|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVI
Cytat:
![]() ja niestety to serum ostatnio musiałam kupić w Naturze w normalnej cenie - 28 zł
|
|
#2702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także trądzikowcom radzę bardzo uważać na wszelkie a zwłaszcza drogeryjne olejki Jakiś dobry treściwy napinający krem pod oczy dla starszej skóry ktoś poleci? |
|
|
|
|
#2703 |
|
Rozeznanie
|
Jestem po zakupach
![]() Moje łowy: Ava serum z wit C -Ziaja płyn micelarny Ulga -Bielenda pharm trądzik tonik -Bielenda nawilżający płyn micelarny (bardzo go lubię) -Bielenda odżywczy krem nawilżający (młodzieńczy blask) Nie było toniku korygującego z Bielendy ![]() + dla Mamy krem Soraya hialuronowy mikrozastrzyk Dla Teściowej słodycze ![]() Zastanawiałam się jeszcze nad olejkami z Bielendy -argan face oil +sebu control https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...l-complex.html -argan face oil + kwas hialuronowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...aluronowy.html -skin clinic profesional krem argan, makadamia, marula + sebu control https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ien-i-noc.html -skin clinic profesional krem argan, makadamia, marula + kwas hialuronowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ien-i-noc.html Zastanawiam się czy po takiej ilości olejków nie będę miała wysypu, natomiast kremu też się boję (gęsty, zostawia powłokę?) ![]() Mam cerę mieszaną, skłonną do zapychania, poradzicie? ![]() Ufff... |
|
|
|
#2704 |
|
Raczkowanie
|
hej możecie mi polecić jakiś krem do cery z rozszerzonymi porami i niedoskonałościami? jestem otwarta na inne sugestie odnośnie pielęgnacji takiej cery. chcialabym coś nowego wypróbować a tym bardziej jeśli jest promocja -40%. Czy kosmetyki Garniera do cery trądzikowej i z rozszerzonymi porami są warte uwagi?
|
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a miałaś wcześniej krem z avy?
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
za ile to serum wyszło?
|
#2707 |
|
Konto usunięte
|
Gdzie znajdę dermokosmetyki na Śląsku? Katowice, Siemianowice itd ?
|
|
|
|
#2708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
a krem może Barwa siarkowa nawilżający ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- a jak ktoś potrzebuje ekstra nawilżenia to się nada? czy on lekki jest ? szybko się wchłania? nawilza dobrze?
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kremu z avy nie miałam i nie miałam też zamiaru kupować, ale nie ma w rossmannie kremu z tołpy z hibiskusem, który jest pierwszy na mojej liście do wypróbowania opinie różne, ale spodobał mi się skład i cena w promocji, zobaczymy jak z działaniem
|
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2712 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy krem Nivea uniwersalny (w niebieskim opakowaniu) wchodzi?
|
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nie wiem co bym chciała, wodę termalną, krem z Tołpy, coś z avy
|
|
#2714 |
|
Raczkowanie
|
A ja zapytam: czy ktoś wie czy kremy na lato z filtrem SPF wchodzą? Pytałam przy kasie, ale babeczka nie raczyła nawet sprawdzić
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę dobry a wymagam wiele od kremu pod oczy w ogóle lubię tołpę
|
|
#2716 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałaś już to serum olejowe? Cytat:
ok 16 zł |
||
|
|
|
#2717 |
|
Rozeznanie
|
Moje łupy
Za całość 92,06 zł
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wydałam 85 zł, ale dla siebie tylko 40 zł a 45 zł dla mamy
Więc w sumie na mnie wyszło 30 zł i jest git. Więcej nie zamierzam Edytowane przez madziaa2809 Czas edycji: 2015-05-20 o 14:13 |
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)oprócz czarnej róży używałam też m.in. futuris 30+ na noc i na dzień (cudny zapach, kojarzy mi się ze słońcem i mleczkiem do opalania), nawilżający z serii green (taki w porządku zwyklak), pod oczy z amarantusem (fajnie nawilża), teraz będę miała okazję wypróbować hydrativ (serum z tej linii też mi się spodobało, ale to biorę w próbkach przy zakupach na stronie tołpy )
|
|
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam takie rozwiązanie jeszcze w jakimś innym kremie i strasznie mnie zaciekawiło, bo podobno efekt chłodzący dodatkowo niweluje opuchnięcia a to moja zmora. Sam krem też obiecuje redukcję opuchnięć więc zobaczymy ile w tym prawdy?
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie było bardzo podobnie
też jestem ciekawa, czy kremy do opalania do twarzy wchodzą na promocję
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2723 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Tego jeszcze nie. Kończę to Mezo Serum Bielendy z retinolem. Może szału nie robi ale nie szkodzi i zatrzymuje u mnie nawilżenie. Ogólnie na plus więc stwierdziłam, że warto spróbować. Zwłaszcza, że pojemność tylko 15 ml
Ja wydałam 107 zł, a w sumie dostałam te kosmetyki w prezencie, więc zaoszczędziłam ![]() Macie rację, że rozłożenie kosmetyków to jakiś koszmar. Olejki do mycia i sera olejowe Bielendy nie dość, że pomieszane to porozstawiane na innych regałach, w innych działach. To z kwasem hial. stało w 30+, reszta chyba 50+ ? Magia jakaś, myślałam, że po prostu nie jest dostępne. Moim zdaniem konkretna linia produktów powinna stać obok siebie, każdy by wybrał odpowiednie dla siebie
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
Edytowane przez scrabble1 Czas edycji: 2015-05-20 o 13:09 |
|
|
|
#2725 | |
|
Zadomowienie
|
Ja pytałam
Dziękuje, ale wiem bo już kupiłam. Super cena! ![]() Cytat:
![]() Używałaś już tych chusteczek do demakijażu? Polecasz? Edytowane przez takaja2 Czas edycji: 2015-05-20 o 13:13 |
|
|
|
|
#2726 |
|
Rozeznanie
|
Chętnie bym kupiła coś mamie ale ona używa tylko kremu bambino i nie da się przekonać na nic innego dlatego kupię jej na dzień mamy perfumy.
Miałam chrapkę na krem i serum z loreala skin perfection ale zerknęłam na skład i tak pomyślałam, że co mi po fajnym opakowaniu skoro skład nie jest najlepszy i może różnie to wyglądać, wolałam wziąć naturalną Alterrę ![]() A teraz żałuję, że nie skusiłam się jeszcze na to serum z witaminą C z Avy
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
I poszło 72 zł
|
#2728 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jednak ja trzymam je na toaletce do zmywania podkładu z ręki i w tej roli sprawdzają się idealnie. Nie lubię po prostu demakijażu chusteczkami. Ale są świetnie nasączone i mają fajną strukturę więc polecam wypróbować ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]() Dodam jednak na moje usprawiedliwienie, że staram się żyć ekonomicznie i kiedy są jakiekolwiek promocje -40% czy inne spore na podkłady, kosmetyki czy ciuchy to staram się raz a porządnie obkupić żeby później już nie wydawać. Teraz poszalałam z tańszymi żelami do twarzy bo chcę trochę potestować i mniej było mi żal kasy a jeśli się nie sprawdzą to wrócę do Effaclar. |
||
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam i wydalam 90, ale 20 nie z promo Czyli w sumie 70 Roze z Evree, Tolpe rozsw pod oczy Delikatny peeling i zel z Dermo... Nie pamietam nazwy, ale sklady fajne Z Alterry krem pod oczy winogronowy i chusteczki do demakijazu
Fajny krem na dzien z wysokim filtrem z wit C i tez dobry sklad I na sprobowanie plyn micelarny dla wrazliwych oczu z Ziai ![]() Ogolnie i tak za duzo, bo najbardziej lubie pielegnacje z TkMaxxa albo naturalna ![]() Ale powybieralam dobre sklady, dobre opinie
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

Zapomniałam wczoraj zapytać i szukałam po półkach czegoś różowego 

Odstawiłam na razie i będę robić 2 podejście. Czysty olejek z migdałów mnie nie zapycha.
Także trądzikowcom radzę bardzo uważać na wszelkie a zwłaszcza drogeryjne olejki

opinie różne, ale spodobał mi się skład i cena w promocji, zobaczymy jak z działaniem

wiec nie wiem czy cos zakupie. Płynów do demakijażu jeszcze mam. Toników tez kilka czeka w zapasie. Moze jakis krem ale chyba wolałabym jakis z dermo działu. Sama nie wiem . W sumie peeling enzymatyczny by mi sie przydał bo z moim Łzs peeling morelowy jest dosc mocny i mam po nim zawsze czerwony ryjek. Cos dobrego poza Lirene znacie ? Moze olejek z evree ale mysle tez nad tymi z Ava. Ciężkie to zycie