Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-10, 00:19   #2701
blue2003
Miuoshowa

GG do blue2003 Wyślij wiadomość przez Yahoo do blue2003
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

O jezu, jak mnie sie podobal Tryptyk Slaski, a jak sie balam haha Najlepsze, ze jakis czas potem wracalam z kolezanka z imprezy w srodku nocy, stalysmy przy skrzyzowaniu zegnajac sie, i kawalek dalej, w miejscu w ktorym w ogole nie powinna stac, stala wlasnie taka biala furgonetka, zauwazylysmy to i postanowilysmy sie troche przemiescic, a ona ruszyla. Prawie umarlysmy ze strachu. A troche ponad miesiac temu spotkalam Wampira, czyli Roberta Talarczyka na Dyrekcyjnej w Kato, i tylko mialam mine pt. "wooow"

"...nasza wielkość miała iskrzyć, a wygasa gdy tak teraz na nią patrzę a ty milczysz..."

Edytowane przez blue2003
Czas edycji: 2016-03-10 o 00:22
blue2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 00:59   #2702
yunis3001
Raczkowanie

Ekstradycja 💜💜Kamil💗 uwielbiam serial ☺

Wysłane z mojego Ulitmate 7i przy użyciu Tapatalka
yunis3001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 01:14   #2703
loczek88
Wtajemniczenie

a propo Kryminalnych...
na dobranoc .
Satie to francuski kompozytor muzyki klasycznej z początku XX wieku, tak więc TVN bynajmniej sobie nie "skomponował".

Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2016-03-10 o 01:15
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 01:22   #2704
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
a propo Kryminalnych...
na dobranoc .
Satie to francuski kompozytor muzyki klasycznej z początku XX wieku, tak więc TVN bynajmniej sobie nie "skomponował".

Puściłam 5 sekund i ciaryyy.
Resztę wysłucham jutro za dnia
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 06:06   #2705
Munkaa
Zakorzenienie

A ja dzisiaj po robocie zapuszczam Misję Śląską, bo czuję się mocno zachęcona, ale i nie mogę jakoś uwierzyć,że polski tvnowski serial wywołał takie.emocje - dlatego koniecznie obczaję. Widziałam dziesiątki filmów o psycholach, porwaniach, chowaniu żywcem - ciekawa jestem tym bardziej, jakie wrażenie na mnie zrobi no i ze Śląska jestem, historia mi znana, tak więc super.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 06:42   #2706
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj po robocie zapuszczam Misję Śląską, bo czuję się mocno zachęcona, ale i nie mogę jakoś uwierzyć,że polski tvnowski serial wywołał takie.emocje - dlatego koniecznie obczaję. Widziałam dziesiątki filmów o psycholach, porwaniach, chowaniu żywcem - ciekawa jestem tym bardziej, jakie wrażenie na mnie zrobi no i ze Śląska jestem, historia mi znana, tak więc super.
na Wikipedii piszą(nie radzę czytać, bo spoilerują) że misja śląska - wersja filmowa (w ogóle nie wiedziałam, że taka jest) ma sporo wątków wyciętych, tak że lepiej obejrzeć po prostu te odcinki serialu
Stary 2016-03-10, 06:56   #2707
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
na Wikipedii piszą(nie radzę czytać, bo spoilerują) że misja śląska - wersja filmowa (w ogóle nie wiedziałam, że taka jest) ma sporo wątków wyciętych, tak że lepiej obejrzeć po prostu te odcinki serialu
O, to dobrze, że piszesz odcinki znajdę w sieci online? To były odcinki 52, 53, 54?
Stary 2016-03-10, 07:01   #2708
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
O, to dobrze, że piszesz odcinki znajdę w sieci online? To były odcinki 52, 53, 54?
41, 42, 43
A czy i gdzie jest to nie mam pojęcia
Stary 2016-03-10, 07:05   #2709
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
41, 42, 43
A czy i gdzie jest to nie mam pojęcia
Stary 2016-03-10, 07:16   #2710
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

The PinkRook

z całą miłością do Kingi ale coś mi tu nie gra w makijażu albo odcieniu filmiku. Chyba zimne kolory są podbite a makijaż coś mi nie gra w roztarciu załamania tym szarym. Czy to mój komp płata mi figla czy u Was też jest podobnie? Na przebitkach ten makijaż z nude pomadką wygląda ślicznie ale to wino... na przebitce inny kolor a na filmiku inny ;/
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 07:52   #2711
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magmeg Pokaż wiadomość

koło 2:50
Rozwaliło mnie jak Justyna z LGS pozdrawia widzów Bogusi i mówi, że Kasia stoi obok, ale z kimś rozmawia i nie będą jej przeszkadzać. W tym samym czasie Bogu "KAAASIAA!!!?" xD
Jeszcze nie oglądałam, ale nie muszę,bo po przeczytaniu powyższego słyszę to i widzę w wyobraźni :-D :-D :-D

"Przepraszam bardzo?<lasery w oczach> Czy można ciszej albo <ruch wyganiania rękami> bo nagrywamy?"

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 08:06   #2712
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość

Czy ktoś z obserwujących Katosu na snapie zwrócił uwagę na jej brwi? Też uważacie, że zaczynają wyglądać coraz bardziej karykaturalnie?

No i będę przeżywać dalej ten 1% tłuszczu w ziemniakach . Uderzyło mnie bardzo, w jaki sposób przedstawia swój punkt widzenia. Miałam wrażenie, że wypływa z niej straszna agresja, którą próbowała kamuflować uśmiechem. A informację o 1% tłuszczu w ziemniaku przekazała w sposób, który dla mnie wyglądał na próbę powiedzenia "i co, wy idioci, którzy zżeracie litry olejów, głupio wam?!?"
Też uważam. Zresztą wstawiałam tu jakiś czas temu zdjęcie "makijażu gdy brak czasu". Brwi wyrysowane tak, że ja pewnie cały makijaż wykonuję w czasie, gdy ona te brwi układa i obrysowuje, a reszta twarzy nieruszona.

A co do jej podejścia do tłuszczów, to pogadamy, jak zacznie mieć problemy z regularnością okresu i inne problemy hormonalne. Nie życzę jej tego, ale sama się prosi.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 08:10   #2713
LineVekke
Raczkowanie

Cytat:

I ja polecam. Chyba dzisiaj wrócę do tych odcinków serialu, bo oglądałam to bardzo dawno temu i podziałało mocno.
LineVekke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 08:16   #2714
LifeManagerka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jamaika88 Pokaż wiadomość
Z drugiej strony, jaka treść kanału, taka widownia. Jak przez swoją niedojrzałość ludzie łykają wszystko jak młode pelikany i przesadnie słodzą, to jest dobrze, jak przez ten brak dojrzałości pokazują pazurki, to jest źle . Coś za coś, nie ma nic za darmo, równowaga w przyrodzie musi być .
Jasna sprawa i zarówno do jednego jak i do drugiego trzeba mieć dystans. Pod tym względem bardzo lubię Nissiax, wydaje się mieć zdrowy stosunek zarówno do krytyki jak i do zachwytów nad swoją osobą.

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Lifemenagerka - fajna z Ciebie babka z filmików. Przepraszam, że tak z tyłka wyskakuje, ale mi się przypomniało, że miałam kiedyś napisać.
Dzięki!

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Dziewczyny oświećcie mnie bo ja jestem kompletnie anty sportowa. Co ma na celu to chodzenie Madzika po 10 km? Da to takie efekty jak bieganie?Jakos diametralnie schudnie? Wyrzeźbi ciało ? O co chodzi?
Abstrahując od tego, że może po prostu ma ochotę się poruszać to oczywiście, że może schudnąć. Na pewno nie diametralnie, ale jeśli chodzi szybko, dużo i często to spokojnie może coś zrzucić.

Cytat:
Napisane przez lovelustfaithdreams Pokaż wiadomość
Sama mam ,,fanpage" na FB i tam dokładnie widzę, ile osobom z polubionych w ogóle pokazuje się to, co wrzuciłam. Średnio - około 30-40% osób które polubiły moją stronę. Ile z nich zareaguje? No właśnie... Zakładam, że wy również nie lajkujcie wszystkiego co wrzuci każda polubiona z was strona Facebook ogranicza dostęp a dwa, tak jak któraś tu wspomniała - większość ludzi nie ma potrzeby lajkowania wszystkiego, co się wrzuci.
Dokładnie, też obstawiam, że jej posty mają bardzo małe zasięgi... Obstawiam, że trafiają tylko do kilku tysięcy osób i stąd takie małe zaangażowanie pod nimi.
LifeManagerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 08:27   #2715
LineVekke
Raczkowanie

Dziewczyny, Wy wiecie wszystko, więc pytam - skąd polecacie zamówić większą ilość próbek perfum?
LineVekke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 09:26   #2716
iwi_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LineVekke Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Wy wiecie wszystko, więc pytam - skąd polecacie zamówić większą ilość próbek perfum?
ja zamawiam na ipferumy
Stary 2016-03-10, 09:33   #2717
201607131114
Konto usunięte

Makijaż u Megs (wonderful you):

http://youtu.be/K2ecRDIOrjQ
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 09:42   #2718
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
nie jest to wybitne osiągnięcie kinematografii, ale przyjemnie się ogląda. Według mnie odbiega znacznie od innych odcinków tego serialu. Miłego oglądania, daj znać, jakie dą Twoje odczucia
Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Też uważam. Zresztą wstawiałam tu jakiś czas temu zdjęcie "makijażu gdy brak czasu". Brwi wyrysowane tak, że ja pewnie cały makijaż wykonuję w czasie, gdy ona te brwi układa i obrysowuje, a reszta twarzy nieruszona.

A co do jej podejścia do tłuszczów, to pogadamy, jak zacznie mieć problemy z regularnością okresu i inne problemy hormonalne. Nie życzę jej tego, ale sama się prosi.
pamiętaj o ziemniakach.

W temacie naszych crushów: młody Opania i miłość moja odwieczna: Grześ Turnau <3

I offtop2: do dziewczyn stosujących filtry. Czego używacie, co polecacie?
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 10:02   #2719
lovelustfaithdreams
Raczkowanie

Tak czytam co piszecie o Kryminalnych i zastanawiam się o jaki ,,Tryptyk" chodzi i dla mnie najgorszym i najbardziej zapamiętanym odcinkiem był ten, (spojler! uwaga!) gdzie główną bohaterkę pochowano żywcem... no i wygooglowałam. Wspomnienia wróciły, byłam wtedy w gimnazjum i baaaardzo zapamiętałam ten odcinek.
lovelustfaithdreams jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 10:14   #2720
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Dołączam się do pytania o filtry. Czy znacie cokolwiek z gliceryną i trójglicerydami nisko w składzie? Bo żeby całkiem bez znaleźć, to się nie rozmarzam :/
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 10:22   #2721
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

A w jakiej postaci jecie tłuszcze i ile? Nie przywiązuje do tego uwagi, ale analizując teraz swoją dietę dochodzę do wniosku, że nie ma w niej za wiele tłuszczów. Np. przez zimę nie kupuję w ogóle olejów typu olej lniany czy oliwy bo nie robię sałatek, awokado jem max raz na 2tygodnie, ziemniaki jeszcze rzadziej...
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 10:24   #2722
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Dołączam się do pytania o filtry. Czy znacie cokolwiek z gliceryną i trójglicerydami nisko w składzie? Bo żeby całkiem bez znaleźć, to się nie rozmarzam :/

Ja używam ecocosmetics (rożne, z wszystkich do tej pory byłam zadowolona).
Stary 2016-03-10, 10:26   #2723
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
A w jakiej postaci jecie tłuszcze i ile? Nie przywiązuje do tego uwagi, ale analizując teraz swoją dietę dochodzę do wniosku, że nie ma w niej za wiele tłuszczów. Np. przez zimę nie kupuję w ogóle olejów typu olej lniany czy oliwy bo nie robię sałatek, awokado jem max raz na 2tygodnie, ziemniaki jeszcze rzadziej...
Codziennie jem sałatkę, w której jest oliwa/olej z orzeszków ziemnych i pół awokado
Co do ilości, to nie jestem pewna, bo zawsze leję na oko, ale myślę, że jest tam 4-5 łyżek

Edytowane przez zetuzetia
Czas edycji: 2016-03-10 o 10:28
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 10:40   #2724
elunka01
Raczkowanie

Dziewczyny, czy polecacie szczególnie jakis fluid do cery mieszanej? Jestem po 30, dotąd moim ulubionym był ten Astor z fioletową zakrętka, jednak przestaliśmy sie lubić

Tak przy okazji, ma któraś z was problem z nadpotliwoscią? Czy znalazłyscie coś skutecznego?

Jesli chodzi o moje 10/10 to zdecydowanie Sebastian Karpiel-Bułecka w spódnicy
elunka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 10:53   #2725
bubus900
Zakorzenienie

Dziewczonki widzę, że jest nas - fanek Kryminalnych - więcej .
Co do Tryptyku Śląskiego - przyznaję bez bicia - nie dałam rady obejrzeć i ta melodyjka, jak strugał te trumny. Ciary na plecachhh

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez elunka01 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy polecacie szczególnie jakis fluid do cery mieszanej? Jestem po 30, dotąd moim ulubionym był ten Astor z fioletową zakrętka, jednak przestaliśmy sie lubić

Tak przy okazji, ma któraś z was problem z nadpotliwoscią? Czy znalazłyscie coś skutecznego?

Jesli chodzi o moje 10/10 to zdecydowanie Sebastian Karpiel-Bułecka w spódnicy

Polecam podkłady mineralne z lili lolo i azjatyckie kremy bb - te prawdziwe. Działają cuda.

Co do nadpotliwości - sama przyłączę się do pytania, bo nie znalazłam nic skutecznego. Używałam etiaxilu, ale po pierwsze jest mało wydajny, po drugie działał u mnie w miarę znośnie tylko wtedy, kiedy używałam go bardzo regularnie. Poza tym po odstawieniu pocę się trzy razy bardziej niż przed jego zastosowaniem. Dermatolog rozkłada ręce. A ja nie mogę nosić koszul, w innym kolorze niż ciemnym, bo mam momentalnie plamy pod pachami. Okropne to jest .
Stary 2016-03-10, 11:02   #2726
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość

I offtop2: do dziewczyn stosujących filtry. Czego używacie, co polecacie?
Obecnie używam Vichy emulsję matującą SPF 50 i dałabym jej tak 7/10, chyba zmienili trochę skład bo kilka lat temu faktycznie wchłaniała się do matu, teraz nie do końca. Nosi się dobrze, przede wszystkim nie jest tłusta i ciężka, ale nad matem trzeba popracować. SPF 30 wchłania się do matu, ale ma alko na drugim miejscu w składzie, więc pewnie dla większości odpadnie - ja to przebolałam i używałam z wielką przyjemnością, 9,5/10, byłoby więcej gdyby nie stosunkowo niska ochrona przed UVA.

Bardzo dobrze wspominam również Pharmaceris hydrolipidowy.

Dobre są ponoć filtry koreańskie, wspominała o nich Italiana albo arsenicmakeup na blogu.

Cytat:
Teraz nie liczę, ale jest zasada, że przynajmniej 1g/1 kg masy ciała. U mnie sporo schodzi oliwy z oliwek, praktycznie do każdego obiadu wlewam sporo, do tego dużo jajek.

Cytat:
Ja bardzo lubię Catrice All Matt Plus. Revlon Colorstay też spoko, chociaż u mnie leży ostatnio, bo uważam że jest za ciężki (i jakoś odcień Buff jest dla mnie za ziemisty, a Sand Beige już za ciemny).

Cytat:

Ziaja Bloker. Zgodnie z instrukcją, na dzień jeszcze najzwyklejszy antyperspirant i nie ma żadnego problemu.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2016-03-10 o 11:06
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 11:03   #2727
201607131114
Konto usunięte

Cytat:

W rybach, mięsie, jajkach, orzechach, pestkach, awokado i roślinnych tlusciochach, nabiału nie jem ale np mleko kokosowe tak. Oleje tez są u mnie w użytku często.
Stary 2016-03-10, 11:04   #2728
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość

Polecam podkłady mineralne z lili lolo i azjatyckie kremy bb - te prawdziwe. Działają cuda.

Co do nadpotliwości - sama przyłączę się do pytania, bo nie znalazłam nic skutecznego. Używałam etiaxilu, ale po pierwsze jest mało wydajny, po drugie działał u mnie w miarę znośnie tylko wtedy, kiedy używałam go bardzo regularnie. Poza tym po odstawieniu pocę się trzy razy bardziej niż przed jego zastosowaniem. Dermatolog rozkłada ręce. A ja nie mogę nosić koszul, w innym kolorze niż ciemnym, bo mam momentalnie plamy pod pachami. Okropne to jest .
Moim zdaniem lepsze od lily lolo jest Annabelle Minerals kryjący. A jakie kremy BB masz na myśli?

Nie mam problemu z nadpotliwością, ale polecam przetestować olejki eteryczne np. lawendowy czy herbaciany. Używam tego od lat zamiast antyperspirantu i już nigdy tego nie zmienię
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-10, 11:09   #2729
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem lepsze od lily lolo jest Annabelle Minerals kryjący. A jakie kremy BB masz na myśli?

Nie mam problemu z nadpotliwością, ale polecam przetestować olejki eteryczne np. lawendowy czy herbaciany. Używam tego od lat zamiast antyperspirantu i już nigdy tego nie zmienię

Używałam przez dwa lata beyond the solution - jest rewelacyjny. I mishyyyyyyy też jest świetna.

Gdybym ja się wysmarowała olejkami to bym waliła jak stary koń po wyścigach. Niestety... Musisz bardzo delikatnie się pocić skoro na Ciebie to działa.
Stary 2016-03-10, 11:12   #2730
Agnieszka Gie
Rozeznanie

U mnie na nadpotliwość działa tylko Etiaxil. Moim zdaniem jest bardzo wydajny. Na początku, zanim zaczął działać, zużywałam go bardzo dużo. Teraz jak już sytuacja została opanowana stosuję go 1-2x w tygodniu tak że obracam palcami kulkę i delikatnie dotykam nią skóry, tyle wystarczy dla podtrzymania efektu.
Etiaxil zwalcza objawy, nie leczy nadpotliwości. Dlatego oczywiste jest, że jak przestaje się go używać to problem wraca.
Agnieszka Gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości