|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Miuoshowa
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
O jezu, jak mnie sie podobal Tryptyk Slaski, a jak sie balam haha Najlepsze, ze jakis czas potem wracalam z kolezanka z imprezy w srodku nocy, stalysmy przy skrzyzowaniu zegnajac sie, i kawalek dalej, w miejscu w ktorym w ogole nie powinna stac, stala wlasnie taka biala furgonetka, zauwazylysmy to i postanowilysmy sie troche przemiescic, a ona ruszyla. Prawie umarlysmy ze strachu. A troche ponad miesiac temu spotkalam Wampira, czyli Roberta Talarczyka na Dyrekcyjnej w Kato, i tylko mialam mine pt. "wooow"
"...nasza wielkość miała iskrzyć, a wygasa gdy tak teraz na nią patrzę a ty milczysz..." Edytowane przez blue2003 Czas edycji: 2016-03-10 o 00:22 |
|
|
|
#2702 |
|
Raczkowanie
|
Ekstradycja 💜💜Kamil💗 uwielbiam serial ☺
Wysłane z mojego Ulitmate 7i przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2703 |
|
Wtajemniczenie
|
a propo Kryminalnych...
na dobranoc .Satie to francuski kompozytor muzyki klasycznej z początku XX wieku, tak więc TVN bynajmniej sobie nie "skomponował". Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2016-03-10 o 01:15 |
|
|
|
#2704 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj po robocie zapuszczam Misję Śląską, bo czuję się mocno zachęcona, ale i nie mogę jakoś uwierzyć,że polski tvnowski serial wywołał takie.emocje - dlatego koniecznie obczaję. Widziałam dziesiątki filmów o psycholach, porwaniach, chowaniu żywcem - ciekawa jestem tym bardziej, jakie wrażenie na mnie zrobi
no i ze Śląska jestem, historia mi znana, tak więc super.
|
|
|
|
#2706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odcinki znajdę w sieci online? To były odcinki 52, 53, 54?
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2710 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
The PinkRook
z całą miłością do Kingi ale coś mi tu nie gra w makijażu albo odcieniu filmiku. Chyba zimne kolory są podbite a makijaż coś mi nie gra w roztarciu załamania tym szarym. Czy to mój komp płata mi figla czy u Was też jest podobnie? Na przebitkach ten makijaż z nude pomadką wygląda ślicznie ale to wino... na przebitce inny kolor a na filmiku inny ;/ |
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Przepraszam bardzo?<lasery w oczach> Czy można ciszej albo <ruch wyganiania rękami> bo nagrywamy?"
|
|
#2712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do jej podejścia do tłuszczów, to pogadamy, jak zacznie mieć problemy z regularnością okresu i inne problemy hormonalne. Nie życzę jej tego, ale sama się prosi. |
|
|
|
|
#2713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I ja polecam. Chyba dzisiaj wrócę do tych odcinków serialu, bo oglądałam to bardzo dawno temu i podziałało mocno. |
|
|
|
|
#2714 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to oczywiście, że może schudnąć. Na pewno nie diametralnie, ale jeśli chodzi szybko, dużo i często to spokojnie może coś zrzucić. Cytat:
|
||||
|
|
|
#2715 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, Wy wiecie wszystko, więc pytam - skąd polecacie zamówić większą ilość próbek perfum?
|
|
|
|
#2717 |
|
Konto usunięte
|
Makijaż u Megs (wonderful you):
http://youtu.be/K2ecRDIOrjQ |
|
|
|
#2718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pamiętaj o ziemniakach.W temacie naszych crushów: młody Opania i miłość moja odwieczna: Grześ Turnau <3 I offtop2: do dziewczyn stosujących filtry. Czego używacie, co polecacie? |
||
|
|
|
#2719 |
|
Raczkowanie
|
Tak czytam co piszecie o Kryminalnych i zastanawiam się o jaki ,,Tryptyk" chodzi i dla mnie najgorszym i najbardziej zapamiętanym odcinkiem był ten, (spojler! uwaga!) gdzie główną bohaterkę pochowano żywcem... no i wygooglowałam. Wspomnienia wróciły, byłam wtedy w gimnazjum i baaaardzo zapamiętałam ten odcinek.
|
|
|
|
#2720 |
|
Wtajemniczenie
|
Dołączam się do pytania o filtry. Czy znacie cokolwiek z gliceryną i trójglicerydami nisko w składzie? Bo żeby całkiem bez znaleźć, to się nie rozmarzam :/
|
|
|
|
#2721 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2722 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ilości, to nie jestem pewna, bo zawsze leję na oko, ale myślę, że jest tam 4-5 łyżek Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2016-03-10 o 10:28 |
|
|
|
|
#2724 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy polecacie szczególnie jakis fluid do cery mieszanej? Jestem po 30, dotąd moim ulubionym był ten Astor z fioletową zakrętka, jednak przestaliśmy sie lubić
![]() Tak przy okazji, ma któraś z was problem z nadpotliwoscią? Czy znalazłyscie coś skutecznego? Jesli chodzi o moje 10/10 to zdecydowanie Sebastian Karpiel-Bułecka w spódnicy
|
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczonki
widzę, że jest nas - fanek Kryminalnych - więcej .Co do Tryptyku Śląskiego - przyznaję bez bicia - nie dałam rady obejrzeć i ta melodyjka, jak strugał te trumny. Ciary na plecachhh---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
Polecam podkłady mineralne z lili lolo i azjatyckie kremy bb - te prawdziwe. Działają cuda. Co do nadpotliwości - sama przyłączę się do pytania, bo nie znalazłam nic skutecznego. Używałam etiaxilu, ale po pierwsze jest mało wydajny, po drugie działał u mnie w miarę znośnie tylko wtedy, kiedy używałam go bardzo regularnie. Poza tym po odstawieniu pocę się trzy razy bardziej niż przed jego zastosowaniem. Dermatolog rozkłada ręce. A ja nie mogę nosić koszul, w innym kolorze niż ciemnym, bo mam momentalnie plamy pod pachami. Okropne to jest .
|
|
|
#2726 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo dobrze wspominam również Pharmaceris hydrolipidowy. Dobre są ponoć filtry koreańskie, wspominała o nich Italiana albo arsenicmakeup na blogu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ziaja Bloker. Zgodnie z instrukcją, na dzień jeszcze najzwyklejszy antyperspirant i nie ma żadnego problemu. Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2016-03-10 o 11:06 |
||||
|
|
|
#2727 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W rybach, mięsie, jajkach, orzechach, pestkach, awokado i roślinnych tlusciochach, nabiału nie jem ale np mleko kokosowe tak. Oleje tez są u mnie w użytku często. |
|
|
|
|
#2728 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mam problemu z nadpotliwością, ale polecam przetestować olejki eteryczne np. lawendowy czy herbaciany. Używam tego od lat zamiast antyperspirantu i już nigdy tego nie zmienię
|
|
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Używałam przez dwa lata beyond the solution - jest rewelacyjny. I mishyyyyyyy też jest świetna. Gdybym ja się wysmarowała olejkami to bym waliła jak stary koń po wyścigach. Niestety... Musisz bardzo delikatnie się pocić skoro na Ciebie to działa.
|
|
|
#2730 |
|
Rozeznanie
|
U mnie na nadpotliwość działa tylko Etiaxil. Moim zdaniem jest bardzo wydajny. Na początku, zanim zaczął działać, zużywałam go bardzo dużo. Teraz jak już sytuacja została opanowana stosuję go 1-2x w tygodniu tak że obracam palcami kulkę i delikatnie dotykam nią skóry, tyle wystarczy dla podtrzymania efektu.
Etiaxil zwalcza objawy, nie leczy nadpotliwości. Dlatego oczywiste jest, że jak przestaje się go używać to problem wraca. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.

no i ze Śląska jestem, historia mi znana, tak więc super.

. Uderzyło mnie bardzo, w jaki sposób przedstawia swój punkt widzenia. Miałam wrażenie, że wypływa z niej straszna agresja, którą próbowała kamuflować uśmiechem. A informację o 1% tłuszczu w ziemniaku przekazała w sposób, który dla mnie wyglądał na próbę powiedzenia "i co, wy idioci, którzy zżeracie litry olejów, głupio wam?!?" 
. Coś za coś, nie ma nic za darmo, równowaga w przyrodzie musi być
pamiętaj o ziemniakach.
)
i ta melodyjka, jak strugał te trumny. Ciary na plecachhh