Operacje nosa - zbiorczy! - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-23, 12:44   #2731
szczesciakwiat
Raczkowanie

Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzis po 5 dniach mialam zmieniony gips..iiiiii widzialam nos
hmmmm prosty, niezadarty...jeszcze siny i spuchniety ale śliczny
w czwartek sciagne gips zupelnie... dodam ze nie mialam z zewnatrz ciecia i chrzastka nie ulegla wielkiej zmianie bo bylo ok..wedlug doktora i wedlug mnie rowniez...wiec nos nie jest mega zmieniony ale za to zgrabny, prosty i bez garbka

Gratuluję nowego i ładnego noska .
Stary 2011-01-23, 13:08   #2732
dzeve
Raczkowanie

Cytat:
noooo hihi jedynie mozna bedzie zalowac ze wczesniej sie tego nie zrobilo
ale moj nos jeszcze byl siny i spuchniety a Twoj dzeve?????
Moj byl tylko spuchnietybo ja nie mialam lamanej kosci ,tylko modelowana chrzastke wiec siniak u Ciebie to pewnie od lamania kosci.
Ja ciesze sie,ze zrobilam go w tym wieku. Wczesniej nie mialam mozliwosci, a teraz bede miec ladne zdjecia slubne:P:P:P
heheh
dzeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 13:11   #2733
miracle85
Raczkowanie

Ale macie dobrze juz piekne noski ciesze sie razem z wami
Do Polka_Polka a slyszalas moze o dr Martinie Brzuchańskim? on tez wykonuje zabiegi w Czechach ale nie znam na temat jego zadnych opinii U mnie rodzina tez jest temu przeciwna uwaza ze goralskich noskow sie nie zmienia hihihi ale ja dzieki wam wszystkim zdobede sie na odwage. Wy juz bedziecie pewnie rok po swojej operacji kiedy ja bede miala swoj zabieg. Mam nadzieje ze bedziecie tutaj caly czas dodawac sil
miracle85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 13:22   #2734
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzeve Pokaż wiadomość
Moj byl tylko spuchnietybo ja nie mialam lamanej kosci ,tylko modelowana chrzastke wiec siniak u Ciebie to pewnie od lamania kosci.
Ja ciesze sie,ze zrobilam go w tym wieku. Wczesniej nie mialam mozliwosci, a teraz bede miec ladne zdjecia slubne:P:P:P
heheh
no ja mialam poczworną osteotomie ...czyli lamanie kosci..i nos zobaczylam w 5 dobie jest wiec bardzo siny i opuchniety..mam nadzieje ze to zejdzie teraz dalej siedzi w swiezym gipsie do czwartku
dzeve no ja juz slub mam za soba...ale zdjecia sa i tak ladne hehe az nosa baby jagi to nie mialam u mnie i tak nadal rodzinka mowi ze bylo ok chociaz nosa jeszcze nikt teraz nie widzial... kto wie czy nie beda mowili ze tamten pasowal mi bardziej
Stary 2011-01-23, 13:29   #2735
szczesciakwiat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miracle85 Pokaż wiadomość
Ale macie dobrze juz piekne noski ciesze sie razem z wami
Do Polka_Polka a slyszalas moze o dr Martinie Brzuchańskim? on tez wykonuje zabiegi w Czechach ale nie znam na temat jego zadnych opinii U mnie rodzina tez jest temu przeciwna uwaza ze goralskich noskow sie nie zmienia hihihi ale ja dzieki wam wszystkim zdobede sie na odwage. Wy juz bedziecie pewnie rok po swojej operacji kiedy ja bede miala swoj zabieg. Mam nadzieje ze bedziecie tutaj caly czas dodawac sil

My mamy tak samo za rok operację
Stary 2011-01-23, 13:40   #2736
dzeve
Raczkowanie

Cytat:
no ja mialam poczworną osteotomie ...czyli lamanie kosci..i nos zobaczylam w 5 dobie jest wiec bardzo siny i opuchniety..mam nadzieje ze to zejdzie teraz dalej siedzi w swiezym gipsie do czwartku
dzeve no ja juz slub mam za soba...ale zdjecia sa i tak ladne hehe az nosa baby jagi to nie mialam u mnie i tak nadal rodzinka mowi ze bylo ok chociaz nosa jeszcze nikt teraz nie widzial... kto wie czy nie beda mowili ze tamten pasowal mi bardziej
Ja mialam taki mega baby jagi:P
Nigdy nie pozowalam do zdjec na wprost, bylo to strasznie irytujace jak sie komus udalo uchwycic takie ujecie. Trzeba bylo wykasowac lub wyrzucic fotke:P Moj nos bardzo uciekal w prawo i widac bylo,ze jest krzywy. Byc moze dlatego wszyscy byli za mna i ze mna w trakcie podejmowania decyzji o operacji. Naprawde jestem chyba szczesciara,ze otrzymalam takie mega wsparcie i bardzo duzo slow zachety i mobilizacji
No a teraz mam nowa ksywke w domu Star Trek:P
Stary 2011-01-23, 13:54   #2737
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mialam taki mega baby jagi:P
Nigdy nie pozowalam do zdjec na wprost, bylo to strasznie irytujace jak sie komus udalo uchwycic takie ujecie. Trzeba bylo wykasowac lub wyrzucic fotke:P Moj nos bardzo uciekal w prawo i widac bylo,ze jest krzywy. Byc moze dlatego wszyscy byli za mna i ze mna w trakcie podejmowania decyzji o operacji. Naprawde jestem chyba szczesciara,ze otrzymalam takie mega wsparcie i bardzo duzo slow zachety i mobilizacji
No a teraz mam nowa ksywke w domu Star Trek:P
Kochana nie przesadzaj widzialam fotke przed i nosek nie byl tragiczny
niektore dziewczyny naprawde maja spore garby i wielkie chrzastki...
zreszta kazdy u siebie widzi jakies niedociagniecia na ktore inni nawet uwagi nie zwracaja
Stary 2011-01-23, 15:55   #2738
Polka_Polka
Raczkowanie

Dot.: Operacja plastyczna nosa ???Ale macie dobrze juz piekne noski ciesze sie razem

Do miracle

Słyszałam, że dr Brzuchański tez jest bardzo dobrym lekarzem, tylko, że do niego trzeba czekać ok. roku. Nie wiem jakie są u niego ceny, ale myślę, zę podobne, bo w Czechach mają podobne stawki.

Zdecydowałam sie na dr libora Polaka bo chciałam zrobić to szybko, zeby się potem nie rozmyślic, bo podobnie jak wszystkie dziewczyny tez bardzo sie boję, ale marzę o tym od dawna, wiec podjęłam wreszcie decyzję.
Polka_Polka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 17:51   #2739
Partouze
Przyczajenie

Ale super ze juz widzialyscie nosy po zdjeciu gipsu!!! extra ze wyszly takie jakie mialy byc! ja gips dopiero sciagam w srode(juz sie wsciekam bo swedzi i denerwuje mnie) nos jaki widze pod gipsem jest gruby no i jak pisalam wczesniej zadarty. nie sadze bym po zdjeciu gipsu oszalala z radosci, szykuje sie na to ze ebdzie prosty, a na ladny czubek bede musiala poczekac troche. za duza ingerencja w chrzastke byla by od razu wyczarowac ladny nosek. chyba bym wolala miec jednak bardziej garbaty niz kartofla jak mialam, bo wiadomo z garbem da sie zrobic wszystko a o czesci chrzestnej rozne opinie slyszlam niesety. przynajmniej juz moge oddychac przez nos (w miare) i opuchlizna z twarzy zeszla. poczekamy zobaczymy aby do srody
Partouze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 18:38   #2740
dzeve
Raczkowanie

Kwestia tego jak sie widzimy po operacji, jest nastawienie nasze do niej i do jej efektu. Zalezy co kazda z nas oczekuje i jak bardzo jest wymagajaca czy przewrazliwiona na pkt. swojego nosa.
Niektorych zadowoli fakt, ze bedzie prosty i ksztaltny. A niektorzy beda sie czepiac ,ze jest 5 mm za dlugi. Liczy sie nastawienie poztywne, a nie nastawienie ze trzeba bedzie cos poprawiac.

Aha i chcialam jeszcze jedno napisac. NIe wiem kto ale przeczytalam na forum, ze nie powinno sie kichac jak sie mialo zabieg i ma sie gips. Ktos napisal" zeby kichac gardlem" po zacytowaniu tego mojejmu chirugowi, zaczal sie smiac. Nie jest prawda,ze nie wolno i jak ktos musi niech sie nie stresuje tylko kicha, duzo gorsze w skutku byloby wstrzymanie kichania. Gdyz wololuje to bardzo duze cisnienie i wtedy mozemy zrobic sobie krzywde.
Stary 2011-01-23, 18:41   #2741
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Kwestia tego jak sie widzimy po operacji, jest nastawienie nasze do niej i do jej efektu. Zalezy co kazda z nas oczekuje i jak bardzo jest wymagajaca czy przewrazliwiona na pkt. swojego nosa.
Niektorych zadowoli fakt, ze bedzie prosty i ksztaltny. A niektorzy beda sie czepiac ,ze jest 5 mm za dlugi. Liczy sie nastawienie poztywne, a nie nastawienie ze trzeba bedzie cos poprawiac.

Aha i chcialam jeszcze jedno napisac. NIe wiem kto ale przeczytalam na forum, ze nie powinno sie kichac jak sie mialo zabieg i ma sie gips. Ktos napisal" zeby kichac gardlem" po zacytowaniu tego mojejmu chirugowi, zaczal sie smiac. Nie jest prawda,ze nie wolno i jak ktos musi niech sie nie stresuje tylko kicha, duzo gorsze w skutku byloby wstrzymanie kichania. Gdyz wololuje to bardzo duze cisnienie i wtedy mozemy zrobic sobie krzywde.
kochana w 100% zgadzam sie z Twoją wypowiedzią co do dwoch kwestii ktore poruszylas!!!!!!!
Jesli chodzi o kichanie to moj lekarz tez powiedzial ze nie bac sie i kichac!!!!! jest to odruch fizjologiczny...ja co prawda nie kichalam jeszcze ale dmucham juz ostro a na poczatku balam sie jak diabli
gorszy jest uraz nosa na ktory trzeba dobrych kilka tygodni szczegolnie uwazac!!!!!! kichanie to przeciez rola rowniez noska...w ten spsob sie czysci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 14:36   #2742
Lucrecia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Lukrecia gdzie mialas zabieg nosa czy robilas tylko czesc chrzestna?
W Poznaniu u dr Bieleckiego
Ja miałam pełną korektę, poczwórną osteotomię.

HISZPANIA
Lucrecia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 18:14   #2743
ammmm
Wtajemniczenie

Bunny Zukino!!!! jutro Twoj wielki dzień....Pamiętamy, jesteśmy z Tobą. POWODZENIA
Stary 2011-01-24, 20:16   #2744
BunnyZukino333
Rozeznanie

GG do BunnyZukino333

Cytat:
Bunny Zukino!!!! jutro Twoj wielki dzień....Pamiętamy, jesteśmy z Tobą. POWODZENIA
DziękujęTrzymajcie kciuki!!!
Jejku nie mogę uwierzyc,że to sie naprawde dzieje,tyle lat na to czekałam.marzenia sie spelniaja:ehe m:Czuję się jakbym śniła,pomyślec,że jutro bedę już miala nowy nosek.

Nawet was nie poczytałam dziś bo taka zalatana.Odezwę się w niedziele i zdam relacje.Biore aparat to zrobię fotki jak zaraz po wyglądalam Pozdrawiam
Stary 2011-01-25, 09:44   #2745
ammmm
Wtajemniczenie

Dzeve wrocilas juz do pracy??? Jak sie czujesz, nowy nosek się dobrze sprawuje??? Napisz jak tam... i daj foteczke bo juz pewnie widac efekt

Bunny Zukino dzis o 14 -stej jestem z Tobą !!!!
Stary 2011-01-25, 15:15   #2746
miracle85
Raczkowanie

Witam,
No to chyba juz prawie wszystkie zaliczyly operacje noska Powodzenia dla Bunny pewnie juz jest po....co za szczesciara
Polka_Polka jak juz bedziesz po koniecznie napisz jak tam nosek a jesli mozna wiedziec to co Ci sie w nim nie podoba. A mam jeszcze pytanie odnosnie badan czy robilas albo bedziesz robic je w Czechach czy w Polsce i jakie trzeba wykonac ( oczywiscie odnosnie noska bo wiem ze tez robisz piersi ) no i jeszcze czy wchodza w cene czy trzeba dodatkowo zaplacic Pozdrawiam cieplutko
Stary 2011-01-25, 16:44   #2747
dzeve
Raczkowanie

Cytat:
Dzeve wrocilas juz do pracy??? Jak sie czujesz, nowy nosek się dobrze sprawuje??? Napisz jak tam... i daj foteczke bo juz pewnie widac efekt

Bunny Zukino dzis o 14 -stej jestem z Tobą !!!!
Oczywiscie,ze wrocilamPowiem tak, super mnie przyjeli. Kolezanka z biura wyprzytulala Szef tez bardzo milo mnie przywitalNasi znajomi z biurowca rowniez, pytaja, zycza szybkiego powrotu do sprawnosci
Ludzie w sklepie tylko, szukaja taniej sensacji i glupkowato sie wpatruja ale ja mam to gdzies:P
Wklejam Wam fotki na wprost i z profilku
Zdjecia z dzis tzn. 10 dzien po zabiegu.
Ogolnie czuje,ze jest zdretwialy, wydaje mi sie,ze jest sztycznie przyklejony. Z nosa leci juz tylko lekka wydzielina ale ogolnie czuje sie troszke zmeczona fizycznie. Psychicznie za to rewelacyjnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (65,9 KB, 209 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (72,4 KB, 204 załadowań)
Stary 2011-01-25, 16:53   #2748
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Oczywiscie,ze wrocilamPowiem tak, super mnie przyjeli. Kolezanka z biura wyprzytulala Szef tez bardzo milo mnie przywitalNasi znajomi z biurowca rowniez, pytaja, zycza szybkiego powrotu do sprawnosci
Ludzie w sklepie tylko, szukaja taniej sensacji i glupkowato sie wpatruja ale ja mam to gdzies:P
Wklejam Wam fotki na wprost i z profilku
Zdjecia z dzis tzn. 10 dzien po zabiegu.
Ogolnie czuje,ze jest zdretwialy, wydaje mi sie,ze jest sztycznie przyklejony. Z nosa leci juz tylko lekka wydzielina ale ogolnie czuje sie troszke zmeczona fizycznie. Psychicznie za to rewelacyjnie.
Ty to jestes odważniacha !!!!! że juz wrocilas do pracki klask i:
nosek widać ze prosciutki...ale widze ze nadal w opatrunku...to musi tak byc???? ja wlasnie w czwartek sciagne gips..i nie wiem czy ten nosek juz zupelnie "goly" zostanie.....????
A jak Twoja gorna warga..bo ja jeszcze w pelni nie potrafie sie usmiechac...mimo iz siniaki ladnie znikają, opuchlizna z twarzy tez...czerwonych plamek w oczach wcale nie mialam...

Edytowane przez ammmm
Czas edycji: 2011-01-25 o 16:54
ammmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 17:16   #2749
dzeve
Raczkowanie

Cytat:
Ty to jestes odważniacha !!!!! że juz wrocilas do pracki klask i:
nosek widać ze prosciutki...ale widze ze nadal w opatrunku...to musi tak byc???? ja wlasnie w czwartek sciagne gips..i nie wiem czy ten nosek juz zupelnie "goly" zostanie.....????
A jak Twoja gorna warga..bo ja jeszcze w pelni nie potrafie sie usmiechac...mimo iz siniaki ladnie znikają, opuchlizna z twarzy tez...czerwonych plamek w oczach wcale nie mialam...
Mam jeszcze taki wlasnie opatrunek uciskowyi ten gips ktory zakladam na noc Moze tez dlatego,ze ja mialam te naciecia tu pod oczodolami i one sa zaklejone hmmm.....
Wydaje mi sie,ze jak Ci sciagnie to pewnie cos przyklei jeszcze. Choc Ty mialas kosc robiona wiec sama nie wiem Nie chce Cie w blad wprowadzic.
No jak widac na zdjeciu gorna warga sie jeszcze nie usmiecha,ja mam ten szef w nosie jeszcze i ciagnie mi ja do gory. Najgorzej to pod lewym okiem bo tu widze,ze cos marnie schodzi.No i opuchlizna na polikach jeszcze jest bo czuje ja jak sie dotykam. Te straszne plamki w oczach to samo, nic nie zeszly od zabiegu:P ale juz bardziej przypominam siebie
Jak dzis wlaczylam zdjecie dzien po zabiegu to sie wystraszylam:P

W piatek dopiero mi tego plasteka bedzie odklejal lekarz wiec wtedy moge jakas fotke dodac jak wyglada tez oslonki.
Czuje juz mrowienie w dziurkach:P
Jesli mozesz to ja tez zobacze jakas Twoja fotkeale nie bede Cie meczyc moze byc juz po sciagnieciu gipsu:P
Stary 2011-01-25, 17:21   #2750
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam jeszcze taki wlasnie opatrunek uciskowyi ten gips ktory zakladam na noc Moze tez dlatego,ze ja mialam te naciecia tu pod oczodolami i one sa zaklejone hmmm.....
Wydaje mi sie,ze jak Ci sciagnie to pewnie cos przyklei jeszcze. Choc Ty mialas kosc robiona wiec sama nie wiem Nie chce Cie w blad wprowadzic.
No jak widac na zdjeciu gorna warga sie jeszcze nie usmiecha,ja mam ten szef w nosie jeszcze i ciagnie mi ja do gory. Najgorzej to pod lewym okiem bo tu widze,ze cos marnie schodzi.No i opuchlizna na polikach jeszcze jest bo czuje ja jak sie dotykam. Te straszne plamki w oczach to samo, nic nie zeszly od zabiegu:P ale juz bardziej przypominam siebie
Jak dzis wlaczylam zdjecie dzien po zabiegu to sie wystraszylam:P

W piatek dopiero mi tego plasteka bedzie odklejal lekarz wiec wtedy moge jakas fotke dodac jak wyglada tez oslonki.
Czuje juz mrowienie w dziurkach:P
Jesli mozesz to ja tez zobacze jakas Twoja fotkeale nie bede Cie meczyc moze byc juz po sciagnieciu gipsu:P
Dzeve powiem Ci szczerze ze mam zrobiona tylko jedna foteczke ..chyba dwa dni po zabiegu jakos tak...juz teraz to jest mega roznica
moge Ci ja wyslac ale na Twojego maila
zaraz to zrobie bo meila Twojego mam
Stary 2011-01-25, 17:31   #2751
dzeve
Raczkowanie

Cytat:
Dzeve powiem Ci szczerze ze mam zrobiona tylko jedna foteczke ..chyba dwa dni po zabiegu jakos tak...juz teraz to jest mega roznica
moge Ci ja wyslac ale na Twojego maila
zaraz to zrobie bo meila Twojego mam
Tez bylas niezle napuchnieta i pozaklejana No ale fakt, oczka nienaruszone
Stary 2011-01-25, 17:35   #2752
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Tez bylas niezle napuchnieta i pozaklejana No ale fakt, oczka nienaruszone
Z oczami mi się udało a napuchnieta jak chomiczek hihi
takie są uroki ale pamietasz jak jeszcze niedawno obie bylysmy przed ...teraz juz wiemy jak to smakuje
Stary 2011-01-25, 18:11   #2753
miracle85
Raczkowanie

Dzeve Twoj nosek juz wyglada pieknie nawet z tym opatrunkiem nie wyglada na napuchniety jedynie oczka mowia same za siebie a doktor dal Ci jakies kropelki na to przekrwienie?Czy zaczerwienie jest efektem tego przeszczepu?
No i co dziewczyny powiecie czy to byl taki straszny bol bo widze ze napewno warto sie poddac bo efekty sa zniewalajace
Stary 2011-01-25, 18:35   #2754
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzeve Twoj nosek juz wyglada pieknie nawet z tym opatrunkiem nie wyglada na napuchniety jedynie oczka mowia same za siebie a doktor dal Ci jakies kropelki na to przekrwienie?Czy zaczerwienie jest efektem tego przeszczepu?
No i co dziewczyny powiecie czy to byl taki straszny bol bo widze ze napewno warto sie poddac bo efekty sa zniewalajace
Wypowiem sie jak juz zejda siniaki i nos bedzie jakis czas po sciagnieciu gipsu
Stary 2011-01-25, 18:50   #2755
dzeve
Raczkowanie

Cytat:
Tzn. mnie sie wydaje,ze nie jest jakos mega napuchniety. Choc chirurg twierdzi,ze jest. Chyba sie przyzwyczailam do swojego starego kinola:P i teraz jak sciagne ten opatrunek to pewnie bedzie troszke dziwnie
Nie, czerwone oczy sa wynikiem operacji, lekarz mnie przed tym ostrzegal,ze czasem wlasnie sie tak robi. Wtedy pojawiaja sie przekrwienia w oczkach. Poki co nie kropie ich niczym ale pewnie niedlugo zaczne
Bol hmmmmm..... teraz jak mysle sobie to napewno byl wart efektu. Aczkolwiek ja ciezko przeszlam przez narkoze, gdzies tam tez wklejalam zdjecie jak wygladalam po zabiegu takze bylam mega opuchnieta. Ale jakiegos duzego bolu nie bylo, lekki dyskomfort.
Przeszczep ucha wygladal tak jak na fotce.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (78,5 KB, 129 załadowań)
Stary 2011-01-25, 20:19   #2756
Anja1987
Raczkowanie

Hej Dziewczyny, fajnie, że jesteście zadowolone z efektów zabiegu. Ja niestety nie jestem. Wczoraj minął tydzień od zabiegu, od niedzieli mam zdjęty opatrunek i mój nos wygląda dokładnie tak jak przed operacją, (tzn. poza przegrodą, która mimo, że nie była mocno skrzywiona, to czuję różnicę w oddychaniu). Nos jest szeroki, kulkowaty na końcu. Nie wiem czy to jest wina opuchlizny, czy zbyt małej ingerencji, a zapewne jednego i drugiego. Byłam w niedzielę u mojego lekarza i powiedział, że trzeba dać mu trochę czasu, że to jest część chrzęstna, która długo puchnie, jeżeli jednak efekt mnie nie zadowoli, to wykonamy poprawkę, ale już całkowitą korektę z osteotomią. Powiem Wam, że teraz żałuję, że od początku nie zdecydowałam się na pełną korektę było by większe pole manewru, a tak to może będę przerabiać to jeszcze raz, show must go on..................
Anja1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 20:23   #2757
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anja1987 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, fajnie, że jesteście zadowolone z efektów zabiegu. Ja niestety nie jestem. Wczoraj minął tydzień od zabiegu, od niedzieli mam zdjęty opatrunek i mój nos wygląda dokładnie tak jak przed operacją, (tzn. poza przegrodą, która mimo, że nie była mocno skrzywiona, to czuję różnicę w oddychaniu). Nos jest szeroki, kulkowaty na końcu. Nie wiem czy to jest wina opuchlizny, czy zbyt małej ingerencji, a zapewne jednego i drugiego. Byłam w niedzielę u mojego lekarza i powiedział, że trzeba dać mu trochę czasu, że to jest część chrzęstna, która długo puchnie, jeżeli jednak efekt mnie nie zadowoli, to wykonamy poprawkę, ale już całkowitą korektę z osteotomią. Powiem Wam, że teraz żałuję, że od początku nie zdecydowałam się na pełną korektę było by większe pole manewru, a tak to może będę przerabiać to jeszcze raz, show must go on..................
Aniu wklej foteczke... ja mam jeszcze gips tez nie wiem czy moge byc zadowolona ... ocena zabiegu dopiero przede mną
Stary 2011-01-25, 20:29   #2758
miracle85
Raczkowanie

Do Anja 1987 a moze faktycznie trzeba jeszcze poczekac moze umiescisz zdjecie przed i po zabiegu to bardziej obiektywnie spojrzymy na Twoj nosekTroszke mnie przerazilas bo tez chcialam zrobic tylko czesc chrzestnaMysle jednak ze to jeszcze kwestia czasu dojscia Twojego noska to wymarzonego efektu. A ile placilas za ta korekte?
Stary 2011-01-25, 20:34   #2759
Anja1987
Raczkowanie

Cytat:
Aniu wklej foteczke... ja mam jeszcze gips tez nie wiem czy moge byc zadowolona ... ocena zabiegu dopiero przede mną

Narazie nie mam fotek, postaram się coś pocykać i wrzucę.

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Do Anja 1987 a moze faktycznie trzeba jeszcze poczekac moze umiescisz zdjecie przed i po zabiegu to bardziej obiektywnie spojrzymy na Twoj nosekTroszke mnie przerazilas bo tez chcialam zrobic tylko czesc chrzestnaMysle jednak ze to jeszcze kwestia czasu dojscia Twojego noska to wymarzonego efektu. A ile placilas za ta korekte?
Za sam zabieg 5500zł no i oczywiście badania, konsultacje, szczepienia, zaświadczenie od laryngologa. Czy chcę czy nie to narazie i tak muszę czekać albo na jakiś efekt, albo na następny zabieg.
Anja1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 20:58   #2760
miracle85
Raczkowanie

Teraz juz sama nie wiem moze faktycznie odrazu zobic caly nosek, mam maly garbek ale myslalam ze nie rzuca sie w oczy bardziej marzylam o skroceniu nosa i zaokragleniu koncowki bo dla mnie jest zbyt szpiczasta. Ciekawe co powie lekarz na pierwza konsultacje jade pod koniec marca i juz nie moge sie doczekac i to dzieki wam ze tak mobilizujecie zeby nie marzyc a spelniac marzenia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości