Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard. - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-05-20, 17:16   #2671
thirky
on tired little feet

Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

Dziewczyny ma któraś z was tatuaż?

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 17:19   #2672
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
To jest znacznie prostsze. Oni se po prostu od jaj mierzą. Pewnie z jajami. A jak od góry, to od pępka.
Ale to to by było prostsze. Wystarczyłoby sobie zapuścić brzucha, albo poczekać aż jaja obwisną żeby mieć jeszcze dłuższego i nie byłoby problemów.
Cytat:
Jak ja napiszę, to się przywlecze? A jeśli się przywlecze tylko po to, żeby napisać, jaki jest szczęśliwy ze swoją dziewiątką i jakie wymyślili imiona dla małych krewetek?
Jeśli jest szczęśliwy ze swoją dziewiątką to się nie przywlecze. A jeśli jednak, z sentymentu, to przynajmniej przestaniemy karmić się okrutnie złudną nadzieją...

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Tak, a co?
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 17:38   #2673
thirky
on tired little feet

Czy to naprawdę boli jak się robi tatuaż? Natknelam się na stronę kobiety która robi przepiękne i spodobało mi się, chciałabym gdzieś na kostce ale tam chyba boli mocniej?

Stary 2016-05-20, 18:05   #2674
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Czy to naprawdę boli jak się robi tatuaż? Natknelam się na stronę kobiety która robi przepiękne i spodobało mi się, chciałabym gdzieś na kostce ale tam chyba boli mocniej?
A to Kahoko pytaj, ona coś mówiła o nogach chyba.
Mnie nie bolało, bo za każdym razem byłam zbyt podekscytowana, ale to kwestia indywidualna. Niektórych boli. A jak się ma tak delikatne ciało jak Lovin albo Surykata to już w ogóle tydzień płaczu po zrobieniu .

Ale tylko prawdziwe księżniczki tak mają. Tak że ten... wiadomo.
Stary 2016-05-20, 19:36   #2675
wiremia
Raczkowanie

Hej. Odczytuje Was trochę z ukrycia i już nie mogę patrzeć na posty dotyczące kolegi i długości penisa chociaż nie wiem gdzie się to zaczęło haha. Obrazek co do pomiarów długości wygląda dosyć prawdziwe

Edytowane przez wiremia
Czas edycji: 2018-12-28 o 22:10
wiremia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 19:52   #2676
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez wiremia Pokaż wiadomość
Hej. Odczytuje Was trochę z ukrycia i już nie mogę patrzeć na posty dotyczące kolegi i długości penisa chociaż nie wiem gdzie się to zaczęło haha. Obrazek co do pomiarów długości wygląda dosyć prawdziwe
Mam pytanie. Jestem w nowym związku ze wspaniałym facetem. Czy to niegrzeczne żeby z grubsza zapytać ile miał partnerek i jak długo z nimi był? Nie chcę szczegółów. Ale też nie chce go straszyć czy wytwarzać jakiejś problematycznej sytuacji. Nie umiem się zachować.
Help?
Ja ze swoim chłopakiem też gadalam o tym na początku, nie uwazam żeby to było coś dziwnego czy niemiłego. Po prostu zapytałam A jak wcześniej wyglądały twoje związki? Miałeś dużo dziewczyn? Czy coś w tym stylu nie sądzę żeby miał się przestraszyć bo czego? Pytanie jak każde inne.

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
A to Kahoko pytaj, ona coś mówiła o nogach chyba.
Mnie nie bolało, bo za każdym razem byłam zbyt podekscytowana, ale to kwestia indywidualna. Niektórych boli. A jak się ma tak delikatne ciało jak Lovin albo Surykata to już w ogóle tydzień płaczu po zrobieniu .

Ale tylko prawdziwe księżniczki tak mają. Tak że ten... wiadomo.
Kahoko przepadła, nie chciała mnie nawet zdiagnozować
Kurcze, podoba mi się to bardzo, ta dziewczyna robi takie piękne, kolorowe i delikatne tatuaże. Boję się że nigdy nie zrobię, na kolczyki decyduje się od ponad 2 lat i jeszcze ich nie mam ale to tak pięknie wygląda. Chciałabym w takim miejscu gdzie nie będzie go widać na co dzień, ale z drugiej strony żebym ja go widziała a nie musiała robic akrobacje żeby się przyjrzeć. Kostka wydaje mi się spoko.

Stary 2016-05-20, 20:34   #2677
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Jakby to nie było świństwo, to chyba bym już dodała ankietę z pytaniem, "Dlaczego nie przeleciałabyś Zeva?
a) bo ma za małego penisa,
b) bo ma penisa 15x większego niż ego,
c) bo jest nie do zniesienia,
d) przeleciałabym, żal mi go"
Ciekawe jak by się rozłożyło.
Zaczęło się jakieś 2600 postów temu.
Cytat:
Mam pytanie. Jestem w nowym związku ze wspaniałym facetem. Czy to niegrzeczne żeby z grubsza zapytać ile miał partnerek i jak długo z nimi był? Nie chcę szczegółów. Ale też nie chce go straszyć czy wytwarzać jakiejś problematycznej sytuacji. Nie umiem się zachować.
Help?
Nie uważam, żeby to było niegrzeczne, ale swoją drogą żaden wspaniały facet nigdy mnie o to nie pytał. A co tam mniej więcej to samo wychodziło przy okazji rozmów na inne tematy, naturalnie.
Jeden niewspaniały poczuł się tak skrzywdzony spławianymi aluzjami mającymi mnie doprowadzić do podania konkretnej liczby, że pięknie ubrał to w słowa, niczym poeta - "ile f*utów miałaś w...", ale to w sumie i tak był udany wieczór, bo co się uśmiałam to moje.
Cytat:
Kurcze, podoba mi się to bardzo, ta dziewczyna robi takie piękne, kolorowe i delikatne tatuaże. Boję się że nigdy nie zrobię, na kolczyki decyduje się od ponad 2 lat i jeszcze ich nie mam ale to tak pięknie wygląda. Chciałabym w takim miejscu gdzie nie będzie go widać na co dzień, ale z drugiej strony żebym ja go widziała a nie musiała robic akrobacje żeby się przyjrzeć. Kostka wydaje mi się spoko.
Wróci, wróci.
Pokaż te jej tatuaże.
Kostkę przecież widać na codzień. Jak przyjdzie co do czego to będziesz w kozakach popylać czy w czarnych rajstopach jak nie będzie wypadało pokazać?
Jak się boisz, że nigdy nie zrobisz, to może wcale nie chcesz mieć - tak jak i tych kolczyków .
Stary 2016-05-20, 20:50   #2678
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Mi z tym trochę źle, że z nim nie chce, a sama ze sobą czasem tak.
czyli masz wyrzuty sumienia, że małżeńskiego obowiązku nie dopełniasz czy jak?
Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Nie. Ale penis to dość specyficzna część ciała, związana z pewną sferą życia. Którą chciałbym mieć a ostatnio nie mam.
I nie ziewaj mi tu, tylko poradź czym się kierować w poszukiwaniach.
a która część ciała nie jest specyficzna i nie jest związana z pewną strefą życia?

do szukania polecam Tworki.

Cytat:
Jasne, że nie. Bo jej celem wcale nie jest zmuszenie Cię do zrobienia czegoś, na co nie masz ochoty, żebyś potem była z tego zadowolona i się jej odwdzięczyła wspomnianą nauką języka. A matka to Cię na te wszystkie zajęcia dodatkowe z pobudek sadystycznych wysyłała.
zupełnie nie na tym to polegało ona wiedziała, że pomagałam jej językowo tak czy siak.
Cytat:
To skoro:, to może daj jej spokój?
ale gdzie ja jej spokoju nie daję?
Cytat:
Miałaś zabłysnąć, a sama piszesz nieprawdę: https://www.google.pl/#q=resume Nie, na pewno nie wiedziałam, że w słowniku jest z kreskami, oświeciłaś mnie
to w angielskim, w polskim się tego tak nie używa.

Cytat:
Eeej, czekałam aż o tym wspomną, żeby móc to napisać. A wyglądało na tak starannie spersonalizowane, indywidualne, dopracowane, że aż prawie naszła mnie refleksja, że moooooże, moooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooże.. . A to pasta
też tak przez moment myślałam, ale zapytałam się, o co kaman, i w odpowiedzi dostałam że właściwie o nic, masowo wysłały

Cytat:
Spokojnie, jesteś. Przecież wierzysz w uśmiech i uprzejmość kasjerek, kierowców, ludzi mijanych na ulicy
w co wierzę? jak ma się do uprzejmości osoby, z którą obcuję ew. wiara?
Cytat:
Przecież zgodnie z tym co pisze wystarczy odpowiedni, kompetentny trener personalny, żeby wirowała na parkiecie z Maserakiem i opowiadała, że to spełnienie jej marzeń.

Cytat:
Odpowiadajac na pytanie czy mnie pociaga.. Teraz już nie wiem tzn strasznie mi się podoba, uwielbiam na niego patrzeć, dotykać, przytulać sie, jest b.przystojny. chodzi o to że odkąd biorę te chrzanione antydepresanty to zrobiłam się totalnie zamknięta w sprawach seksu, nie ciągnie mnie do tego. Czasem się masturbuje (kiedyś min raz dziennie, teraz raz na miesiac-dwa) i wolę to od seksu bo zawsze szybko dochodzę, a przy seksie nawet nie zawsze jest mi przyjemnie, często boli, nie mogę się rozluźnić. Na te masturbacje też nawet nie mam ochoty, w sensie robię to bo np mam czas i wiem że będzie mi przyjemnie, a nie dlatego że odczuwam podniecenie. Ale później tz przychodzi i ja się w głębi źle czuje z tym że to robiłam a z nim nie chce. Ale po prostu nie kręci mnie seks wcale, czuję się jakbym stała się aseksualna. Najgorsze że nie wiem czy to kwestia leków czy tego że między nami czegoś brakuje i to nie jest to. Ale jak zobaczę jakiegps przystojnego faceta na filmie czy na ulicy to też takie "aha spoko", przewijam sceny erotyczne w filmach bo mnie nudza i odpychają, kiedyś lubiłam. Idiotyczne to wszystko.

Referat pięknie mi poszedł
ja Ci to już dawno temu mówiłam - rozważ zmianę leków.
Cytat:
To nie przez antydepresanty.

Cytat:
Antydepresanty wszystkich tak kastrują? Ludzie się latami nie bzykają biorąc toto?
różnie. zależy od typu depresji (lub innego zaburzenia) i substancji aktywnej. ja brałam kilka leków, jedne mnie pobudzały, inne ostudzały jeśli chodzi o libido. oczywiście progres na psychoterapii też jest tu szalenie ważny, bo jak się grzebie w bagnie przeszłości, to mało kto ma ochotę na amory.
Cytat:
oni wszyscy pragną żeńskiej dominacji albo jarają się stopami
jaranie się stopami nie jest takie złe! darmowy pedicure
Cytat:
4.

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
im mniej mięśni i tłuszczu, a więcej kości i ścięgien, tym bardziej boli. ja mam tuż nad kostką i było okej, bo w sumie to była łydka. jak mi robili udo, to zasypiałam. szyja była niezbyt przyjemna, ale ok. jak mi dziarał nadgarstek, to się z bólu wiłam.
Cytat:
Help?
a po co Ci tak de facto ta wiedza?
Cytat:

Kahoko zapieprza w korpo do upadłego i ma na wizaż pół godziny dziennie, bo pada na nos i zasypia

kostka nie jest wcale bezpieczna, bo jeśli miejsce pracy średnio patrzy na dziary ( Polsza ), to latem przy 35st. chodzisz w długich spodniach / czarnych kryjących rajstopach. zdecydowanie bardziej 'kryte' jest np. udo.

kostka, jeśli dobrze zaprojektowana, nie będzie bardzo boleć, bo artysta ominie najbardziej bolące miejsca. no ale wiadomo, czasem się nie da.

jak zaczniesz kłuć i dziarać, to ostrzegam, nie przestaniesz
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 20:57   #2679
thirky
on tired little feet

http://iconosquare.com/jagoda_matula

Zawsze noszę czarne rajstopy, nie lubię tych przezroczystych bo są takie babcine. A jak nie mam rajstop to już raczej wakacje i niech patrzo. Chciałabym takiego małego słonia!
Raczej nie będę się kluc i dziarac mocno bo nie będzie to do mnie pasować, ale bardzo chciałabym mieć takie zwykłe dziurki w uszach, bo wygląda to tak ładnie. Ale z drugiej strony czasem wydaje mi się że wygląda to dziwnie i głupio, dziury we własnym ciele, nie mogę się zdecydować.

Edytowane przez thirky
Czas edycji: 2016-05-20 o 21:00
Stary 2016-05-20, 21:06   #2680
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
http://iconosquare.com/jagoda_matula

Zawsze noszę czarne rajstopy, nie lubię tych przezroczystych bo są takie babcine. A jak nie mam rajstop to już raczej wakacje i niech patrzo. Chciałabym takiego małego słonia!
Raczej nie będę się kluc i dziarac mocno bo nie będzie to do mnie pasować, ale bardzo chciałabym mieć takie zwykłe dziurki w uszach, bo wygląda to tak ładnie. Ale z drugiej strony czasem wydaje mi się że wygląda to dziwnie i głupio, dziury we własnym ciele, nie mogę się zdecydować.
czarne rajstopy latem do garsonki? przed 30-tką? dla mnie dziwne. zależy, gdzie pracujesz. u mnie w biurze jedyne 'no-no' to dżinsy, a tak to mogę mieć co chcę i gdzie chcę, póki całość wygląda w miarę schludnie
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 21:09   #2681
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
czarne rajstopy latem do garsonki? przed 30-tką? dla mnie dziwne. zależy, gdzie pracujesz. u mnie w biurze jedyne 'no-no' to dżinsy, a tak to mogę mieć co chcę i gdzie chcę, póki całość wygląda w miarę schludnie
Ja pracuję z domu więc mogę siedzieć i w dresach, byle marynarkę mieć czy jakiś sweterek jeśli muszę przez kamerkę pogadac a na nogach spódnica w kolorowe slonie.
O matkoooo garsonka, to słowo mi pasuje jedynie do 55-letnich kobiet z włosami pofarbowanymi na czerwono
Właśnie teraz mam padake, bo na ten staż w wakacje będę w dużej korpo i trzeba będzie się ubierać jak człowiek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-20, 21:34   #2682
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
a która część ciała nie jest specyficzna i nie jest związana z pewną strefą życia?
Wyrostek robaczkowy.
Cytat:
zupełnie nie na tym to polegało ona wiedziała, że pomagałam jej językowo tak czy siak.
Aha. Classic visash cliche, źle Cię zrozumiałam.
To pewnie kwestia różnic kulturowych, ja przez "w zamian za" rozumiem "w zamian za" a nie "robiłabym to tak czy siak" .
Cytat:
Nijak. Za miłym panem, proponującym cukierka w wanie też byś poszła?
Cytat:
I jeszcze byś se o odkrywaniu kobiecości interwju zrobiła.
Cytat:
im mniej mięśni i tłuszczu, a więcej kości i ścięgien, tym bardziej boli. ja mam tuż nad kostką i było okej, bo w sumie to była łydka. jak mi robili udo, to zasypiałam. szyja była niezbyt przyjemna, ale ok. jak mi dziarał nadgarstek, to się z bólu wiłam.
Nie ma takiej zależności. Ja najbardziej czułam cycki i brzuch. Jak nic mam tam więcej kości i ścięgien niż na nadgarstkach .
Cytat:
jak zaczniesz kłuć i dziarać, to ostrzegam, nie przestaniesz
Ja tam przestałam. Ostatni tatuaż zrobiłam siedem lat temu. Kolczyki też od lat noszę trzy.
Stary 2016-05-20, 21:46   #2683
thirky
on tired little feet

Nie mogę się napatrzeć na te tatuaże, nie myślałam że to może być tak kolorowe, najczęściej widzę czarne z dodatkiem czerwonego/ niebieskiego a tu takie cuda. Chyba się kurcze zdecyduje.

Stary 2016-05-20, 22:01   #2684
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Nie mogę się napatrzeć na te tatuaże, nie myślałam że to może być tak kolorowe, najczęściej widzę czarne z dodatkiem czerwonego/ niebieskiego a tu takie cuda. Chyba się kurcze zdecyduje.
To nie są cuda. Straszne są. Maksymalnie toporne, kanciaste, dziwaczny styl, a ten kot na brzuchu to już w ogóle jak od Mistrza Streloka.
Stary 2016-05-20, 22:05   #2685
thirky
on tired little feet

Cytat:
To nie są cuda. Straszne są. Maksymalnie toporne, kanciaste, dziwaczny styl, a ten kot na brzuchu to już w ogóle jak od Mistrza Streloka.
No to już zależy od gustu chyba i nie ma co się spierać. Mi się bardzo podobają.
Podasz jakichś innych tatuazystow jeszcze?

Stary 2016-05-20, 22:13   #2686
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Jakby to nie było świństwo, to chyba bym już dodała ankietę z pytaniem, "Dlaczego nie przeleciałabyś Zeva?
a) bo ma za małego penisa,
b) bo ma penisa 15x większego niż ego,
c) bo jest nie do zniesienia,
d) przeleciałabym, żal mi go"
Ciekawe jak by się rozłożyło.
Zróóóóóóób
Ad b. A nie na odwrót?
Cytat:
ale gdzie ja jej spokoju nie daję?
Czepiałaś się przecież, że nie ćwiczy.
Cytat:
to w angielskim, w polskim się tego tak nie używa.
Toteż przecież Adeedra tego angielskiego użyła.
Cytat:
Nie wiara, manipulacja.
Cytat:
jaranie się stopami nie jest takie złe! darmowy pedicure
Znaczy koleś wyciągnął miskę, omegę, frezarkę, tarkę, obcinarkę, odpychacz, cążki, pilnik, lakiery itd. i normalnie Ci zrobił i się jeszcze cieszył? Tego to żem nie widziała.
Cytat:
kostka nie jest wcale bezpieczna, bo jeśli miejsce pracy średnio patrzy na dziary ( Polsza ), to latem przy 35st. chodzisz w długich spodniach / czarnych kryjących rajstopach. zdecydowanie bardziej 'kryte' jest np. udo.
No właśnie, jak pójdzie do pracy, w której będzie miała odgórnie narzucony strój lub uniform, to musiałaby maskować. Chyba, że wie, że nie pójdzie.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 22:34   #2687
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
No to już zależy od gustu chyba i nie ma co się spierać. Mi się bardzo podobają.
Podasz jakichś innych tatuazystow jeszcze?
Nie zależy od gustu. Skoro jak sama twierdzisz nie widziałaś nigdy wcześniej kolorowych i nie interesowałaś się tematem, to nie masz jeszcze żadnego gustu.
Tu wątas jest https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=827231

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Zróóóóóóób
Ad b. A nie na odwrót?
Eee. Nikt nie ma tak wielkich jaj jak Krewet .
Prawie 5000 postów, a on się nie ugiął, nie zmiękł, nie poddał...

Cytat:
Znaczy koleś wyciągnął miskę, omegę, frezarkę, tarkę, obcinarkę, odpychacz, cążki, pilnik, lakiery itd. i normalnie Ci zrobił i się jeszcze cieszył? Tego to żem nie widziała.
Obawiam się, że jej chodzi o coś bardziej w klimacie tej średniowiecznej tortury z przykuwaniem stóp i przywiązywaniem obok kozy, która liże, liże, liże aż zedrze skórę i doliże do kości.
Cytat:
No właśnie, jak pójdzie do pracy, w której będzie miała odgórnie narzucony strój lub uniform, to musiałaby maskować. Chyba, że wie, że nie pójdzie.
Warto też pomyśleć o tym, że z tatuażami nie można już sobie spokojnie i anonimowo uprawiać onanizmu na webcamach z Marokańczykami, bo potem rozpoznają.
Stary 2016-05-20, 22:58   #2688
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Meh. A to nie wiem, pytaj Kahoko, ona twierdzi, że umie się zachwycać penisami. Co prawda już raz pytałeś i Ci mówiła, ale może powie jeszcze raz i jeszcze i jeszcze, aż w końcu jej powiesz, że Ci się znudziło słuchanie w kółko tego samego.
Wiadomo co kahoko lubi i uważa za lepsze, więc pytać nie mam po co.

Cytat:
I one nadal się nie uśmiechają? Shocker.
E tam. I tak ostatnio nie wychodzę do ludzi.

Cytat:
Zrzędzenie i jęczenie to nie to samo co wypłakiwanie się w rękawy.
Poza tym na pewno dodajesz swoje i zamiast udawać, że jest jako tako udajesz, że jest bardzo spoko. Przekonujący niczym ropucha w koronie, przebrana za księcia, ale i tak nobody cares
Nie udaję że jest spoko. Omijam wszelkie tematy przy których mógłbym zrzędzić.

Cytat:
I czemu to zarzuciłeś?
Chcę się czegoś dorobić by móc wrócić do tego w ludzkich warunkach. Nie chcę walić jaboli pod mostem.

Cytat:
Że też ja na to wcześniej nie wpadłam. To pewnie to jest źródłem nieporozumień u pąkla.
On nam o 15 centymetrach, my to widzimy, mierząc tak.
A on sobie tak zmierzył i nie wierzy, że takie 15 kobietom wystarcza i że to dłuższe niż średnia .
Sądzę że najbliższy temu będzie ten pomiar. Po prostu przyłożyłem linijkę od góry i docisnąłem na równo. Ale nie sądzę by mierząc razem z pustą przestrzenią która powstaje przez łuk miałbym aż 4cm mniej.

-
Cytat:
Napisane przez Carmela__ Pokaż wiadomość
-facet bez żadnego zarostu na klacie oprócz kilku smętnych kłaczków, wydepilowany na zero w miejscach intymnych- zastanawiałabym się czy przypadkiem nie łamię prawa idąc z nim do łóżka
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-20, 23:23   #2689
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Wiadomo co kahoko lubi i uważa za lepsze, więc pytać nie mam po co.
No właśnie, ona przynajmniej lubi penisy.
Cytat:
E tam. I tak ostatnio nie wychodzę do ludzi.
Wiem przecież. Niczego innego nie sugerowałam.
Cytat:
Nie udaję że jest spoko. Omijam wszelkie tematy przy których mógłbym zrzędzić.
No to mnie by chyba nic nie zostało do powiedzenia, nawet na pogodę narzekam.
Cytat:
Chcę się czegoś dorobić by móc wrócić do tego w ludzkich warunkach. Nie chcę walić jaboli pod mostem.
Francuski piesek, jabole pod mostem zbyt plebejskie i upokarzające dla niego.
Cytat:
Sądzę że najbliższy temu będzie ten pomiar. Po prostu przyłożyłem linijkę od góry i docisnąłem na równo. Ale nie sądzę by mierząc razem z pustą przestrzenią która powstaje przez łuk miałbym aż 4cm mniej.
Na kilka miesięcy jęków czas znalazłeś, ale na zmierzenie f*uta nad którym tak ubolewasz to już nie?
Cytat:
No, mówiłam. Kochasz tego trolla.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-21, 11:24   #2690
201607040950
Konto usunięte

Nie dostaję ślinotoku na widok penisa, ale też nie jest dobrze.
Odkąd się ostatnio widzieliśmy pięć razy próbował zagaić normalną rozmowę, ja nie umiem, wszystko sprowadzam do . Dzień się nie odzywał i wrócił twierdząc, że przeczytał książkę, którą mu zarekomendowałam jako "nieziemsko nudną, ale taką fajną, taką fajną", sprawdziłam, czy aby na pewno, ale potem o tym zapomniałam i w sumie nie zareagowałam. Chciał, żebyśmy pojechali jakieś dziury w ziemi oglądać, wcześniej nie chciał, to nie chciałam, bo mi się bzykać chciało, ale jak zakomunikowałam i powiedział, że jak tam chcę to też już nie chciałam, bo... yesu. A tak w ogóle to przecież mnie dziury w ziemi bardziej interesują . Siara, siara & siara.
Stary 2016-05-21, 11:33   #2691
thirky
on tired little feet

Cytat:
Nie dostaję ślinotoku na widok penisa, ale też nie jest dobrze.
Odkąd się ostatnio widzieliśmy pięć razy próbował zagaić normalną rozmowę, ja nie umiem, wszystko sprowadzam do . Dzień się nie odzywał i wrócił twierdząc, że przeczytał książkę, którą mu zarekomendowałam jako "nieziemsko nudną, ale taką fajną, taką fajną", sprawdziłam, czy aby na pewno, ale potem o tym zapomniałam i w sumie nie zareagowałam. Chciał, żebyśmy pojechali jakieś dziury w ziemi oglądać, wcześniej nie chciał, to nie chciałam, bo mi się bzykać chciało, ale jak zakomunikowałam i powiedział, że jak tam chcę to też już nie chciałam, bo... yesu. A tak w ogóle to przecież mnie dziury w ziemi bardziej interesują . Siara, siara & siara.
Zadziwia mnie jak tracisz rozsądek i zimna krew kiedy pojawia się facet.
Jedz te dziury oglądać kobieto.

Stary 2016-05-21, 12:21   #2692
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Zadziwia mnie jak tracisz rozsądek i zimna krew kiedy pojawia się facet.
Jedz te dziury oglądać kobieto.
Co w tym dziwnego? Po co mi rozsądek i zimna krew jak jest możliwość dorwania chłopa?
Żeby to chociaż o to chodziło. A mi się tak bzykać chce, że zwariuję. Nawet nie musi być z nim, chyba, nie wiem. Więc musi być z nim na wypadek, gdybym miała potem stwierdzić, że jednak trzeba było z nim.
Pół nocy się zastanawiałam, czy wypada obdzwonić bolców, bo on też bolec, czy nie wypada, bo on jednak nie. A jak zapytam to mi i tak nie powie, tylko znowu będzie żądał odpowiedzi na jakieś idiotyczne pytania o to, czego ja chcę.
Stary 2016-05-21, 12:32   #2693
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Co w tym dziwnego? Po co mi rozsądek i zimna krew jak jest możliwość dorwania chłopa?
Żeby nie uciekł.
Stary 2016-05-21, 13:17   #2694
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Żeby nie uciekł.
Jak jest tchórz to im szybciej odpadnie tym lepiej.
Tylko, że nie jest, więc wypadałoby wymyślić coś innego przekonującego, żeby w razie czego nie musieć akceptować faktu, że mnie nie chce.
Stary 2016-05-21, 13:20   #2695
thirky
on tired little feet

Cytat:
Jak jest tchórz to im szybciej odpadnie tym lepiej.
Tylko, że nie jest, więc wypadałoby wymyślić coś innego przekonującego, żeby w razie czego nie musieć akceptować faktu, że mnie nie chce.
Może penis? Niedostrzegalne bez mikroskopu 15cm i te sprawy.

Stary 2016-05-21, 13:24   #2696
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Może penis? Niedostrzegalne bez mikroskopu 15cm i te sprawy.
Tak. Na pewno ma jakiś kompleks. I wie, że nie jest Ciebie wart. Boi się, że Cię nie zaspokoi, Twoja seksualność i zaebistość go przerasta. Była go zraniła. Ma skomplikowaną osobowość, miał ciężkie dzieciństwo i nie potrafi wyrażać uczuć, ale skrycie będzie Cię zawsze kochał.
Stary 2016-05-21, 13:49   #2697
thirky
on tired little feet

Cytat:
Tak. Na pewno ma jakiś kompleks. I wie, że nie jest Ciebie wart. Boi się, że Cię nie zaspokoi, Twoja seksualność i zaebistość go przerasta. Była go zraniła. Ma skomplikowaną osobowość, miał ciężkie dzieciństwo i nie potrafi wyrażać uczuć, ale skrycie będzie Cię zawsze kochał.
Możliwe też że boi się związków i zaangażowania. A w ogóle to w podstawówce zdechł mu chomik i to dlatego.

Stary 2016-05-21, 13:55   #2698
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Możliwe też że boi się związków i zaangażowania. A w ogóle to w podstawówce zdechł mu chomik i to dlatego.
Niedawno był też u wróżki, która przepowiedziała, że brunetka mu przeznaczona, a ruda go zrani i zrobi z niego impotenta. Nie chce, ale musi uciekać

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2016-05-21 o 13:57
Stary 2016-05-21, 14:01   #2699
thirky
on tired little feet

Cytat:
Niedawno był też u wróżki, która przepowiedziała, że brunetka mu przeznaczona, a ruda go zrani i zrobi z niego impotenta. Nie chce, ale musi uciekać
Ooo to już jest wyższa liga

Stary 2016-05-21, 14:40   #2700
201607040950
Konto usunięte

Dziękuję dziewczyny, wiedziałam, że mogę na was liczyć &
Myślę, że penis będzie najlepszy, to zawsze źródło wszelkiego nieszczęścia, więc czemu tym razem miałoby być inaczej.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości