|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
on tired little feet
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
https://m.facebook.com/story.php?sto...d=415885585471
Ha,ha,ha. ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Co za sku***** to nagrał. ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Czy ktoś zna jakaś ładną i dobrą powiesc o miłości albo o wojnie z wątkiem milosnym? Coś w stylu "Nocy w Lizbonie" albo Murakamiego.
![]() |
#2702 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez wiremia Czas edycji: 2018-12-28 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2703 | ||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
może spowodować śmierć, więc średnio Ci wyszło. Cytat:
ale co bym poszła? na zakupy? do łóżka? ![]() słodkie masz te projekcje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
raz powiedziałam, że będzie obwisła, jak ćwiczyć nie będzie, a Wy to wywlekacie ![]() przecież to Ty pisałaś o wierze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- to skąd my mamy wiedzieć? Cytat:
OCZYWIŚCIE!!!! że nie. od dziś ![]() ![]() |
||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2704 |
on tired little feet
|
No proszę Cię, przecież on spada na kręgosłup i cały się wykreca. Są mniej niebezpieczne kółka dla chomika. Przecież to jest kruche i delikatne zwierze, uderzy się i przekreci parę razy to mu się coś stanie.
To normalne że się traci rozum przy kontakcie z płcią przeciwna?
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-05-21 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdecydowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
chomik jest malutki i przy jego wadze nic mu się nie stanie upadajc z takiej wysokości. Co nie zmienia faktu że w slow motion upadki wyglądają dramatycznie
![]() Edytowane przez wiremia Czas edycji: 2018-12-28 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
on tired little feet
|
No ale po co kupować kółko z zaczepem skoro chomik się o nie obija? Są miliardy innych.Nie wiem jak można patrzeć spokojnie jak sobie robi krzywdę. Tak wiem że jest przystosowany do spadania, ale czy do wyginania się w taki pokręcony sposób i uderzania w kręgosłup... :/
Nie wiem nigdy mi się nie zdarzyło stracić rozumu xD znaczy wiadomo że mocno przyćmiewa, ale bez przesady. Kto mi książkę poleci? No ale dlaczego wiedza o poprzednich partnerach ma być zbędna? Wczesniej chcialas wiedziec, Kahoko zapytała po co i już nagle nie chcesz? Ja tak nie uwazam. Dla mnie to ważne żeby wiedzieć co było wcześniej bo np nie chciałabym być z facetem który zdradzał.
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-05-21 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2708 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co do ew. historii zdrady - thirky, i serio myślisz, że ktoś by się do tego ot tak przyznał? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 | |||
on tired little feet
|
Cytat:
![]() zrobię Ci kompilację brutalnych morderstw i dam Czajkowskiego w tle ![]() Cytat:
Cytat:
no mam nadzieję że byłby na tyle uczciwy że by się przyznał. a jakby wypłynęło gdzieś później to miałabym pretensje do tej osoby że kłamała, a nie do siebie że na początku związku się nie upewniłam czy wszystko mi pasuje.
![]() |
![]() |
#2710 | ||||
Konto usunięte
|
Dobrze że nie radzisz "no to zacznij wychodzić!"
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wygląda mi na zdanie osoby, która po prostu z natury jest bardzo niemiła. Przecież dobrze wiem co pisałaś o swoich upodobaniach. Cytat:
Czaję że nie pociągają Cię takie osoby. Ale oceniasz je w swój "wcale nie obraźliwy" sposób. ![]() Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2016-05-21 o 19:25 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czajkowskiego zawsze i w każdej ilości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
![]() Mr Kompleks lvl 1000, opanuj się. mi się golaski nie podobają, w szczególności o wątłej budowie i blondyni. za to kaguya tylko takich bierze. każdy ma swoje upodobania i nie ma w tym nic złego. nie oceniłam ich jako gorszych, jedynie napisałam, że nie dość, że mnie nie pociągają, to raczej wywołują nie te instynkty, co trzeba. czytaj ze zrozumieniem i idźże na tę terapię, bo projekcje masz jak stąd do Częstochowy. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2712 | |
Konto usunięte
|
Że wolisz duże, bardziej Ci się podobają i z racji upodobań lepiej dogadzają. Nie martw się, nie będę wymyślał historyjek.
Cytat:
Terapia będzie ale nie w związku z tymi wymysłami. Fakt, zareagowałem gwałtownie bo jestem zakompleksiony. Ale tak czy siak, ta wypowiedź była p.p.m. Dam sobie rękę uciąć że słowo "projekcja" jest w top3 używanych przez Ciebie na wizażu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 |
BAN stały
|
borze, piedolony dzień świstaka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2714 |
on tired little feet
|
Np mówi o tym jak traktuje seks, zakochanie, miłość.
![]() Nie wiem, mam nadzieję że nie trafie na takiego gnojka. ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Co do książki to polecam "Kochaj bliźniego swego", piekne
![]() |
#2715 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tak samo nie znoszę audi, bo mi się kojarzy z moim pierwszym poważnym facetem (ppf) i on się woził taką bryką. r8 uwielbiam, ale za chiny ludowe bym sobie nie kupiła, bo to audica i ni-u-ja nie przejdzie - ot, taka trauma. czy to znaczy, że jestem chamska wobec każdego właściciela tejże marki? oświećże mnie ![]() ja już tu wklejałam te fragmenty tyyyyyle razy... ale to nie ma nic wspólnego z tym, ile miał partnerek / partnerów, ani czy zdradzał, oraz czy się do tego przyzna. każdy ma nadzieję, co nie zmienia faktu, że zwykle się tym nie chwalą ![]() poszukam, dzięki! ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2716 |
on tired little feet
|
Ale mi nie chodzi o pytanie o ilość partnerek, tylko o poprzednie związki i relacje z płcią przeciwną. Czyli nie A ile cipek widziałeś? Tylko Ile miałeś dziewczyn "na powaznie"? Czemu się skończyło?Uznajesz seks bez związku? Itd, dla mnie to normalne pytania.
No zwykle się pewnie nie chwalą. Ale jak już pisałam wolę mieć ten komfort psychiczny że szczerze zapytałam i próbowałam się dowiedziec jakim jest człowiekiem. Książkę przeczytaj koniecznie, ale jest barszo smutna ![]()
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-05-21 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 | |||
Konto usunięte
|
Tego nie zmyśliłem. Co do pytania to mówiłaś że od niewielu, ale i tak pisałaś nie raz, co lubisz.
Cytat:
To już obraźliwe, traktować tak dorosłą osobę. Cytat:
W nabijaniu się że takiej osobie bardziej odpowiednie jest nałożenie tornistra niż pójście do łóżka to już chamówa konkretna. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2718 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja ogólnie lubię penisy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
on tired little feet
|
Oczywiście nie można spokojnie zablokować zeva bo go cytujecie.
Ale ty masz chore interpretacje rzeczywistosci. We mnie np owłosione klaty wywołują chęć ucieczki i co z tego? Czemu niby miałoby to kogokolwiek z owłosiona klata obchodzic? Jak ktos napisze że okularnice w sukienkach się kojarzą z podstawówka to mam focha strzelić bo tak wyglądam? Mój tz ma tylko trochę włosów na klacie chociaż twarz ma zarośnięta i nogi, powiedziałam mu co napisała Kahoko a jego reakcja to "aha no i co?". Serio nikogo kto ma normalna samoocenę takie coś nie zaboli bo nikt taki nie chce się podobać każdej kobiecie. "Dobrze" że Kahoko to napisała, teraz będziesz miał czym się emocjonowac miesiącami bo temat twojego penisa zbrzydl już wszystkim.
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2721 | |
BAN stały
|
Cytat:
Myślicie, że jak się pojawi samiec alfa, to to to to pójdzie samo? Ewentualnie siądzie w kącie ignorowane? Kreeeeeeweeeeeeeeeeeeeet ![]() Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-05-21 o 23:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
on tired little feet
|
Może gregoriusa zawołam?
![]() |
#2723 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 | |
on tired little feet
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Nie żebym wcześniej rozumiala. ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Widzę że już używasz słownictwa mistrza
![]() |
![]() |
#2725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
<randomowa użytkowniczka internetu> ja tam nie lubię gdy u faceta jest abc <Zev> [oż fak, ja mam d, to prawie jak abc!] ty zua kobieto ty! zero szacunku! tylko byś wyśmiewała! a pochwowe to pewnie tylko udajesz! !!! 111 oneoneone!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2726 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ojezusmaria, dostanę raka mózgu tłumacząc to samo po raz nty. Nie wyliczyłaś ładnie czego to u faceta lubisz czy nie lubisz. To by było super, nikt o nic nie miałby prawa się przyczepić. Ty jednak zrównałaś osoby o nikłym owłosieniu ciała do dzieci i zawyrokowałaś przez to jakie to odpychające. Pewnie jeszcze skoro lubię ogolone i różowe cipki to mam zapędy pedofilskie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
on tired little feet
|
To nie tłumacz. Serio. Nikogo to nie obchodzi.
![]() |
#2728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Teraz już tak, kluczowe. ![]() Wszystko może spowodować śmierć, co nie znaczy, że taką spełnia funkcję i że wyrostek jest związany z jakąś sferą życia. Nie jest, wyszło mi bardzo dobrze. Cytat:
Ty widzisz wymianę język za wsparcie. Ja widzę to, co napisałaś - czyli zmuszanie/zmanipulowanie/przekonanie Cię do robienia czegoś na co nie masz ochoty i czego normalnie nie robisz. Manipulacja jest tym skuteczniejsza im większą radość manipulowany ma z robienia tego, czego się od niego oczekuje. Poza tym zaprosiłaś na seans, sama zapuściłaś etiudy, ale projekcja moja. Pal licho, że jedynym dowodem na to, że nie pasuje jest Twoja deklaracja że "ni-u-ja", ale ok - przyjmuję do wiadomości, że dla Ciebie różnica metod równa się różnica mechanizmów. Tam, gdzie by Cię zaprosił. Wiem, wiem. Tak irytująco nietrafne. ![]() Cytat:
Ne. Skąpa jestem i od lat się waham, czy robić jeszcze trzy wielkie, czy może jednak schudnąć przed tym. 20 kilo i byłoby parę tysięcy taniej, robiąc mniejsze, potem bym sobie przytyła z powrotem i miała duże... i zaliczyła rozstępy na środku dziary, albo by mi tłuszcz poszedł nie tam, gdzie trzeba. No to nie robię. Cytat:
W kontekście Twojej wiary w manipulację i interpretowania działań, podejmowanych w ramach tejże jako szczerości, uprzejmości, radości i życzliwości, wypływającej z ludzi, którzy Cię otaczają. Nie chodziło o Buga, Brahmaputrę, Wołgę ani inne rzeki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2730 | |||||||||||||||||||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bez przesady nie jest warte zachodu. Znaczy może i jest, ale meh. Ale ja nie czytam. A przynajmniej nic, co by się nadawało do polecania. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Przecież oni oboje z Zevem takie kompilacje dla rozrywki oglądają na tych zacnych stronkach z wykwintnym humorem, którego moje podniebienie nie docenia. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czy żyjesz sobie w słodkim przekonaniu, że nieszczęsny nieowłosiony jest skazany na bycie nieatrakcyjnym dla ~połowy kobiet, a owłosiony może sobie w razie czego bez problemu zacząć regularnie depilować coś takiego: ![]() pomijając, że w centralnym punkcie tej klatki piersiowej to będzie przyjemność porównywalna z p*erdolnięciem sobie wosku na łeb i zerwaniem plastra? I że to będzie porównywalnie atrakcyjnie wyglądało? A Tobie się rozgarnięcie rodem z wątaska dla singielek prężnie i systematycznie obniżane przez regionalne krynice mądrości udzieliło? Rzuci Ci liczbę - 1, 3, 8, 15, 40 i czego się z tego dowiesz? Może ten od jednej to Mich, który laski nie lubił i się nią brzydził, ale ruchać mu się chciało, więc jej wtulał co trzeba, żeby się nie musieć wysilać z szukaniem seksu? A ten od trzech bzykał je wszystkie jednocześnie bez ich wiedzy, bo wszystkie je kochał? A ten od ośmiu wszystkie partnerki najpierw otumanił? A ten od piętnastu był z jedną, ale mieli otwarty związek i przez lata sypiał jeszcze z 14 innymi? A ten od czterdziestu zakochany był ciężko we wszystkich czterdziestu, ale mu po dwóch tygodniach mijało? Chyba, że używasz tego wywiadu dla odróżnienia trzech typów: potencjalnie zrównoważonego faceta, krynicę mądrości i social-fi casanowę - ale tych dwóch ostatnich typów nie trzeba o nic pytać, rozkwitają samoistnie jak maki, chabry i inne chwasty. Khe khe... hem. Czyli jednak bierzesz pod uwagę powrót na rynek towarzyski? Cytat:
![]() Nie dostrzegasz dualizmu dramatu naszego bohatera. On z jednej strony chciałby być wyjątkowy i budzić w lasencji dzikie żądze ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Poza tym mowa była o pytaniu o ILOŚĆ i tego broniłaś jako źródła wiedzy, a teraz mówisz, że jednak te pytania to inaczej brzmią? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Nigdy nie spałam z Żydem. Czy to znaczy, że jestem antysemitką?". + ankieta. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba, że uważasz, że jej osobista aprobata jest każdemu niezbędna i kogo by Kahoko chętnie nie bzyknęła ten nie ma prawa do seksu, ale to już jest... ![]() Eee tam. Z gorszymi kreaturami dyskutujesz i też nie mogę mieć ich spokojnie zablokowanych. Cytat:
Using backspace itp. jest bliżej alfy niż gregorius. Ech. A ja rozumiem. Oczywiście nie ma nic wspólnego z tym, o czym pisze, ale to wiadomo, bo to tajemniczy chłopak jest. To jest dopiero przerażające. On by chciał być w typie ("wszystkich" to przesada) 90% kobiet na ziemi, żeby móc żyć ze świadomością, że szanse posłania na drzewo w procesie podrywu są nieduże. No i żeby mógł sobie wybrać najatrakcyjniejszą. Znaczy najatrakcyjniejszą z grupy tych, które nie są na tyle atrakcyjne, że by go przerażały. A jeszcze lepiej jakby mógł sobie wybrać taką, która byłaby zachwycona nim konkretnie. Tyle, że w normalnym świecie musiałby się w tym celu umówić z dwudziestoma, trzydziestoma czy pięćdziesięcioma laskami, zanim by trafił na taką z którą miałby ![]() ![]() ![]() Cytat:
<randomowa użytkowniczka internetu> ja tam nie lubię gdy u faceta jest abc <Zev> [oż fak, ja mam d, to prawie jak abc!] och ja nieszczęsny, żadnej się na mnie nigdy nie zrobi mokro. nie jestem dla nich mężczyzną. tylko by ze mnie drwiły pisząc o abc, ja i tak wiem, że liczy się tylko efg, których ja nie mam, a one by pewnie chciały. a perfekcyjnie wypełnione potężnymi penisami macie pewnie... A potem pędzi wyszukiwać świadectwa objawione potwierdzające jego urojenia i czyta sobie w kółko to, co mówią kobiety, które nie lubią d. ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Btw. jak on napisał o raku mózgu to aż mi się niemiło zrobiło. Wszyscy tak piszą i jest poniekąd sympatycznie, on napisał i poczułam smród onkologii, ołowiane fartuchy, wytarte od jeżdżenia mopem dziury w gumoleum... jesu. Wam też? Cytat:
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.