innego nie zaradzi a w szpitalu też nie wiadomo co zrobią więc nie skorzystałam z zaproszenia ![]() ![]() Waga Maciejki mnie oszukała. 2 dni odmawiania wszystkiego i waga z przed 3 tygodni bez zmian ![]() ![]() ![]() Madzia wizytuję teraz 29 ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Olcia super gratis ![]()
#2726 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zadomowienie
|
powiem Wam odnośnie prania, że ja mam rozłożone jeszcze na 8 prań. Na ten rok
![]() ![]() kurczę odebrałam wyniki moczu i znowu mam od groma bakterii. Powiedział, że jak tak teraz znowu będzie to jakiś antybiotyk, bo furagin sobie nie radzi... ja nie chcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Wtajemniczenie
|
Wstawilam te ciuszki na 90 ale mama jak oczy wywalila to polecialam zmienic na 60. Dziwne bo program baby care niby pierze w 90. Moze faktycznie by sie zniszczyly.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Konto usunięte
|
Mama zuzi 31 na pewno ruszy
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.