|
|
#2731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cześć Kochane
Dziękuje Słonka Cytat:
![]() Cytat:
Kochana nie smutaj !!! Wczoraj nie zdąrzyłam już nic napisać, bo... pół wieczoru robiłam sobie z mamą zdjęcia ![]() A dziś już piątek... Pociesza mnie tylko, że zazwyczaj mija ona szybko Oby i dziś tak było...![]() Na dworze bez-na-dziej-nie ! Pada, plucha, zimno Ja chce wiosne ![]() Lece zaraz robić jakieś śniadanko, tymczasem życzę Wam miłego dnia ![]()
|
|
|
#2732 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trzeba z zycia korzystac![]() tamonita: E tam piąteczki lecą szybciuto Smacznego Ja nie poszłam nigdzie bo nauczycielki co mnei dzis ucza do kina jada Tancow tez nie ma bo gosciu ocenia jakis turniej wiec poleniuchuje dzis Miłego dzionka |
|||
|
|
|
#2733 |
|
♥
|
Witam
![]() ja juz od 6.00 nie spie zjadłam sniadanko i popijajac herbata a potem kawa uczyłam sie historii ![]() bardzo szybko sie nauczyłam histori . a teraz po mału sie szykowac bo o 8.30 bus :P mam nadzieje ze na historii mnie nie spyta . Mam nadzieje ze u dziewczyn które wczoraj nie miały humoru dzisiaj jest lepiej ? ![]() Ewus gdzie chodzisz na fitness ? |
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#2735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
godne podziwumam nadzieje,ze Cie nie spyta jesli nie chcesz ale skoro sie nauczylas to moze warto zgarnac jaka piateczke? ![]() dzien dobry wszystkim, piatek ![]() mileog dnia kochane
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku dokładnie - parę godzin i weekend! Ahhh!
Kochane a za tydzien już mam zakończenie szkoły A za 17 dni maturę Po wczorajszym teście stwierdzam, że już coś tam umiem ;D
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ale mgła świata nie widać mam nadzieję że zniknie niedługo i wyjdzie słonko ![]() Aniu - na fitness chodzę do Gymnasionu w CH Belg (z czystego lenistwa, bo mam je po drugiej stron ie ulicy )Nefruś - no widzisz mówiłam że na pewno sobie z maturą dasz radę ![]() jak już późno znowu się spóźnię na uczelnię (w piątki zawsze się spóźniam miłego dnia
|
|
|
|
#2738 | ||
|
Zadomowienie
|
heloooooooł
![]() ![]() Cytat:
piatki zawsze szybko leca wiec i ten taki bedzie ![]() Pochwal sie fotkami koniecznie ![]() ooo kogo ja widze czeeesc![]() Cytat:
![]() Dobra, to ja smigam na zajecia. Oczywiscie mi sie nie chce no, ale mus to mus ![]() Do później i miłego dnia wszystkim ![]()
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Beznadziejnie.. ? Ja mam taka pogodę..
Jestem wściekła
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2008-04-18 o 10:46 |
|
|
|
#2740 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
czekam az zacznie dzialac bo poki co to dzis dzien nieprzytomnialca ![]() mialam dzis zalatwic dosc wazna sprawe ale zaspalam no i nie wiem, mam nadzieje ze w poniedzialek nie bedzie za pozno jestem zla, ale pretensje moge miec tylko do siebie ![]() Cytat:
![]() pomyslec, ze w liceum to moglam sie uczyc w nocy, rano o swicie i wogole o roznych porach, ale np teraz to... w zyciu! czlowiek sie starzeje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak widzę pólnoc naszego pięknego kraju ma tej wiosny jakąś zbiorową karę chyba pogoda się pogniewała, czy co... w tym miesiacu slonce widzialam jednego dnia tylko!!!!!!! ![]() Cytat:
ale jak Cie znam, to dobrze wykorzystasz czas w domku
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ahh... i weekend |
|
|
|
|
#2742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a u mnie znowu jedna wielka dupa w pracy, roboty w cholere, stresu mam tyle,ze moglabym pol wizazu obdarowac...na dodatek tak sie cieszylam na weeknd a tu jutro do pracy ![]() dupa,dupa,dupa (excuse my French ) koncze zarcie i zabieram sie za robote. zycze wam udanego piateczku i calego weekendu.
|
|
#2743 |
|
Zadomowienie
|
Czeeeśc ;>
I znowu mamy weekend I w dodatku ta wakacyjna atmosfera Do szkoły chadzam w kratkę ;> Wczoraj wcale,dziś na 2 lekcje,aby donieść zwolnienie, w przyszłym tygodniu doniosę jeszcze prezentację multimedialną. Próbuję się nieco edukować,przeplatam to z wizytami u lekarzy ) ,lek mam odstawić (wyniki poniżej normy i samopoczucie jest ok ),chyba,że kiedyś zajdę w ciążę (czyli nigdy ;>...) ,to dostanę minimalną dawkę. Dziś znów wylądowałam u wiadomego dr'a Donieść zgodę na tomografię z kontrastem,coś się piekliłam,że mam czas wykonać je wtedy a kiedy,więc w przyszłym tygodniu kolejna wizyta Kuźwa znowu nic mi się nie chce,a miałam zabrać się wreszcie za gramatykę angielską i dalszą powtórkę z gegry ![]() No nic starczy mi 90minut pseudo-kursu, a jutro impreza urodzinowa u koleżanki ![]()
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
miałam iść na ognisko klasowe, ale niestety pogoda dzisiaj fatalna, co chwila pada i się chmurzy, więc nici z tego może oglądnę film jakiś z przyjaciółką![]() W ogóle ta pogoda mnie nie nastraja do niczego, na dodatek tej matmy nie poprawiłam .Miłego WEEKENDU
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2745 |
|
Wtajemniczenie
|
Oo tak, pogoda do kitu, aż się nic nie chce.
Ja niedługo mam zamiar pochodzić na stepperku, na siłę bo wprawdzie mi się nie chce nawet z krzesła ruszyć, no ale pochodzę. No i ten weekend wreszcie sobie pośpie, cały tydzień na niego czekałam I wybieram się uszy przebić niedługo Zarosły dziurki, oj zarosły, a teraz będą trzy w prawym uchu i jedna w lewym. Więc miłego weekendu, dziewczynki (a raczej kobitki ) ;*
|
#2746 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieję ze jednak się wyrobisz z tą pracą i będziesz mogła chociaż trochę skorzystać z weekendu...Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie denerwuj się oby udało Ci się jednak w poniedziałek to załatwić Cytat:
![]() baw się dobrze z przyjaciółką zwiałam dziś z wykładu, jestem złą studentką za to byłam w bibliotece i wypożyczyłam 2 książki do magisterki - to się nazywa postęp zrobiłam pranie, obiadek a niedługo się zbieram bo idziemy z kumpelami "gdzieś na miasto"
|
||||||
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Co Wy tak na ta pogode nadajcie?
Przeciez dosc ładnie jest![]() EwelkaaS: Ile nie nosilas kolczykow ze Ci zarosly te dziurki? Ja mam tak samo przebite jak Ty zamierzasz. 3 w lewym i 1 w prawym To nie boli takze nawet wytrwania w bolu ci nie musze zyczyc Pozdrawiamagness51: Moze ognisko przełoza co? A jaki film zamierzacie ogladnac?schism_:Nie tylko Ty chodzisz do szkoly w kratke ^^. A czemu masz takie opory w byciu mama w przyszłosci? Udanej imprezki jutro nefre: znalazły sie juz klucze? Tamuś: Widziałam zdjecia BOSKIE A zapomniałam sie pochwalic. W czwartek bede chodzila po wybiegu szkolnym..Buhaha. Jest pokaz mody wiosennej i nauczycielka mnie wybrała na reprezentantke klasy O__O . Mam sie ubrac na zolto tylko ze ja nic zotego nie mam Jutro pojade kupic cos. Trzymajcie kciuki zebym sie nie wywalila albo jakiejs innej wtopy nie zaliczyla
|
|
|
|
#2748 |
|
♥
|
Witam.
jednak mnie nie pytał z histy a ochotników nie pyta ![]() dzisiaj głowa mnei w szkole bolała ale przyjaciólka sie nie nauczyłan a polski wiec stwierdziłam ze jeszcze wytrzymam i pójde dopiero na polskim i mówie jej głowa mnie boli ona mierzy 38 stopni dała mi tabletke mam przyjsc za godz przychodze mierzy i 39. rodzice w pracy brat na uczelni i musiałam siedziec w szkole choc kompletnie nie miałam sił. znowu jestem chora
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co mam ze sobą zrobić
pogotowie zabrało mojego dziadka do szpitala cały dzień nie moglismy się z nim skontaktować, w ogóle żeby do jego mieszkania się dostać straż pożarna musiała wyważać drzwi boję się strasznie |
|
|
|
#2750 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę trzymać kciuki Cytat:
![]() Cytat:
trzymaj się Kochana ... mam andzioeję że wszystko będzie dorbze z Twoim dziadkiem... wiem że bezsilnosć jest najgorsza, ale jedyne co możesz to być silna i czekać jestem z Tobą |
|||
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Kluczę się znalazły, miała je mama. Okazało się, ze ojciec jest w szpitalu. Zemdlał na ulicy. Nie wiem co jest grane, bo nie pojechałam. Nienawidze tego człowieka.
Pozniej przyszła jakas kobieta do mojej mamy , a że mamy nie było to otworzyła drzwi i rozmawiam z nią i rozmawiam a ona.. zasłabła Od razu woda, zimne okłady Pokopany dzien ![]() Na szczęście za chwilę ide na spacer z kumpelą to się trochę rozerwę
|
#2752 |
|
Wtajemniczenie
|
Spaza - trzymaj sie, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.
Nefre - moze to cisnienie, ze tak wszyscy slabną? ja dzis tez jestem nieprzytomna od samego ranca, teraz strzelilam sobie mocna kawe i jakos jest, ale naprawde kiepsko. i jak tu sie skupic?
|
#2753 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie martw się, na pewno w poniedziałek załatwisz co trzeba ;*Cytat:
![]() Cytat:
straszne troche, czlowiek sie cieszy na weekend, a tu nagle sie okazuje,ze musi zasuwac do pracy...Trzymaj sie kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udanego filmowania z przyjaciolka ![]() Cytat:
![]() Ja w uszyskach mam 2 dziurki w prawym, 3 w lewym no i czaje sie na kolejne moze ![]() Cytat:
![]() Milego miastowania baw sie dobrze i nie pij duzo za duzo ^^ ![]() taaaaa.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kuruj sie, mam nadzieje,ze faktycznie do poniedzialku zdrowko wroci ![]() Cytat:
![]() :przytu l: tez jestesm z Tobą, trzymaj się ![]() Oby wszystko się ułożyło... a dziadek juz przytomny...? Cytat:
![]() Ech, a ja dzis mialam isc sie bawic, no ale okazalo sie ze imprezy jednak nie bedzie. w sumie sie nie martwie jakos bardzo bo nie jestem w rozrywkowym nastroju. dla odmiany ide jutro - mam nadzieje,ze jak zapowiadaja bedzie ladniejsza pogoda,a co za tym idzie wiecej sil do zycia we mnie^^ A dzis ... moge... SPAAAAAAAAAAĆ! ![]() Buziaki
|
|
#2754 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje Kochana Cytat:
Będe trzymała kciuki, ale napewno dasz sobie świetnie rade Cytat:
przykro mi, ale mam nadzieję, że wszystko się ułoży ![]() Cytat:
Jejku faktycznie pokopany ten Twój dzień, ale mam nadzieję, że na spacerze się odstresujesz Padam... ![]() Jestem tak zmeczona, że masakra normalnie ![]() Po szkole zlądowałam do domu dosłownie na małą godzinę i poleciałam z babcią na zakupy, nie będe nawet dodawała, że obsokoczyłyśmy pare sklepów, a ja niosłam gdzieś ponad 10 kilo (i to pod góre...) Poza tym chce mi się spać i wogóle... ajjj tam, jak dobrze, że to weekend Miłego dnia, a raczej wieczoru
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie wiadomo
![]() nie wiem co sie robi w takich sytuacjach- nikt się nie chce podjąć wymiany tych cholernych drzwi, które były pozdwazane przez straż
|
|
|
|
#2756 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby14- dokładnie nie pamiętam kiedy przestałam nosić kolczyki, ale było to dosyć dawno. Lewa dziurka zarosła a prawa jakby nie cała, tak dziwinie
Nie boję się bólu, ani przebicia, nawet nie bolało mnie jak mi przebijali gdy byłam mała ^^madame_apple- hihi i rozwinął się temat o koczykach ^^ ja narazie zrobię sobie tak jak powiedziałam, z czasem ich pewnie przybędzie ![]() No i ruszyłam się z tego krzesła i pochodziłam na stepperku xb aż się lepiej czuję, odrazu chęci do życia mi przybyło. Spaza, może to co teraz powiem będzie w tym momencie takie pospolite, ale nie martw się, napewno wszystko się ułoży
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
mnie nosia z jakims kolczykiem ale nie chce w uchu bo mam tylko dwa i tyle mi wystarczy... jakies 3 msc temu przekulam pepek i teraz nie wiem co chce
![]() no chbya ze poczekam do 18-stki i sobie tatuaż zrobie
|
|
|
|
#2758 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Może i ja troszeczkę napiszę
![]() Cytat:
Plotkowa miss nam się szykuję ? No nieźle, gratulację Nie wywalisz, nie wywalisz ja będę trzymała kciuki na pewno ![]() ![]() Cytat:
Gdybym ja z babcią poszła na zakupy to nie dość że ponad pół dnia byśmy tam spędziły [bo babcia ogląda każdy produkt po kolei ] to wróciłabym taka zmachana że szok, bo moja babcia nie 'chodzi' tylko 'biega' ![]() Cytat:
Bo ja tylko przed komputerem siedzę, a tak może by mnie to trochę zmotywowało by dążyć do ładnej figurki ![]() Cytat:
Też właśnie chciałabym przebić sobie na wakacje, ale się boję bo kumpela z klasy przebijała to teraz jej krew ciągle leci i boli ciągle, no ale przeciez nie wiadomo jak to ze mną będzie ![]() ![]() A ostatnio też miałam fazę na kolczyka w języku, ale jakoś mi przeszło. A tatuażu też nie wykluczam, ale też do 18 - stki trzeba czekać, chciałabym taki na samym dole łydki, albo na łopatce ![]() ![]() No i nareszcie weekend Mam nadzieję ze się w końcu wyśpię, bo przez ten tydzień miałam pobudki ok 6. Odebrałam dzisiaj okulary Jak założę to aż mi się w głowie kręci, ale mama mówiła że to normalne, ale nie będę w nich wychodziła na dwór na pewno jakoś tak dziwnie się czuję, chyba że się przyzwyczaję. Bo z wyglądu mi się podobają ![]() Miłego wieczorku babki
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na kąpiel w wannie czekałam miesiąc i cały czas pod przysznicem tylko wtedy. mi sie nic nie dzieje z nim poza tym że bolał przez jakiś czas
|
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
ewelciaa144: No mam nadzieje ze bedziesz kciukasy trzymac
Ja tez chce kolczyka. Duzo bym dała zeby zrobic. Tylko przeszkoda jest moj tata... nie wiem co by sie stało jakbym przebiła sobie kolczyka w brzuchu. No ale jak pisze asiek14 chyba juz jest za pozno... No nic moze za rok przebije Masz okularki? Fajnie. A cos ze wzrokiem masz? Ja tez powinnam nosic ale nie nosze^^.asiek14: Tak tatuaz EwelkaaS: No masz racje. Przeciez przekluwanie uszu nie boli ja nawet nie poczulam a z tym stepperkiem to masz racje ze jak sie pocwiczy to od razu chce sie zyc. Ja mam tak z rowerkiem^^.tamonita: Ale z Ciebie siłaczka niech zgadne co znajdowało sie w tych zakupach...czyzby nadbiał? ![]() madame_apple: No oby jutro u Ciebie zawitało słoneczko na poprawe nastroju nefre: Oj faktycznie pokrecony dzien Mimo ze nie masz dobrych stsounkow z ojcem to mam nadzieje ze bedzie dobrze![]() Spaza: ściskam mocno . Mam nadzieje ze wsyzstko wroci do normy. Napisz cos jak bedziesz wiedziecanniaa: biedactwo kuruj sie bo zaleglosci nie sa fajne czesto chorujesz? To chyba za mnie to robisz bo ja wogole w tym roku (odpukac )chora nie byłam![]() Miłego wieczorku |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

Kochana nie smutaj !!!
Pociesza mnie tylko, że zazwyczaj mija ona szybko
Ja chce wiosne 

Trzeba z zycia korzystac

godne podziwu

Mimo ze nie masz dobrych stsounkow z ojcem to mam nadzieje ze bedzie dobrze