Seks analny - wasze doznania, opinie na temat... - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-21, 22:16   #2701
ogolnie
Zakorzenienie

Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
Dżizas! Jak to możliwe, że nic nie czuł w trakcie???
też mnie to nieco zdziwiło.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 23:26   #2702
Skierka001
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
Dżizas! Jak to możliwe, że nic nie czuł w trakcie???
Czytałam, że tamten koleś przykładał mu do twarzy chusteczkę nasączoną jakimś środkiem nasennym czy coś i dopiero po tym, jak poszedł do lekarza, ten powiedział, że to może być TYLKO od seksu analnego.
Więc skołowany koleś zainstalował kamerę w pokoju no i się wydało

Tak w ogóle to piszę tu pierwszy raz. Witam wszystkich Też z TŻ uprawiamy seks analny, ale b. rzadko. Zazwyczaj to było wtedy, gdy miałam okres lub skończyły nam się gumki. I tak zdarza się to rzadko ze względu na to, że niezbyt często mamy wolną chatę, a do takiego rodzaju seksu potrzeba już szczególnej intymności, przynajmniej dla mnie.

Muszę powiedzieć, że kiedyś mnie bolało, wytrzymywałam maksymalnie 2 minuty. Po prostu bolało i tyle, a że chciałam mojemu TŻ-towi zrobić przyjemność, to się zgadzałam na trochę męk
Wszystko zmieniło się w wakacje, kiedy mieliśmy zupełny luz i mogliśmy eksperymentować. Po prostu trochę inaczej niż zwykle zaczęliśmy się rozkręcać. Tzn. gdy już TŻ wszedł do środka (od tyłu, od przodu to nie zdaje egzaminu), to ja się odchylałam trochę w jego kierunku, a on przytulał się swoim torsem do moich pleców. W takiej pozycji poruszał się przez jakiś czas (wtedy kompletnie nic nie czułam), a potem już szło gładko Polecam.
Skierka001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-22, 06:49   #2703
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kimberly922 Pokaż wiadomość
hej piszecie tak o tej lewatywie .nie ukrywam ze tez bym chciala na nowo zaczac sie kochać w tej pozycji tylko od roku nie uprawiamy analu strasznie sie zrazilam jak mnie zabolalo strasznie nie wiem czym to bylo spowodowane hmm..
ale wracajac do tematu lewatywy jak wy to robicie tak same sobie???
z góry dzięki
Boshe rajutku w życiu nie słyszałam o tym żeby przed robic lewatywe...
ja jesli to juz planuje to wole po prostu poczekać az bede musiala sie wyproznic i wtedy po jakimś czasie to moge zrobic wtedy mam pewnosc ze nic "tam" nie ma bo juz sie załatwiłam. Nie katowałabym się w życiu lewatywą to bezsensu.. ale jak ktoraś chce..to jej sprawa
Stary 2011-11-22, 16:23   #2704
chwast
Zakorzenienie

No ja też nigdy lewatywy nie robiłam tylko czekam, aż się wypróżnię. I w sumie to też nie wiem jak same to robicie, jestem ciekawa bo nie brzmi to zachęcająco.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 08:47   #2705
wakiki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maya23 Pokaż wiadomość
Tutaj w sumie nie chodzi o przymuszanie tylko takie marzenie na glos,
prosba o sprubowanie raz jeszcze...i o wspomnienia kiedy pare lat temu w obawie przed ciaza tak zabawialismy sie!
Teraz az mnie to tak nie bawi bo moj punkt G jest w innym miejscu!
Zaczynam sie zastanawiac czy zgadzajac sie na jego prosby ...moglabym zarzadac wibratora
Tylko nie wiem czy to nie bedzie obrazliwe dla niego!
Zażądać wibratora??!! WTF
To Wy nie rozmawiacie otwarcie o swoich potrzebach
Powiem szczerze że mam kilka wibratorów i TŻta bardzo kręci jak się ze mną nimi bawi. Lubi tez jak robię to sama jak go nie ma..

Myślę że to nie będzie obraźliwe dla żadnego faceta- ich kręci jak mówisz o swoich potrzebach- zaproponuj mu to kiedyś podczas seksu jak będziecie bardzo nakręceni i zobacz jego reakcję

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

ja zawsze robię lewatywę. Raz mimo wypróżnienia była niespodzianka więc wolę nie ryzykować.
Jak dla mnie lewatywa jest przyjemnym wprowadzeniem do seksu analnego
Mam specjalne końcówki do prysznica- jedną cienką drugą grubą, obie dość długie. Przykręcam najpierw tą cienką do węża prysznicowego, wkładam do pupy i odkręcam wodę. Odliczam do 15 i zakręcam wodę. Nie trzymam jej w sobie bo wg mnie nie zdaje to egzaminu- od razu wypróżniam się do toalety. Czynność powtarzam kilka razy, następnie kilka zmieniając końcówkę na grubszą (w zależności od potrzeby)- z grubszą końcówką doznania są niesamowite, w dodatku od razu pupa jest trochę rozciągnięta
wakiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 18:14   #2706
maya23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wakiki Pokaż wiadomość
Zażądać wibratora??!! WTF
To Wy nie rozmawiacie otwarcie o swoich potrzebach
Powiem szczerze że mam kilka wibratorów i TŻta bardzo kręci jak się ze mną nimi bawi. Lubi tez jak robię to sama jak go nie ma..
"Nic co ludzkie nie jest mi obce"...ale...wibrator jest mi obcy!
Zawsze bylam przxekonana ( nieslusznie),ze moj by sie obrazil ,stad te tabu!
Pomalu,wracamy do analu...wibrator czas kupic!
Przepraszam za moja ciemnote:po co Ci kilka wibratorow?
maya23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 10:24   #2707
wakiki
Zakorzenienie

Cytat:
"Nic co ludzkie nie jest mi obce"...ale...wibrator jest mi obcy!
Zawsze bylam przxekonana ( nieslusznie),ze moj by sie obrazil ,stad te tabu!
Pomalu,wracamy do analu...wibrator czas kupic!
Przepraszam za moja ciemnote:po co Ci kilka wibratorow?
Po co? Bo lubię
Mam różne i każdy inaczej sprawia mi przyjemność
Naprawdę polecam ja marzę o takiej wielkiej głowicy jeszcze- magic masage
Niesłusznie? Czyżbyś rozmawiała na ten temat w ukochanym?
Stary 2011-11-24, 22:25   #2708
maya23
Raczkowanie

ale jestem zacofana!!!!Jeszcze nie rozmawialam ...ale jak sie zacznie do mnie dobierac to porusze ten temat !
maya23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-25, 10:22   #2709
wakiki
Zakorzenienie

Cytat:
ale jestem zacofana!!!!Jeszcze nie rozmawialam ...ale jak sie zacznie do mnie dobierac to porusze ten temat !
Nie jesteś zacofana, dlaczego
może mniej doświadczona?
Daj znać co Ci na to powie
Stary 2011-11-26, 01:36   #2710
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

oj widzę ze dziewczyny się rozpisały.. dawno mnie tu nie było. muszę sobie poczytać.. i dowiedzieć się jakie są wasze opinie.. tak jak ja pisałam ja tam nie mam zastrzeżeń..

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 20:49   #2711
Iskrzak
Przyczajenie

GG do Iskrzak

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
A robił to ktoś z Was bez prezerwatywy i partner skończył w środku?

Cytat:
Napisane przez Senses Woman Pokaż wiadomość
Ja

bakterie mnie nie zjadły ani nie skrzywdziły, wspaniałe doznanie..
A ja chcę jeszcze o to zapytać. Jak partner skończy w środku, czyli inaczej mówiąc, "wystrzeli" spermą w odbyt to ona nie "zniszczy" czegoś po drodze? Albo nie wyleci z powrotem na zewnątrz? Jak to z tym jest dokładnie?

My też kiedyś próbowaliśmy, ale najwyraźniej totalnie źle się do tego zabraliśmy i czułam taki ból, jakby mnie ktoś baseballem po dolnej części kręgosłupa tłukł i oczywiście kończyło się to moimi łzami. Ale TŻ (tak btw. może mi ktoś wyjaśnić ten skrót? Bo domyślam się, że to chodzi o faceta, ale skąd ten skrót? 1-szy raz się z tym spotkałam na wizażu) czasami mnie namawia na taką formę seksu, i po odpowiednim podejściu do tego chciałabym spróbować, ale właśnie mam obiekcje higieniczno-"bólowe".
Iskrzak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 21:16   #2712
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iskrzak Pokaż wiadomość
A ja chcę jeszcze o to zapytać. Jak partner skończy w środku, czyli inaczej mówiąc, "wystrzeli" spermą w odbyt to ona nie "zniszczy" czegoś po drodze? Albo nie wyleci z powrotem na zewnątrz? Jak to z tym jest dokładnie?

My też kiedyś próbowaliśmy, ale najwyraźniej totalnie źle się do tego zabraliśmy i czułam taki ból, jakby mnie ktoś baseballem po dolnej części kręgosłupa tłukł i oczywiście kończyło się to moimi łzami. Ale TŻ (tak btw. może mi ktoś wyjaśnić ten skrót? Bo domyślam się, że to chodzi o faceta, ale skąd ten skrót? 1-szy raz się z tym spotkałam na wizażu) czasami mnie namawia na taką formę seksu, i po odpowiednim podejściu do tego chciałabym spróbować, ale właśnie mam obiekcje higieniczno-"bólowe".
Cześć kochana!
No wiesz ja moze nie jestem bardzo rozeznana w Tych sprawach ale cos niecoś już wiem..
Więc tak jeśli chodzi o Wytrysk to nic mi sie nie stało bynajmniej tak myślę, mój mąż zawsze kończy w środku i nie bylo nieprzyjemności, no może raz mnie poobcierał i mnie szczypiało ale to chyba nic z wytryskiem nie mialo wspolnego..
Higieniczne rzeczy...? hmm no wiadomo ze trzeba być pewną przed ze się nie chce do toalety tzn lepiej sie wypróżnic wczesniej no i najlepiej świeżo po kąpieli to robić. Co do bólu, żeb y nie bolało oboje musicie być rozluźnieni, przyda się żel... nalepiej wczesniej jakaś gra wstępna lub zwykły sex.. ogólnie my kobiety musimy byc na maxa odpręzone zeby facet mogl powoli wejsc bez bólu i moze po paru razach to sprawdziac przyjemnośc dla nas.. ale szczeże to mi jeszcze nie bylo przyjemnie ale nie moge narzekać żeby bolało, no moze troche dyskomfortowe..
no to chyba na tyle.
A skrót TŻ nie wiem co znaczy ale wiem tez ze chodzi o faceta.. Może Tpwarzysz Życiowy czy cos takiego...
Stary 2011-11-28, 21:22   #2713
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale TŻ (tak btw. może mi ktoś wyjaśnić ten skrót? Bo domyślam się, że to chodzi o faceta, ale skąd ten skrót? 1-szy raz się z tym spotkałam na wizażu)
Cytat:
Może Tpwarzysz Życiowy czy cos takiego...
doklanie, TZ=sie Towarzysz Zycia.

Skrot wymyslony tutaj lata temu i tak sobie funkcjonuje.
Stary 2011-11-28, 21:33   #2714
Iskrzak
Przyczajenie

GG do Iskrzak

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Więc tak jeśli chodzi o Wytrysk to nic mi sie nie stało bynajmniej tak myślę, mój mąż zawsze kończy w środku i nie bylo nieprzyjemności, no może raz mnie poobcierał i mnie szczypiało ale to chyba nic z wytryskiem nie mialo wspolnego..
Ale np. sperma nie "wypływała" na zewnątrz? Bo, na chłopski rozum, to ona gdzieś musi zostać, to gdzie, w jelitach (tzn. ostatnim odcinku)? Czy jednak "wychodzi na zewnątrz"? My niestety nie mamy blisko do łazienki z pokoju, poza tym nie mieszkamy sami, więc nie mogę latać z gołym tyłkiem przez cały korytarz :P Poza tym nie chciałabym, że coś takiego się zdarzyło, żeby jakoś się do mnie nie zraził.. :/

Cytat:
Higieniczne rzeczy...? hmm no wiadomo ze trzeba być pewną przed ze się nie chce do toalety tzn lepiej sie wypróżnic wczesniej no i najlepiej świeżo po kąpieli to robić. Co do bólu, żeb y nie bolało oboje musicie być rozluźnieni, przyda się żel... nalepiej wczesniej jakaś gra wstępna lub zwykły sex.. ogólnie my kobiety musimy byc na maxa odpręzone zeby facet mogl powoli wejsc bez bólu i moze po paru razach to sprawdziac przyjemnośc dla nas..
Tylko że w takim wypadku taki sex musi być zaplanowany. A u nas to wygląda tak, że zaczynamy się kochać (o różnej czasami porze dnia i nocy, dość często jak przychodzimy do domu z jakiegoś wyjścia - na drinka ze znajomymi itp) i w trakcie TŻ (dzięki za wyjaśnienie skrótu ) mi mówi "a może jednak spróbujemy?" A mnie się już po takim pytaniu wszystkiego odechciewa, bo wiem jak mnie wcześniej bolało, a nic "do smarowania" nie mamy pod ręką...
Iskrzak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 22:34   #2715
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Ale np. sperma nie "wypływała" na zewnątrz? Bo, na chłopski rozum, to ona gdzieś musi zostać, to gdzie, w jelitach (tzn. ostatnim odcinku)? Czy jednak "wychodzi na zewnątrz"? My niestety nie mamy blisko do łazienki z pokoju, poza tym nie mieszkamy sami, więc nie mogę latać z gołym tyłkiem przez cały korytarz :P Poza tym nie chciałabym, że coś takiego się zdarzyło, żeby jakoś się do mnie nie zraził.. :/

Tylko że w takim wypadku taki sex musi być zaplanowany. A u nas to wygląda tak, że zaczynamy się kochać (o różnej czasami porze dnia i nocy, dość często jak przychodzimy do domu z jakiegoś wyjścia - na drinka ze znajomymi itp) i w trakcie TŻ (dzięki za wyjaśnienie skrótu ) mi mówi "a może jednak spróbujemy?" A mnie się już po takim pytaniu wszystkiego odechciewa, bo wiem jak mnie wcześniej bolało, a nic "do smarowania" nie mamy pod ręką...
Kochana sperma wypływa ale nie od razu całość. ja zawsze mam przy sobie chusteczki i wiekszosc wycieram a pozniej ide do WC
Co do żelu można sie obejść bez ale lepiej miec go ze sobą
Stary 2011-11-30, 15:50   #2716
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Z odbytu nie wypływa tak jak z pochwy - zwieracze blokują wypływanie, więc nie trzeba lecieć od razu do kibelka
Stary 2011-12-19, 05:28   #2717
del_mar
Przyczajenie

Cool Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...

Dziewczyny i chłopaki piszcie więcej o swoich wrażeniach płynących z uprawiania analu..
del_mar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 21:09   #2718
mysza007
Zakorzenienie

Ja sie zastanawiam nad pewną rzeczą - otóz
jak duże jest prawdopodobienstwo zajscia w ciążę przy uprawianiu seksu analnego? W koncu sperma wypływa i może miec kontakt z wargami sromowymi i ze sluzem plemniki mogą się wlasciwie przedostac do jej wnetrza.
Z moim TZtem uprawiamy seks używając gumek, ale on bardzo by chciał sprobowac analu bez gumki. Ja wlasciwie nie mam nic przeciwko, no może poza tym, że nie chciałabym zaliczyc wpadki

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 12:27   #2719
Poseidon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
Ja sie zastanawiam nad pewną rzeczą - otóz
jak duże jest prawdopodobienstwo zajscia w ciążę przy uprawianiu seksu analnego? W koncu sperma wypływa i może miec kontakt z wargami sromowymi i ze sluzem plemniki mogą się wlasciwie przedostac do jej wnetrza.
Z moim TZtem uprawiamy seks używając gumek, ale on bardzo by chciał sprobowac analu bez gumki. Ja wlasciwie nie mam nic przeciwko, no może poza tym, że nie chciałabym zaliczyc wpadki
Od kontaktu spermy z wargami sromowymi nie zachodzi się w ciążę. Sperma musi dostać się do jajowodu, więc gdyby rzeczywiście sperma (jakimś cudem) wypłynęła to musiałabyś 5 minut stać na głowie żeby nasienie dotarło aż tak głęboko. Mężczyźni właśnie dlatego mają wytrysk a nie wylew.
Oczywiście zachodzi zawsze jakiś stopień prawdopodobieństwa zapłodnienia, ale musiałoby dojść do zbiegu wydarzeń wynikających z absolutnego braku wiedzy kochanków (naturalnie o to cię nie posądzam) np. wprowadzenie spermy palcem. Wydaje mi się, że seks analny najlepiej zdaje egzamin jako akt kończący zbliżenie (z powodu tak bezpieczeństwa jak i higieny)
Generalnie, mając spore doświadczenie w tym rodzaju seksu nigdy nie zauważyłem aby cokolwiek z pupy wypływało.
Poseidon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 13:01   #2720
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poseidon Pokaż wiadomość
Generalnie, mając spore doświadczenie w tym rodzaju seksu nigdy nie zauważyłem aby cokolwiek z pupy wypływało.
To co się dzieje ze spermą w odbycie? Wsiąka? Musi wypłynąć przecież.
Stary 2011-12-20, 15:33   #2721
Poseidon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Hmm... jakby to powiedzieć, trzeba ją z siebie wydalić, wypłukać - jak kto woli (jelita pochłaniają znacznie większe rzeczy niż sperma - tak dla informacji )
Poseidon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 15:49   #2722
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Chodziło raczej o to, że nie wypływa samoistnie tak, jak z pochwy - można to kontrolować.
Stary 2011-12-20, 15:54   #2723
paranoidalna1
Raczkowanie

Mi osobiście nie odpowiada taki rodzaj przyjemności o ile w ogóle można było nazwać to przyjemnością. Ból jak cholera, przez cały czas ryczałam, nie widzi mi się bym robiła to jeszcze kiedyś.
Oczywiście do niczego nie zniechęcam każdy lubi co innego :p
paranoidalna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 21:03   #2724
paulinka3110
Wtajemniczenie

Ja się chyba zdecyduje bo mnie to ciekawi, ale nie uśmiecha mi się robienie lewatywy Bo jak zachce mi się w niespodziewanym momencie i nie będę po lewatywie to boje się że go pobrudze

Wspominam o lewatywie bo od kilku koleżanek słyszałam że "powinno" się ją zrobić.

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 22:05   #2725
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Chodziło raczej o to, że nie wypływa samoistnie tak, jak z pochwy - można to kontrolować.
Mi wypływa coś w tym dziwnego? Jak to można kontrolować bo zaciekawiło mnie to

Jezu jak ktoś lubi lewatywę to niech se ją robi, wg mnie potrzebna jest ona tylko laskom do kręcenia pornola kiedy to są jechane w dup*ko kilka godzin :P Nie znam nikogo kto robi lewatywę i uprawia seks analny. No, chyba, że się po prostu nie przyznają ale wątpię bo też nie robię.

Edytowane przez chwast
Czas edycji: 2011-12-24 o 22:08
Stary 2011-12-25, 10:03   #2726
QueenOfDamned
Raczkowanie

Cytat:

Jezu jak ktoś lubi lewatywę to niech se ją robi, wg mnie potrzebna jest ona tylko laskom do kręcenia pornola kiedy to są jechane w dup*ko kilka godzin :P Nie znam nikogo kto robi lewatywę i uprawia seks analny. No, chyba, że się po prostu nie przyznają ale wątpię bo też nie robię.
Jakoś czułabym się niekomfortowo,gdybym sobie nie zrobiła lewatywy
QueenOfDamned jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 16:05   #2727
jaskółka_
Raczkowanie

Od jakiegoś czasu myślę o spróbowaniu takiego stosunku, a mój TŻ chyba też ma ochotę. Ale najbardziej mnie martwi ta strona estetyczno-higieniczna.

powidzcie tak szczerze czy to naprawde nie brudzi, nie śmierdzi i czy miałyście jakieś wpadki lub macie jakieś przestogi. Będę bardzo wdzięczna.
jaskółka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 16:27   #2728
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaskółka_ Pokaż wiadomość
Od jakiegoś czasu myślę o spróbowaniu takiego stosunku, a mój TŻ chyba też ma ochotę. Ale najbardziej mnie martwi ta strona estetyczno-higieniczna.

powidzcie tak szczerze czy to naprawde nie brudzi, nie śmierdzi i czy miałyście jakieś wpadki lub macie jakieś przestogi. Będę bardzo wdzięczna.
no jak nie jesteś "pusta" to tego nie rób bo może pobrudzić. Czy śmierdzi to nie wiem, ale z anala do orala to na pewno nie polecam;p
Stary 2011-12-25, 22:12   #2729
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo... zwieraczami? Wydawało mi się, że to normalne. Sorry za dosadność: ale tak samo jak chce Ci się kupę i masz kontrolę nad tym, żeby nie zrobić jej nagle, tak samo możesz kontrolować wypływanie spermy
Stary 2011-12-27, 11:45   #2730
ChaseTheCloudsAway
BAN stały

Cytat:
Napisane przez jaskółka_ Pokaż wiadomość

kąpu kąpu przed i będzie ok, nic nie śmierdzi, nic się nie brudzi ;p przy odpowiednim przygotowaniu nic nie boli. na pierwszy raz polecam trochę alkoholu dla Ciebie, nie dla faceta. do tego jakiś tłusty krem, którym posmarujesz.....wiadomo gdzie ważne jest, żeby Twój chłopak nie próbował od razu Cię "kochać", tylko dał Ci chwilkę na przyzwyczajenie się, że masz coś w środku. dalej wiadomo, wolno i delikatnie, później możecie przyspieszyć.

mnie się bardzo podobało! zrobiliśmy to co prawda dość mocno nawaleni, ale później powtórzyliśmy już na trzeźwo iiii jest ok baaaaaaardzo przyjemnie ale pamiętaj, nic na siłę, jeśli będzie bolało cały czas, to odpuść, bo możecie sobie zrobić krzywdę
ChaseTheCloudsAway jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości