Bielenda Argan Face Oil, Uszlachetniony olejek arganowy + sebu control complex

• 17 marca 2020 o 19:41
    Pomocny
    Olejek używam już kilka miesięcy, jest bardzo wydajny, moja twarz jest mniej tłusta i ładnie nawilzona, polecam do wykonania masażu twarzy, daje plus za zapach :)
  • 10 stycznia 2020 o 0:10
    lubię
    Nie wiem skąd mam ten olejek, chyba nie ma go już w sprzedaży. Używam go dopiero od początku zimy, jako dodatkową kurację dla mojej skóry. Opakowanie produktu może wydawać się malutkie, ale naprawdę potrzeba tylko trzech kropli, żeby uzyskać oczekiwany efekt. Używam go regularnie, a nadal wygląda jak po wyjeciu z kartonika. Olejek jak olejek. Ten akurat ma dodatkowe składniki specjalnie dobrane do cery mieszanej i problematycznej. Zwykle dodaję co kilka dni kilka kropel do kremu na noc j tak nakładam na twarz. Nakładany solo, jako ostatnia warstwa, ciężko się rozprowadza i źle się wchłania. Dziwne jest dla mnie ,że mieszanka kremu i olejku wchłania się ekspresowo… ale póki działa, nie narzekam. Olejek fajnie dodatkowo zmiękcza i nawilża bardzo suchą skórę. Mam wrażenie, że wpływa też na zmniejszenie produkcji sebum. Odkąd regularnie go stosuję, moja skóra nie świeci się już tak mocno, jak kiedyś. Tutaj ukłony w stronę producenta za spełnione obietnice. Trudno mi znaleźć jeszcze jakieś zalety pielęgnacyjne tego olejku. Mam bardzo rozbudowaną rutynę pielęgnacyjną i wszystkie produkty w praniem sposób wpływają na moją cerę i uzupełniają się. Olejek jest akurat dobrym dopełnieniem zimowej pielęgnacji cery mieszanej. Minusem jest dla mnie zapach olejku, niezbyt przyjemny.
    Zalety:
    • nawilża
    • reguluje sebum
    • wydajne
    Wady:
    • brzydki zapach
  • 16 stycznia 2019 o 12:22
    Piekna skóra w każdym wieku
    Bielenda, Argan Face Oil - jest w miare wydajny i super komfortowy w użyciu preparat w formie lekkiego, szybko wchłaniającego się olejku. Zapewnia skórze dużą dozę nawilżenia, dodaje sprężystości i większej elastyczności. Jest połączeniem olejku arganowego z kwasem hialuronowym w postaci mikrosfer, który odpowiedzialny jest własnie za intensywne nawilżanie i wypełniania zmarszczek. Efekt - skóra nawilżona, jędrniejsza i jakby rozświetlona. Produkt zdecydowanie do dojrzałej cery ze skłonnością do przesuszania.
  • 24 listopada 2018 o 13:44
    nie sprawdził się
    Olejek w ogóle nie spełnil obiecanek producenta. Mam cerę mieszaną, w żaden sposó nie wyregulował produkcji sebum, twarz rano była tłustsza. Bardzo słabo się wchłania i tak sobie odżywia/nawilża. Lepiej sprawdzająs ię kremy. Nie podrażnił ani nie spowodował wysypu, ale też nier obił nic dobrego. Pachnie olejem kuchennym, co też nie jest przyjemne.
  • 29 marca 2018 o 9:43
    Nie spełnił oczekiwań
    Bardzo lubię produkty Bielendy, dlatego skusiłam się na ten produkt, ale nie podbił mojego serca. Produkt pozostawiał tłustą wartwę na mojej skórze, co nie było komfortowe a pozytywnego działania nie zauważyłam, zużyłam go używając na całe ciało.
    Zalety:
    • nic konkretnego
    Wady:
    • tłusta powłoka
    • brak działania