Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard. - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-05-21, 15:16   #2701
thirky
on tired little feet

Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

https://m.facebook.com/story.php?sto...d=415885585471

Ha,ha,ha.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Co za sku***** to nagrał.

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Czy ktoś zna jakaś ładną i dobrą powiesc o miłości albo o wojnie z wątkiem milosnym? Coś w stylu "Nocy w Lizbonie" albo Murakamiego.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-21, 15:16   #2702
wiremia
Raczkowanie

.

Edytowane przez wiremia
Czas edycji: 2018-12-28 o 22:11
wiremia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-21, 15:21   #2703
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Ja pracuję z domu więc mogę siedzieć i w dresach, byle marynarkę mieć czy jakiś sweterek jeśli muszę przez kamerkę pogadac a na nogach spódnica w kolorowe slonie.
O matkoooo garsonka, to słowo mi pasuje jedynie do 55-letnich kobiet z włosami pofarbowanymi na czerwono
Właśnie teraz mam padake, bo na ten staż w wakacje będę w dużej korpo i trzeba będzie się ubierać jak człowiek
garsonka to po prostu spódnica i żakiet, ew. marynarka. to standardowy ubiór w każdym biurze.

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Wyrostek robaczkowy.
może spowodować śmierć, więc średnio Ci wyszło.
Cytat:
Aha. Classic visash cliche, źle Cię zrozumiałam.
To pewnie kwestia różnic kulturowych, ja przez "w zamian za" rozumiem "w zamian za" a nie "robiłabym to tak czy siak" .
no nie zrozumiałaś kompletnie, bo nie czaisz, co było wymianą. wymianą nie był język za tortury i katowanie oraz presję. wymianą był język za wsparcie. czasem to wsparcie polegało na nie-ćwiczeniu, czasem na podpowiedzeniu, które ćwiczenie nie obciąży mi bolących bioder, a czasem na po prostu wspólnym spacerze. wytworzylaś sobie projekcję, jakoby ta osoba koniecznie wpisywała się w schemat mojej matki (choć ni-u-ja) i trzymasz się tej tezy choćby nie wiem co.
Cytat:
Nijak. Za miłym panem, proponującym cukierka w wanie też byś poszła?
ale co bym poszła? na zakupy? do łóżka?
Cytat:
I jeszcze byś se o odkrywaniu kobiecości interwju zrobiła.
słodkie masz te projekcje
Cytat:
Nie ma takiej zależności. Ja najbardziej czułam cycki i brzuch. Jak nic mam tam więcej kości i ścięgien niż na nadgarstkach .
każdy ma nieco inaczej, ja mówiłam o ogólnych tendencjach i to zwykle mówią tatuatorzy w studiach.
Cytat:
Ja tam przestałam. Ostatni tatuaż zrobiłam siedem lat temu. Kolczyki też od lat noszę trzy.
ale już krewet ustalił, żeś próchno, więc to pewnie dlatego
Cytat:
Nie mogę się napatrzeć na te tatuaże, nie myślałam że to może być tak kolorowe, najczęściej widzę czarne z dodatkiem czerwonego/ niebieskiego a tu takie cuda. Chyba się kurcze zdecyduje.
mało tatuaży widziałaś
Cytat:
No to już zależy od gustu chyba i nie ma co się spierać. Mi się bardzo podobają.
Podasz jakichś innych tatuazystow jeszcze?
popatrz na conventy, konkursy, zloty itp. każdy artysta ma swój styl, a każdy klient - swój gust.
Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Czepiałaś się przecież, że nie ćwiczy.
raz powiedziałam, że będzie obwisła, jak ćwiczyć nie będzie, a Wy to wywlekacie
Cytat:
Nie wiara, manipulacja.
przecież to Ty pisałaś o wierze
Cytat:
Znaczy koleś wyciągnął miskę, omegę, frezarkę, tarkę, obcinarkę, odpychacz, cążki, pilnik, lakiery itd. i normalnie Ci zrobił i się jeszcze cieszył? Tego to żem nie widziała.
mniej więcej. nie malował lakierami. i masaż zrobił.
Cytat:
Warto też pomyśleć o tym, że z tatuażami nie można już sobie spokojnie i anonimowo uprawiać onanizmu na webcamach z Marokańczykami, bo potem rozpoznają.
i to jest prawdziwy dramat!
Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Wiadomo co kahoko lubi i uważa za lepsze, więc pytać nie mam po co.
a Ty dalej swoje teorie na mnie projektujesz

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Carmela
-facet bez żadnego zarostu na klacie oprócz kilku smętnych kłaczków, wydepilowany na zero w miejscach intymnych- zastanawiałabym się czy przypadkiem nie łamię prawa idąc z nim do łóżka
troll trollem, ale nieco się zgadzam. jak widzę takie wydepilowane sztuki, czy męskie, czy żeńskie, różowiutkie i młodziutkie, to mam ochotę dać tornister, a nie przelecieć.
Cytat:
Zadziwia mnie jak tracisz rozsądek i zimna krew kiedy pojawia się facet.
Jedz te dziury oglądać kobieto.
a co jest w tym dziwnego? to normalne.
Cytat:
https://m.facebook.com/story.php?sto...d=415885585471

Ha,ha,ha.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Co za sku***** to nagrał.
ale dlaczego sku*wiel? chomik próbuje, chce się nauczyć, a on go wspiera, tj. nie pcha łap i nie przeszkadza mu w nauce. i jeszcze Czajkowskiego lubi.

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez wiremia Pokaż wiadomość
W sumie to nie wiem po co mi ta wiedza ile ex on ma.
to skąd my mamy wiedzieć?
Cytat:
Spotykalam sie kiedys z impotentem. Tak bardzo nie lubił mojego dotyku czy o przytulanie czy gladzenie po rączce chodzilo że się cały stroszyl. Na początku mówiłam. Spoko. Szanuje mnie. Mezczyzna gentleman. Ale kiedy ze mnie juz kipialo to on nadal zimny. Nie wiem czy był kiedyś maltretowany czy zwyczajnie brzydzil się kobiet.
to wolna wrzuta, czy ma coś wspólnego z obecnym pragnieniem znania statystyk partnera?
Cytat:
Serio rozmiar penisa ma dla Was znaczenie?
OCZYWIŚCIE!!!! że nie.

Cytat:
A chomik z FB biedny. Trochę mi go szkoda
od dziś ma znaczenie, że czegoś / kogoś mi szkoda
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-21, 15:22   #2704
thirky
on tired little feet

No proszę Cię, przecież on spada na kręgosłup i cały się wykreca. Są mniej niebezpieczne kółka dla chomika. Przecież to jest kruche i delikatne zwierze, uderzy się i przekreci parę razy to mu się coś stanie.
To normalne że się traci rozum przy kontakcie z płcią przeciwna?

Edytowane przez thirky
Czas edycji: 2016-05-21 o 15:23
Stary 2016-05-21, 15:34   #2705
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
No proszę Cię, przecież on spada na kręgosłup i cały się wykreca. Są mniej niebezpieczne kółka dla chomika. Przecież to jest kruche i delikatne zwierze, uderzy się i przekreci parę razy to mu się coś stanie.
większość kółek ma zaczep w środku, więc ciężko uniknąć spadania. chomik nie ogarnia i tyle, winy właściciela w tym nie ma.

Cytat:
To normalne że się traci rozum przy kontakcie z płcią przeciwna?
zdecydowanie.
Stary 2016-05-21, 16:04   #2706
wiremia
Raczkowanie

chomik jest malutki i przy jego wadze nic mu się nie stanie upadajc z takiej wysokości. Co nie zmienia faktu że w slow motion upadki wyglądają dramatycznie

Edytowane przez wiremia
Czas edycji: 2018-12-28 o 22:12
wiremia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-21, 16:22   #2707
thirky
on tired little feet

No ale po co kupować kółko z zaczepem skoro chomik się o nie obija? Są miliardy innych.Nie wiem jak można patrzeć spokojnie jak sobie robi krzywdę. Tak wiem że jest przystosowany do spadania, ale czy do wyginania się w taki pokręcony sposób i uderzania w kręgosłup... :/

Nie wiem nigdy mi się nie zdarzyło stracić rozumu xD znaczy wiadomo że mocno przyćmiewa, ale bez przesady.
Kto mi książkę poleci?

No ale dlaczego wiedza o poprzednich partnerach ma być zbędna? Wczesniej chcialas wiedziec, Kahoko zapytała po co i już nagle nie chcesz? Ja tak nie uwazam. Dla mnie to ważne żeby wiedzieć co było wcześniej bo np nie chciałabym być z facetem który zdradzał.

Edytowane przez thirky
Czas edycji: 2016-05-21 o 16:32

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-21, 17:32   #2708
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
No ale po co kupować kółko z zaczepem skoro chomik się o nie obija? Są miliardy innych.Nie wiem jak można patrzeć spokojnie jak sobie robi krzywdę. Tak wiem że jest przystosowany do spadania, ale czy do wyginania się w taki pokręcony sposób i uderzania w kręgosłup... :/
ja nie jestem fanką chomików, za to Czajkowskiego i owszem. taka ze mnie hiena.
Cytat:
Nie wiem nigdy mi się nie zdarzyło stracić rozumu xD znaczy wiadomo że mocno przyćmiewa, ale bez przesady.
Kto mi książkę poleci?
też się polecam adeedra, coś? całe życie pożerałam książki, 80 spokojnie w rok robiłam, a od jakiegoś czasu (tak ze 3 lata, jak studia skończyłam) mam 'oczytane oczy' czy sama nie wiem co żadna mnie nie wciąga, po nic nie sięgam, każda mi się dłuży polećcie coś!
Cytat:
No ale dlaczego wiedza o poprzednich partnerach ma być zbędna? Wczesniej chcialas wiedziec, Kahoko zapytała po co i już nagle nie chcesz? Ja tak nie uwazam. Dla mnie to ważne żeby wiedzieć co było wcześniej bo np nie chciałabym być z facetem który zdradzał.
ja uważam, że chęć znania liczby partnerów jest dziwna i niepotrzebna, podyktowana stereotypami i wiktoriańską moralnością. ew. zamiłowaniem do excela co innego, gdy temat wypływa i dzielimy się wspomnieniami i doświadczeniami, a co innego, gdy ktoś czuje potrzebę wiedzieć, ile dana wagina miała penisów w sobie / ile dany penis spenetrował wagin. no dla mnie porażka z takim podejściem.

co do ew. historii zdrady - thirky, i serio myślisz, że ktoś by się do tego ot tak przyznał?
Stary 2016-05-21, 18:21   #2709
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
ja nie jestem fanką chomików, za to Czajkowskiego i owszem. taka ze mnie hiena.
no kurde, ciekawe jakbyś zareagowała jakby to pies się tak obijał i spadał. nie trzeba być fanem żeby widzieć że ktoś patrzy na czyjąś krzywdę i zamiast reagować to nagrywa
zrobię Ci kompilację brutalnych morderstw i dam Czajkowskiego w tle
Cytat:
też się polecam adeedra, coś? całe życie pożerałam książki, 80 spokojnie w rok robiłam, a od jakiegoś czasu (tak ze 3 lata, jak studia skończyłam) mam 'oczytane oczy' czy sama nie wiem co żadna mnie nie wciąga, po nic nie sięgam, każda mi się dłuży polećcie coś!
ja Ci mogę coś polecić tylko powiedz co by Cię interesowało. mi chodzi o jakąś powieść miłosną na poziomie (pisałam wyżej)

Cytat:
ja uważam, że chęć znania liczby partnerów jest dziwna i niepotrzebna, podyktowana stereotypami i wiktoriańską moralnością. ew. zamiłowaniem do excela co innego, gdy temat wypływa i dzielimy się wspomnieniami i doświadczeniami, a co innego, gdy ktoś czuje potrzebę wiedzieć, ile dana wagina miała penisów w sobie / ile dany penis spenetrował wagin. no dla mnie porażka z takim podejściem.

co do ew. historii zdrady - thirky, i serio myślisz, że ktoś by się do tego ot tak przyznał?
dla mnie to normalne że się pyta o takie rzeczy. nie boli mnie że przede mną miałby i z 50 i nie o to chodzi, po prostu to mówi też coś o człowieku. temat jak każdy inny.

no mam nadzieję że byłby na tyle uczciwy że by się przyznał. a jakby wypłynęło gdzieś później to miałabym pretensje do tej osoby że kłamała, a nie do siebie że na początku związku się nie upewniłam czy wszystko mi pasuje.

Stary 2016-05-21, 19:22   #2710
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Wiem przecież. Niczego innego nie sugerowałam.
Dobrze że nie radzisz "no to zacznij wychodzić!"

Cytat:
No to mnie by chyba nic nie zostało do powiedzenia, nawet na pogodę narzekam.
Łe, na tego typu narzekanie to czasem sobie pozwalam.

Cytat:
Francuski piesek, jabole pod mostem zbyt plebejskie i upokarzające dla niego.
Nie uważam żeby były plebejskie. Niesmaczne i zimno.

Cytat:
Na kilka miesięcy jęków czas znalazłeś, ale na zmierzenie f*uta nad którym tak ubolewasz to już nie?
Dobra, i jak zmierzę go dostawiając do brzucha i dotykając tylko czapą, wyjdzie 13,5 to mam zacząć uznawać taką długość za prawidłową i poderżnąć sobie gardło patykiem?

Cytat:
No, mówiłam. Kochasz tego trolla.
Wygląda mi na zdanie osoby, która po prostu z natury jest bardzo niemiła.

Cytat:
a Ty dalej swoje teorie na mnie projektujesz
Przecież dobrze wiem co pisałaś o swoich upodobaniach.

Cytat:
troll trollem, ale nieco się zgadzam. jak widzę takie wydepilowane sztuki, czy męskie, czy żeńskie, różowiutkie i młodziutkie, to mam ochotę dać tornister, a nie przelecieć.
Mhm. Brawo. Taki sam level jak uznawanie zarośniętych za obleśnych, nieucywilizowanych jaskiniowców
Czaję że nie pociągają Cię takie osoby. Ale oceniasz je w swój "wcale nie obraźliwy" sposób.

Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Czas edycji: 2016-05-21 o 19:25
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-21, 19:25   #2711
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
no kurde, ciekawe jakbyś zareagowała jakby to pies się tak obijał i spadał. nie trzeba być fanem żeby widzieć że ktoś patrzy na czyjąś krzywdę i zamiast reagować to nagrywa
jeśli już, to kot, a nie pies. chomiki są stosunkowo elastyczne w konstrukcji, nie to co pies, który jest dużo sztywniejszy. i chciałabym zauważyć, że go chyba nie boli wystarczająco, by przestać.

Czajkowskiego zawsze i w każdej ilości
Cytat:
ja Ci mogę coś polecić tylko powiedz co by Cię interesowało. mi chodzi o jakąś powieść miłosną na poziomie (pisałam wyżej)
no właśnie sama nie wiem zawsze pochłaniałam Kinga, ale ostatnio nawet jego książki mi nie wchodzą. tematyka dowolna, miłośnie wcale być nie musi, byle fajnie napisane było.

Cytat:
dla mnie to normalne że się pyta o takie rzeczy. nie boli mnie że przede mną miałby i z 50 i nie o to chodzi, po prostu to mówi też coś o człowieku. temat jak każdy inny.
co to mówi?

Cytat:
no mam nadzieję że byłby na tyle uczciwy że by się przyznał. a jakby wypłynęło gdzieś później to miałabym pretensje do tej osoby że kłamała, a nie do siebie że na początku związku się nie upewniłam czy wszystko mi pasuje.
aha, czyli zakładasz, że osoba, która zdradza, jest nomen omen uczciwa i się przyzna, że zdradziła? i to nie kumplom na piwie, a następnej dziewczynie?

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Przecież dobrze wiem co pisałaś o swoich upodobaniach.
no co? zaraz się dowiem

Cytat:
Mhm. Brawo. Taki sam level jak uznawanie zarośniętych za obleśnych, nieucywilizowanych jaskiniowców
Czaję że nie pociągają Cię takie osoby. Ale oceniasz je w swój "wcale nie obraźliwy" sposób.
Mr Kompleks lvl 1000, opanuj się. mi się golaski nie podobają, w szczególności o wątłej budowie i blondyni. za to kaguya tylko takich bierze. każdy ma swoje upodobania i nie ma w tym nic złego. nie oceniłam ich jako gorszych, jedynie napisałam, że nie dość, że mnie nie pociągają, to raczej wywołują nie te instynkty, co trzeba. czytaj ze zrozumieniem i idźże na tę terapię, bo projekcje masz jak stąd do Częstochowy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-21, 20:26   #2712
Konto usunięte

Cytat:
no co? zaraz się dowiem
Że wolisz duże, bardziej Ci się podobają i z racji upodobań lepiej dogadzają. Nie martw się, nie będę wymyślał historyjek.

Cytat:
Mr Kompleks lvl 1000, opanuj się. mi się golaski nie podobają, w szczególności o wątłej budowie i blondyni. za to kaguya tylko takich bierze. każdy ma swoje upodobania i nie ma w tym nic złego. nie oceniłam ich jako gorszych, jedynie napisałam, że nie dość, że mnie nie pociągają, to raczej wywołują nie te instynkty, co trzeba. czytaj ze zrozumieniem i idźże na tę terapię, bo projekcje masz jak stąd do Częstochowy.
"Mam ochotę dać tornister", no zaje--ste określenie na "wyzwalają nie te instynkty co trzeba". Chamskie. Nie mam włosów na klacie a wcale nie czuję się gimnazjalistą i przyrównywanie mnie do niego uznaję za obraźliwe.
Terapia będzie ale nie w związku z tymi wymysłami. Fakt, zareagowałem gwałtownie bo jestem zakompleksiony. Ale tak czy siak, ta wypowiedź była p.p.m.
Dam sobie rękę uciąć że słowo "projekcja" jest w top3 używanych przez Ciebie na wizażu.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-21, 20:34   #2713
stewardesa
BAN stały

borze, piedolony dzień świstaka
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-21, 21:25   #2714
thirky
on tired little feet

Np mówi o tym jak traktuje seks, zakochanie, miłość. Tak po prostu.

Nie wiem, mam nadzieję że nie trafie na takiego gnojka.

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Co do książki to polecam "Kochaj bliźniego swego", piekne

Stary 2016-05-21, 21:42   #2715
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Że wolisz duże, bardziej Ci się podobają i z racji upodobań lepiej dogadzają. Nie martw się, nie będę wymyślał historyjek.
tak myślałam, że coś takiego wymyślisz a pochwowe mam od ilu cm?

Cytat:
"Mam ochotę dać tornister", no zaje--ste określenie na "wyzwalają nie te instynkty co trzeba". Chamskie. Nie mam włosów na klacie a wcale nie czuję się gimnazjalistą i przyrównywanie mnie do niego uznaję za obraźliwe.
to, że Ty uznajesz, nie znaczy, że tak jest. taką mam reakcję fizjologiczną, ot co.
Cytat:
Terapia będzie ale nie w związku z tymi wymysłami.
a szkoda.

Cytat:
Fakt, zareagowałem gwałtownie bo jestem zakompleksiony. Ale tak czy siak, ta wypowiedź była p.p.m.
Twoje rejony, więc powinieneś się czuć komfortowo

Cytat:
Dam sobie rękę uciąć że słowo "projekcja" jest w top3 używanych przez Ciebie na wizażu.
misiu pysiu słodki. mnie goła klata odpycha, bo kojarzy mi się z dziećmi i mam prawo tak reagować. nie stwierdzam, że osoby z takowymi są gorsze, drugiej kategorii, sortu czy buk wie czego jeszcze - to Twoje słowa. gimnazjalista to za daleko i to dużo, tam już niektórzy mają pojedyncze przebiśniegi. dla mnie całkowicie wydepilowany facet, blondyn, o różowawym odcieniu skóry jest nie tylko aseksualny, a nawet antyseksualny. nie ma w tym nic złego.

tak samo nie znoszę audi, bo mi się kojarzy z moim pierwszym poważnym facetem (ppf) i on się woził taką bryką. r8 uwielbiam, ale za chiny ludowe bym sobie nie kupiła, bo to audica i ni-u-ja nie przejdzie - ot, taka trauma. czy to znaczy, że jestem chamska wobec każdego właściciela tejże marki? oświećże mnie
Cytat:
borze, piedolony dzień świstaka
ja już tu wklejałam te fragmenty tyyyyyle razy...
Cytat:
ale to nie ma nic wspólnego z tym, ile miał partnerek / partnerów, ani czy zdradzał, oraz czy się do tego przyzna.
Cytat:
każdy ma nadzieję, co nie zmienia faktu, że zwykle się tym nie chwalą

Cytat:
Co do książki to polecam "Kochaj bliźniego swego", piekne
poszukam, dzięki!
Stary 2016-05-21, 22:15   #2716
thirky
on tired little feet

Ale mi nie chodzi o pytanie o ilość partnerek, tylko o poprzednie związki i relacje z płcią przeciwną. Czyli nie A ile cipek widziałeś? Tylko Ile miałeś dziewczyn "na powaznie"? Czemu się skończyło?Uznajesz seks bez związku? Itd, dla mnie to normalne pytania.
No zwykle się pewnie nie chwalą. Ale jak już pisałam wolę mieć ten komfort psychiczny że szczerze zapytałam i próbowałam się dowiedziec jakim jest człowiekiem.

Książkę przeczytaj koniecznie, ale jest barszo smutna autor to Remarque, bo wpisalam teraz tytuł w Google to same katolickie strony wyskoczyły.

Edytowane przez thirky
Czas edycji: 2016-05-21 o 22:17
Stary 2016-05-21, 22:16   #2717
Konto usunięte

Cytat:
tak myślałam, że coś takiego wymyślisz a pochwowe mam od ilu cm?
Tego nie zmyśliłem. Co do pytania to mówiłaś że od niewielu, ale i tak pisałaś nie raz, co lubisz.

Cytat:
to, że Ty uznajesz, nie znaczy, że tak jest. taką mam reakcję fizjologiczną, ot co.
Wut? Odruchowo szukasz tornistra i załącza Ci się stosunek jak do dziecka?
To już obraźliwe, traktować tak dorosłą osobę.

Cytat:
dla mnie całkowicie wydepilowany facet, blondyn, o różowawym odcieniu skóry jest nie tylko aseksualny, a nawet antyseksualny. nie ma w tym nic złego.
Oczywiście moja słodka myszko-kiszko. W tym nie ma kompletnie nic złego.
W nabijaniu się że takiej osobie bardziej odpowiednie jest nałożenie tornistra niż pójście do łóżka to już chamówa konkretna.

Cytat:
tak samo nie znoszę audi, bo mi się kojarzy z moim pierwszym poważnym facetem (ppf) i on się woził taką bryką. r8 uwielbiam, ale za chiny ludowe bym sobie nie kupiła, bo to audica i ni-u-ja nie przejdzie - ot, taka trauma. czy to znaczy, że jestem chamska wobec każdego właściciela tejże marki? oświećże mnie
Ty nie zaczaiłaś, mimo że podkreśliłem to już wcześniej. Nie chodzi mi o Twoje upodobania tylko to jak je wyrażasz.
Stary 2016-05-21, 22:29   #2718
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mi nie chodzi o pytanie o ilość partnerek, tylko o poprzednie związki i relacje z płcią przeciwną. Czyli nie A ile cipek widziałeś? Tylko Ile miałeś dziewczyn "na powaznie"? Czemu się skończyło?Uznajesz seks bez związku? Itd, dla mnie to normalne pytania.
No zwykle się pewnie nie chwalą. Ale jak już pisałam wolę mieć ten komfort psychiczny że szczerze zapytałam i próbowałam się dowiedziec jakim jest człowiekiem.

Książkę przeczytaj koniecznie, ale jest barszo smutna autor to Remarque, bo wpisalam teraz tytuł w Google to same katolickie strony wyskoczyły.
czyli mówisz nie do końca o tym, o czym była tu mowa. bo padło pytanie o kwestię liczby poprzednich partnerek, a nie sprawdzania światopoglądowego.
Cytat:
Tego nie zmyśliłem. Co do pytania to mówiłaś że od niewielu, ale i tak pisałaś nie raz, co lubisz.
ile to jest niewiele?
ja ogólnie lubię penisy i cipki i futanari

Cytat:
Wut? Odruchowo szukasz tornistra i załącza Ci się stosunek jak do dziecka?
i znów dopowiadasz sobie, by taplać się w bagnie swoich kompleksów. mowa była o sytuacjach intymnych czy stricte-seksualnych. ja opisałam moją reakcję z gatunku 'oceniasz zdjęcie, na ile pociąga Cię ten facet', a nie standardową reakcję na każdego faceta na ulicy.

Cytat:
Oczywiście moja słodka myszko-kiszko. W tym nie ma kompletnie nic złego.
W nabijaniu się że takiej osobie bardziej odpowiednie jest nałożenie tornistra niż pójście do łóżka to już chamówa konkretna.
ale ja się nie nabijam, to Ty masz bul odwłoka o sama-nie-wiem-co. ja mówię, z czym mi się to kojarzy. i jak oglądam porno, gdzie aktorka ma idealną zoperowaną cipkę, jest cała różowiutka i nie ma ani śladu włoska, a z twarzy wygląda na max. 20 lat (czyli - porno makijaż i oscyluje coś wokół 17-tu), to mnie to odtrąca.

Cytat:
Ty nie zaczaiłaś, mimo że podkreśliłem to już wcześniej. Nie chodzi mi o Twoje upodobania tylko to jak je wyrażasz.
ale ja ich tak nie wyrażam, żeby coś było nie tak jesssusie, jakiś Ty zaślepiony już zapomniałam normalnie.
Stary 2016-05-21, 22:36   #2719
thirky
on tired little feet

Oczywiście nie można spokojnie zablokować zeva bo go cytujecie.
Ale ty masz chore interpretacje rzeczywistosci. We mnie np owłosione klaty wywołują chęć ucieczki i co z tego? Czemu niby miałoby to kogokolwiek z owłosiona klata obchodzic? Jak ktos napisze że okularnice w sukienkach się kojarzą z podstawówka to mam focha strzelić bo tak wyglądam? Mój tz ma tylko trochę włosów na klacie chociaż twarz ma zarośnięta i nogi, powiedziałam mu co napisała Kahoko a jego reakcja to "aha no i co?". Serio nikogo kto ma normalna samoocenę takie coś nie zaboli bo nikt taki nie chce się podobać każdej kobiecie. "Dobrze" że Kahoko to napisała, teraz będziesz miał czym się emocjonowac miesiącami bo temat twojego penisa zbrzydl już wszystkim.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-21, 22:57   #2720
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ty masz chore interpretacje rzeczywistosci. We mnie np owłosione klaty wywołują chęć ucieczki i co z tego? Czemu niby miałoby to kogokolwiek z owłosiona klata obchodzic? Jak ktos napisze że okularnice w sukienkach się kojarzą z podstawówka to mam focha strzelić bo tak wyglądam? Mój tz ma tylko trochę włosów na klacie chociaż twarz ma zarośnięta i nogi, powiedziałam mu co napisała Kahoko a jego reakcja to "aha no i co?". Serio nikogo kto ma normalna samoocenę takie coś nie zaboli bo nikt taki nie chce się podobać każdej kobiecie. "Dobrze" że Kahoko to napisała, teraz będziesz miał czym się emocjonowac miesiącami bo temat twojego penisa zbrzydl już wszystkim.
aaale kahoko nie napisała tylko o gołej klacie, a o całkowitym bezwłosiu, w połączeniu z blond włosami i różowością łokci, policzków, sutków oraz genitaliów. tak for the record. sama mniej owłosiona klata przy normalnie owłosionej reszcie mnie ani ziębi, ani grzeje.
Stary 2016-05-21, 23:03   #2721
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Ale ty masz chore interpretacje rzeczywistosci. We mnie np owłosione klaty wywołują chęć ucieczki i co z tego?
To, że na pewno tak nie jest, tylko piszesz to po to, żeby gołoklatesów zdeprecjonować.

Myślicie, że jak się pojawi samiec alfa, to to to to pójdzie samo? Ewentualnie siądzie w kącie ignorowane?

Kreeeeeeweeeeeeeeeeeeeet

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2016-05-21 o 23:06
Stary 2016-05-21, 23:06   #2722
thirky
on tired little feet

Cytat:

Myślicie, że jak się pojawi samiec alfa, to to to to pójdzie samo? Ewentualnie siądzie w kącie ignorowane?

Kreeeeeeweeeeeeeeeeeeeet
Może gregoriusa zawołam?

Stary 2016-05-21, 23:07   #2723
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Może gregoriusa zawołam?
śmiechłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-21, 23:10   #2724
thirky
on tired little feet

Cytat:
aaale kahoko nie napisała tylko o gołej klacie, a o całkowitym bezwłosiu, w połączeniu z blond włosami i różowością łokci, policzków, sutków oraz genitaliów. tak for the record. sama mniej owłosiona klata przy normalnie owłosionej reszcie mnie ani ziębi, ani grzeje.
No ale w miejscach intymnych to chodziło o depilację czyli świadomy wybór bezwlosia. Komuś się może depilacja nie podobać. I w tym momencie już w ogóle nie rozumiem jego spiny.

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Nie żebym wcześniej rozumiala.

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
śmiechłam
Widzę że już używasz słownictwa mistrza

Stary 2016-05-21, 23:14   #2725
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
To, że na pewno tak nie jest, tylko piszesz to po to, żeby gołoklatesów zdeprecjonować.

Kreeeeeeweeeeeeeeeeeeeet
no jakby to był enrique, to na pewno bym takiego golutkiego i różowiutkiego zbałamuciła
Cytat:
No ale w miejscach intymnych to chodziło o depilację czyli świadomy wybór bezwlosia. Komuś się może depilacja nie podobać. I w tym momencie już w ogóle nie rozumiem jego spiny.

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Nie żebym wcześniej rozumiala.
jego spina jest bardzo prosta.

<randomowa użytkowniczka internetu> ja tam nie lubię gdy u faceta jest abc

<Zev> [oż fak, ja mam d, to prawie jak abc!] ty zua kobieto ty! zero szacunku! tylko byś wyśmiewała! a pochwowe to pewnie tylko udajesz! !!! 111 oneoneone!!!
Stary 2016-05-21, 23:30   #2726
Konto usunięte

Cytat:

<Zev> [oż fak, ja mam d, to prawie jak abc!] ty zua kobieto ty! zero szacunku! tylko byś wyśmiewała! a pochwowe to pewnie tylko udajesz! !!! 111 oneoneone!!!

Ojezusmaria, dostanę raka mózgu tłumacząc to samo po raz nty.
Nie wyliczyłaś ładnie czego to u faceta lubisz czy nie lubisz. To by było super, nikt o nic nie miałby prawa się przyczepić. Ty jednak zrównałaś osoby o nikłym owłosieniu ciała do dzieci i zawyrokowałaś przez to jakie to odpychające. Pewnie jeszcze skoro lubię ogolone i różowe cipki to mam zapędy pedofilskie. (nie, to nie Ty ale padło kiedyś takie stwierdzenie gdzieś w tym dziale)
Stary 2016-05-22, 08:44   #2727
thirky
on tired little feet

Cytat:
To nie tłumacz. Serio. Nikogo to nie obchodzi.

Stary 2016-05-22, 10:24   #2728
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wyliczyłaś ładnie czego to u faceta lubisz czy nie lubisz. To by było super, nikt o nic nie miałby prawa się przyczepić. Ty jednak zrównałaś osoby o nikłym owłosieniu ciała do dzieci i zawyrokowałaś przez to jakie to odpychające. Pewnie jeszcze skoro lubię ogolone i różowe cipki to mam zapędy pedofilskie. (nie, to nie Ty ale padło kiedyś takie stwierdzenie gdzieś w tym dziale)
Nie, nie zrównałam. Naucz się czytać.
Stary 2016-05-22, 12:31   #2729
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
W sumie to nie wiem po co mi ta wiedza ile ex on ma.
Spotykalam sie kiedys z impotentem. Tak bardzo nie lubił mojego dotyku czy o przytulanie czy gladzenie po rączce chodzilo że się cały stroszyl. Na początku mówiłam. Spoko. Szanuje mnie. Mezczyzna gentleman. Ale kiedy ze mnie juz kipialo to on nadal zimny. Nie wiem czy był kiedyś maltretowany czy zwyczajnie brzydzil się kobiet.
Ale skoro stroszył się już na głaskanie po ręce, to nie wiesz, czy był impotentem, aseksem, ofiarą przemocy seksualnej czy po prostu nie był zainteresowany relacją seksualną.
Cytat:
Serio rozmiar penisa ma dla Was znaczenie?
Teraz już tak, kluczowe.
Cytat:
A chomik z FB biedny. Trochę mi go szkoda

Cytat:
może spowodować śmierć, więc średnio Ci wyszło.
Wszystko może spowodować śmierć, co nie znaczy, że taką spełnia funkcję i że wyrostek jest związany z jakąś sferą życia. Nie jest, wyszło mi bardzo dobrze.
Cytat:
no nie zrozumiałaś kompletnie, bo nie czaisz, co było wymianą. wymianą nie był język za tortury i katowanie oraz presję. wymianą był język za wsparcie. czasem to wsparcie polegało na nie-ćwiczeniu, czasem na podpowiedzeniu, które ćwiczenie nie obciąży mi bolących bioder, a czasem na po prostu wspólnym spacerze. wytworzylaś sobie projekcję, jakoby ta osoba koniecznie wpisywała się w schemat mojej matki (choć ni-u-ja) i trzymasz się tej tezy choćby nie wiem co.
Whatever makes you happy.
Ty widzisz wymianę język za wsparcie.
Ja widzę to, co napisałaś - czyli zmuszanie/zmanipulowanie/przekonanie Cię do robienia czegoś na co nie masz ochoty i czego normalnie nie robisz. Manipulacja jest tym skuteczniejsza im większą radość manipulowany ma z robienia tego, czego się od niego oczekuje.

Poza tym zaprosiłaś na seans, sama zapuściłaś etiudy, ale projekcja moja. Pal licho, że jedynym dowodem na to, że nie pasuje jest Twoja deklaracja że "ni-u-ja", ale ok - przyjmuję do wiadomości, że dla Ciebie różnica metod równa się różnica mechanizmów.
Cytat:
ale co bym poszła? na zakupy? do łóżka?
Tam, gdzie by Cię zaprosił.
Cytat:
słodkie masz te projekcje
Wiem, wiem. Tak irytująco nietrafne.
Cytat:
każdy ma nieco inaczej, ja mówiłam o ogólnych tendencjach i to zwykle mówią tatuatorzy w studiach.
Jednakowoż ludzi nie zauważyłam powtarzającej się części ciała, która bolałaby ich najbardziej. Każdy mówi, że co innego.
Cytat:
ale już krewet ustalił, żeś próchno, więc to pewnie dlatego
Ne. Skąpa jestem i od lat się waham, czy robić jeszcze trzy wielkie, czy może jednak schudnąć przed tym. 20 kilo i byłoby parę tysięcy taniej, robiąc mniejsze, potem bym sobie przytyła z powrotem i miała duże... i zaliczyła rozstępy na środku dziary, albo by mi tłuszcz poszedł nie tam, gdzie trzeba. No to nie robię.
Cytat:
raz powiedziałam, że będzie obwisła, jak ćwiczyć nie będzie, a Wy to wywlekacie
Dwa razy. W tym raz narzekając, że Ci się własne wypiętrzenia nie podobają, ale ćwiczyć póki co nie będziesz. Żebyśmy były w stanie się tego nie czepić to by nam trzeba było kompletnie zmienić osobowości.
Cytat:
przecież to Ty pisałaś o wierze
W kontekście Twojej wiary w manipulację i interpretowania działań, podejmowanych w ramach tejże jako szczerości, uprzejmości, radości i życzliwości, wypływającej z ludzi, którzy Cię otaczają. Nie chodziło o Buga, Brahmaputrę, Wołgę ani inne rzeki.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-22, 12:45   #2730
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Kahoko, zdecydowanie wolna wrzuta. Któraś wyżej pisała że facet woli oglądać dziury w ziemi. To tak mi się przypomniało że i ten miał lepsze zainteresowania niż kobiety co uznaje za dosyć dziwnie.
Nie napisałam, że woli oglądać dziury w ziemi niż mnie macać tylko że zaproponował oglądanie dziur w ziemi. Którymi on jest średnio zainteresowany, bo to ja mam hopla na tym punkcie.
Cytat:
A chomik jest malutki i przy jego wadze nic mu się nie stanie upadajc z takiej wysokości. Co nie zmienia faktu że w slow motion upadki wyglądają dramatycznie

Cytat:
Z przesadą!
Bez przesady nie jest warte zachodu. Znaczy może i jest, ale meh.
Cytat:
też się polecam adeedra, coś?
Ale ja nie czytam. A przynajmniej nic, co by się nadawało do polecania.
Cytat:
mam 'oczytane oczy' czy sama nie wiem co żadna mnie nie wciąga, po nic nie sięgam, każda mi się dłuży polećcie coś!
Łot de fak?
Cytat:
ja uważam, że chęć znania liczby partnerów jest dziwna i niepotrzebna, podyktowana stereotypami i wiktoriańską moralnością. ew. zamiłowaniem do excela co innego, gdy temat wypływa i dzielimy się wspomnieniami i doświadczeniami
Też preferuję zbieranie zeznań. Zresztą ja się przez całe życie tak nie splugawiłam jak przez jeden weekend onegdaj, do tej pory mam niesmak.
Cytat:
I tu nagle wątpisz? Nawet gdyby odpowiedź była z uśmiechem?
Cytat:
Przecież oni oboje z Zevem takie kompilacje dla rozrywki oglądają na tych zacnych stronkach z wykwintnym humorem, którego moje podniebienie nie docenia.
Cytat:
Poczekaj na moją autobiografię. Brook Forrester, wersja środkowoeuropejska.
Cytat:
Nic nie mówi o człowieku. Jak się dwóch ludzi zapytasz o to ilu mieli partnerów i jeden powie 5 a drugi 6 to nie stwierdzisz, który bzykał się z miłości, a który jest gwałcicielem.
Cytat:
A powinnaś mieć do siebie, bo to Ty byś sobie życie marnowała opierając się na deklaracji, nie obserwacji i prawidłowo prowadzonych przesłuchaniach
Cytat:
Dobrze że nie radzisz "no to zacznij wychodzić!"
Jedz warzywa. Zdrowa dieta to podstawa!
Cytat:
Nie uważam żeby były plebejskie. Niesmaczne i zimno.
To se kurtkę weź.
Cytat:
Dobra, i jak zmierzę go dostawiając do brzucha i dotykając tylko czapą, wyjdzie 13,5 to mam zacząć uznawać taką długość za prawidłową i poderżnąć sobie gardło patykiem?
Zawiązać pętlę z penisa i się na niej powiesić .
Cytat:
Wygląda mi na zdanie osoby, która po prostu z natury jest bardzo niemiła.
My jesteśmy z natury niemiłe. Ona wali dla sportu.
Cytat:
Nie jesteś młodziutki bejbe.
Cytat:
Podawanie tornistra to nie instynkt.
Cytat:
Terapia będzie ale nie w związku z tymi wymysłami. Fakt, zareagowałem gwałtownie bo jestem zakompleksiony. Ale tak czy siak, ta wypowiedź była p.p.m.
A w jakiż dokładnie sposób pąklusiu drogi (pomijając już to, że ona pisała o depilacji) chciałbyś nie być kompletnie nieatrakcyjny seksualnie i dla kobiet, które widok włosów odrzuca i dla tych, które odrzuca ich brak? Wilkołactwo czy ki czort Ci się marzy?

Czy żyjesz sobie w słodkim przekonaniu, że nieszczęsny nieowłosiony jest skazany na bycie nieatrakcyjnym dla ~połowy kobiet, a owłosiony może sobie w razie czego bez problemu zacząć regularnie depilować coś takiego:

pomijając, że w centralnym punkcie tej klatki piersiowej to będzie przyjemność porównywalna z p*erdolnięciem sobie wosku na łeb i zerwaniem plastra? I że to będzie porównywalnie atrakcyjnie wyglądało?
Cytat:
A Tobie się rozgarnięcie rodem z wątaska dla singielek prężnie i systematycznie obniżane przez regionalne krynice mądrości udzieliło?
Rzuci Ci liczbę - 1, 3, 8, 15, 40 i czego się z tego dowiesz?
Może ten od jednej to Mich, który laski nie lubił i się nią brzydził, ale ruchać mu się chciało, więc jej wtulał co trzeba, żeby się nie musieć wysilać z szukaniem seksu? A ten od trzech bzykał je wszystkie jednocześnie bez ich wiedzy, bo wszystkie je kochał? A ten od ośmiu wszystkie partnerki najpierw otumanił? A ten od piętnastu był z jedną, ale mieli otwarty związek i przez lata sypiał jeszcze z 14 innymi? A ten od czterdziestu zakochany był ciężko we wszystkich czterdziestu, ale mu po dwóch tygodniach mijało?

Chyba, że używasz tego wywiadu dla odróżnienia trzech typów: potencjalnie zrównoważonego faceta, krynicę mądrości i social-fi casanowę - ale tych dwóch ostatnich typów nie trzeba o nic pytać, rozkwitają samoistnie jak maki, chabry i inne chwasty.
Cytat:
Khe khe... hem.
Czyli jednak bierzesz pod uwagę powrót na rynek towarzyski?
Cytat:
misiu pysiu słodki. mnie goła klata odpycha, bo kojarzy mi się z dziećmi i mam prawo tak reagować. nie stwierdzam, że osoby z takowymi są gorsze, drugiej kategorii, sortu czy buk wie czego jeszcze - to Twoje słowa. gimnazjalista to za daleko i to dużo, tam już niektórzy mają pojedyncze przebiśniegi. dla mnie całkowicie wydepilowany facet, blondyn, o różowawym odcieniu skóry jest nie tylko aseksualny, a nawet antyseksualny. nie ma w tym nic złego.
No bądźże człowiekiem i powiedz, że chociaż Ty r*chasz wszystkich bez żadnych warunków i przywróć chłopakowi wiarę w kobiety.

Nie dostrzegasz dualizmu dramatu naszego bohatera. On z jednej strony chciałby być wyjątkowy i budzić w lasencji dzikie żądze tylko on, ale z drugiej oczywiście w to nie wierzy i liczy na to, że są takie co i na modela się złakomią i na niemytego, bezzębnego menela jak je przypili - wtedy jego samoocena dostrzegłaby światło w tunelu i zyskałby nadzieję, że może pewnego pięknego dnia akurat będzie stał obok takiej, kiedy nią potrzeba bolca targnie i się załapie...
Cytat:
To nie jest analogiczna sytuacja. Musiałabyś jeszcze zdeklarować pragnienie wręczenia wszystkim właścicielom audic kredek woskowych i kolorowanki.
Cytat:
Ale mi nie chodzi o pytanie o ilość partnerek, tylko o poprzednie związki i relacje z płcią przeciwną. Czyli nie A ile cipek widziałeś?
Zev: 7894354643437582945695792 68937.
Cytat:
Tylko Ile miałeś dziewczyn "na powaznie"? Czemu się skończyło? Uznajesz seks bez związku? Itd, dla mnie to normalne pytania.
Przesłuchanie .
Poza tym mowa była o pytaniu o ILOŚĆ i tego broniłaś jako źródła wiedzy, a teraz mówisz, że jednak te pytania to inaczej brzmią?
Cytat:
Całkiem możliwe, że nigdy napisała, że lubi duże penisy. Wielokrotnie żaliła się na niedopasowanie seksualne i opowiadała o zabiegach, jakie stosuje dla utrzymania tego stanu, nazywała swoje o parę cm za krótkie TŻsajzy Ugandami, ale nie napisała, że lubi duże penisy.
Cytat:
To już temat na wątas.
"Nigdy nie spałam z Żydem. Czy to znaczy, że jestem antysemitką?".
+ ankieta.

Cytat:

Cytat:
Ne. Zdecydowanie chodzi o jej upodobania. Ona nie wizażanek, nie przemawiała za milyjony.
Chyba, że uważasz, że jej osobista aprobata jest każdemu niezbędna i kogo by Kahoko chętnie nie bzyknęła ten nie ma prawa do seksu, ale to już jest... .
Cytat:
Eee tam. Z gorszymi kreaturami dyskutujesz i też nie mogę mieć ich spokojnie zablokowanych.
Cytat:
Nigdy się tego nie dowiemy, bo jak się pojawi to samice pójdą za alfą i toto nie będzie miało pola do działania.
Cytat:
Może gregoriusa zawołam?
Using backspace itp. jest bliżej alfy niż gregorius.
Cytat:
I w tym momencie już w ogóle nie rozumiem jego spiny.
Ech. A ja rozumiem. Oczywiście nie ma nic wspólnego z tym, o czym pisze, ale to wiadomo, bo to tajemniczy chłopak jest.
To jest dopiero przerażające.

On by chciał być w typie ("wszystkich" to przesada) 90% kobiet na ziemi, żeby móc żyć ze świadomością, że szanse posłania na drzewo w procesie podrywu są nieduże. No i żeby mógł sobie wybrać najatrakcyjniejszą. Znaczy najatrakcyjniejszą z grupy tych, które nie są na tyle atrakcyjne, że by go przerażały.
A jeszcze lepiej jakby mógł sobie wybrać taką, która byłaby zachwycona nim konkretnie. Tyle, że w normalnym świecie musiałby się w tym celu umówić z dwudziestoma, trzydziestoma czy pięćdziesięcioma laskami, zanim by trafił na taką z którą miałby &. Jakby mógł mieć pewność, że trafi w pierwszych trzech to może by jeszcze poszedł (raz), ale żeby tak?
Cytat:
jego spina jest bardzo prosta.

Nie tak.
<Zev> [oż fak, ja mam d, to prawie jak abc!] och ja nieszczęsny, żadnej się na mnie nigdy nie zrobi mokro. nie jestem dla nich mężczyzną. tylko by ze mnie drwiły pisząc o abc, ja i tak wiem, że liczy się tylko efg, których ja nie mam, a one by pewnie chciały. a perfekcyjnie wypełnione potężnymi penisami macie pewnie...

A potem pędzi wyszukiwać świadectwa objawione potwierdzające jego urojenia i czyta sobie w kółko to, co mówią kobiety, które nie lubią d.

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Btw. jak on napisał o raku mózgu to aż mi się niemiło zrobiło. Wszyscy tak piszą i jest poniekąd sympatycznie, on napisał i poczułam smród onkologii, ołowiane fartuchy, wytarte od jeżdżenia mopem dziury w gumoleum... jesu.
Wam też?
Cytat:

201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości